Nyårsafton...

Jaha folket, vad händer idag tro? Här blir det nyårsmiddag först, sen ska jag till Sandra och tillbringa natten där! Sitter och funderar på hur uppklädd man ska vara egentligen. Har ju min fina nyårsklänning, men den känns lite overkill när det blir en så pass lugn kväll. Kanske tar den under middagen och byter till nått annat innan jag åker sen. Ska nog besöka duschen och göra mig klar nu iaf!



GOTT NYTT ÅR!!!

Familjen...

En helt vanlig lugn och trevlig middag med familjen...




117070-730
Jag & Anders
117070-729
En väldigt happy jag, haha!
117070-739
Isak & Karro
117070-731 117070-732
Jag & Isak, Ebbe






Eller hur var det nu igen?








117070-736
En manlig hand & Evelina

117070-735
En..hmm, ja ni och mamma

117070-734
Ebbe & Karros Fredrik
117070-733
Karro
117070-738
Emil



Fri tolkning!!




Middag...

Idag är det inte mitt fel att jag har varit frånvarande, den här sidan har ju en förmåga att sluta fungera lite nu och då! Har iofs inte gjort nått särskilt värt att nämnas heller. Ska ju ha syskonmiddagen idag så jag väntar bara på att alla ska komma! Mamma har för första gången i sitt liv gett sig in på att göra en kalkon så vi får väl se hur det slutar! Fast vi har ju amerikanen här idag och han vet ju hur det ska vara på riktigt.
Kanske tar nån bild sen som jag lägger in. Trevlig söndag folks! )

B-film & pynt...

Vilken dag! Jobbade till fem sen brakade allt lös tror jag. Ni har väl alla sett dåliga b-filmer? Känns som jag lever mitt i en ibland. Jag är bara 20 år, men det känns som jag har upplevelser för ett helt liv redan!
Här är iaf bilderna på mina juliga fynd från gårdagen! Köpte även en rosa julstrumpa idag, den är ju så söt! Vi får väl se om jag har en lägenhet att pynta nästa år, annars känns det lite onödigt faktiskt... Väntar på två adventsljusstakar på posten också!



117070-728
117070-727



Nöjd...

Har inte haft tid att sitta idag heller. Med fyra barn hemma så är det mamma mu som gäller på datorn dygnet runt, haha! Lånade syrrans laptop nu iaf en snabbis innan Sjätte sinnet börjar!
Var i Birsta idag som planerat. Fick tag på mina julgranskulor så nu är jag nöjd! Ljuskronan hade även kommit in på IKEA så det var ännu bättre. Blev några julsaker därifrån också, dumt att inte passa på när allt säljs ut för 1 kr styck! Köpte med lite saker till mamma också, hon är allmänt känd för att vara galen i julsaker! Har ju inga bilder på den här datorn så jag visar imorrn efter jobbet istället! Blir min femte helg nu, sen får jag förhoppningsvis andas ut en hel helg! Hoppas att ni som inte jobbar helg har nått roligare för er :)

Film...

Har inte haft nån ork att skriva idag, åkte till mamma direkt efter jobbet. Syster Karolina är hemma här nu med barnen så man får väl passa på att umgås lite.
Nu vankas det Blood Diamond (tro mig, inte mitt val, hoppas den är bra) och en stooor chipsskål!




117070-726

All for love...

Jag förstår inte riktigt varför Idol-pojkarna har bildat en pojkgrupp, men jag har alltid älskat låten dom sjunger iaf!





Mer julklappar...

Har öppnat fler julklappar nyss, var bara bra saker faktiskt! Fick ju min fina Sia-serie som sagt, dom hade även köpt till servetter,  jättefint granris med frost som ska ligga i adventsljusstaken, och glittriga matta ljus. Allt från Sia! Fick bara saker till hemmet tror jag. Även ljusrosa handdukar som kommer hänga finfint med mina vita. Synd bara att det svåraste rummet att få dom färgerna man vill i lägenheten är badrummet. Lär knappast börja riva ner våt-tapeter eller nått sånt! Måste åka till IKEA och kolla efter ljuskronan också, står på hemsidan att den ska finnas på lager men man vet ju aldrig!




117070-725





Annandagsshopping...

Var bara att kliva upp med tuppen imorse och pallra sig till jobbet. Kom dit och ser bara kaos. Dåligt. Vi var tvungen att bygga om inredningen så rean får plats, så jäkla jobbigt! Tur att rean inte måste ligga snyggt och prydligt i färgordning och allt iaf. Vi fick stå där bakom kassan och kolla på alla lyckliga människor som sprang omkring och reafyndade, haha! Vi smet faktiskt iväg en varsin snabbis på lunchen och tittade på det viktigaste, så jag fick med två tröjor hem. Har kollat på den gråa innan så jag passade på nu, och den svarta köpte jag bara för att ha till kjolen jag köpte till julafton! Sen sprang jag omkring och köpte massa produkter som börjar fattas i korgen i garderoben. Med andra ord blev ganska mycket pengar spenderat på ingenting egentligen!
Jag trodde lyckligt att jag var ledig imorrn, men icke... Sån tur hade jag inte! Är iaf ledig på fredag så då ska jag och syrran åka runt till lite affärer. Måste köpa mina ceriserosa julgranskulor innan dom tar slut. Jag är medveten om att julen typ är slut, men jag ska ha dom i min egna julgran i min egna framtida lägenhet. Man måste planera, haha!



117070-723117070-724

Tomten är far till alla barnen...

Väntar på Tomten är far till alla barnen ska börja. Vet inte hur många gånger jag har lyckats sett den, men det är ju nästan traditon! Början av filmen är dock inte så rolig när man tittar med släkten, haha! Kanske ska besöka godisskålen så väntan går lite fortare =)


117070-722


Innehållet...

Skrev ju igår att jag visste vad som låg i alla mina paket utom två, och nu tänkte jag visa innehållet från två av dom! Mina favoritsaker som jag önskade mig, haha! Märks stor skillnad på vad man önskade sig som yngre och nu. Då var det en dyr grej, kläder, presentkort och pengar. Massor av pengar!! Iår önskade jag mig ett servettställ och en adventsljusstake från Sia, en mixer och en verktygslåda (och massa annat givetvis som servetter och grytlappar, haha). Känner mig ganska vuxen! Fick även ett handgjort silversmycke av syrran som föreställer en skyddsängel. Dom tyckte att jag behövde en sen bilolyckan!
Imorrn ska jag öppna pappas paket som innehåller bland annat just servettstället, ljusstaken och pengar till ljuskronan. Gud vad det är spännande med jul ;)




117070-720 117070-719

Snygg bild...

Det här måste vara julaftons hetaste bild! Haha fy fasen, tagen mitt i en skrattattack!




117070-721

Möbel...

Har precis suttit och spelat Guinness rekord-sällskapsspelet med familjen. Det ingår en dvd-skiva där man kan få massa utmaningar att göra mellan lagen. Den första vi får är: turas om att säga en möbel tills nån börjar tveka! Mamma säger: soffa! Syrran (Evelina) kontrar snabbt med: toalett!! Jag garvar fortfarande, hahaha!!


Julafton...

Idag är det julafton (surprise), och jag är fortfarande sjuk. Dåligt! Jag vill helst bara lägga mig och sova, haha! Vi startade iaf tidigt idag med att åka till bror fredrik & co. Vi åt julfrukost där så det var praktiskt taget bara att kliva ur sängen och in i bilen! Isak fick öppna sina första paket på sin första jul också! Var roligare när Fredrik sen skulle försöka bygga ihop allt ;)
När vi kom hem så la jag mig och sov så jag har faktiskt nyss ryckt upp mig och klivit upp. Även fast jag är sjuk så har jag gränser över hur trashig jag klarar av att se ut på en julafton med massa folk, så jag har gjort mig klar och hoppat i kjolen!
Närmast blir det Kalle, sen kommer allt folk. Har räknat ut vad som ligger i alla mina paket utom två, haha!



GOD JUL PÅ ER!!! :)

Firande hos mormor...

Åkte till mamma igår efter jobbet eftersom vi ska fira julen här iår. Blir ju oftast lite sämre uppdatering här, men nu är det ändå jul så alla är väl ganska upptagna :)
Idag har vi varit hos mormor och morfar hela dagen med tjocka släkten. Kändes nästan som det riktiga julfirandet minus julklapparna! Alla ska vara på olika ställen imorrn så vi kommer inte att träffas. Passade på att gulla med Isak också för det var så längesen jag såg honom. Sötnosen! Jäkligt ful bild, men det är Isak ni ska fokusera på, haha!



117070-716

117070-717

Det är inte sant...

Bara en månad sen jag åkte på världens brakförkylning och nu har jag fått en igen! Kul med två dagar till julafton bara, och imorrn ska hela släkten samlas för att fira. Fast det är nog inte så konstigt, känns som att min kropp är ganska påtaglig nu när jag inte har varit ledig på en mindre evighet. Börjar bli ganska trött och sliten faktiskt. Well, well, dags att sluta klaga och gå till jobbet istället! Ska köpa dom sista julklapparna också!

Jag lekte tomte till mig själv också...

Nu är dom mina, hehe!! Finfint till jackan! Alla tar för givet att allt man köper är julklappar den här tiden. På Kicks frågade dom om dom skulle slå in min Dior-mascara. Brukar man ge bort sånt? Kanske... Hon i kassan sa iaf att det var rätt att unna sig själv nått. I totally agree ;)



117070-715

Tomten kom till jobbet idag...

Fick vår julklapp på jobbet idag. Dom hade verkligen uppdaterat den sen ifjol då presenten var ett plåtetui för typ 99:-! Den här gången fick vi en påkostad klapp från dyra Rizzo (rizzo och Wedins hör ju ihop på nått sätt), gissa vad? Inte riktigt min stil, men den kommer nog till användning iaf!





117070-713

Hmm, vad kan ligga i den fina asken?







Nu är det nära....








Lite till...








Tadaa!!
117070-714

En svart läderagenda med tillhörande kalender!



SalongK...

Varför har jag missat den här sidan? Innehåller allt roligt. Kläder, skor, kändisar, skvaller, sex, inredning m.m!

Dålig humor...

Hittade en vörtlimpa i skafferiet. Dåligt. Enda sen jag fick en i julklapp för ett par år sen har vår relation varit lite spänd. Ja ni läser rätt, inslagen och allt låg den under granen. Anledning? Den j*vla reklamen på tv med vört-rim som nått brödmärke hade. Mamma satt varje gång och försökte säga rätt men det gick aldrig, så jag blev tokig på hennes egna rim! Jag har också alltid velat ha en sköldpadda, så när jag fyllde 18 fick jag en. I porslinsformat. Jätteroligt. Samma mamma som jag körde blindtest med (hon skulle styra mig när jag blundade) och hon styrde mig rakt in i väggen (hon tyckte det var roligt, det tyckte inte jag). Hon skrattar fortfarande åt det när jag mumlar nått surt om att vår tillit försvann den dagen!

Till julafton kanske...

Tröstshopping är en bra grej, haha! Ni som inte kan sluta shoppa borde läsa Shopaholic, den är verkligen sann. Ligger och skrattar åt hennes bortförklaringar om att det är investeringar och belöningar. Riktigt rolig bok!



117070-712 117070-711
 

Gräva en grop låter bra...

Har bara gått halva dagen men jag är inte kompis med denna torsdag direkt! Pappa skulle ha åkt till ikea igår (inte så svårt att räkna ut att dom skulle köpa ljuskronan till mig), men det blev inte så. Välkommen till familjen som skjuter upp allting! Iaf så åkte han dit idag istället. Tror ni inte att dom två sista kronorna som fanns kvar sålde slut imorse!! Vilket även betyder att om dom hade åkt dit igår som dom skulle så skulle jag ha haft min nu! GAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

Update: Okej, det är inte så farligt egentligen, den kommer faktiskt in på lager igen om två veckor så jag ska köpa den då istället. Har bara en dålig dag!

Arg...

Jag är så jäkla förbannad på försäkringsbolaget nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Seriöst, vad är det för snåla jäklar som sitter där och bossar och vad tänker dom med! Fick besked idag om vad jag får ut efter deras uträkningar och sånt på sakerna som blev förstörda i olyckan. Dom har t.o.m dragit av hälften av värdet på kjolen som var helt jävla splitterny! Vad fan var det för slitage på den innan om jag får fråga????? Dom hade tom kvitto att den var köpt den veckan!! Resten av grejerna ska vi inte ens gå in på, jag är för arg!
Nu är det bara nästa försäkring som ska bli klar och skickas in. Den kanske går igenom till sommaren om jag har tur, haha! Måste allt ta såååå låååång tiiiiid...

Det var det här med övertid igen...

När jag äntligen jobbar kortdag på jobbet så slutar det med tre timmars övertid iaf. Hade ingen lunch med mig heller eftersom jag inte skulle vara kvar, så nu är det väldigt hungrigt i magen. Ska se om jag kan göra nått åt den saken nu :)


Leona...

Så fin...



Cute bag...

La undan en väska på jobbet som inte finns i stan. Så himla fin, kunde inte låta bli! Den ser ganska liten ut på bilden, men den är faktiskt rätt stor! Ingen liten kuvertväska direkt! 
Finns så mycket saker där som inte finns i stan eftersom butiken är större. Blir alldeles salig varje gång jag tittar runt, haha!



117070-709

Galge & Glimmis...

Vet ni vad jag hatar? Nähe, då ska jag tala om det för er! Jag hatar när folk jobbar in lunchen och går hem tidigare på ett jobb som drabbar andra! Ingen bryr sig om en kontorsnisse går hem en timme tidigare, men i en butik drabbas den som måste stänga! Det är en jäkla skillnad mot att stå ensam i två timmar mitt i julrushen när alla slutar jobbet, än att vara två stycken över lunchen när den tredje är borta. Jag hann knappt andas dom sista timmarna! Kön blev bara större och större, jag var helt själv, och alla skulle naturligtvis ha sina grejor inslagna! Så jäkla skönt att få komma hem, mitt huvud kan explodera ungefär när som helst!
Galg-jakten gick inte heller särskilt bra, fanns bara en förpackning kvar! Men den hängde så ensam så den fick följa med mig hem.
Hittade äntligen en ny glimmis också, hatar att inte ha en reflex på den feta, svarta vinterjackan! Man syns ju inte!

 
117070-708 117070-696

Live från Birsta City...

Tänke vara lite korre nu, läget i huset är varmt och ganska mycket folk! Vilken spännande rapport ;) Nu har jag lunch om man kan kalla det för det den här tiden, så jag passade på att norpa datorn en liten stund. Har precis blivit klar med 17 kartonger varor, pust och stön säger jag!
Nu ska jag trycka i  mig maten, sen gå på sightseeing och galg-jakt!

Confused...

Kanske skulle ta en snabbdusch och krypa ner i sängen med Shopaholic (boken jag läser nu). Är så himla trött, och jag jobbar till stängning i Birsta imorrn så det vore väl bra med lite sömn. Är helt förrvirrad på dagarna nu när jag jobbar varje dag, jag vet knappt vilken veckodag det är. Idag insåg jag kl 10.40 att jag började kl 11 och inte kl 12, och då hade jag precis klivit ur sängen. Hej panik, haha! Tur att det är lugnt på morgonen så det gjorde inget att jag var sen.
Igår när jag var nere på Accenten så svarade jag; välkommen till Wedins skor i telefonen, en förvånad jobbarkompis som ringde därifrån (tur att det inte var en kund), sa jasså är du här nu! En kund frågade vilken tid vi stängde, jag sa att vi stänger kl 17 på lördagar. Fick snabbt veta att det var söndag! En annan kund började fråga nått som jag trodde var hur; länge har ni öppet köp. Efter att ha svarat till 6/1 så fick jag veta att dom ville veta när vi stängde för dagen. Är verkligen helt borta, haha!
Hmm, sömn var det! Ska på jakt efter fler galgar imorrn eftersom jag har tömt lagret i stan ;)

Glömde nästan...

Glömde ju att det kom ett paket till idag! Alltid lika roligt med brev som inte har med räkningar att göra, haha! Fick nämligen avin på min jacka, så på lunchen åkte jag till postterminalen och hämtade ut den. Lika fin i verkligheten, tack och lov för det! Känns lite drygt att skicka returer till England!
Har hämtat så mycket paket när jag har jobbat sista tiden så det börjar bli ett hett ämne att dom alltid tycker jag köper nya och fina kläder. Kanske ska hämta ut dom efter arbetstid framöver, haha!


117070-707

Med posten kom...

Gissa vad som kom på posten idag. Min solo-tidning! Seriöst, hur lång tid var det inte sen jag skickade efter den? Två månader? Nått sånt iaf. Jag hade faktiskt gett upp hoppet, men nu blir jag irriterad att den kom eftersom den ska betalas redan nästa vecka. Tycker inte att det ska behöva ta så jäkla lång tid! Fast jag älskar tidningen iaf, så jag får väl ha överseende, haha! Kolla den svarta rubriken till höger också, Patrick Dempsey, perfekt ;)



117070-706

Världens mjukaste morgonrock...

Jag skämtar inte, nånting mjukare får man seriöst leta efter! Det syns inte direkt vilket material det är men man kan nästan säga att den liksom hårig, haha! Ingen rock som jag kommer dra på efter en dusch när man är blöt iaf. Barnavdelningen är grym ibland ;)



117070-705

Mer McDreamy...

Åhh ♥...

 länk

Granen...

Klädde granen igår iaf. Ser ungefär ut som att en tomtenisse har spytt på den! Ni förstår, hos pappa får man hänga upp allt möjligt, så där kan man gå loss (väldigt wild and crazy, haha), medans hos mamma kör vi matchning på kulor och inredning! Det är ganska kul med båda alternativen^^ Ligger dock inga klappar under granen så jag funderar på om jag inte har varit särskilt snäll iår...



117070-704

Oh no...

Varför har föräldrar en tendens att rota runt där dom inte ska?! Min pappa har lyckats dra ut den enda lådan i mitt rum som inte är till för föräldrars ögon! Vi kan säga såhär, det lindrigaste som ligger där är kroppschoklad och massageoljor, sen kan ni använda fantasin, haha! Gud så pinsamt, jag hoppas att han inte såg nått innan jag smällde igen den... Dags att byta byrå tror jag!

Bebis nr 2...

Idag fick vi stort (egentligen litet) besök av ingen annan än självaste wedins-bebisen nr 2! Han var så himla söt, man vill bara äta upp dom! Vi hade stått bara en stund innan och funderat på när dom skulle komma förbi eftersom ingen av oss ville vara ledig då, haha! Nu fattas bara bebis nr 3 och nr 4 som dyker upp när som helst!

Tiden gick fort på jobbet idag, var så mycket folk. Tror varenda kotte ska ge bort tofflor i den här staden, så bli inte förvånad om det finns ett par i ditt paket också! 
Kvällen har jag hittills spenderat i sängen. Har mått illa och varit sjukt trött enda sen jag slutade. Får se om det går över så jag kan börja pynta granen som står här!


Din toffel...

Har lagt undan nya sköna tofflor nu på jobbet. Ska unna mig själv dom i julklapp tänkte jag. Har redan massor av tofflor, men inga kan slå Shepherds fårskinnstofflor. Man går fasen på moln i dom! Finns i flera olika modeller och färger. Jag valde den här för jag tycker att den är finast (ser dock väldigt knubbig ut på den här bilden), sen får det självklart bli rosa som resten av min samling!



image703




Önskelista...

Jag har haft stora problem med min önskelista iår, den har nästan varit obefintlig! Vet inte vad som är fel, haha! Iaf så kom jag på nu att jag lika gärna kan önska mig sakerna som jag vill ha till min lägenhet nu och börja fuskanvända lite! Därför fick mamma mixern på sin lista och pappa ljuskronan på sin! Jag har faktiskt ingen lampa i mitt rosa lilla rum, så då kan jag lika gärna smocka upp den där. Vill egentligen ha den till min framtida walk-in-closet som jag antagligen inte kommer att få!^^ Dumt att jag har blivit bortskämd med min nu, kommer bli svårt att få plats i en vanlig garderob sen... Har faktiskt köpt lite söta galgar som jag kan visa nån dag. Vill ju ha alla i samma modell så jag smygstartade när jag såg dom!


117070-701                   117070-702

Angående rosa dator...

Lite bling-bling har väl aldrig skadat? ;)



117070-699

I <3 Fika...

Det bästa med att jobba måste vara fikastunderna, haha! Speciellt när chefen dyker upp med såhär enorma fluffiga lussebullar! Näe, allvarligt, det bästa är när man får komplimanger från främmande kunder. En av mina sista kunder stod och pratade i telefon samtidigt som jag slog in i kassan, sen blir hon tyst, tittar på mig och säger: Men gud vilken snygg tröja du har på dig, vart har du köpt den? Hade den nya klänningen som jag beställde på mig, men det syns ju inte att den är lång bakom disken. Tror det var tre stycken som frågade vart jag har köpt den, och övriga som bara gav beröm. Jättekul =) Sen kom även min bror in och sa: Det är du och Pocahontas! Haha!
Nu är det helg igen, kul för mig att jag jobbar hela som vanligt! Eller iofs, det kommer vara roligt när jag skrattandes går till bankomaten i januari ;)




image700


Sleep tight...

Har precis kommit ut från duschen, funderar på att gå och lägga mig och läsa en stund innan jag måste sova. Råkade spätta min skinka på jobbet så det svider lite när jag sitter, haha! Var en jäkla skylthållare som stod ivägen när jag backade inne på lagret^^ Så kan det gå...
Har mycket småsaker som ska fixas imorrn på jobbet så det är väl bäst att vara utvilad. Jobbade till sju idag och imorrn, sen jobbar jag hela helgen, till sju på måndag, och till åtta i Birsta på tisdag. Vart tog fritiden vägen?

Känn pressen...

Hittade det här på anslagstavlan, känn pressen folks, haha!



117070-698

Rosa & rosetter...

Jag har hittat min soulmate när det gäller rosa på jobbet! Fatta vad underbart med nån som har samma intresse, haha! Vi köper och tittar t.o.m på samma saker utan att veta om det! Idag var det mest prat om rosa laptops ( jag drömmer om LG:s) och rosa playstation 2^^ Hon hade även så söta knästrumpor så jag var tvungen att springa iväg och köpa egna. Jag är kär i allt med rosetter... Hittade en såå söt neccessär, skit! Jag som sa senast igår att jag redan har för många. Fast den var inte dyr så den kommer säkert få bo här hos mig i framtiden iaf.

Vi fick veta att vi vann en köpssnittstävling idag också på accenten. Det betyder alltså att under en viss period så sålde vi mest i snitt av butikerna. Sen var det nått vi var bäst på uppe på skor också, men jag vet inte riktigt vad det var! Eller vi Vi ska bli bjuda på middag pga det, jätteroligt! Hoppas det blir innan jul så vi får komma iväg snart =)



117070-697

Lista...

Snodde en lista av Madde. Orkar och hinner inte skriva just nu! Dock i en förkortad version...


(x) har sagt nej till sex - Jag är inte den som nekar och skyller på huvudvärk, men det där med krogenragg är inte min grej!
(x) cyklat utan händer
(x) känt dig som ett as
( ) kysst dig själv i spegeln
(x) viskat i någons öra
(x) har haft oskyddat sex - Inte med nån främling dock

(x) hamnat på sjukhus/akuten - Ganska många gånger
( ) förlorat någon du älskar
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
( ) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
( ) skrikit hora/bög till någon
(x) varit ordlös

( ) hatar värme
(x) skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
(x) har dissat någon som gillar/gillat dig

(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) älskat i månljus

(x) vaknat av att du gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskar sig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll - Faktiskt springit hela två km, haha! Jävla coopertest i skolan!
( ) har aldrig ätit fisk
( ) har sett en film mer än 20 gånger
(/) kysser med öppna ögon - Sometimes

(x) är mest sugen på sex på morgonen
( ) hatar mjölk
( ) har haft tungan i någons öra
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet


Jobbar till sju ikväll, så jag lär väl uppdatera då kanske. Skulle vilja hinna se nått luciatåg men det kan jag nog drömma vidare om!

Premier...

Fick mina presenter från VR idag med posten. Visserligen har jag typ 100 neccessärer som skräpar överallt, men dom här var ganska söta! :)


117070-695

Frågor...

Meme, glömde svara på din fråga för ett tag sen, men det är väl ingen direkt skillnad nu mot hur det var innan!

Sen till dom nyare! Torrschampot funkade bra på mig iaf, vet inte om det beror på vilket typ av hår man har, eller vad man har i det. Det jag köpte var ju Lee Staffords som finns på Åhléns för 80 kr!

Vad jag skulle vilja fråga en person för att lära känna den är lite svårare att svara på. Jag tror faktiskt att det jag frågar i början är intressen och såna saker. Om man vet vad en person är intresserad av så vet man lite bättre hur den personens liv ser ut. Gillar den t.ex. träning väldigt mycket så kanske det blir mindre fritid över att träffas på men då vet man om det från början. Om man råkar gilla samma saker så har man ju genast nått gemensamt att spinna vidare på!
Sen kommer frågorna ganska naturligt när man umgås. Man berättar ju vad man har gjort, vad man gillar, hur man är, och då kommer det naturliga följdfrågor på det automatiskt!
Förlåt för ett kasst svar, men jag vet inte riktigt. Jag tar det nog mest bara som det kommer oavsett om det är en kille eller tjej, och frågar om det jag blir nyfiken på =)


Julklappsköp...

Jag glömde nämna att jag faktiskt köpte mina första julklappar igår! Känns skönt att ha det största över, haha! Ska handla alla småsaker sen när jag får tid. Har lunchpasset nån dag på jobbet så jag kan kanske springa när jag har slutat då! Iaf så köptes det fyra biljetter till nyårsrevyn, som både mamma och pappa vill gå på. Deras sambos får naturligtsvis också biljetter! Jag valde tom helt olika helger för att dom ska slippa springa på varann^^  1280 kr mindre på kontot, men nu är det iaf gjort!




117070-694

Förtrollad...

Jag bara måste se den! Lite töntig kanske den är, men vad gör man inte för Patrick Dempsey... Speciellt i såhär trista tider när Grey's inte går, haha! Sen ser den faktiskt lite rolig ut på trailern!



117070-692

Möte...

Kom precis hem från mötet på jobbet. Tänk att man kan ha roligt på så tråkiga saker som möten! Beror väl på vilka man jobbar med kanske. Vi satt uppe i skoaffären först men sen började det gå nått varningslarm så vi fick gå därifrån ner till accenten istället. Lite trångt, men finns det hjärterum så finns det stjärterum ni vet ;) Vi åt smaskiga mackor från Subway under tiden också, har knappt ätit där sen dom öppnade! Mackor är ju egentligen inte min starka sida, men dom är ganska mumsiga!
Nu är det panikbråttom till DH - säsongsavslutningen!!

Stan & nya halsband...

Kom hem från stan för en stund sen. Har letat på varenda inredningsbutik vi var inne på efter en ceriserosa soffkudde, men det verkar fasen omöjligt! Hittade två stycken rosa, men ingen av dom var särskilt fina. Är iofs ingen brådska, men jag blir ändå störd när det inte finns! Vi gick inte runt så länge utan vi hamnade på McDonalds istället där jag satt och surplade chokladmilkshake. Det händer verkligen inte ofta! Inte så svårt att räkna ut vilket ämne två tjejer pratar om, men det är alltid lika kul, haha! 
Har fått in lite nya smycken på jobbet den sista tiden, så jag tänkte visa två halsband som jag har köpt eftersom ingen kommer ihåg att vi har smycken! Det första är en kortare modell, sen hänger hjärtdelen ner, så den passar bra till lite urringade kläder. Det andra hjärtat är ganska långt och stort. Det är så sött när det skimrar i olika färger så jag kunde inte låta bli! 59:- resp. 69:-!



117070-690 117070-689

Relax, take it easy...

Imorrn är jag ledig, ska bli så skönt! Jag vet inte varför, men det är mycket jobbigare att jobba på helgerna än vanliga veckodagar. Har ju bara mina två dagars ledighet nu innan jul, så jag ska passa på att slappa lite. På schemat imorrn står det stan en snabbis med Marie som ville ha sällskap, sen på kvällen är det möte på jobbet. Så typiskt att man hamnar på jobbet även när man är ledig^^
Klänningen kom också förresten, så nu väntar jag bara på jackan. Lär väl ta ungefär 100 år innan den kommer! Nästa; Prison break!


Nyvaken...

Mmm vad trött jag är. Fast på ett ganska bra sätt ändå. Känner mig sådär snusigt nyvaken liksom. Är nog antagligen eftersom jag redan har varit vaken idag, var inte lika kul att kliva upp den tiden, haha! Synd att vi inte börjar jobba lite mer synkat. Hann även bli dyngsur innan jag kom hem av all snö, men det var ganska mysigt att traska en tidig morgonpromenad i det vädret. Det var sju månader sen vi började träffas igår, tiden går så jäkla fort...
Iaf, den som fick upp mig nu var faktiskt Marie som ringde och frågade om jag vill följa med till Birsta. Attans att jag jobbar hela dagen, för jag skulle gärna åka med dit!
Näe, nu måste jag lägga på ett kol och börja göra mig klar så jag inte blir sen till jobbet. Kommer in typ en miljon olika skinnhandskar som måste packas upp, längtar verkligen^^ Tror dock att min klänning dyker upp idag, så jag har iaf nått att se fram emot ;)

Snabbis...

Hinner bara skriva en snabbis. Slutade jobba klockan fyra så jag har inte hunnit med bloggen idag. Jag behöver inte nämna vart jag ska eftersom jag bara får skäll, men ni kan kanske räkna ut det iaf ;)... Kommer väl senare nån gång, kanske hinner skriva mer då!

Skavsår i örat...

Har precis avslutat ett två timmar långt samtal med Sandra, mitt öra känns lite ömt just nu, haha! Ingen av oss hade nått att säga, men ingen ville lägga på heller. Är så tråkigt när man ska vara duktig och hålla sig hemma på kvällarna för jobbets skull! Har iaf kommit igenom 1½ helg av 5, så det börjar ta sig! ;) Känns som jag inte kommer att ha tid att ta tag i min fritid förrän nästa år när jag jobbar mindre igen. På torsdag börjar mitt långa skift som håller på till dagen innan julafton, sen är jag ledig två dagar innan rea-ruset startar. Börjar jobba klockan åtta på annandagen så det blir nog ingen utgång på juldan för moi!
Nu håller jag på att roa mig med facebook (precis som om man kan roa sig på den sidan), fixar med albumen och sånt som ligger huller om buller. Tycker fortfarande inte om den där skitsidan egentligen, haha!
Har även spenderat lite tid med att vara med i Englas lördagstävling, är ganska kul att göra sånt genom bloggen :)

Nya tag...

Bara att bege sig ner till jobbet igen då. Hoppas ni sussar gott i era sängar^^ Hörs antagligen senare!

Hallefuckinglujah...

image688
bild

Fröken Picasso...

Är helt sjukt bra! Av tre möjliga låtar så har hon lyckats få min underläpp att darra varje tillfälle! Fan fan FAN att Amanda kommer att vinna, jag har verkligen svårt för henne. Vill helst bara nita juryn när dom pratar om hur fantastisk hon är, haha. Ska bli spännande att höra hur hon tar dom höga tonerna i vinnarlåten dock!
Marie är så himla söt och fin, och vem skulle inte döda för den rösten!? Jag ska iaf hålla mina tummar och tår, vi på jobbet är helt klart Team Marie, haha!



image687

En riktig nagelbitare...

Vilken fredagsskräck jag har varit med om! Vi hade strömavbrott hemma när jag var på jobbet så datorn slog av. Sen efter middagen skulle jag sätta igång den men det gick inte! Panik!! Jag såg framför mig hur halva livet som finns sparat på datorn försvann, haha! Efter att ha dragit ur alla kontakter och satt tillbaka dom så slog den iaf på, tack gode Gud!
Köpte lita småsaker på stan på lunchen också. Farligt att jobba i närheten av massa roliga butiker^^ Blev torrschampot som ska bli spännande att testa. Vissa tycker att det är skitdåligt medan andra tycker att det är jättebra, lär väl återkomma på den fronten! Sen köpte jag en halsduk och skinn-tumvantar på jobbet. Vantarna är så himla gosiga med fodret innuti! Råkade även slinka med en kjol från H&M, men till mitt försvar så har jag faktiskt letat efter den så jag är förlåten! Orkade inte byta om innan jag fotade så ni får leva med att odd molly-klänningen syns så vackert under kjolen!
Nu blir det nedräkning inför Idol-finalen med Postkodmiljonären (älskar det programmet, haha), spännande värre! Trevlig helg på er!



117070-685117070-686

Nytt schema...

Sprang och hämtade mitt nya schema idag innan jobbet. Jag har valt alla tiderna själv, men det svider lite att jobba fem helger irad, och tio dagar på raken utan att vara ledig. Jag kommer vara helt slut i januari, haha! Jag fokuserar bara på dollartecknen just nu!
Fick klänningen med posten idag, den är så himla söt! Dock lite kort, men jag drog på stickade strumpisar så man blottar sig inte så mycket iaf ;) Nu väntar jag på en annan klänning som borde dyka upp mån-tisdag nångång, hoppas att den är lika fin också!

Till duschen...

Min storslagna tripp till Birsta slutade med Barnens hus. Vilket jäkla kaos, tur att man inte har småbarn, haha! Mamma hade bakat lussebullar igen, så hon gav mig en påse också. Älskar dom, så sjukt goda! Så dagens middag bestod av en lussebulle, och efterrätten av en Kitkat. Det ser ljust ut på matfronten när jag kommer bo själv för jämnan, haha!
Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba mig ren, sen ska jag bara invänta Sex and the city innan jag lägger mig! Ska försöka komma ner på stan innan jag börjar imorrn så jag hinner köpa hårfärg och torrschampo. Måste testa det sistnämnda miraklet så jag slipper tvätta håret så ofta! Ska även eventuellt påbörja julklappsköpen istället för att skjuta upp det ännu mer. Hoppas, hoppas att odd molly-klänningen kommer imorrn så jag får en present själv också ;)

Städmaniac...

Nu har jag städat som en jäkla galning hela eftermiddagen, och är fortfarande inte klar. Plus att jag städade tills klockan var halv tre inatt. Ibland får man ju såna ryck^^ Var tvungen att sluta för jag får så jäkla ont i ryggen. Jag vet inte hur länge jag pallar när värken aldrig går över, så himla jobbigt när allting blir drabbat.
Åh, nu ringde mamma och frågade om jag vill följa med till Birsta, så det ska jag göra! Måste sysselsätta mig med något, blir tokig av att bara gå omkring hemma! Ska iaf jobba imorrn och antagligen hela helgen, så då återgår det till det normala! Nu måste jag göra mig klar! :)

New coat...

Jag har letat som en galning efter en jacka i den här stan eftersom syrran fick ta med sig den svarta jag köpte till Åland. Det finns väl fina, men det är så tråkigt att köpa nån som alla andra har, så jag beställde en istället. Jobbigt att man inte kan testa innan, men det är väl bara att hoppas på det bästa! Sen hur jag ska kunna hålla en cremefärgad jacka ren är ett annat problem, haha! Skulle verkligen vilja ha dom kolabruna stövlarna till nu...



117070-683 117070-684




En livs levande julklapp...

Kan det här vara nått, kanske? Lite naughty sådär^^ Känns inte direkt som något jag skulle hoppa i (ser väldigt obekvämt ut), men jag tycker faktiskt att såna saker är rätt roliga. Skulle eventuellt vara värt det för att få se minen hos killen, haha!

117070-680

Kanske dags att byta bild...

Funderar på att byta profilbild på bloggen. Kan vara kul med nån som inte är en vanlig bild (och som inte är från högsommaren), så jag funderar på nån av dom här eventuellt. Eller så struntar jag i det helt, får se, haha!


117070-681117070-682

En pipparkaka, tack...

Vem har sagt att man inte kan variera julbaket? ;)


117070-679

Så varmt...

Jag tror jag svettas bort till en liten pöl snart. Är sjukt varmt här hemma nu! Jag ska hoppa in i duschen och svalka av mig lite så jag kan smörja in mig med BUS, sen blir det Sex and the city. Tur för oss nattugglor att det går massa komediserier sent på kvällarna!

Tjejkväll & hockey...

Jag var ju som sagt hos en gammal klasskompis igårkväll. Blev sju stycken tjejer totalt tror jag, vi satt och babblade och åt mat. Blev kinamat för mig, det var inte igår kan jag säga! Bra med hämtmat nu när jag ensam i flera dagar för här blir det inget lagat iaf, haha!
Ikväll efter jobbet ska jag direkt på hockey så jag hinner nog inte med datorn förrän senare! Skulle vilja hyra lite filmer också eftersom jag är ledig några dagar efter idag, men alla andra jobbar ju istället. Det är tragiskt när alla jobbar inom handel, man är typ aldrig ledig samtidigt! Jag får väl försöka ha kul med 42"aren ensam istället^^
Nu ska jag halka ner till jobbet!


Avslutad auktion...

Har vunnit en auktion ikväll. Har letat som en galning efter det här linnet/klänningen från Odd molly, men det är slut överallt! Bara tur att jag hittade auktionen istället. Den är ny med lappar och allting, annars skulle jag nog ha låtit bli. Hoppas allt går bra så jag får hem den nu bara, haha!


117070-678

These boots are made for walkin'...

Var mycket folk ute precis som jag hoppades. Har haft ganska fullt upp hela dagen på jobbet, så det var skönt att få knata hem. Minus regnet och slasket som jag var tvungen att gå i då. Kommer bli ännu trevligare när det fryser till is sen!
Fotade stövlarna iaf. I really want them! Okej, klacken är faktiskt ett stort minus eftersom det är en liiiten kilklack, men eftersom den är så låg så gör det inte så mycket!



117070-677

Sweet miss blue, how do you do...

Har en dålig dag idag. Känner mig alldeles rödsprängd och har stora påsar under ögonen. Sov jättedåligt inatt och vaknade innan klockan ringde. Var hos Marie igårkväll i hennes nya lägenhet, borde kanske ha gått hem tidigare eftersom jag ska jobba, men det var så skönt med sällskap så det blev ganska sent. Jag har verkligen svårt för att vara ensam, fick en liten panikångest-attack över hur det kommer att bli när jag ska bo alldeles själv. Usch!
Näe, nu måste jag samla ihop bitarna av mig själv och gå till jobbet. Hoppas det är mycket folk på julskyltningen så jag får nått annat att tänka på ett tag. Jag är den sista som ska klaga efter allt som hänt, men ibland känns livet inte särskilt rättvist...
Ska försöka ta bilden på stövlarna idag också så jag lägger ut den ikväll. Ska till en gammal klasskompis efter jobbet med alla andra klassen-flicks som hängde ihop =)

Blandat...

Kom precis hemifrån jobbet, shit vad det snöar hårt ute. Gör ju ont i ansiktet! Var skönt att jobba idag faktiskt, när jag väl kom fram! Hade en miniatyrhund som sprang efter mig när jag gick till jobbet imorse så det tog lite tid! Den var utan koppel så varje gång jag gick förbi sprang den efter, sen fick jag vänta in ägarna så den inte skulle följa med flera gånger^^ Jättesöt var den! Fast det var ganska skönt att hoppa ur jeansen också när jag kom hem, som har tryckt på ett nytt blåmärke hela dagen. Råkade springa in i nått igår med höften så jag är alldeles svullen och blå, haha! Heffaklumpen, släng dig i väggen!
Har fått in ett par skiiitsnygga stövlar som jag blev helt kär i. Finns i kolabrun och svart, jag vill ha dom bruna! Måste ta en bild på dom nån dag för dom finns inte med på hemsidan. Vet bara inte om jag vill lägga ut 1200 på ett par stövlar till just nu. Har ju dom långa svarta som jag ska köpa + att jag redan har mina som jag köpte för två månader sen. Men ingen av dom är ju bruna... Haha dagens ilandsproblem^^

RSS 2.0