trött och göralös...

Jösses vad trött jag känner mig^^ Undra om den sena natten och tidiga morgonen sitter i än, haha! Marie ringde nyss också. Vi får verkligen inte dagarna att gå ihop särskilt bra^^ Ska göra saker omlott hela tiden, men vi får försöka igen nästa vecka. Det ska bli mysigt att bara hyra en film eller nått och krypa upp i soffan som vi gjorde förut, vår lilla outstanding trio, haha!^^
Nu sitter jag bara och rullar tummarna och väntar på maten. Väldigt spännande om jag får säga det själv!

finally...

Nu har jag äntligen kunnat fixa till bloggen, vilken lycka, haha! Klockan är även bara halv nio på morgonen, men jag pallade inte vänta^^ Tror jag ska krypa ner i sängen en stund nu istället!


117070-194

packa...

Nu blev det jobbigt, måste packa ihop alla mina saker ikväll eftersom jag ska till pappa imorrn, men jag måste kolla på American Idol också som börjar sent. Men jag antar att jag får packa efter eller nått. Jobbigast är att jag måste åka in redan vid åtta för att haffa skjuts med syrran^^ Man är alldeles för trött den tiden på dygnet, haha!
Apropå packa^^ Det var lite kul när vi handlade förut idag. Mamma stod före mig i kön och betalade sina saker först, så var det en ung kille i kassan. Han ba, du har papper där borta om du vill slå in, sen kastade han upp en påse på disken och lät henne packa själv. Sen betalar jag mina ljusstakar, sen tar han upp en påse och packar försiktigt ner en och en, sen ba, hej då, hoppas att dom klarar sig! Jag var tvungen att påpeka att jag fick bättre service än henne när vi kom ut, hon ba jag vet!^^
Mamma träffade en kvinna som tydligen var barnvakt åt oss för typ 20 år sen när jag var nyfödd. Jag hatar sånt där, man ba jo jag har blivit stor nu, haha! Sen sa hon att hon aldrig skulle glömma när jag flög ur barnvagnen och landade på asfalten. Tur att jag själv inte minns för det låter ganska mycket aj!

Grattis till mig...

Har varit och strosat i lite affärer idag igen med syrran och mamma, kom hem med fyra ljusstakar och en till väska från second hand. Man kan verkligen fynda där, haha^^ Det är rätt kul att hitta saker till sitt framtida hem, om jag nu nån gång kommer att flytta, känns långt borta ibland, haha^^ Jag har ändå rätt mycket grejor nu som jag har samlat på mig!
Innan jag åkte ner på affären så ringer Madde och säger att jag har vunnit biljetter till Greaseturnén, haha! Jag tävlade lite på skoj, visste inte ens om jag hade alla rätt liksom^^ Jag kan inte så mycket om Månsan direkt, så det var kul! Minns inte vilket datum det är, men nån gång i maj iaf!

  
117070-191 117070-189 117070-190

Galafint...

Tänk att få springa omkring på galor i såna där klänningar! Jag får lite jag-vill-också-känsla!^^ Om nån missar vilka det är, så är det alltså Jennifer Lopez, Penelope & Monica Cruz, Beyoncé Knowles och Reese Witherspoon! Finns ju hur många fina som helst, men jag gillar dom här bäst! Tycker verkligen att Monicas är hur fin som helst!. Hon och Penelope är verkligen skitlik varann!^^ Reese klänning kanske var lite tråkig även fast den är fin, men jag älskar henne så hon får vara med iaf, haha!
Bilderna kommer från starlounge!

117070-185 117070-186
117070-184 117070-187



and the winner is...

Läste precis att Happy feet vann en oscar för Bästa animerade film! Den är väl värd det! Älskar filmen^^

117070-183

my favorite blender...

Efter att ha köpt dom rosa muggarna igår så satt jag och sa till mamma att jag vill ha obh nordicas rosa mixer också, så läser jag nu att Kelly köpte en igår. Jag är väldigt avundsjuk just nu, haha! Men jag hade faktiskt tänk att önska mig den i födelsedagspresent i alla fall, eftersom jag inte har sån överdrivet stor användning av den just nu^^

117070-182

 

sleepy...

Jag råkade sova lite för länge idag^^ Hade 100 sidor kvar av boken så jag ville läsa ut den på en gång.^^ Den första som hejade när jag klev upp var Bäbis, som kom och mötte mig i hallen och satte sig på golvet, och hoppade vant upp med tassarna på magen. Förutom att hon rivs när hon gör så, så är det så himla sött^^ Hela hon är mitt hjärtebarn, och dom som säger att det är billigare att ge henne en spruta så hon somnar in, än att fortsätta operera henne för att hon ska bli bra, kan dra dit pepparn växer! Den hunden äger mitt hjärta!
Nu ska jag sätta mig i soffan med mamsen en stund, det är ju Oprah, haha x)

Kalla mig bokmal...

Det känns som en trist stämpel att gilla böcker, men det är så himla skönt att läsa en stund och leva sig in i en fantasivärld! Jag älskar även självbiografier från kändisar, för alla har faktiskt inte levt lika ytligt som man tror. En av favoritbiografierna är Traci Lords "Nattens barn (om jag inte minns fel)", porrskådisen! Carolina Gynnings "Ego girl", är väldigt lättläst och lite underhållande så den är helt okej också. Så långt som jag har hunnit på Magdalena Graafs "Det ska bli ett sant nöje att döda dig", tycker jag att den är jättebra! Jag får nästan panik när jag läser för jag fattar inte hur hon lyckades krångla sig ur sina dödshot. Har liksom inte kommit dit än, haha! Boken ligger på kudden och väntar på mig just nu, så får se hur långt jag hinner innan jag somnar!

117070-181

Rockers...

Ni som känner och har träffat mig, vet att jag verkligen inte är nån rockbrud direkt, haha! Syrran är ju dock lagd lite mer åt det hållet, så därför har jag mer eller mindre tvingats följa Rockstar: Supernova. Det var ju final ikväll även fast det sändes typ i september i usa, dom sjöng iaf en av Supernovas nya låtar i slutet. I love it! Den går typ: Here's your hey hey hey, here's your ho ho ho.. osv, haha^^ Jag diggar den verkligen x)
Den heter iaf Be yourself (and 5 other cliches), och ni borde lyssna på den x)

117070-180

handlat lite till...

Träffade ju som sagt Madde igår, lika trevligt som vanligt även fast vi satt i en bil! Jag är lättroad, haha! Mamma har även beställt biljett till en seans åt mig som jag pratade om igår, och Madde ville hänga på där med. Själv är jag livrädd och har ångest över att behöva gå dit! Ingen tvingar mig väl direkt, men mamma beställde ju biljett och allt utan att jag visste så nu får jag väl bita ihop^^
Från det ena till det andra, idag var jag ute och fyndade lite grejs. Jag köpte en kuvertväska på second hand. Den var så rolig så jag kunde inte låta bli^^ Sen har jag köpt ett par tygskor och muggar idag! Muggarna var väl ganska onödigt, men dom var rosa och söta, så fyra fick följa med hem x) Hittade även en jättefin vas som jag skulle köpa, men den la mamma beslag på den gamla räven, haha! Fanns tyvärr bara en också!

117070-178 117070-177
117070-179

nightriders...

Jag ska träffa Madde, tänk så snabbt planerna kan ändras^^ Hon är i staden, så hon och pojkvännen är på väg att hämta mig just nu, haha!
Bara för att kommentera MF; *break up a little bit, make up a little bit, shape up a little bit...* Den är skitbra!! x)


Intern humor...

Det här är säkert alldeles för internt för att nån ska fatta eller tycka det är kul, men jag skrattar varje gång jag läser det x) Har snott det från syrrans blogg just nu, haha!
En kort förklaring är iaf att vi skulle köpa ny bil, en minibuss, och eftersom vi har tre stora hundar så måste vi veta att dom får plats utan problem. Så middagkonversationen var ungefär;

Mamma: Vi kan ju krypa upp tre stycken på alla fyra och lägga oss bredvid varandra...
Anders: Vilken hund vill du vara då?


Birsta...

Jag älskar att åka bil med syrran, man är ensam och drar upp bilstereon och bara vrålsjunger asfalskt! Härligt värre, haha! Fast det är ju ännu bättre på sommaren så klart^^
Kom precis hem ifrån Birsta där vi struttade runt. Lite komiskt, för imorse sa mamma att Cissi var i tidningen med bebisen, sen stötte jag ihop med henne där så jag fick se bebisen live. Hon låg och sov, men herregud vad söt hon var! Pytteliten! Sen fick ju Gert Fylking barn inatt, så nu fattas bara min familjs tillskott. Det kommer säkert gå tre veckor över tiden bara för att vi ska få vänta extra länge, haha!
Jag köpte en ny blus, ganska enkel och tråkig, och ett läppbalsam i jordgubb, som matchar min body shop-serie, haha x) Jag höll i ett knallrosa nagellack också, men kom på att det är en trend jag måste suga in lite mer först, så jag avstod^^
Nu är mormor och morfar här, så jag ska vara lite social!

Ändrade planer...

Det blev ju lite change of plans ikväll, eftersom Sandra skulle jobba, så utegången får bli en annan kväll. Mina lördagar är reseverade för Melodifestivalen det här tiden varje år, haha!^^ Syrran sa nått om att ett par kompisar ville att vi skulle träffas nästa helg och parta och hamna på krogen. Var längesen vi gjorde nått ihop, så det skulle va kul! Får ta tag i det^^
Eftersom jag inte skulle ut så åkte jag till mamma. Precis när jag hade kommit hit så ringde Marie och ville hänga, typisk timing, haha! Men vi ska nog hitta på nått i veckan istället x)
Nu ska jag krypa ner i min hypersköna säng och sova! Imorrn blir det Birsta med syrran!

Godnatt!

Helg igen...

Japp, så var det helg igen! Jag kände att jag ville komma ur slappisträsket med mjukisbrallorna, så jag hoppade i min hängsleklänning fredagen till ära x) Jag gillar att klä upp min lite sådär lagomt^^ Man kan röra sig bättre utan byxor också, haha!
Sen fyller ju den manliga favoriten år idag, så grattis handsome! =)

117070-173




Lite marilyn...

Satt och tittade på Marilyn Monroe-bilder, och  kom att tänka på ett uppgift vi hade på foto i skolan. Uppgiften var att tolka och göra en egen bild av ett foto från en känd fotograf! Jag valde Sir Cecil Beatons bild på Marilyn^^ Dock är bilden som jag visar beskuren! Brevid är resultatet av min bild som jag fotograferade! Jag skiter i om det låter illa, men jag älskar den bilden!^^

 
117070-170 117070-171

mohaha...

I brist på annat så kommer en till *trumvirrvel* LISTA!! Förlåååt, men det roar mig för stunden iaf^^ Jag saknar insperation!

Vad heter du: Magdalena
Var bor du: Sundsvall
Trivs du där: Ja oftast, men allt har väl sina nackdelar med
Brukar du läsa horoskop: Jag är smått beroende^^
Har du körkort: JAA x)
Favoritdjur: Hästar är dom vackraste, men kanske hundar
Festar du mycket: Olika perioder, jag föredrar på sommaren x)
Sprit, cider, vin eller öl: Cider, eller nått annt som inte smakar alkohol. Smirnoff ice och Baccardi är gott^^
Brukar du bli för full: NO, Im a good girl^^ Förutom annandagen, men det är en annan historia...
Antal kuddar i sängen: 5 hos pappa, 4 hos mamma
Äger du ett busskort: Ja, jag har glömt att lämna tillbaka skolkortet, haha!
Vad åt du till frukost: Toast och oboy
Har du haft sex idag: Haha nej
Nästa mål i ditt liv: Kanske börja jobba på nått nytt kul ställe x)
Hur svarar du i mobilen: Jag svarar hallå innan det ens har kopplat så efter ha sagt det 7 gånger utan svar, har jag en tendens att låta jäkligt elak när den på andra sidan linjen väl hör mig! haha x)
Antal timmar sömn inatt: 8
Sov du ensam: Ja, det var jag och mina rosa fluffkuddar^^
Din hobby: Hobby låter som att samla frimärken x) I like alot^^
Vad är det för veckodag?: Torsdag
Vad åt du senast: En glass, haha!
Vem fick du sms av senast: Madeilene
Vem ringde dig senast: Sandra
Godaste ölen du druckit: Finns ingen god öl
Vilka hårfärger har du haft: Blond, olika bruna färger, rödbrunt
Vad såg du senast på TV: Hmm.. senaste jag verkligen tittade på var Lustgården
Vad läser du för bok just nu: Jag ska börja på "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" (Magdalena Graaf) ikväll
Längd: Ca 170^^ En dm kortare hade suttit finfint^^
Skostorlek: Oftast 38, ibland 39
Hårfärg: Ganska mörkbrunt
Är du kär i någon: If I cant have you, i dont want nobody, baby!
Vad gör du om ett år: Jösses, God knows!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland vill man ju bo i huvudstaden där det händer saker x) Gillar även gbg...
Dricker du: Ja det gör jag väl när jag har lust^^
Vilken parfym använder du: Egentligen DKNY, men för att snåla på den så använder jag för tillfället Hugo BOSS
Vilka skor använder du: Wow.. Backa och kolla på mina garderobsbilder och skaffa en egen uppfattning^^
Dagens klädsel: Svarta jeans, svart satinlinne och ljusrosa kofta med puffärmar

Nånting Gammalt...

Titta vad jag hittade! Min dopbild för nästan 20 år sen, helt sjukt! Jag har samma halsband på mig just nu faktiskt! x) Den enda gången i livet som jag har haft en frisyr liknande tuppkam!

117070-167
 
 
 
 

mer snö...

Gaaah ännu mer snö! Jag tror jag blir galen, haha! Kom precis från duschen, så nu ska jag väl fixa lite frukost och ta en omgång med mr abslider innan Sandra kommer hit och går igenom min garderob^^ Vi ska ut imorrn så man måste ju fixa sin outfit, haha! Det känns som att pumpsen är lååångt borta när man kollar ut genom fönstret, attans bananer!! x)

Visit hos mamsen...

Jag slet mig från Cosmopolitan och SOLO för att blogga lite! Visst är jag duktig? Jag och syrran åkte till mamma och hälsade på en stund idag. Hon frågade om vi skulle stanna på middag så vi tyckte det lät bra. Vi åkte ner till affären och inhandlade dagens middag, potatisgratäng och lövbiff, smaskigt värre x) Såg även ett par jättesöta rosa vantar som skulle matcha min mössa, men nej då, vägra passa min hand! Haha! Jag råkar ha långa fingrar^^ Även världens snickartumme. Många tycker den är lite creepy, men det bjuder jag på!
Dom har tydligen öppnat ett litet café där i centrum som mamma bestämde att vi måste prova nån dag, sen finns det ju drop in solarium sen en tid tillbaka! Det händer saker i bushen, haha x) Jag blev lite sugen på att sola, så jag kanske borde ta bilen dit nån dag när jag är hos mamma...
Vi kom in på Oprah efter maten, och jag berättade att dom sa igår där att en kvinnas midjemått ska vara under 83 cm för att vaa hälsosamt, så vi mätte oss lite^^ När vi ändå höll på så ville jag mäta mammas enorma hylla! Den var 125 cm i omkrets, fatta hur stort det är! Jag ba OMG! haha^^ Jag skulle kunna använda mammas ena kupa som mössa på vintern!^^
Fick även höra att Viktoria och Tina nu har testat på att hoppa fallskärm i Nya zeeland. Behöver jag säga att jag är avis? Redovisningen lät ungefär såhär, Viktoria tyckte det var roligt, medan Tina sa att man inte borde hoppa ut ur flygplan som fortfarande fungerar, hahaha x)


Fler gubbs...

  Jag var tvungen att göra två till, blev ett nytt roligt litet beroende, haha!^^

117070-164117070-165

Tjejsnack...

Tänkte lägga in frågorna förut men det funkade inte, så nu kör vi x)

Vecka 8

Sömn. (Veckans frågor kommer från Anna Ginger)

· Vad har du på dig när du sover? Oftast bara trosor, eventuellt en t-shirt
· Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) På sidan in mot väggen
· Hur många kuddar har du i sängen? Hos pappa 5, hos mamma 4
· Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Ja ganska ofta faktiskt^^ Störda drömmar
· Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? Nja, jag har iaf drömt om t.ex personer som jag inte har ett på flera år, sen träffat dom dagen efter! Jag vet inte om det räknas^^

kanske ett smycke för mig...

Näe skämtåsido!^^ Jag ska nog hålla mig borta, men det är ju faktiskt en liten rolig grej! Satt och kikade på accessora och då kom det upp ett smycke som jag hade glömt att det finns! Nämligen singelringen! Man visar ju om man är gift eller förlovad, så sure, varför inte underlätta raggningen om man känner för det, haha! Fast jag tvivlar på att nån skulle veta att det va just en sån ring man hade på sig! Iaf i den här staden^^ Jag undrar hur bra det gick för den ringen när den kom, om det faktiskt är ett antal som använder sin singelring flitigt! Synd att den går åt turkoshållet bara, lite svårt att matcha om man bryr sig om sånt! Finns som sagt på accessora för 319 riksdaler^^

117070-163

vänner...

Vänner är en av dom bästa serierna som gått, och det är jäkligt svårt att välja favoritavsnitt! Ett som jag alltid börjar asgarva av är när Ross får Emma att skratta genom att rappa:

"I like big butts and I can not lie
You other brothers can't deny
That when a girl walks in with an itty bitty waist
And a round thing in your face"


"My anaconda don't want none unless you've got buns hun"

Hahaha kom att tänka på det igår när jag såg det avsnittet!^^ Fast Ross är en av dom bästa överhuvudtaget! En annan höjdpunkt är när en tjej säger: talk dirty to me! Ross ba; Vulva? HAHA x) 

South Park...

Jag var bara tvungen att ta tillfället att göra min egen south park-gubbe! How cute is that?^^   Först gjorde jag mig själv till vardags, sen på partaj^^ Så kul man kan ha! x) Även nån slags drömprins fick komma med på ett litet hörn. Jag nekar att det var en tanke bakom, ifall han råkar vara lik nån speciell person sådär.. Hahaha x)
 
117070-159117070-162
  
117070-161

spel...

Det är ganska lätt att bli lite smått beroende av dataspel, och igår hittade jag ett nytt igen! Satt och tittade på CSI (det var Kevin, så jag såg inte fel^^), och när det slutade så gjorde dom lite reklam för ett csi-spel där man kan lösa egna brott! Tog ett tag innan jag fattade (jag är aldrig sagt att jag är Einstein^^), men med lite hjälp av Madde så funkade det prima x) Vi tog samma brott och försökte lösa det tillsammans, och till slut skickade jag brottslingen bakom galler! Mohaha!! Jag skulle ha fått ett mindre utbrott om vi inte skulle ha lyckats lösa det innan jag gick och la mig, haha! Testa, lot's of fun!
Idag ska jag ge mig in på nästa fall^^


117070-157
Eric Szmanda alias Greg

Dessert beauty...

Jag är käääär (jaaaa, jag är kär i mycket^^) i Jessica Simpsons skönhetsgrejor Dessert Beauty! Ni vet, produkterna som man kan äta också^^ Jag har precis spanat in vilka grejor jag heslt vill sätta tänderna i på eleven!
Hur kul är det inte att smörja in sig med en kräm som man kan slicka av, och det medföljer även sprinkles (strössel) för kroppsdekoration^^ Namnam x)

Mina vill ha:
Kissable Whipped Body Cream with Candy Sprinkles
Deliciously Kissable Plumping Lip Fragrance Gloss
Deliciously Kissable Body Shimmer



117070-154   117070-153117070-156


A little bit of ångest...

Jag börjar verkligen få ångest över vad jag vill göra med mitt liv nu. Om fyra månader var det drygt ett år sen jag tog studenten och jag har fortfarande ingen aning om vad jag vill hitta på! Känns som att jag väntar på att nått speciellt ska hända som liksom får mig att fatta nått nödvändigt beslut. Okej, man kan alltid plugga, men vill jag det egentligen? NEJ! Vad ska jag plugga till om jag gör det iaf då? Ingen aning. Vill jag plugga här hemma? Båda jag och nej. Liksom jag har ingen koll på nånting. Jag vill inte ha ett fett studielån som jag får betala av halva mitt liv! Vill jag åka på ett stort, härligt äventyr utomlands? Ja verkligen! Men skulle jag kunna lämna allt i ett år? Nä, det känns inte som det, för känslan av att nånting håller mig kvar här försvinner inte.
Innan jag började gymnasiet så hade jag inte heller direkt nån koll, men min trygghet var att jag skulle ha tre år på mig att komma på vad jag vill göra.  Fyra år senare vet jag fortfarande inte... Gud, så svårt sånt här är...
Jag blir så sugen att bara åka iväg när jag läser syrrans (egentligen Tinas, men hon skriver för båda) och Annas resedagböcker... En dröm har alltid varit att jobba som au pair i USA, men ett år är så himla länge och jag vill inte åka själv. Ett par månader skulle nog faktiskt räcka för mig oavsett vart jag skulle åka. Egentligen så är det nog inte känslan av att något håller mig kvar som hindrar, det är nog mer att jag är alldeles för rädd att missa något, haha! x)

grattis...

Jag glömde nämna det roliga igår! Jag fick höra av min styvpappa att wedinsbebisen är född! Grattis Cissi till en liten flicka (Anders trodde iaf att det var en tjej, you never know! haha^^)!!


117070-152

small world...

Haha nu får ni hänga med här, för det kan bli invecklat! Och Sandra, det här berör dig lite^^ Jag satt och pratade med Pernilla igår på msn innan vi gick och la oss. Så säger hon att hennes familj ska till Sundsvall första helgen i april. Jag ba, vad roligt, då måste vi hitta på nått. Pernillas kusin är iaf inte hemma då för hon är utomlands^^ Så frågar jag vart dom bor, hon ba, jag vet inte, tror det va nått med Berg! Jag ba, åh Bergsåker^^ Dom har en travbana där. Pernilla ba, ja men då är det där, för jag såg massa hästar!
Sen frågar jag vad kusinen heter, hon ba, Sandra. Jag ba, hmm det ringer ingen klocka. Sen kommer jag på en sak, jag ba, ska hon vara borta länge? Pernilla ba, jaa! Sen kommer vi fram till att hon är i Australien. Sen ringer den välbekanta klockan^^ Jag ba, min Sandra har en kusin som bor i Bergsåker som är i Australien nu, som har en kompis som heter Sandra, så säger jag namnet på henne! Pernilla ba, Men Sandra är där med nån som heter så! Så kollar vi på resedagboken och det visar sig vara samma personer, haha! Världen är liten x) Så Sandra, din kusin är där med Pernillas kusin x)

Can you feel the love tonight...

Jag har inte lätt att känna mig sådär supertjusig i träningskläder, även fast jag är en sann dyrkare på hemmaplan. Vem orkar gå i jeans hemma hela dagarna liksom och toppar man inte kan andas i^^ Iaf, nu har jag hittat ett plagg som jag är kär i. Adidas rosa huvjacka till mig och det blivande träningskortet tack! Eller till linne, jeans och hästsvans när man inte orkar klä upp sig!

117070-151

10 nånting...

10 favoriter:
Färg:
Svart, grå, rosa
Mat: Hemmagjord klyftpotatis
Band: The ark I think
Film: Dirty dancing
Bok: Gaah, jag älskar massor! Phantoms är jäkligt bra^^
Sport: Ska jag titta på en match, så hockey, ska jag titta på killarna är det fotboll^^
Årstid: Sommaren!!
Veckodag: Fredag
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: Kvällar

9 för tillfället:
Humör: Trött och grinig^^
Smak: Ingen speciell för tillfället
Kläder: Dansbrallor och stickad tröja
Bakgrund: Jag^^
Nagellack: Guldskimmer
Tid: 15.05
Omgivning: Syster
Irritationsobjekt: Att jag sov med linserna i och får lida för det just nu!

8 första:
Bästa vän: Malin
Screen name: ??
Husdjur: Tror det var min kanin Emma
Piercing: Öron
Förälskelse: Sebastian^^
Musik: Backstreet boys
Bil: Öhm jag har aldrig ägt en egen och familjens minns jag inte^^ Kanske en opel^^
Kyss: Jag skäms för att jag inte minns denna upplevelse men tyvärr^^

7 senaste:
Cigarett
: Jag röker ej
Mat: En chokladmuffin
Dryck: Oboy
Biltur: Bil från stan med syrran i förrgår
Kyss: Det behåller jag för mig själv x)
Spelad låt: Cara Mia, hahaha^^
TV-program: Reprisen på Melodifestivalen

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Typ det grövsta i mitt register lär vara att planka nått badställe, haha!
Blivit arresterad: Nej, nej
Badat naken: Yes
Varit med på TV: Ja, cheerleader i Gladiatorerna 2003 + massa andra små inspelningar
Kysst någon du inte känner: Haha jaa, brukar ni känna alla era strul?

5 nej tack:
Kläder: Allt med nitar
Mat: Allt som innehåller nån slags inälva
Musik: Metal
Dryck: Öl
Personlighetsdrag: Fjortis

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Var hemma, kollade på MF och läste en bok
Du kan höra just nu: Tvn i bakgrunden, Eniros reklam för tillfället^^
Du inte kan leva utan: datorn
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn eller läser

3 personer:
Du kan berätta allt för: Syrran
Du tycker om: Åh, ja kan inte välja bara en.
Du inte gillar: Alldeles för många^^

2 val:
Kaffe eller te: Nada
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Dom som känner mig väl, vet vad jag vill mest av allt^^

tacksamhet...

Man klagar ofta när man bor hemma att man vill flytta hemifrån. Sån är även jag! Visserligen så känner jag mig inte alltför stressad, är ju bara 19 än så länge^^ Iaf fyra månader till, haha! Men sen kommer dom där småsakerna som gör att jag är väldigt tacksam över att bo kvar hemma;

Pappa bjussar på nya stövlar
Pappa bjussar på en tidningsprenumeration
Pappa bjussar på träningskort
Pappa bjussar på en resa till sthlm och Lena + Orup på Berns
Jag slipper laga mat
Jag slipper diska
Jag slipper städa
Mammas små rosa presenter som hon tycker passar mig
Mammas alla timmar videoinspelningar hon gör åt mig när jag är borta
Skjuts när man ska nånstans
Julstrumpan ovanför sängen med hundrasjuttioelva små paket som mamma har slagit in
Körkortet


Och nej, det har inte med lathet att göra, det har med att jag hatar allting som har någon som helst likhet med att vara hemmafru att göra! Förutom tvätta då, det gör jag helst själv^^ Sen tycker jag synd om den stackars man som ska behöva äta min gräsliga mat^^ Fast jag längtar till den dagen då man får inreda sitt eget place efter tycke och smak, och att få vara ensam när man själv vill. Jag ska anlita pappsen till renoveringen x) Fast jag har ju målat mitt rum själv rätt nyligen så jag kan ge ett handtag kanske^^ Om inte annat så försöker jag intala pappa att om han och särbon flyttar ihop så kan jag bo kvar här själv!! Jag har redan ändrat planlösningen och färgerna i tanken! Haha^^ 
Åh nu blev det mycket manligt prat här, I miss my mom... Måste åka dit till veckan!

MF-update

1. Måns låt rockade röv! Den var typ den bästa av alla veckors låtar hittills! Citerar My little pony; "Det svänger, oh det svänger..."

2. Sebbes kläder! Jag älskar att matcha mina kläder, I really do, MEN, det finns en gräns!!! Snälla sätt på karl ett par svarta byxor åtminstone! Hela han var bara alldeles för RÖD!

3. Magnus låt låter väldigt mycket som en annan. Det tog mig timmar att komma på vad jag var ute efter, men det är självklart A-ha jag söker!

4. Jag trodde att min kära gamla Nanne skulle kvala direkt, men ack! Idolerna kickade asset ut veteranerna denna vecka!

Slutligen ska jag bara tillägga att det var den bästa veckofinalen med dom bästa artisterna! Ikväll kunde man titta utan att skämmas för deras skull (förutom ett par av bidragen)!^^

Kvällens MF...

Nedräkningen inför kvällens Melodifestival har börjat! En kompis ringde och frågade om jag skulle med och bowla ikväll, min spontana reaktion blev: men det är ju melodifestivalen!! Haha! Det här är den enda vecka som jag faktiskt har sett framemot, eftersom jag tror och lever på hoppet att flera av låtarna faktiskt är bra! Jag tror såhär på förhand att Nanne kniper en av finalplatserna ganska lätt. Hon brukar göra bra låtar och hon har säkerligen folkets stöd. Sen som en liten idoltittare så tror jag även att både Måns och Sebastians låtar kommer att vara bra. Magnus Carlsson brukar ju komma med nåt trallvänligt även han!
Jag håller på att lyssna på alla låtar just nu, så jag kanske hinner ändra mig^^

Och en liten fråga! Varför har alla schlagerbloggar utom Sebastian? Dålig stil tycker jag!

Shit pommes...

Britney, neeeeeej, vad gör du med dig själv? Jag vill bara att hon ska skärpa till sig och återgå till sitt söta jag, och då läser jag detta! Herregud, vet inte ens vad jag ska säga!! Kolla hur det ser ut här!

Skandal...

Det kan inte vara möjligt. Nog för att jag förstår att vissa personer är mer omtyckta än andra, men när det kommer till tävlingar där man ska ha talang så vore det ju bra om dom som har det får stanna kvar! Om det inte kopplar så pratar jag om Lets dance. SKANDAL att Lasse fortfarande är kvar och att Maria och Harald fick lämna! Harald är väl inte den duktigaste heller, men han försöker iaf, medan Lasse ser ut som ett kylskåp på golvet! Den enda lilla anledningen till att jag inte vill att dom ska åka ut är för att Ann är så himla duktig och att hon kommer härifrån. Synd att hon inte får chansen att visa vad hon kan mer!

När jag ändå babblar om Let's dance så kan jag tillägga att blockets spel är grymt beroendeframkallande! Men ack så roligt x)

Dagen...

Syrran ringde efter jobbet och frågade om jag vill hänga med på stan en liten stund. Självklart var jag på, eftersom jag hade funderat på att gå dit själv och lämna tillbaka min klänning och köpa ett halsband^^ Det sved att lämna tillbaka den, men jag var tvungen att inse att den faktiskt var alldeles för stor, och det fanns ingen mindre storlek. Iaf så har jag sett ett par ursöta barnskor jättelänge nu som jag alltid tittar på, och idag köpte vi dom^^ Sååå söta! Värsta discokulorna, haha! x)
För att dämpa ångesten över min klänning så hittade jag en blus och en tröja. Jag skulle bara ha en, men syrran ba, NOO du måste köpa båda, jag ba, säg inte så! Haha! Så jaa, båda fick följa med hem^^
Sen köpte jag halsbandet, anledningen till att jag egentligen skulle ner på stan. Det är två långa, tunna guldkedjor med två pyttesmå hjärtan som skallrar. Dom säger att såna ljud ska vara harmoniskt för bebisar i magen^^ Inte för att jag är med barn, men iaf^^ It's so cute x)
Fick även hem min Magdalena (fint namn, mohaha^^) Graaf-bok, så jag ser fram emot att hugga in på den^^

117070-149

Where the wild roses grow...

Det finns en låt som jag alltid har älskat men den är lätt att glömma bort eftersom den är så gammal. Det är iaf Where the wild roses grow, med Kylie och Nick Cave...


"From the first day I saw her I knew she was the one
As she stared in my eyes and smiled
For her lips were the colour of the roses
That grew down the river, all bloody and wild

When he knocked on my door and entered the room
My trembling subsided in his sure embrace
He would be my first man, and with a careful hand
He wiped at the tears that ran down my face"

Fyra saker...

Nu har jag sett den här listan på hur många ställen som helst, och lyckats stå emot, men nu lägger jag ner och gör den istället! Jag har lite tråkigt just nu^^ x)


4 saker jag ser fram emot:
Sommaren
En viss hemlig grej^^
Att bebisen ska födas
Gatufesten

4 saker som irriterar dig:
Fjortiskillar
Folk som står bakom ryggen och kollar vad man skriver
När nått jag ska köpa har tagit slut
När man inte lyckas fånga den där drömkillen^^

4 saker jag säger ofta:
OMG
Herregud
Typ
Euh

4 saker jag gör varje dag:
Läser
Sitter vid datorn
Dagdrömmer^^
Lyssnar på musik

4 saker jag har på mig dagligen:
Trosor
Ett gummiband (tursnodd)
Tofflor
Tröja

4 saker jag rör varje dag:
Datorn
Mobilen
Mitt hår
Mina linser

4 personer jag vill träffa oftare:
Ola, tack! haha x)
Guldlock
Mamma
En speciell killkompis som förgyller min vardag alldeles för sällan

4 band/artister jag har sett live:
OLA!! (surprise^^)
Pink
Mando diao
Lars Winnerbäck

 
117070-148
Sov gott^^

Innan jag glömmer...

Föräldrar är ju allmänt känd för att kunna genera sina stackars små barn och säga pinsamma grejor. Jag tänkte ge ett personligt exempel^^ Jag satt med pappa och hans tjej vid middagsbordet och vi kom in på killar inför alla hjärtans dag^^

Pappa: Men om jag har fattat det rätt så är den kille du har tyckt mest om ******!
Jag: Ja jo kanske det, men jag är inte kär i honom nu! Fast han är jäkligt snygg! Het het het, eller hur?
P: Hur ska jag kunna veta det? Jag har aldrig följt med er in i sovrmmet så hur ska jag kunna veta om han är het!
J: VA??(smått chockad^^)
P: Ja jag har aldrig lyssnat på vad ni gör, det skulle jag aldrig göra!
J: Jag menade att han är snygg!
P: Jaha... Men het betyder att man är tänd på varann!
J: Vi säger het om nån är snygg!
P: På vår tid betydde det att man var jättetända på varann!
J: Euh,  ofta jag ens skulle dra upp nått  sånt inför er! Nu sätter vi PUNKT!

En helt vanlig middagsdiskussion i min familj, haha! Igår höll han även på att göra nån blind^^ Pappa, jag och hans tjej stod inne i köket i en klunga när han öppnande champageflaskan^^ Vi var inte beredd på att den skulle flyga iväg, men den träffade hans tjej i pannan! Illa! haha x)


117070-139

Vill (måste) ha...

I found new babies^^ Jag är helt kär i dom här skorna!! Dom översta kommer in på Wedins senare i vår, och dom understa finns på Dinsko. Skorna är så söta att jag bokstavligen skulle kunna dregla om jag hade en aning mindre sjävbehärskning! MÅSTE HA!!! Fast det kan ju vara liiite onödigt med två par i samma peep toe med kilklack-modell, måste jag tyvärr erkänna, men who cares!^^ Det kan vara svårt att förstå hur man kan bli kär i skor, men älskar man skor så gör man. Nu ska jag drömma vidare om hur dessa snyggingar skulle se ut på mina fötter till en våroutfit! x)

117070-147117070-146
117070-145117070-144

Död...

Herregud, plötsligt känns allt annan så fånigt och obetydligt när man läser sånt här!
Johanna Sällström var alldeles för ung för att dö, bara 32 år och lämnar ett barn efter sig... Jag fastnande för henne redan på Tre kronors tid, och nu är hon helt plötsligt borta. Hemskt!


Alla hjärtans dag...

Jahopp, så var den dagen på året här igen. Dagen som alla singlar älskar att hata!^^ Det är väldigt mycket snack om att det har blivit en sån överskattad dag, men många av dom som säger så har sitt fasta sällskap och kanske redan hunnit fira flera år. Jag älskar såna här dagar, men det är klart att det är jättetråkigt att vara singel just nu^^
Läste en rolig grej på aftonbladet som singlarna söderut kan ta vara på, haha x) Pernilla, hänger du med?^^
Här är veckans frågor från Tjejsnack också^^ Råkar handla om alla hjärtans dag!

Vecka 7 - Alla hjärtans dag

· Vad har du för planer för Alla hjärtans dag?
Förlovningsmiddag hos pappa
· Brukar du köpa presenter på Alla hjärtans dag, i så fall vad och till vilka? Nej, det brukar jag faktiskt inte, men sen har jag alltid lyckats vara singel på just denna dag^^
· Hur ser din drömdate ut? Det spelar ingen roll vad vi gör så länge det är med drömkillen^^
· Bästa Alla hjärtans dag minnet? Jag har nog inget speciellt. Jag vet iaf det sämsta, morr!
· Vem skulle du vilja ge ett speciellt hjärta till i år? (Vem som helst som behöver extra kärlek) Mig själv! Haha x)

Reklam...

Är det bara jag som blir äcklad av den nya Jägermeisterreklamen?


Äntligen...

Äntligen, äntligen, äntligen är dom tillbaka! Mina kära husfruar börjar om en halvtimme igen^^ Som jag har väntat på det här! Den enda nackdelen är att Greys har slutat, men det börjar ju om ca tre veckor igen på onsdagar, mohaha! Kan veckan bli mer fulländad än så? Nope, don't think so!

117070-143
Kanal 5

Tyra Banks...

Jag fick hem en tidning i veckan där dom skrev om att Tyra Banks ska ha gått upp så mycket i vikt, så jag googlade runt lite och kollade på youtube. Hon blev jagad efter några bilder som togs på henne som hamnade överallt i pressen och alla tyckte att hon hade blivit så fet. I ett avsnitt av Tyras show så tar hon upp det ämnet och berättar hur det egentligen var, och vilken snedvriden uppfattning världen har. Hon tar upp modeller som har dött i anorexia nyligen för att förstärka det hon pratar om. 
Hela avsnittet finns på youtube och jag tycker ni ska kolla in det. Jag blev iaf väldigt rörd, och än en gång bevisad hur jordnära Tyra faktiskt kan vara! Om världens uppfattning idag är att Tyra Banks är fet, så skulle jag ha dött av fetma för längesen!! Orkar ni inte se hela så rekomenderar jag första klippet!
Tyra confronts her fat tabloid photos Del 1 Del 2 Del 3 Del 4 Del 5 Del 6

117070-142

New dress!! I hope...

Imorrn ska jag traska ner på stan igen och hänga lite med min kära Sandra^^ Jag har spanat in en klänning som jag tänkte lägga vantarna på om den nu finns kvar! Den måste finnas, annars kommer jag vara deprimerad imorrn!^^
Sen ska vi göra ett gästspel på Chocolate house hade vi tänkt. Jag träffade pinsamt nog en som jobbar där ute förra helgen, och berättade hur mycket jag dyrkar deras muffins, men det är nog glömt nu hoppas och tror jag x) Jag och Sandra tyckte själv att vi förtjänade guldkort så mycket som vi fikade där innan studenten, så nu är det dags igen, haha! Ni skulle bara veta vad ni missar i andra städer som inte har ert egna chocolate house. Dom bakar ju allt själv, mest chokladgrejor, och gör även egna praliner som man kan köpa i butiken. Hey satisfaction x)

Hundvakt...

Jahopp, innan kvällen var slut så blev jag hundvakt^^ Ena doggen blev sjuk så mamma och Anders fick slänga in sig i bilen och dra ner till Uppsala! Jag ba hallå, helt förvirrad, dom drog på två minuter typ, haha! Under dom få timmarna så har jag krossat ett glas brevid ena hunden, och sen glömt att släppa in dom från hundgården. Japp, detta går fantastiskt bra^^ Men jag räddade faktiskt hunden från allt splitter genom att själv hoppa ner på det och putta bort henne, aj aj aj! Haha x) OMG nu hör jag att nån har hittat nötskålen, den lilla tjuven =O Kommer snart!!
Japp, lilla Bäbis stod på köksbordet och åt wasabinötter, säkert mycket bra för hennes mage! Hon är så söt så jag kan inte ens skälla, I'm weak^^ Rätt komisk syn att se en ca 55 kilos hund stå på bordet och äta ur en skål^^
Åh nu hatar hon mig för att hon inte fick äta upp dom. Hon blänger.. Jag måste gå och klappa innan Lost börjar! Haha x) 

Godnatt!

Melodifestivalen m.m...

Nej jag vet, jag har fortfarande inte ändrat bloggen, men grejen var att jag hastigt åkte till mamma imorse, så jag måste till pappa igen för att kunna ändra^^ Får se om jag lyckas bättre imorrn, haha!
Nu har precis Fredrik och Lotta varit här igen, tog med sig enorma muffins! Jag ba, äsch den där går lätt ner! Slutade med att jag fick jätteont i magen^^
Vi höll även på att provsmaka nötter som jag tycker är jätteäckligt, sen fick jag tag i nån platt jäkla nöt som jag smakade! Jag ba, jag spyr, flytta på dig i värsta paniken! Fredrik ba: ööhhh, och flydde från stolen, hahaha! Han är så rolig^^ Men han ska ändå bli van inför när bebisen kommer inom en månad, mohaha! Men jag hann till slasken för alla som ville veta!

Just ja, jag måste ju yttra mig lite om igår också! Vilken pinsam delfinal, den var ju sämre än sämst! Dom enda som var bra och förtjänade att vara där var The Ark! Dom är så jäkla bra, go Ola Salo^^ Älskar att se dom live, och höra Ola prata om betydelsefulla saker... Fast med tanke på åldern på dom som brukar kolla på MF så kanske en tröja skulle kunna vara till deras fördel i finalen, haha! Reginas lilla försök på en poplåt tänker jag inte ens kommentera! Läraren som gick vidare var lite tråkig, men jag tyckte att det var jätteroligt för hennes skull. Strongt att komma helt okänd och ta sig direkt till finalen sådär!

Reconstruction...

Försöker ändra lite utseende på bloggen, men alla program vill inte samma sak som jag just nu, så jag fortsätter väl slita mitt hår imorrn istället^^
Jag vet inte ens hur jag vill att den ska se ut egentligen, så jag skulle behöva en skiss innan jag gör nått, haha x) Tänkte bara förklara bloggens nya drastiska utseende^^

Morgonhumör och skönhetsmissar...

Gårdagen började bra med att jag klev upp 2½ timme för tidigt. Jag ställde klockan på 10, så när den ringde klev jag upp med mitt lite sura morgonhumör^^ Pappa satt i köket, han ba:
-Vad gör du uppe nu?
-Jag sa ju igår att jag ska på stan!
-NU??
-Näe men jag måste väl göra mig klar, dah!!

Sen svansade jag därifrån och var på väg in i duschen, så jag tar upp mobilen. Så ser jag att klockan är halv 8, jag ba hmm... Sen kollar jag på alla andra klockor också och ser att dom stämmer. Inte undra på att pappa blev lite chockad^^ Jag kan meddela att jag kröp ner i sängen och sov belåtet ett par timmar till innan jag gick ner på stan och träffade Marie x)

Nu har jag precis gjort mig iordning för kvällens schema. Vi ska hem till Lina och äta middag, och kolla på Melodifestivalen antar jag. Eller jag hoppas iaf att vi ska se på det, haha! Mitt årliga nöje x) Sen efter ska väl några ut på krogen, men jag tror jag ska chocka alla och stanna hemma^^ Man ska aldrig säga aldrig, men jag knallar nog hem och tittar på 8 mile istället. Jag har lägenheten för mig själv ikväll så man ska väl passa på att njuta^^

Medan man sitter framför spegeln så hittar man tyvärr alla irriterande fel man har! T.ex, mina öron ser inte likadana ut! Jag ska dock inte säga vad som är felet så alla märker det sen^^ Sen så sitter mina hål i öronen olika högt, dumma piercare! Men det är bara jag som ser det iaf, haha, sen hatar jag ena mitt ögonbryn!! Tur att jag har lång lugg, mohaha x)


Söta som socker...

Man får ju ganska ofta frågan om vilken kändis man helst skulle vilja se ut som, men jag har aldrig riktigt kunna svara. Nästan alla i Hollywood ser onekligen bra ut så vem ska man kunna välja liksom^^ Nu har jag iaf kommit fram till två alternativ!
Emelie DeRavin och Evengeline Lilly från Lost är så himla "naturligt" söta så jag blir galet avundsjuk när jag ser dom! Jag skulle definitivt hellre vara sjukt söt än skitsnygg, så det är min lilla motivering^^

alias Claire och Kate
117070-133 117070-132

En eller ett...

Efter ett antal frustrerande diskussioner så tar jag upp det här! Säger ni EN eller ETT apelsin? Mamma och Anders säger ett och det driver oss galna! Det låter helt ologiskt och konstigt i våra öron^^ Kan ju vara så att dom fick lära sig säga så när dom var yngre, men det låter helt fel och det hör inte dom! x) Vem har egentligen rätt? Gamla v. Unga! haha x)

Frusen...

Har varit på standen idag. Trevligt värre låter det, men h*lvete vad kallt det var! Orsaken var att syrran ville att jag skulle leka lite modell igen, för hon ska vara med i en fototävling. Det brukar ju vara rätt kul när man inte blir alltför utspökad, så sure tänkte jag. Hade då inga tankar på att det skulle vara ungefär 13 minugrader ute idag! Där stod jag i korsett, pumps och kjol, BRRRRRR vad kallt det var! Jag trodde allvarligt att mina fötter var förfrusna och skulle trilla av där ett tag, haha x) Jag är fortfarande helt genomkall men cirkulationen i fossingarna verkar iaf fungera som den ska nu^^
Jag kanske lägger in nån bild sen om jag hittar nån jag gillar som syrran inte ska skicka in. Dom får väl inte vara publicerade innan eller nått sånt x)

Helgen...

Jag skyller på bloggen att jag inte har skrivit än, den vill liksom inte alltid funka så bra^^
I fredags var det en kille i klassen som skulle ha 20-årsfest. Roligt värre att träffa alla igen tyckte jag, men jag gick ju och blev sjuk istället så på fredagen orkade jag verkligen åka iväg på nått partaj. Jag har fortfarande lite ångest över det för jag ville verkligen träffa alla igen...
Jag hade innan bestämt att jag skulle vara med Malin på lördagen och titta på melodifestivalen hos henne, så jag åkte dit. Första hann jag dock åka på hockey, Timrå mötte Mora. Egentligen skulle jag inte dit heller, men Malin skulle på matchen så det blev enklast att åka samtidigt därifrån till henne =) Sen tackar jag inte nej till att gå på hockey heller, I love it!
Melodifestivalen var skit, men jag gillade verkligen Unos låt, haha x) Iaf, alla som var hos Malin skulle ut på krogen så vi hamnade också ute. Första gick vi på Players, sen Coppers, och till sist landade vi på Liquid bar. Jag måste säga, jag <3 Coppers! Jag har faktiskt roligast där när jag går ut, haha! Det beror ju självklart på vilket folk som är ute också. Vi hade tänkt gå på Svenssons också men det är ju så sjukt trångt där hela tiden så jag orkade inte!^^

Fick även mig en liten känga när vi var ute, nämligen kommentaren: Hon är fin , men lite tillbakadragen!
Bara för att jag inte försöker bli bästa kompis med dom som inte intresserar mig ett dugg.^^
En vakt släppte in mig fast jag inte hade åldern inne för han gjorde ett undantag för mig, så det var ett litet plåster^^ haha x) Sen var det ett par jobbiga jäklar i ena baren, men dom fick smaka på om blickar kunde döda, sen var dom borta ur leken! Mohaha! haha^^ Näe men allvarligt, vissa fattar verkligen inte när man inte är intresserad!
Kvällen slutade med lite bråk och polis, men annars hade jag kul! Och nej, det var inte jag som bråkade, haha!^^ Träffade faktiskt ett par gamla klasskompisar ute som jag inte har sett sen studenten. Gamla flashbacks typ x)

Dagens läxa...

Är du väldigt täppt i näsan, så nys inte med öppen mun. Kan få mycket otrevliga konsekvenser, haha x)

Get dressed for succes...

Hola people^^ Idag var jag nere på stan och tittade på skor. Fanns ett par som jag tänkte köpa, jag la till och med undan dom, sen gick jag vidare och insåg att det faktiskt skulle vara ganska onödigt. Vilken aha-upplevelse, hahaha x) Jag hittade istället finally en svart förklädesklänning som fick följa med mig hem^^ Det kanske inte är världens mest nödvändiga plagg, men jag trivs i klänningar, och en sån ville jag verkligen ha! Grejen är den att jag iaf inte kan släppa skorna, jag vill faktiskt att dom ska finnas i min skoröra... Då kör man konversationer i huvudet, där intalar jag mig att dom skulle vara väldans bra att ha  till våren, haha! Får se hur jag gör^^
Jag hittade även två par små söta örhängen som jag köpte. Jag äger typ inga små för jag har alltid varit ganska bling-bling när det gäller smycken, men nu är det ändring på den saken^^ Försökte förgäves hitta nått halsband som jag kunde ta kedjan från till min silverberlock som jag har hemma också. Fanns ingen tillräckligt långt förutom på oäkta berlockhalsband, och det känns lite onödigt att köpa^^

För övrigt kan jag tillägga att jag mår skit! Förkylningen vägrar släppa, och halsen på morgnarna är inte ens värd att nämna. Kanske glädjer någon, haha!
Förresten, om nån skulle ha råkat se mig på stan idag så är det förklaringen till att jag såg ut som en katastrof, man orkar liksom inte lika mycket när man är sjuk^^

RSS 2.0