Here I go again... 2006

Jag ber om ursäkt för mitt dampinlägg igår, men fatta att jag blev sur, haha! Jag ska iaf försöka ge mig in på ett nytt försök med att sammanfatta året! =)

Januari:
Det var då jag började lära känna massa nya underbara tjejer. Jag har aldrig förstått det där med att prata med folk man inte känner på nätet, men jag hade sååå fel! Nu sitter jag ett år senare och pratar nästan dagligen med samma personer. Om nio dagar ska jag träffa Emma för första gången på Rockisen efter att ha pratat ett år. Sjukt eller hur?

Februari:
Jag minns inte så mycket från början av året (minne som en guldfisk), men mitt starkaste är nog att jag tog steget och anmälde mig till körskolan. Min första lektion hade jag måndagen på sportlovet, sen flöt det på. Fick även exakt samma tid som Sandras första lektion, haha!

Mars:
Vår klassmaskot inför studenttävlingarna hamnar i tidningen som vinnare. Den vinsten blev vår andra uppdragsvinst i rad! Som vi jobbade när vi sydde honom för hand, och satte på varenda hårstrå på hans huvud, skrev brev, gjorde fotomontage av honom med kändisar och allt möjligt! Han blev grym!
Shan Atci kom till vår skola (Hedbergska). Den var bland det roligatse jag varit med dom, han var helt fantastiskt, underbart rolig! Som han hade läst på om alla områden och förorter här. Allt stämde sjukt bra! En dag jag sent kommer glömma!
Vi hade friluftsdag i sidsjö med alla treor inför Guldtrofen. De var dags för uppdrag nr tre. Min klass hade ju suntrip-tema hela året så vi drog på oss bikinis , badshorts och cyklop i skidbacken! Vi åkte pulka och snöskulpterade. Vi slutade som trea i det uppdraget.
Den stora studentfesten på Oscar. Förfest med klassen hos Jonathan först innan vi gick ner mot staden.
 
April:
Jag gjorde halkbanan och var så nervös innan så jag ville spy. Det var dock inte på långa vägar lika hemskt som jag trodde, men jag kan inte påstå att jag tyckte det var roligt heller. Pinsamt att sitta där med okända killar som är ett par år äldre^^ Olas första singel Rain släpptes också just den dagen och jag är kär i den låten än, den är underbar!
Jag klarade teoriprovet, hallelujamoment!^^
Hela tjocka släkten packade in oss i bilar och begav oss mot Nyköping och hotellet Blommenhof (tror jag). Dagen efter skulle det bli bröllop efter tio år och fyra barn tillsammans mellan min storasyster Karolina och hennes Fredrik. Jag har aldrig sett henne så vacker!
Vi stannade på hotellet i två nätter, sen spenderade familjen sista april tillsammans i deras egna hus.

Maj:
Jag hade mina allra sista skoldagar. All tid gick åt till vår avslutningsarbete, projektet. Jag och Sandra gjorde en skönhetstidning för både killar och tjejer. Vi fick MVG och jag blev helnöjd, förutom några fotomissar^^.
Sthlm med Sandra. Klassen skulle ha klassresa 21-22 så jag och Sandra passade på att åka ner redan helgen innan, sen mötte vi upp klassen när dom kom. Mycket shoppning blev det, flera dagar! När klassen kom blev det dags för massa studiebesök på medieinriktade företag och skolor. En resa att minnas!
Mösspåtagning på torget med parad och uppträdanden. Avslutade kvällen på krogen, haha!
Det blev helt plötsligt dags för bal och dagen då man fick ta på sig den alldeles egna uppsydda vita klänningen. Vi träffades flera tjejer i klassen som skulle åka tillsammans, och förväntningana var höga. Sen klämde vi in oss i dne fins svarta bilen och det blev dags för vår entré på Södra berget. När jag kom upp dit stod min mamma och styvpappa där och väntade på mig och sprang fram och gav mig presenter med smycken som skulle passa min klänning. Alla fotade som galningar och man kände sig som en stjärna. Balen i sig själv var inte det roligaste jag gjort, men det är ett speciellt minne som ingen borde hoppa över!

Juni:
Så kom dagen med stort D, STUDENTEN. Ingen dag i mitt liv hittills har varit lika speciell som denna.
Klassen träffades vid Navet för att vandra upp till busbacken och champagnefrukosten tillsammans. När vi väl var där så skålade vi, skrek Mp3, blåste upp våra enorma badbollar inför dansen och knäppte massa kort.
Efter det så var det dags för slutet. Uppgörelsen om vilken klass som skulle få springa ut första av alla på trappen och äran att vinna skolans stundettävling 2006 var inne! Vi visste att vi låg bra till med tanke på att vi hade gjort flest goda gärningar av alla, vunnit två uppdrag och kommit trea i ett av tre möjliga. Allt kan dock hända den där sista dagen när man spelar basket, volleyboll och dansar klassdansen!
Vi hade ju ordnat lagen sen tidigare, jag var dock inte med. Hey, jag kämpade inte och var en ragata under hela trean för att sedan förstöra allt genom att sporta själv, nej tack^^ Jag hejade på, på sidan om istället^^
Det gick hyfsat bra för oss på sporterna även fast vi inte gick till final. Vi vann några och kom oavgjort på nån annan. Sen var det bara vår dans kvar näst sist av alla. Shit pommes vad nervös jag var, hahaha! Jag var en av dom som stod längs fram eftersom vi hade gjort koreografin, så att dom som hängde med mindre bra kunde kolla på oss där bakom. Hela vår låtremix, dansen, kläderna, bollarna, lärarna som ställde upp och var med, allt var så BÄST!! Jag vet att jag inte låter särskilt ödmjuk, och jag vet att vi inte vann dansen, men vi var bäst iaf, även enligt många andra som har sagt det!^^ Haha!
Iaf så blev de snabbt dags att avslöja alla vinnare. Dom började med att avslöja vilka som blev framröstade tills årets guldtjej- och pojke! Gissa om jag blev chockad när dom sa mitt namn uppe på scenen. Liksom lilla jag vinna ett pris där man blir framröstad av andra elevers motiverade och röstande! Jag blev alltså en av årets nya medlemmar i Hedbergskas guldklubb, vilken ära, haha! =) Sen sa dom vilka som vann Goda gärningar, det var vi, sen sa dom vilka som vann Uppragen, de var också vi, sen sa dom vilka som vann dansen, det var inte vi, sen s adom vilka som vann hela skiten, DET VAR VI!!!! Den glädjen och tjuten som vi gav utrop för efter det var helt sjuk. Jag och Marie var alldeles tossiga och bara hoppade omkring med varann och skrek, det va nästan så man fick en tår eller två i ögat, haha!
Efter dte tog jag och sandra vår packning och gick hem till mig för att göra oss klara inför trappen. Alla treor träffades i aulan vid två för att lyssna på tal, få stipendium och sjunga lite. Det var så sorgligt att veta att det var sista gången som man tillhörde hela den där gemenskapen...
Efter aulan så träffades varje klass i ett eget klassrum där vi fick skåla, lyssna på våra lärare och ta våra sista bilder som en klass. När vi satt där och skålade och våra egna privata medialärare höll tal, och vi hade Guldtrofen på bordet så kändes det helt overkligt. Hur vuxet känns det inte att sluta skolan liksom?
Klockan närmade sig 16 och trappen! Vi fick stå där innanför dörrarna längst fram, först av alla, och sen hörds trumpetfanfarerna och dörrarna öppnades! Vi rusade ut på trappen och sjöng och sprutade champagne inför flera hundra människor! det finns bara ett ord som beskriver just det ögonblicket och det är LYCKA!!
Sen blev det studentparad ner till stan med min klass i täten innan vi åkte vagn och skrev för kung och fosterland innan vi åkte hem till alla paketen, mohaha^^.
På kvällen samlades vi hos mig på förfest. Vi passade på att skriva lite mer i varandras mössor också, i min står det bla; "Du är en stjärna och jag kommer sakna dig", "Du är den finaste personen i världen", "vänskap är bra, love you", "Älskar dig min marängswisch" och "Tack för ditt engagemang i vår klass, mer uppskattat än du tror"... Japp, inte helt lätt att låta bli att gråta en skvätt när man läser sånt där dagen efter.
Vi avslutade kvällen med att shaka loss till Peter Siepen i stadshuset, jag tog även en liten kram , hahaha!^^ Dagen efter hade jag helt allvarligt ingen röst kvar alls. Jag skulle åka buss in till stan men kunde knappt kraxa fram vart jag skulle. Chauffören ba: Ooooj, vad har du gjort? Jag ba, *krax*tagit studenten*krax*! Han ba HAHAHA!
VM-fest på torget med storbildskärm. Alla var där så jag var väl tvungen att joina, haha! Näe men allvarligt, dom enda matcherna som jag faktiskt gillar att kolla på är just sverige-england så  det var helt okej!
My birthday! Var i Övik och kollade på rixFm-festivalen.
 
Juli:
Årets Gatufest, höjdpunkten i stan när alla är där! Började smått med att se på Rix igen på onsdagen. Stackars syster som fick köa med mig, haha!^^ Råkade bli fotad av tidningen där framme, pinsamt ja visst! Hamnade även på rix hemsida också från övik &svall....
På torsdagen träffade jag en skåning som jag hängde ett tag med, fick även en ros, gullig värre, haha!
Jag minns knappt vilka jag ens tittade på ifjol, men gatufesten är alltid kul, man träffar verkligen svinmycket folk! Dom sista på fredagen var iaf The Ark som jag älskar! Dom tittade jag på ett tag med en killkompis tills det var slut. Vilken bra avslutning på den kvällen!
På lördagen kom Sommartoppen med p3 till stan! Jag och syrran parkerade våra stjärtar på bänken eftersom vi var med  p3-juryn, och bara njöt av en hunk på scenen, otroligt varmt sommarväder, bra musik och partystämning som heter duga!!^^ Åh dom två timmarna var verkligen underbara.
Lördagskvällen flöt också på ganska bra, sen var det mindre kul under den sista konserten av helt andra anledningar.
Lars Winnerbäck spelade i parken, självklart var jag där! Han är definitivt en av mina favoritartister, ville aldrig att det skulle ta slut!

Augusti:
Jag och Madde tog vår första roadtrip ihop till Ånge för att kolla på ola-turné. Det var fotbollsgrejs där just den veckan, så när vi kommer till hotellet är det SMOCKAT med typ bara killar. Vi ba hello^^ Vi spenderad ett par timmar inne på hotellet med att dricka cider och springa på toaletten, sen satte vi oss ute i en buske och väntade. Vilka minnen, haha! Det var skitkul iaf!

September:
Första trippen till sthlm med Madde och Helena. Efter vissa misstag (nämner inga namn, haha^^) så satt vi alla tre på bussen. När vi kom fram på centralen så var det bara att kasta av sig kläderna på närmsta toalett, köra snabbstyling och åka vidare till Grönan. Vi skulle se på pop explosion. Efteråt spenderade vi halva natten med att sitta och prata i lägenheten, haha!
Andra resan till sthlm med samma personer. Denna gång var det Tumba. Vi kom till centrumet ganska tidigt och träffade på Jennifer och Pernilla igen. Där satt vi och skrattade oss blåa i flera timmar. Jag tror vi gav en ung stackars ica-kille mardrömmar för att jobba nästa gång, men hey, vi hade iaf roligt, haha!^^ det var även tekniker där som fixade all med scenen som vi blev lite buddies med. Ena killen ba, mitt mobilnummer står där om det är något, sen gick han iväg. Jag ba, åh han flirtar! Dom andra ba, eh han står kvar där bakom! Pinsamt, japp! haha xD Grejen var faktiskt att jag bad dom släcka en strålkastare för det blev så varmt när vi satt där, och då sa han på skämt att vi skulle passa deras grejor så inget hände.

Oktober: 
Jag började på Wedins och fick jobba med min passion, skor, haha! Jag har faktiskt tappat räkningen på hur många skor jag har köpt sen jag började där, illa! Nu är jag inte där varje dag som förut, men det är skönt att bara extrajobba också. Lite roligare arbetstimmar!

November:
Jag fick äntligen mitt körkort, hallelujamoment nr2, haha! Jag gick inte i körskolan helt sen i februari, så kass var jag inte, utan jag slutade där innan studenten och det när det blev mycket med skolan! Väldigt utdraget, men väldigt skönt att få i handen!
Åkte till Nyköping igen med Fredrik och Lotta för att fira syrran. Spelade poker typ hela kvällen, haha!

December:
Jag åkte hem till Madde och hälsade på. Vi skrattade typ hela kvällen, sen på natten höll vi oss vakna för att se Christer åka till rymden. När vi insåg klockan 4 på morgonen att han inte skulle komma iväg så hoppade vi i säng. Dagen efter åkte vi till stallet och red, hur kul som helst! 
Ja det största som händer i december är ju julen, inge annorlunda iår, haha! Firade som sagt först hos min syster Annika, sen kvällen hos pappa och juldagen hos mamma.
Mitt lilla äventyr som slutade mindre bra! Jag har iaf hämtat mig nu, haha! xD
Nyårsafton! Åkte till sandras jobb, följde med henne hem, sen åkte vi till Johannes på kvällen. Den roligaste stunden på hela kvällen var innan tolvslaget när vi stod på balkongen och väntade på fyrverkerierna. Sen blev jag lite förtrollad av alla raketer och fick ångest över att året var slut. Det har varit ett bra år på många sätt... Jag hoppas nu att 2007 visar sig bli ännu bättre!


Ojojoj vilken summering xD Har ni läst hit är jag impad, haha! jag har lite minnesluckor så jag har säkert glömt massor av roliga datum^^. Avslutar med lite bilder från året! =)

Den jäkel som sparar någon av mina bilder ska ha stryk! =)

    
     
   
    
    
     
      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0