roande...

Den alltid lika roande sidan tjuvlyssnat.se! Haha!

117070-237
117070-236

Liten snabbresumé...

Jag var totalt utpumpad igår så inlägget blev väldigt kort och infolöst, men jag orkade verkligen inte. Jag hade inte sovit normalt och bra på fyra dygn, så igår när klockan ringde 05.15 var det inte kul, haha! Jag får aldrig påsar under ögonen när jag är trött, men igår fanns dom där med besked, så jag antar att det var ett tecken!
I onsdags så mötte jag och Madde Helena och Moa på centralen, innan vi åkte till Johanneshov för att däcka i sängen. Fast jag sov ju knappt nånting den natten så det funkade väl inte så bra, haha! Sen åkte vi in igen på fredagen för att mötte resten innan vi begav oss till Karlaplan och Universal.
När vi hade varit där så åkte vi till Hötorget och åt på Taco bar där mittemot, åh så gott det var! Det där var verkligen den korta versionen, för det åktes ganska mycket fram och tillbaka kändes det som, haha! Vi slutade iaf på centralen igen innan alla skulle åka hem. Så sorgligt att säga hej då hela tiden när man inte vet när man ses igen. Men om två månader är det ju sommar iaf, så förhoppningsvis blir det mer då! Vi åkte tillbaka till lägenheten igen för att smälta allt, plus att vi inte orkade göra nått annat. Har verkligen varit ett par hektiska dagar nu. Bussen hem var jobbig också, tog forever och killarna bakom pratade om författare från typ 1600-talet hela vägen hem. Tror dock att det var ett steg uppåt om man jämför när vi fick lyssna på afrikansk trummusik fem timmar irad!


117070-234 117070-233
 

sthlm...

Borta bra, men hemma bäst! Eller? Njaa, det varierar nog. Veckans resa skulle jag göra om imorgon om det så krävdes. Det är inte varje dag man äter tårta med Ola himself. Han är så himla go och rolig så det finns inte! Vi var ju på skivbolaget, och träffade honom där. Verkligen jätteskoj!


 117070-232 117070-231

stress...

Wedins ringde imorse och ville att jag skulle jobba! Just idag av alla dagar, haha! Typiskt^^ Men jag tackar inte nej till att tjäna extra pengar så jag kom hem för en timme sen. Sen har jag packat som en dåre, och snart åker jag! Ska bli skönt att komma bort några dagar. Aja, nu vet ni iaf varför bloggen kommer vara stendöd ett tag!
Och btw,  jag tänker inte tillåta nån slags elaka kommentarer i min blogg, så lägg inte ens ner tid på att skriva! Jag tvingar ingen att läsa!

Krämer...

Nu har jag smörjt in mig med den nya BUSen, så vi får se om jag blir hottare eller bara fläckig, haha! Jag har ju använt den andra utan skimmer med bra resultat innan, så det lär ju vara samma lika. En som dock är jättebra är ACOs som finns på apoteket i brun förpackning! Kom på att det var lite dumt att köpa den här eftersom jag får den från L'ORÈAL, men nöden har ingen lag! Jag behövde den idag, haha! Luktar ganska gott nu också, men BUS brukar ju stinka efter ett tag så jag får smörja in mig med nått annat. Tänkte även visa fuktcremen jag använder. Det är Nivea Visage Young. Den är dryg och den innehåller ingen olja så den känns inte fet alls. Hatar när såna krämer känns fet och kladdig!

117070-229 117070-228

Ronny & Ragge...

Efter snack med Alexandra så kan jag inte annat än erkänna att jag verkligen saknar Ronny & Ragge, haha! Hur kan man inte älska dom? Okej, minus buttcracken, men annars så^^ Jag är liksom uppväxt med dom på tvn så det känns som nostalgi, haha!



Grey's Diagnosis...

Jag är ju lite besatt av Grey's Anatomy, så igår luskade jag fram en sida med lite roliga saker. Bland annat kan man om man som jag gillar spoilers, läsa vad som händer i framtiden. I usa är ju serien betydligt längre fram, så man kan läsa så långt dom har hunnit. Det kom fram väldigt intressanta saker så långt jag läste, mohaha!^^
Sen fanns det ett litet test man kunde göra om vilken karaktär man är mest lik. Jag är en sucker för tester, så jag gjorde det, och blev Izzie!


image225

Skolan...

Idag var jag uppe före tuppen! 06.10 ringde min väckarklockan på min rosa mobil. Anledningen var att få lift med Anders när han åkte in till jobbet så jag kom till stan. Jag la mig i sängen igen, men jag pallade inte sova när man ändå har vaknat, så jag låg och läste den nya tidningen från Kicks istället^^ Klev sen upp och läste dagens tidning till frukosten, sådör lagomt pensionäraktigt och hoppade därefter in i duschen. Mötte Marie nere vid Köpmangatan så vi tog en sväng in på Rummet, sen gick vi in på Media och hälsade på gamla lärare. Babblade alldeles för länge med Affe, Louise och Uffe innan vi tog en sväng in på Hedbergska också. Helt skumt att gå in vid stora entrén nu för tiden. Det var liksom snart ett år sen vi sprang ut där på trappen, överlyckliga av att gå ut först av alla studenter.
När man är så nära alla affärer måste man ju bara dra den vanliga rundan på stan också, så det var nästa punkt! Träffade även Malin en snabbis innan vi mötte upp syrran. H&M är ungefär himlen, så jag strosade där och kollade på alla prylar. Jag köpte en fuktcreme, en glansspray  till håret och Doves nya BUS-body lotion. Det är en ny variant på den gamla, men den här innehåller skimmer^^ Sen köpte jag en superhet ny BH i svart spets. Det var kärlek vid första ögonkastet, så det var bara att gå till kassan och se glad ut. Den ska komma till användning i sthlm har jag planerat! Haha, skojar bara^^
Nu har jag en miljon saker att göra, men jag ska börja med att byta låtar i min mp3, later folks!

Dessa fiskar...

Jag är ju lite smått besatt av horoskop. Det är typ den enda jag läser i en tidning förutom nöjessidorna, haha! Iaf, i den senaste i Hänt bild står det:

Flirta med: Fiskarna och du är drömparet, sensuellt och vackert!

Vad är det med mig och dessa fiskar? Dom tre senaste killarna på rak som jag har fastnat för, eller haft nått ihop med, har alla visat sig vara fisk och 86:a. Jag tycker faktiskt det börjar bli lite creepy!

svart...

Jag färgade ju mitt hår igår som sagt. Det var ju på kvällen så när håret var torrt tyckte jag inte att det var så stor skillnad mot förut även fast jag tog en mörkare färg. Så kliver jag upp idag och kollar spegeln i dagsljuset. Omg, jag ser svarthårig ut! haha! Aja, det blir säkert bra iaf, bara man får på sig lite mascara så jag inte blir så blek i resten av ansiktet^^

Nostradamus...

Jag såg och tittade på tv inatt med mamma, så kom det en dokumentär om Nostradamus. För dom som inte vet var han en stor, känd profet på 1500-talet. Han spådde alltså vad som skulle ske i framtiden med sina egna verser. Vissa saker stämmer så sjukt bra, så det var lite läbbigt att se. Fast dom flesta tror ju att han är en bluff bara för att vissa saker kan tolkas på olika sätt. Han skrev t.ex om Tyskland och Hitler, men han skrev Hisler och det tycker vissa inte är nära nog! Det sista som har stämt är 9/11 om man tolkar den versen på det sättet.
Nog talat om det^^ Nu har jag precis varit ute och lekt med Ninnis. Ganska roande att kasta snöbollar som hon fångar i luften, haha! Så skönt att kunna vara ute i bara en tunn tröja utan att frysa också. Nu är det mat som står närmast på schemat, sen ikväll måste jag färga håret. Har fortfarande inte bestämt om jag ska ta samma färg eller mörkare, vilket dilemma! Typ dagens i-landsproblem, haha!

Found it...

Jag måste bara berätta att jag har hittat the missing örhänge! Det låg visst i min neccessär, haha! Sen hade syrran dom svarta Jesus-sandalerna också, så just nu är allt lugnt!^^
Tröjan som mamma beställde har kommit, den var jättesöt på. Kanske användbar i stockholmas! Nu ska jag ta en arraksboll till! Det är bland det godaste som finns!

Plötsligt händer det...

Pallade inte skriva nått längre inlägg när vi kom hem igår, för det blev ganska sent, sen hade vi ju lite catching up to do med syrran^^ Jag gjorde iaf nått jag är stolt över igår, haha! Jag drack en hel kopp kaffe!! Fast iofs så var det chokladkaffe, men det var ju ett slags kaffe iaf! Gott var det väl inte heller men det slank ner. Måste ju visa min bror att jag kan vara duktig, haha!
Nu har jag skjutsat syrran till stan. Jag ville ha sällskap i bilen så jag ringde Sandra och frågade om hon ville haka på eftersom hon ändå bor längs vägen. Sen följde jag med henne in en stund och låg i hennes säng och kollade på en serie på Mtv. Handlar typ om amerikanska fotbollskillar och cheerleaders, haha! Tror det heter Two of a days. Jag gillar inte att köra bil så där överdrivet mycket när jag är ensam, men nu är jag iaf hemma! Ska bara ta det lugnt och umgås med Karolina eftersom hon åker igen imorrn!

Varning, bebisbilder...

Sötaste bebisen någonsin, fem dagar gammal! Jag hade glömt hur liten dom egentligen är, helt fascinerande!


 

117070-223117070-222
117070-224

Grey's-citat...

Meredith: We're adults. When did that happen? And how do we make it stop?

Meredith: I make no apologies for how I choose to repair what you broke. You don't get to call me a whore.

Derek: There is a land called Passive Agresseva, and you are their queen...

Christina: I need a drink, a man, or a massage. Or a drunken massage by a man!

Izzie: What? So I slept with him again. So I'm a big whore. A big horny whore who can't get enough. Can we get over the shocked silence already?

galen, galen, galen...

Jag får damp, och jag blir smått hysterisk! Vart fasen tog örhänget vägen????? Jag stod på samma plats hela tiden så det kan INTE bara försvinna! Åååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens...

Dagens komplimang: Vilka fina ögon du har!

Dagens virr: Jag tog ett örhänge från förpackningen, stoppade det i örat, och lyckades slarva bort det andra örhänget under tiden! Still missing!

Dagens jobbiga: När jag välte omkull en helt ny burk med tops över mitt golv!

Dagens roliga: Syrran kommer hem över helgen!

Dagens trevliga: Vi ska ut i helgen, du kan väl följa med? och, Vi tänkte äta lunch om en stund, vill du följa med?

Dagens irriterande: Träningsvärken och blåmärket på min fot som bara blir större!

Dagens ros: Till alla snälla människor som stannar på vägarna och släpper förbi folk, även där dom inte måste!

Dagens längtan: Träffa Isak om ett par timmar!

Dagens inköp: Biljetter, strumpbyxor och linsvätska!

ont, det gör ont...

Haha, hjälp vilken träningsvärk jag har. Min rumpa och mage aaaaaj! Det var snudd på att inte kunna rulla ur sängen. Sen gjorde det så ont när jag skulle trycka in kontakten till toastjärnet så jag började flabba för mig själv för det var så fånigt, haha!
Nu är jag iaf alldeles nyduschad, så jag ska börja göra mig klar nu och dra ner mot stan! Later folks!



NutriBronze Body Lotion...

En av mina presenter som jag får ifrån veckorevyn är L'ORÉALs NutriBronze Body Lotion som går på TV-reklam nu. Ska vi anta att jag inte kommer se ut som Scarlett efter min användning?


image220

Sandaler & nagellack...

När jag läste Elin Klings senaste inläggstureplan och såg henne i jesus-sandaler blev jag sugen på att plocka fram mina egna gamla par. Jag hittade dock bara dom beiga, vart har mina svarta sprungit tro? Ganska kul när man kan damma av gamla saker, båda mina par är fyra eller fem år gamla. Tror jag köpte dom till skolavslutningen i åttan. Haha vad gammal jag känner mig! Men sis kanske har sett dom svarta nånstans? Jag måste bara tillägga att såna sandaler är ett helvete för mina fötter, för jag tycker alla remmar skär in i huden, haha!
Sen var jag bara tvungen att visa hur mitt neonrosa lack ser ut på. Jag har fortfarande svårt för neontrenden, men det är ju alltid kul att testa nya saker. Jag hade svarta och vita kläder igår, och det var ganska snyggt när det enda som bröt av var färgen på naglarna faktiskt. Jag tipsar om själva märket iaf. Det är Maybellines Water shine. Dom funkar asbra på mina naglar, och sitter länge innan det flagnar. Dock får man måla minst två lager om man vill få en täckande färg! Jag har färgerna Iced mauve och Pink explosion. Det sistnämnda på naglarna! Elin tipsar om ett från Depend också!


117070-218 117070-217
117070-219

skön dröm...

Jag hade en underbar dröm inatt! Jag fick inte ihop det med Brad Pitt, eller vann 40 miljoner, det var liksom en mysig dröm. Jag låg på en slänt i en sovsäck en sommarmorgon och kände solen bränna. Det där lät väl snarare som om jag var en uteliggare, men det är svårt att förklara, haha! Sen var det en byggnad nedanför där en viss person jobbade, så jag hade fri sikt ner till honom, mums! Sen tog drömmen en ny vändning när jag fick massa grejs i håret och flög upp i panik (hey, håret är faktiskt viktig), ner mot byggnaden där jag skällde på antingen syrran eller Sandra för det var nån av dom som hade gjort det, haha! Där nere var ju den där vissa personen också, han ba, vad fin du är idag! Inte för att jag någonsin skulle lägga mig på en slänt ensam i en sovsäck, men jag rår inte för att vissa drömmar är lite skumma, haha!

dåliga skämt...

Har så jäkla dålig humor, men jag tycker dom är kul, haha!

"Hur många män krävs det för att byta en glödlampa?"
"Man vet inte, det har aldrig hänt"

"Hur vet man när en man planerar i förväg?"
"Han köper två kartor öl istället för en"






helgen...

Det är bestämt att vi ska hälsa på Isak i helgen. Kunde ha gjort det redan idag, men syrran jobbar så vi väntar snällt, haha! Det lär bli ett antal bilder fotade av faster Magdalena^^


image215





Promenad i solen...

Vaknade vid 8 imorse av ljudet från en traktor blandat med en hemsk tandvärk. Jag la mig kl 3 inatt. Nej, det är inte hål, det är en visdomstand som jäklas. Eller som håller på att växa fram snarare, haha! Den sitter verkligen så jag biter mig när jag ska försöka tugga på nånting, så jag är alldeles sårig inne på kinden och öm. Värsta dieten om jag inte kan äta snart!
Sen lyckades jag somna om ett tag, och drömde då att jag och några andra blev kidnappade. Jag tror att jag har sett för mycket på tv! Jag kände mig ungefär som värsta actionhjälten när jag lyckades ta mig därifrån, haha!
Sen väckte syrran mig sådär lagomt snällt när hon kom hit, för att hon tyckte at vi skulle ta en promenad, så det var bara att kliva ur sängen! Jag lyckades ordna ett stort ras på mitt sminkbord, så min nya hårspray landade rakt på min bara fot. Jag råkade köra nått slags djungelvrål, helvete vad ont det gjorde! Sen blev jag lila och fick en knöl, nice! Måste ha prickat nått extra känsligt ställe på foten^^
När vi var ute och gick så passerade vi två småpojkar på runt tio år, dom ba, tjena tjejer! Man ba, haha hej! Sen följde dom efter oss och frågade om i hade sett nån klass gå förbi. Man ba, öh nej vi gick liksom nyss förbi er^^ Efter en timme var vi hemma igen, och jag satt mig i soffan och åt en glass  solskenet. Såååå skönt!

Ivana hump alot...

Japp, det är tydligen mitt namn som porrstjärna! Haha! Jag fick tips om en sida av Pernilla där man kan göra olika tester. Gissa om jag fastnade! Finns hur många olika tester som helst att göra. Här är mina resultat från några, jag håller dock inte riktigt med alla resultat, haha!

How much sexappeal do you have?
Your Sex Appeal Is: High
You're quite sexy, and you're probably at least partially aware of your powers.
Don't let your self doubt ever get the best of you. You're even more attractive than you know.


Would you choose money or love?
Money may buy a little happiness, but not the happiness of true love.
You rather have a true soulmate than a private jet.
And while many people may claim they would choose love too...
You're one of the few who would really do it.


Do you have a dirty mind?
Your mind is definitely a little dirty. You're naughty, but not trashy.
You don't shy away from a dirty joke, and you're clearly not a prude.


Are you a good kisser?
Your kissing technique is amazing - and you know it.
You have the confidence to make the first move.
And you always seem to know what kissing style is going to work best.
Sometimes you're passionate, sometimes you're a tease. And you're always amazing!


Are you hot?
You are smoking hot!
You're a terrible flirt, a sharp dresser, and a party animal.
Of course, you're totally sizzling too. And for you, being hot just comes naturally.


How is your selfesteem?
While you sometimes feel good about yourself, you tend to struggle a little with self esteem issues.
It's not about changing who you are, it's about accepting your faults. You just need to be less critical and demanding of yourself!


Are you addicted to love?
Might as well face it, you're addicted to love.
You've been a fool for love many times - but are you the wiser for it?
Your needs should come first, both in and out of relationships.
Because you're the only one who can look out for yourself!


What kind of candy are you?
Reeses peanut butter cups
Very popular, one of you is not enough.

sandra...

Gå in på vår favoritblogg, du vet vilken! Det är uppdateringar, hahaha! x)

annorlunda människor...

Ibland ser man riktiga original till människor. Det gjorde jag idag utanför IKEA, men jag glömde nämna det innan! Det var en tant på ca 65, som hade blonderat hår i två pippilotter, och hon hade den kutigaste ryggen jag någonsin sett live. Det kom en reklam på radion med lite cowboystuk på jingeln, då börjar hon hoppa omkring som man gör när man rider en häst. Vissa är mer speciella än andra helt enkelt, haha...

birsta...

Det var nära igår, men idag hände det verkligen! Jag klämde fingret, haha! Råkade glömma att ta bort tummen från dörren när jag slängde igen den. Kinda hurt, haha....
Jag ha iaf spenderat dagen i Birsta med mamma och syrran. Köpte ett nagellack, mascara, hårspray och en Niveasalva. Lite som jag behövde nytt innan jag åker till sthlm^^ Nu fattas hårfärgen och strumpbyxorna. Får ta den där svängen ner på stan snart! Det är kul att se vad fint att blir när dom bygger om. Kul att dom satsar både på Birsta och stans shoppingcenter! Birsta har iaf en liten invigning på torsdag....

my happy ending...

Lyssnade på den låten nyss, det var ett tag sen. Alla som har haft eller lider av krossat hjärta kan väl känna igen sig! Såg precis en avlagd med sin flickvän som han träffade efter mig, så jag blev lite bitter, haha!

"It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done...

He was everything, everything that I wanted...."

namn...

Bebisens namn är klart! Det blir Isak! Vilket betyder att jag kan pusta ut eftersom den slipper heta nått fult gammalt gubbnamn, haha! Har sett en ny bild också, han är så himla söt! Vi ska förhoppningsvis se honom senare i veckan. En av mina systrar kommer hem över helgen för att se miraklet också, kul!

Stan igen...

Nu är jag i stan igen, med min kära gamla burk, haha^^ Har redan hunnit med att bråka med min spargris och nästan klämma ett finger. Eller pappa klämde nästan mitt finger i ytterdörren, men det tog bara på nageln, haha! Sen spargrisen. Det är jäkligt mycket svårare att pilla ut pengarna därifrån än det är att få ner dom. Speciellt sedlar! Men nu är allt ute iaf, så jag måste bara hitta nån att växla med! Måste ju vara beredd när jag åker till Birsta med mamma imorrn, det finns måååånga affärer där, haha!
Nu ska jag nynna vidare till Follow your heart medans jag stökar omkring!

Pojken...

The newborn!

117070-214

Sorg & Tillskott i familjen...

Jag hann ha en knapp sorgestund över att Timrå förlorade. Eller jag är ganska uppriven för det fortfarande faktiskt. Så himla orättvist! Inte för fansens skull utan mest för tränaren Kenta Johanssons som nu måste sluta för Timrå. Han kunde ju ha fått ett bättre avslut än åka ut i sudden death... Han som aldrig visar en min över hur han känner, kunde inte ens kolla in i kameran i intervjun efter, och man fick se när han skakade hand med alla spelare i laget i omklädningsrummet. Det var nästan så att tårarna skulle kunna spruta på mig, jag tycker det är hemskt! Det är en sak om man själv väljer att sluta, men att bli tvingad efter fem år som tränare. Fy f*n! Timrå är inte samma sak utan honom...
Som sagt hann jag knappt sörja, för min bror ringde nyss och berättade att bebisen är född! Hela familjen hoppades ju på en tjej, men det blev en liten pojke iaf, haha! Bort med mina silvriga ballerinaskor och alla klänningar som mamma har köpt. Attans!^^

Filmerna...

Bebisen har inte kommit än, det tar väl ett tag till^^ Tänkte dra lite om filmerna igår. Asså herregud vad jag skrek när vi kollade på Grudge 2, haha! Själva filmen är väl inget mästerverk, men den har då verkligen sina hoppeffekter! Marie var det sämre med då hon var livrädd, hahaha! Hon körde kolla-genom-fingrarna-tekniken!
Saw 3 var faktiskt riktigt bra, men början var värst. Jag trodde jag skulle spy upp det jag nyss tryckt i mig i det första fallet. Det var vidrigt! Det var en kille som satt fast med ringar och kedjor i kroppen som han var tvungen att slita sönder sig själv för att komma där ifrån. Dom satt bland annat mellan skelettet i händerna, hälsenorna, midjan, och en stor ring gick under hakan och in i munnen. BLÄ!
Jag blir ju lite psykiskt skadad varje gång jag kollar på nått sånt där, så när jag äntligen hade hoppat i säng på darrande ben i ett mörkt hus pustade jag ut. Tills jag halvsovande vaknade med ett ryck av en duns i min dörr! Jag ba, AHH och fick världens hjärtklappning, haha! Det vara bara Ninnis som försökta trycka upp dörren som vanligt dock!
Nu skulle Sandra snart ha kommit och kollat på sista kvartfinalen mellan Timrå-MODO, men vädret har ju satt stopp för det! Jag hatar snö!!!

ahhhh...

Bebis på väg, bebis på väg!!!!!

Proppad...

Helger är inte bra matdagar, man äter alldeles för mycket! Jag mår illa, också klämmer mina stumpbyxor jäkligt hårt över magen. Jag har även tre par på mig för att mina tjocka är trasiga, så det känns sådär extra obekvämt, haha! Nu ska väl mina buddies dyka upp snart så vi brummar iväg och hyr film. Have a nice evening folks!

Tudiloo...

Min mamma är för söt ibland. Nu säger hon att hon har beställt toppen som jag suktade efter på internet igår åt mig, och nya leggings för att jag ska kunna ta med det till sthlm.
Nu ska jag besöka duschen för jag känner mig som en dammråtta! Vid fem kommer Fredrik och Lotta på middag, sen ikväll kommer Sandra och Marie och hälsar på. Det var inte igår dom var här hos mamma kan jag lova, haha! Vi ska ta tag i filmerna vi vill se, så håll tummarna att dom inte är uthyrda!^^



fejkade fejs...

Jag måste slå ett slag för en underbar låt! Jag hade glömt att den fanns, men blev påmind nu när jag tittade på sthlm live, haha! Fejkade fejs med Thomas Järvheden! Så himla rolig^^ Lite text från den:


Bleka små tjejer på Söder
Med svartfärgat hår, och feministludna lår
Svarta sjalar och batik, man vill klä sig så unik
att man blir lik, varann
Stureplanstjejen så tvärt, har helvaxad stjärt
Är fejkbystig och smärt
Det e vackert, javisst, men så likriktat trist
Der e inget jag fastar för

Jag vill ha mittemellan, det får mig i fällan
Om ni inte har fejkade fejs, oavsett place 
Det kan vara Söder, bara ögonen glöder
Passar likaväl Kungsholmens port eller Västerförort
 

image213
Foto: svt

oh nooo...

Tydligen så kunde dom inte det, haha... F*n...

kläder...

Det märks när man skjuter bloggen åt sidan ett par dagar, då sjunker statistiken verkligen... Men liksom ibland har man bara inte lust eller ork att sätta sig och klottra ner något.
Ärligt talat så är det som yrar runt i mitt huvud just nu kläder! Vilka kläder jag ska ha en speciell dag, haha! Ja, jag är fåfäng, men take it or leave it! Det är liksom sån jag är, och jag tänker inte låtsas som nått annat bara för att det passar vissa personer bättre! Men det är inte varje dag man ska träffa sveriges typ snyggaste människa heller x) Jag jublar över att snön försvinner så pumpsen och kapan är given!
Sen stör jag mig på att alla saker ska ta slut samtidigt. Det prickar fasen aldrig fel. Jag behöver en ny fuktcreme och mascara illa kvickt. Sen behöver jag nya strumpbyxor och färga och toppa håret, haha! Jag tänkte ta en nyans ännu mörkare nästa gång, men jag vet inte om jag vågar ta den risken just den här gången^^ Får nog ta en runda på stan nästa vecka när jag är hos pappa.

Nu ska jag fortsätta följa Timrå-matchen. Vinn ikväll och vi jublar över semifinalen, you can do this! x)


Seansen...

Honey, I'm home, haha! x) Jaa, nu har jag då varit där på seansen, och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Jag kan ju garantera att det inte var förbestämda personer eftersom mediet pratade med min mamma. Det stämde in på gammelmorfar, creepy! Hon sa typ att han försöker få kontakt med henne, men att hon viftar bort det, så visade hon med exakta rörelser precis så som mamma brukar göra hemma. Hon sa att han var vid mammas öron och försökte prata med henne. Jag ba omg säg inte så när jag sitter brevid, haha!
Vissa saker känds lite blaha, typ som att ja, det där kanske man kan gissa sig fram till, men sen vände det igen. Det var fikapaus, så mamma pratade med en som jobbar där som vi är lite bekant med genom det stället. Hon frågade om hon tror på sånt, och kvinnan satt tyst, sen sa hon: Om jag säger såhär så vet jag att det finns andra saker! Sen tänkte inte jag så mycker mer på det. Sen kommer vi tillbaka in i rummet och seansen fortsatte, då kom kvinnan in i rummet hon med. Då säger mediet typ: Jag ser flera skuggor efter dig! Du har gåvan, men du blockerar det, och låtsas om att det inte finns. Dom försöker locka över dig iaf! Sen säger hon: Du har en liten dotter som också ser och hör saker. När hon leker med sin trehjuling så leker hon inte ensam, men låt henne hålla på att leka med dom. Sen pratade hon lite mer om det där. Jag får alltid rysningar när det är barn inblandat för dom ska ju kunna se saker som vi inte gör. Haha, vad nördigt det låter när jag ska förklara, men vissa saker var lite otäckt. Ångest hade jag inte behövt ha iaf, för det var liksom inte läskigt på det sättet^^

bus och lek...

Jag får nått fel! Varenda gång jag sätter mig idag så ringer nån så internetuppkopplingen blir fucked up! Så är det med bredband i bushen, haha!
Idag var det en till såndär underbart skön dag. Mamma frågade mig och syrran om vi skulle gå ut med hundarna en liten stund, så vi tog en varsin och promenerade iväg i en trio. När vi kom tillbaka satt vi ute på bron och njöt ett tag, sen busade jag med Ninnis^^ Vi lekte jagis ett tag, sen kastade jag snöbollar som hon fångade i luften. Jag försökte få Beda att leka genom att kasta en på henne men hon brydde sig inte, så det slutade med att det sa smack i henns nylle istället. Sorry Beda, haha!
Jag är inte riktigt van med 13 grader varmt än, så jag tog på mössa och vantar. Behöver jag säga att det blev HOT?
Nu har jag iaf gjort mig klar och väntar på att vi ska åka på seansen. Jag tvivlar fortfarande på om jag borde utsätta mig för detta så rädd som jag är, men sagt är sagt! Jag uppdaterar nog senare på ämnet om jag pallar...

Och btw, Timrå spöade Modo med 5-2 på bortaplan igår! FEM - TVÅ!!!!! Mohahaha x) Vinner dom imorrn hemma, så är dom klar för semi! Heja, heja!


akrobatik...

Jag skulle utföra akrobatiska konster genom att ta fart och slänga mig över soffkanten. Det gick bra enda tills det började dunka i ryggslutet när jag väl låg där. Jag tror nånting gick snett, haha! Dåligt!

Lycka...

Jag har lite överskottsenergi som jag inte vet vart jag ska göra av, för jag är lite (läs: VÄLDIGT) happy just nu!! Måste dampa mig här, haha!
Om ett par timmar börjar Grey's igen också! Som jag har längtat, extra happy! Haha! Enligt gårdagens Oprah, så ska det handla om Grey's anatomy ikväll, men det stämmer inte enligt tidningen. Ni kan ju hålla koll i fall att det stämmer om ni gillar serien! x)


image212

Nya filmer...

Min blogg känns lite trist och halvdöd nu när jag är hos mamma, men det beror på att det inte händer så mycket när man är här, haha! Jag sitter ganska mycket fast i bushen, finns inte ens en normal bil hemma så jag kan åka iväg nånstans själv! Sviter man får ta, men det kändes onödigt att åka härifrån idag när vi ändå ska på seansen imorrn.
Idag släpps iaf två nya filmer på video som jag har längtat efter^^ Nämligen Grudge 2 och Saw 3! Hej, jag är lite efter, men det har bara inte blivit av än, haha! Måste bara lyckas få låna Sandra en kväll så vi kan beta av dom tillsammans! Lånade lite innehåll från videotoppen ifall nån har missat vad dom handlar om!

The Grugde 2
"Aubrey Davis anländer till Tokyo för att besöka sin syster Karen som ligger på sjukhus. Karen har mardrömmar om att förbannelsen ska hemsöka henne, men ingen tar henne på allvar. Tre skolflickor besöker ett övergivet hus och släpper ut en kraft de inte förmår kontrollera. En efter en drabbas invånare på olika ställen världen över av förbannelsen och en grupp människor samlas i kampen för att lösa förbannelsens hemlighet och rädda sina egna liv. The Grudge 2 är ännu mer skrämmande och brutal än sin föregångare."

Saw 3
"Den tortyrälskande psykopaten tillika seriemördaren Jigsaw har försvunnit. Dr. Lynn Denlon är ovetande om sin roll i Jigsaws grymma spel, en hisnande skräckfylld kamp mot klockan väntar. Saw III bjuder precis som de tidigare skräcksuccéerna i serien på allehanda uppfinningsrika behandlingsmetoder, nu har Jigsaw dessutom en ny topptrimmad tortyrkammare"
 
image210   image211


talang...

Det kom reklam om det nya talangprogrammet som dom söker folk till på 4:an, när vi kollade på tv innan.

Jag: Hmm, undra om jag har nån talang...
Syrran: Hitta fina kläder på rean!!

Tror ni det kan räknas? Haha x)

gynning...

Jag har alltid tyckt det, men nu mer än någonsin! Carolina Gynning är verkligen jättevacker! Liksom den där typen av tjejer och utseende har aldrig lockat mig (typ Elita, Linda Rosing, Olinda), men henne fastnade jag för när hon klev in i Big Brother-huset. Sen kan jag inte påstå att hon inte drev mig halvt galen med allt skrik och bråk, men det har ju inget med hennes utseende att göra.
Det känns ändå som att hon är en annan och mer seriös person också nu än då. Bort med silikonet, bort med hårförlängningarna, och bort med den superblonda hårfärgen! Hon kan fortfarande få mig att höja på ögonbrynen när hon säger vissa saker, men jag börjar gilla henne. Jag tycker hon är skön! x)
Och ja, anledningen till att jag kom in på henne är för att jag nyss kollade på Förkväll, haha! Jag råkar gillar det programmet med^^


117070-209
Foto:Tv4 Förkväll

rocky & drago

Fastnade framför Rocky & Drago igår med syrran. Jag kan erkänna att jag aldrig har tittat på det programmet för jag har trott att det är skit, men jag var tvungen att svälja min stolthet efter att ha suttit och garvat en timme. Programmet går ut på att Tilde Fröling och Peter Siepen testar olika utmaningar, och igår var dom bland annat hos räddningstjänsten. Där skulle Tilde spela offer och Peter skulle klippa ut henne ur en bil. När taket lyfts av så kommer hans kommentar : OJ! Det blev en cabriolet!
Senare kastade dom Peter i vattnet och testade sjöräddning, Tilde ba: Fjolla överboooord!!!
Det bästa med programmet är faktiskt deras roliga kommentarer och att dom passar varandra så bra, haha!


image208

Halleluja...

Halleluja moment! Älskade Timrå vann faktiskt, (2-1) och jag skulle hjula om jag bara kunde, haha! Hedström gjorde en snygg passning till en kille som i sin tur gjorde assist till dagens första mål. Wiiie, typ!

Som Nanne sjunger (och som för övrigt är typ den bästa timrålåten) :

Det gör ingenting om kropparna blöder
Vi ska kämpa och slåss tills isen glöder
Och vi ska dansa tills solen går upp
Våra fanor ska vaja i topp

Vi Är Dom tuffaste, dom starkaste, dom grymmaste, dom vackraste
Vi är gänget gjorda av stål
Vi Är Dom tuffaste, dom starkaste, dom grymmaste, dom vackraste
Nu öser vi in mål!!!

OM Timrå (och nu menar jag verkligen om) skulle vinna nästa match i övik, så har dom chansen att avgöra på hemmaplan. Vad härligt det skulle vara!! Aja, drömma går ju, haha!
Nu blir det förhoppningsvis Prison break snart, om dom andra vill vara så vänliga att sluta titta på Monk!

Tonight is the night...

Nu gäller det. Fjärde kvartsfinalmatchen. Vinna eller försvinna, nästan. Vinner inte Timrå ikväll så måste dom vinna tre matcher i rad sen, vilket känns hopplöst! Warg är inte med heller, sviter efter skadan i förra matchen I think, när han blev påpucklad av en modospelare.
 Vi har iaf bunkrat upp med massa onyttigt till matchen, behöver jag säga att min familj tar hockey seriöst? Haha! Nu är det bara en kvart kvar, så jag ska väl börja dra mig mot soffan! x) Kör en vanlig Heja Timrå som avslutning!

Update: Timrå leder med 2-0 efter första perioden! "Vi älskar Timrå" *klapp, klapp, klapp* Hahaha!


117070-207


grattis syster...

Jag ska tillägna detta inlägg till att säga grattis på födelsedagen till min syster Viktoria, som fyller 28 idag! Jag har inte sett henne sen i höstas då hon och Tina begav sig till Nya Zeeland. Den mörka skönheten brevid mig är då min syster. Behöver jag säga att man känner sig som en skugga på krogen brevid henne? Haha x) Vi andra systrar brukar ungefär muttra i kör över att vi vill se ut så vi med!^^
Nu får leva med den taskiga bildkvalitén, men den är från en mobilkamera julen 2005!


117070-206

Bambi...

Såhär kan det se ut en vanlig dag utanför vårt fönster. Säga vad man vill om Norrland, men det kan var ganska trevligt ibland^^ Denna lilla söta pappa-bambin skuttade förbi i förrgår. I vanliga fall är det en hel familj på fyra stycken som brukar strutta omkring på vår baksida! Madde såg dom faktiskt live hos grannarna när dom plockade upp mig för ett par veckor sen, haha!


117070-198

besök igen...

Nu är Fredrik och Lotta här på besök igen. Typ en vanlig söndagssyssla!^^ Det vore trevligt om dom nästa gång kan komma med en bebis i famnen. Jag sa till att det var helt okej om den kommer snart, så Lotta skulle hälsa det till bebisen, haha! Sen har vi redan börjat bråka om vem som ska vara barnvakt, just nu är det jag v. mamma x) Vi kom på att vi kunde gå tillsammans när dom andra ska lära syrran att äta sushi^^
Och jaa, ni kommer få höra bebistjat tills ungen ploppar ut, jag håller på att längta ihjäl mig efter den. Är så spänd över vad det blir^^
Kom in på busiga hundar och barn, och en liten olycka. Lilla Emil blev jagad av sin morfars hund och sprang rakt in i äppelträdet när han kollade bort! Aj då, hahaha!
Nu ska jag vara lite social igen innan dom åker! x)

Segis...

Jag hoppade in i duschen vid ett, och blev helt färdig för en timme sen. Herregud vad jag är seg ibland, haha! Men jag kan faktiskt fixa till mig snabbare om det behövs^^ Nu har resten av familjen kommit hem, så det vankas väl mat snart^^ På återseende x)


117070-201

Finalen...

Jag har hämtat mig sen senaste inlägget, så jag tänkte att jag inte ska vara sämre än alla andra och nämna ett par ord om Melodifestivalen^^ Det är ju ändå min höjdpunkt liksom, haha!
Jag trodde innan det började att ställningen skulle bli:

1. The Ark
2. Andreas Johnson
3. Måns

Jag hade ju rätt så dagens utgång kändes ganska klar på förhand, och lika glad är jag för det, liksom jag älskar The Ark! Alla dom där tre låtarna var mina favoriter så det var egentligen svårt att välja en, men jag hejade på Ark till slut^^ Tycker synd om Andreas som snubblar på målsnöret igen bara. Trea ifjol, tvåa iår, vinnare 2008??
Pratade nyss med Sandra också, och hennes lillebror Robin sa under Sannas uppträdande att jag var lik henne! Det tar jag inte som en komplimang (sorry Sanna)!^^


image200
Foto: Aftonbladet

F*n...

Jag väldigt upprörd just nu!!! Dumma, dumma, dumma MODO!!! MORR! Jag brukar inte bry mig en skit om sport om jag ska vara ärlig, men hockey och Timrå har jag växt upp med så det ligger mig varmt om hjärtat. Jag är en jävligt dålig förlorare när timrå inte vinner, så jag blir SUR! Om dom har gjort mål som döms bort, som så skedde idag, som annars hade räddat dom blir jag  ARG!!! 17 sekunder in i FEMTE perioden vinner modo när Tobias Enström gör mål i numerärt överläge, efter två mållösa perioder. FUCK!! Timrå har inte förlorat på hemmaplan när dom har mött modo, så det känns lite smått dumt att börja idag...
Hårt som vanligt var det iaf. En kille i modo, Per Svartvadet,  åkte på matchstraff efter att ha pucklat på Fredrik Warg. Timrås första riktiga mål fick Jonathan Hedström stå för, fast att pucken egentligen bara prickade rätt på hans skridsko och gled in i mål. Jag tror inte ens att han stod åt rätt håll när det hände. Lite roligt faktiskt^^
Nu har iaf modo två raka hemmamatcher så Timrås chanser känns ganska obefintliga. I will now cry myself a fucking river!

Tv + hockey...

Satt precis och tittade på Det Okända med syrran. Asså gaaah vad läskigt det är! Jag har ångest över seansen som heter duga, haha! Det är mindre än en vecka kvar också, attans!^^
Funderar starkt på att hoppa in i duschen och sura över att jag missar Timrås hemmamatch igen. Den här gången visas matchen inte ens på kanal nio så vi kan inte se. Jag har skippat att kommentera den senaste när Timrå förlorade med flit, haha! Jag jublade i soffan när Hedströms kusin Warg, sköt 2-2 målet, men sen klämde ju MODO in med ett mål till. Dåligt...
Brorsan skulle iaf gå, han ba, Jag ska gå med D, han som du tycker är så snygg du vet!  Jag hade faktiskt en biljett över enda tills igår! Jag vill inte höra att han ska gå med sin fagraste kompis och jag missar det. Attans igen! Haha x) Well, well, that's life som indianen sa^^

Telefonsamtal...

Brorsan ringer och jag svarar.

- Hallå?
- Hej blabla...
- (avbryter) Du är i en bil, ÄR NI PÅ VÄG TILL BB???
- Öh, nej, jag är på väg hemifrån jobbet...

SUCK!!!!

Bakat...

Jag kunde inte motstå frestelsen att baka, så det blev en liten morotskaka^^ Inte min personliga favorit, men det kan ju vara trevligt att nångång äta nått annat än choklad x) Den ser iaf smarrig ut, haha!^^


117070-199

Nötter...

Haha, jag har glömt en liten rolig sak. Sandra köpte en påse nötter för ett par dagar sen. Typ nån vanlig nötblandning, och på påsen står det: Varning, kan innehålla spår av nötter!  Jag tror faktiskt att man förväntar sig att det SKA finnas nötter i nötpåsen, hahaha!


Vilken härlig dag, tralalala...

Blev lite segstartad här idag, men jag kom nyss hem^^ Underbart väder idag, och alla i familjen är ledig så vi åkte upp till vallen med hundarna. En liten promenad i solskenet kändes ganska lockande faktiskt! Uppe i spåret så kom det en annan kvinna med en hund. Den var typ en droppe i havet om man jämför med våra stora så det blev lite kalabalik där ett tag när dom såg varann. Sen slutade det med att en av våra sprang och gömde sig när lillskiten började skälla, haha! Hon är en liten mes^^
När vi kom hem så åkte jag och syrran till Kvissle en sväng, passade på att poppa melodifestivalens bästa låtar, haha! Jag är en sucker för dom^^ Vi gick in på Ica och handlade allt till tacos ikväll. Ska bli mumsigt som vanligt. Jag kan ju tyvärr meddela att även en påse Riesen och Marabou digestive fick följa med hem, men wtf det är ju helg, haha!

117070-197

Tv-priset...

Jag tycker att alla som inte har röstat än ska surfa in och göra det^^ Speciellt årets roligaste klipp därnere som Ola gärna kan få ro hem, haha! Bodström-klippet är svårt att glömma^^
Nu ska jag spurtpacka innan jag åker till mamma igen. Evigt bökande fram och tillbaka just nu!

besök hos lina...

Kom hemifrån Lina för en liten stund sen. Vi var ute och gick en sväng på Södermalm med deras lilla minihund, som senare la sig och sov i mitt knä. How cute^^ Vi gick dock inte så långt eftersom vi blev dyngsura av slasket ute. Jag hade inga stövlar att dra på mig eftersom jag har lyckats tappa bort en hel påse med massa skor, haha! Den ligger väl förhoppningsvis hos mamma. Jag saknade mina gråa mockastövlar, skulle ha behövt dom idag!
Vi gick hem till henne efter och satt och babblae massa skit. Vi kom in på en gammal manlig bekant (fina ord här)till som jag har känt i massa år nu, nu och hans tjej. Vi åt glass samtidigt som vi pratade om henne och det small bara högre i skålen. Lina ba, du blir lite hårdhänt när vi pratar om henne, haha!^^
Det är inte det att jag vill ha honom själv, en del av mig vill bara inte att han ska ha nån annan heller för vår historia är så invecklad. Jag är en hemsk person, i know! Haha! Det är bara svårt att förklara, vi har liksom tyckt om varandra under så lång tid förut, men det har aldrig blivit seriösare än att vi har strulat runt lite när jag har varit på besök. Kan bero på att jag har pushat bort honom så fort han har kommit för nära... Är det nått jag är bra på så är det just det, japp japp, haha^^
Han har liksom alltid varit där och nu är det inte så längre. Vi hade känt varann flera år redan när dom träffades så man får ju en speciell relation som förvinner när den andra skaffar nån ny. Tråkigt men sant!
Jösses vad sentimental jag låter, men jag är absolut inte deppig över honom på det sättet, haha. Det finns andra pojkar där ute som får mitt lilla hjärta dunka betydligt snabbare x)

Jag kan ju även lämna en update om att bebisen fortfarande lyser med sin frånvaro. Och innan jag får kommentarer där det står grattis, jag tyckte väl du såg gravid ut, så är det alltså fortfarande min brors bebis jag pratar om, haha!

Så kan det gå...

Hahaha herregud, jag säger då det x) Jag har verkligen kramp i magen av skratt just nu, tack vara min syrra! För att göra en lång historia kort: Hon har träffat en kille ett par gånger som hon är lite intresserad av, och en gång när dom skulle träffas så ställde han in^^ Hon hade en dålig dag just då och skrev ett mindre snällt inlägg på sin blogg om det. Hon vart ju liksom lite besviken, som man lätt kan bli, och det har blivit inställt när det har krånglat innan. Så får hon ett sms ikväll där han skriver att han sitter och läser hennes blogg. Opss, haha!
Hon ba: AAAAAHHH, logga in på min blogg och ta bort det nu (helt galen)!!
Jag ba, haha ta det lugn och sluta flåsa mig i nacken^^ Så loggar jag in och ändrar åt henne. Hon hoppas ju att han inte har läst just det inlägget såklart^^ Hon skickar tillbaka och låtsas som det regnar, ni vet nanana^^ Sen får hon ett till sms där han frågar om hon är lite sur på honom! Opss igen x) HAHAHA, ni skulle se hennes min! Shit vad jag garvade, det kom t.o.m tårar x) Ikväll fick ångesten ett nytt ansikte! Haha!
Dagens läxa: Ej skriva dåliga saker om som inkluderar vissa personer^^


utmaning...

Jag blev utmanad av Madde!

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

MINA SVAR:
1. Jag är rädd för clowner, sen jag såg DET som barn när mina flera år äldre syskon kollade, och maskotar sen bävern på Gröna lund hoppade på mig bakifrån.

2. Jag har nämt det innan, men jag kan faktiskt böja min tumme riktigt långt bakåt!

3. När jag öppnar spegeldörren på skåpet i badrummet kan jag inte kolla i den när den snurrar, för jag är rädd att jag ska se nått bakom mig, haha, men jag är besatt av skräckfilmer iaf!

4. Jag tror att alla killar oavsett ålder är våldtäktsmän när jag är ute ensam^^

5. Största delen av mina skämt handlar om snusk, haha^^

6. Om det är något som intresserar mig så har jag lätt för att bli liiite för besatt x)

Jag utmanar Emma, Lonken, Jessan, Lisa, Millan & Marina

spikjäkel...

Mina vårkänslor är gone, jag hatar att den nya snön kom! Jag kunde äntligen gå på gatorna utan skräck för att halka, men säg den lycka som varar, haha! Men nu regnar det mest hela tiden så det lär väl förhoppningsvis försvinna igen^^
När jag trippade ur sängen imorse så tänkte jag ta tag i lite saker som behövdes fixas. Jag började med att sätta upp min nya tavla. Det var tydligen inte den enklaste, haha! Jag hamrade på en ny spik som sen tog stopp när den var halvvägs ute, sen fick jag inte bort den där ifrån. Där stod jag och balanserade på en stol och drog med all min kraft. Trodde jag skulle ha rivit ner hela väggen innan jag hade lyckats rycka bort den^^ Jag tycker inte om när jag inte klarar sånt där, man känner sig så... tjejig, haha! Nu sitter den iaf uppe efter mycket om och med x)
Den ser enorm ut på bilden, men egentligen så är den ganska tiny^^
Nu har jag nyss klivit ut duschen och kladdat på lite rouge och mascara, så nu är jag fit for fight igen x)


117070-196

Heja, heja...

Bara för att Timrå spöade Modo i länsderbyt ikväll och vann därför första kvartsfinalen! TJHOOOO!  Jag önskar att jag hade kunnat varit där, men jag var ju på matchen sist dom möttes iaf! Den var ju tydligen väldigt het, liksom sex matchstraff och jag missar den. BUHUUU!  Men kan dom sluta puckla på Jonathan Hedström? Han om någon har väl redan fått ärr så det räcker utan att dom klipper till honom med klubban också! Och ja, jag står för att jag tycker han är söt, haha!

image195

kommentar...

Haha ser på reprisen på outsider. Det handlar om översmarta barn, så säger en elvaårig tjej som är med i Mensaklubben på redig skånska:

"Pojkar kan man inte bekanta sig med. Dom står bara och råmar och äter choklad!"

HAHA, så jäkla skön kommentar x)

Trippen...

Nu är jag hemma igen. Jag tog det ganska lugnt på shoppingfronten idag, haha! Köpte bara ett nagellack, en lilja till dekoration, tre kort som jag ska rama in (två på Marilyn och ett på Elvis), sen en tavla på Marilyn. Mamma köpte dock massa rosa köksprylar till mig som hon tyckte jag skulle ha, haha! Men jag har ju stora planer på att skaffa en pojkvän som har egen lägenhet så jag kan bosätta mig där, haha! Kruxet är bara att jag behöver ett litet eget rum för mina kläder och skor. Mormor ba, du behöver väl ett eget rum bara till skorna! Så illa är det faktiskt inte! x)
Nu på vägen hem så hade jag en miniskräckupplevelse i bilen med mormor. Vi kör på E4:an mot stan när vi möter en enorm lastbil som kör precis över mittsträngen. All brun slasksnö kommer i slow motion rakt över hela vår fönsterruta. Det blev helt svart och täckt, och mormor tvärnitar eftersom hon inte ser nått, så vi åker åt sidan på vägen. Det var ju en impulsgrej så hade bilen bakom varit närmre så hade vi blivit påkörda bakifrån. Hade det frusit på mer så hade vi kunnat sladdat till andra sidan också. Jag blev helt stum av den lilla chocken, annars hade jag nog skrikit för fulla muggar! Jag tror dock att jag fick fram ett SHIT! Haha!
Nu är det mat, så jag ska joina bordet^^

sex and the city...

Fastnade framför tvn igår och kollade på Sex and the city. Avsnittet var "Time & punishment", det är så himla bra! När Carrie står där i dörröppning och säger, You have to forgive me, you have to forgive me... typ 75 gånger till Aidan, man ba åh FORGIVE HER! Haha^^
Hur som haver, jag har varit vaken ett par timmar, men lämnade sängen för sista gången typ nyss. Måste börja göra mig klar för den lilla trippen till Hudik om jag ska hinna. Känns verkligen mycket spännande att åka till en mindre stad än min egna för att kolla på grejor!^^
Jag tror jag fungerar i lite slow motion idag också, gör jäkligt ont nånstans inne i kropppen när jag andas. Kan kanske vara lungorna jag är ute efter, men jag är ingen höjdare på kroppens anatomi, haha x)

old times...

Det är ganska kul att läsa gamla inlägg om saker man helt har glömt bort. Hittade tex nyss inlägget om när vi fastnade i hissen på jobbet och ringde efter hjälp. Grejen var ju att vi inte alls satt fast egentligen, hahaha! Jag hade även lyckats förtränga den lilla olyckan med bildörren^^ Mycket ska man vara med om, haha!
Nu har det nyss varit Prison Break, så det blir nog en relativt tidig tripp till sängen tror jag! Ska antagligen åka till Hudik med mamma och syrran imorrn!


117070-194


Vanor & Ovanor

Nya frågor!

Vecka 10
Vanor & Ovanor

· Nämn en vana du har, något du gör varje dag? Jag både läser och sitter vid datorn, sen brukar jag poppa musik och hoppa omkring i underkläder på morgonen, haha!
· Vad har du för ovanor? Jag är jättedålig på att stänga skåp som jag har öppnat, haha, jag slänger alla kläder på golvet och jag plockar sällan undan efter mig (förlåt mamma och pappa)
· Nämn en vana du skulle vilja att du hade. Att ha träning som en vana skulle väl inte skada^^
· Vad för ovanor stör du dig på hos andra? Folk som aldrig stänger igen en stängd dörr efter sig igen
· Har du haft någon gammal vana eller ovana som du skrattar åt idag? HAHA, jag har/hade en som blev en tvångstanke, men om jag skriver den blir jag mobbad! Den inkluderade rumpmuskler, bilar och skuggor på vägen iaf x)

Ny vecka igen...

Jag var uppe på benen ganska tidigt idag. Har man en gång klivit upp så är det rätt svårt att lägga sig igen och slappna av. Jag tänkte hoppa in i duschen nästan direkt, men jag poppade massa musik så jag blev danssugen. Jag drog på den gamla magdansöverdelen med alla mynt och shakade lite istället. Min mage höll på att avlida av den träningen, haha! Jag önskar att jag inte hade slutat för det är så himla roligt!
Efter det blev det iaf en långdusch. Har dock blivit lite rädd för min rakhyvel efter man läste om tjejen som rakade bort en bit av skinnet. Jag äger en likadan, haha!
Nu har jag iaf gjort mig iordning, frågan är bara vad jag ska hitta på. Kanske smaka en bit av kladdkakan^^

Diskussion...

En het diskussion med Emma om en viss bild på en halvnaken kille i handduk!^^

Emma: Jag menade att det var *pip* x) duu frågade varför han hade halvnakna bilder på killar

Jag: HAHA JAHA men omg tänk om det är han! DAMP, jag vill se nu nu nu, ahh!!

E: Haha ta det lugnt

J: Haha, hur ska jag kunna ta det lugnt om det finns bilder på en naken *pip* som vi nästan får se?

E: Haha men överkroppen har vi ju sett, du kan precis inte lyfta på handduken xD

J: HAHAHA!!! 


två dagar kvar...

Det är bara två dagar kvar tills bebisen ska komma, spännande värre! Jag hoppas så mycket att det ska bli en liten tjej som jag kan klä i rosa och volanger, haha! Gå hand i hand på stan med lilla Ella.. Åh.. Men alla tror att det blir en pojke och jag har drömt det flera gånger, så jag får väl ställa in mig på det. Dom är ju hur söt som helst iaf!

It's a beautiful day...

Jag vaknade imorse av ljudet till God morgon (Uno) samidigt som jag såg att istapparna smälte utanför mitt fönster och solen lyste in. Snacka om vårkänslor! Och klandra mig inte att jag klev upp sent, jag låg och läste nästan en hel bok innan jag somnade. Svårt att slita mig, men jag la bort den fem imorse, haha!
Sen skulle jag nyss ta nånting att äta då jag hittar den här minikladdkakan i skåpet. Så himla gullig förpackning! Kommer från Frödinge, och den var smaskig, haha!



image191

låtarna...

Wohow, min blogg är numera i mitten igen, men inte när man kollar kommentarer. Haha, jag pallar inte bry mig mer, men statistiken kan dom gärna få fixa tillbaka. Jag har iaf haft många besökare idag, fortfarande astrist att ni vägrar skriva nått, men jag kan ju inte tvinga folk^^
Som trogen MF-anhängare så måste jag ju ge utlopp för min besvikelse. Varken Nanne eller Uggla i finalen, skandal! Mina små favoritminimänniskor, haha! Sen är jag ju kär (som vanligt) i Unos låt fortfarande, den borde ha spöat Sonjas låt! Den gör mig glad, och jag får vårkänslor, och tankarna åker tillbaka till Lars Winnerbäcks konsert i Sundsvall i höstas. Deras röster är så fina och speciella... Jag ser mig själv solandes på balkongen, eller på Gatufesten bland allt folk när jag hör den.. Åh, vart är min sommar?
Näe nu ska jag kasta vatten på mitt osminkade face och krypa ner i sängen och dagdrömma lite till...

Show me what it takes...

... to be a real rich bitch... Haha x) Återkommer med ett seriösare inlägg senare, nu ska jag se The Queen of Sheba's pearls!

mer ris...

Mer upptäckta saker om nya bloggen! Det fattas hur många besökare som helst på min statestik, kalendern syns bara på vissa sidor, och jag kan inte göra länkar! Och det är fortfarande skitsvårt att ens få mina inlägg synliga, BIG MORR på nya bloggen!
Ja det är ju inte mitt fel att bloggen ser knäpp ut, men den ser normal ut från januarilänken, så ni får väl kolla där om ni ska se originalet, haha!

Krogen igår...

Haha igår, vet inte ens vart jag ska börja berätta! Vi åkte ju till Malin och umgicks ett tag, vi visste inte riktigt om vi skulle på krogen eller ej, men vi bestämde oss för att åka dit iaf. När vi kom in på Coppers (sällan I know^^), så träffade jag på Jocke från klassen. Pratade lite, sen gick jag en runda med syrran och Malin. När dom satte sig så gick jag och pratade med Jocke igen. Helt plötsligt kommer det en engelskman fram till oss!
Han: Are you a couple?
Vi: öh no!
Sen stod han där och predikade om att vi var kär i varann och skulle bli ihop och allt möjligt. Jag började skratta, självklart^^
Han: You're laughing but it's the truth!
Jag: haha nooo, we're old classmates, we don't see each other very often, så we're just talking, typ!
Sen frågade han en miljon andra saker, typ om vi var bra kompisar, hur länge vi har känt varann, sen skulle han ha mitt nummer för att ringa om ett tag och bekräfta att vi var ihop! Jag ba omg!^^ Till slut så gav jag upp för han babblade på, jag ba, Yeah we're gonna get married and have two kids... Vi blev iaf av med honom där nånstans^^ Det är faktiskt ganska pinsamt att ha en främmande människa som kommer och säger att man är typ hopplöst kär i varann även om det inte är så, haha!
Vi hängde ett tag till iaf, sen gick jag och skakade rumpan lite med syrran och Malin, sen spenderade jag kvällen med att flirta lite oskyldigt med en gammal bekant från tv-rutan!^^
Jag hade riktigt kul igår faktiskt, det måste göras om snarast! Hade dock väldigt svårt att somna när jag kom hem, så efter att ha suttit vid datorn ett tag så låg jag i sängen och läste nya VeckoRevyn tills klocken blev fem, haha!

117070-194

Framför eller bakom...

Jag satt och kollade på gamla bilder igår, som pappa såg. Så sa han att han tycker jag blir bra på bild (vilket jag oftast faktiskt INTE blir) och sen kom hans tjej så alla glodde på bilderna. Sen börjar han berätta för henne om hur jag alltid gömmer mig för kameran^^ Little does he know, det var före jag blev en liten linslus och poser, haha!
 
image200 image201

öhm...

Nu vill jag bara skrika, vad fasen har dom gjort med min blogg?! Den ser skum ut, skriver man nytt så syns det inte, och tar man bort det ligger det kvar på fel ställe! Jag får utbrott!

ännu ett intressant samtal...

Pappa: Ska du ut nått i helgen?
Jag: Ja, imorrn..
P: Med Sandra?
J: Näe
P: Med Marie?
J: Näe
P: Vem ska du ut med då?
J: Med alla mina gamla knarkarkompisar!
P: VAA? (stirrar på mig förskräckt)
J: Det var ett skämt (suckar och går)...

rosa...

Alla verkar ju väldans förvånad över att jag valde rosa till layouten, haha!^^ Nog för att jag gillar rosa, typ ganska mycket, men främst tycker jag att det är en väldigt tacksam designfärg x)
Just ja, om någon vet vart man ändrar så man kan ha en större profilbild, ni vet där <---, så vore jag tacksam för hjälpen!!

117070-196

McDreamy...

Jag vill också vara gift med Patrick Dempsey. Han är alldeles, alldeles underbar... Hans nya tvillingbebisar är helt okej dom med, haha!

117070-195

RSS 2.0