Zzzzz...

Vad glad jag blev att Picasso gick vidare, annat vore väl skandal! Fast den största skandalen var ju redan förra veckan...
Ska iaf krypa ner i sängen nu eftersom jag ska jobba imorrn. Draget på krogen har inte ens kommit igång och jag ska sova, känns bra! Måste försöka komma på nått ha att på mig imorrn också. Jag får alltid panik på morgonen om jag inte bestämmer i förväg, haha! Är ju kul att piffa till sig lite extra på helgerna även om man ska jobba, men det känns inte som jag orkar. Well, well, vi får väl se! Godnatt folks =)

Dosa...

Är det dumt att köpa dosan när man inte har spelet, bara för att den är fin? Åh, vad jag saknar att ha ett tv-spel, har varit jättesugen sista tiden! Äsch, fuck the dosa, jag vill ha hela spelet i rosa! ;)
Tror jag ska sluta kolla på alla internetsidor, jag har t.o.m hittat en dammsugare som jag vill ha, haha!


117070-676

Heja, heja...

Såg precis att Timrå vann sin hemmamatch idag mot Linköping! Det var på tiden, dom har ju förlorat dom senaste matcherna. Alla har vi väl svackor^^ Svider lite att dom måste vinna den matchen som jag inte går på när dom även möter samma lag. Första matchen som jag inte går på hemma på jättelänge. Tror jag har sett 8-9 hemmamatcher av 11 totalt! Dom borde ha flyttats upp till 4-5 platsen på tabellen nu, beroende på hur det gick för dom andra lagen.
Dom håller på med tröjauktion på deras hemsida nu också. Sitter och funderar på vem jag ska tvinga att köpa (dream on) Hedströms gamla matchtröja åt mig. Någon? Haha! Den som är dyrast av dom man kan buda på nu, attans bananer!


image675
Länk

Känns som en söndag...

Det är dom dagar som jag knappt orkar skriva nått alls som jag har mest besökare. Konstigt det där, haha! Tänkte bara skriva en snabbis nu med. Börjar kännas att jag inte har jobbat på en vecka, man blir så himla slapp, och det är svintråkigt! Har även utvecklat ett beroende av lussekatter under tiden. Ska iaf jobba till helgen så det ska bli skönt. Jobbar extra på söndag eftersom vi har julskyltning i stan och öppet extra länge då. Det blir bra, jobbar nere vid torget så man får stämningen, men jag slipper gå själv!
Nu ska jag läsa lite bloggar tror jag, var ett par dagar sen!

Kjolen...

Tubtoppen som jag skulle kolla efter fanns kvar så det fick bli en sån från stan. Jag ska ju ha den som kjol som alla andra, tror nästan dom flesta kör så! Jag valde den här bara för att jag tror att den är längre än H&M:s version. Den här kan man ju dra precis dit man själv vill ha den så det är jättebra! Känner mig inte helt bekväm med ett korvskinn på kroppen, men det är väl en vanesak. Köpte den mest bara för att ha på julafton iaf, lär ju bli mobbad av släkten, haha! Och jag vet att det är hål i strumpbyxorna, drog bara på dom när jag testade! Även därför jag böjer på tårna så jag ser helt vanskapt ut^^

117070-673

Svea...

Här är mössan som låg på posten! Kommer nog att bli min hockeymössa eftersom den känns så slapp! Måste hitta nån med stort huvud som kan töja ut den bara, den känns liiite tajt!


117070-674

Badanka...

Den här flytande radion köpte mamma till mig idag, den är så söt, haha! Jag hatar att inte ha nån radio när jag duschar, så den funkar ju att ställa därinne även om man inte har badkar!



117070-672

Paljettkjol & rosa mössa...

Funderar på om jag ska åka till stan imorrn. Måste få tag i den rackarns paljettkjolen som jag vill ha till julafton, känns som att den kommer ta slut annars. Har även fått en mössa som ligger på posten och väntar som jag vill hämta ut. Jag har för dåligt tålamod när jag väntar på saker, vill ha allt nu, nu, nu, haha! Aja, det blir inte förrän mot kvällen iaf. På dagen ska jag följa med mamma och hennes kompis på en liten utflykt till Hudik tror jag. Kul att kolla i affärer som inte finns här!
Nu ska jag fördriva tiden till kl 21 när husfruarna börjar. Missade ju förra veckan eftersom jag var på hockey, så nu har jag lite abstinens!

117070-671

Stackars Teddy...

Kan hundar ha damp/adhd? I så fall tror jag att Bäbis har det. Hon kan vara riktigt jävla (ursäkta språket) jobbig min sötnos, haha! Hon har redan varit på g med att äta upp mina nya rosa vantar (hon hoppade tom upp till hatthyllan för att få tag i dom) och filtarna som jag köpte. Sen har hon ätit på min gamla nalle som jag fick för evigheter sen! Den hade en gång en nos, haha! Självklart var hon med och bakade pepparkakorna också, och skurade golvet med nosen!



117070-670

117070-669

Struligt...

Bloggen strular nu igen, så jag avvaktar med nått riktigt inlägg tills imorrn! Vill inte skriva nått långt ifall att det inte funkar iaf! Har ändå inte hänt så mycket, så ni missar inget. Godnatt folks!

Upptagen...

Anledningen till att jag inte har bloggat idag är för att jag har varit extremt upptagen! Har nämligen bakat pepparkakor och legat i sängen, mycket ansträngande ;)

Tidig morgon...

Blev en alldeles för tidig morgon idag. Min styvfarmor skulle ut till Birsta och köpa en ny spis med Anders, så jag och mamma hakade på. Vi åkte redan vid tio, jag brukar sova den tiden på helgerna! Jag och mamma blev avläppt så vi kund ekolla på roligare saker medans dom fixade spisen. Jag köpte två fleeceplädar som jag ska ha i vardagsrummet sen. Jag fryser typ hela tiden så det måste finnas filtar där jag ska bo! Sen köpte jag små handdukar, har bara vanliga och badlakan sen innan. Kunde inte låta bli ett par rosa tumvantar heller^^
Nu ska jag på hockey igen med Anders och min bror. Heja timrå!!



117070-667
 

Nya saker...

Se så fina gardiner och soffkuddar som jag har köpt till vardagsrummet jag inte har! Älskar att handla grejor till hemmet men jag vill fasen få användning för det snart också! Sen måste jag visa nått så spännande som näsdukar, haha! Verkligen jättespännande, I know, men det är faktiskt rosa bandet-näsdukar. Är ni snoriga kan ni lika gärna köpa såna och göra en god gärning! Sen hämtade jag ut klänningen, men den tänker jag inte visa förrän jag har den på mig vid nått tillfälle, hemligt, hemligt! Provade den hemma och alla tyckte att den var jättefin iaf!
Nu blir det lussebullar, oboy och Idol! =)



117070-664 117070-665
 

Knockad...

Verkar inte som förkylningen vill släppa än, jag trodde att den skulle försvinna på ett par dagar bara. Blev precis riktigt hårt knockad av Beda över näsan och pannan så ögonen rinner ännu mer än innan, haha!
Ska börja göra mig iordning tills vi ska på stan sen. Vet inte riktigt när det blir, men bäst att vara klar så dom slipper vänta!

Skinnflådd...

Min näsa är bokstavligen skinnflådd, skulle behöva vanliga näsdukar! Får kika efter det imorrn när jag hämtar klänningen tror jag. Anders ska skjutsa in mig på eftermiddagen, så jag slipper åka in med honom när han far till jobbet. Ska se om jag kan lyckas få med mamma också! Det dåliga är bara att dom ser vad allt man köper kostar, haha!
Kvällen har jag spenderat med en gammal kompis som kom och hälsade på förut, fastnade lite framför tvn då, sen nu har jag rakat Anders hår. Mästerverk om jag får säga det själv^^
Min prioritering är att krya på mig, så datorn blir inte så utnyttjad just nu så ni vet =)

Möss-tävling...

Har varit många tävlingar i olika bloggar på sistone, men jag har inte varit med i nån än. Har inte riktigt varit nått pris som tilltalat mig (är man kräsen så är man^^) tills jag såg den här! Jag saknar en rosa mössa (faktiskt konstigt, har typ allt annat i rosa), och båda dom lite annorlunda svea-modellerna som jag skulle beställa från Nelly var slut, poor me! Haha!

Hemma...

Det gick inte att jobba dag, jag fick sjukanmäla mig istället. Så fort jag reste på mig så började det rinna från alla håll och kanter. Jag kan ta en lätt förkylning när man bara är lite snorig, men jag hatar när det rinner ur ögonen så man knappt kan ha dom öppna! Man kan ju varken läsa eller titta på tv. Jag hoppas att det är bättre på fredag eftersom jag verkligen måste in till stan och hämta min klänning då...

Klubbdagar...

117070-663
Gäller endast medlemmar!

I feel good, nanana...

Eller inte, jäklar vad dåligt jag mår! Dumma förkylning som kom mitt i allt! Åkte på hockey direkt efter jobbet, därav min frånvaro här. Satt där med rödsprängda ögon och rinnande näsa i tre timmar med 5999 andra personer. Jättekul! Sandra var där med sin pappa också så jag hängde med henne i pausen. Folk lär ju ha trott att jag grät över Modos mål, haha! Vi vann iaf så det är ju huvudsaken. Tror jag ska investera i en Timrå-halsduk så jag blir lite mer äkta supporter så mycket som jag går nu, älskar verkligen hockeystämningen!
Näe nu ska jag fasen dyka ner i sängen och förtränga att jag ska jobba med den här förkylningen imorrn. Det droppar bokstavligen ur näsan, so fucking fresch!

Läsa, äta, sova...

Det jag gjorde igår efter jobbet var verkligen bara läsa, äta, sova, läsa, försöka hålla ögonen öppna under PB sen sova igen. Så himla trött!
Öppning på sko idag så det blev en tidig morgon och nu jobb hela dagen. Ska se om det har kommit in några nya fina skor som jag kan titta på^^ Kommer bli en lååång dag med min jäkla ryggvärk och min nya förkylning, helt perfekt!

Dagens...

Dagens humör: Har jäkligt ont i ryggen efter skyltningen, så just nu är jag nog ganska sur^^

Dagens skumma: När jag gick till jobbet och en främmande bil som ska köra ut från sin gård stannar bilen och säger att jag får åka med ner till stan om jag vill. Tack men nej tack, sa jag!

Dagens pinsamma: När vi skulle sätta upp dekalen på skyltfönstret och ett medelålders par står utanför och tittar. Sen kommer mannen in och säger: Tjejer vad håller ni på med? Vill ni ha hjälp, jag jobbar med sånt här! Han tyckte tydligen inte att vi var så duktig, haha!

Dagens ros: Till mannen som faktiskt tog sin fritid och hjälpte oss gratis!

Dagens inköp: En jäkla massa tomtar till mamma som hon beställde av mig!

Dagens bästa: Att jag hittade min hjärtstekpanna och mitt förkläde som varit mystiskt borta!

Dagens längtan: Få sova, zzzzz... Helst en natt utan mardrömmar där nån försöker mörda mig, eller där jag bara allmänt håller på att dö! 

Jultema...

Helgerna blir jäkligt korta när man bara är ledig en dag, jag är så himla trött nu! Får stå ut tills på torsdag när jag får sova ut igen, haha!
Idag börjar julkampanjen på jobbet så vi ska skylta om våra fönster. Kommer säkert bli jättefint, men det är ett jäkla jobb innan det är klart. Vi har tom en stor dekal med stjärnor och en liten älva på som ska upp på fönstret. Får väl se hur rak den kommer bli^^ Färgerna går iaf i guld och vitt så det är så tjusigt, gillar verkligen dom nya påsarna! Vet inte vad jag ska ta på mig heller som man kan krypa omkring i skyltfönstret med, vissa kroppsdelar vill man ju hålla privata för omgivningen!
Måste komma ihåg att gå till Guldfynd och köpa massa tomtar till mamma också...


Update: Ett par timmar senare så var fönstret iaf nästan klart! Fattas en skylt, julgranskulor och nån väska på kuben, men dekalen och golvet är bytt, och paketen är inslagna. Måste säga att jag slog in dom jäkligt snyggt, haha! Det är bara synd att vi inte har en vägg bakom fönstret så man ser själva skyltningen bättre...


117070-662

Söndag...

Jag behöver inte oroa mig så mycket igår, maten var jättegod! Sen så visste han tydligen redan om allt jag inte tycker om för syrran hade skvallrat, så han påpekade det själv. Han är amerikanare, så nästa gång skulle han laga Magdalejna-vänlig mat, haha! Kocken är en kille som min storasyster träffade innan hon drog till Kanada, så ni inte får för er att det är jag som träffar honom! Nu ska jag fixa till mig lite, såhär kan jag inte sitta hela dagen!

På jobbet...

Fick en liten paus nu på jobbet, sitter på kontoret och äter banan och dricker coca cola. Har ingen riktigt lunch idag, sen ska jag ändå hem till mamma och äta mat lagad av en riktig kock. Är lite nervös eftersom jag är så kräsen, känns dumt att peta runt med gaffeln när han sitter vid samma bord, haha!
Jaja, jag ska väl trycka i mig bananen och gå ut igen, måste bara vila ryggen och fötterna lite  =)


Live...

Back in the old days! Snabbaste sättet till den kroppen, någon? Haha! Nu ska jag springa till jobbet, är lite sen!




´


Till festen...

Jobbade 1½ timme övertid idag, var inte direkt planerat! Jag som skulle komma hem tidigt och hinna tina min middag, men icke. Blev istället en pirog, haha! Alltid lika avancerat när jag ska laga mat själv!
Vi hade just nu-kampanj på festväskor idag, så jag köpte tre stycken clutch-väskor. Jätteonödigt kanske, men jag hade svårt att välja mellan färgerna och dom var ju praktiskt taget gratis eftersom jag handlade för bonuschecken. Ska kanske lämna tillbaka nån av dom, får se! Den i mitten är rosa i verkligheten, ser ganska lila ut på bilden. 
La även undan min jul/nyårs-klänning (har inte bestämt när jag ska ha den, beror på vad jag gör) till nästa vecka. Den är så himla fin på, ville knappt lämna provhytten, haha! Egentligen får man ju inte lägga undan så länge heller, så ibland är det bra att jobba i butik!


117070-661

TIK-HV71...

Snacka om en bra match iväll, var jättekul att vara där! Kom dock fram till några punkter under tiden:


1. Det finns en hockeygud

2. Sitta på en hockeymatch kommer aldrig blir bra rehabilitering för ryggskadade

3. Arga gubbar tror verkligen att dom kan hockey bättre än spelarna själva! Idioter!


Ska nog lägga mig inom en snar framtid, så jag kommer upp till jobbet imorrn. Jag kommer verkligen få ångra att jag åkte på hockey när jag kliver upp tror jag. Har nog spänt mig mer ikväll av alla spänning än jag gjorde på promenaden som förvärrade allt. Lär väl märkas! Blir jobb på lördag också, så jag ska väl sova så mycket jag kan =) Godnatt!

Post...

Fick lite panik nyss när posten kom och jag fick en elräkning. Jag har liksom ingen egen elräkning så man blir ju nervös att man ska måsta betala nått som man inte ens vet om. Men det visar sig att vår nya granne heter nästan exakt likadant som jag och alla i det här huset bor ju på samma adress. Båda heter Magdalena, har efternamn som börjar på E och slutar på berg. Känns verkligen som vi måste börja dubbelkolla all post nu framöver. Lite större skillnad på efternamnen hade ju inte skadat, brevbärarna lär ju bara läsa av lite lätt liksom! Börjar hon få mina tidningar och paket så börjar jag gråta, haha!
Fick lite roligare grejor också! Bonuschecken från Wedins kom nämligen idag, även nya utskicket från Åhléns klubb. Fick 20% rabatt på valfri vara där, så det passar utmärkt eftersom jag har sett soffkuddar och gardiner som jag ska köpa nästa vecka! Nu efterlyser jag bara min SOLO-tidning, VR fick jag ju i måndags...
Måste fortsätta på min lilla lista nu, känns inte som jag har kommit så långt!



♥ Sov inte bort hela dagen

 Fyll i alla försäkringspapper och skicka iväg bums!!

 Städa sovrummet så det inte ser ut som tredje världskriget håller hus därinne

 Ring chefen om kommande timmar

 Gå på hockey med Anders och storebror (tror att han ska med)!


Kom ihåg-lista...

Jag har ju lite dåligt minne ibland, så ifall jag skriver ner det jag ska göra så kanske jag faktiskt minns det! Gäller för morgondagen:

♥ Sov inte bort hela dagen

 Fyll i alla försäkringspapper och skicka iväg bums!!

 Städa sovrummet så det inte ser ut som tredje världskriget håller hus därinne

 Ring chefen om kommande timmar

 Gå på hockey med Anders och storebror (tror att han ska med)!

Nu ska jag fortsätta mota bort John Blund med våld så jag kan se reprisen av Heroes sen! =)

Bilderna...

Ursäkta den dåliga kvalitén men jag fick bara papperskopior som ska skickas till försäkringsbolaget, så jag har bara skannat av dom! Men ni ser ju bilen och olycksplatsen iaf. Nu ska jag inte prata mer om det här på några dagar^^ Eller ni kommer säkert få dras med min värk lika länge som jag har kvar den, haha!


117070-658

117070-660117070-659

Provjobba...

Ska iväg till jobbet idag och testa hur det går. Nu börjar jag verkligen känns mig stressad över nästa månads lön! Ska iaf bara jobba tre timmar över lunchen, så det borde gå hyfsat iaf!
Fick alla papper från polisen idag tillsammans med bilderna som dom tog. Ni ska få se hur det såg ut sen när jag kommer hem, hinner inte lägga ut nån bild nu! Måste leta kläder nu på en gång så jag kommer iväg, haha!

I bruise easily...

Här har vi anledningen till att jag inte har kunnat haft jeans på mig på 1½ vecka, jag har inte gnällt helt obefogat! Magen, ryggen, knäet, magen!




117070-657 117070-655

117070-651117070-656

Tandläkaren...

Hann bara kliva upp för att se att jag har fått en kallelse till tandläkaren. Jag visste inte ens att dom skickade ut såna efter man har fyllt 20, haha! Men iaf tiden var redan på fredag, och man får betala om man lämnar sena återbud. Är dom helt korkade? För det första vore det trevligt med lite mer tid, man kanske behöver ta ledigt från jobbet en stund och allt möjligt. För det andra så är det sviiindyrt och tiden är en vecka innan löning. För det tredje skulle jag inte ens gå då även om det fanns flera tusen kvar av lönen på kontot. Jag kan ju alltid säga till min släkt att dom blir utan julklappar iår för jag gick till tandläkaren istället. Har iaf bytt tid till januari nu, men det svider ju när man kollar på prislistan!



Prisexempel - allmäntandvård 2007
    
Undersökning 0-19 årKostnadsfri  
    
 Tandhygienist   Tandläkare   
Undersökning 20-29 år, 65+ 393 kr454 kr 
Undersökning 30-64 år 499 kr560 kr 
    
Lagning av tand, fyllning av en
tandyta med komposit
 476 kr 
Lagning av tand, fyllning av två eller flera tandytor med komposit 649-891 kr 
Ta bort en tand 605 kr 
Upprensning och rotfyllning 1587-2272 kr 
Förebyggande åtgärder och avlägsnande av beläggning tandsten samt puts och polering   
-vid omfattande behov454-687 kr454-687 kr 
-vid mindre omfattning  74-222 kr  74-222 kr

Komsi, komsi...

Jag börjar fundera vart min solo-prenumeration har tagit vägen. Fick iofs fakturan på VR i fredags, så det kanske ska ta såhär lång tid. Jag är väldigt sugen på den där dvd-boxen så jag hoppas verkligen att det inte har blivit nån miss nånstans! Väntar på min bonuscheck från Wedins fortfarande också. Jag är lite orolig över att den ska hamna i soporna när nån annan kollar igenom posten, men jag har verkligen sagt att dom inte får slänga nånting som kommer i mitt namn! Vägrar köpa stövlarna innan den kommer^^ Jaja, vi får väl se sen om det dyker upp nått snart, jag kan behöva skaffa mig lite tålamod!

Har ingen fantasi till rubrik...

Okej, jag råkade sova ganska länge. Eller jag låg och läste också ett bra tag innan, sen har jag uppdaterat mig på massa bloggar nu! Har så jäkla ont i ryggen idag, kändes tungt att kliva upp båda gångerna idag. Det blev värre igår när jag och J var ute och gick på kvällen. Är så halt på backen när dom har plogat så jag gick och spände mig hela vägen för att inte halka. Fast det gjorde jag naturligtvis iaf, min stackars kropp pallar inte såna hastiga ryck än! Jag sa att jag allvarligt skulle bli liggandes om jag ramlade omkull, så det skulle bara vara att ringa ambulansen, haha! Annars var det rätt mysigt att gå omkring i snön, var inte så himla kallt ute! Vi hyrde film också, kollade på den där när Ben Stiller är nattvakt på ett museum, minns inte vad den heter. Var rätt rolig faktiskt, även fast komedier inte är min favoritkategori!
Nu tror jag att jag borde äta nånting. Har blivit sjukt slarvig med mat. Åt bara en halv polarkaka igår så jag har inte ätit riktigt sen lördags, shame on me. Har gått ner 2 kg också. Skärpning ska det bli!

Sova mera...

Ska väl klottra ner några längre rader senare, men först måste jag få sova lite, liiite till!

Farsdag...

Påklädd och klar, väntar bara på att resten ska bli det också. Har inget tålamod att vänta, haha! Vi ska åka till mormor och morfar och fika, sen ska jag till pappa och ge honom sitt paket. Känns inte som jag kommer få ner så mycket fika som dagen kräver, men vi får väl se^^
Hoppas era pappsar blir nöjda med sina presenter! =)

Mamma <3 A...

För att svar på frågan så har mamma och Anders varit tillsammans sen jag var 14. Inte alltför länge egentligen, men det känns som det alltid har varit så! Jag är nog en av dom kanske få som verkligen inte vill att mina föräldrar ska vara tillsammans överhuvudtaget. Om dom inte är i samma rum heller så är det okej med mig^^
Jag fasar för att det skulle ta slut mellan dom nångång, för Anders är verkligen den enda stabila manliga förebild som jag har haft i mitt liv och han ställer alltid upp. Spelar ingen roll om jag vill ha hämting kl 3 på krogen eller om jag vill ha skjuts till nån speciell pojke halv elva en lördagskväll. Han dricker inte, vilket jag uppskattar, och han och mamma har aldrig någonsin bråkat under dom här åren. Jag unnar verkligen mamma det lugnet och tryggheten efter allt som hon har varit med om.
Sen så har han varit med på alla viktiga tillfällen, som min konfermation, när jag slutade nian, när jag fyllde 18, tog studenten, fyllde 20, allt sånt som man kommer ihåg lite extra!


117070-650

Present...

Var ju tvungen att åka med Anders till stan imorse när han skulle jobba så jag kunde köpa farsdagspresent åt pappa. Bättre sent än aldrig, har varit upptagen med att krocka bilar som ni vet! Kände mig också tvungen att gå in på jobbet och visa mig, har fått så många oroliga sms från mina rara kollegor. Fick även veta hur tjänsterna på jobbet har delats ut, I'm not happy! Känns som att det är dags att söka sig vidare, men det är ju jobbigt det med. Tror iaf att jag ska jobba mina lunchdagar nästa vecka och se hur det känns i ryggen. Det kändes inte bra efter min tur på stan när jag inte kunde sitta ner iaf. Blir lite orolig eftersom jag aldrig sitter på jobbet heller förutom lunchen! Marie och Jesper strök förbi när jag var inne på jobbet, så jag fastnade med dom tills jag fastnade med brorsan, haha! Han stod i kön på Charm med sin kollega så jag skulle bara säga hej och fråga om försäkringen på mobilen, men han bjöd mig på lunch så jag blev kvar med dom! Trevligt, trevligt! 
Sen köpte jag ett duschdraperi till mig själv på Lagerhaus som krya-på-mig-present innan jag gick hem!



117070-649

Gaah...

Varför får man alltid massa mail från killar som tror att man är intresserad av att kolla på deras tränade kroppar och "stoooora" i webbcam och allt möjligt. Har jag nån sån utstrålning eller? Har t.o.m fått förfrågan om att bli medlem på sexzone. Suck.

Skratt...

Fastnade framför tvn igår kväll. Efter Grey´s och allt annan tjosan, så blev det Stå upp med Thomas Järvheden. Har aldrig sett det förut, han berättar pinsamma historier som någon ur publiken har varit med om. Verkligen jätteroligt! Problemet var att det gör så ont när jag skrattar så jag fick panik över att inte kunna sluta, haha! Efter det så var det fem minuter Centralskolan med Filippa Bark. Skulle föreställa att hon och en kompis hade bokredovisning om Anne Franks dagbok. Så säger dom att folket blev taget till koncentrationsläger. Sen lägger hon till; Men det var inte för att dom hade damp! Jag och mamma skrattade så tårarna sprutade, Anders ruskade på huvudet och sa att vi var övertrött, sen gick han därifrån^^ Det är inte riktigt lika roligt idag faktiskt!
Gav upp i soffan efter det, la mig i min underbara säng och gluttade på Jordan och läste en bok medan jag väntade på reprisen av Heroes istället. Hatar att reprisen går kl 01, det är ganska jobbigt att hålla sig vaken. 
Idag ska vi hälsa på den nya bebisen. Eller dom andra ska iaf, jag får se om jag följer med. Vet inte om jag orkar åka bil i flera mil...

Namn...

Min mammas sambo blev morfar häromdagen till en liten pojke. Då kommer ju det här med namn upp givetvis. Dom flesta tjejer iaf har väl fantiserat om bröllop och barn nångång, och även bestämt vad man vill att barnen ska heta! Det har även jag! Av alla pojknamn som finns i hela världen, så har jag två namn som jag verkligen, verkligen skulle vilja döpa en son till, dom namnen är Theodore och Lukas. Jag har hållt fast vid det i flera år, det är namn som mina nära släktingar vet om t.o.m. Iaf så hör jag mamma prata i telefon när bebisen hade fötts, och hon frågade vad den skulle heta. Naturligtvis Lukas. Hon sa även i telefonen, oj då, då kommer inte Magdalena bli glad för det har hon velat döpa sitt barn till i flera år, fast jag inte ens var i samma rum! Så väl vet folk om det! Jag och mamma pratade om det efteråt igår, och jag tyckte att huvudsaken var att han inte ska heta Theodore iaf. Så kommer Anders hem idag från jobbet, och jag frågar vad bebisen ska heta mer av nyfikenhet. Nu har ni väl redan räknat ut att svaret är just Theodore! Hur stor chans kan det vara att man prickar dom enda två namnen i hela världen som jag vill ha till samma unge!! Låter säkert jättefånigt, men jag blir faktiskt lite ledsen. Kändes som att fantasibubblan man har haft i flera år sprack...

Ute bland folk...

Mitt paket med alla böcker kom så fint den här veckan, så jag har hämtat ut det nu. Eftersom jag inte kan jobba, så skulle jag klättra på väggarna om jag inte kunde läsa åtminstone! Var första dagen som jag var ute bland massa folk idag överhuvudtaget. Förutom några små pip av värken när jag böjde mig åt fel håll utan att tänka mig för, så gick det bra. Det värsta är faktiskt nästan att ha bilbälte på sig eftersom det trycker precis på alla mina blåmärken över magen! Känner mig lite stressad över att jag inte har köpt nån farsdagspresent också, men jag är inte riktigt taggad för en dag på stan än. Är skönt att börja komma tillbaka till vardagen lite, är så stressad över att inte kunna jobba när jag inte kan vara sjukskriven. Gå hemma obetalt är ingen höjdare för alla vet ju att man måste tjäna pengar...
Annars är det mest all försäkringsskit som gäller. Har räknat ihop alla grejor som blev förstörda, så pappa skulle anmäla det idag. Det blev ett värde på över 7500 kr med mobilen. Just nu känns egentligen inte pengar viktigast, men man har ju försäkringar av en anledning, så det känns dumt att inte använda den om man kan. Speciellt eftersom min mobil blev helt sönderskrapad, och jag har inte ens betalat av den än. Känns lite surt att betala sju månader till på en halvtrasig mobil...
En sak som jag iaf har lärt mig av det här, är att jag aldrig, aldrig igen kommer skämta om att jag vill dö. Helt plötsligt blev alla såna uttryck inte lika roliga längre...


117070-648

Snart tillbaka...

Jag lovar att jag inte ska överge bloggen, jag har bara lite annat att tänka på än att uppdatera så mycket som möjligt just nu. Även fast jag är otroligt glad och tacksam att alla lever och är okej, så är det lite svårt att vara sprudlande glad när man tänker på att man lika gärna kunde vara död. Jag kommer aldrig förstå hur en sån allvarlig olycka kunde sluta såhär bra, annat än att alla säger att det inte var vår tur än.
Vi gjorde ju självklart illa oss lite även om det inte var allvarligt. Jag har jätteont i ryggen och nacken, slog i knäet i nånting när vi voltade, och är blåslagen över hela magen. Har svårt att andas ibland när jag rör mig fortfarande för bältet tryckte verkligen till revbenen. Sen är det lite skärsår från glaset när vi kröp ut genom fönstret. Jag hoppas bara att nacken går över, för inga försäkringspengar i världen tar bort värken som man ska ha resten av livet. Känns ändå inte som att det är läge att klaga, blåmärken försvinner med tiden, och förhoppningsvis värken med. Jag tackar iaf min lilla ängel som skyddade mig den dagen, och även er som visar omtanke. Ni är för söta! :)



Stod en liten notis i ST igår om nån vill läsa...

http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=682860

Olyckan...

Eftersom jag ändå har pallrat min ömma kropp hit, så kan jag väl berätta vad som hände igår. Jag skulle ju som sagt sova hos Madde i fredags, så jag åkte dit. Vi två och tre tjejer till åkte till klubb Lotus i Uppsala på kvällen, och var där till ganska sent på natten. På vägen hem så släppte vi av ena tjejen i Bollnäs, klockan var väl kanske 05.30-06.00 nånting på morgonen. Det tog jättelång tid att åka hem för det var ju så fruktansvärt dåligt väder, och e4an var inte plogad den första biten vi åkte.
När vi klev in i bilen i Uppsala, så kände jag bara, det här kommer gå åt helvete. Bara en tanke i huvudet liksom! Så därför var det första jag tänkte när vi släppte av Helena i Bollnäs att nu måste jag försöka somna för jag vill inte vara vaken om det händer nått. Jag vill inte vara medveten. Efter att ha suttit bak med Madde och nynnat på låtarna på radion så somnade jag äntligen. Och vaknade av att bilen voltade ner för en slänt...
Jag vet inte ens hur man ska kunna beskriva den känslan och rädslan. Vi pratar inte om att bilen bara voltade över en gång på taket och sen stannade. Vi pratar om att den voltade runt 4-5 gånger 20 meter rakt ner i en slänt mot skogen. Ni förstår inte hur ont varje volt gör, när man slår i backen utan någonting som dämpar smällen, och det kändes som det aldrig skulle ta stopp. Den känslan av att volta runt blandat med skriken av rädsla kommer jag aldrig att glömma. Det är inte roligt att tro att man ska dö!
Till slut så stannade bilen på taket så vi hängde upp och ner i våra bälten innan vi kom loss. Jag har nästan inget minne av det alls, förutom att jag knappt kunde andas och fick panik. Hysterisk är också ett bra ord. Ett fönster hade krossats framme, så hon som körde bilen skrek att vi måste ut ur bilen fort. Jag hade som sagt panik så Madde fick knäppa loss mig och lugna ner mig och se till att jag kröp ut genom det krossade fönstret. Jag hade fortfarande svårt att andas eftersom trycket av bältet var så hårt av smällarna, så jag orkade inte längre än halva fönstret, sen drog nån ut mig ur bilen ut i snön. Varken jag eller Madde hade skor eller jackor på oss så ni kan ju tänka er hur nerkyld man blev av att springa och ligga i snön. Vi hade sån osannolik tur att det kom två ambulanser efter vägen som såg vad som hände, så dom stannade på en gång och hjälpte till. Hon som körde bilen och såg till att alla kom ut var den som verkade mest skadad så dom fick ta med henne först, sen satte dom alla oss i den andra för att värma oss, innan det kom två ambulanser till.
När resten kom så tog dom ut mig och la mig på en bår, med nackkrage och allt möjligt. Helt overklig känsla att ligga fastspänd och bli buren på bår, åka ambulans, åka genom sjukhuset där alla runt omkring  kan se en, och man kan inte göra nånting själv. Dom klippte tom upp min tröja när dom skulle undersöka. Jag sa att dom inte fick förstöra kjolen, haha, så den drog dom av. Ligga där i underkläderna med sex främmande ansikten som klämde, kände, ställde massa frågor, sa åt mig att inte röra på mig, kändes också overkligt. Det är sånt man ser på tv, det händer inte i verkligheten!

Eftersom nästan alla sov när det hände så visste inte vi vad som hade hänt riktigt, men nu har vi fått veta att det var en bil ivägen som hon som körde väjde för, vilket ledde till sladd. Vi åkte över till motsatt körbana, flög över vägräcket och voltade nerför kanten tills det tog stopp i en vägtrumma. Tydligen så hade vi landat på bakdelen av bilen, sen slog den runt på taket. Är antagligen därför bilen är så mosad bak, och taket klarade sig så bra. Bilen började läcka massa bensin, så det var bara tur att fönstret gick sönder så vi kunde ta oss ut själva. Polisen sa på sjukhuset att vi hade haft änglavakt, och att vi lika gärna kunde ha varit fyra oidentifierade lik nu. Får man inte lite nytt perspektiv på livet efter det, så vet inte jag vad som krävs...


117070-646

Voltat...

Jag kan inte sitta här nu, vi voltade med bilen på vägen hem från Uppsala och hamnade på sjukhus. Har nyss fått komma hem från sjukhuset i Hudik. Det här är en av dom värsta upplevelserna som jag har varit med om, så jag hoppas att ni förstår varför jag inte skriver. Jag förklarar mer senare när jag orkar...

Hate that I love you...





Bye...

Jag ska åka och hälsa på Madde nu snart, så idag blir det bloggtorka här^^ Kanske plottrar ett par rader senare, eller så blir det imorrn :) Trevlig helg på er!

Struligt...

Dagens match var nog den struligaste jag sett på länge. Spelare ur samma lag som voltade över varandra, spelare från varsitt lag som åker rakt på varann och åker ner i isen åt varsitt håll, haha! Men vi vann ju och det är det enda som är viktigt även om det var förlängning! En trevlig överraskning var att min storebror var med också så jag hängde med honom hela kvällen. Har haft en riktig räkmacka-dag när jag har blivit bjuden på precis allting, det är alltid trevligt! Nu lär det väl dröja innan jag går på nästa match eftersom det snart är uppehåll för Karjala Cup, men jag skulle gärna vilja gå på Modo-matchen...
Hade iaf fått ett trevligt mail om att mina böcker skickades idag, så dom kommer nog i början av nästa vecka :)

Ny bok, ingen shopping...

Har spenderat dagen på Birsta City med pappas sambo idag. Tror jag har finkammat hela huset, haha! Jag blev bjuden på fika, och en ny bok. Ni vet hur barn är i en leksaksaffär, så är jag i en bokhandel! Jag valde Den avklädda bruden, vet inte riktigt vad den handlar om mer än det vanliga, kärlek och sex. Författaren gav tydligen ut den anonymt pga att de ska vaar så frikspråkig. Spännande, spännande^^ Jag dras mot rosa böcker tror jag. Jag har alltid tyckt att design och layout är så snyggt i chockrosa så det är säkert därför jag tycker dom ser bra ut, haha!
Annars så köpte jag absolut ingenting, starkt jobbat av mig! Såg dock en hel drös av saker jag vill ha, både inredning och kläder!
Ikväll blir det hockey igen, ska kolla på Timrå-Djurgården, fast först ska jag lyssna klart på Brittans nya platta! Eller dom få låtar som jag inte redan hade iaf! 


image645

Kan man göra annat än älska låten...


RSS 2.0