Kräftan...

"Slösar med oemotståndlig charm för att bli förförd och bortskämd. Rätt passiv och ganska lat, men med  väl utvecklat sinne för livets njutningar. Snäll och sympatisk egentligen, och skön att umgås med!"


Yeah, that's me, haha! Jag kommer inte skriva mer idag, ska äta middag nu snart. Trevlig Valborg på er! :)

Ett år...

Det har gått ett år idag. Wow...





Nu ska jag ta mig i kragen och börja göra mig klar till jobbet!

Icke ledig, eller...

Jag som var ledig imorrn, men det kan ändras snabbt i min värld (det kallas ej fast anställning, haha)! Iaf, jag ska kanske jobba lite i Birsta för dom behövde hjälp, så nu ska jag besöka sängen och sova bort dom där påsarna! Godnatt :)


Update...

Nu har jag suttit med headern i flera timmar, men kommer ingenstans. Måste fundera lite till, sen vill jag ha bilderna från syrran först! Jag tror nog att ni kan leva med min test-text där ett tag ;)

Tyvärr så blir det inte bättre än så här...

Jag är trött, sliten, ostylad, alldeles svullen runt ögonen eftersom jag glömde linsfodralet hemma igår, + morgonruffsig! Så tyvärr mina vänner blir det inte nån glammigare (fasen inge större heller, haha) bild än denna på håret som jag fick förfrågan om! Ni får kanske se riktigt nån annan dag när jag känner mig som mig själv igen, haha! Herregud, jag ser verkligen halvdöd ut på bilden, men jag får väl bjuda på det...



117070-998


Header...

Jag ska fixa en ny header, så under tiden kommer det att vara sådär snyggt på bloggen! Har fått hjälp att Madde med stilmallen så jag vågar inte radera det där nu, haha! Vet dock inte om den nya kommer idag, nästa vecka eller om ett halvår :)

Paket...

Jag fick paket på posten idag, nämligen mina nya, rosa salladsbestick från Lisbeth Dahl! Dom har ju tom utskurna hjärtan, hur skulle jag kunna motstå?



117070-988

Utanför bloggen...

Jag ber om ursäkt, det var inte meningen att lämna min blogg så obloggad igårkväll! Fast ibland så finns det ju faktiskt nått som kallas "liv utanför bloggen", tro det eller ej, haha! Det blev ingen promenad med Mary igår heller för hon jobbade så sent, så jag gick till J istället och kom nyss hem! Jag fick se Förtrollad igen, konstigt, den var exakt likadan den här gången också ;)

Fräsch...

Nu har jag både nytoppat och nyfärgat hår, gud vad skönt med lite uppfräschning! Behövdes verkligen i risbusken. Nu återstår bara problemet att håret är omöjligt att styla när det är nyfärgat, haha!

Till sommaren...

Jag har redan sytt och fixat till kläderna jag köpte, måste säga att jag är väldigt stolt! Passade på att fixa till den vita Lindex-blusen som jag köpte för ett par månader sen, så nu kan jag använda den också. Har även köpt lite nytt nu som inte behöver fixas till, förutom att jag måste byta storlek på den blommiga blusen (eller lämna tillbaka, kan inte bestämma mig)! Köpte även två rosettdiadem som har bott på mitt huvud sen dess! Ja, inte båda samtidigt då...




117070-981117070-980
117070-979117070-978

Älskar färgen...

Jag har testat det nya nagellacket jag köpte nu, jag älskar färgen det blir! Man ser inte så bra på bild, men den skimrar nästan i en annan färg. Den känns så somrig! :)



117070-986

Natti...

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Har haft linserna i två dygn nu, så det börjar bli dags att få plocka bort dom också känner jag. Hur som haver, måste kliva upp imorrn med för Sandra krävde en fika på stan innan hon jobbar! Måste ändå ner och byta en tröja så det passade väl ganska bra. Skulle eventuellt ha promenerat med Mary ikväll också, men det verkar som det kom nått ivägen. Ska höra om hon har tid nån annan dag istället! So Mary, if you read this; I will call you!!! Haha, godnatt!! :) 

Sanningens ögonblick...

Jag kollade på Sanningens ögonblick ikväll igen, jag tycker att det är jättekul att se på! Fy fasen vilka frågor dom får, haha! Hade dock lite svårt med två saker idag;


1. Varför, varför, varför vill man ha sex på en kyrkogård? Okej om folk håller på utomhus, men där drar iaf jag min gräns, känns lite väl respektlöst...


2. Jag skulle bli galen om min pojkvän satt och sa i tv att jag är rolig för att jag säger så himla korkade saker som han sen kan skratta åt! Nu menade han det antagligen inte lika illa som det lät!




Men, men, smaken är som baken och alla gör som dom vill :)

Ring of fire...

Jag kan inte låta bli att skratta varje gång jag hör Ring of fire (kom att tänka på Körslaget igår). Den kommer alltid vara kopplad till Valborg ifjol när ena killen satt och sjung den frasen halva natten när vi spelade poker! Han hade fått whiskeyröst så han tyckte det var skitkul att passa på att sjunga den då, haha!

Tygskor...

Jag har ju mina rosa tygskor som jag köpte ifjol, men dom är inte så värst bekväma så jag köpte dom här istället! Dom är grymt sköna, så dom kommer verkligen bli välanvänd. Är en lite lättare färg att matcha också!




117070-987

Nödvändigt ont...

Ibland måste man handla nödvändiga saker även om man inte vill, så jag har passat på nu så det är gjort. Tex ansiktstvål och lotion, såna saker. Fast iofs var det kanske inte lika nödvändigt med en rosa fickspegel... Eller ett nytt rosa nagellack... Eller det där läppglanset...



117070-983





Sömnig...

Jag är så sömnig idag, vill bara krypa ner i sängen och sova. Kanske måste göra det sen! Jag klev upp tidigt för jag har dejtat Malin idag. Vi var på stan, fikade lite på Charm, sen blev dte en sväng till Birsta och IKEA också. Var tvungen att köpa klädpåsar så jag kan hänga undan fler klänningar och jackor. Var även tvungen att fota hennes bebismage, det är ju så gulligt! :)



117070-984

Cookies...

Tog bilen en sväng ner till centrum förut idag och eftersom mamma följde med så gick det inte att undvika hobbyaffären, haha! Jag kunde inte låta bli att handla dom här söta burkarna heller, har spanat på dom i flera veckor nu! Kakburkar kan väl alltid vara bra att ha, right? ;)



117070-982

Nytt tyllfynd...

Jag har ingen användning för dom, men ibland så blir bara suget för stort! En till tyllklänning har fått flytta hem till mig, I love it! :) Den är lite stor, men eftersom man knyter bandet i midjan så går det bra ändå!




117070-977

Väluppfostrad, javisst...

Såhär hittade vi Bäbis efter middagen. Ståendes på alla fyra på rumsbordet, haha! Jag var bara tvungen att ta en bild innan hon fick gå ner, för roligt för att låta bli!



117070-976

Nytt..

Hittade lite roligt på Indiska idag. Eller hittade och hittade, jag hade kollat ut sakerna innan! Vill ha tunikan till jeansshorts, och den stickade tröjan till jeans under dom ljumma sommarkvällarna! Fast storlekarna är ju ganska stora där, så jag måste sy in plaggen först. Vi vet ju hur snabbt det brukar gå...




117070-966117070-975

Full fart mot helgen...

Jag har varit klarvaken sen typ sju imorse. Vet inte vad det är för fel på mig, måste vara shoppingbegäret som kallar, haha! Nu har jag iaf börjat morgonen väldigt duktigt med striptease. Herregud vad töntig jag känner mig, men det är ganska kul! Jag kan ju lugnt säga att det aldrig kommer bli nån liveuppvisning från min sida, haha!
Nu ska jag fika, duscha sen blir det stan!

Betalat och klart...

Jag har hållit mig vaken i väntan på lönen tills nu, bara för att betala räkningar! Känner mig duktig, nu kan jag spendera med gott samvete imorrn ;)

Små hjärtan...

Stod och svor inatt över att jag inte hade några svarta örhängen till outfiten jag skulle ha på jobbet (blev aldrig den iaf) idag, men jag hann bara komma dit så såg jag dom här! Helt sprillans ny-uppackade idag! Söta, svarta hjärtan med silverkanter :)



117070-974

På promenad genom stan...

Jobbade i Birsta idag, så jag hann träffa Mary (Mary och Marie är samma person om nån har missat det) en sväng innan jag började. Hon frågade om jag ville gå på promenad när vi hade slutat, so why not? Kan behövas, och det är svintråkigt att gå själv! Vi bor även på typ samma ställe nu så det är inte så krångligt att fixa en dejt. Så nu ska jag bege mig ut i kvällssolen, bye bye!

Inte så vaken...

Alltid lika trevligt att vakna av alla lastbilar och traktorer som kör nedanför fönstret på morgnarna. Nu lät det som jag bor mitt i skogen, men jag är faktiskt i stan! Dom håller bara alltid på med massa byggen här...
Till skillnad från många andra som verkar vara uppe med tuppen idag så har jag bara hunnit med en dusch, haha! Måste passa på att sova ut dom dagar man kan innan man ska jobba! Fast jag jobbar bara lunchpasset (snarare middagspass) idag så det är nog ingen fara. Det känns som jag kan göra vad som helst bara för att få timmarna att gå så det blir fredag = lön! Shopping imorrn!!! :)

Extreme make over...

Jag har spenderat den här halvan av kvällen med att göra om en liten ljusstake! Var en gammal keramikljusstake från Röda korset som fick blir silvrig med glitter! :) Hobbyaffären i centrum går troligen med bättre vinst sen jag och mamma började handla där, haha! Jag glömde att ta en förebild innan jag började spraya, därför den ser lite skum ut!



117070-972117070-973

Just arrived...

Armbanden som jag beställde av misstag har nu kommit. Dom är ju ganska söt så jag tänker inte ens ångra mig!


117070-970117070-971

Im blue, dabadi dabada...

Fyndet var en ny vippkjol från Indiska! Fick den som en liten present nät vi var på stan. Dock ska jag sy upp den lite för det är nästan tantvarning på den nu ;)


117070-968117070-969

Testar nästa...

Eftersom jag tyckte att min Carmen-dvd är svintråkig så beställde jag en annan för ett tag sen, som äntligen dök upp! Tog den första dvdn eftersom det ska vara aerobics på den (är ju bara massa övningar på den jag redan har), får väl se om jag tycker att den är lite roligare :) Ojojoj, stranden börjar närma sig alldeles för snabbt...



117070-957

Sjukgymnastik...

Det var bara att kliva upp med tuppen och gå på sjukgymnastiken imorse. Min rygg är ju fortfarande inte bra sen den blev lite manglad i bilolyckan, så nu håller dom på att kolla upp det. Ryggen domnar helt plötsligt bort ibland, känns skitläskigt! Det är bara det senaste symtomen som börjar dyka upp, det har inte gått en enda dag utan ryggvärk, så jag har ju nått annat fel också. Min sjukgymnast har iofs sagt att mina ryggkotor inte är helt hundra så det kan vara nått fel där. Jag har iaf ett par övningar som det är meningen att jag ska göra varje dag, men känner jag mig själv rätt så kommer jag ganska snabbt att glömma bort att göra dom! Vi får väl se vart detta slutar...
Gick på stan efter och köpte ett litet fynd, visar sen eftersom jag inte har nån kabel här :)

Besvikelse...

Filmen var bara väldigt, väldigt konstig...


Finally...

Ikväll blir det äntligen 1408 på filmschemat! Jag har faktiskt inte pallat att se den ensam + att Sandra också ville se den, så hon kommer över en sväng ikväll och kikar på den. Herregud vi har inte kollat på en film tillsammans sen runt nyår tror jag, haha! Får väl se om den är bra, det verkar vara olika åsikter på den punkten...




117070-962

Resultatet...

Såhär blev tvålarna! Jag gjorde fler än fem, men det är dom här varianterna som finns. Dom ser ut som vit choklad, så helst skulle jag vilja smaka en bit! La dom på plast så dom inte smetar av sig, det är ju cremetvål.



117070-959

En liten box...

Mamma köpte en liten present till mig i Nyköping. En söt liten blommig box var det, och öppnar man den så finns det en liten blommig mugg också! Jättesöt, jag älskar fina boxar :)



117070-960117070-961

Björn, Björn...

Börjar dagen med att läsa Aftonbladet, och får läsa om Björns lilla olycka. Vem skulle annars kasta sig över bord om inte han, haha! Björn, Björn... Tror det var avsnittet som visas ikväll om jag fattade det rätt :)




117070-958
Bild: Aftonbladet

Det blev bra...

Tvålarna jag gjorde blev så himla söta, men fasen vad kladdigt det var! Tror även att jag råkade överdosera doftoljan, men det är väl inget större problem att det luktar gott. Kan inte visa nån bild nu för jag vill inte lägga in massa sånt på Anders jobbdator, och jag måste spara pengarna på mobilen. Börjar krisa nu innan lön, haha! Dom ser ju ut som på bilden, men det finns fler sorter! Jag älskar att pyssla, förstår inte varför jag slutade med sånt för flera år sen. Känns som man gör nått lite vettigare än sitta här vid datorn eller kolla på tv! Nästa projekt blir galgar, sen ska jag väl ta upp scrapbooken igen. Har problem att välja vilka bilder jag vill ha med, så just nu blir det inget gjort istället, haha!

Oj då...

Satt och spanade på olika sidor i natt, bland annat på Cocoo.se. Där la jag saker i varukorgen bara för att testa en rabattkod, och voila så råkar jag klicka på fel knapp och beställa två armband som jag inte ens skulle ha. Som tur var så var det inga dyra armband, och det var saker som jag tycker om. Annars hade det varit värre! Blev iaf dom på bilderna, fast den med rosetten i ljusrosa istället! Som sagt, dom kommer nog bli välanvända i sommar iaf! :)



117070-955
117070-954

Fina tvålar...

Nu ska jag ge mig in på nytt pysselområde, nämligen tvålgjutning, haha! Vi får väl se hur det slutar, men det ska iaf bli cremevita änglatvålar som doftar vanilj!



117070-953
Bild: panduro

Saw...

Nu har jag kollat klart på Saw IV, den var fasen bra! Jag känner mig lite morbid, men jag tycker alla dom filmerna är bra! Dock är tvåan sämst av dom, den kan jag klara mig utan. Det enda som är lite jobbigt när det är samma personer i filmerna är att jag inte minns vad som har hänt dom innan, eftersom det går så lång tid emellan filmerna. Verkar inte som fyran är den sista rullen vi får se heller...



117070-952

Sötnosen...

Min fina, söta Bäbis! Såhär såg det ut när Evelina fotade hundarna förra veckan, thank God att snön försvann igen... Det var så vitt att man inte ens ser vart bilden slutar, haha!


117070-951

Vaken...

Vaknade men ungefär världens mest täppta näsa, känns bra! Hoppas det finns nässpray bara, annars vet jag nån som inte kan sova inatt. Klev upp tidigt för hundarnas skull så dom slipper vara ensam, så jag tänkte kolla på film en stund. Ska nog se Saw 4, dom brukar vara äckliga men man pallar iaf att se dom ensam!
Läste nyheterna på aftonbladet nyss för att fördriva tiden lite, och där kan man lyssna på en sång om Engla. Alltså fan... Så fruktansvärt hemskt! Sen har vi Pernilla som blir lite bortglömd, men tänk att hennes familj har fått väntat i åtta år på att få fast människan! Man kan inte ens föreställa sig...

Glömde nämna...

Jag glömde nämna att jag har sett Förtrollad nu! Vilken underbar film, jättetöntig men man blir ändå glad av den (speciellt av Patrick Dempsey ;) ). Känns bra att jag gillar nån film nu för tiden ;)



117070-943

Natti...

Det känns värsta tomt i huset nu när syrran har åkt till skolan, och mamma till en annan syster (har varit stora spekulationer om vi kommer svälta här hemma när mamma inte lagar mat, haha). Vet inte vad jag ska hitta på, funderar att se på Gone baby gone i sängen men jag vet inte om jag orkar. Jag blev ju hundvakt nu när alla stack, så dom lär väl ska ha upp mig tidigt imorrn! Det blir antagligen sova nu och film hela dagen imorrn när jag är ensam. Kanske vågar mig på en skräckis under dagsljuset, haha! Sov gott :)

Smygtitt...

En liten smygtitt på vad vi håller på med under fotograferingen, haha! Dock är bilden inte så seriös som ni kanske förstår, och kläderna ska av! Det är alltså Evelina som tar alla bilder...




117070-946
117070-947

Maj-blomma...

Jag hade glömt bort det lilla fenomenet majblomma tills idag! Har inte sett eller köpt nån på flera år, men det kom barn och knackade på dörren förut så jag köpte en liten blomma. Vet faktiskt inte ens vad man stödjer, men jag antar att det är nått bra! Fina färger var det på den iår iaf :)


Update: Ursäkta dampdatorn, haha! Var inte meningen att posta samma inlägg tre gånger ;) Dock så råkade kommentarerna försvinna eftersom det var kommenterat på olika inlägg, förlåt!


117070-944

Smaken är som baken...

Filmkritiker verkar ha en bra tendens att inte hålla med oss vanliga döda när det gäller film, oavsett om det är bra eller dålig kritik! Ett exempel är Sweeney Todd som jag bara har läst och hört positiva saker om, men jag vet inte om jag håller med. Jag tyckte inte om slutet, och jag tycker inte om att det är en musikal! i en film som Grease stör det mig inte, för där sjunger dom vissa låtar med handling ibland, men i den här sjunger dom nästan hela tiden, oavsett om det handlar om köttpajer eller rakknivar! Utan sången tror jag nog att jag skulle gilla den mycket mer! Dock finns det en stark anledning till att se den iaf, nämligen Johnny Depp, haha!


image942

Jag vill också heta Lykke Li...


Gott...

Smarrigt med kinamat, händer faktiskt inte alltför ofta! Jag gjorde alla förvånad med att testa nått nytt på menyn, haha, blev faktiskt kyckling med curry! Nu är det plåtning på g igen, så jag måste gå. Mina ben ska få äran att fastna på bild tydligen!

Snart middag...

Dags för middag på Kina snart, mums! :) Hemsk bildkvalité men jag orkar inte öppna det riktiga fotoprogrammet för en bild!



117070-950

Djävulen bär Prada...

Jag är jäkligt efter med vissa filmer som jag vill se, men ikväll blev iaf en avklarad! Såg på Djävulen bär Prada med syrran nyss, den var väl helt okej. Jag tror att jag börjar bli kräsen när det gäller film, för jag hittar aldrig nån som jag verkligen älskar nu för tiden. Lånade en hel hög filmer av bror idag så jag får väl se om nån annan passar bättre. Jag har väldigt höga förväntningar på Walk the line, som jag heller aldrig har lyckats se! Sen tog jag massa skräckfilmer, det är ju som ni kanske vet min favoritgenre! Tror det var Cloverfield, Saw 4, och 1408, får väl se när jag vågar tita på dom, haha! Ska även kolla på Sweeney Todd och Gone baby gone! :)



image939

Fullt upp...

Idag har det verkligen varit full rulle enda tills nu! Hann knappt vakna innan jag och Evie åkte till Fredrik och Isak. Hon hinner ju inte träffa honom så ofta, så vi passade på nu. Mamma skulle med också egentligen, men hon ligger nerbäddad sjuk i sängen istället! Sen hann vi bara komma hem, åt middag, sen blev det på med sminket och plåtning för fullt! Jag känner mig fortfarande inte bekväm med nakenheten, men det syns inte att det är  jag + att inga kroppsdelar direkt syns! Puh! Sen tog vi massa vattenbilder i badkaret efter inspiration från dagens Top Model-repris, haha! Fast dom skulle föreställa vackra nymfer, det gjorde inte jag! Lägger kanske ut en sån bild när dom är färdiga, ska ju beskäras och fixas med filter (tydligen viktigt med sånt när man går fotoskola, haha) så jag får väl se när dom blir klar! Dom övriga till projektet är ju inte direkt modebilder som man vill rama in på väggen... Lär väl fortsätta fota imorrn gissar jag på :)


Hängig och fortfarande utan dator...

Datorn är fortfarande ur funktion, går nog inte ens att rädda, men jag har lånat Anders bärbara för tillfället! Jag är inte alls van med såna så det här tar tid, haha! Ska inte sitta så länge heller, för jag har en förkylning på g så jag känner mig ganska hängig... Blev inte bättre av att jag satt bra länge uppe på garage-vinden och letade igenom massa gamla kartonger. Skulle försöka hitta gamla nalle puh-tavlor som jag målade för flera år sen som Isak skulle få till sitt rum (han har nalle puh-tema), men jag vettefasen vart mina kartonger står! Inte så lätt att gräva bland massa tunga kartonger, krypandes på en iskall vind! Synd att han inte kan ha min egensydda pyjamas istället, den skulle ju matcha ganska bra :)



117070-855

Scream...


Extra, extra...

Jag älskar att se på Extra Extra när barnen ska beskriva kändisar! Igår skulle dom beskriva Björn, och en beskrivning var; "han är som Thomas Järvheden fast poppis hos tjejerna"! Haha, vilka jäkla saker dom lär barnen att säga! :)

Haha...

Bjuder på en bild från dagen, haha! He's so damn hot...



117070-937

Det här med stora problem...

Jag hade lyckats förtränga det stora problemet; Min hårtork är totalt död!! Det är ungefär det värsta (jag är inte riktigt 100% allvarlig) som kan hända mitt hår. Upptäckte det i min panik-stress igår när jag skulle åka till J, men jag upptäckte det iaf innan jag stoppade huvudet under kranen som tur var. Jag var väldigt nära att antingen börja skratta eller gråta hysteriskt, tillsammans med allt annat som gick fel, haha!  Ni förstår inte hur lång tid det tar innan mitt hår torkar naturligt, så nu får jag väl kliva upp 17 timmar innan jobbet för att hinna med allt... Det känns som att lönen är väääldigt långt borta nu. Undrar om jag ska stjäla med mig en härifrån som nödlösning...



Ni ser ju vilka stora problem det finns här i världen ;)

Åh, irriterad...

Vet ni vad som gör mig jäkligt irriterad!? När man har sett nått som man ska köpa/beställa men kanske väntar ett par dagar av olika anledningar. Sen ser man att dom allra största bloggarna med flera 100 000 besökare i veckan har tipsat om just den grejen, och voila så är det helt slut innan man knappt hinner andas!! Fan vad irriterad jag är nu...

Bråttom...

Nu har jag sådär bråttom igen, fast jag började med mycket tid! Vet inte hur jag lyckas... Datorn är iaf fortfarande trasig så jag kan inte skriva så mycken än. Är i stan nu för jag sov hos J inatt, så jag passar på att använda en fungerande! Nu ska jag spurta in i duschen innan Madde plockar upp mig, sen ska vi kika på det skånska yrvädret som är i stan, haha! ;)

Köpte nya stövlar igår...

Ett par tillfälliga tills mina andra har besökt skomakaren! Sen ska dom här få vila till nästa säsong, så jag har ett par nya, fräscha som väntar då :)


117070-935

Trasig dator...

Var dator är trasig så ni får ha överseende med dålig uppdatering ett par dagar :) Skriver en snabbis från mobilen nu så ni vet vart jag håller hus, haha! Ska försöka få till ett annat inlägg senare!

Träningsvärk...

Omg vilken träningsvärk jag har i benen. Känns som jag struttar fram som en pingvin, haha! Visserligen är ju dom ganska söta, men det klär dom bättre än mig! Körde min jäkla Carmen-dvd tills jag mådde illa igår, men det blev ju gjort iaf!
Sen hann jag bara fika upp trippelt av dom kalorierna som jag gjorde av med under träningen när jag fikade min chokladtårta, sen fick syrran skjutsa mig till J. Kollade på 27 dresses, den var ungefär så bra som jag trodde. Helt sevärd iaf! :) Nu ska jag spurta lite så jag blir klar innan jobbet, wroom säger det! ;)


117070-934

Marint...

Jag kom på igårkväll när jag testade skor att jag har glömt att visa dom här fina, som jag har tack vare Madde! Det var hon som tipsade om dom för ett tag sen i sin blogg :) Det är marinblå och vita ränder, syns lite dåligt på bilden. Jag har svårt att tänka mig att dom kommer bli välanvända pga klackarna, men nån dag ska väl även jag lära mig behärska nått annat än relativt platta skor!



117070-933

Ingen dator...

Det slutar verkligen aldrig snöa, jag blir deprimerad på riktigt. Jäkla konstiga väderklimat nu för tiden, men det blir väl sommar tillslut hoppas jag :)
Datorn sa tack för sig imorse, och har inte funkat förrän nu, anledningen till att jag skriver så sent! Det positiva med att vara utan dator är ju iofs att man får ganska mycket annat gjort. Jag har bakat en till tårta, tvättat, tränat m.m. Känner mig ganska nöjd, haha! Nu ska jag snart besöka duschen också så jag kan påbörja en hastig BUS-behandling innan jag måste vara med på dom hemska bilderna. Ska försöka köpslå mig ett par dagar till så jag hinner panikfasta innan, haha! :)

Bikini...

Jag har suttit och tittat på Ellos sida, och hittade den här bikinin. Det kanske bara är jag, men jag tycker att den är väldigt omatchande för att höra ihop! Inget jag skulle springa omkring i direkt. Är på jakt efter en bikini så det var därför jag kom in på det. Har lite svårt att bestämma mig om jag vill ha enfärgade trosor till en mönstrad överdel, eller om det ska vara mönster på bägge. Om det är mönster på båda så syns det ju bättre att dom hör ihop, men på vissa mönster blir det nästan för mycket. Måste klura lite på det...




117070-932

Vad blir det för mat...

Nu har jag precis lagat mat, sitter typ och dreglar i väntan på att det ska bli klart. Blir lasagne, älskar det! Nu pratar vi lasagne utan massa äcklig tomatsås och sånt skit som vissa förstör maten med ;) Sen ska jag fasen träna framför den trista dvdn, blev aldrig av igår! Jag lovade ju min fotograferande syster vid ett väldigt svagt tillfälle att hon skulle få ta lättklädda bilder på mig till sitt projekt. Hrm... Jag har faktiskt ångest, jag brukar inte gärna hoppa omkring naken bland folk. Inte minst fastna på bilder som ska utställas sen... Well, well, min regel var iaf att jag skulle få godkänna dom själv, så det blir säkert bra! Om bilderna blir fina så kan det ju vara kul att ha kvar när (om) man blir gammal och rynkig, haha!

Den kom, den såg, den försvann...

Våren var här i typ två dagar, nu är det vinterland igen. Tror jag får vänta med att packa undan stövlarna... Har jag sagt att jag hatar vintern?

Tårtan...

Det var nyss provsmakning av min chokladtårta, måste säga att den blev riktigt smarrig! Tror ändå jag kör på en vanlig enkel kladdkaka nästa gång. Iaf, så här ser den ut! Var tvungen att ge grädden min personliga stämpel så jag färgade den rosa för skojs skull, haha!




117070-930

Vill ha dig i mörkret hos mig...

Den är ju så fin, skulle verkligen vilja ha den i sommar. 1700 känns lite väl dyrt dock! Från Bea Szenfeld, finns på Branten...

117070-931

Bakning på g...

Jättedåligt  väder ute idag, men eftersom jag är ledig tänkte jag utnyttja den med lite bakning iaf! Håller på att titta på olika kladdkake-recept men kan inte bestämma mig, haha! Vill att det ska gå fort och enkelt, men samtidigt nån lite roligare variant än vanligt. Tror att det får bli fransk chokladtårta med glasyr fast med lite ändringar i receptet! Sen kanske det får bli en omgång med Carmens träningsvideo, haha...



117070-929
bild

Oväntat...

Jag kanske är född igår, men jag hade inte den blekaste aningen om att Odd Mollys skapare är Per Holknekt alias Big brother-Per! Herregud, snacka om att jobba sig uppåt! Tur att Se & Hör finns så jag kan bli allmänbildad, haha!



image927image928

Tallrikar...

Jag sitter verkligen och pysslar hela min fritid så det känns som om jag inte har tid till annat! Senaste tillskotten är två rostallrikar. Syns inte så bra på bilden pga blänket, men det är iaf rosor över hela. Jag älskar att sätta på det där pappret, jag måste skaffa nått mer att göra! Tror det kan vara min kärlek till att kladda som gör det roligt, haha! Är roligare att ha speciella grejor som man har gjort själv än att bara köpa :)
Jag tänkte spendera kvällen med att tvätta så jag ska väl fortsätta med det nu. Måste stryka den senaste maskinen också. Hurra vad roligt!!




117070-926

Lördagsdisco i bloggen...

4 minutes....



Mycket folk...

Det kändes lite ovant att ha så mycket folk på jobbet idag, men kul var det! Hoppas det håller i sig nu när man kan handla nya fina vårsaker. Känns som att mina stövlar snart får åka in i kartongerna igen, ska bara lämna in dom till skomakaren och klacka om dom först. Lika bra att få det gjort! Måste även kemtvätta min ljusa vårjacka vilket känns mindre roligt. Har ingen aning om vad det kostar heller...
Nu ska jag måla två skyltar åt mamma innan maten! Hppas ni har en trevlig lördag :)

Skatt...

Det är inte snällt att skicka ut papper där det står att jag ska få 9000 tillbaka på skatten, när man vet att det är flera månader kvar. Finns så mycket fint att spendera dom pengarna på redan nu, haha! Den som väntar på nått gott... 
Nu ska jag titta på Talang, kanske fika nått smarrigt! Ska jobba imorrn så det blir nog en ganska tidig kväll :)

Så var den säsongen över...

Jag får alltid värsta ångesten när nånting tar slut, det känns så himla tomt. Nu är hockeysäsongen över för min del eftersom TIK åkte ut ikväll. Jag har aldrig varit på så många matcher som den här säsongen så det känns helskumt att stanna hemma framöver, haha! Känns även konstigt när spelare som man är van vid ska byta lag eller flytta härifrån. Verkar som det blir en hel del ändringar till nästa säsong, inte ens lagkaptenen stannar ju. Aja, huvudsaken att Hedström (#71)och gulleplutten Timo Pärssinen (#27) stannar kvar :)



117070-925
Timo i Expressen

Rea...

Missa inte att Wedins och Accent startade sin midseason-rea idag! Jag sänkte ner hur mycket väskor som helst igår, blev knappt nån ordinarie kvar. Två sorters Don Donna-väskor av alla som finns var inte på rea, och naturligtvis var väskan jag vill ha en av dom. Damn it! Haha :)

Break the ice...

Okej. Jag gillar verkligen låten. Jag har inga problem med Britney, tvärtom. Men jag har stora problem med den här videon. Kan eventuellt vara ungefär den sämsta jag sett. Kan hon inte ens vara med i sina egna videos så är det illa...




Kisses for you...

Living the dream, woooohooooooo (Sverige pussas och kramas, haha)!! Björn I love you, en puss till dig ;)




117070-921

Skinnjacka eller inte...

Jag har länge funderat på att köpa en skinnjacka för det är ju så fint, men samtidigt känns det lite för "rockigt" för mig så jag har inte gjort det än. Jag kommer nog inte göra det överhuvudtaget för jag kom ju på att jag har min gamla kompis Peakjackan istället. Den är samma modell som en vanlig skinnjacka med krage och utan krusiduller fast i tyg. Jag kör den med den fina blommiga sjalen som jag ska köpa, och till det vill jag ha den stora, pösiga Don Donna-väskan med lång axelrem för 799. Tror dock att budgetvarianten för 299 passar bättre nu när det finns så mycket fint! :)


117070-924
117070-922117070-923

Time for work...

Jobbar till åtta ikväll, stackars mig, haha...

Riktiga fynd...

20:- styck på Indiska!


117070-917117070-916

It's working...

Min mobil är officiellt no longer dead! Nu känner jag mig mottaglig igen, haha!

Örhängen...

Jag jobbade i två butiker idag, och på väskaffären såg jag lite ny smyckesrea som jag kollade in. Hittade två par örhängen där som jag har velat ha ganska länge, men aldrig kommit till skott så jag passade på nu. Det var dom svarta och dom små strass-stjärnorna i sterlingsilver. Mer strassörhängen är ungefär det sista jag egentligen behöver. Sen köpte jag dom guldiga som jag aldrig har gillat för dom är rätt läcker ändå med lite retrostil. Köpte dom för att dom skulle passa bra till en lila-gul klänning som jag vill ha. Bra att jag köper smycken till plagg jag inte ens äger... Det blev även en fotlänk till mamsen!
Jag har så mycket smycken nu att jag knappt använder nånting för jag kan inte välja vad jag ska ha på mig, haha!
Apropå smycken så var det en ung kille som handlade skor av mig idag som sa (ungefär); Jävlar vilken stor diamant du har på fingret, synd att den inte är äkta! Man får inte mobba min fina guldfynd-ring sådär! Jag sa att jag övade inför min vigselring ;)



117070-919117070-918
117070-920

Tid över...

Det blev lite tid över innan jag måste åka, så varför inte sitta här? Jag som hade så mycket att skriva om för en gångs skull, t.ex Josefin Crafoord var på mitt jobb och kollade på skor (hon var konferencier på en modevisning), det är äntligen vår här (24 grader på balkongen), hur bra Supersugen var eller inte var (såg den med J i helgen, den var rätt rolig faktiskt), men hur kul är det nu. Det är ju old news, haha!
Igår spenderade jag kvällen hos Marie iaf. Jag skulle inte stanna så länge egentligen, men jag råkade fastna framför massa nya Desperate housewives-avsnitt, och sen började vi prata om barnförbjudna saker så då fastnade jag ännu längre, haha! Jag har lite sömnbrist...
Just det ja, det här är till mina närmaste! Ring inte på min mobil om ni vill nått för den är död. Råkade glömma laddaren... Dåligt, jag vet... Hur gjorde man innan mobilen fanns? Iaf ring hem om det är nått =)

Hurra...

Omg, bloggen funkar! Jag har haft allvarlig abstinens i tre dagar nu, haha! Fast den stora förändringen som blogg.se skulle göra lyser med sin frånvaro, så jag vet inte om det var värt det... Nu måste jag hoppa in i duschen och åka till jobbet så jag hinner inte skriva mer. Men iaf, hurra!

RSS 2.0