Köp mig...

Jag har hämtat ut klänningarna nu. Blev grymt besviken att den rosa var för liten. Till och med mina små behag kan vara för stora ibland! Jag orkar inte skicka tillbaka den heller, kostar ändå bara pengar. Önskar att nån lite mindre människa kan köpa den av mig, så jag kan beställa en ny. Tradera finns ju alltid, men jag orkar inte hålla på med det heller... Det är vid sånahär tillfällen som man skulle ha haft en megablogg, så skulle den vara såld på två minuter! Jaja, finns det nån som är sugen på en rosa bakelse så kan ni ju skriva, den kostade 499:-.

Update: Eller maila [email protected]




Nått annat fint...

Har även gått loss på underkläder igen. Första högen köpte jag igår, och det andra idag. Sen är det inte meningen att det svarta och gula ska vara ett set, utan jag la det bara så på bilden! Två bustiers, en trekantsbh och en genomskinlig bygelbh med lila detaljer. Sen en trekantsbh i svart spets, svarta hipsters och en gul strumpebandshållare. Lite udda färg, men den var så fin! Allt från Lindex. Behöver jag säga att mitt underklädesförråd är ganska stort?




Nånting snyggt...

Jag hittade inte lampan som jag ville ha, men jag hittade nått annat snyggt istället. Nämligen Ola, haha! Närå, jag visste faktiskt att han var där, men det var inte därför jag skulle dit. Idag var ju min enda lediga dag, så jag skulle till Birsta i vilket fall! Sen är jag ju inte dummare än att jag passade på att titta med Madde när jag ändå var där. Tog även en liten bild, men jag vette fasen om jag ska lägga ut den. Den vinner priset om den fulaste på oss två tillsammans!

Eller okej, ni ska få se den pytteliten bara för att få en bild med i inlägget. Det blir mycket tråkigare utan! Fast det är nästan mer störande att visa en liten bild än ingen alls, men ni kan nog leva med det ;)




Attans...

Jag gjorde klassikern igen. Klev upp alldeles för tidigt! Jag trodde att klockan var 11, men den var tydligen inte ens 10. Jag hatar att göra så, jag vill sova så länge som möjligt på lediga dagar! Jaja, jag slipper iaf stressa mig klar innan jag och syrran drar till Birsta. Bjuder på en het bild så länge ;)




Lördagsräddningen...

Ett kilo godis (det var det iaf innan Bäbis välte ut burken och år ett halvt kilo själv), smarriga chips och en (förhoppningsvis) bra film! Den här filmen var faktiskt bra även fast jag tvivlade ett tag när jag fick veta att den är spansk! Lite snopet slut bara...




Sorry...

Jobbat hela dagen, sen lagade vi mat och hyrde film. Vill passa på att umgås med familjen när jag väl är hos mamsen! Bättre uppdatering imorrn :)

En vanlig dag på jobbet...

En säljares vardag:

En kund vid ingången:
 -Har inte ni skor här!

Jag: Nej, skoaffärn ligger i gallerian :)

K:
 -Vart ligger det då?

J:
-På andra våningen om du...

Blir avbruten innan jag pratat klart

K (ilsken och skrikig):
-JA MEN VART LIGGER GALLERIAN!?!?!

J(lite ynkligare):
-Den ligger därnere...

Hon springer iväg

En annan kund som jag har vid kassan:
-Värst vad hon var trevlig...

Gosse lilla...

Jag kom på en sak nyss. Igår såg jag seriöst sundsvalls snyggaste pojke! Med betoning på pojke, han var kanske 15 bara. Han var och köpte skor med sin mamma hos oss nämligen. Hade jag varit 14 så hade jag antagligen svimmat av hormoner, bara av att se på honom. Haha, herregud, det är nästan barnarov att skriva om smågossar i min ålder ;) Jag vill bara säga grattis till alla flickor som kan satsa hårt! Jag ska även betona att jag personligen faktiskt gillar när mina pojkar är äldre än mig, så oroa er inte, gossarna får vara ifred ;)

Skräms inte sådär...

Internet slutade funka igår, och tydligen funkade det inte idag heller! Jag blev lite rädd att jag skulle bli utan internet där ett tag, men jag behövde bara starta om modemet. Man får inte skrämmas så tidigt på morgonen! Nu blir det en dusch innan jobbet. Happy friday folks :)

En bild...

Nu är bloggen grymt seg, så jag slänger iväg den enda bilden jag hann ladda upp! Dom ser ganska fula ut egentligen, men jag gillar dom ändå! Dom har sålt svinbra också, tror vi bara har en kvar! Kul och lite otippat med oranget. Bra höjd och stadig klack, plus i kanten.


Nu ska jag titta klart på Ghost whisperer!




Jag har trillat dit...

Efter massor av reklam och länkar till gratisbio, så gav jag upp. Jag har blivit medlem! Tror dock inte att jag kommer att satsa så hårt på det, kommer antagligen bara att glömma bort det. I alla fulla fall, tänker ni bli medlemmar så kan ni bli värvad av mig på en gång och få lite extrapoäng (25 för att vara exakt):

 

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=68507

Jaha...

Jaha, så var ena systern på väg mot nya äventyr igen. Precis när man blivit van att ha henne hemma igen! Vad roligt det skulle vara om man kunde åka till Australien och hälsa på, men det lär ju inte hända. Vi var ju iaf på en snabbfika under min lunch idag. Sen hamnade vi på jobbet ett tag. Kul att spendera lunchen där, haha! Jag köpte iaf ett par skor till mamsen som hon fastnade för. Ibland är jag extra snäll ;)
Nu ska jag se vart jag har lyckats lägga min batteriladdare, blir lite dyrt att skicka mms till bloggen hela tiden. Tar ju ganska mycket bilder. Har bland annat lite nya shoes att visa (surprise)!

Nämen..

Nämen, gissa vad som låg i brevlådan idag? Helt plötsligt ligger det en avi på dom där två klänningarna där. Hur gick det till?
Verkligen jättekonstigt... ;)




Update: Frågan är ju bara om jag ska orka hämta det eller inte. Måste backen vara så j*vla lång!!

Modell eller ej...

Fortsätter på Café-banan lite! Det syns väldigt väl på vissa bilder vilka som är modeller, och vilka som bara är kändisar (fast som vanlig dödlig är det ganska skönt att se att alla andra inte lyckas jämt)! T.ex här:


 Vackra Mini


Vackra Carolina

(en skrämd/lite galen?) Charlotta

En ljuvlig nyans av läppstift ;)

Konstigt...

Jag hgar suttit och titta på bilder fårn Cafés stora modepris nu på morgonen. Så dyker den här bilden upp! Vad fasen har hänt med bilden, dom kan väl inte ha sådär stora huvuden? Eller så är det bara jag som tycker att det ser helt galet ut, haha!




Perfekt...

Man vet att håret är perfekt sprayat när man sakta men säkert från bryta loss håret från dagens tröja! Haha :) Tror bestämt att jag får ta med locktången till jobbet idag, det ser negativt ut för frisyren när man tittar ut...

Don't forget...

Jag tycker inte om när man kommer på viktiga saker den här tiden på dygnet. Typ en liten detalj som att jag måste sy igen ett hål på tröjan jag tänkte ha imorrn! Jag som skulle sova...

Finalen...

Jag sitter och tittar på Stilakuten med Trinny och Susannah nu, idag handlar det om Glamour. Dom tycker att man ska bry sig lite mer till vardags helt enkelt. Vilken tur att jag är så fab redan då ;) Haha, skojar bara!
Blir nog att zappa vidare till finalen av Project Runway nu! Förstår inte att jag har blivit så fäst i den serien!

Jag har hört att det är nyttigt med gröt och grönsaker...

...men hur kul är det?


Dagens frukost: Pucko och krämbulle



Dagens middag: Kinamat


Ingen kommentar...

Jag tänker inte ens kommentera vädret idag (inte vad det har gjort med mitt hår heller). Jag får faktiskt spänningshuvudvärk när det är sånt här väder, så det är inte så konstigt att jag gnäller lite! Är på jobbet nu iaf, jobbar öppning-stängning, så det blir nog ganska sent innan jag kommer hem. Funderar på att sola också, men det går inte om jag mår såhär. Sist blev jag så illamående att jag inte visste om jag skulle kunna gå hem efter. Well, well, vi får se :)

Lilla lila...

Jag funderar starkt på att göra den här till höstens nytillskott i jacksamlingen! Kul med en annorlunda färg (jag gillar mörklila), men ändå inte skrikig, och jag har letat efter en med korta ärmar som jag kan ha till långa, svarta skinnhandskar! Då måste ju slutsatsen bli att denna är perfekt! ;)

                                 

Borta med vinden...

Nu har jag varit borta hela dagen igen. Skönt, då har den iaf gått! Min syster Viktoria ville att jag skulle åka till mamma ikväll eftersom hon åker till Kina på torsdag. Egentligen ska hon till Australien, men det blir en månad i Kina först! Hon ville väl att vi skulle umgås lite innan. Nu är jag iaf i stan igen, tur att man har privatchaufför (andra systern)! ;) Vi tre och mamma ska ha en liten avslutningslunch på torsdag, så vi hinner faktiskt ses lite mer.
Nu ska jag börja göra mig klar för sängen. Chefen sa att jag fick komma till öppning om jag ville, så jag ska försöka med det. Orkar egentligen inte jobba alla extratimmar, men jag passar på att tjäna pengar när jag får! Bara man kommer dit så är det okej, det är att komma ur sängen som är det kritiska momentet, haha!

Bra med sämre väder ibland...

Bra att det är lite kallare idag för då ser det inte lika varmt ut med svarta strumpbyxor. Tror jag ska passa på att inviga spetsklänningen. Nu håller jag tummarna för att det inte kommer ca 20 kollin idag också, håller på att få nått fel på alla varor!

Så typiskt mig...

Jag behövde en ny kalender nu när sommarschemat snart är slut, så jag tänkte köpa den jag hade spanat in förut. 60 spänn är billigt och bra tänkte jag, rosa är den också! Slutar ändå med att jag kommer ut från Gallerix nästan 200 kr fattigare. Från Gallerix liksom, hur ofta handlar jag där? Anledningen var att jag köpte komihåglappar(!!!) för att jag gillade förpackningen, och mappar för att dom var fina. Jag har ingen direkt använding för det heller... Så typiskt mig! Nåväl, jag lägger ner dom med flytta-sakerna så kommer det säkert till användning senare.




Tack o hej leverpastej...

Nu blir det sängen. Eller Sex and the city kanske. Hmm, näe sängen och boken låter bättre. Liggande position är alltid trevligt!

Två bra saker med dagen...

1. Jag lurade på kusin Niklas ett par skor idag! Inte det lättaste ;)

2. Jessica har kommit hem från sin semester, så nu blir allt som vanligt igen! Lunch och fika, mmm :)

Jag kommer ta spetstrenden på allvar...

Japp, det kommer jag! När nånting som man faktiskt tycker om blir en trend så gäller det att åka med! Svart spetstop från Monki, och lila spetsklänning från Lindex. Jag vet att man får ett dåligt perspektiv när man tar bilder sådär, men jag orkar inte hålla på med självutlösare. Kanske blir nån bättre bild när jag använder grejorna! Har även hämtat ut Ellos-paketet men jag måste sy om den klänningen, så den får vänta. Som vanligt är deras kläder alldeles för stora.





Ett stycke kött...

Nu när jag gick hem så hörde jag visselljud bakom mig. Sakta körde en bil upp brevid gatan där 2-3 killar busvisslade som dårar och tittade på mig flinandes. Jag har seriöst aldrig känt mig mer som ett köttstycke! Tror dom att det är smickrande på nått sätt?
För övrigt har jag så ont i ryggen idag att jag vill lägga mig ner och gråta...

Spetsigt värre...

Den har varit slut i en mindre evighet, så nu passade jag faktiskt på! Den är så fin, passar väldigt bra med spetstrenden nu. Fast lite tråkigt att det blev en trend, för nu kommer det bli uttjatat istället...




bild

Ha-begär...

Miu Miu-inspirerad (snarare kopia) klänning! För fin för att låta bli även om det börjar bli lite väl höstigt ute. En randig preppy/sailor/gossip girl-klänning i vitt och svart (med uppsatt hår och svarta strumpisar), och en liten, rosa volangkjol (med klackisar, svarta strumpisar och en svart body)! Me like :)










The Eye...

Såg en till film i fredags när vi ändå var på g. Det är så sällan som jag och syrran hyr film, så det var lika bra. Antagligen därför jag var så trött igår, blev lite sent innan filmerna var klar!
Den andra filmen var The Eye, för jag hade fått för mig att den skulle vara jättebra. Det var den inte. Den var okej, men inte så mycket mer! Den handlar iaf om en blind tjej som genomgår en hornhinnetransplantation (hmm, konstigt ord), och då börjar hon även se konstiga saker. Den hade lite läskiga figurer med ibland, men det var allt.




I sängen...

Jag lämnade sängen för ungefär 1½ timme sen. Jag minns inte när jag låg kvar så länge sist! Det har liksom blivit så att jag måste passa på att göra saker dom få lediga dagar jag har, så jag sover inte särskilt länge. Jag sov inte så länge idag heller (vaknade vid sju imorse med tankar på hur jag ska bygga om herravdelningen imorrn), utan läste ett par timmar istället. Älskar Marian Keyes, hon är en av dom bästa!
Nu ska jag glutta lite på Project Runway...

P.S...

I brist på annat så kan jag passa på att blogga! Igår såg jag nämligen, äntligen PS I love you! Som jag har väntat enda sen jag läste boken! Den är precis sådär fin som man tror, synd bara att den känns så kort jämfört med boken. Allt händer liksom så hastigt på film, plus att man får lära känna Gerry bättre i boken. Jag grät hysteriskt av boken för där är hans död med mer än i filmen. Men se den om ni vill snyfta lite!




Typiskt...

Jag hade planerat en lugn, skön ledig kväll i soffan hemma hos mamma. Eventuellt joinad av en chipspåse och godis. Istället hamnar jag ensam i en lägenhet i stan. På den enda lediga kvällen. Kul. Orsak? Min käre bror skulle hjälpa mig med mobilen, men han stängde av den utan att jag hade pin-koden. Det låter fånigt, men jag kan inte vara utan mobil i två dagar, jobbet måste kunna få tag i mig! Speciellt under tiden som jag inte ens ser vem som har ringt, så jag var tvungen att åka hit för att kunna slå på den igen. Jaha, nu sitter jag här ensam och vet inte vad jag ska göra!

Hålla där...

...norske spjutkastaren Andreas Thorkildsen, vart har du varit hela mitt liv?


bild

Less...

Känner mig lite trött på ögonen (läs: väldigt) idag! Men idag är den nionde och sista dagen, så imorrn är jag ledig! En hel dag för mig själv får jag, sen jobbar jag sex dagar igen, haha! Hurra!! ;)
Kallt som bara attan är det ute också, jag tror att växthuseffekten går åt fel håll. Jag tyckte jag hörde prat om medelhavsväder för några år sen men det märks då inte. Seriöst, ingen med vett i den här stan skulle kunna bada ute nu, och det kunde man iaf för några år sen. Sommaren behöver verkligen inte bli ännu kortare! Fortsätter det såhär så ska jag börja spraya extra mycket hårspray på dagarna!
Och ja, jag vet att det är slöseri med tid att klaga på vädret som man ändå inte kan göra nått åt, men ändå . Jag blir arg på dåligt väder, haha!

Avklarad...

Så var en jobbdag till avklarad! Nu tänkte jag pysa hem till mamma och bli lite bortskämd en stund, innan jag ska upp och jobba imorrnbitti :)


Trevlig helg på er!

Oftast söt, men strikt ibland...

Jag köper som ni kanske har märkt mest klänningar när jag handlar! Oftast gillar jag den lite mer söta looken på klänningarna, men ibland fastnar jag för den strikta varianten. Det känns nästan som att klä ut sig till nån viktig person när jag har sånt, haha! För att göra det ännu mer strikt, så är dom faktiskt oftast svarta också. Jag har två som jag gillar sen innan. En svart klänning med rosett som jag köpte på förra Åhlens-rean, och den prickiga svarta klänningen från H&M som jag köpte förra månaden. Den älskar jag, speciellt med rösa skor till! Cissi på jobbet sa att jag påminde om Gwen Stefani i musikvideon till Dont speak när jag hade den, haha! Hon har ju en marinblå prickig klänning på sig där. Förra veckan hittade jag en svart klänning till som jag faktiskt har hunnit med att inviga också! Väldigt enkel, och väldigt svart! Syns inte så bra, men den är genomskinlig överst, sen blir det helsvart som en tuptop!




Storstädning...

Ojojoj, vilken förändring det är på jobbet! Jag blev klar med det sista på damavdelningen ungefär vid sex idag, så lång tid tar det att bygga om. Då höll jag ju på hela dagen igår med! Det är svårt att få det att se bra ut med all rea, för det är så jäkla mycket skor, men nu har jag strukturerat allt så gott det går. Kampanjeväggen blev fylld med alla nya pumps i roliga färger, sen samlade jag alla lila, blå och gröna skor på ställen längst fram. På baksidan finns ett guld, och ett silverställ. Efter det kommer alla svarta lackskor, sen svarta ballerinas och platta pumps. Sen blir det loafers, sneakers, ankelboots och vinterskor/stövlar längre ner i olika sektioner. Väggen blev sorterad i alla vita skor, alla tygskor, alla olika bruna nyanser och sen alla svarta pumps! I mitten har vi tre olika bord i färgsortering; rött, metallic och svart. Längst bak har vi alla nyheter på ordinare pris och stövlar. Puh! Man jobbar med andra ord med ljust till mörkt, sommarskor till vinterskor bakåt i butiken!
Det kom faktiskt in en kund precis när jag blev klar som sa att det var så fint och välstädat på hyllorna. Då sa min chef, jag citerar; Det är Magdalena här som har gjort allting, hon är fantastisk!
HA! Sug på den ni ;)






Snart så...

Bara helgen kvar, sen kommer lönen. Vilken befrielse!

Nej, nej, nej...

Jag tror ingen förstår vilken ångest jag har över själva flygandet till Thailand. Jag kollade t.o.m upp alla flygbolag innan vi bokade biljetten, alla skrattar fortfarande åt det. Grejen är den att jag är livrädd! Verkligen sitta-och-hysteriskt-gråta-på-planet-rädd! Nu ska jag försöka att undvika det, annars kommer Sandra och Marie antagligen skämmas ihjäl! Och nu har det hänt igen. Flygolycka. Det hjälper inte mig sådär jättebra just nu. Jag har alltid varit rädd för att dö, men efter biloylckan är det hemskt, jag är nojjig för allt! F*n, f*n, f*n...

Cyberspace...

Jag är lite lagomt lat ibland, så därför fotar jag oftast saker med min mobil istället för att dra fram kameran. Sen skickar jag mms till mailen så behöer jag inte ens överföra med kablar och sånt. Nu till frågan; Vart fasen tar alla mms vägen som inte kommer fram på en gång? Ligger dom och hänger i cyberluften och väntar på att få komma fram? Väldigt konstigt sånt där...
Nu kan jag inte posta mitt riktiga inlägg för jag väntar på bilderna...

Just ja...

Mitt paket från Ellos har redan kommit, men jag har inte orkat hämta det än (ganska olikt mig, jag är väldigt otålig). Är inte så sugen på att släpa på saker upp för backen. Fast det borde iofs vara ett ganska litet paket den här gången... Ellos har verkligen blivit supersnabb med sina leveranser, tar ju bara några dagar!

En till favorit...


Katy Perry - I kissed a girl 

Jag måste sy ...

Jag måste sy nånting av det gula tyget snart, innan det blir bortglömt. Jag tycker att det är så fint... Frågan är bara vad jag ska hitta på! Skulle vilja ha nån slags fluffig klänning, men jag vet inte. Känns så svårt när tyget inte är stretchigt eftersom man ska hålla på med dragkedjor och sånt. Det blommiga blev ju som jag visade tidigare, en kjol, och jag höll på att få fnatt bara av att sy den!




Bara massa jobb...

Blev kvar på jobbet till stängning igen, har inte hunnit med datorn alls! Tog inte ens rast, utan slängde bara i mig lite mat. Jag håller på att bygga om hela damavdelningen ensam, så det tar lite tid. Hade liksom inte ro att avbryta mitt i allting! Ska iaf fortsätta imorrn, hoppas på att jag hinner klart då. Det är ganska roligt att bygga om helt själv, man får verkligen tänka till och använda sin kreativitet!Jag måste räkna ihop mina timmar sen också för jag kommer bara vara ledig totalt fyra dagar under hela augusti. Känns som det borde bli en del :) Det kommer kännas jättekonstigt att jobba så lite efter sommarschemat. Tråkigt...

På vägen hem träffade jag Emil H, en gymnasie-klasskompis, så vi började prata lite. Har typ inte sett karln sen vi tog studenten så det var trevligt med en liten uppdatering. Jag har verkligen jättedålig koll på vad alla gör nu för tiden!


Trött på ögat...

Jag känner mig som gamlingarna, kliver upp tidigt på morgonen och lägger mig lika tidigt på kvällen! Jag orkar knappt hålla ögonen öppna den här tiden på dygnet nu för tiden. Det var ju den här veckan som skulle bli soft med fyra jobbdagar, men istället blev det en nio-dagar-i-rad-vecka. Väldigt lång vecka! Sen skulle jag bara jobba tre timmar imorrn, men helt plöstligt blev det 10-18 istället! Vi har så jäkla mycket att göra nu, det kommer ca 20 kartonger med varor i snitt varje dag som man ska hinna med samtidigt som allt annat. Snart skulle jag kunna packa upp varor i sömnen!

Vill ha...

Den här vill jag ha till mina rosa peeptoe-pumps. Men icke sa Nicke! Som sagt, det kan ju faktiskt vara så att dom andra klänningarna kommer hem till mig. Bara av en ren slump...









Sorgligt...

Fan. Jag hatar sorgliga filmer och böcker. Det får mig att böla som ett barn.



Nu ska jag inte skriva vilken bok jag läser ifall nån annan tänkte göra det sen.

En prydlig stöka...

Jag är ganska stökig av mig (nu menar jag inte personligheten, jag är ju ett helgon) men det finns en grej som jag alltid har ordning på! Nämligen plånboken! Där är allt så fint och prydligt ordnat! Jag har faktiskt blivit mobbad av alla som hittills har sett mina vikta kvitton. Hela högerspalten är från Wedins, haha! Sen har jag dom viktigaste korten på ena sidan (Wedins, Åhlens, Kicks, H&M, körkort, Visakort) och övriga på andra sidan (donationskort ifall jag dör, apoteket, sjukhuskort, Hemmakväll m.m). Nu menar jag inte att mitt donationskort inte är viktigt, men man använder det liksom bara en gång i livet. Eller snarare i döden. Sen har jag även ett fack med en lyckoamulett som jag har fått av mamsen.
Så ja, även en stöka kan vara prydlig ;)





Poppis med silver...

Det verkar vara poppis med silvernyanser på kombibilar, i alla fall på vår parkering. Faktiskt alla fyra hyresgäster, haha!





Lite mindre gnäll...

Klagomålen skulle kunna fortsätta, men jag ska hålla klaffen. Vem vill läsa en gnällblogg? Har bara ont i huvudet idag, så det borde klassas som en bra dag nu för tiden! Chefen sa att jag skulle köpa fika till jobbet sen också, så då blev dagen genast bättre ;)

Klagomur...

Verkligen en dålig dag. Jag sov ingenting inatt, verkligen ingenting. Inte ens en timme! Väldigt lyckat när man är inne i ett niodagars-skift. Har varit så trött så kroppen skakade, och har inte kunnat äta nånting. Hällregn på väg till bussen, regn på väg hem, svinkallt ute. Blä blä blä.



Min lilla klagomur.

Morgonritualer...

Jag tror jag har kommit på varför det är så jobbigt att kliva upp ur sängen jämt. Det är för att det tar så jäkla lång tid innan jag är klar att gå utanför dörren! Jag tycker att det är sjukt jobbigt att fixa till mig, haha! Nu väljer jag det visserligen själv, men som jag ser ut annars... Njaa, det är nog värt den där extra timmen ändå!

Lite facemist från makeupstore i facet så allt sitter på plats! Måste skydda håret med handduk så det inte blir blött när man sprayar. Det är ungefär så jag skulle se ut utan hår skulle jag tro! Sen åker min bästa kompis locktången fram, och även det tar ca 100 år... Mmm, morgonritualen är en mycket vacker period med allt kladd och hår som står åt alla håll ;)




Vitiligo...

Dgas för den där spännande duschen nu igen. Måste verkligen peela av mig lite brun utan sol innan jag blir ännu fläckigare! Börjar faktiskt se ut som att jag har Vitiligo. BUS har sina nackdelar också!

Min nya favoritlåt...


Lady Gaga - Just Dance

Mer midsommar...

Snodde lite bilder från Maries datorn igår. Hon hade lite fler midsommarbilder än jag, kan ju vara roligt att ha kvar! Bilden på mig och Marie blev helt mongo. Förutom att jag är svinful så kom allt ljus på Mary och skuggan på mig. Ser ut som det skiljer 45 nyanser på hudfärgen, haha! Hon är inte sådär blek och jag är tyvärr inte sådär brun! Började få in lite ballerina-feeling därnere, måste vara tyllklänningen och ballerinaskorna! ;)




Släkt-träff i asien...

Jag träffade kusin Therese på jobbet idag, hon var i Birsta med familjen! Vi kom fram till världens sammanträffande när vi pratade. Vi åker nästan samtidigt till Thailand! Vi åker den 16e januari, och dom den 18e, så vi kommer antagligen att vara runt Phuket samtidigt! Värsta roligt, då har man nån att träffa ! Ganska illa att vi måste åka enda till Thailand för att träffas nu för tiden dock. Dom blir borta två månader, och vi en månad! :)

Jobbångest...

Idag är första dagen på länge som jag vaknade med riktig jobbångest. Ni vet riktigt såhär, Gud nej, vill inte, vill inte, vill inte!!! Vet inte varför heller, är liksom ingen speciell dag. Kommer vara värre imorrn när jag jobbar fler timmar... Men, men.., nu är jag ju här och det går bra :)

Kapa datorn...

Hittade Mary i Birsta idag (eller nja, vi visste att vi skulle jobba där båda två), så nu sitter jag hos henne och tittar på Sex and the city. Jag passar på att kapa datorn medans hon står i duschen, haha! Just nu är det avsnittet när Carrie träffar sin ryss :)

Damskor för män...

Idag har det varit två killar och en man som har köpt damskor till sig själv. Hmm, en ny trend kanske?

Partypingla, not...

Vet ni vad mina kvällsplaner är? Jag förstår att ni är spänd! Jag ska ta en dusch, BUSa och krypa ner i sängen. Ska försöka läsa några sidor ur min bok också, men det är större chans att jag somnar. Jag ska ju jobba i Birsta imorrn, söndag och måndag. Stan känns ju mer som hemma, men man tjänar mycket mer pengar i Birsta. Känns som en bra kombination att ta Birsta på helgerna med ob:n!
Ja, jag är inne i en period när jag känner mig som Sveriges tråkigaste 21-åring! Kan faktiskt vara att det är så, haha! Äsch, The Partypingla kommer att göra comeback nångång, men kanske i en annan form;


1. Inget hångel med killar som har snus i munnen. Eller snarare inget hångel med killar alls förresten...
2. Inget fyllehångel med tjejkompisar heller (varför ska man envisas med att testa det?)
3. Ingen förfest i väldigt små lägenheter där man ligger på golvet innan man ens kommit ut (fortfarande dåligt minne av annandag jul ifjol, herregud)



Nåväl, det har varit roligt väldigt många gånger också ;) 

Nytt smink...

Fick smink och nagellack av Marie i födelsedagspresent som jag verkligen gillar. Testade ögonskuggan på bilden, en ganska naturlig, guldskimrande färg. Bra att ha när man vill sminka sig mer än vanligt, men ändå vara ganska naturlig (i färgen på skuggan alltså)! Har redan använt den flera gånger fast jag egentligen inte ens använder ögonskugga till vardags. Jag får ovanligt gröna ögon i den, annars brukar dom skifta i brunt också. Fick även ett nagellack i en jättefin rosa färg som kommer bli flitigt använt :) Vad skulle jag göra om rosa inte fanns...

Fan, nu fick jag ångest av bilden också. Jag är redan rynkig, haha! Hmm, jag väljer att skylla på att jag känner mig sliten istället ;)




Lilla Melvin...

Titta vad jag sprang på idag undre lunchen!! Lilla Melvin och Malin! Det var premiär för mig eftersom det blev inställt förra veckan, han är såååå söt och sååååå liten! Måste kolla mitt schema och boka in en riktig träff med dom snart, nu blev det bara en snabbis :)




Uh...

Vi har 20 kartonger med varor att packa upp idag. Ibland är det inte så jäkla roligt att jobba, haha!

Daisy...

Den fick det bli. Kunde inte vara utan parfym längre så det blev innan löning, men det var den här jag skrev om!




Flickstackarn...

En del av familjen var tydligen på mitt jobb idag och handlade. Dom frågade min chef ifall jag var ledig idag, och hon svarade; Ja, flickstackarn måste ju få vara ledig nångång! Fast jag skulle vilja ha henne här för vi har så mycket att göra! Haha! Jag har verkligen en superbra chef. Hon bad t.o.m om ursäkt för att hon ringde på min enda lediga dag, men inte gör det mig nått! Så viktiga saker har jag inte för mig på dagarna :) 


Trött, men ledig...

Jag skulle kunna sova som ett barn just nu. Men jag tror att jag ska rota i skafferiet istället och slås om tvn, är ju faktiskt ledig. Borde väl vara Ghost whisperer snart...

Liten beställning...

Blev en mini-beställning från Ellos rea. En lila, söt kofta och en grå spetsklänning. Jag gillar den nya spetstrenden för jag har alltid gillat spets, men jag är lite skeptisk mot spetsen på den här klänningen. Jag är lite petig med hur den ska se ut, det får inte bli för mycket gammal gardin! Får väl se hur den här ser ut när den kommer...

Titta vad fin jag är...

Endast fyra månader gammal men redan expert på att tigga! Står så fint i mitt knä, haha! Här tyckte hon att tacochips såg extra smaskigt ut ;)




Dagens sämsta....

Att kliva i hundkiss på mattan. Valpar är inte alltid lika roligt som det kan verka! Tur att hon är söt iaf ;)


A day off...

Imorrn är det torsdag och jag är faktiskt fortfarande ledig då! Ganska paff själv faktiskt! Fast dom ville ha mig både i Birsta och i stan, men jag sa nej. Har redan jobbat sex dagar i rad nu och jag pallar inte fem dagar till i ett kör. Min lediga måndag har liksom redan försvunnit, plus att jag jobbade mina två lediga dagar förra veckan. Jag behöver vara lite ledig ibland också innan sommaren är helt borta! Jag håller mina tummar och tår för soligt väder, men det känns inte som turen kommer att vara på min sida imorrn heller!

Plötsligt händer det...

Igår hade jag en träff med ödet! Ni vet när man har suktat efter nånting väääldigt länge, men sen tar det slut? Så var det med dom rosa DinSko-pumpsen som dom fick in i våras, men dom tog slut flera gånger. Iaf, sen har dom haft ett par stycken kvar på rean, men ingen i rätt storlek. Sen igår gick jag omkring där och kikade, hittade en sån sko som var alldeles för stor, blev lite arg. Sen såg jag ljuset i ögonvrån! På ett annat bord bakom mig stod den alldeles ensam! Tadaa! Så nu fick jag mina fina rosa pumps i rätt storlek :) Och innan ni säger nått, det är faktiskt en helt annan färg på dom andra rosa jag köpte! Undra när dom ska bli invigd...





Ibland har jag förtjänat det...

Den här lunchen skulle sitta fint idag! Mmm, subway...




Många timmar blir det...

Kollade nyss in veckans schema och såg att jag jobbar mer än heltid den här veckan. Vad trött jag blev helt plötsligt, haha!  Inte så konstigt med alla extratimmar som blir. Igår hade jag inte ens ro att ta min lunch eftersom jag var så stressad, sen stannade jag kvar när jag hade slutat för jag kunde inte gå hem när det var så stökigt i butiken. Jag får ingen ro då! Idag jobbade jag en extra timme, och börjar tidigare än planerat imorrn... Jag längtar till nästa vecka, den blir (peppar, peppar, vi vet hur det brukar gå med mina lediga dagar) riktigt soft! :)

Dagens sötaste...

En liten flicka kom fram till kassan idag på jobbet, hon var typ sex år. Sen lägger hon händerna på disken och tittar försiktigt på mig, och säger "vilken fin klänning du har"! Åh, så söt :)
Jag hade tunikan från H&M Trend på mig som klänning. Klippte sönder (ajajaj) en annan klänning igår för att kunna förlänga den här med svart tyg istället. Blev ganska bra! Jag har lite svårt för "mittemellan"-längden på kläder, jag vill antingen ha klänningar eller toppar som slutar nånstans på rumpan. Kan vara för att jag inte gillar tights, har alltid föredragit strumpbyxor! Mer smickrande för mina ben :)

Fina pjucks...

Så söta skor! Tror dom kan vara ganska lätt att använda även om det är lite skum färgsätting. Svart och grått funkar ju alltid, och även jeans. Mycket bra stadig klack också, så nu ska jag bara gå ut dom lite så dom blir skönare! Hade svårt att bestämma storlek för jag gillar när dom är bekväma redan från början... Tog iaf dom mindre för jag vet att dom blir för stor efter ett tag annars!





Kändis nästa...

Attans, nu måste jag bli kändis också ;)





Såhär kul kan man ha en vanlig dag på jobbet...

Eller ja, kul och kul, jag blev smygfotad igår! Andreas (även känd som den nya killen på jobbet, eller gossen) lekte lite med min mobil igår och då kan det bli såhär. Jag säger ju att det manliga könet gillar den mer än jag gör, tror jag har skaffat mig en karl-telefon!
Ser helt förvrängd ut eftersom jag försökte smita undan, haha! Lite The ring-känsla faktiskt! Jag är en väldigt skygg linslus ;)




Inte tid...

Har inte haft att skriva på hela dagen, och nu tittar jag på Remember the titans så jag hinner inte nu heller! Jag kan bomba imorrn istället, I promise :) Det blir som sagt såhär när jag jobbar sena kvällar!

Dofter...

Vissa saker man köper är viktigare än andra, tex parfym. Jag har sniffat runt i flera veckor nu för att hitta en ny, för jag är ganska less på min DKNY. Jag älskar den egentligen, men den blev ju så himla hypad så den blev förstörd. Det blev ännu värre för min när tre av mina systrar köpte en likadan så alla luktade lika, haha!
Det var så enkelt när jag hittade den parfymen, för jag visste att jag skulle ha den innan den ens hade kommit ut här! Fick hem ett doftprov och sen var jag fast, men nu har jag fått besöka parfymdjungeln på riktigt. Jag har faktiskt hittat en som jag är riktigt kär i sen en tid tillbaka, men då har en tjej på jobbet precis köpt den. Jag håller på att bestämma mig om det gör nått eller inte. En kompis vill också ha den så det känns inte som det spelar så stor roll egentligen, man måste ju få köpa den man tycker om bäst :) Haha, herregud vilka ilandsproblem man kan ha, det finns ju betydligt värre saker att fundera över! Nåja, jag återkommer efter nästa lön med beslutet ;)

Obekvämt...

Min idé om en present är inte att få gratis kondomer (skulle vara för den söta förpackningen med röda hjärtan på) från Drakbåtsfestivalen. Man ska inte skämta om presenter, vilken besvikelse, haha! Speciellt inte om det är föräldrar som skämtar om kondomer. Det är inte första gången heller så tydligen tycker dom att det är roligt att göra mig obekväm. Men dom låg iaf i rosa korthållare, så jag kastade innehållet (jag var inte riktigt ärlig, man fick faktiskt glidmedel i engångsförpackningar också) och behöll dom istället. Kan säkert vara bra till nånting, typ ett busskort om jag hade ett! :)





Hem...

Näsan rinner, huvudet bankar och det är svinkallt i butiken. Jag vill åka hem... Jag har definitivt inte tid att bli sjuk nu. Fast så länge jag inte kryper på knäna och spyr, så tänker jag jobba iaf. Dom där klänningarna skulle ju faktiskt kunna vara på väg hem till mig...

TRIWA by TRITONI...

Jag är helt galet kär i den här klockan, har varit det svinlänge! Sen visar Sandra sin nya klocka på Winnerbäck och då var det en vit sånhär, haha! Naturligtvis måste den rosa vara dyrare, hatar när dom har olika priser på färger. Den är ännu snyggare på i verkligheten, så nu är jag ännu mer sugen. Frågan är väl hur mycket jag kommer använda den bara...





Nötknäpparen...

Jag har knäckt nöten! Den där låten som jag inte kom på var ju naturligtvis Chris Brown - With you. Ni var tyvärr inte till så stor hjälp... Sitter och lyssnar på den nu, den är så fin!

Håller på att fixa bra musik till jobbet, så den fick en given plats där :) Nu ska jag krypa ner i sängen eftersom jag ska jobba imorrn igen. Jag menar verkligen när jag säger att jag jobbar varje helg så det blir inte så mycket annat gjort! Det är så jobbigt att förstöra dygnsrytmen med att gå ut när man inte har nån dag i närheten att ta igen det på. Oh well, det kommer en höst när jag inte jobbar heltid också :)

Koftor...

Det börjar bli dags att se över koftorna i garderoben nu snart, speciellt om jag ska kunna använda alla klänningar som hänger i garderoben. Jag vill ju kunna ha dom som är lite mer till vardags på jobbet också, men vi får inte vara så bar på överkroppen. Har köpt en kofta (jag var faktiskt tvungen att köpa en röd) till den rödblommiga iaf, så jag kan inviga den. Men nu när jag tänker efter så skulle den vara väldigt söt till den svarta, puffiga klänningen också. Knapparna är små, svarta hjärtan :)




Trist...

Tänk om dom här skulle vara på väg hem till mig nu. Det skulle verkligen vara jättetrist...






On and on...

Inte för att jag gillar Agnes egentligen, men den här skulle jag nog kunna lyssna på både en och två gånger under en förfest ;)



Vädergudar...

Vädergudarna samtalar på en av mina jobbdagar.


-Idag jobbar hon så nu kan vi slänga in solsken och 25grader varmt minst, mohaha!



Vädergudarna samtalar på en av mina lediga dagar.


-Nu är hon ledig så nu måste vi skynda oss och slänga in lite regn, hon ska inte tror att hon ska få bli brun den här sommaren heller, mohahaha! Eller ännu bättre, vi gör fint väder så hon tror att hon kan njuta, men vi slänger in stormvindar så hon blåser bort istället! MOHAHAHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!




Suck. Så känns det.

Puh...

Oh. My. God. Vilken jobbdag jag har haft! Helt galet har det varit, inte så mycket för kunderna utan mer allt annat som ska fixas i butiken. Fick bygga om hela stövelavdelningen, få ut alla nyheter, byta av lunchen på väskaffären, sänka alla handskar... Jag blev även nån sorts hjälpreda för alla anställda idag tror jag, alla smsade mig och bad om olika tjänster. Lägg undan den stöveln, lägg undan dom pumpsen, skriv ut mina papper, ta med påsar till Birsta, ta med din tidning m.m. Nu kan jag iaf pusta ut en liten stund! :)

Tidigt...

Känns som jag är uppe med tuppen idag (har hunnit med frukosten också)! Känner mig alltid ganska stressad när jag har öppning så jag tar det säkra före det osäkra...


Dumma mobil...

Nu är det nån som har ring på mobilen igen men jag hann inte svara, och jag ser fortfarande inte vem det är. Hur många gånger ska jag behöva säga att det står OKÄND när det ringer så jag kan inte ringa upp. Alltså, vissa kompisar läser ju här så jag upprepar; ni måste ringa tills jag svarar!  Åh, jag får damp på mobilen...

Same same but different...

Jag har kollat igenom alla vattenbilder som syrran tog för ett tag sen, bättre sent än aldrig. Det finns jäkligt många katastrofala bilder i den mappen kan jag lova, herregud! Hittade iaf ett par nya bilder som man kan använda om man vill, men jag vet inte vilken av alla som jag gillar bäst. Ska framkalla en av bilderna ganska stort och rama in sen nån gång. kan vara kul att ha kvar när man blir äldre :) Jag kommer inte välja den när jag blundar, tänkte bara visa lite olika bilder. Den översta bilden tog jag bara med för att jag gillar den. Den är oskarp så man kan inte göra nått av den, men den togs mitt i ett skrattanfall så den är äkta! :) Nu är inte färgen fixat på dom här bilderna, så dom ser inte riktigt lika härliga ut som dne gamla jag visade (headern). Syrran får nog fixa till dom nån gång!






 

Rosa gummi...

Det är ju förjäkligt att det regnar igen. Tur för mig att jag har supersnygga gummistövlar att traska runt i ;) Dom är faktiskt inte nya, teoretiskt är dom inte ens mina utan mammas. Fast alla i familjen vet ju hur det brukar gå när mamma köper nått som jag vill ha, höhö...




Inställt...

Träffen med Malin blev inställd idag för BVC skulle göra hembesök. Lite tråkigt eftersom jag inte är ledig förrän nästa torsdag igen, men det blev ju en riktig slappisdag istället! Jag som sa ifrån jobb idag bara för att jag inte kunde, typiskt! Tänkte faktiskt sätta mig i soffan och titta på Våra bästa år nu, jag har inte sett det på flera veckor. Fast det lär ju inte ha hänt nått nytt på den fronten, haha! Världens segaste tv-serie!

Kort resumé...

Okej, jag vet att det enda jag skriver nu för tiden är 1) förlåt för dålig uppdatering 2) hur trött jag är jämt. Men det är faktiskt så mina dagar ser ut, och när jag är trött orkar jag inte med datorn, så det blir som det blir! Dock var det dåligt att inte skriva nånting alls igår, men man får ju för fasen slåss för datorn hos mamma, haha!
Jag var ju ledig igår så Marie och Jesper kom hit och tittade på hundvalpen på förmiddagen! Jesper är lite hundrädd så han hade väldiga besvär när Mirra skulle bita honom hela tiden, haha! Dom ska ju alltid till den som inte alls vill hålla på med dom! Ingen blev iaf uppäten, så det var ju tur ;) 
Idag hade jag tagit ledigt för att få vara ledig ett par dagar i streck, men det slutade med att jag fick hoppa in och jobba iaf. Skulle jobba till ca 17, men jag slutade inte förrän 18.30... När man är där kan man lika gärna stanna kvar och tjäna mer pengar på en gång! Var faktiskt smått kaos när jag kom till jobbet. Det har seriöst inte varit så mycket att göra på hur länge som helst (vi har lagerrensning, ½ reapriset på ALLT i butiken), men det vara bara kul att springa runt lite. Jag hade en väldigt mysigt natt och morgon så humöret var redan på topp :) 




Ludde, MoDo-tröja kan du glömma, TIK är det som gäller ;)

Hjälp...

Jaa, min så kallade lediga dag blev istället sex timmar på jobbet! Det går väldigt bra för mig och mina lediga dagar nu för tiden! Har ju tagit ledigt på onsdag, men nu ska jag kanske hoppa in extra då med. Känns bra att jobba extra på en dag som man faktiskt har tagit ledigt på, haha! Jag kan inte säga nej heller, pengarna lockar mer än en ledig dag även om jag blir trött. Jag hoppas iaf på sol imorrn och på torsdag så vi får se om vädergudarna är på min sida :)


Jag kanske, eventuellt råkade köpa en tröja idag. Jag klarade tre dagar, fantastiskt! Jag tror jag behöver hjälp, det här går inte... Fast det var iaf en höstig sådan om jag får skylla på nånting, höhö ;) 

Blött blev det...

Det blev blött igår! Såg ungefär ut som en dränkt katt när jag kom hem. Inga paraplyer fick man ha heller som jag misstänkte... Tur att Lasse är underbar så man kan stå ut iaf! :)




Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Bullshit...

Asså vad fan, jag börjar få lite panik över att det är så satans kallt! Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, alla mina tjockare jackor är hos mamma. Skor vet jag inte heller. Risken finns ju att det är ganska lerigt. Får man ha skinnstövlar i början av augusti, haha? När vi var på Gyllene tider så fick man inte ens ha paraply med sig, undra hur det är nu. Jag vill inte slänga mina fina, men jag vill inte springa till bussen utan heller.



Helvetesjävlasvensktsommaväder.

In i duschen...

Man kanske skulle hoppa in i duschen, men det känns väldigt jobbigt. Spelar inte så stor roll hur mycket man fixar sig när det kommer bli förstört så fort man går ut iaf! Det är ju som sagt Winnerbäck jag ska på ikväll, men jag tror att jag nämde det för nån dag sen. Brukar alltid vara så mysigt på hans spelningar så jag hoppas att den känslan inte bli förstörd för att man håller på att frysa häcken av sig eller nått sånt bara! Aja, biljetten känns ändå för dyr för att stanna hemma så det är bara att bita ihop.


En dusch var det ja....

Kul...

Kul att det är regn den dagen jag ska på utomhuskonsert. Verkligen jättekul!


Free lika a bird...

Ledig, ledig, ledig, leeeeeeeeeeeeediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!! Okej, bara en dag men iaf, imorrn är jag ledig! Gud så skönt! :)

Volanger...

Köpte den här toppen förra veckan, men jag har inte visat den än! Visste inte om jag skulle behålla den eftersom man får ungefär lika mycket former som en tegelsten. Kom iaf fram till att jag gillar den ändå, så jag sydde in den istället. Dock var jag som vanligt väldigt optimistisk med hur mycket jag kan ta in den över brösten, så nu kan jag inte knäppa översta knappen istället, haha! Det gör faktiskt inte så mycket för den knäpps så högt upp och jag gillar lite urringning. Ska nog bära bhn/bustiern som jag köpte i förrgår under så får den skymta lite fint därunder!





Bara en dag kvar...

Sådär, så var ännu en jobbdag över. Bara en kvar sen får jag äntligen soooooova ut! Gudarna veta att jag behöver det, börjar se lite gammal ut i spelgeln, haha! Dök ner i soffan på en gång och fixade några naglar som började se liten ledsen ut, sen har jag mest bara gäspat. Eller jag har faktiskt hunnit med att bestämma dejt med Malin och lille Melvin nästa vecka också. Räknas köpstoppet bort om jag köper en bebispresent? Måste köpa födelsedagspresenter också, så det får inte räknas! Ska bli så spännande att se det lilla knytet :)

Bakiskänsla...

Det känns som jag är bakis varje dag när jag kliver upp, börjar må riktigt dåligt av att inte få sova. Det tar typ hundra år att sminka mig för händerna skakar så mycket! Blev lite illamående nu när jag höll på, så jag tog en paus och satte mig här en liten stund. Känns faktiskt ganska skönt att det är lite sämre väder idag så slipper man iaf få värmeslag på jobbet! Jobbar till 19, så vi hörs väl efter det... 

RSS 2.0