Fit to strip...

Japp, jag tänkte ge mig in i leken och testa strip-aerobics med Carmen, haha! Jag har ångest över hur lite jag har tränat sen jag slutade dansa, och det verkar vara ganska roligt så det är väl värt ett försök. Jag skippade dock den första skivan och beställde den andra istället (fit to strip), för jag vill ha det lite mer avancerat. Skivorna efter verkar vara väldigt mycket striptease och lapdance, så dom lämnade jag också, haha! Vi får väl se om den blir använd eller ej ;)



117070-861

En bra investering...

Fick en frågan om noppor och noppmaskin (köpte ju en för ett tag sen som jag la ut i bloggen) nyligen, och den personen ville att jag skulle visa bilder. Eftersom jag ändå fixade till en tröja idag så tänkte jag visa vilken bra investering det faktiskt är. Man vill kanske inte alltid slänga ut pengar på svindyra kläder bara för att dom kanske noppar mindre!

Först är två före:

117070-859
117070-859



Sen en efterbild:

117070-860



Jäkligt stor skillnad! Maskinerna är ju billiga också, så det är verkligen värt det!

Konstiga drömmar...

Jag drömmer fortfarande helt sjuka drömmar, det känns inte hälsosamt, haha! Inatt drömde jag först att vi var ett helt gäng som blev jagad av typ en leopard eller nått liknande, en blev även dödad av den. Sen efter det drömde jag att jag slogs med en knarklangare och ramlade ner för trappen. Såhär är det nästan jämt nu för tiden. Känns som man inte får sova riktigt när man blir så stressad i drömmarna. Kanske ska skaffa en drömtydningsbok, haha!

Blev lite mer igår...

Jag handlar inte bara skor faktiskt, utan jag gjorde det jag skulle igår också! Blev två par nya äckligt tighta jeans, och lite uppdatering till sminkväskan och underklädeslådan!


117070-856117070-857
117070-858

När jag går i mina gyllene skor...

Tänkte köra hela den låten när jag inviger mina nya guldskor!


117070-854

Mirror, mirror upon the wall...

Who is the fairest fair of them all? Söt liten spegelberlock som man kan hänga där den passar! Står fairest of them all på baksidan.



fariest of them all

Ner till stan...

Nu blir det duschen, sen ska jag ner på stan. Måste verkligen kolla efter nya jeans och besöka Make up store. Nya undies skulle också vara trevligt!

Scrapbooking...

Jag vill börja med scrapbooking, det kliar i fingrarna! Har suttit och spanat in olika webbsidor där det finns massor av jättefina saker. Fast jag är jäkligt kräsen så jag vill inte ha ett album där det ser ut som nån har spytt över sidorna, stilrent ska det vara! Har inte hittat nått fint album än iaf, och jag skulle ändå behöva framkalla lite bilder för att ha nått att sätta i det. Nu blev det mycket jobbigare...


117070-862

Sisters...

Vill ha, vill ha, vill ha. Synd att det är långt till min födelsedag, jag har ju många systrar ;)



117070-843

Innehållet...

Det lilla innehållet från paketet, svart satinklänning och en enorm sovskjorta! Använde den svarta redan igår när jag var på middag. Man ser ut som en stor plump i sovskjortan så en bild på det sköna tyget fick räcka, haha! Den är faktiskt väldigt skön iaf =)




117070-849117070-850

En liten serenad...





Tålamod...

Varje gång jag har ett paket på posten så känner jag mig som ett otåligt barn på julafton! Jag måste verkligen öva på det där med tålamod, haha! Har ett paket som mamma ska hämta ut senare, men jag vill ha det nuuu! Måste spana in min sovskjorta så jag vet om jag ska behålla nattröjan som jag köpte eller ej. Fast jag lär ju inte orka lämna tillbaka den i vilket fall! Det innehåller också en klänning som jag inte ens minns hur den ser ut, spännande värre!

Fina budskap...

Ibland fastnar man ute på nätet när man kollar på en viss typ av grej. Den här gången var det söta smycken! Det finns så himla mycket fint med tanke bakom som skulle bli perfekta presenter. Hur kul är det att ge sig själv ett smycke där det står "With you always" liksom? På det vänstra står det "It was then that I carried you", och budskapet lyder: When you only can see one set of footprints in the sand, "It was then that I carried you". Känns som en fin present till nån som har haft det lite svårt. Armbanden kommer från kyssjohanna...

it was then that i carried you
with you forever

Pimp my dog...

Jag är väldigt sugen på att pimpa Bäbis lite med nytt koppel och halsband. Hon har ju faktiskt fyllt år och allt, haha! Iaf,  satt och googlade lite och hittade den här supersöta modellen (även som halsband)! Hon är ju svart så det matchar väldigt bra! Mitt älskade hjärtegull...



117070-848

Dop...

En dag till som snart är över, den här helgen har gått väldigt fort! Idag var vi på Lucas dop i en evighet, så dom flesta timmarna försvann väl där. Dop är väl en trevlig grej, men jäklar vad tråkigt det är! Aja, det är alltid trevligt att få klä upp sig lite iaf!
Ikväll blir det hemmamys med MF och pizza, mums!

Lite efter...

Jag får erkänna att det kanske inte kommer som en chock för många andra, men det är då en nyhet för mig! Jag hade aldrig hört talas om nagelblekning innan idag när jag dök ner i SOLO! Det är väldigt lätt att få lite missfärgade naglar när man använder nagellack ofta, så detta lilla mirakel måste jag testa! Undra om det funkar... Mavalas kostar ca 95 kr!


image841

Lättare...

För att göra det enklare för mig själv och läsarna har jag gjort en egen mail för bloggen (vill inte använda min riktiga mer än nödvändigt). Jag får frågor även från såna som inte har blogg, och då är det svårare att svara! Alltså, om ni undrar nått speciellt som har med inläggen att göra men inte har en blogg, så lämna er mailadress så svarar jag där! Det är bara jag som ser adressen så den kommer inte till nån annan iaf! Detta gör jag för att jag inte ska behöva svara på frågor i inläggen (kan bli lite osammanhängande om ingen annan än den som ställt frågan förstår vad jag skriver om) och för att den som frågar ska kunna hitta sitt svar lättare =) Hoppas ni förstår!


Men till frågan: Pink Ladies-jackan är köpt på Carlings och kostar 700 kr =) Jag kan ju passa på att erkänna att min hänger kvar på galgen med prislapp och allt, haha!

Bebis i plural...

Äntligen lyckades jag ta datorn, mohaha! Jag tog fram mina valpögon och frågade snällt barnen om jag kunde få låna den några minuter.
Var som sagt på jobbet idag med alla bebisar, faktiskt alla tre sötnosar! Satt där väldigt länge innan vi gick och fikade på 1891. Det är jag bara jag och en tjej till på jobbet som inte har barn nu, man blir lite svettig, haha! Tror dock jag väntar några år och lånar andras under tiden! Det var ju ett tag sen jag höll i en sån liten bebbe förutom idag, men när man väl gör det vill man knappt lämna tillbaka dom.
Hämtade ut armbandet också som jag skulle. Dom såg bra ut, men dom var ganska stora. Kanske för att dom ska passa alla...



117070-840

Mot sängen...

Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok för imorrn ska jag upp och hoppa igen! Ska till jobbet och träffa tjejerna där, plus titta på alla nya bebisar. Dom är ju sååå söta =)
En fågel har även viskat i mitt öra att mina armband har kommit, så jag ska hämta dom och min nya SOLO på en gång!

A naturelle...

Okej, det är nu officiellt att jag inte ska vara naturlig bland folk. Har kört stenhårt på lilla My-looken och mjukiskläder utan smink idag eftersom jag inte ska göra nånting. Oskar (11 år) satt och sa till syrran att hon var läskig, men sen att han skojade. Då sa jag på skämt: Men erkänn att hon ser läskig ut på morgonen när hon vaknar. Då kontrar han snällt med: jaa, men du ser läskig ut nu! Haha, det är rart med barn! Man får faktiskt vara sunkig när man är hemma^^

Lite nytt till hemmet...

Känns som det var evigheter sen jag handlade (jaja, allt är relativt), men idag fick jag köpa lite saker iaf! Inte så spännande saker, men ändå sånt som behövs. Blev en ugnsform, durkslag, måttsats, örngott och handdukar. Köpte även min coola paljett-soffkudde, haha! Sen blev det två par örhängen och rosa lurviga sockar till hemmamys!



117070-837117070-838
117070-839

Jeff Dunham...

Vi satt och tittade på en hel massa klipp med Jeff igår, det här är ett av dom bästa (Achmed the dead terrorist)! Hade aldrig hört talas om honom innan, men nu vet jag! Riktigt roligt klipp!



Alltid något...

Tog inte så mycket bilder där i mörkret, måste verkligen köpa en ny kamera! Fick iaf nån på favoritpojkarna, sen var jag tvungen att ta en på carola när hon satt så nära, haha! Green room var precis nedanför oss, så det var riktigt nära!



117070-836117070-835
117070-834

Work your magic...

Man kan inte motstå honom, så jäkla bra, haha!




Shit pommes...

Jag svär, det finns dagar när jag har känt mig mer levande nu. Jag. Är. Så. Trött. Har väldigt ont i ryggen efter min tunga resväska också, förstår inte att jag alltid lyckas packa den proppad. Sen dom sista fem dagarna har jag sovit i fem olika sängar, så jag längtar till min säng hos mamma, haha! Ingen sovmorgon inom räckhåll heller, så mitt lilla jetlag kommer nog sitta kvar ett tag. Berättar mer om MF sen när jag har laddat upp nån bild och så!
Nu har jag iaf kommit hem från handsome, eller ja, det var ett par timmar sen faktiskt, och närmast blir det stan med syrran. Och jag sitter här i mjukisar, she's gonna kill me...

Back...

Nu är jag hemma igen, men jävligt trött. Jag fick nämligen se genrepet till MF på plats igår. Svinkul var det iaf! Seriös bloggning kommer sen, jag har svårt att hålla ögonlocken öppna, haha!

Rosa väska...

Jag vill ha den här väskan från Bianco, men jag har inte sett den i verkligheten än. Vilket kommer till den stora frågan, är den pytteliten i storleken? Om nån vet får ni gärna säga till. Eftersom priset bara är 130 kr så känns det som att den är tiny...


117070-833

Byebye...

Det kommer bli lite dött här i helgen för nu åker jag till Madde! Kommer säkert mobilblogga nått iaf =) Trevlig helg!

Armband...

Har beställt två av dom populära armbanden från Ms Bijoux, nämligen Hope och Harmony (är dock silver istället för  guld). Blir One love och Peace när dom rosa från vårkollektionen kommer in. Vill ha flera på mig samtidigt!


image829image830
image831image832

Fint...

Jag skulle gärna ha dom här skorna utan platåsula, och med 5 cm mindre klack. Åh, dom är så fina...


117070-826117070-825

Färgen...

Dom på jobbet gillade verkligen min nya hårfärg, jag trodde inte ens nån skulle se skillnad! Fast i vissa ljus ser jag nästan svarthårig ut, så mörkare än så här kan jag inte ha! Tänkte visa en liiiten bild på hur färgen blev =)



117070-828

Nytt...

Strosade omkring lite på stan efter jag hade uträttat mina ärenden, och då hittade jag den här söta tröjan på Lindex. Väldigt vanlig, men den var så söt med den lilla volangkanten! Knapparna går inte att öppna så jag klippte faktiskt bort dom två översta så den skulle bli lite mer öppen.
Köpte nya mjukisbrallor också när jag ändå var på g. Gjorde en dum sak och köpte en sovtröja också, hade totalt glömt bort sovskjortan som jag har beställt, haha! Får väl se om jag kanske lämnar tillbaka den nya, men jag tänkte vänta och se hur skjortan sitter på först.



117070-824

Blusar...

Blev helt såld på den här fina, vita blusen när jag såg den i SOLO. Nu har den kommit i grått också, så jag måste nog köpa den med! Min är dock lite stor, så jag måste nog trolla med symaskinen innan den ser ut som på bilden...



117070-823117070-822

Stormväder...

Det känns som det blåser en mindre storm ute idag, jösses! Tur vi har ett platt hus så taket inte lyfter, haha! Brukar ju ta promenader med hundarna när jag inte jobbar, men det är så svinigt kallt ute så jag har stannat inne idag. Förutom den lilla trippen till affären för att hämta mina böcker då... Har ett paket i stan som jag måste hämta också, kanske tar det imorrn om det är skönare väder. Tänkte svänga in på jobbet samtidigt, måste höra om det har hänt nått nytt. Nu måste jag hitta på nått att fördriva tiden med tills Grey's börjar (glädjeskutt)!

About you now...

Bra låt :)



Uppbokad...

Nu blir det en dusch, sen är fasen tvn bokad hela kvällen! Har dock lite svårt att välja mellan Gynning och House ikväll, men eftersom jag alltid har varit lite rädd för aliens (haha) så blir det antagligen Gynning. Dåligt att försöka pusha sig själv när man är ensam i ett tomt hus! Måste se om det finns nått smarrigt till tvn också ;)

Bra tolkning...

Älskar den här tolkningen av Baby one more time. Man hör mer att det är en riktig kärlekslåt än i den poppiga versionen. Känns ganska sorglig faktiskt...




Oh baby baby, how was I supposed to know
That something wasnt right here
Oh baby baby, I shouldnt have let you go
And now youre out of sight, yeah
Show me how you want it to be
Tell me baby cuz I need to know now, oh because

My loneliness is killin me
I must confess I still believe
When Im not with you I lose my mind
Give me a sign, hit me baby one more time

Oh baby baby, the reason I breathe is you
Boy youve got me blinded
Oh pretty baby, theres nothin that I wouldnt do
Thats not the way I planned it

Show me how you want it to be
Tell me baby cuz I need to know now...

Mogen...

Ikväll köpte jag en ny dvd-film. Nämligen Idol Final 2005, haha! Jag känner mig väldigt mogen för min ålder ibland! Jag har auditions sen tidigare, men det är ju roligare att kunna se veckofinalerna och den kostade hela 20 kr! Så nu kan jag lyssna på min favoritlåt med min blonda favoritskåning hur mycket jag vill, haha!



117070-821

Lång torka...

Okej, det var inte riktigt meningen att torkan skulle sträcka sig tills idag, men jag gjorde ett ärligt försök till uppdatering förut faktiskt! Det enda problemet var att datorn hängde sig så jag gav upp, haha!
Igår kom lilla Isak på besök så jag fick busa lite med honom, sen åkte jag till en kompis och tittade på film. Vi såg på Evan almighty, ganska dålig handling, men väldigt rolig istället!



117070-820

Bloggtorka...

Räkna med bloggtorka här idag, för jag har verkligen inget att komma med, haha! Har iaf städat som en galning nu, men det är bara att acceptera att jag har för mycket saker i sovrummet för att det nånsin ska kunna se bra ut! Där det inte står kassar med flytta-saker så ligger det, eller hänger kläder! Suck...

Snart, snart...

Iiih nu börjar MF snart, spännande!

Nattskjorta...

Jag har beställt en rosa flanell-sovskjorta som jag verkligen längtar efter! Tänk vad mysigt att dra på en sån stor, fluffig sak över huvudet och strosa omkring i tillsammans med Shepherd-tofflorna en eftermiddag som denna! Jag tror att jag avbetar alla sorters kläder i olika beroende-stadier och just nu är det sov/myskläder!
Nu håller jag på att färga håret, så det är väl bäst att jag håller koll på det. Vet inte ens hur länge det skulle sitta i, haha!

Liten bokbeställning...

Böckerna börjar ta slut så det fick bli en ny beställning. En liten sådan den här gången! Jag kör på mina lättlästa tjejböcker, dom fnissar jag gott åt för mig själv! Dom jag verkligen längtar efter är nästa Shopaholic-bok och Änglar. Älskar både Marian Keyes och Sophie Kinsella!



117070-819117070-818117070-817117070-816117070-815

Som en bakelse...

Man kommer antagligen se ut som en liten marängbakelse i dom här, men dom var så söta! Fina underkläder är väl alltid trevligt att ha!



117070-804

Nyttig...eller hur var det nu igen...

Jag har känt mig väldigt duktig idag. Jag har varit på långpromenad med hundarna, ätit enligt GI, och tränat lite smått här hemma. Bara för att förstöra allt med en Winersemla, haha! Om ni inte gillar vanliga semlor så rekommenderar jag dom, smakar mycket bättre! Nu är det iofs mandelmassan jag har problem med så det hjälper inte så mycket! Åkte på den här vinterns första vurpa idag också på promenaden! Bäbis fick för sig att hon skulle leka "Skräm ihjäl den lilla pudeln nere i backen" när jag var oberedd så hon drog omkull mig. Jag blev även släpad på rygg tvärs över vägen när jag vägrade släppa henne! Usch jag hoppas ingen såg, dåligt för imagen (skojar bara^^) haha. Den lilla pudeln har blivit biten av en hund förut så den är livrädd för stora hundar, det var därför jag försökte skona den från 60-kilosklumpen! Allt gick iaf bra =)
Nu börjar det dra ihop sig till Californication!!

Miranda...

Sötaste chokladen inför Alla hjärtans dag! Ingen kan väl motstå Miranda-björnarna? Köpte en med vit choklad till mig själv. Det är verkligen nått som jag nästan aldrig äter, är så svårt att hitta en god! Denna smakade mumma kan jag iaf berätta, haha!


117070-813

Vad fan är det för fel på folk...

Jag satt precis och kollade mailen, så jag kollade in ett kedjebrev jag hade fått. Det handlade om djurplågeri, bland annat för att dom ska få pälsen. Det finns en video på hemsidan som visar hur det går till, och jag önskar att jag aldrig hade tryckt på play. Det är djur som blir kastad i backen med huvudet före och som fortfarande lever när dom blir skinnflådd! På ett djur drar dom av skinnet över huvudet så den ligger där alldeles blodig, men den lever fortfarande och lyfter huvudet upp mot kameran. Det är sånt som får mig att skämmas över att vara en människa, vad i helvete är det för fel på människor som gör sånt!?
Filmen finns som sagt på hemsidan som jobbar emot äkta päls, så man kan titta på filmen där. Jag lägger inte ut filmen här eftersom den är så grotesk, men här är länken. Jag varnar dock för väldigt starka bilder, och man kan inte se den utan att fälla en tår eller 100 för dom stackars oskyldiga djuren...


Boxes...

Har ägnat lite tid åt att sätta ihop mina nya IKEA-lådor (Bäbis bidrog också med lite tugg och dregel). Nu återstår bara ett par detaljer. Vad helskotta ska jag lägga i dom, och vart ska dom få plats? Jag har ingen plan, ville liksom bara ha dom...
Nu blir det (snart) Fråga Olle och playboybrudarna innan det är dags för sängen! Får se om jag kan sova, är fortfarande rädd för dom svarta skuggorna i Ghost, haha!



117070-814

Opss, hur kom dom hit...

Köpte ett par pumps på second hand idag, förstår inte hur det kunde gå till! Jag hade lyckats gömma dom sista skorna jag köpte också, men mamma såg dom igår, attans bananer! Jag har ju liten tid att öva tills den dagen jag är gift och ska smuggla hem alla nya saker, haha!  Jag kan väl bekänna att det blev en liten svart väska också... Vet inte om det är nått som kommer användas, men jag lär inte gråta över dom pengarna iaf!



117070-812

Ghost...

Ikväll är det Ghost på tv4, kl 23.10 (tror jag det var). Missa inte om ni gillar den. Själv älskar jag den, ligger nog på topp på min favoritfilmslista!

Det är tanken som räknas...

Mamma håller på att sluta röka nu, så dagen efter hon sa att hennes liv inte hade nån mening längre (dålig dag, hon var dock inte så seriös, haha) så köpte jag en liten present till henne! Tror hon blev glad även om det var en liten sak bara. Det är ju faktiskt tanken som räknas trots allt... =)



117070-810

Bättre sent än aldrig...

Det tog ett tag, men nu sitter den iaf uppe! Den är så himla mycket finare i verkligheten och i rätt miljö än man kan tro! Jag är nöjd =)


117070-803

Lita på rosa...

Som den trogna rosa anhängaren jag är (haha), känner jag att det är min plikt att visa alla andra anhängare att det är helt möjligt att städa i bara rosa! Här duger inga mörkblåa eller röda skurhinkar, pimpat ska det vara ;) Har införskaffat mopp, hink, gummihandskar, mikrodukar, dammvippa, sop och sopskyffel, allt i rosa!
Innan ni sätter kaffet i halsen så ska jag förklara hur det ligger till med min kärlek för rosa grejor. Mitt hem kommer inte vara rosa, utan det kommer gå i helt normala färger som grått och vitt med eventuellt nån liten rosa detalj (som ljusstakarna). Sen köper jag saker som ändå inte kommer synas (som städgrejorna och mixern) i rosa för att det är roligare än rött, blått, grönt mm... Lika bra att välja en färg som man gillar!
 
Update: Bytte till en tydligare bild!


117070-811

Nytt från jobbet...

1. Gråa Don Donna-ballerinas med gulddetaljer
2. Fårskinnstofflor från Shepherd
3. Två smala Esprit-skärp, lite smycken och ett hårspänne



117070-806117070-805
117070-807117070-808

Jag har hittat den ultimata postlådan...

Behöver jag säga mer?

117070-801

Fashion against aids...

Här blev mitt lilla bidrag, den andra t-shirten som jag ville ha fanns inte!



117070-802

It's here to stay...

H&M-paketet kom idag, så nu ska jag inte muttra över det längre! Var ett par störande detaljer, men annars var allt finfint!


Du vet att jag älskar chokladen...

Var på kina och åt förut, nog för att maten var god, men det bästa är nog som vanligt efterrätten ;) Chokladmousse med glass...




image800

Olika klänningar...

Jag tycker att det är ganska sjukt att man får paket från England (tog inte ens en vecka) snabbare än H&M kan skicka iväg sina varor. Jag fattar inte att det ska ta så jäkla lång tid varje gång jag beställer därifrån! Nu har det gått tre veckor, ska bli spännande att se om det kanske kommer senare. Här var grejerna i det andra paketet iaf, bara massa klänningar! Om jag fick välja ett sorts plagg att alltid ha, så skulle det nog bli klänning. I love it...
Den blåa ser ju störd ut på bilden men det är resår som man drar upp så den blir ganska fluffig över magen! Favoriterna är nog den gula och den cremefärgade, bilderna gör inte nån av dom rättvisa!



117070-799117070-798

117070-797117070-796

117070-795

RSS 2.0