Brunt är inte fult...

Jag tog ett klokt beslut och lämnade tillbaka mina bruna pumps idag. Jag bytte ut dom mot ett par rundade sötisar med en liten kilklack som jag faktiskt kan stå på benen i, haha! Jag vill ha skor som jag kan jobba i, plus att vanliga pumps finns i hur många färger som helst, så det är roligare med lite variation! Jag blir verkligen helt galen av att se allt fint som kommer in! Dom här finns i svart och brunt för 399:- Och nej, jag hade inte gråa strumpbyxor till, jag drog bara på skorna för att fota!



117070-809

Kladd i många former...

Jag fortsatte min fantastiska morgon med att kräkas i tvättstället (bjuder på den detaljen) så jag tror det satte standarden på min förmiddag. Jag är inte sjuk så jag gick ju till jobbet som vanligt, fast med lite tommare galla! Ni kanske förstår hur överkänslig jag är mot fika på morgonen och tandborsten, usch! Sen glömde jag självklart min lunch också så jag trodde att jag skulle skrumpna ihop till en skinnpåse (attans, funkade inte den här gången geller) innan jag fick äta igen! Fast vi fixade det faktiskt på det bästa sättet av alla; köpte dom största kladdkaksbitarna som finns att hitta i denna stad. Tjejen som jag har jobbat med hela veckan och jag är ett skitbra team på jobbet, så vi skickade ett mess till chefen där vi förklarade att vi är så jäkla duktiga som alltid klarar budgeten så vi förtjänade en varsin kaka! Fick till svar att vi är suveräna så det var klart vi skulle köpa en bulle, haha!
Det var dock jäkligt stor, jag kämpade med min bit i en timme! Efter en het diskussion om man skulle äta det kladdiga längst upp först, eller börja bakifrån så fick jag en härlig komplimang! Hon sa att hon inte kan prata om nånting med mig, inte ens choklad, utan att tänka på snusk! Tack, det värmde!


117070-793

Skitvecka...

Den här dagen kommer bli skit. Hela veckan har sugit mer eller mindre faktiskt. Ibland har man såna där perioder då man bara vill dra täcket över huvudet och stanna kvar där, och ungefär så känner jag nu. Eller så är det bara för att det är omänskligt att behöva kliva upp innan klockan är nio på morgonen... Ska gå och ställa in påminnelse på mobilen också medans jag minns. Har lovat Sandra att hämta ut en jacka åt henne på lunchen eftersom hon jobbar på annan ort i ett par dagar! Jaja, have a nice day...

PS I love you...

En av mina absoluta favoritböcker heter PS jag älskar dig, tror faktiskt att jag har skrivit om den efter jag hade läst klart den! På bokomslaget står det att det skulle bli film av den, men jag trodde inte att det var nått som man skulle få höra nått mer av så jag har inte tänkt på saken. Tills nu. Filmen finns, så den borde komma hit snart! Jag måste bara se den, jag kommer typ böla som en dåre! Åh, jag längtar...


117070-792

En dag till borta...

Har fasen nyss kommit hem från jobbet och det är nästan sängdags, snacka om att dagarna bara rinner iväg! Sen känns jobbet förlängt ikväll eftersom jag har suttit och messat med chefen om vad som ska göras imorrn och så. Fick höra riktigt roligt beröm idag, så nu fick jag en ny kick att jobba vidare!
Om ni vill passa på att fynda på halva rea-priset så gäller det bara till söndag! Fast ni skulle bara se alla nyheter som kommer in. Mums...

Smått & gott...

Hittade lite annat smått och gott också, så jag tar väl allt på en gång! Ljusstakarna går ovanför mina knän, så höga är dom! Sen är det en stor rund sittpuff till vardagsrummet. Har man inte en alltför stor soffa så kan det vara bra att dra fram extraplats kanske. Ville ha en svart men det fanns inte, så det får duga med silver. Sen köpte jag fler ramar, har likadana i silver, sen har jag den största modellen i vitt också. Älskar dom! Sen en ganska onödig pryl, men jag gillar ju sånt^^ Spa-lights till duschen eller badkaret!


117070-787117070-789
117070-788117070-790

Onda tår...

Jag har ingen känsel i mina tår. Ska det vara så? Det är såååå skönt att få sitta ner när man kommer hem från jobbet, herregud! Har köpt enorma ljusstakar som jag tänke visa sen, jättefina. Först ska jag dock försöka få nån mat!

Spurt...

Var på hockey igår, det var då en match jag hade klarat mig utan! Fast det är ju roligt iaf, speciellt när dom skadade spelarna sitter ovanför våra platser. Man kan hitta mycket fint där, haha!
Nu måste jag snart spurta ner till jobbet, ska öppna idag...

Pink ladies...

Var ute i Birsta igår och kikade lite med syrran. Hittade en tröja/jacka som hon sa på en gång att jag borde köpa, jag gillade den också så den fick följa med hem. Nu har jag ångest över om jag ska behålla den eller inte för det är väl kanske inte riktigt min stil, men jag älskar texten på den (speciellt eftersom jag älskar Grease också)! Sen får jag ännu mer ångest av priset eftersom jag skulle kunna fixa naglarna för ungefär samma summa... Inte för att 700 egentligen är så dyrt, men det känns för mycket om det blir ett plagg som jag inte kommer använda! Don't know what to do...



117070-785117070-786

Bakning...

Idag är jag ledig, så här ska nu bakas chokladtårta! Smaskens!

Mer fynd...

Tröja för 75 spänn, som hittat! Också från Indiska...



117070-784

Pimp my christmastree...

Jag vill att det ska bli jul igen, min gran kommer vara jäkligt pimpad, haha! Fyndade lite mer julgrejor på Indiska igår!


117070-783

Pjucks...

Hann aldrig visa det jag skulle igår, so here it comes! Det var givetvis nya skor jag skrev om! Först mina älsklingar sen höstas, har bara väntat på att dom skulle reas, haha! Ser ut som en docksko ungefär. Visade mamma dom idag, och Anders sa faktiskt att dom t.o.m föll honom i smaken. Det har aldrig hänt under dom sex åren dom har varit ihop, han brukar inte gilla mina skor, haha!
Sen har vi vårnyheter som jag inte kunde hålla mig ifrån. Bruna vanliga pumps med några centimeters klack! Vet att dom ser svart ut på bilden, men dom är alltså vanligt brun!



117070-782117070-781

Hemma från jobbet...

Har nyss kommit hem från jobbet, snacka om att hela dagen har gått. Har skavsår på tårna också, skit! Har inte ens hunnit med riktig lunch på jobbet för det har varit så mycket folk, men bara att ladda om tills imorrn. Jaja, dags att kolla på Let's dance, sen skulle jag lätt kunna sova, haha! Har köpt nått fint idag som jag kanske visar sen om jag orkar!

Missa det inte...

Pssst, om ni har missat det så har vi halva rea-priset på jobbet nu! Skynda, fynda!

Middag med jobbet...

Kom precis hem från vår jobbmiddag nu. Har haft lika trevligt som vanligt, jag och Jessica var the last men standing, haha! Bäst att man är skötsam och hamnar i säng i tid, så jobbet inte blir lidande imorrn. Gäspar iofs redan så det ska nog inte bli så svårt! Nu ska jag först läsa nya solo, godnatt på er!

Fina naglar...

Dom senaste veckorna har jag känt mig så himla sugen på att gå till närmaste salong och fixa naglarna. Nu har jag läst massa bloggar också där hur många som  helst precis har gjort det, så nu blir jag ännu mer sugen! Jag brukar ha rätt hyfsade själv men dom går bara sönder på jobbet nu för tiden, och det är framför allt just på jobbet som jag vill ha fina naglar eftersom händerna syns jämt! Ska fundera på saken, vet inte vilken salong jag vill gå till heller... Kanske där jag var sist. Skulle dock vilja ha dom kortare än på bilden, annars kan jag kyssa jeansknappar och mina linser goodbye!



image780
Helenas nageldesign

Girls of the playboymansion...

Har nyss suttit och tittat på Girls of the playboymansion, jag älskar den serien! Dom gör så sjuka saker och säger så konstiga grejer så jag skrattar typ hela tiden. Bra underhållning^^ Skulle jag välja nån att vara så skulle det fasen bli Bridget. Hon gillar rosa saker och fluffiga djur, känns lite som jag, haha!


117070-779
bild




Tragiskt...

Det är alltid lika chockande att läsa om. Man tror att dom har allt, men i många fall är dom inte ens lyckliga. Det känns så himla tragiskt! Jag syftar givetvis på skådespelaren Heath Ledger som hittades död igår pga självmord/överdos (familjen tror att det var en olycka). Jag vet inte vad det är som gör att det känns så konstigt just när kändisar dör, antagligen är det väl kanske att man får följa dom under så många år, och att man får veta så mycket om dom under tiden. Heath var en av mina favoriter då han är med i filmer som jag älskar, bla Tio orsaker att hata dig, Patrioten, Casanova och En riddares historia. Kan inte låta bli att tänka på lilla Matilda Rose som nu får växa upp utan pappa... Man kan läsa mer på aftonbladet.


117070-777

117070-778

Press...

Ibland undrar jag varför jag ska ha den här jädra bloggen, jag känner inget annat än press att skriva nått hela tiden! Sjukt svårt att komma på nått dom dagarna när jag är ledig från jobbet och bara är hemma. Hur spännande kan en vanlig dag bli, liksom!?
Nu får det bli tv-tittande i sängen, sen ska jag kliva upp och ta en lång skön dusch imorrn (måste iofs se Våra bästa år, så duschen kanske får bli efter^^)! Måste ju passa på att vila lite extra nu innan nästa långa jobbpass börjar till helgen! Godnatt =)

A complaint free world...

Satt och tittade på Oprah nyss som vanligt när jag är hemma, och kom att tänka på ett avsnitt som jag såg för ganska längesen. Handlade om en kyrka om jag minns rätt, som började tillveka ett armband som man skulle ha på sig i tre veckor och under tiden får man inte gnälla på nånting. Projektet heter A complaint free world! Det ska väl gå ut på att man mår bättre själv om man slutar klaga och gnälla på massa onödiga saker och försöker se positivt istället. Om man råkar klaga under dom tre veckorna som man ska ha det på sig, så börjar man om från början och sätter armbandet på andra armen istället. Jag är en riktig gnällspik när saker inte går som jag vill, så jag skulle aldrig klara det, men jag tycker tanken är rar!




117070-776

Sommar, nu tack...

Kunde inte dom som bestämde att filmen skulle göras hålla den hemlig tills den blev klar, haha!? Nu blir väntan såååå lååååång! Jag får spasmer bara av att läsa om filmen, jag längtar till sommaren då den äntligen kommer! Trailern kan man se här på hemsidan, och den snygga postern som jag älskar (rosa, mohaha) fanns på satc-bloggen!



117070-775

Kavli...

Jag asgarvar varje gång jag ser Kavli räkost-reklamen med bebisen som dansar. Dålig humor, jag vet.

Trög vecka...

Det här kommer bli en jobbig vecka. Eller snarare en seg vecka. Det är väl alltid så när man väntar på massa saker, speciellt eftersom jag inte har nått tålamod! Jag vill ha min nya solo-tidning som dyker upp vilken dag som helst, jag vill ha min lönespec så jag inte för en trevlig överraskning senare, jag vill ha mitt H&M-paket, jag vill gå på vår vinstmiddag med jobbet, och självklart vill jag ha den där lönen! Det känns i plånboken att man fick lön en vecka tidigare i december, den största delen gick ju till julklappar också! Sen kommer allt självklart gå liiite extra segt eftersom jag är ledig nu och jobbar hela helgen! Blä.

Time to sleep...

Klev upp sent idag så det blev en ganska kort dag, men ack så skönt! Har knappt sovit dom två nätterna innan vilket man fasen kan få psykbryt av! I förrgår drömde jag att jag och syrran var kidnappad av Lida-kvinnan (från filmen Lida) och hon var inte särskilt trevlig! Vaknade med ett ryck när hon skadade mamma (mamma hade kommit för att rädda oss, invecklat det där^^) sen kunde jag inte somna om. Kanske ska lägga rysarna på hyllan ett tag, haha! Sov gott, hoppas nystarten på måndag morgon blir bra =)

Läskigt...

Den där filmen var det läskigaste jag sett på länge! Nu säger jag inte att dte är den bästa jag sett, men jag har blivit så besviken på alla jag har sett den sista tiden. Det är nån Grudge-människa som har varit med och gjort den här och det märks verkligen. Till och med mamma råkade smälla till Anders när hon hoppade till i soffan, haha!
Nä nu ska jag försöka göra nått vettigt innan maten! =)

The messengers...

Blir film ikväll igen, känns som jag inte gör annat, haha! Det blir rysaren som jag ville se sist också, men den var tyvärr uthyrd då! The messengers heter den, och handlar som vanligt typ om barn och spöken. Också en punkt varför jag inte ska ha barn. Skulle min unge säga typ, mamma det var nån i mitt rum, så skulle jag antagligen behöva bli inlåst i ett rum med klädda väggar! Återkommer väl om den var bra eller ej!



117070-774

Regn...

Det känns väldigt kul att locka håret en halvtimme och hoppa i en kort kjol för att sen se att det ösregnar ute. Damn it! Ska fasen ta dunjackan med luva idag, haha! Nu är det nog dags att dra upp syrran ur sängen så jag kommer till jobbet i tid!

Stressad...

Gud vad stressad jag känner mig, måste verkligen hoppa in i duschen snart (läs: nu)! Ska ju upp tidigt imorrn och jobba, så det är väl sängen som kallar om inte en alltför lång stund! Måste försöka välja kläder också eftersom jag hatar att göra det på morgonen när det är stressigt och det lär väl ta ett tag. Gjorde misstaget att måla rosa naglar så jag ska väl hitta nått som matchar hyfsat iaf, haha!

Mobilbloggning + Sömnbrist...

Jag tror min mobil är lite anti mobilbloggning! Låg nämligen och skrev för fullt klockan fyra inatt (eller imorse) i sängen när jag inte kunde sova, men det syns ju inte här! Måste testa publicera nån bild från mobilen nångång också för att se om det funkar, har aldrig gjort det!
Vi hämtade iaf ut paketet igår istället, alltid lika roligt! Spelar typ ingen roll vad det innehåller, det är nog bara känslan av att det är nått nytt som är rolig! Det innehöll ju bara saker jag inte ska använda, som lakan, örngott och badrumsmattor. Eller en kofta och ett par strumpbyxor var iofs också med! Tror det syns vilka färger som kommer prägla vissa rum i mitt blivande hem, haha!



117070-773

Startlistan...

Har kollat igenom hela startlistan inför MF nu, det är jäkligt mycket "välkända" kändisar iår! Känns som det här kan gå lite hur som helst!


Göteborg

E-Type & The Poodles - Line of fire
Face 84 - Alla gamla x
Velvet - Deja vû
Brandur - Lullaby
Michael Michailoff - That´s love
Amy Diamond - Thank you
Suzzie Tapper - Visst finns mirakel
Christer Sjögren - I Love Europe


Västerås

Ola - Love In Stereo
Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd
The Nicole - Razborka
Alexander Schöld - Den första svalan
Rongedal - Just A Minute
Sanna Nielsen - Empty room
Andra generationen - Kebabpizza, Slivovitza
Carola Häggkvist & Andreas Johnson - One love


Linköping

BWO - Lay Your Love On Me 

Mickey Huskic - Izdajice (Never fall in love)

Frida Muranius - Upp o hoppa
Thérèse Andersson - When You Need Me
Patrik Isaksson - Under mitt tunna skinn
Caracola - Smiling In Love
Ainbusk - Jag saknar dig ibland
Eskobar - Hallelujah new world


Karskrona

Niklas Strömstedt - För många ord om kärlek
Calaisa - If  I Could

Daniel Mitsogiannis - Pame

Linda Bengtzing - Hur svårt kan det va?

Nordman -  I lågornas sken  

Sibel Redzep - That Is Where I'll Go
Fronda - Ingen mår så bra som jag

Charlotte Perrelli - Hero


Otålig...

Den här veckan går så jäkla sakta bara för att jag vill att det ska bli fredag så jag kan hämta ut mitt paket på posten. Det innehåller en badrumsmatta och lakan som jag ändå inte ska använda, och jag är så otålig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag trodde aldrig dagen skulle komma när jag ser framemot en badrumsmatta, men allt kan tydligen hända, haha!
Nu blir det väl lite blipp på tvn innan sängen kallar! =)


Lite nytt...

Lite nya smycken på jobbet, fastnade för dom här sötnosarna! Vet inte om det syns så bra, men det är iaf två olika hjärtan som hänger på ringen. Finns både i guld och silver!



117070-769

Carolina...

Folk får fortfarande säga vad dom vill, men jag ändrar inte min åsikt; I love Carolina Gynning, haha! Jag håller med om att hon har en tendens att vara lite högljudd ibland med det spelar ingen roll! Har precis skrattat gott en timme år premiären av I huvudet på Gynning!



117070-772
Bild

Klänning...

Fyndade en söt klänning på Åhléns när vi var på stan! Enkel svart, lite puffärm och med en grå fastsydd rosett. Tur att man har en syster som kan öppna plånboken, haha!



117070-770117070-771

Hej mitt vinterland...

117070-768
länk

Scarred...

Åh gud, jag plågar mig själv med att titta på Scarred på mtv! Why oh why... Det är benpipor, köttsår och massa blod så man blir garanterat illamående, men man blir ändå fascinerad över vilka puckon det finns, haha! Fast nu börjar det bli för mycket på en gång så jag kanske borde byta kanal.

H&M...

Come to me...

117070-767

Kära dagbok...

...nu har jag precis slängt tre stora kassar med kläder. Det sved.

Sweet dreams...

Nästan uppe med tuppen idag! Börjar jobba ganska sent, men jag vill ha tid till dusch, frukost och datorn i lugn och ro! Har drömt störda drömmar inatt igen så jag har inte sovit så himla bra, känner mig ganska trött.
Syrran ville gå på stan idag, så efter jobbet blir det väl en runda där. Hörs sen!

Suspicious Minds

Jag sa senast idag till mamma att Suspicious Minds är min absoluta Elvis-favorit, så hörde jag den nyss bli slaktad på Singing Bee!




Rensning...

Har spenderat den första halvan av dagen hemma hos mormor och morfar för att fira morfar! Han fyller nämligen76 år. Tänk att jag har 55 år dit själv, undra om man lever då!
Den andra halvan har jag nu spenderat i min garderob för det var fortfarande alldeles för mycket skit där! Spelar tydligen ingen roll hur många säckar jag har slängt innan, det tar aldrig slut! Nu kastar jag iaf verkligen allt som jag inte kommer använda! Eller kastar och kastar, Röda korset får dom nog! Har lite svårt att bestämma mig för om jag ska spara kläder som jag har sytt själv för flera år sen eller ej! Det är knappast saker som jag kommer att använda, men det svider mer att slänga egengjorda saker, speciellt kläderna jag hade på systers bröllop!! Vi får väl se, ska försöka skynda mig nu så jag hinner boka in tvn sen, haha! Kanske borde laga nån middag också!


117070-765117070-764117070-766

The movies...

Av nån anledning var tydligen alla filmer (såg en film på tv också) som jag såg igår baserad på en verklig händelse, vet inte vad som hände, haha! Iaf, dom vi hyrde var Heartland ghost och Zodiac. Jag blev besviken på båda två! Heartland ska vara en rysare men när man tittar på den så der det ut som en film som har spelats in för tv för tio år sen, eller som en gammal serie på kvalitén. Det förstörde hela filmen! Det blev väl liiite spännande mot slutet, men nej, se inte den!
Zodiac trodde jag skulle vara jättebra så det var kanske därför jag blev besviken. Den var väl okej, men jag trodde att den skulle vara helt annorlunda! Tyckte inte att det var nått riktigt slut på nån av dom heller!



117070-763117070-762

Hundvakt...

Jag och syrran är hundvakt ikväll, då mamma och Anders är på revyn som dom fick av oss i julklapp! Vi burnade ner till Ica och hyrde två filmer och köpte chokladsås och godis. Nu ska det svullas! Kommer inte ihåg vad filmerma hette så det tar jag sen! Trevlig lördag!


Kändisar...

Det är mycket kändisar nu! Satt och kollade på den "stora" basketmatchen som alla har varit tokiga över igår! Det var ju självklart för att Scottie Pippen skulle spela med Sundsvall dragons. Visst, det var kul för dom att han kom, men alla gjorde så stor sak av det! Att jag inte gillar sport (förutom hockey) kan kanske vara anledningen till att jag inte bryr mig så värst mycket, haha! Kom igen om Michael Jordan kommer, det namnet känner jag iaf igen! Mamma var ju iaf insatt; Dom har t.o.m flugit in ett gossedjur som ska spela! Läs: Maskoten Benny the bull!


image759


Sen har vi ju Let's dance. Känns lite som dom kändaste kändisarna redan har varit med och nu är det dom avdankade kvar! Känns inte som Uffe, Fröken "Kniiiiip" och Dilba är sådär superaktuella just nu! Jag gillar iaf programmet, man får nått att skratta åt! Fast dom var väldigt duktiga för att vara första avsnittet igår, iaf dom flesta! Karl - Petter är så jäkla söt, man vill bara äta upp honom! Haha!



image760


Sen till sist så är det ju den lilla Babyboomen som kändisarna har skapat! Inte många har väl vid det här laget missat att Nicole Richie har fött en dotter! Harlow Winter Kate Madden heter hon och lär säkert vara hur söt som helst! Blir kanske en liten mini-Nicole sen =)



image761
Bilder Aftonbladet




Sov som en prinsessa...

Om jag var liten så skulle jag inte ge mig förrän denna söta sänghimmel från Ellos fanns ovanför min säng! Plötsligt känns den vita vanliga som jag hade väldigt tråkig...



117070-757

Fullt upp...

Jaha, så har ännu en dag nästan tagit slut. Fast jag har ju iofs haft ett ganska smockat schema!

1. Började morgonen med Våra bästa år
2. Tittat troget på Oprah
3. Tagit en lång dusch
4. Dukat bordet till middagen
5. Bläddrat i alla befintliga kataloger i soffan
6. Blev uttvingad på en kort promenad för att få "frisk luft"
7. Vek ihop mig själv i en flyttkartong för att se om jag fick plats (för övrigt kan jag berätta att det fick jag)
8. Ätit en macka när päronen plockade fram fika
9. Tittat på Californication
10. Blivit masserad en halvtimme


Se där allt jag har hunnit med, blir svettig bara av att se listan ;)

The Oprah show...

Sällan jag fastnar framför Oprah, kollar alltid på det när jag är hemma, haha! Idag var det faktiskt för Justin Timberlakes skull, men jag blev naglad programmet ut. Förutom han så var Reba och Kelly Clarkson med och dom sjöng en varsin duett! Reba och Kelly sjöng en nyinspelning av Because of you, och Justin och Reba sjöng en låt som han har skrivit till henne som heter The last promise that remains! Country är inte riktigt min grej, men låtarna är ju fina iaf!





Segt...

Seg dag idag, vet inte alls vad jag ska hitta på! En dusch står iaf nånstans på schemat... Får nog bli en stund med min Marian Keyes- bok innan middagen också!

Glas & Bestick...

Jag kollade igenom alla mina grejor igår när jag skulle städa iordning allt, och insåg att jag faktiskt har ganska fula glas. Eller inte fula egentligen, bara inte så stilrena som jag vill ha dom! Köpte nya lite mindre igår, ser ungefär ut som mitt duschdraperi, haha, sen blev det påfyllnad av besticken också! Gillar den fyrkantiga designen på dom. Blev även den klassiska soptunnan som jag inte vet vad jag ska ha den till, ville bara ha en! =)




117070-755117070-756

Stakarna...

Fick adventsljusstakarna igår, så jag hämtade dom. Tur att jag inte var ensam för dom levererades i en varsin stor flyttkartong. Började fundera på om jag fick fel grejor med mig hem, haha! Tog fram en och testade en snabbis, dom är verkligen superfina! Jag gillar stora saker, då behöver man inte ha så mycket grejor istället! Får väl packa undan dom där nu och hoppas på användning nästa år, haha!



117070-754

Coolaste grejen...

Hahaha, behöver jag säga att jag vill ha? Jag skulle vara den coolaste bruden på grillfesterna! Ser ut som en liten Barbie-grill. Synd att dom inte skickar till Sverige, annars vore risken stor att jag faktiskt skulle klicka hem en ;)




image753
länk


Svart ljuskrona...

Har kollat länge efter en fin ljuskrona i svart till mitt blivande vardagsrum utan att hitta nån bra. Fanns en jättefin i Ellos, men många som hade köpt den skrev att den var mycket åt det bruna hållet i verkligheten. Det funkar inte med mina saker så jakten fortsatte tills igår! Mamma satt på nätet och skickade runt, och då hittade hon en annan istället så vi beställde en varsin! Inte lika fin, men den duger och den är svart! Jag tror faktiskt att anledningen till att vissa ser lite bruna ut, är att det är svarta prismor, för dom kan ju lysa lite brunt när dom blir genomskinliga!  Den var ganska stor också, så det blir säkert bra! Den mindre silvriga som jag köpte ska som sagt sitta i sovrummet, och skulle jag inte ha nått sovrum så blir det köket eller hallen. Finns alltid nån plats där den kan hänga! =)



117070-752

Kanske besviken...

Jag måste börja dagen med att avreagera mig! Mina fina, underbara, perfekta stolar finns inte kvar. Vilket bara i sig själv gör mig irriterad... Grejen är den att jag la ut bilden i fredags och dom såldes i lördags. Ni kanske kan tänka er vart jag vill komma! Om det är så att nån såg dom här (vilket betyder att den personen inte ens skulle veta om att dom fanns annars), och åkte dit och köpte dom innan jag skulle hinna så blir jag riktigt, riktigt besviken. Visst, jag valde själv att lägga ut bilden och det är en fritt land men jag trodde inte att folk var så snikna. Dom var verkligen perfekta till det jag skulle ha dom...Nu vet jag inte att det är så, men jag säger om! I vilket fall så var det sista gången jag la ut en bild på nått som jag ska köpa innan jag har köpt det själv, det är nog bäst att göra så! :)

Victorias secret fashion show...

Snart dags för showernas show! Gillar inte vanliga modevisningar direkt, men den här älskar jag! Sen kan man få lite komplex (läs: mycket) så man skippar godispåsen en kväll! Alltid nått ;) Men först ska jag hänga tvätten!


117070-750117070-749
117070-751

Ryck...

Ibland får man såna där ryck när man måste ta tag i saker, och ett sånt lyckades jag få idag! Med andra ord så har jag städat och rensat massor av skit här hos mamma. Har ingenstans att ha mina saker när jag är här, så det var på tiden att ta bort det gamla. Vet inte riktigt hur jag ska göra med alla gamla fotoalbum dock. Det känns som att jag aldrig kommer vara intresserad av att titta på skitdåliga bilder som togs när jag var typ tio år, men samtidigt känns det dumt att slänga minnen. Man kan ju inte spara allt... Vilket dilemma, haha!
Ska försöka fortsätta imorrn om jag orkar. Har mina flytta-grejor under min säng, över halva mitt golv, i garderoben i hallen, i mammas bokhylla, brevid mammas säng och på pappas vind. Kanske borde försöka få lite mer struktur om det går! Måste göra plats för resten av sakerna jag kommer köpa också^^

Äntligen hockey...

Med alla uppehåll och sånt som har varit så var det ganska längesen jag var på hockey, men idag blev det ändring på den saken! Kändes väldigt bra att komma tillbaka till min kära stol i E.On, haha! Matchen ska vi inte prata om, det gick inte så bra. Dagens action var väl när en spelare fick åka till sjukhuset. Tycker inte om när dom skadar sig även om det är andra laget, stämningen blir lite sämre. Lät iaf på nyheterna som att han hade fått åka hem med en hjärnskakning eller nått sånt! Matchen blev fördröjd pga det, vi skulle skjutsa hem Anders jobbarkompis, Timrå ligger långt åt helsike från där mamma bor och det skulle handlas. Min poäng är att jag inte direkt har hunnit med nånting annat idag! Har lyckats se en halvtimme på tv och ätit middag men det är allt!
Skulle eventuellt bort ikväll, men klockan är så mycket, så jag struntar i det. Är beroende av skjuts och hämtning när jag är hos mamma, så för Anders skull skulle jag ändå inte ha följt med ut eftersom det blir så sent...


På smällen...

Inte jag, filmen! Har nyss kollat på den, var hur rolig som helst! Ganska lång för en komedi, men det var den värd. Har t.o.m kollat igenom allt extramaterial, haha! Se den :)

117070-748


Nånting gammalt...

Idag har hela familjen varit på en stooor utflykt! Vi åkte hela vägen in till stan, haha! Mamma ville kolla på fyndlagret, hon älskar gamla porslinsgrejor och sånt skit som jag hatar!^^ Kan ändå vara rätt kul att gå omkring för ibland hittar man nått roligt bland allt skräp! Jag hittade en rumsavdelare och en fin stol som jag skulle vilja ha i walk-in-garderoben som jag inte kommer ha! Skulle iofs vara rätt söt i sovrummet också, men man var tvungen att köpa båda stolarna. Jag köpte faktiskt inget av det, utan kom hem med fem pocketböcker istället. Men åh, jag vill ha... Måste kolla om dom finns kvar imorrn :)



117070-746

117070-747

The dresses...

Här är klänningarna! Den första jag köpte till vänster, och den nya till höger! Love them both! Mycket finare på, och i verkligheten än på bild också :)



117070-745117070-744

Rastlös...

Det är visserligen ganska skönt att vara ledig från jobbet ibland, men fasen vad rastlös man blir! Har iaf nyss tagit en promenad runt vallen med hundarna med syrran. Ganska skönt att vara ute, men det är så jobbigt att gå när man bara halkar omkring! Tycker inte om snö...
Idag är det två månader sen olyckan också. Tiden går så fort, nu känns det overkligt att det ens har hänt förutom att jag har haft ont i ryggen varje dag sen dess. En mindre trevlig påminnelse!
Hämtade ut den nya klänningen igår som jag kan visa sen. Ni ville ju se den förra också, så jag kan ta båda samtidigt! :)

Massa film...

Händer väldigt sällan att det går nästan två dagar när jag inte skriver, men om jag skyndar mig så kommer det ett för dagen iaf! Har haft lite annat att tänka på och dona med dom sista dagarna...
Kom hem på eftermiddagen från Sandra igår och stupade ner i sängen igen med min kompis Alvedon. Och nej, det var inte baksmälla! Kravlade iaf mig upp ur sängen på kvällskvisten och åkte till J, så himla skönt att vara borta ibland! Kollade på film både med honom och hos Sandra, så jag hann med fyra skräckisar på ett dygn. Med tanke på att jag är mörkrädd så var det kanske inte det smartaste draget, men what the hell!



117070-743117070-742
117070-741117070-740

RSS 2.0