We're gonna party like it's your birthday...

Hmm, sovmorgon hade inte varit helt fel idag. Känner mig fortfarande ganska trött på ögonen, fast jag somnade helt klubbad igår... Det måste bero på min nya höga ålder ;) Fast iofs, jag hinner nog vakna till lagom till presenterna dyker upp, haha!

Tröttis...

Jag har varit helt galet trött hela dagen, förstår inte varför! Nu har jag tom blivit illamående av tröttheten så jag ska krypa ner i sängen snart. Har öppning imorrn så jag ska ändå upp ganska tidigt... Jag lär väl vara upptagen efter jobbet också en stund eftersom det är min födelsedag då, men jag hinner nog slänga ihop nått inlägg här iaf!

Birsta-shoppingen...

Jag sa ju att det skulle komma! Jag var tråkig och köpte en likadan klänning som den vita, men jag älskar verkligen modellen. Fast den hade kunnat vara fem centimeter längre utan att jag hade klagat! Sen köpte jag världens sötaste topp. Dock ser det ut som flugor eller nått, men trycket är faktiskt små rosetter. Supersöt! Det blev även ett svart ganska basigt linne och en blommig tunika! En klänning och ett par mjukisbrallor fattas, men jag orkar inte fota dom ;)





Dolda pics...

Ovetande hittade jag festbilder i min kamera när jag skulle ladda över bilder förut, haha! Det var tydligen nån glad själv som hittade min kamera och tog för sig. Jag tycker sånt är roligt, kanske borde lämna den framme lite mer ofta! Jag såg att jag hamnade på världens fulaste bild, och det ser ut som jag är ensam med massa pojkar. Men jag kan ju snabbt lugna era nyfikna själar och säga att båda boysen på bilden är upptagna!




Nya produkter...

Jag förstår inte varför det tillverkas så många produkter som tjejer blir beroende av. Jag förstår verkligen inte varför jag sen springer och köper dom så jag också blir beroende! Nu har jag fått ett ryck, så jag beställde Too Faced lip plumper och Smashbox Photo finish primer. Alldeles för dyrt och jag gissar på att det blir nya beroenden ganska snabbt... Dock har jag läst/hört så mycket bra om dom här produkterna, så jag hoppas att dom håller vad dom lovar!




Efter förfesten...

Syrran hade förfest ikväll här hemma. Var ganska många faktiskt! Eftersom jag också råkar bo här så hade jag en stående inbjudan! Jag är liksom som en del av inredningen! Vi får väl se hur kul det är när hon vaknar imorrn och ska ta reda på sånt här, höhö! Jag fick stora påtryckningar om att följa med ut, men jag bestämde mig för att spara både sömn och pengar den här kvällen. Typiskt, den enda gången som kläderna inte skulle vara ett problem, haha!




En present eller två...

Fick en söt liten LV-börs i present av Sandra igår! Hon känner mig så väl att hon t.o.m valde det mest passande mönstret! Den kommer bli perfekt under gatufesten när jag ska ha små väskor! :)




Ny mobil eller inte, det är frågan...

Nu fick jag ångest igen. Bror min ringde och sa att han hade en perfekt telefon till mig (fast så säger han bara för att han vill ha den själv, haha) som han tycker att jag ska köpa. Jag har ju funderat på att byta ganska länge eftersom min blev så kvaddad i bilolyckan. Den flög ur väskan och voltade omkring med oss! Det är touchknappar på den så ni kan ju föreställa er hur repig den är! Sen kommer vissa inte fram när dom ringer heller, det sker väldigt sällan, men är ändå irriterande! Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Den kostar en hel del även som abonnemang... Fast den är ganska läcker, ser typ ut som en Iphone!






Naturell igen...

Jag sov alldeles för länge idag, känns som jag har halkat efter på dagsschemat. Inte för att jag har nått speciellt planerat direkt, men det känns ändå dumt när man sover bort dagen. Klev upp vid ett! Till mitt försvar var jag vaken till tre-tiden iaf! Jag började dagen med att göra mina naglar naturliga igen. Det tog emot, men jag tänkte lufta dom lite innan jag gör om det till G-festen! Det var faktiskt en kille (en kund på jobbet) igår som sa att mina naglar var så fina, haha! Kändes lite oväntat, men tack för komplimangen! :)
Nu ska jag hoppa in  duschen, kan inte sitta såhär hela dagen!


Get Carried away...

Nu har jag precis sett filmen. Den var underbar, I looooove it! Synd bara att man får upp smaken för serien igen när det inte finns nått mer att se...




Jag har bestigit Mount Everest...

Eller ja, nästan iaf! Jag gav mig nämligen in på diskhögen som inte ville försvinna! Ett litet smakprov får ni här, sen kan ni föreställa er hur det fortsätter över hela diskbänken + grejorna i vardagsrummet. Hmm, inte mitt fel att diskhon blir full så snabbt! Jag ska bli bättre på det där...




Glas(s)igt...

Nu är kalaset över, trevligt att träffa lite släkt igen! Fast det är ganska skönt när det blir tyst också, haha! Birsta-shoppingen drar jag vid nått annat tillfälle, orkar inte hålla på med kameran och det nu. Har inte ens testat grejorna än. Tänkte istället visa glasen som jag håller på med nu, det är champagneglas som har åkt på en makeover! Inte nått avancerat, utan dom har bara fått ett par glitterränder på sig. Dom blir ju unika för mig iaf! Färgerna på glittret är vitt, silver och rosa, tänkte även göra svarta sen! :)






Kalas...

Idag blir det kalas, kalas, kalaaaaaaaaaaaas!! Som sagt, jag är fortfarande åtta år när det gäller födelsedagar, haha! Jag fyller ju inte förrän på måndag, men vi slår ju ihop alla täta födelsedagar nu för tiden. Anders fyller idag, mamma på lördag och jag på måndag! Jobbigt för släkten annars... Jag ska baka mina underbara chokladtårtor så jag hoppas att dom blir bra idag med, var ju ett tag sen jag gjorde nån! Sen ska jag och syrran även hinna brumma till Birsta så nu jäklar är det bråttom! Hörs sen ;)

Snart får även jag se den...

Biljetterna till Sex and the city-filmen bokades idag! Har väntat eftersom Sandra var i Tunisien när den hade premiär. Det blir vi två och Marie & Jesper på fredag, roligt värre! Looking forward to it!!!! Syrran ser den just nu så jag hoppas att hon inte kör en spoiler när hon kommer hem, haha! Då blir jag arg ;)

Tummelisa...

Jag har suttit och hantverkat idag, mamma tvingade nämligen mig göra smycken! Klumpig som jag är kom jag inte ifrån det oskadd, utan körde ner ståltråd rakt i fingret. Jag blir som ett litet barn när jag blöder så sen ville jag inte göra nått mer, haha!





Min bästa vän, klänningen...

Nästa vecka händer årets höjdpunkt i den här staden, nämligen Gatufesten! Vilket betyder att det är brådis att skaffa nya kläder, så jag har börjat lite smått! Två nya klänningar har det blivit, vet inte vad jag ska hitta på mer!





Mer undies...

Införskaffade även tre set nya undies idag! Givetvis från Cubus...




Får jag bjuda på en cocktail...

Köpte roliga, fina glas idag! Jag har tyckt att jag har för mycket glas, men nu har jag insett att jag aldrig kan få för många så sällan som jag diskar, haha! Jag har så lite färgglada saker så glasen kanske piggar upp i skåpen :)






Lammkött...

Jag har spenderat typ hela min lediga dag på jobbet. Jag är så ensam här hemma nu så det känns som min familj, haha! Sen var jag tvungen att spana in den nya killen, alias lammkött (han är yngre)! Dock kallar vi inte honom det nu längre, det var mest innan vi visste vem han var för vi blev så upphetsade över att det skulle komma en pojke till oss, haha!! Så blir det när man bara jobbar med flickor ;) Tror att lammkött skulle kunna hamna under kategorin sexuella trakasserier, så det är bäst att avstå! Det var tydligen fler som "hade vägarna förbi jobbet" idag, gud så nyfikna vi är! Han var iaf jättetrevlig, så det kommer nog funka bra!
Jag stannade kvar där och åt middag (jag är verkligen ensam, haha) och väntade på att Jessica skulle sluta för dagen. Hon fick för sig att vi skulle ha likadana jobbaroutfits på fredag, så vi var tvungna att snickra ihop nått bra. Ska trycka på linnen och allt! Nu ska jag faktiskt dra ifrån min växande diskhög och hälsa på mamsen ett par dagar. Förhoppningsvis har disken försvunnit av sig själv tills dess ;)

Birthday...

Kom på att jag fyller år om exakt en vecka! När ska man bli så vuxen att det inte längre händer med förtjusning? Fast iår blir det ingen höjdare eftersom typ ingen är hemma då, plus att jag jobbar...
Nu ska jag natta mig själv! Godnatt :)


Dumma dvd...

Jag tog fram min träningsdvd, tittade på den ett tag. Funderade lite på om jag verkligen skulle orka. Tittar på den fortfarande, så jag får väl acceptera att det inte blir av idag, haha! Gud vad jag önskar att jag var en sån som bara älskar träning och att tugga salladsblad! Jag föddes istället med ett enormt sug efter choklad och kakor. Dåligt. ;) Näe vet ni vad? Nu ska jag fasen chocka mig själv och köra dvdn!!

Nails...

Såhär tjusigt blev det! Tycker att det var väldigt prisvärt att fixa naglarna hemma med Depend istället för att gå till en salong när det blev så bra resultat! Visserligen sitter det väl inte så länge, men då kan man köpa nytt!





Knalligt värre...

En ny, fin bikini! Köpte bara överdelen för jag tror att jag ska tona ner den med ett par bruna trosor. Det är ju bruna ränder i bikinin också. Eller så köper jag till trosorna sen, får se! Dom på jobbet tyckte att jag skulle gå i den på jobbet med dom turkosa pumpsen och göra reklam, haha!





New shoes part 5...

Dom här vettni, ojojoj vad jag älskar dom! Har spanat på dom läääänge och nu var dom med på rean. Det är likadana som dom bruna pumpsen jag köpte för ett par månader sen och lämnade tillbaka, men dom här ska stanna kvar! Jag brukar inte har särskilt utstickande kläder så därför tycker jag att det är roligt med skor istället! Dom är inte lika dassig i färgen som det ser ut heller!




Dålig film...

Det blev film istället för bloggande igårkväll. Evies kompisar var här så jag joinade dom! Vi såg den mest konstiga film jag någonsin sett, fattade ingenting, haha! Kommer faktiskt inte ihåg vad det hette...Jag satt ändå och fixade naglarna under tiden så jag var upptagen på mitt håll. Det blev jättebra, kanske visar ikväll när jag kommer hem från jobbet!

Jobbet...

And off I go to work! Kommer väl hem vid sju nångång...

Nobody puts baby in a corner...

Marie var här på besök ikväll så vi "slog på stort" och beställde nat från Biteline, som vi åt till Dirty dancing! Seriöst, det är verkligen min favoritfilm. Åh, den är så bra... Fotade våra amerikanska, maffiga pizzor också. Viktoria och Marie tyckte att min såg lite ledsen ut jämfört med Maries, haha! Well, well, så är livet som kräsen ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och dansa i mina drömmar så jag kommer upp till jobbet imorrn!






Yesterme, yesteryou, yesterday...

Tänkte bara dra en snabbis om igår. Vi åkte ju som sagt till Maries föräldrahem och var där. Blev mycket mat, efterrätt och kubbspel! Blev en riktig långkörare med Buzz senare på kvällen också. Jag har en hatkärlek till det spelet, jag tycker själva spelet är roligt men jag vinner aldrig, haha! Fast jag vann faktiskt imorse en gång, yes ;) Jag tror faktiskt att jag är en sämre förlorare än jag vill tro, vinnarinstinkten kommer liksom upp på ytan efter ett tag! Tog nästan inga bilder, men det var nån som tog några med min kamera under kubbspelet, så ni får se dom iaf! Dom blev väldigt heta mitt i koncentrationen, haha!











New shoes part 4...

Vita peeptoe-skor med kilklack i replook! Har inga vita skor, och dom här är så skön. Dom fick det bli!




Mot festligheter...

Så, då var det snart dags att bege sig mot festligheterna! Förutom min hårkatastrof så känns det roligt! Vi har Maries föräldrars hus för oss själva så vi ska vara några stycken där ikväll. Åker ganska tidigt så man kan spendera hela dagen med varann, vi kanske t.o.m gör en midsommarstång, haha!
Jag passar även på att inviga min rosa smällkaramell, om jag inte använder den en sommardag som denna, så lär dne väl aldrig bli använd!!
Anyway, som jag sa inatt: Glad midsommar! :)





Världens bästa BUS...

...är ACOs från apoteket. Den funkar bäst av alla som jag har provat! Bara ett litet tips...




Glad midsommar...

Nu är det officiellt midsommar, så varför inte avsluta kvällen med att säga GLAD MIDSOMMAR! :)

New shoes part 3...

Kommer ni ihåg dom här skorna? Jag bloggade om dom förra sommaren, men köpte dom aldrig! Nu fanns det ett par kvar så jag slog till! Still love them...




Det här med jeansjackor...

Jag har gått emot mig själv i trendvärlden. Igen. Jag har inte gillat att jeansjackorna har kommit tillbaka alls. Det sprang jag omkring i när jag var typ 13 så det känns lite barnsligt nu. Jag har som vanligt ändrat lite uppfattning och skaffat en själv (eller det var snarare Victoria som skaffade den åt mig), haha! Den lär inte bli välanvänd, men det kan vara ganska fint till klänning eller kjol. Jag ska bli bättre att stå emot trender. Nångång...





New shoes part 2...

Don Donna-klackisar! Tänkte att dom skulle vara fina till min svarta klänning som jag aldrig använder ;)




Godmorgon...

Godmorgon på er såhär dagen före midsommar! Jag har redan varit vaken ganska länge, ska nämligen ut till Birsta med tre systrar och mamma sen. Vet inte riktigt när det blir, så det är väl bäst att vara klar iaf! Vi ska bland annat kolla på hundgrejor till valpen för den kommer ju snart. Dom ska hämta den nästa helg, sen ska jag bära runt på stackarn dygnet runt, haha! Hmm, göra sig klart var det ja...

Skofrossa...

Jag gjorde en reklamation på ett par stövlar igår, vilket innebar att jag kunde byta ut dom mot nått annat! Jag valde att frossa i rean som vi har och kom därför hem med fem par skor utan att betala en krona extra! Det tyckte jag var ganska trevligt faktiskt, haha! Fast nu har jag elva par oanvända skor, vet inte när jag ska hinna använda allt... Här är new shoes, part 1!





Modette...

Here is the goodiebag från mingelkvällen med Modette och Vero Moda igår. Innehöll väl inte alltför roliga saker, men ändå sånt som används och är bra att ha. Man fick en bastop, en deo, ett nagellack, två tidningar, en pocket, en dvd, brösttejp och en tvättpåse. Låg även nått provexemplar av hudvård i! Tror det var allt! jag gillade nagellacket och boken bäst tror jag, men tröjan blir säkert fin till en kjol. Jag valde en lila! :)






Modette-mingel...

Dags att göra mig iordning för kvällen. Ska nämligen på Modette-mingel en stund lite senare ikväll! Det blir väl ganska mycket modeprat skulle jag tro, sen vet jag inte. En liten goodiebag får man också, hoppas det ligger nått bra i den, haha! Näe, nu måste jag ringa Jessica så vi kan planera!

Fina bilder...

Satt och bläddrade igenom bilderna i min mobil och hittade dom här från lördags! Först ser vi då Jennies panna som tydligen hamnade på bild, haha, sen ska nästa bild föreställa jag och Jessica även om det är otydligt! Om bildernas usla kvalité beror på kameran, mörkret eller helt enkelt alkolholen är ännu oklart! ;)






Vind, gymnastik, mat...

Det är så synd att förstöra bra väder med blåst, dåligt. Har iaf varit ut första svängen idag, var på sjukgymnastik. Stelheten börjar släppa nu så jag ska nog bara gå ett par gånger till, wohoo!! Det är ganska passande eftersom jag ändå jobbar för det mesta i sommar!
Sen jag kom hem har jag suttit naglad vid facebook och laddat upp lite bilder. Även tagit bort ett par som jag inte fattar att jag har lagt upp frivilligt, herregud! Jag som inte ens gillar den sidan, men det är lätt att fastna när man väl sitter där!
Nu ska jag äta mat, så jag återkommer senare! Det blir nudlar idag, riktigt fina grejor, haha! Orkar faktiskt inte göra nått vettigare...

Mygel...

När vi var hos Mattan för nån dag sen så plockade hon fram våra gamla mygel-bilder från studenttiden! Shit vad vi garvade den kvällen när vi smög omkring i staden på natten och satte upp skyltar med olika texter på (självklart texter om vår klass). Jag vet inte om man gör så i andra städer också, men här brukar ganska många klasser köra hårt nu för tiden! Lite roligt studentspex liksom... Krigsmålningen och svarta kläder var obligatoriskt, sen funkade det bra med kvistar också, haha! Jag knäppte bara av bilderna med kameran för att få nån bild eftersom det är Mattans, det är därför man ser blixtfläckar på dom! Mmm, dom är så heta! ;)










Crowded...

Finns det nått bättre än att vakna med nån annan på morgonen? Jag tror inte det... Man vaknar till lite och kryper närmare, jag får en puss på pannan, sen somnar man om. Mmm... Skulle vara ännu bättre utan väckarklockar dock, haha! Jag är så trött, sååå trött eftersom jag jobbade heeeela veckan (utekvällen hjälpte inte heller), men jag tänkte ta igen det den här veckan istället! Blev tyvärr inte idag eftersom han skulle till jobbet, och jag ska möta hela mammas barnaskara på stan om ett par timmar. Det var längesen hennes barn var i samma stad samtidigt! Sen ska även syskonbarnen med som är fem stycken så vi kommer antagligen ta upp halva stan. Herregud...

Mantra...

Samtidigt som jag vandrar omkring som en zombie upprepar jag ett mantra i mitt huvud: Dubbelt betalt, ledig imorrn...Dubbelt betalt, ledig imorrn...Dubbelt betalt, ledig imorrn...Dubbelt betalt, ledig imorrn...Dubbelt betalt, ledig imorrn...Dubbelt betalt, ledig imorrn...Dubbelt betalt, ledig imorrn...Dubbelt betalt, ledig imorrn...




Det blev lite sent...

Klockan är tre på natten (eller morgonen), jag kom nyss hem och jag ska jobba hela dagen imorrn. Dåligt.

Snabbis...

Titta, jag hann ett litet inlägg iaf! Jag hade sån tur idag att bror min kom hit på lunchen, han skulle nämligen äta med vår syster! Jag hade också lunch så han bjöd med mig på det, gott gotti gott gott!! Sen bjöd syrran på efterrätt på McDonalds. Vet inte om ni har testat kladdkakan med glass och chokladsås, hur gott som helst! Haha, nu låter det som jag tiggde mat men jag råkar bara ha generösa syskon som tjänar mer än mig!

Mer jobb...

Nu är det snart jobbet som gäller igen! Blir iaf lyxåk idag, får skjuts av Mary maräng! Hatar bussar, hatar bussar, hatar bussar... Haha!
Jobbar hela dagen, sen ska jag hem till Jessica (jobbarkompis) med Jennie (gammal jobbarkompis) så jag hinner inte skriva så mycket mer idag. Får se när jag kommer hem, men det blir nog inte alltför tidigt! Trevlig lördag!

Läsning...

Oh, det blev iaf lite bättre när jag hittade den här i brevlådan! Nu ska jag duscha så jag kan BUSa, sen blir det soffan med SOLO-tidningen! Har precis ätit alldeles för mycket tacos, så jag måste jäsa lite, haha! Ska jobba hela helgen så det blir väl en ganska tidig kväll skulle jag tro!





Dålig kombination...

Tips på hur man inte ska lägga upp dagen;


Bli väckt av jobbet som ringer i panik och frågar om man kan jobba

Skynda iväg till jobbet

Stå och gå hela dagen

Jobba till 19

Ligga i ett hett solarium efter jobbet

Gå hem alldeles svettig i världens jobbigaste, långa uppförsbacke



Jag är helt slut...

Hemma...

En till jobbdag som är över. Jag får så himla ont i mina stackars fötter när jag står upp hela dagarna, vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Jag använder redan mina skönaste skor... Funderade på att sola efter jobbet, men det blev så sent iaf så jag skippade det. Borde laga nån mat, men jag tror inte att jag orkar det heller, haha! Soffan är det mest lockande alternativet!

Studenten...

Shit, nu var det två år sen jag tog studenten. Det var seriöst det roligaste jag har gjort i hela mitt liv, och jag är helt galet avundsjuk på alla som får göra det nu! Jag är nästan ännu mer avis på dom som vinner Guldtrofén i år, för den känslan var helt obeskrivlig! Egentligen är den bara en fånig tävling om vem som får springa ut på trappen och ta studenten först, men för mig var det mer än så, haha! Det var min bebis under sista året, och vi slet hårt i klassen för att vinna! Jag önskar att våran dans var filmad så jag kunde lägga upp den här. Så jäkla bra ;)






 




The Happening...

Okej, åsikterna går isär! Jag tyckte att det var bra, men mina systrar tyckte nog att den var lite sämre. Det finns vissa saker jag hatar i filmer, tex jättetöntiga slut som förstör allt, men det var inget sånt. Man kan dock inte jämföra den med Sjätte sinnet (samma karl som har gjort filmen), utan man får nog mer gå på om man gillar Signs. Den är nog mer lik den filmmässigt. Nu menar jag inte att det är aliens i den här, utan filmgenren! Som sagt, I liked it alot!





Jobb & Bio...

Idag blir det jobb till 18, sen ikväll blir det bio! Ska se premiären av The happening. Spännande... Inte så mycket bloggning med andra ord! I'll tell you about the movie later...

What's for dinner today...

Det blev en färdiggjord pizza till middag bara för att det skulle gå snabbt. Tyvärr smakade den bara deg, så den blir det inte igen... Nu ska jag bara vänta snällt på att Gossig girl ska börja. Jag hatar att vänta...




Handla, handla...

Det gick snabbt och smärtfritt att jobba idag, var ju bara tre timmar! Efter jobbet så åkte jag med syrran och handlade mat. Jag är ju ensam så jag ska väl ha nått att äta, haha! Fast mamma ska laga lasagne och frysa in till mig eftersom jag inte är nån stjärna på det själv. Jag har aldrig dolt att laga mat inte är min grej! Det blev väldigt mycket drickbart i mina påsar, och nästan ingenting ätbart. Bra jobbat!





I wanna be a Rockstar...


Dåligt väder...

Hann inte skriva nått mer igårkväll, satt i föera timmar och försökte rädda en misslyckad färgning, haha! Det gick väl sådär, måste köpa nu färg idag! Asså det är inte grönt eller rosa, så jag tror inte att nån annan märker nån skillnad så länge det är uppsatt!
Nu ska jag göra mig iordning för jag ska hoppa in som lunchavbytare idag! Det är ju skolavslutningar och sånt som folk ska gå på. Stackars dom som har det idag i det här pissvädret. Själv tycker jag att det är ganska mysigt väder eftersom jag ändå ska jobba!

Våra bästa år...

När jag är ledig på vardagar så brukar jag alltid se på Våra bästa år i brist på annat. Mest för att mamma alltid har kollat på det under alla år tror jag! Men nu vettefasen vad som har tagit åt manusförfattarna, herregud vad töntigt allt är, haha! Det började spåra ut redan för flera år sen! Aja, man får ju nått att skratta åt iaf! :)
Nu ska jag ringa till jobbet, sen blir dte en dusch...

Igår & Idag...

Blev ganska sent i stan igår med, åkte hem runt tolv nångång! Jag var först hos Marie, sen tog vi en promenad hem till Matilda, där vi blev kvar tills syrran hämtade mig!
Idag klev jag upp och stekte lite. Syster fick också vakna eftersom jag ville ha sällskap, haha! Det är ju svintråkigt att sola, när man kan göra nått vettigare inomhus! Sen var vi in till Anders jobb där bilarna tvättades. Jag testade högtrycksslangen, och shit pommes vad man flög iväg! Så himla starkt tryck, blev helt slut i armarna! Men kul var det, jag är ganska lättroad ibland, haha! Nu sitter jag och pysslar lite, så jag tänkte faktiskt fortsätta med det! :)

Hottiga undies...

Jag har ju en liten förkärlek till fina undies som ni kanske vet vid det här laget! Dom senaste hotta delarna till samlingen är två bustiers, en vit och en röd. Jag gillar dom eftersom dom är ganska lång i modellen, dom går en bit nedanför höfterna. När jag ska använda dom är en helt annan fråga, dom känns lite porrig, haha! Strumpebandshållarna kan man ta av om man vill!





To the city...

Ska snart in till stan ett tag. Syrran ska in så jag åker med henne en stund. Ska upp och säga hej till Marie, hon ville ha sällskap ett tag! Får väl se hur länge jag blir inne, beror på när syrran ska hem igen. Trevlig kväll på er!! :)

Igår...

Här får en liten glutta på bilden! Beskar den så ni ser bättre eftersom den är så liten! Han tyckte att vi matchade varann färgmässigt igår, för han hade lila byxor, haha!




Övertrött...

Jag tror att jag sov för länge idag, nu känner jag mig övertrött istället! Det kommer en massa folk hit sen, så det är väl bara att börja göra mig klar ändå. Kanske lite frukost först!

Dagen...

Det var många som tydligen ville fira nationaldag idag! Hur mycket folk som helst på torget Kändes lite som att gå på Gatufesten på dagen. Jag var där med syrran och Madde, vi strosade runt lite, sen köpte vi glass och parkerade stjärtarna på en bänk framför scenen. Det var Mojje som uppträdde då, haha! Mååånga barn var det! Efter honom så var det söta Ola, så vi tittade givetvis på honom. Underbart är kort som det heter, så det varade inte så länge tyvärr... Fast efter pratade vi iofs med honom, tog även en bild som ni kanske får se sen! Jag har den inte nu, för den är i Maddes kamera!

En fråga...

Jag fick en fråga om vart nagellacksblekningen finns att köpa förut. Det gick inte att komma in på din blogg, så jag svarar här istället! Det finns hos Modemecka!

Happy nationaldag...

Jag skrev ju att jag hade fullt schema igår, så jag hann inte skriva mer än så! Det var iaf jättetrevligt hos Mary med klassflickorna. Det är inte så ofta jag träffar dom nu för tiden! Satt och smaskade på lite godsaker och babblade hur mycket som helst. Blev ganska sent innan vi gick hem. Men nu är det iaf en ny dag, och jag ska alldeles strax bege mig ner till stan och kolla in nationaldagsfirandet!



Happy nationaldag!!!

Varmt...

Det är så varmt, så varmt!! Men jag klagar inte, skulle gärna njuta av det lite! Jag kommer svettas ihjäl i mina svarta strumpbyxor, men jag vill faktiskt inte gå barbent under en ganska kort klänning på jobbet. Känns så avklätt! Sen är det svinkallt i butiken också, så det kan säkert behövas! Nu ska jag iaf åka till jobbet! Hörs sen!


I Am Legend...

Jag såg på I am legend igår. Jag har hört att den inte ska vara så jättebra, men jag älskade den! Den var så sorglig... Tänk er tre år utan att prata med, eller se nån annan människa!





Vintage...

En ny vintageklänning! Ser inte så mycket ut för världen, men när jag har sytt in den så kommer den bli jättesöt på! Den blir liksom lite gulligt puffig!





Addicted to you...

Kan man bli beroende av solen? Jag tror att jag har blivit det. Inte konstigt att man blir deprimerad när den försvinner! Dock får jag inte njuta idag för jag ska på sjukgymnastik igen. Det känns som att det lilla bruna man har lyckats få till försvinner för varje minut man är inomhus, haha! Jag får väl satsa på helgen om det fortfarande är fint då! Dom närmaste dagarna ser ganska fulla ut. Imorrn ska jag först jobba, sen ska vi grilla hemma och fira syster som fyller år idag. Efter det har jag hört rykten om en liten tjejkväll hos Mary, och sen på fredag är det ju nationaldag så då ska jag ner på stan och träffa Madde! Det är ju artister och sånt m.m nere på torget, bla annat Ola! Vem missar ett tillfälle att se den fina pojken!! På lördag blir det mer kalasfirande för då kommer släkten också!

Burned...

Har legat på Dyket med Viktoria hela dagen idag och jobbat på brännan! Dock skulle jag kanske ha vänt på mig efter ett tag för nu blev jag bränd istället! Svårt att få det att synas bra på bild, men dom där märkena kom iaf idag. Om ett par till så kanske jag är hyfsat brun! Det är nog tur att jag inte har tid med solning på några dagar så det röda får lägga sig lite först. Jag som aldrig brukar bränna mig, tji fick jag!






Nytt beroende...

Jag har fastnat för en ny serie som jag inte kan sluta glo på! Nämligen Katie & Peter, the next chapter, haha! Jag har aldrig gillat Jordan eller Peter André men serien är ganska rolig. Dom själva är ganska roliga också när man ser dom så där! Det går iaf 17.20 varje vardag på tv400!

Film & Husfruar...

Jag orkade inte sitta här så mycket igår, så jag drar en kort summering idag istället! Vi hyrde Underbar och älskad av alla, men jag skippar att skriva nått mer om den eftersom jag faktiskt inte vet om den var bra. Vi råkade prata för mycket istället, haha! Sen var vi mer intresserad av att titta på resten av säsongen av Desperate housewives. Ojojoj, om ni bara visste! Nu kommer en liiiten spoiler så sluta läs om ni inte vill veta!! Sista avsnittet av säsongen slutar med att man får se fruarna fem år senare, och det är inte direkt som man tror att det ska va! Mer än så säger jag inte! ;)

Helgläsning...

Köpte med mig ett par tidningar hem från Ica. Kan vara trevligt med lite lätt helgläsning när det inte finns nått vettigt på tvn! Det är nått speciellt med glossiga magazine som jag inte kan motstå...




RSS 2.0