Filmkväll...

Nu ska jag göra mig klar, sen blir det dags för filmkväll med Marie och Sandra hemma hos Mary maräng! Det var sviiinlängesen vi gjorde nått sånt alla tre tillsammans, så det ska bli kul! Vi får väl se hur bra det går att hitta en film som alla vill se, haha! Brukar ha lite olika smak där ibland ;) Trevlig kväll på er!

Fina väskan...

Den rosa , lilla, nya favoriten från Bianco. Hmm, jag känner mig otrogen när jag handlar sånt utanför jobbets lokaler, haha!






Mer tygskor...

Jag vet inte vad det är med mig och tygskor, men uppenbarligen så gillar jag att köpa dom! Det är sämre med att faktiskt ha dom på mig. Jag är en typisk pumps/ballerina-tjej, så jag känner mig väldigt sportig i tygskor även fast det inte behöver vara det. Eller så kan det bero på att jag har för mycket skor så jag vet aldrig vilka jag ska ta... Dom här kommer iaf från jobbets barnavdelning. Billigare så ;)




Tråkiga produkter...

Nu ska jag strax strosa runt i lite affärer. Måste uppdatera mitt förråd av mindre roliga produkter. Med andra ord måste jag köpa typ duschcreme, linsvätska och sånt... Tror jag faktiskt ska slå till på den rosa lilla väskan från Bianco som jag bloggande om för längesen om den finns kvar! Måste ha nån liten, bra väska med långt axelband till Gatufesten. Det är alldels för jobbigt att bära på en hela kvällen, så jag vill ha en som sitter där den sitter, haha!

Walk the line...

Det är faktiskt en film som jag inte har lyckats se förrän nu. Jag tror att jag hade fått alldeles för höga förväntningar av alla som säger att den är så himla bra. Ska jag va ärlig så förstår jag inte hetsen över den alls... Visst, den var bra, men det finns många som är bättre! Å andra sidan har jag som sagt blivit väldigt kräsen på film, kanske har med det att göra!






Sooooooooooool...

Jag har faktiskt fått sola idag, vilke lycka! Låg och stekte ett bra tag ute på gården. Tänkte ta nån bild ute samtidigt, men det skulle ju betyda att jag var tvungen att anstränga mig, så det blev inte så idag! Sen ringde jag och pratade med chefen jättelänge, hon är så trevlig! Det är inte alla chefer man kan vara sig själv med! :) Närmast är det väl mat och en dusch för mig. Måste skölja bort den kladdiga sololjan, men måste låta brännan fastna lite först, haha!

Hjärtstrumpisar...

Jag gillar paket i brevlådan! Det senaste var mina söta hjärtstrumpbyxor. Det börjar bli lite fel säsong för dom nu, men dom finns ju kvar till hösten iaf!




Ljusfat...

Körde vidare på renoveringstemat, och fixade till ett gammalt ljusfat som stod och drällde! Jag gjorde även matchande ljus, det är ingen hemlighet att jag har matchningsskador, haha! Jag måste matcha allt! Det var iaf guldigt från börjarn, sen målade jag om det och satte på glitter. Sprayade om ljusen och gjorde en liten glitterkant längst ner!







Renovering...

Det var på kavajen jag sydde tidigare idag! Det är en svingammal kavaj som jag köpte i ettan i gymnasiet (okej, svingammalt kanske vara att ta i, men typ fem år iaf, haha). Den har bara legat intryckt i garderoben dom senaste åren, jag har tom tänkt slänga den med ångrat mig i sista sekund. Jag tänker ofta att det kanske blir en tid när man kan använda sakerna igen, så jag klarar inte av att slänga dom! Iaf, nu är den tiden här! Tycker att det är så fint med uppkavlade ärmar och nått slappt under, så jag fixade till min. Bytte ut knapparna mot fina guldknappar (det är ankare på dom, syns inte så bra på bilden) från Röda korset, sen fick den även knappar vid fickorna där det inte fanns innan! Känns som ny, jag är jättenöjd! :)





Som vanligt...

Idag tänkte jag som vanligt den ljuva tanken att jag skulle sola ute på gräsmattan så jag klev upp i tid! Bara för att se att det var molnigt och kallt. Igen... Jag tog tag i alla jobbiga saker istället som städa, tvätta och stryka. Har även handsytt litegrann, visar det snart! Självklart lyser solen för fullt nu istället, det är 35 grader varmt i solen. Suck, kanske har bättre tur imorrn!

Resultat...

Såhär blev den! Den blev lite väl tight, så jag borde banta ett kilo innan jag har den, men det får funka iaf! Tyget är ju ganska utstickande, men jag ville faktiskt ha den som den fina Topshop-kjolen som jag har varit lite förälskad i (den var inspirationen)! Den är ju självklart inte likadan, men jag tycker ändå att dom påminner lite om varandra färgmässigt! Min kostade typ 15 kr med tyg och dragkedja, medans den andra kostar 45 pund. Svårt val... ;)






Färdig...

Nu är min kjol klar, och jag har sytt den med mina egna händer! Här trodde jag att jag skulle få titta på medans kreationer skapades, men icke, haha! Viktoria berättade hur man gör, sen fick jag göra det själv! Nu minns jag kanske till en annan gång, så det var ju ganska bra! Jag visar den imorrn, är så sent nu! :)

Hypad...

Jag fick ett paket på posten idag, nämligen ett med den hypade toppen från H&M Trend! Den är jättesöt, men jag trodde faktiskt att den skulle vara ännu finare. Tyget var inte som jag hade föreställt mig! Men den kommer bli välanvänd iaf, hoppas bara att inte alltför många har den här i stan också!




Sy...

Jag och Viktoria började dagen med att ta en promenad (det är faktiskt flera kilometer, jag känner mig nöjd) till Röda korset i centrum för att kolla på lite tyger. Hon frågade igår om vi skulle sy en kjol idag, så why not! Hon gick ju tillskärarakademin i Göteborg, så hon får gärna sy kläder till mig, haha! Jag hittade iaf tre olika tyger som jag köpte med hem. Vet inte om alla blir använda, men det är ju så billigt där iaf! Vi ska börja med att sy en vippkjol av det blommiga tyget, sen kanske jag syr nått av det andra själv nån annangång! Älskar det gula tyget också, jag måste hitta på nått med det!





Blä...

Jag trodde att det skulle börja kännas bättre under dagen, men nånting är inte riktigt som det ska! Sura uppstötningar har fått en ny innebörd för mig nu! Ganska obehagligt, känns bara bra när jag äter. Det är bra för bikinisäsongen, haha! Har även ont i pannan  av min senaste bula. Slog huvudet i bildörren när jag var hos Malin. Bra jobbat! Jag slog så hårt att jag faktiskt trodde att det hade gått hål, men jag klarade mig med ett rött märke och skrapsår! Well, well, jag får väl hoppas att allt är borta imorrn eller om ett par dagar. Man kan ju inte alltid vara på topp! Har lite nytt sen några dagar tillbaka också som jag tänkte visa nångång, men jag kanske väntar tills paketen kommer, får se! Kanske roligare om jag sprider ut det lite :)


Cloverfield...

Jag glömde att nämna att jag faktiskt tittade på Cloverfield igår men Viktoria. Hon ville också se den så det passade ju bra! Tänkte kolla klart på alla filmer jag lånade så bror kan få tillbaka dom! Den var faktiskt bättre än jag hade förväntat mig. Monsterfilmer är inte riktigt min grej, men den här är gjord så den blir spännande iaf! Är nog pga att den är som en dokumentär (dom har ju gjort filmen som att skådespelarna filmar med filmkamera själva), det blir ju lite mer stressande när dom springer omkring i panik med en skakig kamera! Sen slutar den nästan för tidigt, man vill gärna veta vad som händer sen. Inte nån måste se-film kanske, men jag tyckte att den var bra!




Illa, illa, jag mår illa...

Åh vilken dålig natt jag hade. Mådde jättekonstigt, hade ont i magen och mådde riktigt illa. Kunde inte sova för jag svettades så mycet också. Jag hatar när man måste kliva upp ur sängen, men man vet inte om man kommer klara det utan att spy eller inte, haha! Jag klarade det iaf, sen lyckades jag på nått konstigt sätt somna typ vid fem på morgonen. Mår iaf ganska okej idag, så jag vet inte vad det berodde på! Kul för er att veta ;) Nu tänkte jag faktiskt titta på Våra bästa år, sen ska jag se om det kommer nått paket med posten till mig idag. Antagligen inte, men jag hoppas! :)

Bebisen nya outfit...

Måste visa kläderna som Malins (ofödda) bebis fick av mig och mamma igår. Pytteliten söt, stickad kofta med matchande sockar och mössa, haha! Jag är väl inget stort fan av stickade saker, men allting blir ju sååå gulligt i den storleken. Blev lite konstig vinkel med kameran så det ser lite skumt ut på formen, men jag är inte van att fota miniatyrkläder!




Bikerbrud...

Anders kom och hämtade mig efter jobbet idag. Med sin motorcykel! Folk pratar om att det är så härligt att känna vinden i håpret och blabla. Allt jag får är hår i munnen och dödsångest! Jag sitter och tänker i panik på hur ont det skulle göra att flyga av, haha! Visst kan jag åka en liiten sväng runt grannskapet, men motorvägen är inget för mig! Jag ska visa en bild nångång på hur enorm den faktiskt är!


You can't vote on your own country...

Jag glömde ju nämna att Björn var bäst! Folk kommer tro att svenskarna inte har alla koppar i skåpen, men det bjuder vi på för han är så underbar! Så pinsamt, men ack så bra!





Katastrof...

Jag orkade inte ta fram kameran igår, sorry! Kändes lite dumt när det var främmande boys i närheten, haha! Eller okej, alla var inte främmande, ena killen har faktiskt skjutsat hem mig en gång. Pinsamt! Vi började iaf kvällen med att laga mat, vi gjorde fläskfilé och klyftpotatis. Bea till, självklart! Sen åkte vi till Malins bror och hans sambo. Hennes föräldrar var också där som planerat. Hennes pappa ba: och vem är det här då? Haha, han är cool han, tror det var en pik att det var längesen vi sågs! Man kan tycka att det brukar vara lite halvkrystat med föräldrar ibland, men vi är ju som sagt uppväxt med varann, så det är bara roligt att träffas :) Vi satt iaf och tittade på katastrof-eurovision. Herregud, vilka låtar folk röstar på, jag fattar inte! Jaja, nu ska jag jobba klart, sen bir det morsdags-firande!

Middag & Schlager...

Nu har jag precis gjort mig klar, ska faktiskt åka till Malin snart! Hon kommer väl och hämtar mig om en stund. Sen ska vi laga mat tillsammans och äta. Kommer nog lite boys dit sen och förfestar innan dom går ut, men jag tror att  vi ska till hennes familj senare och titta på finalen. Kommer nog bli svårt att få se det i en lägenhet med halvfulla människor, haha! Ska bli kul, jag träffar inte dom så ofta längre, men vi är nästan uppväxta hos varandra! Ska försöka ta nån bild om jag minns! :)  

Eurovision...

Ikväll smäller det, dagen då vi får se hur det går för vår Perelli i Eurovision! Sjungandes sången som skrevs till Ola, undra hur det skulle låta... Ifall, jag håller mina tummar och tår, men det är ju i princip omöjligt att vinna den där tävlingen nu för tiden. Dumma grannländer som bara röstar på varann, haha!






Stress...

Jag blir verkligen jättestressad när jag inte hinner skriva mer än jag gör nu. Jag vet inte varför man envisas med att ha en blogg när man bara känner press att underhålla läsare, haha! Ibland tänker man ju att man ska blogga senare, men nått annat kommer lätt emellan. Jag tror det kallas "livet utanför bloggen", jag vet knappt vad det är! Men jag har iaf sagt till att tiden knappt räcker till just nu, så jag hoppas att ni förstår! Det blir bättring, jag lovar!

Tung dag...

Har som sagt varit på begravning idag, så jag hann inte skriva nått förut. Jag tycker att det är katastrof när prästen säger fel namn, hur svårt kan det va att läsa på ett papper? Det var lite tungt där, men mer för andras skull än mig egen. Jobbigt att se andra så ledsen... Usch, jag bävar redan nu för min första begravning med nån som står mig nära. Det har faktiskt tack och lov inte hänt än!

Inget skämt...

Ni kanske märker hur lite jag hinner sitta här, det var verkligen inget skämt att det alltid är upptaget! Jag har väntat sen halv fem på att det ska bli ledigt! Jag skulle behöva en egen laptop som jag kan dra med överallt, tänk vad skönt! Har iaf spenderat kvällen med att titta på Eurovision. Vilka fruktansvärt dåliga bidrag som gick vidare! Tur att Perelli lyckades iaf, och hennes kopia från Ukraina var också bra! Nu ska jag snart besöka sängen för begravningen är imorrn... Ska se om jag lyckas somna med tanke på när jag klev upp, haha! Godnatt!


Bara trasor...

Shit, klockan är väldigt mycket och jag är nästan nyvaken! Blev sent igår för vi låg och pratade så länge, bland annat om vår första träff. Snacka om att det är mycket saker som man har glömt bort som man kommer på igen när man pratar om det! Den träffen varade faktiskt nästan ett dygn... Herregud, det känns som att det var 100 år sen, haha!
Jag hade iaf tänkt att gå ner på stan och byta klänningen och köpa strumpbyxor, men jag skickade övriga familjemedlemmar istället som ändå skulle ner! Det visade sig igår när jag tittade lite närmare att klänningen hade en stor reva på framsidan som kommer bli hål när som helst. Jag hatar sånt där, kanske borde kolla bättre efter sånt på plats istället! Jag invigde även mitt vita linne med rosetten som jag köpte för några veckor sen igår och det gick också sönder! Axelbanden spratt av nästan på en gång. Tur att jag bara var hos J, hade varit värre om det hände på jobbet. Risken är ganska stor att göra en Janet Jackson, haha! Får sy ihop det sen :) Nu ska jag lägga mig ner en snabbis, har så ont i ryggen sen sjukgymnastiken igår!

Framifrån...

Här ser man lite mer av valparna framifrån. Synd bara att den blundar, tröttisen! Det här är ju inte våran, men dom ser nästan likadana ut... Jag ser framemot tiden när dom ser lite mindre ut som en råtta och lite mer som en fluffig valp! Dom är ju faktiskt långhåriga sen! Jaja, nu ska jag faktiskt till J, ska sova där inatt! :)




Flower power...

Var som sagt på stan innan sjukgymnastiken började, och äntligen hittade jag min efterlängtade klänning! Såg den i en tidning för längesen, men dom är ju oftast tidigare än butikerna får in dom. Nu hade den iaf kommit så jag kunde köpa den! Det kanske inte är världens mest smickrande modell eftersom den inte sitter åt nånstans (å andra sidan kan man äta lite extra på grillfesterna, haha), men den är så skön och har så sött tyg! I love it! Jag tog på mig den så det syns bättre hur den sitter, på galgen ser den bara ut som ett tält!




Akrobat...

Jag har precis kommit hem från stan och sjukgymnastiken. Idag fick jag massage, jätteskönt! Sen sa han att jag skulle kunna gå att böja hur mycket som helst när jag blir avslappnad igen, haha! Kanske ska bli akrobat i framtiden. Näe, allvarligt, han sa att det kändes att jag var ganska vig innan olyckan, så om jag slappnar av istället för att spänna mig när det gör ont så ska det komma tillbaka. Nu har jag blivit ganska stel eftersom man automatiskt låter bli att röra sig på dom sätten som man vet gör ont. Vi får väl se hur det går... 


Tv...

Sitter och tittar på Gossip girl, som jag har väntat på att det ska börja igen. Det är skönt att se att inte ens rikemansbarnen har det så lätt jämt, även om det bara är på tv! Sen blir det husfruarna!

They call it puppy love...

Vår blivande lilla bebis! Ser ut som en liten (iofs en ganska stor) råtta nu! Vi får hämta den i början av juli, spännande värre! Nu är det namn som är det svåra, så om nån har nått bra förslag så går det bra att skriva. Det är ett litet flickebarn =) Jag tror att jag får bilder på syskon till valpen sen där man ser bättre ungefär hur den ser ut. Lägger kanske ut en senare!





Alltid upptagen...

Seriöst, jag har försökt fått sitta vid datorn hela dagen, men det är fasen omöjligt sen den nya kom! Nu när en syster är hemma så är det ju en till som ska dela. Sen kommer ju evie snart också, då är vi fem som ska dela på en stackars dator, haha! Nu kommer jag inte ens ihåg vad jag skulle skriva, men det kommer nog förr eller senare! Om en liten stund tänkte jag presentera er för ännu en ny bekantskap...

Ny bekantskap...

Nu har min syster kommit hem från Kanada, så det är därför datorn har fått lite mindre tid. Har inte träffats sen september, så det finns en del att prata om! Sen var bror här med Isak hela dagen så det har inte funnits så mycket tid över!
Nu har iaf den nya datorn kommit, så jag håller på att bekanta mig med honom. Han är ganska stor och bred, mycket mörka detaljer, och ska tydligen ha ett väldigt bra minne! Vilken drömkarl... ;)

Man måste ju prioritera...

Såhär dagarna innan löning brukar det ju krisa i kassan, vilket leder till att man måste prioritera dom viktiga sakerna här i livet! Som tex ett nytt läppglans, haha ;) Hoppas ni förstår min ironi, men jag la faktiskt mina pengar på det. Har kikat runt på flera ställen utan att hitta färgen som jag ville ha, så jag passade på när jag hittade ett! Det är ju bara fyra dagar kvar...




Vaxning...

Jag tänkte att jag skulle ge hemmavaxning en sista chans innan jag testar en salong av nått slag, men alltså, aj!! Jag kunde inte ens göra klart för det gör så ont, haha! Nu blev jag avskräckt för att testa salongen också, men det är så irriterande att måsta raka benen hela tiden under sommaren. Okej, visst, det är ett val man gör, men jag tänker faktiskt inte springa i kjol eller klänning med lurviga ben! Jag måste fundera på om det är värt smärtan eller inte, haha! Jag använde iaf Silky skin-vaxingen med aloe vera, tyckte att det lät bra! :) 


Pudel...

Det var evigheter sen jag hade mina självlockar framme, jag minns knappt hur det ser ut nu. Så hittar jag den här bilden i en gammal mapp! Oh my, jag ser nästan ut som en pudel... Tror dock att det inte skulle va lika farligt nu eftersom håret är längre, måste fasen testa nån dag! :)




Elddon...

Jag älskar låten! Lite annorlunda jämfört med resten av hans låtar....




Jobbar sent...

Jobbar till 18 idag så det kommer nog inte hinnas skrivas alltför mycket innan dess!

Flickor i klassen på bal...

Kom ju på att det är bal (studentbal) ikväll, var massor av tjejer på stan som har fixat till sig hela dagen! Dom blev så tjusiga, så! Får lite ångest när jag tänker på att det var två år sen jag var på våran bal. Vet inte vart tiden har tagit vägen. Jag önskar att jag fick göra om det så jag kan ändra på mitt utseende den kvällen. Hår, smink, klänning, rubbet! Hoppas dom har skoj på den här speciella kvällen iaf! :)
Vem som lyckades ta denna bild är ännu oklart, haha! Minns inte ens vems kamera den togs med, vi skickade runt alla våra bilder från studentgrejorna till varandra!




Max-måsar...

Jag slutade för längesen, men kom inte hem förrän ganska nyss. Jag åkte med mamma och Anders till Max efteråt och åt lite mat. Nyttigt och bra. Vi har faktiskt inte vanliga fiskmåsar längre, utan numera är det Max-måsar! Jag är tveksam om dom ens äter fisk sen dom fick smak på äkta skräpmat, haha! Det är ganska mycket småfåglar där också, dom är lite sötare. En satt sig på vår backspegel så Anders höll ut en pommes genom rutan och fågeln flög närmare och tog den från handen! Nog för att dom har blivit ganska tama, men så tama visste jag inte! Aja, det var inte meningen att jag skulle prata om fåglar, jag blev bara fascinerad, haha!
Jag har inget speciellt att komma med heller, den här helgen går bara ut på att jobba och sova...

Attans...

Jag som bara skulle se första perioden i hockeyn, men nu blev det ju helt plötsligt spännande (det krävs gamla Timrå-spelare)! Ska ju upp och jobba imorrn, så jag borde inte stanna uppe och se hela. Nånting säger mig att jag lär höra om dom vinner iaf, haha!

F*ck the bike...

Tror jag vill ha den här istället! Jösses vad fräsig jag skulle vara ;)  Om man vore 15 igen kanske...








Som i en saga...

Känns lite som om jag lever i en saga idag. Första kommentaren jag fick när jag kom till jobbet var Snövit (mamma kallar mig också Snövit i diademen, haha). Sen blev jag nyss bjuden på ett äpple av alla saker!! Jag kanske inte borde ta en tugga av det... ;)

Murder & Jobb...

Satt och tittade på Murder igår, har väntat på det enda sen trailern började gå. Jag vill också vara med, värsta spännande! Jag har alltid varit fascinerad av sånt där, typ lite csi! Fast jag tror inte att jag skulle klara det så bra i verkligheten med mina kräkreflexer, så jag får nog fortsätta titta på tv, haha! Alltid kul att gissa sig fram...
Nu ska jag snart bege mig till jobbet. Även om det är kortdag så är det dom här dagarna som är jobbigast. Det känns lite onödigt att börja jobba klockan tre på en fredag liksom. Idag gör jag det bara för att ena tjejen inte hade nån barnvakt, så det är inte så ofta det händer iaf! :)
Passar på att inviga mitt rosa diadem, det rosa rosettarmbandet och tunikan från Indiska idag. Måste ta sånt man inte trivs i dom korta dagarna, haha! 100% naturlig bild, jag ser faktiskt ut så! ;)





Andra bilder...

Okej, dom här bilderna visar jag med skräckblandad ångest. MEN, jag har ju faktiskt påpekat att man ska bjuda på sig själv, så jag får väl stå för det! Nu kanske ni förstår att det inte alltid är så jäkla kul att hamna på bild, haha! Det är sånt här jag får ställa upp på, när det är bilder som Vattenbilden jag vill göra egentligen!! Man får ju ställa upp för familjen ;) Ser lika het ut som när jag vaknar på morgnarna ungefär. Är inte lika naken som det ser ut heller. Tyvärr folks, så roligt ska vi inte ha!!




 
Foton: Evelina
 

Cykel...

Jag vill ha en ny cykel att glassa omkring på i stan. Inte nån värsting, utan en fin stadscykel. Jag vill med andra ord ha den här från Kronan. Är ju inte värsta terrängen inne i city, så man klarar sig nog ganska bra utan en vanlig mountainbike! Skulle vara skönt när man ska nånstans som ligger ganska nära, men man slipper gå. Det går ju betydligt fortare att ta sig fram med cykel. Herregud, tänk när jag ska till jobbet, SVISCH skulle det säga ner för backen. Det enda sättet folk skulle se att det var jag, är av det rosa strecket cykeln blir av farten!  Fast jag vill dessvärre inte betala 4000 för den. Speciellt inte nu med siktet inställt på Thailand! Det finns en svart cykelkorg på Designtorget som skulle passa så bra till. Drömma går ju...








Dålig dag...

Jag tror jag har en allmänt dålig idag. Är så less på skitvädret nu, det är så jäkla kallt att blåsigt så jag får nått fel! Det är snart juni och man kan inte vara utomhus utan att fingrarna stelnar av kyla. Usch!! Känns som jag sitter fast i den här lägenheten nu för allt ska vara så jäkla krångligt när man jobbar på sjutton olika ställen hela tiden, så jag kan inte ens åka dit jag vill. Sen känner jag mig väldigt uttråkad, har både läst ut solo och min bok nu... Ni vet, folk säger att man ska ha en stund på typ fem minuter när man kan spy galla över allt och alla (med andra ord gnälla) och jag har min här nu! För allas bästa ska jag gå till sängen och dra täcket över huvudet en stund!

Ibland blir det inte som planerat...

Okej, mycket dåligt, jag vet, men det blev ingen studio idag! Eftersom jag hade missat att dom hade flyttat till ett annat ställe längre bort, så orkade vi inte gå dit i skitvädret. Får ta det en soligare dag när en promenad känns bättre! Det svider lite, jag hade ju sett framemot det där. Jaja, studion finns väl kvar och jag skulle ju ändå inte göra en tatuering idag...
Allt annat gick som planerat iaf, alltid nått! :)




Okej, det här har inget med inlägget att göra, men jag måste få dampa över att mina inlägg automatiskt alltid hamnar under "Pyssel" sen bloggen flyttades till nya plattformen. Dåligt!!!

Bara regn hos mig...

Börjar bli dags att dra sig ner mot stan. Regnigt och kallt är det också, men vad gör man inte. Kan tänka mig att det är rätt skönt att besöka solarieöarna idag faktiskt! Fast ska bara sola en liten stund eftersom jag solade igår. Tänkte försöka lägga upp dagen med att fixa nytt pillerrecept, tatueringsstudion, sen sola innan jag går hem! Får väl se om Sandra är med på noterna, haha! Hon ska också tatuera sig och eftersom båda tycker att det är lite jobbigt att gå dit själv, så passar vi på en snabbis nu! Bra initiativ av henne!! Herregud, jag vill typ inte göra nånting själv, jag tycker väldigt mycket saker är jobbiga, haha! Jag är en mes!! Jaja, nu måste jag ringa mamsen innan jag går ner, hörs sen :)

Ledsamt...

Det första jag hörde när jag vaknade imorse var att dom har hittat den försvunna 23-åringen död (fallet från Bali). Han kom ju härifrån så det är nog därför det känns extra konstigt. Ofta blir man ju berörd av människor i hela landet, men den här killen vet jag vem det är för vi gick på samma gymnasieskola. Om jag som inte ens kände honom känner såhär, så kan jag inte ens föreställa mig hur det känns för hans familj och vänner. Det är väl kanske mest för deras skull som man tycker att det känns ledsamt själv, när man tänker på vad dom måste gå igenom. Sånt här borde inte hända, ingen förtjänar att dö så ung...

Spännande...

Jag känner mig lite spänd, imorrn ska jag nämligen ner på stan och *trumvirrvel* besöka en tatueringsstudio! Lugn, bara lugn, jag ska inte göra nått imorrn, ska bara kolla lite. Ta reda på vad det kostar, hur det funkar m.m. Det kommer nog inte bli nån tatuering förrän till hösten så man kan sola och bada lugnt, plus att vi inte ens har bestämt vad vi ska skriva. Egentligen vill jag ha den nu, nu, NU!! Haha! Om det blir varmare så kanske det blir en premiär-mjukglass i solen också, och eventuellt en kortis på kanarieöarna igen. Well, well, nu närmast blir det nog lite deckar-läsning, sen sängen!

Svettigt...

Det var svettigt i solariumet, förstår knappt varför man utsätter sig för det där! Sola är egentligen ingenting jag tycker om naturligt heller, men man vill ju bli brun. Helst som en pepparkaka!
Nu ska jag gå och smörja in mig, sen blir det nog lite tv-tittande innan maten :)

Hästar...

Bilder på brors frus hästar. När jag är där och klappar på dom så längtar jag såååååå mycket efter att rida igen. Varför slutade jag? Dumma påhitt man får ibland, haha! Jag skulle gärna ha en egen liten pålle nu även om jag är lite ringrostig!




117070-1027
117070-1026

Vattenbild...

Jag lovade ju att visa nån bild när vi tog dom, så här är en iaf! Man ser ju inte så mycket på den andra lilla däruppe (det är inte ens samma bild)! Jag har inte ens sett alla själv än, så jag kanske visar nån annan när jag har fått dom :)




117070-1028
Foto: Evelina

Anabolamyggor...

Seriöst, vad har vi för anabolamyggor nu för tiden? Betten blir ju hur stora som helst och är knallröda! Ser förjävligt ut!

117070-1025117070-1024

Solarieöarna...

Eftersom det blåser svinkallt blir det ingen solning ute idag heller. Funderade på att besöka solarieöarna istället, men jag vet inte om jag orkar gå ner dit, haha! Eftersom man måste passera en del av stan vill jag inte se hur som helst, men jag vill inte direkt tvätta håret först och ligga där och svettas efter... Jag hatar visserligen vintern, men en positiv sak är mössorna! Hmm, jag tror nog att jag går dit imorrn efter sjukgymnastiken. Kanske ska träna istället?

Allt är inte guld som glimmar...

Men vissa saker är det! Min nya guldolja från Nuxe tex! Jag hoppas den är dryg eftersom en flaska kostar över 300kr!



117070-1015


Vart tog solen vägen...

Jag som skulle slappa ute i solen idag, passa på att få lite färg. Naturligtvis är det kallt, ingen sol och blåsigt! Morr...
En bild på mig och busiga Isak från igår. Och nej, jag blundar inte, jag tittar ner så det ser bara ut som så, haha!




117070-1023

Pust...

Herregud, vilken start på dagen jag hade! Kom till jobbet, trodde allt var lugnt, men icke. Kassan (datorn) var nämligen stendöd. Jag brukar ju inte jobda därnere så ofta, så jag ringde i panik till sko och frågade om dom hade gjort nått nytt som jag har missat, men det hade dom inte heller. Med ångest hade jag inget annat val än att ringa till chefen kl tio på morgonen och säga att jag inte fick igång nånting! Hon tyckte att det lät som att en propp skulle ha gått, så hon bad mig kolla igenom det. HA!! Vilket skämt att jag ens ska veta hur en proppjävel ska se ut, haha! Jag skruvade lite iaf, men inget hände. Ringde tillbaka så vi bestämde att jag skulle kolla med dom som äger fastigheten och ringa dit.  Naturligtvis var växeln stängd på lördagar. Jag fortsatte byta proppar, sen fick chefen tag i nått akutnummer som hon ringde. Fick då veta när jag hade bytt varenda propp att det var nån huvudsäkring som hade gått i själva huset, haha! Fy fasen vad svettigt jag hade det där ett tag. Hann inte öppna i tid eller nånting och folket stod och ryckte i dörren. Slutade med att jag fick stå i en halvsläckt butik utan fungerande fläktsystem och skriva alla kvitton för hand, och räkna i huvudet. Jag var redo att gå hem klockan elva, haha! Det började iaf fungera efter några timmar, så det löste sig! Fick ett fint avslut när jag skulle försöka lyfta in vår astunga trottoarpratare över stentrappan framför två killgäng som glodde från uteserveringen brevid... Det gick inte så bra, dom stirrade och jag blev ännu mer nervös. Tyckte även att dom ljudligt hjälpte mig lyfta, tack så mycket för det killar!! Skickade ett fint sms till Jessica att jag aldrig kommer förlåta henne för att hon ställde ut den så jag blev utsatt för det där, hahaha! Men det gick ju bra till slut iaf :)

Miss Magic...

Kunde inte hålla mig från ett till par, man ska ju förhoppningsvis sova många nätter till! Fast jag har inte ens fått bekräftelse på dom andra än, så jag vet inte vart dom tog vägen, haha! Hoppas dom dyker upp snart iaf :)




117070-1021117070-1022

Godnatt...

Jag har precis kollat igenom mina bikinisar (vårkänslor ni vet) och insett att jag inte har nån svart bikiniunderdel alls. Katastrof, det måste väl vara det mest basiga man kan ha? Måste fixa det lite närmare sommaren... Anyway, tänkte bara skriva att det blir dålig uppdatering imorrn. Jobbar till fyra, sen ska jag till bror Fredrik som fyller år direkt efter! Uppdaterar väl när jag kommer hem på kvällen nångång! Lite typiskt, imorrn är den enda dagen som jag inte ville jobba på hela månaden så åker jag på den lördagen, haha! Hade faktiskt planera att titta på Englas begravning, skulle gärna se den. Har bett mamma spela in den iaf, så jag får väl se om hon minns. Okej, nu måste jag sluta så jag kommer i säng nångång! Godnatt!

BBQ...

Dags för grillat och potatisgratäng ute i trädgården! Mums! Trevlig helg på er :)




117070-1020
Bild

Parfym...

Jag har läst massor av gånger att många kändisar älskar Paris Hiltons parfym Heiress. Klart jag blev nyfiken på hur det doftar så jag tänkte spana in den, men sen kom jag på att jag faktiskt har ett prov på den hemma. Jag har verkligen försökt, men jag kan inte bli så imponerad av den, jag tycker mest att den luktar godis! Den luktar absolut inte illa, men jag kommer nog aldrig kunna ha den som favorit! Sen finns det andra kändisparfymer som jag i så fall gillar bättre, tex Britneys. Fast jag tror att min kära DKNY får hänga med ett tag till...


117070-1014

Jobb...

Jag fick veta 22.10 igår att jag ska jobba idag, det är fin planering det, haha! Jag som hade sett framemot en lugn dag, tänkte ladda inför att jobba heldag imorrn med att slappa. Fast det gör inte så mycket, jag valde ju själv att tacka ja. Tänker på pengarna istället! Känns värre imorrn, ska öppna butiken kl 10. Jag förstår inte hur dom som börjar kl 7 pallar, haha! Näe nu måste jag börja göra mig klar. Kan inte bestämma mig för blommig blus med blå kjol, eller vinröd blus och svart kjol. Detta kommer ta tid!!

Tillfällig...

Det blev en tillfällig, får komma på nått bättre sen när jag orkar, haha! Det står iaf inte "test" längre!

Duktig...

Jag kände mig väldigt duktig när jag var nere på stan förut. Gjorde bara det jag skulle innan jag åkte hem, gick inte ens in på andra affärer! Eller okej, visserligen gick jag och fikade med Jessica från jobbet, men det vara bara för att hon ville ha sällskap på lunchen ;) Känns som jag har fikat 100 gånger på den sista tiden, nu får det fasen räcka för ett tag! Efter det mötte jag Anders för jag skulle hjälpa honom hitta kläder till begravningen, det gick också bra. Lurade iaf på honom två par byxor! Usch, jag kan inte bestämma om jag ska gå på begravningen eller inte, vet inte alls hur jag ska göra... Men nu ska jag iaf läsa ikapp lite bloggar en snabbis innan Sanningens ögonblick börjar! Det har nog blivit mitt nya favoritprogram!

Junkfood...

Jag har klickat hem ett par nya sovshorts från Junkfood. Jag har en dålig vana att bli av med mina, så nu försöker jag igen! Ett par åt ju ena hunden upp, och ett annat par försvann för längesen hos Js familj. Lite gammalt med "Little missarna", men det skiter jag i för dom är så söta! :)

117070-1011
117070-1012
Bilder från 80spurple

Innan regnet kommer...

Nu ska jag springa ner till stan och fixa mina ärenden innan det eventuellt börjar regna! Ser ganska mulet ut, men jag hoppas att det håller i sig iaf!






När, var , hur...

Åh, jag är så trött i huvudet idag. Vet liksom inte vart jag ska börja. Har en hel del saker som ska fixas, men jag vet varken när/var/hur. Tror jag måste ringa och kolla upp lite tider, haha!

Vart är headern...

F*n, jag måste fixa in header, skulle ju göra en mall idag. Måste försöka göra det nu i helgen. Vart är fantasin när man behöver den? Jag skyller lite på syrran också eftersom jag väntar på bilderna som jag kanske vill använda (sis, det var inte en pik, bara fakta). Känns bättre att lägga ansvaret på nån annan, haha! Det är inte dom nakna bilderna jag pratar om, utan dom vi tog i vattnet. Känns inte som en uppiggande header med halvt morbida nakenbilder! Well, well, måste spåna lite...

Duschmössa...

Jakten är över, jag har äntligen (jag har faktiskt letat länge efter en passande) hittat min blivande duschmössa, haha! Kommer från Hello Kitty som det syns. Man blir inte särskilt het, men det har onekligen en väldigt bra funktion! Alla vet väl vad ångerna från en varm dusch gör mot håret om man inte ska tvätta det samtidigt ;)





117070-1013





Färdiga...

Nu har jag äntligen gjort klart alla vita galgar, kändes som det tog en mindre evighet! Var inte så särskilt kul heller, haha! Aja, bara alla rosa kvar då, fast dom lär ju dröja ett tag...





117070-1010

If i did it...

Jag såg på Oprah igår som vanligt, och det handlade om OJ Simpson och hans bok If I did it. Jag var ju ganska liten när dom där morden hände, så jag tycker att det är ganska intressant att höra/läsa om det. Tror aldrig jag har fattat riktigt vad han gjorde förrän nu, har inte haft så stor koll på vilka hans sägs ha mördat! Det handlade som sagt om boken han skrev, där han berättade hur han "hypotetiskt" sett skulle ha utfört morden om han gjorde dom. USA rasade över boken när den kom ut, så den stoppades från publicering om jag fattade det rätt, men nu har ena offrets familj rättigheterna till boken så den ompublicerades igen. Många vägrar läsa boken eftersom den ses lite som en mördarmanual, men jag skulle faktiskt vilja läsa den själv. Sen ompubliceringen av boken skrev även familjen till ett par kapitel om deras åsikter, och jag tycker som sagt att det är intressant! Dock tycker jag att det väldigt osympatiskt att det kommer fram bilder på Rons döda kropp när man söker info om honom. Har dom inga regler för sånt?




image1009

Gone baby gone...

Kollade på Gone baby gone tidigare idag. Skulle gärna se om den för det var nått fel på formatet så texten syntes inte! Nog för att jag förstår engelska väldigt bra, och brukar inte ha problem utan textning, men det där var bra mumligt! Dels deras polissnack som jag knappt förstår, sen Caseys tysta röst. Men den var ganska bra iaf, jag fick ju ihop historien till slut, haha!






117070-1008

Som sagt...

När man är utan dator på dagarna så kan man få mycket annat gjort istället! Fast på kvällarna så är det mycket annat också, så det är därför det har varit dålig uppdatering. Får väl se när den nya datorn kommer!
Idag har jag iaf gjort lite nytta, hittade nämligen klänningen som jag beställde i vintras från H&M. Den är ju ganska somrig så jag har lyckats hänga undan den och glömma bort den, haha! Den var ju väldigt fluffy, så jag sydde in den idag. Börjar ju bli dags att ta fram sommarkläderna. Kommer passa perfekt till mina bruna skor med kilklack som inte heller blivit använda!



117070-1007

9-0...

Till Sverige i hockeymatchen mot Frankrike. Stackars dom...


Grillning på g...

Jag får premiär-äta grillat ikväll istället, luktar riktigt smarrigt här! Har även besök av den amerikanska kocken som har nämnts tidigare, så han hjälper till lite. Om ni har missat vem han är, så var han typ tillsammans med min syster innan hon åkte iväg till Kanada, så nu är han en vän till familjen. Ungefär så...
Nu ska jag se om jag kan hjälpa till med något innan middagen!

Lugn kväll...

Det blev en väldigt lugn kväll igår. Skulle egentligen på grillfest med Jessica från jobbet, men det blev inställt. Dom ringde nämligen och berättade att Anders bror har dött, så det kändes som fel tillfälle. Det var ingen jag stod nära på det sättet, men jag börjar liksom inte tjata efter skjuts efter nått sådant... Satt hemma och kollade på Körslaget och fortsatte med galgarna istället.
Nu ska jag ut och hjälpa mamma plantera blommor bara solen kommer till framsidan! 

Galgar...

Det senaste jag fixar med är nämligen galgarna som ni såg i inlägget under! Det var även dom som kom i ett stort paket på posten igår, beställde alla som fanns kvar. Jag älskar klädda galgar, men jag vill inte ha dom blårutiga i bomullstyg, så därför åker dom på renovering! Dom blir vita (satintyg) med rosetter istället, ska även göra rosa! Det var tanken redan när jag beställde dom för dom matchar ingenting jag har. Har gjort åtta stycken på två dagar, känns som att det kommer ta tid, haha! Men fina blir dom iaf :)



117070-1006
117070-1005

Skruvad och klar...

Bilderna har fasen inte dykt upp än, så jag fick fixa kameran istället! Det blev ingen ställning från IKEA eftersom  den var slut, utan det blev denna från Jysk istället! Är ju nästan likadan, så det kvittar väl vilken jag har. Sen kom ju problemet med att skruva ihop den! Jag är ganska mycket "kan själv" när det gäller såna saker, men grejen är ju den att jag kan faktiskt inte (ni kanske minns när jag skruvade fast en stol i köksbordet på jobbet?)... Anyway, jag tyckte att det gick svinbra enda tills jag såg att jag hade skruvat uppochner. Tog ett djupt andetag, skruvade om allt och såg att jag hade glömt skruva fast pinnarna på sidan (har lärt mig att man kanske faktiskt ska läsa bruksanvisningen först). Så jaa, jag är nog inte så teknisk som jag gärna vill tro, men nu står den iaf ihopskruvad!
Jag ska bara ladda upp bilder på det senaste projektet så ska ni få se ;)



117070-1004

Vart tog dom vägen...

Jag har suttit och tagit bilder på det jag ska skriva om, och skickat dom till mailen, men dom vill aldrig dyka upp där! Jag vill ju visa, så jag väntar snällt tills dom har hunnit ikapp cyberrymden där ute. Min vanliga kamera är stendöd så jag har inget val...  
Anders och mamma hämtade iaf mig efter jobbet i Birsta, så vi passade på att inviga nya Max. Dom hade en tigermaskot där utanför som hälsade välkommen eller nått, och naturligtvis kunde inte Anders låta bli att smyga fram till honom bakifrån och rycka i svansen, haha! Stackars kille! Jag smög in så jag slapp skämmas, haha! Blev även ett besök på Jysk, sen fick jag ett stort paket på posten som innehöll mitt nya pysselprojekt, så nu väntar jag bara på bilderna som sagt...

Vilken dag...

Idag har det hunnits med mycket, men Fredrik kom precis med Isak, så jag tar det lite senare :)


Så mycket kläder, så lite plats...

Det är kläder överallt, oanvända som jag inte ens minns att jag har eftersom jag inte ser dom bakom allt annat! Jag är i stort behov att nånstans att hänga hela kalaset, skulle gärna ha en sån här på hjul! Lite typiskt att den är slut just på mitt ikea när jag väl behöver den! Får kanske springa in och titta efter den när jag slutar jobba, vet inte hur ofta dom fyller på...


117070-1003

Pearls...

Såhär blev det! Det finns nån smyckesdesigner (typ Isabelledesign eller nått sånt) som har använt likadana kronor på vissa av hennes smycken. Mamma hade en över och lite pärlor, så jag gjorde ett pärlhalsband av det. Jag brukar inte använda pärlor så ofta, så det lär knappast bli välanvänt, men nångång kanske...



117070-999

Grattis...

Mormor fyller år idag, så vi kom nyss hem därifrån. Typiskt att man har värsta bull-mormorn, man fikar alldeles för mycket, haha! Iaf, grattis! :)
Nu ska jag pilla klart på ett halsband som ni snart får se!

Ring, ring...

Jag köpte en söt, liten enkel ring igår på jobbet. Silvrig med stenar hela vägen runt! Precis som jag skulle vilja ha min förlovningsring om det vore aktuellt, haha! Fast i vitt guld, inte silver!



117070-1002

RSS 2.0