Farligt jobb...

Jag fick mystiska utslag på jobbet igår. Det är ett farligt arbete jag har ;) Känns faktiskt som hela kroppen brakar ihop, har blivit snuvig nu igen. Hoppas det försvinner för jag ska träna imorrn i vilket fall!
Börjar väl bli dags att klä på mig snart. Ska ta bussen strax efter elva till stan, sen ska jag till jobbet där och hämta kvittorullar innan jag drar till Birsta!




Fotogenisk, javisst...


Tidningar...

Äntligen fredag tänkte jag säga, men vad har det för betydelse när man inte är ledig, haha! Har iaf införskaffat ett par tidningar som jag kan läsa dom ca två timmarna jag orkar hålla mig vaken hemma ;) En resebilaga med Thailandsspecial och nya Solo som kom rakt ner i brevlådan! Jag vill rida elefant, hoppas jag kan tvinga med nån av brudarna, mohaha! Sen tänkte jag eventuellt stanna kvar där och bli nunna, men vi får se. Kliva upp kl 4 på morgonen och be böner känns sådär.




Humörsvängningar och veckans fråga...

Fasen vad humöret kan svänga under en dag! Har verkligen gått upp och ner hela dagen. Inte för att jag har varit sur eller så, men det blev lite dystert på kvällskvisten. Min gamla chef sa att hon saknar mig på jobbet idag, det kändes jättekul att höra. Fasen vad jag saknar min kära skobutik också, men just nu känns det iaf lite roligt att bygga upp den nya från starten! Hoppas att mina kära jobbflickor får hoppa in och jobba massor nu i kaoset, så vi kan skratta hela dagarna (och jobba lite)!


Och denna veckas vanligaste fråga:

-Har du blekt dina tänder? 

Har fått frågat på jobbet, av Lina, och av Maries jobbarkompis som ledde till att Marie också frågade. Alla denna vecka, haha!

Svar: Ja!! Men det är ingen nyhet, för det har jag pysslat med länge. Gjorde det riktigt för längesen (tog ungefär två veckor), så nu gör jag det kanske max en gång i månaden för att hålla dom vita  ;)

Urk...

Ibland vill jag kräkas på folk. Tex som idag när en karl kom in i butiken och sa:

-Jag kom in för att titta på skor, men jag tittar på dig istället! Det är mycket bättre!

Suck...

Lika trött som vanligt. Koffeinpiller, tack! Lika sen kväll idag också...

Välkommen till min samling...

Jag tror inte att jag har visat klänningen som jag beställde? Jag är så förvirrad nu för tiden, så man vet aldrig men jag tror som sagt inte det! Den är iaf jättefin och satt ganska bra på. Tror jag ska sy in den lite i sidan och korta av axelbanden en bit bara, så blir den nog perfekt! Fast lite mer urringning hade inte skadat iofs ;)



Värk...

Iih mina fötter. Eller hela kroppen för all del! Har världens träningsvärk sen igår. Jag fattar inte hur pantertanterna orkar, jag och syrran låg typ helt död och skrattade, haha! Blir lugnt med träning tills på söndag eftersom jag jobbar jämt, men då jäklar!
Har spanat runt lite på fräscha träningskläder nu i huset, men det är ju inte så himla kul att lägga pengarna på sånt, när det finns så mycket klänningar här i världen! Angående klänningar så kom min nya till nästa personalfest idag. Pappa skulle åka hit med den så jag får titta. Hoppas den är fin, vet inte vad jag ska hitta på annars. Jag jobbar ju med Cissan idag, så hon får hjälpa till att avgöra om den duger ;)
Nu ska jag bläddra i min rese-bilaga, är nämligen Thailandspecial, så jag köpte en sån :)

Jobbar...

Jobbar till 20, får se om jag hinner blogga lite på lunchen, annars hörs vi ikväll! :)

Effektiv...

Idag har jag varit ganska effektiv, har inte hunnit med datorn alls! Började morgonen med att träna (den ni) så träningskortet blir använt. Efter det bjöd jag syrran på en solning så jag får lite färg inför personalfesten nästa vecka. När vi kom hem så gick vi på en promenad med hundarna, sen sydde jag till min jacka, sen åkte vi till bror Fredrik. Åt på max på vägen hem, och nu sitter jag här och väntar på Grey's. Puh! Hoppas dom blir ihop igen, verkar ju så på reklamen :)





Precis så känns det...

Nu när du gått
får jag somna utan dig varje kväll
och jag vet jag borde klara mig själv
men jag är så van att du ska va här

Nu när du gått
har jag många timmar att slå ihjäl
jag försöker hitta vettiga skäl
till att du inte längre är här

Det finns inget underligt med de
Jag kan inte hjälpa att jag e
så förunderligt förlorad som jag aldrig varit förr

Klockan ringer men jag är vaken
jag har vart uppe och tänkt på saken
i flera timmar
i många nätter
jag saknar dig som jag aldrig riktigt saknat nån
Ni kan säga jag är förlorad
Men saknaden kanske blir förstorad
av att jag inte förstår
varför människor kommer och går

Nu när du gått






Finfint...

En liten beställning! Nu är shoppingbegäret back on track, livet går vidare även om man inte känner för det. Rosa klänning från Miss Milne, det andra är Asos egna. Älskar den gula klänningen, känns som man kan få den lite grekisk gudinna-aktig! Måste skaffa nån slags armring också :)




Womanizer...

Behöver jag säga Me like? ;)




Hemma...

Mormor både skjutsade och hämtade mig till och från jobbet idag, hon är en rar prick hon! Gick betydligt smidigare än alla tusen bussar som jag måste ta härifrån annars.
Mickis kom ut och joinade oss i Birsta i eftermiddag, så jag skulle slippa stänga själv i allt kaos. Det är faktiskt riktigt roligt ibland, bara man jobbar med rätt personer! Vi började packa ner butiken lite smått dom sista timmarna, kändes lite skumt. Vår nya lokal är verkligen pytteliten jämfört med den vi har nu, men vi ska nog kunna göra den riktigt mysig. Hoppas vi får den turkosa inredningen också! Nu funderar jag allvarligt på om jag ska ta tag i min tvätthög. Känns inte så lockande...


Lunch...

Jag har två frågor som jag får nästan varje dag! I alla andra butiker frågar alla om hjälp, för alla tror att jag jobbar just där, som tex Cubus-damen! Jag kanske verkligen har den utstrålningen. På mitt eget jobb får jag alltid frågan: Vart har du köpt din klänning/kjol? Har fått höra det senast både igår och idag! Svaret brukar oftast blir H&M, haha!

Nu har jag iaf lunch, äter en QP. Kul att jag gick ner tre kilo som jag garanterat kommer få tillbaka! Gott är det iaf :) Efteråt ska jag ta tag i mitt galna jobb. Herregud vad mycket vi har att göra inför flytten nästa vecka. Ska bli av med alla skor och packa ner hela Accent-delen och flytta det till nya lokalen. Jag blev faktiskt kompis med våran målare förut, så jag gick dit och spanade lite med honom. En liten gentleman som tom följde mig till dörren så jag skulle hitta tillbaka till jobbet från alla mystiska bakdörrar, haha! 
Chefen ringde förut också och frågade om jag kan jobba ännu mer, för hon vill ha med mig när vi bygger upp den nya butiken. Har dåligt samvete för att jag tog ledigt (eller egentligen så bytte jag faktiskt bara dag) en dag, så jag sa självklart ja! Speciellt eftersom hon vill att jag ska vara med, känns skönt att vara omtyckt av chefen! :) Så ja, vi hörs nångång i november för jag kommer jobba här jämt! haha ;)

Sena kvällar...

Har stängning idag och imorrn också, så det blir jobb hela dagarna nu. Stänger ju inte förrän kl 20, så jag hinner inte så mycket annat. Måste försöka fixa håret nu, ser ut som Ronja Rövardotter!


Bodyguard...

Har precis tittat på Bodyguard, det var verkligen längesen sist. Kommer inte ens ihåg att den gick sådär! Bra är den iaf.
Nu ska jag sova, godnatt! :)

Igår hos Marie...

Bloggen går trögt, jag går trögt, årstiden går trögt... Ni förstår. Undra hur många människor som blir riktigt vinterdeprimerade, lär ju vara ett antal. I dagsljus känns det mesta lite lättare! Igår sov jag iaf hos Marie. Hennes två bröder hade lagfest, så det slutade med att vi skulle titta förbi där. Inte själva dock, hennes syster m.fl var också med! Dom kom hem till henne på kvällen och drack lite drinkar innan vi hamnade i den andra lägenheten. Jag hade ganska stor beslutsångest om jag skulle följa med eller ej, men tänkte what the fuck, varför ska jag stanna hemma? :) Blev inte så himla sent heller, vilket var ganska skönt eftersom jag har jobbat idag. Var inte så jättekul att kliva upp, huvudet kändes lite ovanligt tungt! Orkade inte fota så mycket igår, men tog en bild när jag lockade håret. Tog även en på Marie, men jag vet inte om jag vågar lägga ut den utan hennes tillstånd, haha!







Jennie Andersson tagged Magdalena in (...) photos...

Det där Facebook är inte alltid så kul. Men det bjuder jag på ;)




Jobb igen...

Ska jobba hela helgen. Första dagen jag tar tag i jobbet igen. Konstig känsla, för då är det som att allt är som vanligt igen, förutom att det inte är det! Har en liten klump i magen eftersom jag inte känner mig alltför ambitiös än. Tyvärr kan jag ju inte gå i ide för då går jag även i personlig konkurs, så jag får väl bita ihop! En av mina chefer sa även att hon skulle komma och hämta mig om jag försökte...

Undercover...

Idag var jag på stan med Jessica. Eller stan och stan, vi var lediga båda två så hon ville att vi skulle fika. Vi satt och smidde lite planer och fantiserade önsketänkande tankar. Mötte även upp Cissan när hon hade slutat. Sen köpte jag nytt smink. Jag ska köpa en ny klänning, använda mitt nya smink, bli full, och sen ska jag ut! Ut och ha roligt, ut och visa mig hel och ren(helst piffig också)! Okej, inte den här helgen, men snart! Mitt liv har legat på hold i 1½ år, nu vill jag leva livet igen!





Tack mina sötingar...

Saker som får mig att skratta: gumman.. du var tom snygg på sjukan så det spelar ingen roll ...

Haha, tack Madde!

Född expedit...

Jag gick in på Cubus här om dagen för att döda lite tid på rasten. Sen hör jag nån ropa på mig:


-Ursäkta!! Vad kan man ha under den här? (visar upp en stickad tröja med korta ärmar)

-Öhm... Jag jobbar inte här... Men en långärmad tröja blir säkert jättebra! (försöker göra det mindre pinsamt för henne)

-Oj,förlåt!! Du ser precis ut som en expedit! Den rätta hållningen och blicken!!



Är expedit mitt kall? Då börjar jag gråta igen...

Filmkväll...

Tjejerna på jobbet drog ihop en filmkväll. Tog några bilder till er iaf...










Sanningen...

Okej. Såhär är det. Nej, jag och J träffas inte längre. Jag har jobbat mina elva dagar i rad nu, så jag är helt slut både fysiskt och psykiskt. Ska försöka få vara ledig i ett par dagar nu.

Jobb...

Snart dags för jobb igen! Jobbigt att jobba, men skönt att komma ut ett tag...

Stjärnor på is...

Underhållning i all ära, men jag fattar inte hur kändisarna vågar ställa upp i Stjärnor på is! Dom kan ju fasen slå halvt ihjäl sig. Bra betalt kanske.. Åtminstone bra tv för oss ;)

Den lilla svarta...

Det här var en annan klänning som jag köpte till personalfesten. Jag gillar den faktiskt, men jag ville ha en midja igår så den fick stanna hemma!





Personalfest...

Idag har varit en seg dag, kroppen känns väldigt tung, haha! Inte har jag haft lyxen att ligga och slappa heller, jag har nämligen jobbat idag också. Jobbade med Cissan, så det var ganska lugnt och skönt för oss båda! Vi hade ju förfesten hos Mickis, och det var faktiskt det roligaste på hela kvällen. Jag gillar inte hemmafester när jag inte känner folk, men är man tight så kan det vara hur kul som helst! Vi åt pizza, jobb-gossen spelade gitarr, och sen blev det karaoke. Mobbat men sant, haha! Har faktiskt klipp på mobilen, men jag vet inte om folket uppskattar att bli uppladdad på youtube... Efter det så var vi först på Stadshuset (efter att en viss person var tvungen att nyktra till innan vi fick komma in, nämner inga namn, haha) sen på Aveny. När blev snittåldern på folk ute typ 16½? Herregud vad gammal jag kände mig...





Mickis + bebis i magen, Jennie, jag och Jessica

Jessica, jobb-Andreas (även känd som gossen) och hans kompis

Cissan & Jessica
 
Nån tog bilder upp och ner också ;) Cissan passade på att pussas!

Vad ska man ha med sig...

Nä ni, det där med rockig var inte min grej. Har köpt tre olika outfits, men det kändes inte bra. Jag återgick till min vanliga stil, så nu ser jag mer ut som en ballerina, haha! Det blev min svarta body med lång ärm, en svart plisserad kjol med satinkant i midjan och svarta pumps. Nu känner jag mig hemma igen, men jag satsade iaf på svart! Drog på lite mörk ögonskugga också ;)
Nu återstår det svåra; vad ska jag ta med mig!? Och vilken väska? Egentligen är väl det viktigaste pengar och leg, men man vill ju ha mycket mer i en väldigt liten väska... Alkoholen fick Jessica köpa, så det får hon släpa på. Hon är rolig hon. Hon frågade om jag skulle ha 15 flaskor. Ha ha ha sa jag då, herregud, jag skulle däcka och bli magpumpad, haha! Jag är väldigt billig i drift!
Ojoj, nu kommer Jennie och hämtar mig, så jag ska klä på mig!

Från Asos...

Min lilla Asos-beställning. Bara basplagg i två former. Tre bodies med långärm, och två tröjor med rosett. Den gråa finns inte kvar, så jag kunde inte visa den bilden, men den är likadan som den svarta! Jag köper ju mest klänningar, så när jag väl ska använda en tröja så har jag ingen. Var ute efter långärmade tröjor som jag kan ha under kjol, och nån enkel top till jeans.




Mickis nästa...

Jag fick kliva upp sex imorse, det är jag verkligen inte van vid! Känns som att jag skulle kunna somna på stört, men vem har tid med sånt? Istället ska jag försöka skynda mig lite så jag blir klar i tid. Tror det blir runt sju-tiden vi ska iväg! Blir hos Mickis igen, känns som att hon har den bästa lägenheten, stackarn, haha! Just ja, det är personalfest hos henne om ni inte visste det :)

Jäklar vad ...

Jäklar vad vi fick jobba idag med! Har nästan aldrig varit med om nått liknande. Nu ska jag duscha, sen sova! Börjar nio imorrn, jösses... Måste kolla bussar också!

Jobb igen...

Jag skulle vara ledig fyra dagar i rad. Jag blev inte ledig en dag ens! Puh... Får väl köra elva dagar i streck då, men sen ska jag säga till att jag måste få en paus på en dag minst.
Helt galet mycket folk igår! Jag skulle stå ensam två timmar till stängning, men som tur var kom Mickis in när jag hade kö tvärs genom hela butiken, så hon hoppade in! Hade jag varit ensam så skulle jag ha stått där fortfarande! Vi har faktiskt 50% rabatt på alla skor i hela butiken nu, ska bort med allt! Kom och fynda vinterstövlar om ni är i närheten av Birsta ;) Ska flytta butiken om några veckor och då ska vi bara ha väskor och accessoarer kvar. Vi får en proppfull väskbutik med det fetaste sortimentet Wedins har istället! Förhoppningsvis iaf... Så ja, jag kommer jobba typ dygnet runt under flytten, så nu är ni förvarnad!

Den svarta...

Den svarta stöveln var den här, ifall ni inte minns den! It's mine, mine, mine!!





Grått från Manoush...

Det här var Manoush-klänningen som jag beställde till personalfesten för ett par veckor sen. Sitter inte som jag ville, så jag kommer inte ha den då tror jag. Den känns lite kort. Gillar inte nitarna heller som redan har börjat ramla av! Det är en ganska söt modell annars så jag tar nog bort nitarna och behåller den iaf!




Mer stövlar...

Köpte två par nya stövlar igår, blev ett par beiga också. Älskar modellen på dom, hoppas dom är sköna att springa omkring i bara! Nu har jag faktiskt ingen ursäkt att köpa fler stövlar, ska visa min lilla samling nån dag om jag kommer ihåg. Har inte så många egentligen, men jag har dom modeller som behövs!




Komplimanger...

Jag fick flera komplimanger igår på jobbet, det är med såna trevliga kunder som jag blir påmind att jag tycker om mitt jobb. Sen kommer dom som är en pain in the ass och förstör vissa dagar, men sånt får man ta! Här var det jag fick höra, stövlarna jag hade var dom svarta med dragkedjan på utsidan:


-Hej, jag måste bara säga vilken fin klänning du har, vart har du köpt den?

-Vad fina stövlar du har på dig, har ni dom här?

-Dom stövlarna du har var väldigt fina!



Och min favorit, från en supertrevlig engelskman:


-She's beautiful, isn't she Paddy?

Grattis...

Hej jag heter bloggen och jag blir två år idag! Woho!!

RSS 2.0