Pink bow...

Har fixat till min nya mössa och vantar ikväll. Tyckte inte om rosetterna som satt på innan, så jag gjorde egna av sidenband istället! Me like alot! Det är såna smågrejor som sätter lite mer personlig prägel på kedjeköpen. Tog en bild så ni får se :) Ska ta tag i alla köp nån dag och visa, men jag hinner verkligen inte. Jobbar fasen alla mina lediga dagar... Hinner inte ens läsa andras bloggar, så nu ligger jag verkligen efter på den fronten!





Hemmakväll...

Min fina Ola-skylt som jag knåpade ihop idag. Jag skojar bara, lite text i Wordpad är inte så avancerat, haha! Det vara bara som en påminnelse för kunderna, ganska svårt att komma ihåg att säga till alla :) Tänka sig att det var just Ola erbjudandet handlade om, lite komiskt faktiskt! Snygg-Ola ;) 




Stress...

Jag säger det igen, förstår inte varför jag fortfarande bloggar, det är bara ett till stressmoment i vardagen. Jag blir jättestressad när jag inte hinner blogga. Allt jag gör, om nån säger nått, eller om det händer nått speciellt så känner jag att jag måste komma ihåg det till bloggen. Sen ska man helst ta bilder till allt också och hålla på att lägga in på datorn, ladda upp här m.m. Bilder kräver visserligen inte ni, men jag tycker personligen inte om en massa inlägg utan bilder så jag vill gärna ha det med!  Allt för att man inte vill göra dom som faktiskt läser besvikna, töntigt nog. Kanske borde lägga ner hela skiten... Fast nja, det är ju lite roligt också, så bloggen får nog överleva sin 2-årsdag. Kanske borde fira med nånting, tävling kanske? Hmm, ni skulle nog inte vara med att tävla iaf, era anonyma jäklar (jag säger det med kärlek) ;) Jag ser ju faktiskt att ni finns där! Förstår dock inte hur ni har hittat hit, för jag brukar inte skylta med min blogg. Gillar att ha den lite privat sådär...

Nu ska jag jobba, sen ska jag försöka brottas om datorn ikväll. Vi får väl se hur det går...

Hejhej...

Live från jobbet ;) Jag måste bara göra klart för er att jag bloggar på raster när jag jobbar, så ni inte tror nått annat! Har faktiskt lunch nu. Mobilbloggning är ju perfekt när det väl funkar.  Äter nudlar idag, det hör liksom till mitt superglamourösa liv!

Jag är så snäll med alla små bilder jag visar, eller hur? Men nu läser inte ni bloggen för att titta på mig, så det gör ju inget! Nu ska jag äta klart, titta runt lite och sen efter lunchen ta tag i lite blivande kampanjer. See you later!




Som en kyckling...

Av en slump hittade jag mina nästan perfekta gula skor! Önskar att det inte hade varit en hålig modell, men man kan ju inte få allt. Dom är söta ändå med rosett och allt!




It can only happen in Norrland...

Det är nog bara här som dom varnar för älgar på vägen, haha! Jag ska faktiskt erkänna att jag aldrig har sett en älg live förutom på zoo, men tydligen så finns dom runt knutarna!

Tillbaka igen...

Nu är helgen nästan över så då ska jag blogga normalt igen. Helgerna känns så lönlösa när läsarna är upptagna på annat håll :) Har ju alla grejor som jag inte orkade visa när jag var i kak-koma. Ni tror väl inte att jag kom hem från shoppingen med Jessica utan påsar? Min plånbok grinar redan illa...

Skynda, skynda...

Jag var visst lite lat igår, Im so sorry! Jobbade hela dagen, sen var det 50-årskalas hos moster, sen åkte jag hem till mamma. Då var det nästan dags för sängen eftersom jag ska jobba nu med! Måste faktiskt börja klä på mig, ska åka buss in till stan idag.
Vi på jobbet ska hem till Jessica ikväll och titta på film, så det blir nog ganska lugnt här ikväll med. Det brukar vara ganska lugnt på helgerna i bloggvärlden, så ni har nog inget emot det :)

Ge mig rosa...

Jag vet inte om ni minns min separationsångest från min rosa mobil med vita hawaii-blommor på. Det var ifjol när jag köpte min LG-mobil, jag var så van med min rosa så svart kändes väldigt tråkigt. Sen har jag kollat i ett år efter en fin, rosa mobil som kunde bli nästa köp, men det kom aldrig in nån. Sen känner ni till historien om min nya mobil som min bror lurade på mig. Eller okej, han gillar inte uttrycket "lurade", så vi säger "insisterade" på att jag skulle ha eftersom den var så bling-bling! Den hade precis kommit in till affären då också. Till saken, igår kom han in på jobbet och sa: gissa vilken mobil som ska komma in i rosa, haha! Då kom den där omblickarkundedöda fram igen. Så inte kul! Såhär var det med LGn också, jag fick veta att den fanns i rosa efteråt. Jag svarade med ett kämpat leende att om den gör det så ska jag personligen trampa sönder min mobil så jag kan byta ut den, hihi!
Jag överdriver faktiskt lite, det är inte hela världen, men har inte jag sagt att min mobil känns väldigt manlig innan? Jo det har jag! Den är säkert jättefin i rosa om den är cerise... Fast min är inte så pjåkig den heller, mycket stilren!





Ont i magen...

Jag har jätteont i magen, lider nämligen av kak-koma. Ett väldigt seriöst tillstånd. Dumma Devil's cake på Waynes...


Heldag...

Hjälp, nu är det bråttom! Ska ner på jobbet och möta Jessica för en heldag. Det blir lunch, shopping, kaka i Birsta och mer shopping! Ska vara där om 20 minuter, så nu ska jag skynda mig lite, hörs sen!

Saldo...

Det är nästan så att jag vill printscreena mitt saldo just nu. Som en påminnelse om att jag en gång (verkligen bara en gång) i tiden faktiskt fick så mycket pengar... Okej, nu låter det som jag är miljonär, men i mitt jobb är det ganska svårt att komma upp i den summan om man inte är chef, så jag är lite stolt över att jag har jobbat röven av mig :)

Påtänd...

Hahahaha!! Seriöst, brukar man säga att plattången är påtänd? Vad sägs om påslagen? Haha, jätteroligt faktiskt :)




Domestically disabled...

En vanlig vardag. Står och försöker stryka, händer ingenting. Känner på järnet och det är inte ens varmt.



-Vad i helvete är det för fel på det här jävla strykjärnet, det funkar inte. Det blir inte ens varmt! Aaaahhh! 

-Du har ju inte vatten i det!

-Näe, och? Jag sprutar ändå inte vatten på kläderna!!

-Men det är ett ångstrykjärn, du måste ha vatten i det. Det är ångan som gör att det blir varmt!

-Jahaa.....

Ännu en ledig dag borta...

Nu ringde dom från jobbet och vill att jag ska komma. Dom behöver hjälp att bygga om butiken. Åh, jag orkar egentligen inte, men jag tänkte vara snäll. Dom har skickat 300 par Rizzo-skor till butiken, gissa om det är lätt att trycka in det nånstans! Sitter här med en bulle i håret, osminkad i skitiga mjukisbrallor, så jag kanske ska skynda mig lite, haha!

Platt som en pannkaka...

Det var inte dte lättaste att välja en ny plattång. Helst skulle jag gärva vilja testa dom innan, men det går ju inte. Hade iaf två stycken som jag valde emellan, en från Vidal sasson och en från Babyliss. Den första har jag faktiskt testat, och jag blev inte helt övertygad av den. Den är så lätt så jag tycker inte att man får nån tyngd när man ska platta håret. Sen har Sandra den, och hennes har tappat färgen plus att nånting skramlar innuti. Tror hon har bytt den en gång redan. Den ffrån babyliss är mer som den jag redan har, fast lite mindre. Det fick bli den. Är även en rosa bandet-produkt så det känns extra bra med lite välgörenhet :)



Magic...

Nu fick ni en tjuvtitt på nagellacket där innan så jag slänger ut det inlägget på en gång innan jag glömmer. Från Mavala, färgen heter Magic! Måste göra nya lösnaglar...




Rosa vinterdagar...

Här är den söra mössan! Fast jag ska byta ut rosetten som sitter där nu mot en i sidenband. Mycket finare, plus att dne blir lite större. Trodde ni att den skulle vara nån annan färg än rosa? ;) Ska köpa vantarna till också om dom finns kvar!

Tittut:




Skojar bara, ni får faktiskt en riktig idag även fast jag inte är särskilt bekväm med att lägga ut bilder på mig själv så ofta :)



I love Lena...

Jag har velat se Lena & Orups show enda sen dom startade, och nu kommer dom hit i oktober under sin turné. Ingen vill gå, och jag vägrar gå själv! Tråkigt...

Det blir lite jobb idag...

Det blev lite jobb idag iaf. Nu klagar jag faktiskt inte, jag vill gärna fylla på mina timmar så mycket som det går. Dock är det bara tre timmar och tiderna 15-18, så det är en lite halvskum tid. Skönt ändå, jag fick sova tills jag vaknade och nu ska jag ta en riktig långdusch med hårinpackning och allt. Tänkte försöka hinna hämta ut mitt paket innan jobbet också. Hoppas den andra avin kommer idag så jag kan ta det samtidigt. Har beställt nya linser och en plattång eftersom min gick sönder. Jag väntar också på den där kjolen och klänningen som jag beställde för en månad sen (rosa kjol, randig klänning, har visat det innan) men det verkar inte vilja dyka upp!

Man ska göra det med stil...

Vad sägs om en kondom från Marc Jacobs? Hittade den på Tradera.












Jag är lat...

Min "rock"-klänning har kommit idag, men jag orkar inte hämta den. Vill verkligen, men bara tanken på att göra sig presentabel känns för jobbig, haha! Jag trivs mycket bra i mina smutsiga mjukiskläder idag. Fick lönebeskedet idag också, där jag fick jag mig en riktigt trevlig överraskning. Min största lön någonsin faktiskt! Lär aldrig komma upp i det igen under den närmsta framtiden heller. Tänk vad roligt att få spendera allt istället för att spara pengar till Thailand. Visserligen hoppas jag att jag får roligt för dom där istället, men jag hinner aldrig känna att jag tjänar extra bra. Nu ska jag zappa vidare en stund!

Underdelar...

Jag gillar set av olika saker, oavsett vad det är. Hårgrejor, smink, kläder m.m. Iaf, ni minns kanske den randiga bikini-överdelen som jag köpte i somras? Jag köpte ju aldrig trosorna till den eftersom jag var osäker på om jag ville ha dom. Nu var jag inne på Åhlens en snabbis idag och strosade för att döda lite tid, och då hängde dom där på rea. Det fanns även trosor till en bh som jag köpte för ett par veckor sen, så det fick bli dom med. 35kr styck, nice price ;) Jag köpte även den där mössan jag skrev om och ett nytt nagellack igår, men det får bli en senare historia!



För ljust...

Gick hem lite tidigare idag, jag hade ingen ork att stå där och rulla tummarna, fanns ändå inget att göra. Skulle fint gå till bussen och åka hem, men jag blev helt blind ute. Typiskt att det ska vara superfint väder när jag inte kan njuta av det! Jag blir verkligen hyperkänslig för ljus när jag är sjuk, det gick inte att öppna ögonen ute. Försökte stappla bort till bussen utan att bli påkörd, samtidigt som jag ringde pappa och frågade om han kunde hämta mig vid busstationen eftersom det är svårt att gå hem med stängda ögon. Han kom och hämtade mig i Birsta istället, så jag slapp bussen idag, halleluja!
Och jo, jag har glasögon, men dom är lite för svaga nu för det var ett par år sen jag köpte dom, plus att jag vantrivs i det. Har aldrig gillat glasögon, men jag skulle vilja ha ett par nya som jag faktiskt kan använda vid såna här tillfällen!

Det där begäret igen...

Okej. Nu har drömstövlarna kommit in igen. Fast ljusa stövlar den här gången, nästan beiga. Jag som har ångest nog över dom svarta jag vill ha. Jag tror det får bli en sånhär; kosta vad det kosta vill, jag måste vill ha båda två! Dom ljusa har sin dragkedja bak på vaden, så dom är också speciella. Jäkligt svårt att få ihop bara eftersom dregkedjan börjar enda nere på hälen. Mantrat i mitt huvud låter: jag har bara platta stövlar, man får köpa i samma färg om dom har klack! Jag känner mig så klumpig i platta stövlar, så jag tror att dom "nya" skulle bli väldigt välanvända. Jag som aldrig har haft begär efter många olika stövlar, hur blev det såhär?

It's not funny, that's why I got an eyeproblem...

Haha världens roligaste replik som rubrik, kommer dock inte ihåg vad filmen heter. Var nån som jag Sandra och Marie såg för flera år sen!
Jag har verkligen ögonproblem nu, jag ser inte klok ut. Jag fick sitta och blunda på busshållplatsen för jag kan inte ha ögonen öppna när det är så ljust ute. Jag klarar inte riktigt lamporna i butiken heller, så jag ser säkert väldigt skeptisk ut mot alla kunder när jag går omkring och kisar. Det är nog ögonen som jag tycker är jobbigast när man är sjuk, speciellt eftersom jag ska lyckas pilla in mina linser där också.
Bussen går så tidigt på helgerna när man har öppning, så det är därför jag sitter här nu. Butiken tar typ två minuter att öppna så jag sitter bara och väntar. Tur att min stora godispåse finns kvar som sällskap, även om det är lite för tidigt att hugga in på den även för mig. Kakor brukar bli en utmärkt frukost, men godis är lite för sött :)

Dumma näsa...

Inatt var det inte lätt att sova, har vaknat flera gånger. Jag har verkligen problem när jag inte kan andas genom näsan eftersom jag alltid gör det. Jag får inte riktigt grepp om fågelholksmetoden! Jag behöver iaf bara stå ut att jobba såhär idag, sen är jag ledig igen. Det är inte jag som stänger idag heller, så krisar det så kan jag gå hem lite tidigare!

Nya smycken...

Jag pusslade ihop lite smycken hemma hos mamma tidigare i veckan. Blir lätt att man hamnar i hennes lilla smyckeshörna när man är där! Jag gjorde ett färgglatt armband av platta stenar. Jag gjorde det faktiskt för att ta med det när jag reser, det ser lite somrigt och turistigt ut. Jag tänker inte ta med mina käraste smycken, så det är ganska kul att göra nått enkelt att ta med dit. Ska göra ett med färgglada snäckor och ett namnarmband också. Tänkte ha flera stycken på mig samtidigt!
Gjorde även ett enkelt silverhalsband med tre berlocker. Det står Love, Faith och Hope på dom. Sen har mamma gjort jättepärl-armbandet, men jag ville ha det :)





Vem är du...

Jag hatar när man möter folk som man inte vet om man borde känna till eller inte. När jag gick hem så mötte jag tre killar på andra sidan vägen. Det blir ju så att man tittar på det som finns så det var väl inte så konstigt att man mötte blickarna. Men sen höll ena kvar blicken och log innan han fick fram nån form av hej. Jag bara stirrade tillbaka och kände hur hjärnkontoret jobbade, kände jag dom där? Har vi hånglat på krogen när jag var 18? Haha, ni vet nog vad jag menar! Jag tycker det är jobbigt, jag vet inte hur jag ska bete mig. Eller så kan dom ha tittat för att jag såg ut som en fågelholk. Igentäppt näsa är ingen höjdare för flåset, så jag måste gå med öppen mun, haha!


Gömd...

Usch, det är såna här tillfällen som jag vill jobba gömd nånstans. Rufsigt hår, mjukisbrallor, osminkad utan en kund i närheten. Typ på ett lager nånstans. Fast tillbaka till verkligeheten, det finns antagligen ingen chans att jag skulle gå så till jobbet iaf, haha! Även fast min vapendragare flytande eyeliner inte är nån höjdare med rinniga ögon. Har lunch nu, men jag orkar inte springa omkring och se allt som jag inte kan köpa, så jag sitter här och snorar istället. Fast jag ska kanske köpa en mössa, ska gå och titta på den snart. Febertermometern är min bästa vän (egentligen ovän) nu och det har redan åkt fram ett par gånger. Spännande att se hur graderna växer i takt med timmarna jag jobbar. Jag ser inte fram emot att behöva åka buss hem...

You give me fever...

Jag har lite feber, känns inge bra. Känns ännu sämre att jag har två dagar kvar att jobba också, men jag vill inte förlora pengarna heller... Åh vad jobbigt! Nu ska jag iaf gå ner till bussen så jag inte missar den, hörs sen om jag orkar! Annars säger jag trevlig lördag till er redan nu :)


I want candy...

Jag sitter inne på kontoret och myser med min enorma godispåse från Jamjam, och vet ni vad? Helt plötsligt ser inte världen lika grå ut ;)

Skitdag...

Idag är det en riktig jäkla skitdag! Känns som hela dagen kommer gå i samma bana. Har man blivit på dåligt humör så är det svårt att komma ur det. Jag mår fortfarande inte bra, så det var inte vanlig morgonsnuva. Har mått lite illa så jag tog min lunch nu för att se om det går över. Spillde även ett glas vatten i knät, mycket trevligt! Som om det inte var kallt nog här på Nordpolen (butiken i Birsta är svinkall) redan, vilket jag också tänker klaga på. Och ja, till råga på allt så är det en såndär dag då jag helt enkelt är jätteful. Fula kläder, fult hår och fult huvud. Haha, den positiva energin strömmar verkligen...

Förresten, jag kommer inte blogga så mycket idag. Jag kommer vara fullt upptagen med att tycka synd om mig själv!

Snorig...

Jag vaknade alldeles snorig idag, mycket trevligt! Rinner fortfarande ur ena näsborren men det brukar ju ofta ge sig en bit in på dagen. Hoppas jag inte åker på nån riktig förkylning bara! Jag ska iaf alldeles strax gå ner till bussen för det är jag som öppnar idag. Hörs sen!

Ser bra ut...

Ser bra ut på Timrå-fronten! Mycket bra att börja säsongen med att vinna mot nuvarande sm-segrarna. Om dom nu vinner, det vill säga :)

Premiär...

Hockeypremiär på hemmaplan ikväll. Jag vill gå. Buhu...

Shake it...

Lillan har blivit riktigt stor nu. Man kan både dansa och leka Följa John med henne. Bitas är dock fortfarande favoritsysslan!





Svarta klänningar...

Det här inlägget kommer bara handla om svarta klänningar efter en fråga jag fick. Ni andra kan ju hoppa över det, är kanske inte så intressant! :)
Nu vet jag varken ålder på personen, vad klänningen ska vara till, eller vilken stil hon har i vanliga fall, så jag tog med en hel massa olika klänningar! Du skrev att tjejen hade platt rumpa m.m, så jag skulle i så fall personligen välja en av dom lite puffigare modellerna. Man får lite mer former i dom, speciellt i dom som sitter åt i midjan! Dom går att piffa upp med egna skärp också, det är ju oftast bara att dra bort det som följer med. Är dom utan skärp så kan man sätta dit ett iaf för att göra den lite mer egen! Sen är det dom lite vanligare, tråkigare klänningarna (dom från H&M) som man kan piffa till hur mycket som helst med accessoarer. Det kan ju också vara kul om man ska vara lite mer vardagsfin! Klänningarna här kostar mellan 199kr - 50pund. Topshop (internetshoppen) kanske känns lite krångligt, men dom har snabb leverans och billig frakt :)


Topshop:


H&M

Gina Tricot:

Den lilla svarta...

Beställde en sista bikini (tror jag) inför Thailand. Det blev en svart Miss Sixty-bikini i ungefär samma modell som min lila och rosa bikini. Det var väldigt liten stjärt på den så det är tur att jag ska börja mitt hälsosamma liv snart, haha! Men jag gillar ändå modellen, man får ju mindre solmärken iaf! Trycket hade gärna fått vara lite mindre blaffigt också, men man fick inte se hur den såg ut bak när jag beställde den.


Jag ska fixa rådet om den svarta klänningen imorrn, måste fundera lite på vad det finns först! :)



Fram och bak

Full av tapas...

Åh vad mätt jag blev! Var faktiskt riktig god mat av det jag väl kunde äta! Vi valde ju en hel massa tapasrätter (olika smårätter) och mycket av det är räkor och sånt. Inget som jag gillar! Jag åt iaf vitlöksmarinerade kycklingbitar, cayennepeppar-potatis och marinerat fläskfiléspett. Mycket mumsigt! Till det blev det cider, måste passa på när det bjuds, haha ;) Jag saknar faktiskt att göra mer saker med jobbet, det är så lugnt och avslappnat men ändå trevligt. Eller ja, känner jag dom yngre rätt så kommer rock n roll-festen bli allt annat än lugn ;)




Bråttom...

Jag vet inte vad jag tänkte med i måndags när jag skrev, det är idag jag ska äta med jobbet, inte igår! Sov hos mamma inatt så jag hann inte med nån mer uppdatering på kvällen. Jag ska strax iväg och äta nu, så jag måste skynda mig, men jag tar tag i bloggen när jag kommer hem! :)

Bara massa mat...

Håll i hatten, ingen har sagt nått om extrajobb under mina lediga dagar. Fantastiskt! Istället ringde mamsen nyss, hon ville träffas och fika imorrn på stan. Min folkskygga mor har äntligen börjat bli social, det känns jättebra. Speciellt eftersom vi inte gör sånt ofta ihop. Det blir iaf jag, mamma och Evelina och en påse med pärlor. Mammas nya liv beror typ bara på att hon vill köpa nya pärlor till sina halsband, haha!
Sen imorrn ska jag på restaurang och äta middag med Birsta-jobbet. Saffran blir det, ett spanskt ställe. Jag hoppas dom har normal mat som jag kan äta eftersom jag är något kräsen. Nära hem är det iaf så det blir ett stort plus i kanten för det!


Nu ska jag se klart på I ditt ansikte!

Svart mocka...

Inviger mina svarta mockastövlar idag. Dom har jag också glömt bort här. Det börjar bli lite kallt med strumpisar och ballerinaskor, så det får bli dom. Det var av den anledningen jag ville ha dom, dom känns mycket nättare till klänning än vanliga skinnstövlar. Sen blir mocka mycket svartare i färgen, så det smälter in bättre! Tog en bild för att visa (högra bilden), men det är svårt att visa svarta detaljer på bild. Skillnaden syns mycket mer i verkligheten!




Långledig...

Sista jobbdagen, sen är jag (håll i er nu) ledig i tre dagar! Fattar ni, tre dagar! I streck, i rad, sammanhängande! Haha! Än ska jag iofs inte ropa hej, jag vet ju precis hur det har gått med mina lediga dagar under hela sommaren. Det har börjat en ny tjej också som jag ska lära stänga ikväll. Kul att nån kommer ihåg att nämna en sån liten detalj för mig, haha! Jag visste inte ens att vi behövde en till. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra det smidigt heller, för det är jäkligt stressigt att hinna med bussen hem. Antingen går den 20.10 eller 20.40, skulle gärna hinna med den tidiga. Kommunen har inte driekt lyckats anpassa bussarna efter alla människor som jobbar därute, utan bara efter besökarna som ska hem.

Bortglömda...

Det börjar bli dyrt att inte hitta igen batteriladdaren. Alla bilder jag visar tar jag med mobilen och mmsar till bloggen. Kostar ju en del på en månad. Fattar inte vart jag har lagt den! Jag är allvarligt rädd för att öppna nästa mobilräkning. Min bror ställde ju in så att man jag ska få ett sms när jag har spenderat en viss summa, men det försvann tydligen också i telefonrymden sammtidigt som nummerpresentationen! Så ja, jag har ringt för betydligt mer än varnings-smset på 100kr. Dåligt.
Nåväl, nu till saken! Jag skrev ju att jag hade lite mer shoes att visa, så jag tänkte ladda upp det nu. Har blivit ganska lat med den publiseringen nu för tiden.
Röda träskor till framtiden. Ser en vision om 10 år när jag ska gå till brevlådan och hämta posten vid min villa, haha! Tror inte dom finns kvar om 10år faktiskt! Sen en par blåa partyskor. Mest bara för att jag inte hade den färgen innan.




Hål i väggen...

Jag ska spana in Hål i väggen-premiären nu kl 20.00 på Tv6. Verkar vara en ganska udda program, men det kommer ju också faktiskt från Japan, haha! Vi borde ta fler ideér därifrån, deras program är ju helt galna! Den största anledningen att jag tittar är Björn Gustafsson i silver-catsuit. Grrr ;) Kolla in gossen på klippet här.





I love rock n roll...

Vi ska ha personalfest i oktober, tom fest med tema! Vill ni veta vad vi ska ha för tema då kanske? Rock n roll. Jag ska vara rockig. Ha ha ha ha. Jag har redan haft ångest i en vecka, men det ordnar sig nog. Jag är så lite rock som man någonsin kan bli, så jag har faktiskt haft riktig klädångest. Tycker inte om att ha på mig saker som jag inte trivs i offentligt! Kan ni ens föreställa mig i den stilen? Nu har jag iaf beställt en klänning som en liiiiten kompromiss. En jäkligt dyr kompromiss faktiskt. Ångestdyr. Den är väldigt jag, men den har faktiskt nitar på sig! Höhö, känner mig riktigt busig! Känner jag mig extra busig så kan jag alltid vända på den så den blir genomskinlig fram istället! Det skulle vara nått, haha! Usch!
Nu förstör jag överraskningen lite eftersom kära Mickis brukar titta in här, men du skvallrar inte, eller hur? ;) Sen får jag väl satsa på svart, röda läppar och rufsigt hår eller nått! Om allt går som planerat det vill säga. Jag hoppas att den inte är lika muskort som den ser ut på bilden...








Måndag hela veckan...

Jag satt precis och bläddrade igenom min nya kalender. Räcknade lite helger för att se hur många irad jag jobbar, och kom fram till nio. Och det är bara sen augusti, sen var det alla helger innan som inte syns i kalendern. Jag tror faktiskt inte att jag har varit ledig en hel helg sen veckan efter Gatufesten, helt seriöst. Det borde bli ungefär 12 helger totalt eller nått sånt. Det är inte konstigt att jag knappt minns vad man gör på en helg, jag får ändå aldrig njuta av det, haha!
Show me the money, baby ;)

Great minds think alike...

Okej, lite läskigt faktiskt! Jag fick ett sms av Jessica där hon skrev att hon inte har nåt att ta på sig. Då funderar jag på vad hon har för kläder, gnuggade geniknölarna ett tag. Så skriver jag tillbaka att hon ska ta sin blåa tunika från Gina som jag också vill ha, jeans och ett par heta skor. Då skickar hon tillbaka på två sekunder att det är exakt det hon testar! Det är rätt bra prickat av oss med tanke på hur mycket kläder man äger, haha!


Great minds think alike ;)

Köttigt...

Dom fick se min tumme på jobbet. Dom såg när jag plåstrade om så jag visade lite i närbild. Nu ser det faktiskt bra ut, det läker jäkligt fort där! Fast dom sa att jag var äcklig, haha! Nu tänkte jag vara äcklig och visa här med! Det är så svårt att fånga på bild hur det ser ut. Det är verkligen hörnet som är borta en liten bit, men det syns inte i den vinkeln. Men som sagt, nu ser det bra ut jämfört med innan. Var väl aldrig nån fara egentligen heller, men jag får panik av blod och föreställde mig att halva fingret var borta ungefär, haha! Jag ska iaf passa mig för hylljäkeln i fortsättningen :)



 

Ljuva ting...

Idag hade både jag och Jessica en riktig liten wow-upplevelse! Vi höll på att packa upp varor och helt plötsligt kom detta ljuva ting fram. Kan eventuellt vara en av säsongens snyggaste stövlar hos oss! Vi blev totalt nerkärade så vi tog snabbt en varsin 38:a och la undan till oss! Jag har ju lagt undan en Esprit-stövel i Birsta också, så nu har jag lite beslutsångest över den. Skit samma, den här ska jag iaf ha! Lite rolig med dragkedjan på utsidan, högt skaft och en superstadig klack i lagom höjd. Givetvis äkta skinn! Kostar 1195:- Hmm, jag tror faktiskt att jag har fler skor som jag inte har visat. Bland annat ett par mockastövlar och ett par träskor ;)







Hemma snart...

Usch, nu är jag trött igen. Eller snarare jobbless, känns som jag har varit här i två dygn nu, haha! Det blev så ensamt när både Mickis och Jessica drog vid sextiden. Har visserligen stängt nu, men det är jag som öppnar imorrn så jag tänkte fixa allt ikväll. Bättre med lite extra sovmorgon, då behöver jag bara gå hit och öppna direkt!
Magen börjar kurra också så jag ska hem och steka köttfärs till tacos. Har ätit det typ tre dagar på en vecka, men gott är det! :)

Åh, flashbacks...

Herregud, amerikanska gladiatorerna har börjat igen! Jag har inte sett Gladiatorerna sen den sista svenska omgången gick 2003, och det var endast för att jag var cheerleader den säsongen. I Gladiatorerna alltså! Man får lite flashbacks från inspelningarna, det var verkligen jätteroligt! Sista dagen kramdes jag med Attila, den snyggingen, och han lyfte upp mig rätt i luften (jag bad om en kram om han lyfte upp mig som en avslutning). Gissa vem som myste i det ögonblicket, haha! Kan eventuellt ha hållit fast mig lite för länge, och lite för krampaktigt innan jag släppte taget, men vad gör det ;) Sen var det efterfest på ett hotell här i stan. Visserligen var jag nykter (jag var faktiskt bara 16 så vi yngre fick inte pyssla med sånt), men det kan ha varit så att en viss tv-profil dansade tills han/hon druttade omkull på dansgolvet! Men bara kanske... ;)

Kanske har en rätt stor garderob ändå...

Jag kom på en rolig grej nu. Såhär lät det på stan idag när vi kollade på kläder vid tre olika tillfällen:



Sandra: Åh, vilken läcker!
Jag: Men det är en sån jag har!


Marie: jag tycker att den där toppen är så fin!
Jag: Jaha, jag har en sån.


Jessica: Jag har sett en jättefin rosa kofta på Cubus med hjärtknappar.
Jag: Hmm, jag har en sån fast en röd!

Duktiga jag...

Full rulle hela dagen, och nu är det plötsligt kväll! Marie plockade upp mig vid halv två, sen mötte vi Sandra på stan. Vi gick direkt till Waynes där vi blev kvar ett tag innan vi strosade runt på stan. Det finns mycket gott där, mums! Iaf, Cissan på jobbet fick syn på mig så ryktet nådde Jessica. Jag fick inte gå hem utan att gå till henne, så när Sandra och Marie åkte vidare gick jag til jobbet istället. Jag prickade precis Jessicas lunch, så jag höll henne sällskap på Charm också. Bra med två fikaställen på samma dag, haha! Jag köpte faktiskt inget där, så illa var det inte! Som vanligt så blir man kvar på jobbet längre än man ska, så klockan var över sex när jag gick därifrån. Nu har jag spenderat kvällen med att diska, vattna blommor, sopa, röja undan och plåstra om mitt stackars finger. Känner mig väldigt duktig :)

God morgon världen...

Åh, vad skönt att få sova till elva! Brukar inte kunna sova så länge eftersom man blir så van att kliva upp tidigt. Nu ska jag göra mig i ordning, ska träffa flickorna vid två-tiden :)

Klantarsel...

Helvete (ursäkta uttrycket) vad det dunkar i tummen, typiskt att det är högerhanden också! Vet ni vad det värsta är? Jo, det har jag glömt berätta för er. Igår ösregnade det när jag skulle hem, så jag tog fram mitt paraply och skulle fälla upp det. Då hade det fastnat, så jag fick typ bryta upp det och klämde mig så piggen stack rakt in i min vänstra tumme. Det vart ett litet hål, men desto djupare, så nu har jag två skadade, onda tummar. Bra jobbat av mig! Jag skämtar inte, såhär är det att vara jag. Världens j*vla (ursäkta igen) klantarsel!


NU ska jag sova...

Honey, Im home...

Det blev några pers, tror vi var ungefär tio personer. Det var chokladfondue med fruktbitar som stod på schemat, det var faktiskt min första gång! Min favorit är nog banan, allt annat känns lite skumt att doppa. Jag är övertygad att jag skulle älska ostfondue, smält ost är bland det godaste som finns!
Nu ska jag bläddra igenom Solo och se om det står nått intressant. Vill vara vaken så länge som möjligt när jag väl kan, men jag lär nog somna inom en snar framtid :) Godnatt, folks!




Hemma, men snart borta igen...

Kom hem för 20 minuter sen, har slängt i mig en taco och nu ska jag fixa till mig en snabbis. Ska upp till Marie och hänga med tjejorna en liten stund, en tjej i gänget ska nämligen flytta till sthlm och plugga. Blir som ett litet avsked! Jag ska iaf inte stanna så länge för jag är så jäkla trött. Har fått nya Solo idag, så det får bli läsning och en dusch senare ikväll. Och imorrn är jag ledig, ska bli så himla skönt! Jag, Sandra och Marie har faktiskt lyckats blivit ledig samma dag, vilket är helt jäkla fantastiskt, så vi ska ner på stan och fika på eftermiddagen. Kan knappt bärga mig innan jag får sätta tänderna i Waynes kladdkaka.

Fixat mobilen...

Jag kom på en grej. Fingertoppar växer väl tillbaka? Det är ju bara skinnet som är borta så den biten borde väl komma igen? Jag hoppas det, haha!
Iaf, jag var nere hos bror Fredrik på lunchen nu, och han har äntligen fixat min mobil! Mitt nummerpresentationtjänst hade tydligen trillat bort i telehimlen nånstans. Vilken frihet att slippa vara klistrad med mobilen efter tre månader :)

Tummelisa...

Okej, jag känner mig lite lätt svimfärdig just nu, eventuellt också illamående. Är på jobbet och bygger om hela damväggen och råkade slinta med ena hyllan när jag skulle sätta fast den. Så nu har jag en lite mindre tumme för det fattas en bit. Hyllan skar av en bit av mitt finger, hur nasty är inte det? Det var hörnet längst upp vid nageln som försvann. Inte en jättestor bit, men tillräckligt djupt för att börja blöda. Jag och blod är inte bästa vänner... Var tvungen att säga till att jag måste sätta mig en tag tills det går över!

Jobbig sits...

Det känns inte som jag har hunnit med att berätta vad som händer på dagarna längre, jag skriver oftast så korta inlägg för att hinna med. För nån dag sen var tex Madde i Birsta med en kompis och tittade in på jobbet. Det är ganska sällan jag träffar nån jag känner där, så avbrott är välkommet! Idag var Malin in på jobbet i stan, så jag fick titta lite på Melvin igen. Gud, vad han är söt! Sen kom Jessica ner på sin lediga dag och var med mig under lunchen. Vi satt på Waynes en timme och bara existerade, väldigt skönt!
Sen är väl den största nyheten att jag nu måste välja vart jag vill fortsätta jobba. Blev så eftersom skobutiken i stan är såld till Eurosko. Det känns inte alls bra, jag blir nästan gråtfärdig bara av tanken. Det är alltså stan eller Birsta som gäller.
Stan: min älskade skobutik och mina älskade arbetskamrater. Väldigt nära hem = gångavstånd. Få jobbtimmar.
Birsta: Jobba med tanter som jag inte har nått gemensamt med (förutom chefen som är yngre än dom och jättesnäll) så jag känner mig ganska utanför, känns långt åt helvete = buss och busspengar, senare kvällar, mycket mer jobbtimmar.
Så ja, det är vad jag väljer mellan. Båda cheferna vill ha mig på sitt ställe, så det ger mig ännu mer ångest. Jag har egentligen inget val heller, för jag måste välja stället där jag får jobba mest, och det är Birsta. Det känns jävligt hårt för jag vill egentligen inte. Jag har ingen emot Birsta när jag får variera mig, men det känns jobbigt att bli låst där eftersom det är i stan jag har jobbat i två år. Det är svårt att förklara för folk som inte har varit i samma sits hur svårt det är att lämna sina arbetskamrater ofrivilligt. Det är tur att jag har en förstående chef. Hon sa att hon ville att jag skulle stanna hos dom, men att jag ska tänka på mig själv och vad som är bäst för mig, sen sa hon att hon ska ta tillbaka mig så fort allting ordnar sig med butikerna. Jag hoppas att det kommer bli så, för då kan jag vara på alla ställen igen, precis som nu.
Tror jag har mina sista dagar i stan nu till helgen, men jag får iaf avsluta med Jessica. Det kommer kännas helt fel att lämna in mina nycklar...

Dumma val...

Jag är jobb-deprimerad nu. Jag tycker inte om vissa val man måste göra här i livet. Speciellt när man inte kan göra det man vill, utan måste välja det mest ekonomiska... Tell you more later...

Kätastråf...

Okej, here it is, dagens första katastrof: Mitt plattång ramlade sönder i två delar. Väldigt dåligt innan jobbet! Jag lyckades iaf pussla ihop den tillfälligt, men jag är jävligt rädd för att få en elektrisk stöt! Får köpa en ny nästa lön...

Dagens andra katastrof: jag tappade tv-dosan i golvet så ena batteriet och luckan försvann. Hittar det inte, så nu kan jag inte byta kanal. Jag är dömd till mtv!


Nu måste jag försöka hitta nått att ta på mig innan jag springer ner till jobbet!

Äta, näe...

Så var det det gamla ilandsproblemet: middag! Vad fasen ska jag hitta på idag då. Allting är fryst, jag glömmer alltid bort att ta fram nånting. Kanske skippar den istället, klockan är ändå så mycket nu... Måste spana i tidningen om det finns nått vettigt att titta på också :)

Klipp...

Jag har längtat hem hela dagen bara för att få klippen från galan. Råkade fastna framför en hel drös med Britney-klipp. Jag måste erkänna att jag är lite förälskad i henne... Inte så att väggarna är fulla med bilder på henne, men jag är nog lite fascinerad.
Se så fräsch och fin hon var på galan igår! Hoppas den här comebacken går bättre än den ifjol bara.




bild

Vaken i onödan...

Jorå, jag var vaken kl 2 natt endast för att kunna se invigningen av vma. Bara för att upptäcka att galan började kl 3. Då blev jag arg och gick och la mig istället! Seriöst, man kan inte skriva att det börjar kl 2 om det bara är nedräkningen som börjar då! Morr...
Näe, nu ska jag jobba!

Hey, this is Brit...

Nu håller jag på att färga håret. Lagomt bra tid på dygnet för sånt tycker jag, haha! Jag tänkte faktiskt försöka hålla mig vaken till kl 2 när vma börjar på MTV. Vill se början på det eftersom Brittan är den som öppnar hela galan. Ingen har väl glömt hennes uppträdande ifjol! Hon ska nog inte sjunga ikväll så vitt jag vet, men jag vill se iaf. Får se om alla kemikalier gör mig piggare. Först hårfärg, sen tandblekning, sen BUS. Vad var en naturlig skönhet nu igen? ;)

Kjol med spets...

Hittade en jättefin kjol idag på lunchen. Tur för mig att jag hade reklamerat en tröja precis innan! Den är svart, och höstig med fina detaljer (knytband i midjan, knappar hela vägen fram, och en cremefärgad spetskant längst ner), så den åkte med utan att ens bli provad. Tur för mig att den satt bra :)




Ingen prutmån...

Jag har en till punkt till min kund-lista: Kunder som försöker pruta priserna! Hallå, det är ingen marknad i Thailand dom handlar på! Idag lät det såhär:


En kund kom och la upp en resväska på disken.

-Kan du göra nått åt priset på den här?

-Vad tänkte du på då? (jag trodde att den kanske var lite defekt eller nått)

-Tjaa... (säger inte så mycket)

-Bara allmänt sänka den?

-Jaa.

-Näe, det kan jag inte!

Han står kvar ett tag, lägger på ett tvekande attityd. Ungefär som att han tror att jag ska ändra mig. Jag är alltid stenhård, höhö ;)

-Okej, jag får väl ta den ändå...



Fantastisk start...

Min dag började fantastiskt bra idag! Ska dela med mig en liten historia till er. Jag gick till bussen som vanligt, och nedanför backen där jag bor så har vi en stor väg med en fyrvägskorsning. Jag väntade vid övergångstället tills det skulle bli grön gubbe så jag kunde gå över. Under tiden sa hann det samlas ca 15 bilar vid övergångstället som hade fått rött. Dom stod alltså kvar när jag ensam gick över alla filerna. När jag hade gått över tre filer av fyra så börjar en bil råtuta åt mig. Verkligen TUUUUUUUUUUUT TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT! Alla bilar hörde. Jag vände mig om med den vanliga "om blickar kunde döda" och en min som sa ungefär "varför tutar du på mig idiotjävel". Alla bilar såg. Ja, ni förstår säkert på ett ungefär. Så jag fortsatte att gå en liten bit till och kom på att jag skulle fixa till min sjal, när jag märker att jag har tappat den! Så jag vänder mig om och ser den ligga på andra sidan vägen! Bilen tutade snällt åt mig för att jag skulle märka det. Så alla bilar såg mig tappa den, hörde bilen som tutade, såg min blick när jag gick vidare och såg när jag upptäckte att jag hade tappat den. Dom fick även äran att se när jag med svansen mellan benen fick gå tillbaka till övergångstället och vänta på min tur igen, för att kunna gå över och hämta sjalen!


Faktiskt lite pinsamt...


The walk of shame...

Nu ska jag strax gå till bussen och åka till jobbet. Hatar att gå den biten på helgerna. Eftersom jag oftast är ganska uppklädd när jag jobbar, så känns det som alla tror att jag går the walk of shame (bortamatch) istället för att jag ska jobba. Jag är inne i en period när jag känner mig mest bara ful och äcklig, så kläderna får kompensera lite under tiden! Näe, nu ska jag försöka skynda mig ner i mina pumps, hörs ikväll!

Förälskad...

Nu blir det sånt där innehållsbyte igen, men jag har en ny klänning. Och jag är helt förälskad i den! Åh, vad fin den är...

And that's why I love you...

Pojkarna vann sca-cupen, grattis! Ja, jag pratar alltså hockey, börjar ju bli dags för den säsongen igen! Jag var taggad att gå på en match i helgen, speciellt derbyt mellan sundsvall-timrå idag, men jobbet kom ju ivägen. Gud, vad jag längtar efter E.On Arena och matcherna igen. Det var ju som mitt tredje hem förra hösten, haha! Har faktiskt funderat på ett säsongskort, men jag ångrade mig ganska snabbt när jag såg priserna. Jag vill ju ha dom lite dyrare platserna och då går kortet loss på minst 5250kr. Jag får mycket kläder för dom pengarna! Speciellt eftersom jag alltid går gratis ;) Skulle vara ett ståkort för 2000kr då, men jag vill sitta. Får så ont i ryggen annars! Hmm, väldigt spännande att läsa om. Ganska stor variation ibland här på bloggen, ena inlägget handlar om kläder och nästa om svettiga hockeymatcher, haha!

Dålig timing...

Jag som hade bestämt mig för att ta bort mina naglar ikväll. Så fick jag beröm för dom av en kund istället, så nu blev jag osäker. Fast jag tror faktiskt att jag ska lufta mina naglar lite innan dom ruttnar bort där under! För göra om det snart igen :)
Nu ska jag bara sluta jobba, sen blir det buss-date med Mary maräng!

Min helg...

Jag vill inte jobba, jag vill ha helgen för mig själv. Sova länge, ligga och läsa, göra lite fika och slänga mig i soffan. En timme med Carmen-dvdn, lite städning och en dusch. Kanske gå ner till solariumet...
Men, men så blir det inte, bara att gilla läget. Jobbar till 18 idag :)

Gratis är gott...

Busschauffören bjöd mig på resan hem idag, trevligt värre! Kom hem för en liten stund sen, så jag har bara hunnit slänga i mig en tacos än så länge. Tänkte försöka komma igång med städningen, men soffan känns ju betydligt mer lockande...

Daughter...

Har fått ett nytt halsband av mamsen. Älskar såna ringar, så jag blev jätteglad! Hon var även och lunchade med mig och jessica idag, så jag fick lite berlocker som jag ska göra egna halsband av också. Blev en liten dubbelbokning, skulle äta med Jessica men mamma ville att jag skulle följa med och köpa pärlor, så det blev en blandning. Det gick ju bra det med :)




Mindre bra saker med jobbet...

1. När man gör nånting snabbt bakom lagret och kunderna skriker i hallååååååååååååååå i dörröppningen som om dom har fått vänta i en kvart!

2. Sopa golven. Väldigt mycket golvyta.

3. När praktikanterna gör fel fast man frågat tio gånger om dom förstår.

4. Kunder som lämnar ett hav av skor på golvet. Tex en kund som testade 15 (!!!) par skor och bara lämnade dom mitt på golvet.

5. Allmänt jobbiga kunder, vilket inkluderar:
a) Dom som lämnar tillbaka skor för 25 kr. Bensinen kostar mer än skon.
b) Dom som försöker lämna tillbaka använda skor. Anledningar kan vara sådan som att dom har mystiskt krympt när dom användes/känt att dom var för små när dom har använt skon en vecka/färgen var inte bra/har ingen användning för dom längre.
Standardreplik:
-Men vad ska jag göra med skorna då?
-Ja kära vän, vad ska vi göra med dina använda skor?
c) Kunder som kommer på att dom har klubbkort precis när allting är klart, så man måste göra retur och börja om från början igen. Suck.


Men det händer mycket roligt också ;)

Vädret förföljer mig i sömnen...

Helt sjukt att jag ska vara påverkad även där! Inatt drömde jag att det var nån slags happening på stan, så det var massor av folk och strålande väder. Jag hade varit nån annanstans med för mycket kläder på mig så jag tänkte byta om till nån somrig klänning. Så fort jag började klä av mig började det spöregna ute!

Såhär sover inte jag...


Socialt handikappad...

Socialt handikappad. Jag tror faktiskt att jag och min bekantskap är det ibland. Vi satte oss på ett fik idag när vi var på stan, och jag hann inte ens sätta mig på stolen innan jag välte omkull min Pepsi så det stänkte över hela stolen och bordet. Malin hade problem med avstånden så hon small ner glaset på bordet och kastade iväg sin sked. Evelina kastade sina pengar på golvet och klirrade ihop flaskan med sitt glas. Dåligt kombination på ett litet café, haha!

Finns även tydligen fler än jag som lever i sin egna lilla värld ibland. Innan vi satte oss så skulle jag springa in på jobbet och hämta en påse. Tänkte stoppa ner mitt blöta paraply i den innan jag la det i väskan. Iaf så stod kollegan bakom disken och hade en kund när jag gick dit. Jag var alltså bakom kassan när hon fortfarande stod där, hämtade min påse och gick. På fiket ringer telefonen, och då var det hon. Helt ovetandes om att jag faktiskt hade stått alldeles brevid henne i kassan, haha!


-Hej Magdalena! Jobbar du idag, eller är du ledig?
-Hmm, jag är ledig...

Jag <3 bebisar...

Jag kidnappade lilla Melvin ett tag i fotöljen. Hur söt får man bli? :)




Brunt är.. jaa brunt...

Dåligt väder idag, så jag invigde mina fina, colabruna stövlar för säsongen. Lite svårmatchade så det fick bli en ganska ny tröja från Indiska till, och den nya bruna väskan! Me like väskan :) Ursäkta min mongofot, har en tendens att böja kroppsdelar lite skumt på bilder. Hmm, bäst att ursäkta röran i bakgrunden också, har ju faktiskt skrivit att jag måste städa, haha!







Date med Melvin...

Och Malin såklart! Faktiskt mest Malin, bebisar sover alltid när jag är i närheten. Köpte pyttesmå presenter till Melvin, inga stora grejor men väldigt söta! Det blev en liten mössa och ett par strumpor från Lundmyr of Sweden.




Min humor...

På jobbet för nån dag sen så fick vår jobbgosse veta att han ska på anställningsintervju. Moderliga som jag och Jessica är försökte vi träna honom i vad han skulle säga. Dock behövdes det inte, för han hade redan svar!

Fråga: Beskriv dig själv med tre ord.
-Snygg, sexig, singel!!



Han är även golfare så jag frågade vad dom gör under vintern. Det hade Jessica svar på!
- Dom lägger det på is!!



Haha, jag måste ha världens sämsta humor, men som vi garvade den dagen. Herregud vad han kommer sakna oss om han byter jobb! ;) Annars när vi inte jobbar så brukar vi för övrigt öva på karatesparkar (med tillhörande ljud, självklart), surfa i luften, sjunga (läs: vråla) bakom kassan och äta kakor i vårt kök!

Sugarrush...

Kvällsfika :) Japp, det är helt klart ett under att jag inte väger 153673567232kg! Jag har inte ens bra ämnesomsättning, jag var ett tjock barn. Konstigt...




Fin klänning...

Jag blev helt galen i den här klänningen när jag såg det final-avsnittet. Skulle fortfarande väldigt gärna vilja ha den...



Bild

Väska...

Kommer ni ihåg i somras när jag letade överallt efter en brun väska men inte hittade någon? Det tog då tid, men nu har jag hittat den perfekta! Jag ville egentligen inte ha en så ljus nyans, men den passar bra till mina bruna vinterstövlar så det blev bra ändå. Väldigt lämplig storlek på väskan också! Hittade den på Kappahl av alla ställen.






Ett hemligt paket...

Jag har ju glömt att mitt lilla (egentligen ganska stora) paket från sexpartyt har kommit! Och vad ligger där i tänker ni? Fortsätt fundera på det ni, för så öppen ska jag inte vara ;)





Ajaj...

Mina fötter... Första dagen dom fick vara instängda i stövlar på väldigt länge. Stackars dom. Har byggt om i butiken hela dagen igen, gud vad det är jobbigt! Jag förstår egentligen inte varför det tar så himla lång tid, haha! Imorrn är jag iaf ledig så då ska jag förhoppningsvis träffa Malin. Sprang ihop med henne igår så vi bestämde lite löst :)

Things to do...

Att göra lista:


1. Ringa Malin och boka träff
2. Maila resebolaget om mitt felstavade ungdomskort (har bara skjutit på det en månad)
3. Skriva ut nya e-biljetter och lägga dom på nått bra ställe
4. STÄDA
5. Duscha

Oh yeah, I'm a wild one...

Ikväll har jag varit riktigt wild and crazy. Jag gick på bio, bara sådär mitt på en måndag! Vi höll på att prata bio på jobbet, så jag och Jessica drog iväg när vi hade slutat jobba. Det blev barnhemmet som jag har velat se ett tag! Också en film på spanska, men nu visste jag att det gick bra ändå. Bäst av allt var att vi var helt själva i hela salongen! Inte en enda människa till, det har jag aldrig varit med om. Så ja, ett tips om ni ska roa er med annat i salongen är att gå på en skräckis/thriller innan sex på kvällen, haha! ;)
Seriöst, det var hur underbart som helst, fötterna åkte snabbt upp på sätet framför så man kunde gäsa medan man fyllde kakhålet med godis! Fast jessica var tvungen att gå på toa mitt i allt, så då vågade inte jag sitta kvar där i mörkret, stod i korridoren med öppen dörr och spanade på filmen, hahaha! Filmen var faktiskt helt okej!




En ny jacka...

Invigde den igår, trvis riktigt bra med den faktiskt!




Just ja...

Här är dom andra shoesen! Funderar på att försöka inviga några nya idag eftersom jag aldrig hinner använda allt annars. Blir nog sandalerna i så fall, jag gillar marknivån, haha!





Jobbtime...

Vad drygt det börjar bli att aldrig vara ledig tvp dagar i rad. Man hinner knappt känna att man är ledig innan man ska tillbaka. Men, men det är ju bara två veckor till som jag jobbar mycket, sen får vi se! Vill ha pengarna, men samtidigt skulle jag vilja vara ledig en vecka också...


Dags att bli klar inför jobbet!

RSS 2.0