Valborg...

Hoppas ni får en trevlig Valborg idag! Själv ska jag mer eller mindre bojkotta denna dag, iaf supardelen. Sista april är lite av en öm punkt för mig fortfarande. Att nått började så bra den dagen, men slutade så dåligt flera månader senare...
Skulle mycket hellre bara titta på en brasa för myshetsfaktorn eller nått sånt. Vädret är ju fantastiskt även om det blåser lite!

Som sagt, Happy Valborg! :)

Tycker inte om...

Jag tycker inte om när hockeyn sabbar mitt älskade Grey's-tittande... Dåligt, mycket dåligt!

Nr2...

Såhär ser färgen ut i verkligheten.




Jag vill resa överallt...

Först vill jag bara säga: I'M GOING TO LONDON!! Så, nu var det klart. Åker om drygt en månad, med Jessica, hennes lillasyster och en kompis till systern. Det ska bli sååå kul, men det är så himla mycket man vill hinna med på så kort tid. Råkade få nys om att Britney Spears har en konsert i London precis den helgen som vi är där, så jag blev lite crazy. Dock verkar det vara svårt att hitta vettiga biljetter som inte kostar flera tusen. Attans bananer, jag skulle verkligen vilja gå!

Sen så tänkte jag även kamma hem en resa till Polen genom jobbet. Jäklar vad taggad jag är nu, det är mycket roligare att sälja när man har nått att kämpa för! Dock tävlar vi mot alla andra butiker, så chansen att vinna är ganska minimal... Jag övade på säljartalangen och charmen idag och sålde på en kille två par Eccoskor. Med lite oskyldigt flirtande kommer man långt ;)

Mer...

Lite mer bilder från helgen...




Nr1...

11cm klack. Det kräver sin kvinna det. Tror det blir mycket övning innan dom här får se dagens ljus! Sjukt snygga är dom iaf.




Ledig...

Jag känner mig manglad light. Verkar ha haft en uttmattande natt i sömnen, haha! Nu ska jag iaf göra mig klar så fort det bara går (vilket inte är särskilt snabbt), sen ska jag åka ut till Birsta. Måste lämna tillbaka en tröja på Monki. En gråmelerad Ida Sjöstedt for Monki-tröja med vit spets. Jättefin, men det kommer inte bli så välanvänd känner jag. Måste prioritera lite annat nu för tiden. Dock kom skorna som jag beställde för ett tag sen igår. Dom är..ja...får man säga vackra? ;)

Yesterday, Today...

Åkte hem till Sandra en liten stund igår. Vi köpte en varsin glass och gick på en långpromenad. Hamnade även i en parkbänk en stund och filosoferade. Sen gick vi hem och tittade på Söndagsparty en stund, innan jag åkte hem till mig.
Idag har det mest bara varit jobb, 10-19 som vanligt. Gick och fikade på Waynes med Jessica efter vi hade stängt, ingen av oss hade nått bättre för oss. Resten av kvällen har jag spenderat med all må illa och känna mig allmänt nere. Alla har vi våra dagar! Tror att jag mest bara känner mig lite ensam ibland, även fast det inte är så.
Näe, usch, nu ska jag sova och hoppas att illamåendet går över. Råkade se lite för mycket blod på hockeyn förut!








Birstafesten...

Jag kom hem helskinnad från gårdagens festligheter också! Jag hade föredragit att festen var i Birsta som andra år, eftersom jag är på Våningen lite nu och då med stan iaf. Fast Våningen är helt okej det med, ganska mysig lokal. Vi kom dit vid sju, år var det mingel en stund innan middagen. Varmrätten var kycklingfilé med rotsaksgratäng och tzatsiki. Blev lite skeptisk över gratängen där eftersom jag är kräsen, men det smakade mest bara potatis! Efterrätten var kladdkaka med grädde, mums! Det är ganska sällan som dom har så vanliga efterrätter, det ska ju vara så fint jämt.
Sen hade dom liveband och en dj, så vi rockade loss som galningar på dansgolvet där ett tag, haha! Aldrig igen i så höga klackar. Mina fötter grät!




Time to go...

Nu blir det partyparty! Eller ja, jag vet inte ens om jag ska ut efter eller inte, vi får se. Känner mig lite overkill på krogen i min tyllklänning. Hoppas att några kör på temat iaf, annars blir det lite pinsamt, haha!

Otippat par och fest ikväll...

Nånting som är lite otippat är väl ändå Katrin (tänker inte ens ge mig in på efternamnet) och Bingo? Bingo med en brunett utan bröstförstoring? Finn två fel! Hoppas det funkar bra för dom två den här gången då.
Iaf, igår var en sån där dag då jag glömde att jag har en blogg. Känner inte att jag har kommit in i det riktigt igen sen jag kom hem, kanske blir bättre sen. Nu ska jag strax börja jobba, och ikväll är det personalfest för Birstafolket. Temat sägs vara Sex and the City, men man vet ju aldrig hur många som kommer att ta det seriöst. Får se vad jag drar på mig till slut, men funderar på min svarta tyllklänning. Måste ju rasta den nån gång ;)

Det är sjukt...

Hur kan nån ta kroppen av ett spädbarn som ska begravas? Vilka sjuka människor det finns i den här världen, man blir fan rädd!

Hinner ingenting...

Snacka om att hela dagarna försvinner när man jobbar öppning-stängning. Vilket jag gör typ jämt. Borta från 9 till 19, kulkul. Jag har iaf varit hemma en timme nu och det enda vettiga som jag har lyckats med är middag och en dusch. Inväntar otåligt Grey's nu, sen blir det nog sängen tidigt, får se!

Lite mer bilder...

Nu har jag suttit en timme och läst spoilers om Grey's anatomy. Känner verkligen att det sånt jag borde syssla med. Nu har jag iag laddad upp bilderna sen i lördags, så jag fick nånting gjort under tiden! Vi fick ju en middag och bowling av jobbet så vi var på O'leary´s där man kan göra båda delarna. Maten var god, jag var svindålig på bowlingen. Ja, allt var som det brukar! Haha! Vi hade iaf kul ;)





Utflykt...

Det blev Hudik med mamsen och hennes väninna idag. Handlade lite smågrejor till lägenheten, och en massa blommor. Det är bara att acceptera att levande blommor dör så fort dom hamnar i min ägo. Blev vita rosor eftersom det är min favoritblomma. Köpte även söta muffinsformar och drinkpinnar. Har fått för mig att jag ska bli nästa Leila tror jag, haha!






Gammal favoritlåt...




I know you think that I shouldn't still love you,
Or tell you that.
But if I didn't say it, well I'd still have felt it
where's the sense in that?

I promise I'm not trying to make your life harder
Or return to where we were

I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

I know I left too much mess and
destruction to come back again
And I caused nothing but trouble
I understand if you can't talk to me again
And if you live by the rules of "it's over"
then I'm sure that that makes sense

I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

And when we meet
Which I'm sure we will
All that was there
Will be there still
I'll let it pass
And hold my tongue
And you will think
That I've moved on....


Mer bowling...

Hos Jessica innan bowlingen! :)




Förföljd av en räkning...

Jag har suttit och dampat ite light sen jag kom hem efter jobbet. Har en betald solo-räkning som dom envisas med att fortsätta skicka ut. Eller dom skrev ut den nya räkningen innan pengarna hade kommit in på den gamla, så summan stämmer inte på den nya. Förvirrande? Haha! Skickade iaf ett mail så dom får säga hur jag ska göra. Tror jag ska säga upp hela prenumerationen tills vidare faktiskt.
Imorrn är jag ledig, så jag får se vad jag hittar på. Ska kanske rensa vidare medans jag har lust... Nu blir det iaf Sex and the city i sängen! Eller ja, inte i min säng utan tvn i sovrummet... Ni fattar ;)

Nattinatti...

Söndagsparty var ju ett...annorlunda program. Svinkul när dom skulle lära sig brottas, haha! Har inte hunnit ladda klart alla bilder ffrån igår, men jag bjuder på en så länge. Måste borsta tänderna och krypa ner i sängen till Supernatural!





This is my happy face...

Sura miner i tröjan. Blev lite gladare när Julia kom och fick lida med mig ;) Måste faktiskt erkänna att det är ganska skönt att slippa tänka på vad man ska ha på sig, haha!






Hörs senare...

Dags att åka till jobbet, sen blir det middag och bowling efteråt. Minns knappt när jag bowlade sist, men jag suger ganska hårt. Hoppas, hoppas att det går bättre idag. Är lite dålig förlorare på insidan ;) Hörs ikväll eller imorrn!

Länge leve knäckebröd...


Just shoot me...

Den här fina kreationen måste jag ha på mig på jobbet i två veckor framöver. Muttrade något om den när jag visade den för mamma medans hon fnissade för fullt. Inte riktigt min stil, eller storlek. Jag ser ut som ett barn i mammas tröja ungefär. Kan bara dra på ett par strumpbyxor så har jag en ny klänning! Och färgen! Herregud. Om ni tycker att trycket på framsidan är snyggt så ska ni se baksidan. Där sitter trycket nämligen över hela ryggen. Lovely! ;)




Sy...

Symaskinen åkte fram idag istället, lika bra att få det överstökat. Fixade till ett par klänningar och mina Merdejeans som aldrig har sett dagens ljus. Funderar på att slita sönder mina gamla Lee-jeans också. Eller så köper jag ett par, vo får se. Svårt att få till den snygga, trådiga slitningen när man gör det själv. Vill inte ha stora hål där allt väller ut när man böjer på benen, haha! Visserligen så behöver jag ändå nya jeansshorts, så det kan vara värt ett försök.

Ingen rast, ingen ro...

Haha, jag visste att jag skulle klättra på väggarna. Än så länge har jag bakat, lagat middag till mamma, tvättat m.m. Funderade på om jag skulle dra fram symaskinen förut också, men jag la ner det. Har verkligen ingen ro i kroppen ibland. Ska se vad jag kan hitta på mer innan det blir soffan för kvällen :)








Svårmatchat...

Jag ska bowla med jobbet på lördag. Frågan är: what to wear? Bowlingskorna är onekligen lite svårmatchade ;) Vi ska faktskt äta middag också så jag vill gärna vara lite dressad iaf. Dags att rota igenom klädställningen igen. Alla säger att jag inte får köpa nått nytt eftersom jag har så mycket redan. Hmm!








Väntar på nya skor...

Väntar på en annan också, men den verkar vara slutsåld. Den finns iaf inte med längre. Hoppas att dom kommer innan nästa helg!









Rastlös...

Fan. Jag känner redan hur rastlös jag kommer att bli av att vara ledig i två dagar. Har ju iaf påskpysslet att fördriva tiden med. Bättre sent än aldrig, haha! Eller första Grey's-säsongen på dvd. Eller tvätt. Eller städning.


Eller sova.








Livliga vakter...

Det första jag fick höra när jag dök upp på jobbet idag var: är du trött? Känns alltid bra när man förstår hur hemsk man egentligen ser ut, haha! Fast det var ju iofs sant båda delarna. Det finns dock en vakt som livar upp vissa dagar. Han kom in precis när jag stod framför spegeln

-Det ser bra ut. Allt klär en skönhet.
-Vad trevligt
-Det är ju sant
-Tack...

Han har även börjat med att dyka på mig bakifrån och skrämma livet ur mig. Det är en liten tävling från hans sida om jag blir rädd eller inte. Blev också erbjuden att följa med honom att träna när jag sa att det borde vara skönt med tillgång till ett eget gym. Hmm...








Ganska kort dag...

Jobbade bara sex timmar idag, jag tycker om korta dagar. Eller nja, inte för korta, sex timmar är ganska lagom. Fast jag gillar ju mitt schema när jag jobbar ungefär fyra dagar i veckan, men har lite längre pass. Det är ju skönt att vara ledig halva veckan ;)
Tog bussen till mamma efteråt och kände mig extremt duktig som gick dom resterande kilometrarna hem idag. Fastän att nästa buss stod i centrum och allt! Behövde gå bort lite av kakan som Jessica hade med sig idag, haha!
Ska vara ännu mer duktig och fortsätta rensa alla gamla kläder. Håller på att tvätta allt nu, och sen ska det mesta som jag inte envänder packas ner. Jag önskar att jag kunde göra mig av med lite grejor, men jag klarar inte det. Svår separationsångest från mina ting.








Lite speciella...

Dom här skorna faller nog inte alltför många i smaken, men jag gillar ju att ta ut svängarna i skor. Kan vara ganska piffigt om man bara har nån svart top och jeans. Sitter även ett vristband som inte syns på bilden.




















Lite brunare...

Jag och Jessica besökte solarieöarna efter jobbet idag. Tror faktiskt att jag blev ganska brun om magen, härligt! Visserligen var jag ju knappast blek innan heller även om färgen sakta men säkert försvinner...












Färgglada väskor...

Från Accent så klart. Och jo, den rosa är likadan som den svarta jag visade för nått tag sen. Jag har iofs den andra modellen i svart också, haha!










Nehe, inte imorrn heller...

Jag vaknade imorse med en lycklig känsla av att vara ledig imorrn. Gud, så skönt tänkte jag, har ju massor av saker att fixa! Säg den lycka som varar, haha! Ska hoppa in och jobba imorrn med, så jag får vänta två dagar till innan jag är ledig. Men då tänker jag faktiskt vara ledig också, orkar inte jobba tio dagar i rad. The big boss kommer imorrn så det är bäst att visa sig från sig bästa sida ;)













Godnatt...

Dags att krypa ner i sängen igen. Har nyss kollat klart på Supernatural, min vanliga söndagssyssla. Igår tvingade jag syrran att sova i min säng och gå och lägga sig klockan elva bara för att jag skulle kunna se Dark water. Vågade inte titta på den själv, haha! Supernatural var dock inte särskilt läskigt ikväll ;)











Klippning...

Efter jobbet ska jag och syrran till Malin. Klippning står på schemat, så jag följer med och gullar med Melvin. Måste boka in mig på färning hos Malin själv också, nu är jag less på min skabbiga hårfärg. Ska dock behålla det ganska ljust, iaf över sommaren.




Fina diadem...





Gina tricot, H&M







Trött men glad ändå...

Jag tror att jag har intagit nytt gäspningsrekord på en och samma förmiddag. Jösses vad trött jag är! Fast solen skiner (dock är det svinkallt) så det gör liksom inget att man är trött. Jag blir lite rusig i kroppen när man vet att det snart är vår, haha! Kanske en liten vårweekend nånstans skulle sitta fint? New York skulle vara underbart, men ja, det kan jag ju verkligen glömma med nya lägenheten. Nya möbler är prio ett! Shit, den ska renoveras om en månad, och jag vet inte ens vart jag ska börja min rensning. Kläder, skor, prylar... Gäsp, gäsp...








Sköna under...

Ni känner säkert igen det här nattlinnet. Är från Lindex, kom för ett bra tag sen.

















Girls gone wild...

Så blir det när jag och Jessica springer på IKEA! Vi var där i tisdags när båda var lediga och shoppade loss lite. Konstigt att det inte spelar nån roll vad man shoppar, jag blir lika lycklig för en kastrull. Det blev faktiskt bara nödvändiga saker, kände mig väldigt duktig. Stekpanna, kastruller, skålar, vispskålar, stekspadar m.m, hyllplankor, frukostskålar, matlådor...






Hemmakväll is the shit...

Mmm, Ola på Så ska det låta igår. Mumma! Jag kan inte låta bli att vara smått förälskad i den mannen, haha! Sitter alltid med ett fånigt leende på läpparna när han syns i rutan. Han sjöng Guldet blev till sand så bra. Fick ett sms från min bror där han skrev att Ola ser ut som Frodo i sitt hår. Dumma bror! ;)
Idag så har jag iaf nyss kommit hem från jobbet. Hjälpte till att fixa lite potatisgratäng här hemma, så nu väntar jag på middagen. Det blir fläskfilé till, tror nästan att jag börjar dreglar bara av tanken! Sen blir det bara Robinson som vanligt. Jag känner mig väldigt städad sen jag kom hem från Thailand, har inte varit ut en enda gång. Har iaf planer dom två kommande lördagarna, så jag kanske kommer in i det igen. Dock jobbar jag nio helger i rad, så det är ganska bekvämt att hålla sig hemma också!





Pyssel...

Kanske borde påskpyssla lite när jag kommer hem förresten. Mamma köpte ju pyssel till mig för att jag var så rastlös, haha! Inte värt att jag försöker smita undan nu ;)





Det värmer...

Nu är jobbet slut, och jag och Evelina är hemma hos pappa på middag. Ska stanna över Så ska det låta, måste ju spana in Olisen där ikväll ;)
Jag jobbade med en yngre chef idag, så vi pratade en hel massa mest hela tiden. Vi halkade in på ämnet Pressbyrån av nån anledning och då berättade hon att hon som har Pressbyrån hade frågat henne vart jag hade tagit vägen för ett tag sen, haha! Jag var ju stammis där när jag jobbade som mest i Birsta.

Hon hade sagt: Du har en lång, smal tjej med mörkt långt hår som jobbar för dig. Vart är hon nu? Varför jobbar hon inte? Hon är ju så himla trevlig hela tiden!


Sånt värmer faktiskt lite en helt vanlig vardag! :)




Skärtorsdag...

Har jobbat idag igen. Dröjer fyra dagar till innan jag ser skymten av ledighet igen. Det är faktiskt rätt soft att jobba helg, speciellt nu när vi alltid jobbar minst tre stycken samtidigt. Man slipper vara ensam, vilket jag inte tycker om! :) Imorrn ska jag jobba i Birsta, så det blir lite omväxling i ett par dagar.
På schemat ikväll står nog Hjälp, jag är med i en japansk tv-show. Det har väl premiär ikväll? Haha, det är säkert svintöntigt, men jätteroligt. Jag är lättroad! Sen ska jag givetvis äta massvis med påskgodis ;)







Grattis...

Jag kollade precis på hockeyfinalen mellan HV och Färjestad. Grattis till det sistnämnda laget som vann! Åh, vad jag skulle vilja uppleva den känslan. Förstå känslan av att ha sitt lag i final, se dom leda eventuellt den sista matchen. En halv minut kvar, läktarna reser sig, applåderar, tjoar, skriker. Tio sekunder, fem sekunder, och SM-Guuuuuuuuuuuuuuuld! Spelare som kastar sig på varandra, slänger hjälmarna, tar på sig guldhjälmar istället, blir jagad av fotografer, fansen skriker. Jaa, drömma går ju...









Här kommer påsken...

Minns ni äggen jag gjorde ifjol? Åh, jag älskar dom fortfarande, men dom är snällt nerpackade i en låda nånstans. Kanske får dom synas nästa påsk!










Secondhandfynda i sin egen blogg...

Seriöst, jag satt och tittade igenom min bloggarkiv och hittade hur mycket som helst. Jag har köpt grejor för en evighet sen som jag totalt har glömt bort. Kakburkarna hade jag ingen aning om, i så fall hade jag skippat dom jag skickade efter sist. För att inte tala om salladsbesticken från Lisbeth Dahl! Det finns skor, krukor, pyssel, ja allt möjligt roligt. Nu gäller det bara att gräva fram allt innan flytten ;)









VR-favoriter...

VeckoRevyn kollade igenom vårsäsongens prylar och bestämde sina favoriter. Ni hittar dom med VR-lappar på närmsta Accent. Måste bara påpeka att dom valde ut min sjal (fast min ska vara vit), och solbrillorna som jag köpte redan ifjol. Ha!! Haha ;)










Bangkok...

Först har vi utsikten från hotellet, Radisson som vi bodde på. Det var precis så lyxigt som man kan föreställa sig, och alldeles underbart. Taxichauffören sa wooow, ska ni bo här? Haha! Han tog tillfället i akt och blåste oss på pengar också, tyckte väl att eftersom vi var så rika så var det okej. Typiskt att vi missade ta bilder på det flashigaste stället vi bodde på. Det badrummet var helt amazing!
Vi besökte Ocean World undet en shoppingdag också. Det finns lite äckliga, och lite mindre äckliga bilder därifrån därnere. Jag har sett dom sjukaste fiskarna någonsin nu. Helt otroligt vad fula grejor det finns, haha!
Sista kvällen slog vi på stort och åkte till ett 60-våningshotell som var ännu lyxigare än vårt eget. Det finns en bar på taket där med dresscode och allt. Minns naturligtvis inte vad det hette! Där beställde vi dyra drinkar och njöt av utsikten en stund. Jag fick en känsla av att vara i New York när man såg alla skyskrapor i mörkret. Jag älskar utsikten av skyskrapor i mörker... Så vackert med alla lampor. Självklart fick man lite dödsångest på den höjden också!
Jaa, vi hann inte med så mycket mer i bangkok. Jag mådde ju dåligt så jag tappade verkligen många timmar där. Annars var det bättre på brännan på förmiddagen, shoppa på eftermiddagen, och Khao san road på kvällen som gällde! Alla utom Sandra testade även på ögonfransförlängning när vi var där. Behöver jag säga att jag saknar dom fransarna? Behövde inte använda mascara på över en månad efteråt! Det syns ganska väl på bilden när jag har drinken i handen om ni vill se det resultatet!
Den sista bilden är från planet hem när vi flög över molnen. Det var väldigt fint!









Badrumsinredning...

Inredning är väl kul? Jag tyckte tom att det var roligt att köpa en sopkorg till toaletten bara för att den är så fin. Med risk för att dte verkar som hela mitt hushåll består av rosa, så visar jag denna bild. Det är inte lika illa som det verkar, jag har faktiskt bara några få synliga saker som är rosa! Resten är mest bara krimskrams som ändå står i ett skåp nånstans. Jag ska iaf matcha mitt vita nykaklade badrum (haha, vet inte ens om man kan kalla det för badrum) med hyllan jag fick av Sandra på min födelsedag, min underbara tvålpump och den fina sopkorgen. Allt från Lagerhaus! Resten kommer att gå i vitt och grått, handdukar, duschdraperi m.m.
Fyndade även sex nya ramar på Hemtex för 20kr styck. Älskar feta, fina ramar! Nu är dom ganska små, men jag ska nog lyckas få in nån bild iaf. Har massor av underbara från Thailand som jag vill rama in!











Efter makovern...

Tänkte visa er hur butikerna ser ut nu för tiden. Glömde ju ta bilder under kaoset, men ni får iaf se resultatet. Det är verkligen skillnad på konceptet i en dyrare butik än alla vanliga. Man har inte  direkt samma antal skor ute, haha! Ser ni skillnad på ljussättningen också? Dom nya lamporna på Ecco gör verkligen sitt jobb! Det är alltså väggen till vänster inne på Ecco som är ny, på andra sidan ligger Wedins kvar.










Ladda batterierna...

Hej och hå, nu är det bara till att ladda batterierna inför denna långa arbetsdag. Lätt att säga när jag sitter och gäspar samtidigt, haha! Jag ska vara i båda butikerna idag, så det blir kul med lite omväxling under dagen.
Inviger faktiskt mina gamla tygskor för säsongen idag, måste passa på när det är bar backe. Plus att det finns inga vinterskor som passar till chinos, så det får bli dom ner till jobbet. Jag har halva min skosamling i köket där så jag kan byta ;)
Jaja, jag ska sluta skriva en massa skit och börja klä på mig istället. See you later!!!

Ingen rubrik...

Usch, jag är så trött hela tiden. Känns som att sömnen hamnade fel nånstans och sitter kvar än. Tanken på att jobba 9-19 imorrn känns väldigt utmattande. Sen är jag faktiskt ledig en hel dag innan jag jobbar sex dagar igen. Mitt eget fel eftersom jag plockar extratider, men jag brukar oftats tänka på pengarna mer än sömnen. Fats iofs, inatt var jag ute och dansade hela natten i mina drömmar med Thailandskillen, haha! Kanske därför jag är så sliten ;) Det var iaf väldans trevligt att vara tillbaka i det landet, även om det bara var en dröm.

Thank God it´s friday...

Det är fredagskväll, jag sitter i duntofflor och mjukisbrallor. Talang på Tvn och middag på bordet framför, chips till kvällen. Kan inte bli bättre just nu (skulle eventuellt vara om det satt nån söt pojke brevid, men man kan ju inte få allt ;) )!

En underbar film...

Jag köpte en film för nån dag sen. En film som jag älskar. Kan vara den som jag skulle klassa som favoritfilmen om jag måste välja en. Några gissingar?
Självklart var det Dirty Dancing, vad annars? Den låg på ett reabord på Åhlens och väntade på mig, så jag kunde inte låta bli. Sen har Jessica inte ens sett den, vilket är en skandal, så jag måste visa den för henne ;)







Premiär...

Premiären för Ecco gick tydligen väldigt bra. Himla kul, faktiskt! Hoppas det blir bra drag imorrn när jag jobbar på Wedinssidan, längtar efter lite go!

Nya saker...

Idag har jag beställt hem lite grejor till nya lägenheten. Blev en väldig gott och blandat-beställning. Jag har så svårt att föreställa mig hur det faktiskt kommer att se ut när det är klart, och det är så mycket mått som jag måste tänka på. Den är ju så liten. Jag längtar tills jag kan stå och bossa över renoveringen, haha! Nytt allt i köksavdelningen, kakel och klinkers på toaletten m.m. Det är en källarlägenhet, så den kan verkligen behövas rustas upp lite.
Det här blev det iaf. Jag ska inte inreda med grönt, rosigt tyg, så bli inte oroliga! Jag kommer att sätta upp utemöbler (snarare ett litet cafébord) utanför, så jag tänkte ha duken där. Älskar tyget, den känns väldigt "Leila bakar" och somrigt. Resten förstår ni nog vad man använder det till, haha! ;)








Tröttis...

Jag har ångrat mig, jag vill jobba imorrn. Är nästan lite avundsjuk på dom som ska göra det. Fast jag jobbar ju hela helgen istället, så det kan nog vara bra med en kort paus. Kanske åker in och tittar hur det går för dom ändå!
Nu ska jag försöka sysselsätta mig med något så jag inte somnar. Lyckades göra det i bilen på vägen hem, är så sjukt trött!

Jobb...

Nu blir det Ecco-utbildning och jobb, sen är jag förhoppningsvis ledig imorrn. Har redan jobbat extra två av mina lediga dagar, så det skulle vara väldigt skönt. Tror inte att jag behövs imorrn iaf, så det är nog inga problem. Nu ska det bli spännande att se slutresultatet av butikerna!

Scrolla ner...

Så nu ligger dom där. Ni får väl scrolla ner en bit om ni ska läsa dagens! :)

Thailand, resumé...

Koh Phangan...

Vårt fjärde resemål blev Koh Phangan. Jag önskar att jag hade sett mer av ön, men det var där som jag började må dåligt. Orkade inte utforska så mycket med dunkande huvudvärk och feberfrossa!



Det fina, fina rummet

Med en egen terass

We died and came to heaven...

Poolen från restuarangen

Jobbar på brännan

Det var skööööönt


Anna leker bomben :)

Vår resort på kvällskvisten

Väntar på taxin till city

Jag och Sandra drog iväg på Elephant-trekking

Vi träffade elefanterna

Vi red på en busig en
Gaddad för livet, dock en väldigt liten en ;)

Fullmoon Party

Självlysande målarfärg är ett måste

Frozen strawberry daquiribuckets. Mmm... Kolla mina bruna ben. Mmm...



 


  

Koh Tao...

På väg till Koh Tao! Reste i världens skabbigaste nattbåt, men det var ju också en upplevelse. Det ska ju inte vara lyx när man backpackar! Den gick kl 23 och var framme kl 07 på morgonen, och vi sov gott som packade sillar där inne!
Sen är det vårt boende, den enda bungalowen under resan, och gatan som man gick för att komma till allt. Väldigt fin miljö i Koh Tao!
En kväll så klädde vi upp oss lite extra och resultaten ser ni nedan ;) Eller så hittade vi några ladyboys, det får ni bestämma!
Stranden som vi hängde på varje dag, och båtresan till Koh Phangan. Det är synd att många bilder ser så disiga ut, det går liksom inte att visa hur underbart väder det egentligen är där!
På båten köpte vi även in oss i VIP-rummet, men sen började vi må dåligt så det fick bli till att sitta utomhus iaf!











2009-02-25 @ 11:50:19 Permalink Thailand -09 Kommentarer (1) Trackbacks (0)





PhiPhi...

Älskade PhiPhi, jag kommer inte ens kunna förklara! Ni ser iaf vårt rum på PP Princess (bara namnet sa ju att jag måste bo där ;P). Ganska fräscht förutom den skabbiga sänggaveln. Nåväl, man kan faktiskt inte få allt ;) Myrorna i badrummet blev vi också ganska tjenis med efter ett par dagar.
Det var första kvällen där som vi började partyt  på allvar. Det var bara en sen impuls att gå ut dne kvällen, men det var fan den roligaste av alla! Vi testade ju även på buckets den kvällen. Ojojoj. Farliga grejor!!
Vi satt på nån krog först, sen drog vi ner till stranden. Det var väldigt lugnt just där vi var, men vi körde på ändå, haha! Sen skuttade vi glatt vidare till Apache där vi var fast resten av resan. Minns inte riktigt hur det gick till men det var iaf den kvällen som vi träffade "min man" (vi gifte ju oss dag 2 om ni har glömt det) och hans gäng.
Nån morgon pallrade vi döfläsket upp till View point som ni ser på bilderna. Det var helt fantastiskt, vilken utsikt! Och vilken trapp för att komma dit. Det är själva Phiphi som man ser mellan bergen, det är inte större än så. Ni kan ju tänka er hur lätt det var för tsunamin att skölja över där...
Sen är det vår strand när tidvattnet hade tagit det, lite middagar, lite fest, lite fireshow på Apache. Jag kan ju inte glömma att nämna thailändska pancakes. Omg, dom är helt underbara!






















2009-02-23 @ 19:12:14 Permalink Thailand -09 Kommentarer (0) Trackbacks (0)



Krabi...

Ao Nang i Krabi, där vi bodde! Spenderade dagarna med att sola och kvällarna med att shoppa och äta! Vi var där i fyra nätter innan vi drog vidare till PhiPhi.













 






 
2009-02-20 @ 18:02:38 Permalink Thailand -09 Kommentarer (0) Trackbacks (0)




Del 1. Resan ner...

Arlanda, första planet, mellanlandning i Doha, soluppgång, plan två, konstgjorda öar, 13 timmars väntan på flygplatsen i Bangkok.






 

2009-02-18 @ 16:55:20 Permalink Thailand -09 Kommentarer (1) Trackbacks (0)

Thailandupdates...

Honey, I'm home...

Jaha, så var jag hemma igen. Lite med blandade känslor, men ändå ganska skönt! Min kropp började klappa ihop lite mot slutet så det ska bli skönt med vanliga rutiner. Mickis på jobbet fick även bebis inatt så jag får nog dra igång snabbare än väntat där!
Det kommer fortfarande bli en hel massa Thailandsinlägg, men nu kan jag dela på sakerna jag gjorde och visa bilder på ett annat sätt :)



2009-02-17 @ 11:27:37 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Jag ar med...

Jag ar nu med tatuering. Sa ni vet. Annars ar det fortfarande underbart och valdigt varmt :) Jag och Sandra var aven pa elefant-turen idag, det var hur coolt som helst. Lite angestframkallande nar man sag hur langt ner det var till backen, men det gick bra som tur ar. Har sa himla manga bilder att visa er nar jag kommer hem! Om ni nu fortfarande laser da det vill saga...


Sex natter kvar.



2009-02-10 @ 09:54:06 Permalink Thailand -09 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


En vecka kvar...

Idag ar det en vecka tills vi aker hem, det kanns helt sjukt. Har valdigt blandade kanslor just nu. Kanns lite sahar snyyyyyyyyyft, pirrpirr, snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyft, pirr, haha! Skulle helst vilja flytta allt hemma och ta det hit, det ar ju inte Sverige jag langtar efter direkt! Idag ska vi eventuellt fixa den dar grejen som jag skrev om sist, annars blir det nog inte av alls. Vi far se :) Imorrn ar det Fullmoonparty sa det blir val nasta happening annars. Ar lite spand over hur det kommer att vara faktiskt!
Nu ska jag dra mig harifran och battra pa brannan lite! Kramkram



2009-02-09 @ 05:42:38 Permalink Thailand -09 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


MF & Thailandsminnen...

Kom ihag att titta pa melodifestvalen for mig ocksa imorrn! kanns lite trist att missa det, men jag antar att jag inte ar i en position da jag far klaga, haha! Jag far ju forhoppningsvis se tva omgangar nar jag kommer hem iaf!
Just nu sitter jag och sandra pa ett internetstalle och tittar pa lite bilder for lite reserch. Tre i ganget har namligen fatt en fix liten ide om att skapa ett minne harifran. Ni far gissa vad, I'll never tell ;) Vi far val se om jag bangar forst, men just nu kanner jag mig valdigt taggad!

Imorrn blir det Koh phangan for oss, sista on innan Bangkok, sen borjar det narma sig hemgang. Langtar efter att fa dela ut presenter hemma, men far samtidigt angest over att lamna detta paradis! Usch, inte tanka sa nu. Jag och sandra ska ju pa elephant-trekking, vi funderar pa att hyra vattenskoter, vi ska pa vattenstallet i bangkok, kanske snorkla igen, fullmoon party m.m innan hemgangen!

Jag saknar er dar hemma, hoppas att ni har det bra! Kram



P.S Om nan av mina bekanta ar intresserade sa har jag en resedagbok ocksa som ni kan fraga efter! Skriver inte ut den har, det ar for privat! D.S



2009-02-06 @ 16:07:27 Permalink Thailand -09 Kommentarer (5) Trackbacks (0)


Koh tao...

Nu har vi forflyttat oss igen. Det var svar separationsangest fran Phi Phi, jag alskar den on. Det var liiite jobbigt att lamna mannen ocksa, jag blev sa van att traffa honom pa kvallarna. Mysigt hade vi det ocksa. Naja, sant ar livet!
Sen sist har vi snorklat ocksa, det var fantastiskt! Skulle dock vilja gora om det i lite mindre grumligt vatten, kanske gor det har. Annars ar tempot valdigt lugnt pa den har on,I miss Phi phi like hell! Man blev lite van med beachpartyt varje kvall :) Var guide tog valdigt fina bilder pa oss i Maya bay som han tyckte var valdigt kul. Finn ett fel! ;) 





 


2009-02-04 @ 16:20:46 Permalink Thailand -09 Kommentarer (1) Trackbacks (0)





Update...

Hej mina vanner, hur ar det med er dar hemma? Jag sa ju att jag skulle uppdatera nar jag hinner sa ni kan kika in lite nu och da! Minns inte vad jag skrev sist, men vi ar iaf kvar pa PhiPhi ett par dagar till. We love it here. Det ar typ sol, bad och party all night long, haha! Sen har jag aven gift mig med en man som kallas for Maskinen, sug pa den ni ;) Marie var prast och allt, en valdigt fin happening!
Nu ska jag springa tillbaka till rummet, sen blir det middag och lite stan som vanligt tror jag, sen kanske jag letar ratt pa min man, jag ska ju snart lamna honom kvar pa den har on!


2009-01-30 @ 12:47:39 Permalink Thailand -09 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Mysiiiiigt...

Vi har haft den basta dagen hittils idag tycker jag. Lugn och mysig! Fast iofs, allt vi gor ar sola, bada, ata och shoppa sa jag klagar inte dom andra dagarna heller, haha! Idag gjorde vi lite massager (Marie & Sandra) och fotskrubb (jag & Anna), jag testade aven pedikyr. Jag kan bli van med uppassning, det ar inga problem!
Efter det blev det stranden, sen lunch, lite mer strand och hem till hotellet. Nu har vi myss atit mat pa en mysig, men dalig resturant, och sen bar det av hit! Maste ju uppdatera lite da och da. Imorrn bli det Phi Phi, och dar stannar vi nog ett tag. Hors sen!







 
2009-01-21 @ 16:16:01 Permalink Thailand -09 Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Hejhej...

Befinner mig nu i Krabi efter en svinigt lang resa som jag berattar om en anna gang! Har valdigt brattom, men allt ar iaf okej! har badat om en galning idag! Ska forsoka visa bilder nar jag har tillfalle! Skot om er och glom inte bort mig nu, haha!


2009-01-18 @ 13:24:19 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Thai-inlägg...

Jag kommer lägga in lite Thailandsinlägg här som ni har läst tidigare. Jag gör det för att dom ska hamna under rätt kategori om nån ska kolla nånting. Bara så ni vet vad jag håller på med. Sen har jag Bangkok kvar att visa också! :)

Grejen är den att...

Förresten, jag kan ju spräcka min cliffhanger nu. Fast anställning var inte det jag tänkte på, men det har jag också fått! Trodde jag hade nämt det, men kanske inte. Grattis till mig!!
Den riktiga saken är *trumvirvel* att jag ska flytta! Tadaaaa!!! Jag har hittat en ny lägenhet som jag flyttar in i om två månader. En liten, liten skolåda, men det är min lilla, lilla skolåda iaf :) Verkligen en jätteliten skolåda! Mina kläder och skor kommer uppenbarligen vara ett problem, men det löser sig nog!

April, april...

Vår. Vår. Vååååååååååååååååååååår. Underbart. Har ni blivit lurade idag då? Jag har faktiskt varken blivit det själv, eller lurat nån annan. Jag är helt jävla utpumpad på ren svenska, så det finns ingen ork för skämt nu. Vi jobbar hur många som helst, hela dagarna och ändå känns det inte som att det händer nånting. Jag som verkligen gillar att jobba egentligen, så det här känns inte helt okej. Som tur är, är ju premiären av båda butikerna på fredag, så det ska väl bara vara en kaosdag kvar nu! Det kommer nog bli skitbra, och Eccobutiken är så himla fräsch!

RSS 2.0