Showen som jag hatar att älska...

Jaha, då var det dags igen. En kväll fylld av komplex och gymångest. Vad annars om inte Victoria's secret fashion show!





Det är därför jag inte har nån bil...

Det blev inget inlägg igår, jag var alldeles för less. Sällan, haha ;) Det är svårt att dra historien kort, men ingenting ville helt enkelt funka igår. Jag följde med syrran på hennes bilbesiktning igår på eftermiddagen, allt var lugnt och fint. Efter att ha fått veta att hin var tvungen att fixa ett par bromsrör, så åkte vi mot Birsta. Vi hann knappt komma fram innan Anders ringde och sa att han hade fixat så att hon kunde få fixa bilen redan samma dag, så vi fick typ åka på en gång (hej då shopping).
Allt går lugnt och fint på verkstaden, så karln hissar upp bilen mot taket, och vi står där och låtsas att vara intresserad av vad han pratar om, medans vi väntar på att Anders ska hämta upp oss.
Efter ca en halvtimme ringer Anders och säger att hans bil har stannat efter vägen. Stendöd. Jaha, där står vi och väntar utan bil, och där sitter han liksom. Mekanikern sa iaf att vi skulle hissa ner syrrans bil igen och fara och hämta Anders. Han skulle även ta med k-sprit till Anders ifall, ifall att den bara hade frusit. Vi sätter oss i bilen, åker mot Anders. Bara för att inse att han glömde k-spriten när vi kom fram. Det blev bara till att vända om och åka till macken, men där var det slut minsann! Vi åkte snabbt vidare till nästa ställe, där det faktiskt fanns, så vi kom äntligen fram till Anders igen. Bara för att inse att vajern till motorhuven på syrrans bil hade lossnat, så dom fick inte upp motorhuven till startkablarna.
Där övergav vi familjebilen, åkte till Anders jobb och blev avsläppta där av mekanikern. Han tog syrrans bil och åkte vidare. Planen var att vi skulle låna en firmabil för att få igång Anders bil, så han tog en från jobbet. När vi skulle åka insåg vi att det inte fanns nån ström alls i den bilen heller, för den var urladdad.


SUCK.


Jaja, hur som haver så laddade vi upp den, åkte till bilen, bogserade den till jobbet och skulle sen åka hem. Vi hade då hållit på i två timmar ungefär. När jag hade puttat in bilen i garaget (jag vet, jag är fasen Hulken) med lite hjälp från Anders (haha), och vi skulle åka, så startade den helt plötsligt. Helvetes jävla biljävel.


Velig...

Jag tror redan att jag har planer på en annan design, men jag ska försöka knåpa ihop en header först. Roligare att ändra allt på en gång :)
Ikväll rymde jag iaf till mamma efter jobbet. Är ledig imorrn, så det kändes onödigt att åka hem när halva familjen är här. Sen slipper man ju laga mat också, haha!


Tudeluuu...

Jag blir tokig på all snö. Jag följde med Sandra till en större affär efter jobbet som vi tog bussen till. När vi klev av så var den världens snövallar efter hela vägkanten, förutom på ett ställe där det var ett par fotsteg. Sandra fick gå först, och vipps så kravlar hon sig fram med snö till låren. Hahahaha, såg så jäkla roligt ut, min lilla kortis-Sandra ;)
Efter vi hade handlat, så följde jag med till henne (hon har ju flyttat to my hood nu) där vi har svullat pizza och glass framför tvn.
Nu ska jag fortsätta att ignorera röran här hemma (det råkade bli en liten förfest här i lördags) och kanske tänka på refrängen. Det var ett tag sen jag hann ligga i sängen och läsa nu.


Liveuppdatering...

Eh, okej. Det snöar i Norrland. Mycket. Såhär ser det ut exakt nu, och all den snön har kommit på ett par timmar. Det här betyder att jag kommer vara insnöad imorrn igen. Just nu kan jag inte ens stänga dörren för det ligger snö emellan, men det löser sig nog. Jag blir tokig!!!!





Jaha...

Ojoj, vad sliten jag känner mig. Ut igår, upp och jobba idag, imorrn, övermorrn... Ja, en hel massa jobb. Sitter och väntar på syrran nu som ska sova här i natt, men hon verkar ha roligt där hon är.
Hmm, jag har faktiskt inte så mycket att klottra ner idag, så jag lägger ner för stunden. Ska nog ringa och kolla vart syrran är istället!


Jag kommer spricka snart...

Man ska inte vara hemma och ledig, man äter bara en massa, haha. Fast det är ganska svårt att motstå när vissa saker man bakar blir så jäkla gott.
Chokladmoussen åt vi som efterrätt igår med lite grädde. Mumsigt, men lite väl sött för att klämma i sig hela glaset. Marängsmörkrämen på chokladmuffinsen är också väldigt maffig, men ack så god. Karro frågade igår om jag tänkte bli konditor, kanske nått att tänka på? Haha, nä hemska tanke, vad fet jag skulle bli.







Ursäkta röran...

Men jag håller på att bygga om. Min header skulle inte ligga där på förra designen heller, men jag tog aldrig tag i att göra en ny. Nu är den verkligen opassande till den nya designen, så jag får väl ta tag i det där ;) Kommer nog inte hända dom närmsta dagarna, men sen så!
Nu ska jag tvätta håret m.m, för vi ska på middag hos pappa om ett par timmar. Ikväll blir det utegång, så vi kanske ses i vimlet (om köerna inte är så lång att jag åker hem istället, haha).


God jul på er...

Har spenderat morgonen på grötfrukost hos Fredrik & Lotta, kom ganska nyss hem. Hann träffa Karro en snabbis imorse också när hon hämtade julklapparna till grabbarna.
Nu blir dagen mest bara lugn och skön i Essvik med familjen. Det kliar redan i fingrarna när jag tittar på paketen, haha. Undrar när jag ska växa upp på den fronten ;)



God juuuuuuul!!


Är det inte det ena så är de det andra...

Pappa bröt upp min dörr igår, wiie vilken frihet! Haha! Idag såg jag däremot att nån tyckte att det var en bra idé att parkera i trädet ovanför mitt hus. Dåligt. Stackars kvinna, även fast varken jag eller Anders fattade hur det gick till. Han kom och hämtade mig efter jobbet, så nu är vi samlad hos mamma. Evelina kom ju också hem ikväll ifrån sthlm.
Jag drog igång med frostingen till mina muffins på en gång när jag kom hit, ingen rast ingen ro. Gjorde även chokladmousse, så hela familjen fick faktiskt hjälpa till. Nu har vi suttit i soffan och ätit skinmackor. Inget slår mammas julskinka. Mmm...


Planer för dagen...

Hmm, inga mer Rambo-lekar för mig. Tror inte att kasta mig in i dörrar var min grej, inte min överarms heller. Är lite öm nu, haha!
Är ledig idag, så nu ska jag klä på mig, sen kommer pappa och skjutsar mig till affären. Ska storhandla, så jag vill inte gå till vårt lokala lilla Coop. Tror att jag ska handla hem lite baksaker, så att jag kan testa dom nya recepten.
Sen blir det eventuellt stan för jag skulle behöva handla till lille Isak. Är inne på en het skinnjacka, eller så får han mer lite billigare plagg. Jag har gett upp leksaker, vilken djungel!


Men lite julstämning har jag allt...

Det fick bli lite snö på mitt fönster också, det skyddar ganska bra mot insyn. Då kanske tom jg kan ha rullgardinen uppe för en gångs skull. Kolla även in min fluffiga, lilla julgran som jag har pyntat med kulor. Så jäkla söt ;)






Paketen...

Det kryper nästan i kroppen på mig när jag ska göra vissa saker. Tex slå in paket! Jag kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte, men i vilket fall så vill jag att dom ska bli fina. Är man en människa utan tålamod, så kan det mesta i pysselväg driva en galen. Eller trä en symaskinsnål, herregud.
Fina och väldigt rosa blev dom iaf, jag dissar alla tomtar iår.





Insnöad...

Idag var jag insnöad, bokstavligt. Kul att inse innan man ska till jobbet, men som tur är har jag en dörr till källaren också. Gick lite bättre att komma ut vid stora entrén, men det var nog inte med stor marginal. Nu är iaf min dörr framskottad, men den går fortfarande inte att öppna. Jag lekte lite Rambo, och tänka knuffa upp den som på film. Tog sats och sprang in i dörren. Aj...


Dagen...

Har mest gått åt till tvättstugan. Tvättmedlet tog slut när jag hade en maskin kvar, attans bananer. Nåja, fick iaf kläderna tvättade så det var väl huvudsaken. Jessica ringde under tiden och frågde om jag skulle med när hon skulle köpa dom sista julkpparna, så jag hängde på en sväng. Sen hämtade vi hennes karl, köpte pizza och åkte till mig och tittade på film. Public enemies blev det, med Johnny Depp. Inte riktigt min smak, men den var okej. Hallå, det var ju Johnny Depp liksom ;)


Dödsfall...

Jaha, då har det hänt igen. Människor dör varje dag, överallt, men man slipper vara så medveten om det. Tills det händer nån runt omkring dig, eller en kändis. Det är väl det att man ser så mycket av dagens kändisar att det nästan känns som att man känner dom lite. Tragiskt är det iaf, och ännu mer pga årstiden. Sorgen är självklart lika stor oavsett när på året det händer, men det känns så tragiskt att ett dödsfall är vad familjen för alltid kommer att förknippa julen med nu. Vackra, vackra Brittany Murphy...





"Its's not funny, that's why I got an eyeproblem"...

Aj aj aj. Aj. Inte så smart att torka av pepparburken med handen, och sen peta  sig i ögat. Aj...

Ingen rast, ingen ro...

Jag hade faktiskt inte ro att vänta med städningen så jag tog tag i det. Har sorterat tvätten tills imorrn också, och nu ska jag byta sängkläder. Vet inte vilka jag ska ha bara, mina vita med grått mönster, rosa med vita prickar, eller ljusblåa med rosor. Kvällen i-landsproblem ;)
Jag har även skrivit ner lite recept på sötsaker som jag ska testa nångång. Är lite sugen på att göra en Rocky road utan nötter nu till jul. Det är så jobbigt att baka utan anledning för då nallar jag allt ur frysen själv, haha!


Vad var det som var bra med vintern nu igen...

Jag hatar vintern. Jag hatar vintern. Jag hatar vintern. Så, nu har jag gnällt över det. Igår när jag gick till jobbet så blev det frost i mitt hår, så kallt var det. Var praktiskt taget grinfärdig innan jag kom fram för jag frös så mycket att det värkte i kroppen. Blev is på jackan från andetagen också... Det första jag gjorde när jag kom fram var att ringa till pappa och tvinga honom att skjutsa mig till jobbet idag, haha! Okej, tvinga var väl att överdriva, han skjutsade faktiskt hem mig också.
Ikväll blir det iaf en lugn hemmakväll. Det är så kallt i min lägenhet, så jag sitter mest i soffan och huttrar för fulla muggar. Hade tänkt röja undan lite, men det får vänta tills imorrn. Ska ändå tvätta lite då.

Nu blir det nog nån film eller serie, får se :)


Sexparty...

Ikväll har jag varit på sexparty hos Jennie, som fyller år. Blev mest bara en snabbis eftersom det är jobb imorrn, men det var trevligt. Snart kan jag hela sortimentet efter alla partyn som jag har varit på, haha!


Sängen får vänta...

Usch, den där serien är verkligen vemodig. Men bra... Allt knöts samman så himla bra i sista avsnittet, så jag är glad att jag lyckades se det. Ångest, sorg och vemod, det blir tydligen bra tv!
Vet ni, jag tänkte lägga mig tidigt men sen såg jag att det ska sändas en intervju med Tigers älskarinna (en av dom iaf). Jag bara måste titta! Helt fascinerande vad vissa människor gör för rätt pengar.


Hejsan...

Fy fasen vad kallt det är här i mitten (nåj, nästan iaf) av vårt långa land. Jag hade kunder som sa att det var 19grader kallt i  vissa delar av stan. Mina tår grät innan jag kom till jobbet, jag fick återuppliva dom när jag kom in. Halt är det också där snön är nertrampad, ni ska höra hur jag muttrar för mig själv när jag halkar omkring, haha!
Anyway, nu ska jag sätta mig och titta på dom sista delarna av De halvt dolda. Sanna ska låna dvdn, så jag tänkte skynda mig lite.


Snabbis...

Tänkte bara titta in en snabbis innan jag knyter mig. Måste ta reda på min mat som jag har lagat, sen är det sängen bums. Jag har sovit lite dåligt sen jag tog sprutan. Man blir ju ganska öm i armen, så jag vaknar varje gång jag vänder mig i sömnen, haha! Imorrn är det öppning som gäller, kanske ses på stan. Natti!


En julklapp mindre kvar...

Var på Birsta en snabbis med mormor och fixade en julklapp. Skulle nämligen ha Birstas presentkort, och det är ju lite svårt att fixa nån annanstans. En hel drös blev det, kommer bli kul att se när det öppnas, haha!
Fick faktiskt ett par filmer av mamma också som hon visste att jag vill ha. De halvt dolda är en miniserie av Jonas Gardell, som visades på svt i vintras. Det var precis veckorna innan Thailand, så jag missade sista avsnittet. Tänkte nog dra igång den nu ikväll.



 


Konstgjord snö...

Det har jag roat mig med idag. Mysigt blev det!






Julbordet...

Vi var ju som sagt på julbord på Södra berget. Maten var god om man gillar julmat, speciellt fiskbordet kändes enormt. Jag brukar mest bara sitta och pilla i mina köttbullar och kokt potatis. Wallmans var också bra, ganska skönt att se nåntning som inte har med julen att göra.
Efter julbordet så var vi hemma hos en kompis till Julia, sen drog till krogen. Kvällen avslutades med en enorm jäkla familjepizza innan vi stapplade in genom respektive dörrar vid halv fem på morgonen.










Pepparkakor...

Han gjorde stora, han gjorde små. Han gjorde några med socker på... Jag gjorde faktiskr bara stora grisar, som ska spritsas med glasyr och hängas upp. Mamma köpte även snö på burk idag som vi ska spraya på köksfönstren. Vi gjorde alltid det när vi var mindre, och det blir så himla mysigt. För övrigt så luktar jag fortfarande pepparkakor.
Efter bakningen så var vi på affärn och sen en asitiskt restaurang. Det gick ju fint förutom att servitören tappade en cola över min halsduk och slängde två glas på golvet. Sen beställde Anders biff och jag kyckling, men vi fick tvärtom. Haha, så kan det gå!
När jag satt där och åt min thaipaneng så spelades Kings of Leon - Sex on fire. Det var bara att blunda så var jag helt plötsligt på PhiPhi igen...






Aj...

Aaaaajeeee! Min arm! Haha nä då, nu överdriver jag. Jag har lite ont i armen, men det får man ju av all sprutor, så det är inga konstigheter. Blev varken trött eller febrig heller. Nu du Evie, nu är hela familjen vaccinerad utom du tror jag ;) Alla får självklart göra som dom vill, men jag tog beslutet eftersom jag har en bokad resa.

Nu är jag hos mamma, och vi ska faktiskt baka pepparkakor!






Inga fler svin...

Nu är det gjort. Vaccinet rusar nog omkring i min kropp just nu och leker hawaii. Sprutan kändes inte alls, faktumär att jag har nog aldrig tgit en spruta som kändes så lite. Jag har lite ångest för jobbiga biverkningar men håller tummarna att det ska gå bra. Dom som jag känner har bara blivit trötta på kvällen, men med tanke på att jag la mig halv fem imorse så har jag fixat den biverkningen själv, haha! Det var lite ångestframkallande att vara ute så länge innan en jobbdag, men det gick ju det med. Får se om jag orkar ladda upp nån bild sen.


Bara stress hela tiden...

Har testat frisyrer i en evighet nu, jag kan inte!! Haha, jag suger på hår, utsläppt är min grej. Har för kvällen iaf kommit fram till att det blir en låg, lockad hästsvans efter ryggen. Lite lösa slingor framtill, och hår snurrat runt snodden så att den inte syns. Typiskt, jag som hatar att vara med på bilder med uppsatt hår. Känns bara som att det blir för mycket att ha allt hår nersläppt med min enorma puffklänning.
Jag är ganska van att vara lite overkill på krogen, men nu tycker jag faktiskt att det kommer att bli lite pinsamt. Jag ser ut som en kalaspuff. Nu ska jag duscha, BUSa, sen blir det sängen. Natti!


Det börjar dra ihop sig...

Nu är det nära den stora finalen. Dagen som delar svenska folket i två delar. Vem ska vinna? Jag har laddat upp med en påse Riesen, sen ska jag försöka hitta på nån frisyr till imorgon (julbordet). Kommer bli superstressad när jag kommer hem från jobbet om jag inte har planerat nått. Vet inte hur jag ska sminka mig heller...


Inslagning...

Jag har slagit in lite småsaker till min strumpa. Nånstans måste man ju börja.






 


Chippendales...

Såg nyss Chippendales på Ellens show. Påminner mig om när jag och syrran faktiskt var och tittade på dom. Kommer du ihåg? Gud, den showen var helt galen, men kul var det. Två av killarna pussade mig på kinden efteråt, haha! Tror även att jag köpte en kalender...


Det blev en till...

Ett av störningsmomenten igår under filmen var att jag försökte övertala min bror att åka med till Sydney i mars. Envis vinner för han ringde nyss och sa att han ska boka resan nu. Superkul!




Här ska vi bo:


Plötsligt infall...

Nu fick jag ett infall igen. Jag önskar att jag kunde rita! Jag brukar verkligen inte längta efter att ens kunna göra det, men nu fick jag för mig att jag vill skissa fram tavlor till hemmet. Typ nån snygg tjej eller två. Kanske måste googla lite och se hur man gör, haha!


Det tog tid...

Det drog verkigen ut på tiden att lyckas se på filmen. Min mobil har gått varm, plus att jag var tvungen att glutta på The real housewives of New Jersey också. Haha, vilka karaktärer! Pratade i en timme med syster Karro i telefonen, så det var faktiskt mest det som drog ut.
I alla fulla fall, nu har jag sett klart, och ja... Den är precis som alla andra, och jag gillar ju dom. Dock var det lite jobbigt utan text när dom ska fläta ihop alla historier, jag hör inte vad dom mumlar om. Jag gillar engelska subtitles så man kan läsa om man inte hör, men det gick ju ändå. Kan jag ge mig på en gissning om en film nummer sju?


Nu är frågan: Superntural eller sängen? Supernatural i sängen? En bok i sängen?






Vart ska man börja...

Funderar på om jag ska orka se Saw 6 ikväll, det är ju ändå inget Greys. Lagar mat för tillfället, men efter så... Måste även se söndagens Supernatural på Watchxonline så jag vet inte vart jag ska börja, haha! Oj, nu måste jag kolla maten innan jag bränner mina köttbiffar. Återkommer om jag kikar på filmen, måste ju berätta om den är bra!


Lite bilder...

Inte den bästa kvalitén, men det gick inte att få bättre med mina lilla kamera. Inga systemkameror var tillåtna.








Tillbaka...

Det verkar inte spela någon roll hur många dagar man är ledig från jobbet, det känns aldrig som man aldrig har varit borta när man kommer tillbaka. Åh, vad jag längtar till Sydney nu!
Har lyckats titta på Husfruarna ikväll för en gångs skull, det var evigheter sen. Verkar som att jag har missat en hel del dom sista veckorna. Det klaffade ju bra med säsongsavslutningen iaf. Undrar om fortsättningen finns eller om den inte är inspelad än... Jag är ju en sucker för spoilers ;) Ser på B&S nu, sen blir det sängen, jobbet kallar!


Hemma...

Nu är jag hemma. Lägenheten stod kvar också, väldigt trevligt. Ska faktiskt sova snart eftersom jag ska upp och jobba, men jag tänkte uppdatera lite först.


Showtime...


Helgen...

Det blev Sturecompagniet i lördags, jag fick som jag ville. Vi kom dock rätt sent så själva utgången varade inte så länge, hade lite för kul här hemma.
Igår så klev vi upp rätt sent, så vi fick inte så mycket uträttat. Orkade inte så mycket heller. Vi promenerade bort till gallerian vid Globen och strosade runt lite, gick egentligen dit för att handla mat. Fläskfilé occh klyftpotatis blev det till slut! På kvällen så gick vi på komikerklubben Big Ben och gjorde misstaget att sätta oss längst fram vid scenen. Det var faktiskt klubbägaren som ville det, så vi gjorde som han sa. Tror ni vi vart lite påhoppade av diverse komiker heller? Fy fan, haha! Mitt skämt var typ såhär:

-Vet du om att att det alltid finns en slampa i varje tjejgäng?
-Öh, nja.. (vad ska man säga liksom?)
-Hmm, undrar varför du inte vet det!


Tack för den! Sen frågande en kille om Therese brukar onanera, och samma kille ville att Evie skulle ligga med killen (en fjortonåring som var där med sina föräldrar) som satt brevid för att vara snäll. En komiker från Parlamentet kallade även henne för den smala apan lite bittert. Ja, ni hör ju!


Utegång...

Idag har vi strosat i butiker mest hela dagen. Gav upp stadens KAOS och åkte till Skärholmen istället. Jösses, hur fan står ni ut? När vi kom hem så lagade vi tacos, sen har vi sminkat oss en hel massa. Jag har sminkat Therese och Lina + mig själv, började fundera på om jag skulle få tid till mig själv, haha. Vi ska väl dra oss mot staden igen lite senare, blir antagligen Sturis, om vi inte hamnar på nått Söderhak. Jag hade så sjukt kul med pojkarna på Hell's Kitchen sist jag var här, så jag gör gärna om det ;) Och ni kan ju gissa hur sur jag är över att vi missade BSB officiella efterfest igår. Jag kikade runt imorse istället och såg då vart dom skulle vara. Damn it!!


En bild...


Helt jävla fantastiskt...

Den konserten var seriöst det roligaste jag varit på i hela mitt liv! Åh, Gud, vad härligt det var att få se mina barndomsidoler, äntligen! Tom min hårdrocksyster sa direkt efter: Tack för att du tvingade med mig på det här! Haha. Jag känner mig som en halvdöv och hes trettonåring igen :)


Pirrpirr...

Nu börjar jag bli lite pirrig inför kvällen, är väldigt förväntansfull just nu! Jag och syrran ylar på som tusan, stackars grannar. Ska börja dra oss mot Globen om en stund så vi hinner äta innan. Hörs sen :)


Tittar på Teletubbies...

Man skulle ha haft lite Teletubbie-energi... 

Men åh...

Okej. Jag vill gråta när jag inser att jag måste betala 200kr för ett 3-dygnskort. Det är mer än vad jag laddar mitt busskort med på en månad, haha!
NU ska jag faktiskt packa, har inte kommit längre.


Nygammalt...


Sjunger så fint just nu...

I'll never break your heart, I'll never make you cry, I'd rather die than live without yoooooouu....tralallaaaaa... Inlevelse ska det vara ;) Oh, nu kommer The Call. Dam dam dam.. Let me tell you the story about the call that changed my destiny...

Kanske skulle återgå till packningen.


Gaaah, stress...

Jag vet knappt i vilken ände jag ska börja. Håller på med lasagne nu, sen måste jag packa, vet inte vad jag ska ta med. Måste kolla alla bokningsnummer, tider, duscha m.m. Laddar iaf med gamla bsb-klassiker ;) Eh, jag kanske inte har nämnt att jag drar till sthlm imorrn?


Idag...

Ska trava ner till jobbet snart, Jessica lär väl knacka på när som helst. Slutar faktiskt först idag, väldigt skönt. Får se om mamma och Anders dyker upp på fika ikväll, annars är det mest packning som står på schemat. Innan dess så ska jag luncha med en gift man idag. Fy på mig! Haha, skojar bara, det är faktiskt en gammal vän bara. Om det nu ens blir av, det är svårt att passa in en tid eftersom det är många som ska iväg.


Pust och stön...

Jag har intalat mig hela dagen att jag ska göra mitt hem skinande blankt, men när man väl kommer hem så finns det ju roligare saker att lägga tiden på. Jag ska iaf ta tag i det på en gång, sen ska jag baka lussebullar. Eller, jag ska faktiskt fuska, vet inte om jag kan kalla det att baka ;)


Chokla' ska de va...

Vad är julen utan kalender? Självklart ska det vara choklad också. Jag fick min av mamma, vissa traditioner försvinner inte.






Renoveringsobjektet...

Såhär blev min fina krans. Tog ju en gammal av mamma som jag gjorde om. Enkel, men lite blingig!

 

 


1:a adventsmys...

Körde på film och smoothies på hårfärgningskvällen. Jag var mer inne på Frödinge kladdkaka, men jag fick lägga mig. Dåligt ;)






Birsta...

Jag har spenderat halv dagen i Birsta med Jessica idag. Skulle inte spendera pengar, men som vanligt blir det alla bäckar små... Köpte en varsin glimmis (reflexer) till mig och syster, magneter till min magnettavla (det är inte så populärt att ta jobbskyltarna) lunch, inslagningspapper till julklapparna m.m. Köpte faktiskt även rosa soppåsar som doftar rosor, haha!
Vi träffade Cissan på bussen som skulle jobba, så vi åt lunch med henne. Det var jäkligt längesen, jag är verkligen aldrig i Birsta. Max på IKEA och tillbaka.
Jag hittade en perfekt  julgran också, men den var lite för dyr. Finns ett annat alternativ också, men den är så stor att den kommer äta upp hela mitt hem. Dessa dilemman!


RSS 2.0