London...

It's always rainy in London. Nåja, det sägs att det inte ska vara så, men vi prickade då inte in nått annat, haha! Det var ganska okej ändå, vi missade lite saker som vi ville göra, men får ta det nästa gång!Vi bodde på en skumt litet hotell, med en ändå skummare människa bakom disken. En halvgalen liten indier som spederade dötid på Youtube. Vi gick fel en gång så vi kom ner till lobbyn igen. I told you you could take the other way!!! skrek han åt oss då, haha! Charmig liten snubbe med drogad look och fem skäggstrån på hakan ;) Efter incheckningen så fixade vi till oss lite och käkade mat. Strosade lite längs gatorna i affärerna. Skulle upp tidigt på fredagen för att komma iväg till Madame Taussads, för att slippa den värsta kön. Vi hade redan biljetter, men man kan få vänta en stund ändå. Det är verkligen bara det man föreställer sig. Ett hus fullt med vaxdockor. Inget ställe som jag skulle besöka många gånger direkt, men jag är glad att vi gjorde det.
Sen blev det London Dungeons, betydligt läskigare ställe. Dom har mer liveactors än dockor, så dom kan verkligen skrämmas om dom vill. Dock var det mer som historia än spökhus, så det blev lite långrandigt. Vi fick ju iaf åka lite båt, ett litet fritt fall, och jag höll på att bryta fingret i Sweeney Todd-stolen. Kulkul!






Kommentarer
Postat av: Evelina

Meh är du mörkhårig igen? Det har du inte sagt! Och det är inte vem som helst som kan skryta att de stått bredvid brittan ;) Nästa gång vill jag följa med oxå!

2009-06-08 @ 23:41:19
URL: http://lonken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0