Det är en hel djungel...

Jag har suttit i princip halva kvällen framför datorn och letat efter det perfekta soffbordet. Vart finns du? Jag har hittat en väldigt rustik tv-möbel som jag funderar på.









 

Googlade runt lite och hittade bilder på den i vitt. Den var så jäkla snygg när den var målad! Då återstår bara problemet att hitta ett matchande bord. Har hittat några bord, men jag planerar inga att punga ut med några 6000 för ett bord. Vill gärna ha förvaring också. Well, well, jakten fortsätter...







.
Europamöbler ca 2000


Mio ca 6500


Mio ca 3500


Why not...

Ellenor? Hmm, ja varför inte... Själv har jag hejat på Anna sen Robinson började, så det spelade ingen roll. Kan tycka att Jarmo är lite mer överlevare dock!
Nu ska jag nog sova snart, för imorrn är det jobb, Mors dag, ännu mer pyssel i lägenheten m.m. Sleep tight ;)

Första "inflyttningsdagen"...

Idag har dom första sakerna åkt till sitt nya hem. Första gången som jag fick se hemmet alldeles färdigt också, det är så himla fint! Jag gjorde klart toan idag, sen började jag och mamma packa in saker i köket medans Anders fixade ena taklampan. Allting som kommer innanför dörrarna är splitternytt, hur lyxigt känns inte det? Allt från kakelplattorna, till toalett, handfat, kök, spis, kyl, frys, till all inredning! ALLT! Jag kommer bli bortskämd ;)






Lady Gaga pratar svenska...

...med Alexander Skarsgård i sin nya musikvideo. Lite coolt faktiskt ;) Väldigt dålig kvalité, men hittade ingen riktig video.






Härligt härligt, men farligt farligt...

Det är så härligt att ligga och dra sig på morgonen när man är ledig. Tills det kommer en anabolageting och surrar ovanför huvudet, det vill säga!

New shit...

Måste skriva lite kort nu bara, mitt finger hänger inte riktigt med. Har spraymålat en bord nyss, så det blev en jäkla fingergymnastik, haha! Knappen var ganska hård. Visar dom senaste dagarnas investeringar till nya hemmet. En magnettavla för komihåglappar, bakformar, diskställ m.m.




Lite blandat...

Bara fyra dagar kvar på sultävlingen nu, och vi leder i Sverige. Känns så jäkla bra! Dock kan ju dom i Norge vara bättre än oss allihopa, dom har vi ingen koll på alls. Fy fan vad arg jag kommer bli om vi förlorar resan till Polen och Berlin till Norge, utan att ens få ett annat pris. Vinner man över alla andra i butiker i sitt land så förtjänar man ett tröstpris, haha! Jag känner mig lika mycket mini-Hitler som i gymnasiet med Guldtrofén! Jaja, time will tell ;)
För övrigt så har jag jobbat, växlat pengar till London och hållit mig uppdaterad om renoveringen idag. Lägenheten blir klar i slutet av veckan, så det är väl dags att fundera på en adressändring snart. Nu börjar det kännas lite pirrigt faktiskt!

För många...

Here they are!! Råkade kanske bli lite väl många, men det var en olyckshändelse...




Lång dag...

Idag har det varit en riktig långkörare i butiker. Har spanat in allt från möbler, till dammsugare till kakformar. Kom hem med en kavel, haha! Köpte nytt diskställ m.m igår som jag glömde på jobbet, så jag tog hem det också. Förutom några diadem rikare så köpte jag ingenting till mig själv (nödvändiga saker till lägenheten räknas faktiskt inte), måste hålla i plånboken till Londonresan. Som förövrigt sker nästa torsdag. Fy fan vad kul! Flashar grejorna sen ;)


Oh, what a day...

Morgonen började katastrofalt på det personliga planet idag. Till råga på det krockar Sandra med sin bil, och Jessica åkte på cellprovtagning, så då var jag självklart orolig över det också. Som tur va, så gick det bra för båda!
Jag jobbade till sju, så snart är det väl bara att gå och knyta sig igen, haha!


Bra tv...

Tack Jessica för att du fick mig att börja titta på Supernatural! Riktigt bra avsnitt ikväll :)

Drömmar...

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har suttit vid vattnet med sand mellan tårna och solen i ögonen. Drömt mig bort, tusentalsmil. Givetvis tillbaks till resan. Det känns som jag aldrig har varit där nu, tiden går så fort... Mina närmsta drömmar nu är att resa tillbaka till Phiphi och att få åka till New York. Brittan-konserten står faktiskt ganska högt upp på listan också!

Dark chocolate...

När man ändå blir påmind av gamla bilder, tänk att jag hade såhär mörkt hår i julas! Kommer nog inte återgå till det anytime soon. Dock är jag ju inte direkt blond längre heller, nu har jag nån ljusbrun nyans.






Hemsk bild...

Ojoj, hittade precis en bild från Thailand som  jag hade förträngt. Se och njut, för såhär får ni nog aldrig se mig på bild igen, haha! Det var när vi var på väg till Bangkok och jag började må dåligt. Jag är alldeles glansig av svett, det bara rann. Har aldrig varit med om nått liknande! Marie sa även att det såg ut som om jag skulle dö. Det kändes nog lite så!






Hemsk bild, men det bjuder jag på ;)


Det är nära nu...

Köket börjar ta sig!




Time for work...

Snart dags att åka till jobbet igen. Känns som att jag inte gör nått annat, haha! Jag undrar hur det kommer kännas i sommar när jag snittar på mer än handels fulltid. Vad gör man inte för pengar? ;)

Emma-Lee...

Det här svider lite att skriva, med tanke på att jag verkligen inte, inte, inte gillade Johan Palm i Idol. Dessvärre tycker jag att hans singel är skitbra... Haha!




Snart åker vi...

Hmm, en snabbtitt i kalendern visar att det är två veckor kvar till London nu. Jag längtar så... Eller ja, det är ju den där lilla detaljen med att flyga som jag inte riktigt gillar...

Vad blir det för mat...

Åh, vad magen kurrar nu! Idag blir det grillad fläskfilé, mums! Har spenderat eftermiddagen i lägenheten idag, har äntligen målat klart den sista listen. Det som är kvar att göra nu är den lilla fondväggen, sätta kaklet i badrummet och köpa ny spis, kyl och frys. Med det kommer småsaker naturligtvis småsaker som dra elen, sätta lister och såna detaljer. Snart kan jag kanske få en förhoppning om att det faktiskt ska bli klart!

Fina kakor...

Jag har fått en kakadekorationsbok av mamma. Det är väldigt mycket marsipanfigurer och chokladkarvande. Det står typ: karva chokladen till en ros som på s.19. Hmm, lite överkurs tror jag, men det är väldigt fint. Kanske ska testa nånting ;)




Var är nageln, vännen...

Jag var tvungen att ta en bild på Jessicas äckliga tå. Hon har lyckats bli utan nagel på lilltån. Jag skulle även ta en bild på blodbadet i hennes sko, men hon hann tvätta den först, haha! Väldigt ledsen tå...




Dö inte...

Två program med två personer som dör (eller iaf håller på) på samma kväll är too much. Jag kan inte hantera när personer i serierna dör, oavsett om jag gillar serien eller inte. Nu måste jag komma ihåg Brothers & Sisters nästa tisdag...

Till kollektionen...

Tillskotten till min Paris Kate & I-kollektion som jag har nämnt för längesen. Grävde fram dom nu, så är det avklarat. Allt ska ju packas ner snart!




Tips...

Ett litet sultips för era sommarfötter. Freshins absorberar fukt (eller fotsvett som det så fint kallas), så man är alltid torr om fötterna. Det kan ju lätt bli lite varmt annars även om man har skinnskor som andas. Sen så skyddar dom skon eftersom sulan drar åt sig all skit, så skorna är fräsh längre. Vi använder dom allihopa på jobbet, och dom funkar faktiskt! 6-pack för 69:-




F*** me...

Jag blir alltid lite fnissig när jag hör If you seek Amy nu för tiden. Ni vet väl att den inte fick spelas på radion i USA (tror jag att det var)? Det sägs ju att den låten har en helt annan handling än om en tjej som heter Amy. Nu är lilla Brittan så finurlig att man även kan få ut den här raden: F U C K me, av titeln. Läs bokstäverna på engelska om ni inte förstår. If (F) you (U) see(C) kA (K) my (me). Haha, finurligt va? Om det nu ska vara den hör betydelsen så sjunger hon i princip: all of the boys and all of the girls are begging to fuck me.





Tretorn...

Hittade en väääldigt gammal väska uppe på vinden. Den ska jag rusta upp och använda, tänkte jag. Shit, den måste vara decennier eftersom den har legat där uppe!




Pucko...

Jag hatar vissa telefonförsäljare som står efter gatan. Helt allvarligt. Idag blev jag naturligtvis haffad av en kille från Telenor på lunchen. Han frågade vilken operatör jag har, mobil, blabla, you name it. Sen gav han upp där och gick vidare till mobilt bredband. "Nej, jag har inte, men jag ska skaffa det snart", var mitt svar. Han fortsatte prata om ett erbjudande dom har nu till abonnemangskunder, man betalar bara halva priset i sex månader. Såhär lät det:


Jag: Jo, jag vet, jag har läst det redan.
Killen: Nä, det har du inte!
Jag: Öh, joo...
Killen: Nä!! Det står inte nånstans, du kan inte ha läst det! Blablabla...


För det första så har jag kollat alla kända möjligheter till mobilt bredband och bestämt mig för längesen. Jag nämnde även just det här erbjudandet för min mamma för flera veckor sen! För det andra så blev han nästan otrevlig mot mig. För det tredje så har han fel. Det här hittar man på Telenors mobila bredbands förstasida. Idiot! Bland det värsta jag vet är när folk blir otrevlig eller när nån säger emot mig helt obefogat.



Mycket tv blir det...

Jaha, vad har hänt idag då. Jobb och lite tv-uppdaterande. Har varken sett One Tre Hill eller Gossip girl på en evighet, så jag passade på nu. Hängde dock inte med så bra!
Resten av kvällen får nog också handla om tv-tittande. Det är ju Parlamentet, Söndagsparty och Supernatural kvar :)

Norge, Norway...

Åh, heja Norge! Jag blir så glad i kroppen när jag ser söta Alexander! Nu ska jag krypa ner i sängen, jag har ju jobbet som kallar imorrn :)

Deal...

Vi har fått en liten deal i Eccobutiken som går ut på att vi ska köpa skor där själva. Innan så har jag inte varit särskilt intresserad av dom, så jag har inte kollat in dom riktigt. Nu är det ju meningen att vi ska jobba i Eccoskor, så det blir till att köpa upp ett par. Man behöver faktiskt minst två par för att få omväxling för fötterna. Ni vet väl att man ska byta skor under dagen? Haha!
Det är en myt nu för tiden att Ecco bara har tantskor, det finns nämligen massor av fint! Tyvärr så finns inte allt i vår butik eftersom vi är så nya, men många kan ju handla i andra städer. Det är inte heller en myt att dom faktiskt är sköna. Jag tror att jag ska lägga vantarna på dessa par. Ballerinas använder jag året om, så det känns som en basinvestering. Sandalerna måste jag nog köpa för att ha nått luftigt att jobba i i sommar.





I feel it in my fingers...

Hör ni nån ynklig person som försiktig jämrar sig samtidigt som hon rör sig, så kan det vara jag. Att renovera på dagarna känns verkligen i kroppen. Jag har ungefär samma kapacitet i mina armar idag som en kokt spaghetti. Tur för mig då att jag ska krypa runt på garagevinden och bära ner mina saker idag. Haha, hjälp...

Äntligen...

Ha! Vet ni vad? Jag har fått löneförhöjning! Jag har fått fel lön ganska länge, så jag får dom missade kronorna i en klumpsumma. Det blir inte mycket pengar, men det är skönt att få rätt. Dock kan jag bara få för ca åtta månader eftersom det var då dom sålde företaget. Jag är nöjd :)

Öh, vart är resten av förvaringen...

Kom att tänka på en detalj i den här bilden. Ser ni garderoben? Det var den enda garderoben som fanns till lägenheten. HAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAHAHAHA, skämtar ni?, sa jag. Nu kommer det bli garderober över den största delen av väggen där bak. Jag kan föreställa mig hur bra det skulle gå att pula in alla mina väskor, skor och kläder i den där sketna saken. Explosionen skulle bli större än i Confessions of a shopaholic!




Tänk att lite färg kan göra sån skillnad...

Min koja börjar lite mer likna ett slott nu. Eller ja, snarare ett förråd i den jäkla slottet, haha! Jag älskar målarfärg, det är ofta det enda som behövs för att göra stor skillnad. Tog ett par före och efterbilder till er!




Renovera mera...

Usch, jag har inte alls ro att jobba just nu, jag vill bara renovera min skolåda tills den är klar! Nyaste updaten säger att halva taket är målat, och även en del av väggarna. Det är iaf ett steg framåt sen igår, när bara listerna blev gjorda. Jag fick måla om dom fyra jäkla gånger innan det slutade lysa igenom. Vissa delar av köket är tydligen fastmonterat också. Ska dit imorrn igen och bossa litegrann, mohaha! ;)
Synd bara att min rygg inte tycker att det är lika kul som jag. Har lidit hela dagen efter målarställningen igår.

Semi 1...

Dimitri, vart har du varit hela mitt liv? Kul att Sverige gick vidare, kändes inte helt tryggt. Jag gillar inte ens låten själv, så jag kan inte kräva det av andra länder ;) Jag gillade Islands tjej, så himla fin röst och väldigt söt. Sen var nog favoritlåtarna Balkanflickorna och Turkiets höftshakande!

Fynden...

Hade redan glömt loppisfynden. Ni ser vilket minne jag har. Dom stora vinglasen fattas, och även adidasjackan. Tror faktiskt att ni vet hur sånt ser ut. Jackan är gul om ni vill ha en detaljerad bild, haha! Ska försöka hitta en underdel till kupan, och sen ska jag spraymåla den stora ramen.





You're beautiful...

Ja här är den i sin fulla glans!


Vardagsrumsdelen

Sovdelen

Duschen & Toan

Köket




Fint va? ;)

Jag ska måla hela världen lilla mamma...

Min lilla, brända örsnibb.  Tur att såret inte blev lika stort som området jag brände, då hade väl snibben trillat av, haha! Plattänger är farliga prylar ;)
Lägg märke till att jag har den sexiga jobbtröjan på mig igen. Tänkte offra den nu när jag ska måla i lägenheten. Mohaha! Ska ta nån förebild i lägenheten om jag kommer ihåg, så kanske jag visar det här sen.








Damp light...

Jag försöker att vara duktig och rensa, jag försöker verkligen. Dock skulle det underlätta om jag faktiskt viste vart mina saker ligger. Det blev en jäkla rensning när jag var i Thailand, och nu vet helt plötsligt ingen vart mina saker är. Jag. Blir. Tokig.
Sen har jag lyckats få några fläckar på mina byxor som vägrar försvinna, så jag har ett mindre hysteriskt utbrott över det också. Fattar inte vad dom kommer ifrån.

Haunted by the travelguide...

Helt plötsligt är alla väldigt måna om att det ska gå bra på Londonresan (kan ha nått med min avsaknad av lokalsinne att göra). Jag såg förra veckan att dom skulle dela ut en Londonguide med Aftonbladet i måndags, så jag sa till mamma att jag borde köpa den. När måndagen kom så skyndade sig mamma att ringa och säga att hon hade skaffat den till mig, så jag behövde inte det själv. Nån dag senare pratade jag med Sandra på telefonen, och hon säger att hon har tagit reda på en guide till mig eftersom jag ska till London. 
Förr ett par dagar sen fick jag mms av Jessica där hon skrev: titta vad jag hittade på hemköp!, tillsammans med en bild på guiden.
Idag säger min moster: Jag har en till guide till dig som jag fick med Aftonbladet!


Haha. Tack alla snälla som tänker på mig/oss, nu har vi fyra stycken likadana, plus två andra böcker! ;)




Så mätt...

Jag har aldrig någonsin ätit så mycket på en och samma dag. Kakkoma kan inte ens beskriva känslan. Det började med att mamma köpte fika på loppisen, en enorm chokladboll. Blev proppmätt redan då. Sen delade dom ut gratis fika till alla som satt där, så då vill man ju inte vara oförskämd. Då blev det en chokladruta.
Sen var vi hos mormor och åt middag. Var så äckligt mätt, så jag ville inte ha nått fika alls. Då ville morfar att jag skulle smaka tårtan där så jag kunde inte säga nej. Åker hem till Fredrik med stor explosionsvarning. Kommer dit och ser kakfatet och prinsestårtan. Tar några tuggor på en cookie för att vara snäll, men säger att jag inte vill ha någon tårta. Det hör inte Fredrik så han lassar upp en enorm bit på mitt fat. Då var ju jag tvungen att vara snäll igen och smaka! Herregud...


Jag. Spyr. Snart.

Från det ena till det andra...

Goderafton mina vänner! Kvällen igår hos Marie & Jesper var väldigt trevlig. Marie hade bakat hur mycket gott som helst, så det var bara att börja äta. Deras släkt var också där, så det var ganska många samtidigt. Nu var det ingen som jag inte har träffat förut pga min lilla kärlekshistoria, men jag tror inte att dom kopplade vem jag var. Vuxna människor gör mig nervös ibland, haha! Jag vill vara så duktig, snäll och trevlig blabla, ni vet.
Jag åkte hem rätt tidigt på kvällen sen, för idag är det minst sagt en fullspäckad dag. Ville inte lida trött och bakis faktiskt. Hade loppisen som jag hjälpte mamma med ändå tills nyss när vi kom hem. Ska snart iväg igen och fira mormor som har fyllt år, och därifrån ska jag till bror min som fyller år idag. Full rulle!
Jag fyndade lite småsaker på loppisen också, slänger upp dom sen!

Bra start...

Det är en perfekt start på morgonen när man plattångar sitt öra. Shit, vad det svider! Jaja, nu är det dags för jobb igen, och ikväll ska jag och Sandra till Marie.

En ren gissning...

Jag gissar på att Sveige inte går vidare i VM ikväll. Men det är bara en chansning! När vi ändå pratar om sport så har jag ju faktiskt inte nämnt att Sundsvall dragons vann sm-guld för ett par dagar sen. Typ den enda laget som har vunnit härifrån i lagsport, eller bollsport. Nått liknande iaf... Grattis!

Till jobbet...

Det kommer alltid vara mer eller mindre öde här när jag jobbar på vardagarna. Jobbar ju alltid öppning-stängning, så jag har inte så mycket tid över. Idag är en sån dag, ska strax bege mig ner mot jobbet. Vi får besök av en från Ecco, så det lär väl kanske bli nån genomgång eller så.
Tror även att det börjar målas i min lägenhet idag. Spännande!

Högen tvättar uppenbarligen inte sig själv...

Nån som vill ta sig an min tvätthög inför flytten? Det är väl ca fem staplar x 1m på höjden. Kan ju nämna att det här är högen med den minsta prioriteringen, det som jag faktiskt använder är det ingen idé att ens börja med nu!
Haha, jag tror faktiskt att jag ska dokumentera alla högar med saker som jag har staplat överallt. Det ser ut som ett fall för Rent hus, eller nått.





Mer paket...

Mina små inredningspaket börjar sakta men säkert att ploppa in. Det känns som att det kommer väldigt många paket, men det är endast för att dom skickas ut i olika paket. Olika leveranstider, ni vet! I det senaste paketet kom det mesta. Sängkläderna, duken, löparna, blommorna och kakburkarna. Fast jag har nog fått inse att jag antagligen inte kommer få plats med ett riktigt köksbord. Tråkigt. Jag vill verkligen ha ett litet, dukat bord med fina stolar till. Damn it! Får nog köra nån slags barvariant, eventuellt ihopslagen med köksbänken. Det är ju som sagt min lilla bunker vi pratar om! Nåja, det som fortfarande inte har kommit i paketen är min ljuskrona (sålde den gamla) och tygerna till utemöblerna.






Klart...

Okej. Det var inte så farligt. Nu är färgen fixad, och tapeten beställd. Det blir grått (surprise, surprise) i hela bunkern. Sen har jag en liten skiljevägg som ska bli tapetserad med en nästan svart tapet, med silvergrått, stort mönster på. Hoppas det blir bra, annars är det ju verkligen mitt fel, haha!
Vi åkte även och tittade på golvet som ska bytas i den bakre delen, där blir färgen valnöt. Det andra golvet är rätt okej, så det får vara kvar :)

Några onödiga rader...

Jaha, vad ska jag klottra ner idag då. Är ledig, vilket är jätteskönt. Ska fortfarande åka och titta på färg och tapeter med hyresvärden, det är fortfarande läskigt. Solen skiner...
Jag ska faktiskt ta och göra mig i ordning så jag är klar när han ringer. Vet inte riktigt vilken tid det blir, så det är väl lika bäst.

Billigare alternativ...

Det finns budgetalternativ till Ben & Jerry's, denna för 15kr(!!!) är precis lika god!




Sött som sockervadd...

Den är så söt. Hade glömt bort att jag har den. Känns som det var längesen jag fick bli wild and crazy och shoppa loss riktigt. Erkänn att jag har bättrat mig? Dock har det blivit lite inköp till hemmet istället, men det är ganska onödigt. Utan detaljer så blir det bara en bunker med väggar! Just ja, jag har faktiskt två Paris, Kate & I-plagg som inte har setts till här i bloggen också. Dom plaggen unnande jag mig själv efter hårt slit, och njöt av varje sekund. Så det så!






9-5...

Jag är hemma tidigare än väntat idag, väldigt skönt! Skulle egentligen jobba till sju, men hyresvärden ville träffa mig och prata om renoveringen. Fick smita från jobbet, så att jag kunde åka dit. Känns som lägenheten blir mindre och mindre varje gång jag ser den, men den kan nog bli rätt charmig. Och trång. Väldigt trång... Jag ska träffa honom på torsdag också, för då ska vi åka och titta på färg och tapeter. Jag känner redan nu hur pinsamt det kommer bli. Han är bara ett par år äldre än mig, vi känner inte varann, men ändå ska vi tillbringa eftermiddagen ihop. Herregud. Jag vet inte om mina hysteriska skämt för att lätta upp stämningen har hjälpt, han tycker nog bara att jag är väldigt konstig, haha!
Näe, nu måste jag ringa mamsen en snabbis :)

Inte normalt...

Jag vet inte jag, men mina vanliga myggbett brukar inte se ut såhär. Nu har anabolamyggen kommit fram igen!





Vad skulle jag säga nu då...

Det kändes som att jag hade mycket att skriva, men nu blev det bara blankt. Får se vad vi kan hitta på... Tävlingen på jobbet rullar på för fullt, blir nästan hysteriskt ibland, haha! Kom in en kille och började titta på lite sulor, Jessica ba, sälj, sälj, sälj! Säg att han luktar illa! Ungefär så kan det gå till ;)
Vi hade även en liten fight om vem som skulle jobba extra imorrn, haha! Så fort vi förstod vad det handlade om så sprang vi åt olika håll, för att hoppas att den andra blev frågad först. Dock fick vi göra upp det själva, och jag drog det kortaste strået. Damn you, Jessica K!!! ;) Nä då, hon jobbar så många dagar i rad sen, och jag har en ledig dag på torsdag så det kändes faktiskt mest rättvist.
Nu är jag så trött så jag skulle kunna däcka när som helst, kliva upp sex på morgonen är så inte min grej.

Jobbar...

Jobbar hela, långa dagen. Klottrar väl ner nån rad ikväll!

Bästa & Sämsta...

Vet ni vad det bästa med hela dagen är? Att jag ska få se Robinson! Halleluja moment ;) Det sämsta förutom tidigare nämda incidenter, är att jag har insett att svinsjukan (heter det så?) numera också finns i England. Känns sådär kul faktiskt... Känns lite för nära med Danmark också, det är inte långt kvar nu.

Freakin' saturday...

Hmm. Det har varit en konstig dag idag. Jag blev i princip utbjuden av den där vakten som jag har skrivit om. Sen bjöd han in sig själv till mig. What the hell, när har jag någonsin visat intresse? Glöm din dröm, säger jag bara! Usch, nu kommer jag ha jobbångest framöver.
Sen helt plötsligt dyker halva Melody Club inne i butiken och ska köpa skosnören. Starstruck, javisst! Jag älskade deras musik när jag var yngre, så jag stod väl där som ett fån ungefär. Haha, jag, syrran och Malin (kanske nån mer?) har faktiskt blivit bjuden på efterfest med dom för en herrans massa år sen. Vi var väl fnittrande tonåringar då som blev lite chockade och hoppade på bussen hem istället. Det var på Cityfesten i Gävle, vilka tider ;) Hade helt glömt bort det tills idag.

Många bud...

Många bud om när jag ska börja jobba idag. Trodde först att jag hade öppning. Sen så jag att jag börjar tolv, tänkte vad skönt med lite sovmorgon! Kom på sen att jag hade lovat att börja elva istället eftersom vi bara är tre som jobbar. Imorse ringde chefen och sa att en tjej är sjuk och frågar om jag kan öppna istället! Många bud för att hamna på den ursprungliga tiden iaf ;)

Filmtips...

Jag måste bara tipsa er om den bästa filmen jag sett på länge! The Strangers heter den, med bland annat Liv Tyler i huvudrollen. Det är en riktig ont-i-magen-film, jag kunde knappt andas! Inte så värst blodig eller så, man känner bara hur jävla rädd man skulle vara i den situationen!
Den handlar om ett par som får lite oväntat besök mitt i natten, man man väl säga...








Det vankas loppis...

Vilken dag! Härlig början på maj månad, måste jag säga. Har legat ute och solat, vaknade ungefär av att jag låg och dreglade på kudden, haha!
Nu på eftermiddagen har jag förberett min lilla loppisförsäljning som ska vara i helgen. Det är nått litet event i ishallen där man får sälja grejor och sånt. Mamma ska sälja smycken, så jag slänger med lite saker som jag vill bli av med. Eller vill och vill, jag har helt enkelt inte plats för allt i nya lägenheten. Bland annat 13 väskor och ca 25-30 plagg. Vi får väl se hur det går!

RSS 2.0