Brunt fick det bli...

Men inte direkt den färgen som jag önskade, blev visst lite rödbrunt. Nåväl, får väl se hur det ser ut imorrn när jag stylar det. Nattinatti!


Alla dessa dilemman...

Opss, råkade visst somna efter jobbet istället för att göra vettigare saker. Sen har jag spenderat kvällen med Edward, i den fjärde och sista boken. Just nu är det mycket som inte blir gjort, jag kan inte lägga ifrån mig böckerna, haha!
Nu ska jag ta boken till sängen, och sen sova. Kommer nog fundera ett tag på min senaste idé innan jag somnar. Har nämligen fått för mig att bli brunett igen. Åh jag vet inte hur jag ska göra. Jag tror att det kommer kännas jättekonstigt innan jag vänjer mig igen, och att jag kommer vantrivas. Sen kommer jag att älska det, sen kommer jag vilja ha ljust igen, haha! Jag har alltid haft svårt för drastiska förändringar som folk ska kommentera, speciellt om det blir fult. Fast innerst inne så vet jag nog att jag passar bäst i brunt, i nån varm chokladig ton.


Extra lång arbetsdag...

Idag är jag trött. Mycket trött, fast ganska pigg inombords ändå. Var inte ute hela natten som det brukar bli, utan kom hem vid tre. Är extraöppet på jobbet eftersom det är julskyltning, så man måste ju vara lite ansvarsfull också ;)


Hmm...

Okej, jag börjar tvivla på min kroppsform. Den verkar inte var normal... Mitt lilla fodral sitter tajt över höfterna, löst över buken, tajt i midjan och löst över brösten. Monsterhöfter och blåbär? Haha, jag känner mig faktiskt ganska het just den här sekunden. Kommer väl rasera innan krogen, men jag ska minnas den här minuten! Jag har hollywoodhår, den lilla svarta, tunna strumpbyxor och killerheels. Gud, nu kommer jag inte kunna visa nån bild från kvällen när jag skrev sådär, haha! Ses i vimlet ;)


Disappear...




If i beg and if i cry
Would it change the sky tonight
Will it give me sunlight
Should i wait for you to call
Is there any hope at all
Are you drifting by

When i think about it
I know that i was never held or even cared
The more i think about it
The less that i was able to share with you
I try to reach for you, i can almost feel you
You're nearly here
And then you disappear

And then i lie all by myself
I see your face, i hear your voice
My heart stays faithful
And time has come and time has passed
If it's good it's got to last
It feels so right

When i think about it
I know that i was never held or even cared
The more i think about it
The less that i was able to share with you
I try to reach for you, i can almost feel you
You're nearly here
And then you disappear


Kom på en sak...

Det är nog ganska dumt att trycka i mig en chokldkaka när jag ska klämma in mig i ett fodral imorrn. Den lilla svarta, bokstavligen. Fin bild ser jag, bhn sticker ut, galgbanden hänger ut, rosetten är sned och det ser ut som jag är gravid i fjärde månaden. Nog för att magen inte är helt platt i verkligheten heller, haha! Shit happens ;)







Fan vad surt...

När vi äntligen har fått ett par nya spelare till Timrå, så börjar ena första matchen med att bli skadad. Han fick en tackling igår, så han åkte illa in i sargen. Nu hörde jag på nyheterna att han bröt revben och punkterade ena lungan. Han kommer alltså inte kunna spela innan hans kontrakt har gått ut. Så jäkla tragiskt, laget behöver vinna lite nu. Fast Lindbäck var faktiskt helt fantastisk i buren igår...


För övrigt så går min pyntning/städning ganska långsamt, det är såå tråkigt.


Nu är det jul här i vårt hus...

Jag är lite off idag med, men jag håller på att pynta mitt lilla hem så gott det går. Än så länge har jag renoverat en krans till ytterdörren, adventsljusstaken står i fönstret, den med levande ljus har jag nyss arrangerat klart. Jg får nog glömma min dröm om en julgran eftersom jag inte hittar nån vit i lämplig storlek. Ska hänga nån kula i fönstret stället. Visar när det är klart, nu ska jag dona vidare!


Gissa vad jag har gjort idag...

Jag har julpyntat. Har hos mamma ödslar vi ingen tid, haha! Inga tomtar dock, bara allt krimskrams som slingor m.m. Började även tjuvlyssna på julmusik, lär bli hyfsat less på jobbet innan julen är klar. Jessica skickade mms från jobbet och visade att vi har fått en kartong med choklad, som jag tar för givet att vi ska dela ut. Ska utforska den imorrn, höhö ;)
Nu ska jag strax äta middag, fisk. Nu trillade ni av stolen, va? Alla vet väl hur mycket jag hatar fisk, men är det nån som ska lura i mig, så är det väl mamsen. Allt som är panerat går ganska bra, haha. Sen efter maten, så ska jag tvinga ner Anders till Kvissle. Ska besöka hobbybutiken, blomsterbutiken och Ica. Stackars karl ;)


Hos mamma...

Jag är hemma hos mamsen nu. Skulle ha vaccinerat mig mot svinis idag, men eftersom vaccinet är slut och jag blev arg, så åkte jag hit och åt lussebullar istället. Mums ;)
Mamma håller på att gå igenom alla julsaker för övrigt. Än så länge har jag garagefyndat 2 ljusstakar, två glittriga, fina ljus, en utekrans och en ljusslinga. Vem behöver shoppa, liksom?
Till Anders har det låtit såhär: Anders, kan du fixa min sovrumslampa? Anders, kan du skjutsa ner mig till hobbyaffären imorrn? Anders, kan du hjälpa mig komma upp på vinden? Anders... Haha, ni fattar, stackars karl. Jag och mamma har tjatat ungefär varannan gång. Jag måste faktiskt köpa en sprayburk, för jag ska renovera min krans. Det var längesen jag pysslade, så det ska bli kul.


Ring of fire...

Jessica och jag stod och pratade igår på jobbet. Sen fastnar hon med blicken och frågar: Vad har du gjort där? Jag hade en olycka med min locktång i helgen... Igen... Trodde faktiskt att jag hade klarat mig från brännskador, men icke. En annan på jobbet frågade faktiskt efter tredje gången som jag brände mig den veckan, om jag gör nått annat på fritiden. Så är livet som en klumpeduns, haha! Ser ut som att jag har chokladresten i fejjan, men det är alltså bara ett brännsår. Ursäkta min ansiktslotion, det är inte lika illa som det ser ut ;)







Typiskt...

När jag väl har bestämt mig för att ta den nedrans sprutan så är vaccinet slut. Typiskt. Jag har ett ganska pressat schema när jag faktiskt kan ta den, så vi får väl se om det blir av nu. Jag räknar med att bli dålig, så jag vill gärna vara ledig ett par dagar efteråt.
Nu har jag iaf punktat av listan för dagen:


1. Maila recept till Evelina
2. Ansöka om visum till Australien
3. Laga mat
4. Köpa boken "Ljudet av ditt hjärta"


Har även lyckats få hyresvärden att ta bort min gamla fläkt som låg hemma och skräpade (bonuspunkt), och nu ska jag återgå till punkt 5: Se på Twilight ;)


Inga bilder...

Hmm, det blir nog inga bilder idag. Har läst ett par timmar tills boken tog slut (När jag hör din röst, New moon-boken), och nu lagar jag köttbullar till lunch imorrn och ser på Supernatural. No time, alltså ;)








Haha, så kan det gå...

Ja, jag råkade tydligen posta mitt utkast inatt. En av anledningarna till att man ska låta bli datorn när man har varit ute. Förstår att det inlägget måste ha varit mycket sammanhängande ;) Ligga med Hugh Heffner är ingen på min punktlista, bara så ni vet, det var en lapp jag fick på Lappleken. Jag har hamnat i ett fack under skoltiden, så jag var bland annat mest trolig att ligga med honom och att söka till paradise hotel, haha. Fick en hel del andra också som jag inte minns.

Klädhistorien var dock som jag skrev. Det var faktiskt en kille som kom fram till mig igår på jobbet och frågade vart jag hade köpt mina kläder. Jag vet inte om baktanken var att klä sin flickvän lika slampigt som jag (närå, jag hade faktiskt en kjol och en oskyldig top), höhö ;)


Jag undrar hur dom gör...

Hur får alla storbloggare tid att slänga in fem, sju, tio inlägg om dagen? Jag är glad om jag vissa dagar hinner skrapa ihop ett där det står att jag inte har tid, haha! Okej, skulle väl gissa på att en anledning är att dom flesta inte har riktiga jobb. Jaja, bloggen är deras jobb, whatever, men det är inte samma sak som att vara fast på ett annat ställe till kl sju på kvällen.
Igår tex, så jobbade jag under dagen, och så fort jag kom hem så hoppade jag in i duschen. Skulle vara hemma hos Johannes i klassen kl sex, vilket var omöjligt, så jag hade tillräckligt bråttom utan blogg. Vi hade en liten klassfest där med gymnasiefolket, var väldigt trevligt faktiskt. Söta Matilda hade gjort ett gymnsie-quizz, sen körde vi lappleken och singstar. Johannes drog även fram gitarren lite senare. Slänger ut nån bild sen.


The Dress...

Jag har tillåtit mig att vara på jakt efter en sista grej innan det blir storspara som gäller. Nämligen en riktigt, jäkla uppklädd klänning till julbordet/julshowen. Är det nån gång som man kan klä upp sig till tänderna, så är det då, och det är så himla kul. Jag funderade på om jag skulle visa den eller ej, för lägger jag upp bilder så känns det som jag redan har använt den. Tror att vi suger på den karamellen ett tag. Den är iaf svart och väldigt, väääldigt puffig...


Dagiskaka...

Jag slängde ihop en dagiskaka igår efter jobbet. Mycket, mycket god, tog även med till jobbet idag. Jag tycker om att bjuda på fika där, så lätt att göra nån lite gladare.
Idag har jag faktiskt haft en jättebra dag på jobbet. Allt kändes så lätt, och det flöt på hela dagen. Vår lilla praktikant är jätteduktig, så hon kan hjälpa till massor. Har verkligen varit genuint jättetrevlig mot mina kunder. Är faktiskt inte ens trött idag, hör och häpna! Det hände faktiskt ett par roliga saker. Jag stod nere vid skyltfönstret och fixade till skor när Filip och Fredrik helt plötsligt  skriker i en megafon utanför rutan. Jag blev så till mig att jag välte alla skor, haha! Och ja det var dom riktiga Filip och Fredrik, dom signerade böcker på Bokia. Sen hade jag och Jessica ett norsk par inne där kvinnan skulle hitta skor. Hon hade det mest hysteriska, roliga, högsta skrattet som jag nånsin hört, vi stod och skrattade hela butiken. Det smittade av sig till dom andra kunderna med. Härligt (hon köpte faktiskt fem par skor)! ;)






Ljus är ganska trevligt...

Jag är inte direkt ett fan av den här årstiden, men man kan iaf få det riktigt mysigt hemma.







Sova...

Nu ska jag faktiskt försöka stupa i säng rätt tidigt för en gångs skull. Ska öppna imorgon så det är ganska skönt att vara relativt utvilad. Kunde inte sluta tänka på att resan faktiskt ska bli av. Började leta efter passet i huvudet, om man måste vaccinera sig för att åka dit, flygrädslan m.m (sommargarderoben, wiie). Nåja, det är faktiskt fyra månader kvar.


After Work...

After worken igår med Daniel Lemma som underhållning. If I used to love you baby... nanana...








Andas...

Okej... Andas djupt. JAG SKA TILL AUSTRALIEN!!!!!! Resan är bokdes idag, och det känns helt sjukt. Det ska bli sjukt jäkla skönt att åka till solen ett par veckor även om det är några månader kvar!
Jag har nämnt det för ganska längesen att det eventuellt skulle hända, men nu är det klart. Anledningen är som sagt att en syster bor där, så jag och två systrar till ska hälsa på. Anna, vad får vi inte missa i Sydney?


Påmind...

Blev precis påmind om att jag ska på after work imorrn på Våningen. Hade lyckats glömma bort det, eller snarare inte tänkt på det. Vilken tur att jag nyss har färgat håret och ögonbrynen. Bara en djupdykning i garderoben kvar. Jag vill vara ledigt uppklädd, får se vad jag kan åstakomma.


Såhär är det...

Jag har inte varit riktigt ärlig. Det är en sak som jag har myglat med ett tag. Jo jag har nämligen... köpt biljetter till BSB! Haha, sorry, kunde inte låta bli ;)
Det är en del av mig som är smått förväntansfull över att få se mina gamla barndomsidoler, och en annan del som tycker att det är lite pinsamt sådär. Jag är ju inte 12 längre, men å andra sidan bör inte deras nuvarande fans vara det heller. Det är ju faktiskt min generation som har växt upp under deras storhetstid, och vi är ganska gamla nu. Sen ser jag bilder som den här, och då längtar jag lite extra ;) haha. Nick Carter var ju min drömprins under många år, och nu ser han bättre ut än någonsin (Paris Hilton-epoken har jag förträngt).








Inte vara sån...

Men Dean, inte vara arg på Sam. Även om han nu råkade starta Harmagedon, så är han faktiskt din lillebror! Huga...
Nu är det dags att krypa ner i sängen med Om jag kunde drömma. Jag har lånat den av Jessica, så jag hoppas att den inte är nerdreglad när den ska tillbaka. Svårt att hålla sig i skinnet när man tänker på Robert Pattinson, haha! Tänk att New Moon har premiär på fredag redan. Inte ska jag gå då heller, tråkigt, tråkigt.


Det går trögt...

Jag har tänkt skriva i flera timmar, loggat in på sidan och sen börjat med nått annat, haha! Jag blev väckt halv sex imorse av att en hund bröt sig in och började slicka mig i ansiktet. Som om inte det var nog så hoppade hon upp och la sig på mig också. Hade lite svårt att somna om sen. Sov även med linserna i eftersom det inte var planerat att jag skulle sova hos mamma, så det känns lite grusigt i ögonen nu. Jag gillar att dregla på soffan på kvällstid, så jag ska nog ägna mig åt det nu!


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Vilken fantastisk dag det här varit idag! Eller snarare kväll. Var ju på hockey där vi vann och kammade hem välbehövliga poäng, och strax efter så vann Ola Körslaget. Jag gör som Ola *veven* ;) Jag fick en del grattis-sms efter det. Min familj är väldigt insatta i min Ola-historia, haha!
Bestämde mig för att ta hockeybussen ut till mamma efter, så nu är jag där, helt spontant. Ska väl vara lite sällskaplig innan jag går och lägger mig, sen blir det jobb imorrn! Måste kolla om Anders har nån tröja jag kan låna, jag har ju ingeting med mig.


It grew on me...

Jag har inte riktigt förstått tanken med den här kjolen förut, men ikväll när jag såg den på Reza så var den jäkligt het. Jag skulle iofs ha föredragit kanske en marinblå eller svart, lite diskretare version och klä mig lite sötare. Jag har testat den rockiga stilen, men det är inte riktigt min grej. Mina lackleggings är nog det rockigaste jag har, haha!







This is it...

Jag kollade äntligen på filmen igår. Inte på bio som jag egentligen ville, men datorn duger bra den med ;) Den var fylld med nyfilmat material till konserterna, alla favoritlåtar m.m. Synd bara att dom inte direkt intervjuar MJ, men det var ju inte meningen att det skulle bli det sista han gjorde. När man ser allt arbeta, alla människor som är helt i himlen över att få jobba med denna ikon, så blir jag så ledsen över att showen inte ens hann få premiär. Vilken jäkla show det skulle bli...






Idag...

Idag så blev inventeringen av, så jag har blippat skor och kollat fellistor hela dagen. Jag och Jessica gjorde det jäkligt snabbt för att vara ensamma, så vi fick gå hem tidigare. Jag blev även extrainsatt på Eccos inventering nästa vecka för att vi gjorde det så snabbt. Jobbigt, men skönt, tar gärna extratimmar om jag kan. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med kvällen. Är inte van att vara hemma efter jobbet den här tiden, haha!


Igår...

Igår åkte jag till Fredrik för att titta på hockey, och blev kvar där tills jag la mig när jag kom hem, haha! Matchen ska vi inte prata om, men fikat var trevligt. Isak ritade även en teckning till mig. Ni ser väl att det är traktorhjul?






Säsongsavslutning...

Jag tittade på säsongsavslutningen av True Blood säsong 2 efter jobbet. Spännande värre. Har för mig att det mycket möjligt även var säsongsavslutning på tvn av säsong 1 också. Det avsnittet är verkligen jättebra!
Sen traskade jag hem till Jessica en sväng och lånade en bok, och länsade hennes tidningar. Kollade även på Grey's och smakade på hennes småkakor.
Nu ska jag krypa ner i sängen med Om jag kunde drömma (Twilight), och imorrn blir det sovmorgon. Skulle ha inventering på jobbet, men utrustningen kom inte fram i tid. Kör det på fredag istället.



Godnatt.


Ghost from girlfriends past...

Såg en film igår. Har faktiskt inte ens hört talas om den, men den var okej. Ganska förutsägbar.








Full rulle...

Full rulle idag. Först gymmet, sen har jag packat ihop gamla flickrummet. Dvs hämtat hem ännu mer skor, två flyttkartonger för att vara exakt. Sen blev det affären, och nu är jag äntligen hemma. Ska laga mat så fort lövbiffen har tinat klart, men tills dess skulle det vara skönt med en powernap, haha! Det är mörkret som gör mig så nedrans trött!


Imorgon...

Bloggen är så trög idag att jag ger upp för tillfället. Återkommer imorrn :)

Kvällsfika...

Det blev Max till middag, åh vad gott det var. Nu inväntar jag som vanligt Supernatural som det är säsongsavslutning på. Fikar lite och läser en bok under tiden. Jag gillar boken, så jag har faktiskt svårt att lägga ifrån mig den.







Farsdag...

Ännu en ångestfylld presentdag. Ursäkt, men vart är den tredje dagen som jag får presenter? Väldigt orättvist ;) Nä då, jag börjar bara bli väldigt fantasilös när jag ska köpa presenter/julklappar efter 20 år. Mamma visste iaf vad Anders ville ha så hon fixade det, och till pappa blev det en fin halsduk, matchande fodrade vantar och en trisslott. Jag tycker iofs om att klä det manliga släktet efter min smak, haha!
Nu ska jag strax åka till mormor och morfar, sen hoppas jag att jag får mat av mamma. Eller det beror kanske på hur mycket fika det blir hos mormor.

Jag måste bara säga...

JAAAAAAAA! Team Ola made it to the final!! Sjukt bra. Annars så har jag nyss haft besök av mina kusiner Therese och Jonathan, och även Therese sambo Jesper. Han är en av killarna som vi alltid hängde med på somrarna för flera år sen. Fy fasen vad kul vi hade hela feta gänget. Jag hade ju mina ögon på en egen pojke, haha. Tror vi lärde känna dom när jag var 12, skulle nog fylla 13 den sommaren. Jag och syrran bodde nästan hos Therese den sommaren och vi spenderade typ all tid i deras husvagn fylld med pojkar. Det var grejer, det ;)


Trött, jag?...

Hittade mitt salt i kylen imorse. Jag tror att jag är ganska kvällstrött, haha!





På middag...

Jag kom precis hem till lilla lyan. Blev bjuden på middag ikväll hos mammas kompis Monica. Jag kände mig väldigt vuxen. Nu var det inte bara vi, mamma, Anders, hennes egna karl, barn + barnbarn var också där. Hon har fattat tycke för mig den damen, jag vet inte riktigt vad jag har gjort för gott, haha! Eller hon är visserligen väldigt förtjust i mina bakverk, så hon fick en laddning till idag.
Hennes barnbarn är en liten grabb på sex år som är hur go som helst. Han springer omkring och kallar mig för hans pudding hemma hos dom när jag inte är där, hahaha! Sen imorse hade han ledset sagt: jag har aldrig någonsin fått en kram av Magdalena... Det krossade mitt hjärta litegrann så han fick givetvis en godnattkram ikväll. Hoppas han blev nöjd gullungen.
Nu tror jag att det är dags för sängen, jobbet kalla imorrn. 


Den första officiella snön...

Med andra ord: första snön som ligger kvar på marken. Iaf i stan där jag bor. Såhär såg det ut utanför mig när jag gick till jobbet imorse.






Mtv Music awards...

Sitter jag och tittar på nu. Kändes som en liten rimligare tid än VMA, men det beror ju på vilket land den sänds ifrån.


Beyonce är jäkligt het...





Filmen...

Filmen jag såg igår var Paranormal activity. Jag vill inte ens söka efter en filmposter, så ni får kika själv. Den där filmen är inte bra för oss veklingar. Egentligen tyckte jag att filmen var ganska seg, men slutscenen... "Spökfilmer" känns för mig mer verkliga än nån seriemördarrulle, vet inte hur logiskt det är, men så funkar jag. Såna filmer klarar jag inte att se själv, för jag blir fan psykist skadad. Det kändes inte okej att sova själv efteråt och jag sov jäkligt oroligt inatt.
Filmen gjordes faktiskt 2007 med ett annat slut, men sen köpte Spielberg upp den och släppte den. Han ville ha ett annat slut, och det är det som vi får se på bion. Jag blir trots allt lite nyfiken på att se det andra slutet också, nu har jag ju ändå sett filmen.
Sen ska jag väl tillägga att det finns många som tycker att den är skitdålig, speciellt om man inte gillar filmer som Blair witch project (som halvt skrämde livet ur mig), REC och Cloverfield. Alla är ju filmade som amatördokumentärer.


Bio...

Det blev bio ikväll. Jag blev så rädd att jag inte vill skriva mer om den nu när jag ska sova ensam, haha. Vi tar det imorrn!
Öppning imorrn, så nu ska jag sova.


Den här låg i brevlådan idag...

Till nån kommande julfest.





Bakningen är klar...

 

 

 

 

 


Kan nån knacka på när jag inte är halvnaken...

Men snäll nån. Kan aldrig folk knacka på under normala omständigheter. Tex lägenheten får gärna var välstädad, jag vill gärna ha en frisyr snyggare än sängrufs och KLÄDER! Kan nån komma när jag har KLÄDER på mig!!! Det värsta är ju att det syns utifrån att jag är hemma så jag kan inte skita i att öppna dörren. Nu kom grannen när jag bakar för fullt. Jag har backslick, ett linne utan bh, trosor och ett förkläde. Kan ni förstå paniken när nån knackar på då? Jag skyndade mig att dra på närmaste tights och en kofta, men jag har vita, för honom oförklarliga fläckar över hela bröstkorgen. Jag får sluta gå utan kläder hemma.


Jag fick iaf en brandvarnare.


Wow...

Jag var inne på Maddes blogg förut och såg att det är exakt två år sen vår bilolycka hände. Wow, tiden går fortare än man tror. Jag ska passa på och känna mig lite extra glad för livet idag, det är verkligen ingenting man ska ta för givet. Jag hade kunnat blivit förlamad, dödad eller vad som helst där emellan, men jag kröp ut med blåmärken och ett skärsår på knäskålen.
Om nån av er inte har följt bloggen så länge, så finns det ett längre inlägg här.






 

 


Godnatt...

Jag funderar på om jag är så hungrig att jag mår illa, eller om jag bara mår illa. Svårt att avgöra. Tror att jag ska lägga mig snart så det går över. Är sjukt trött, så det är nog inget större problem. Har ju varit med alla kacklande hönor på mammas smyckesparty, haha!
Jaja, ska försöka komma upp i tid imorrn så jag kan städa och laga lite matlådor. Min thaikyckling, mmmm... Tror att jag ska slänga ihop mina kladdkakehjärtan också och slänga i frysen.


Dagen...

Ojojoj, jag är fortfarande känslomässigt utpumpad. Jag kan verkligen leva mig in i matcherna, och jag blir så sjukt nervös. Det där med nerver är inte min starka sida om man säger så.
Dagen spenderade jag iaf på jobbet. Min bror skickade sms och frågade om jag inte skulle åka med mamma till honom och äta tacos efter. Vem är jag att säga nej liksom? Sagt och gjort, efter jobbet plockade dom upp mig så vi for dit. Efter att ha proppat magen full med mat, så satte jag med och lekte med Isak och sneglade på hockeyn (vi är alla TIKare). Jag har aldrig lekt så mycket med Isak under hela hans korta liv som ikväll. Han visade mig alla sina leksaker på nedervåningen. Vi lekte med bilar, med djur, han körde fast bilar i mitt hår, vi gömde saker för varandra, jag körde omkring honom i en låda m.m.
Under den sista perioden när jag hade lyckats smita till tvn så kröp han även upp i mitt knä. Goskit ;) Dock kollade han lite skeptiskt på mig under dom sista minuterna när jag skrek och hoppade av nervositet, haha!
Nu har jag iaf ganska nyss kommit hem, och jag håller på att baka för fullt tills imorrn. Lovar alltid att jag ska baka till folk under svaga ögonblick. Fast nu är det till mammas smyckesparty. Måste ändå ha nånting att roa mig med tills Suernatural börjar. Gluttar faktiskt på På smällen också under tiden, men jag har ju redan sett den.






Tack Gud i himlen...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAAAAAAAA
 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
DÄR SATT DEN!!! Efter sju raka förluster så vann dom äntligen, jag är så himla glad just nu. Dom puttade även ner Modo igen, vilket känns lite extra skönt, haha!

RSS 2.0