Ikväll...

Ikväll blir det nog skitsvårt att hålla sig kvar, men jag röstar vidare! Så snygg i sin frack, grr ;)





Huuungrig...

Håller på att laga mat för fulla muggar nu, är så hungrig så jag vet inte vad. Det blev pepparbiff ikväll istället med pommes och sås. Det är mina pommes som tar en nedrans lång tid att bli klar.





Sockar...

Jag gillar mina nya sockar. Riktiga halksockar är det också, så nu kan jag springa omkring och busa hur mycket jag vill. Eller så stannar jag här en stund till ;)






Fredagskväll...

Fredag igen. Vanligtvis brukar det betyda godis, cola, Idol, nån film och somna på soffan, haha! Minus godiset så kör jag nog på samma bana ikväll med. Har tittat på ett avsnitt av True blood sen jag kom hem också, gud vad den serien är bra.
Funderar på om jag ska laga till nån middag ikväll, eller om jag ska skita i det. En biff skulle var gott, kanske pepparstek?


Dåligt...

Jag kom nyss hemifrån hockeyn. Jag börjar känna mig smått deprimerad över laget nu. Det går så dåligt, så dåligt...
Tänkte zappa in nån rysare på TV400 nu innan jag går och lägger mig. Ska jobba extra imorrn, men jag fick sovmorgon så det är ganska lugnt. Såg både Motorsågsmasskern och The wickerman igår innan jag somnade. Ska lämna tillbaka en kofta som jag köpte på klubbkvällen igår också. Känner inte att jag kommer använda den tillräckligt mycket för att få unna mig den. Däremot ska jag behålla mina lacktights och sammetstight. Tänkte bli lite wild and crazy och gå emot min egentliga stil, haha!


Förresten så blev Herman ganska god :)


Babybump...

Ojojoj var Ellen Pompeo var gravid i dagens avsnitt. Man har inte direkt fått se så mycket kropp av henne i den nya säsongen och nu förstår jag varför. Inte lätt att dölja den bulan. Och Izzie drog iväg också. Nu kommer en spoiler, så sluta läs om ni inte vill veta!
Izzie kommer tillbaka, men hon är borta ett tag ur serien för att spela in en film. Puh, säger jag, jobbigt om alla ska försvinna från serien.


Angels...

Seriöst, har ni hört nått finare? Jag satt i soffan med blanka ögon och kände mig riktigt stolt över att ha fastnat för den killen. Mobilröstningen gick het hemma kan jag lova!
Lördagens låtar blir Backstreet boys - As long as you love me, och Moulin Rouge - Lady Marmelade (haha).





Nu jäklar Herman...

Nu håller jag på att baka Herman för fulla muggar. Jag gjorde min lite mer naturell än vad den ska vara, men jag hoppas att det blir bra ändå. Jag vill inte ha massa nötter och skit i min kaka ;) Smeten smakar mest bara kanelbullar pga kanelen. Väldigt logiskt. Jag uppdaterar er om smaken senare!





 


Lång kväll...

Jag kan precis ha haft världens längsta kväll. Herregud. Nåja, nu ska jag äntligen krypa ner i sängen, för imorrn blir det jobb. Kommer att vara sviiintrött!

Mycket möten idag..

Okej, jag kanske ljög igår när jag sa att jag skulle upp och hoppa. Jag ska iväg vid halv ett, så jag fick en trevlig sovmorgon. Jag känner mig lite smått stressad över dagen, och allt som jag ska hinna med. Först träna med Julia, sen fika med Sandra, och ikväll klubbkväll med Jessica. Förutom det ringde nästa syster och sa att hon var hemma i stan, så hon ville också vara med mig. Funderar på att klämma in henne efter Sandra om hon kan, hon kanske kan följa med på klubbkvällen om hon vill. Vi får väl se.


Nu ska jag äta lite gröt!


Zzzz...

Nu blir det sängen för mig. Ska nämligen upp och hoppa och åka till gymmet imorrn. Hej o hå!

My bloody valentine...

Hann med en film i helgen också, det blev My bloody valentine. Nu gick det inte att se 3D-versionen på dvd, så jag känner inte att man fick se den med rättvisa. Utan effekterna så är det ju bara en vanlig mördar-film. Nu ska jag dock inte låta så negativ, jag kan titta på Dean (jaja, Jensen Ackles då) hur länge som helst. Grrrrrrrr!!!!





Kladdigt...

Jag blev besprutad med Coca cola häromdagen. Råkade sticka hål i en burk, så det sprutade över halva mig, haha! Jag kunde inte flytta mig heller, för då skulle jag spruta ner mina sängkläder, så jag stod där och skrek på Jessica. Ungefär som en scen ur en komedi, men det gick ju bra. Sockerkladdigt överallt, men bra!
Tyvärr kom inte supersprutet med på bild, strålen hann slakna ;) Haha...





Lugn söndag...

Herman fick så klart åka med till mamma igår. Senare ikväll ska han få mat också, innan jag ska dela upp smeten. Måste handla först, så han får faktiskt vänta.
Kvällen plan är middag hos pappa, sen ska vi försöka hinna träffa Fredrik och Lotta en stund innan dom åker hem. Dom skulle nämligen titta förbi här ikväll. Ja, mer spännande än så blir det inte för tillfället.








Lördag...

Ojoj. Jag började min lördag med att åka och träna med Julia. Kändes hårt att kliva upp men skönt när det är överstökat. Vi skulle på ett vanligt pass, men av nån anledning blev det aerobics. Jag brukar inte känna för att skutta omkring den tiden på dygnet, men det gick ju bra.
Nu är jag hemma hos mamma, för Evelina är hemma över helgen. Har ni sett två 50 kgs hundar bråka nångång? Jag har nyss kastat mig mellan ett slagsmål så hårtussarna rykte. Jäklar vad förbannad jag blir när lillhunden hoppar på nån av dom andra. Jag flög över soffan och tog tag i henne och drog bort henne. Har satans ont i fingrarna nu, man tar i med krafter som man egentligen inte har, haha! Nu ska det utbytas massage...


Deg...

Vad är det för fel på min armar. Det finns inga muskler, bara 100% deg. Haha, ni ska se mig när jag tränar, jag har ingen styrka alls. Benen klarar jag av jäkligt bra, men armhävningar... Brukar sluta med att jag fnissar med Julia och tittar avundsjukt på alla pantertanter. Idag körde vi 90 minuter styrka och kondition, så det känns nog imorrn.
Jag ska duscha av mig, sen blir det sängen. Öppning imorrn igen, så det är bara att kliva upp med tuppen ;)


Möt Herman...

Herman är min bebis. I smetform. Herman är nämligen som ett kedjebrev. Man uppfostrar och föder honom, sen ger man bort tre syskon till nya familjer. Den fjärde delen gräddar man och äter upp.
Min Herman är tre dagar gammal av tio, men eftersom jag har varit ledig och inte kunde få honom i tid så har han han haft fosterfamilj tills idag.
Inte fick han mat i tid heller (han skulle matas igår, men han fick mat idag istället), så jag har gett honom extra omtanke med skeden hela dagen. Han var lite ledsen på ögat, men han bubblade fortfarande, så han levde. Om Herman inte bubblar, så är han död.
Herman får ej täckas över, utan ska bo i sin bunke, fri, i sina tio, korta levnadsdagar.


Fortsättning följer...




Ingen lust...

Jag har inte haft nån vidare blogglust idag. Jag har en tendens att stänga in mig och bara vara när jag har ett par dagar ledigt. När jag jobbar så hinner jag inte ens tänka, utan dagarna bara går. Det gör mig lite rädd ibland. Eller snarare vemodig. Det känns som att livet bara svischar förbi och jag står brevid och tittar på. Jag är en sån person som liksom önskar att allt ska ordna sig av sig självt utan att jag behöver ta tag i det. Ni vet, en sån som önskar att drömkillen knackar på dörren, att drömjobbet bara finns där. Att man ska vakna upp rik, vacker och lycklig... Jag är för feg för att kasta mig in i nått nytt, och jag vet liksom inte vad jag vill heller.



Jag är inte gammal, men inte fan blir jag yngre...


Slöfock...

Jag är så sjukt slö idag. Skulle helst bara vilja sova, men det känns ganska bortkastat. Det känns bättre att ligga i soffan, haha! Håller på att kämpa med min bok också, den är ju över 600 sidor så det tar lite tid.
Tidigare när jag kollade upp julbord så passade jag på att kika på biljetter till sthlm. Ska försöka åka ner, men jag vet inte hur det går med jobbet. Vill helst inte ge bort min dagar eftersom jag förlorar pengar på det.


Julbord...

Herregud, när bokar folk sina julbord egentligen? Det är mycket som är fullbokat redan nu, och jag tycker att det är rätt tidigt. Jag tänkte att nån måste ju ta tag i jobbets julbord, så jag gjorde det själv. Har spanat omkring lite, så vi får se vart vi får plats. Jag ringde till jobbet och berättade mina tankar, så vi får väl se om dom hinner kolla upp nått. Är mest sugen på Södra eller Medvind faktiskt, Norra gjorde vi ifjol och det verkar inte vara nån riktig julshow här i år. Jag och Jessica är väldigt mycket inne på show, så jag hoppas att det blir Södra. Sen gillar jag att få klä upp mig riktigt ordentligt ;) Då är det stora frågan: Vad ska årets klänning bli?





Vem kan slå Filip och Fredrik...

Det tittar jag på just nu. Eller gluttar iaf, jag är lite okoncentrerad. Känner mig rastlös samtidigt som jag inte orkar göra nått.

Det verkar iaf bli en bra biohöst iår. Jag skulle gärna se den där zombiekomedin, MJ-filmen, Saw 6 och Twilight. Sen finns det ett par andra som jag inte riktigt minns vad dom heter. Nån med Cameron Diaz tror jag. Jag har ju faktiskt två par biobiljetter som jag fick av jobbet på Eccodagen att förbruka. Slutar väl med att jag inte ser nån av dom.


Fint...

Gry är förresten väldigt fin i håret ikväll. Me like.




Update: Har jag sagt att jag hatar Lottodragningen? Den förstör all lördagsunderhållning.

Vi fortsätter på temat...

Mitt hem var lika struligt som jag hade föreställt mig, men det fixade jag snabbt. Jag vet dock inte vad jag tycker om resultatet, men jag får väl gilla läget.
Nu ska jag börja röst-bomba Olas kör. Det kommer bli en jäkligt dyr räkning nästa månad! He's worth it ;)


Ni får ursäkta den dåliga kvalitén. Det är en flera år gammal bild som är fotad med mobilen på dataskärmen (där av ljusstrecken, och även pilen fick vara med), haha. Jag vet faktiskt inte vart originalbilden ligger. Jag gillar mitt hår, dock!




Ny...

Jag har suttit och pillat lite med designen på bloggen. Headern ska inte se ut sådär, men jag orkar inte ta tag i det nu. Vet inte hur jag vill att nånting ska se ut, förutom att jag vill att det ska vara lite "murrigare" nu till vintern, men ändå i princip samma utseende.


Idolskvaller...

Ikväll är det Idol igen, och dom flesta vet nog att det är MJ-tema. Det finns ett och annat skvaller på nätet om Idolerna också:


Eddie har lättklädda bilder som cirkulerar runt på vissa hemsidor.

Erika sjunger på ett av bidragen som har kommit med i Melodifestivalen (på demo antar jag, om hon kommer att sjunga sen är oklart).

Tove har tatuerat ett litet hjärta på handleden. Pojkvännen har en likadan.

Den som har mest historia är nog Camilla. Hon var tillsammans med Kicken från The Poodles i 1½ år, hon sägs ha dejtat sångaren i Scotts, hon var med i Fame factory som 16-åring men hoppade av, och hon har även släppt en singel för två år sen som heter Feels like heaven, under artistnamnet Cam Tyler.






Utsidan måste också vara fin...

Idag vaknade jag upp med en tanke: jag måste köpa vit ljung till min blomlåda och en fin vinterkrans till dörren. Jag hade inga planer på nått av det, men sen får jag mina idéer och då måste det bli så. Nu hoppas jag att jag kan hitta nån fin krans bara, jag är ju ganska kräsen av mig.


Jag vaknade även med den här lerhögen nedanför sängen. Gina låg nämligen i mitt rum inatt och vakade över mig. Vädret i den här staden + husdjur är ingen bra blandning.






Mysdag...

Idag har jag beställt tacos på bordet och hockey på tvn. Sen har jag även bestämt att jag inte måste klä på mig, jag springer omkring i morgonrocken som jag köpte till mamma i London fortfarande.


Nu kör vi igen! Hejahejaheja Timrå *klapp, klapp, klapp*...


Jag undrar vart den bikinin tog vägen...

För snygg är den, små små ränder i vitt och rosa, köpte den i Thailand. Tittade på lite bilder därifrån och såg den nu, hade glömt bort den. Fast det känns inte som att bikinin ska på anytime soon, så jag hinner nog hitta den.









Shake and fingerpop...

Nä jag ska inte sova, jag har ju ett avsnitt True Blood att titta på. E4S2, Shake and fingerpop.


Kliniskt rent...

Jag lovar att man kan äta mat från mitt golv hemma. Det är så renstädat och fint, så jag vet inte vad. Tyvärr så innebar gårdagens heldag med städning och tvättning att min rygg är helt knas idag. Vissa har nackspärr, men jag får fan svankspärr, haha! Det känns som en grej jag kommer att få leva med. Har ryggen inte gått till sig efter två år (sen bilolyckan), så blir den nog inte bättre sen heller. Det är så himla synd att jag inte ska klara av mer utan att lida efteråt när jag bara är 22.

Hmm, förresten kanske det är kaos hemma nu, gubbarna skulle ju byta fläkt imorse. Jag undrar hur det ser ut, jag rymde till mamma för att inte vara ivägen. Det ska komma elektriker imorrn och göra klart det sista, så jag hoppas att det blir bra.

Jaja, jag tror att jag kommer att besöka sängen snart. Jobbade 8-19 idag, så jag är helt mosig i huvudet...


Blått är flott...

Eller inte så flott, men full kan man bli!





Hemtrevligt...

Jag älskar mina nya sängkläder, det blev så himla gosigt i sängen. För övrigt har jag blivit skadad för livet sen jag började med duntäcken (för många, många år sen), jag kan knappt sova utan nu. Sen är min nya badramsmatta alldeles söt och ljuvlig.
Vem försöker jag lura, jag älskar typ alla mina saker. Min väckarklocka från Lisbeth Dal, min hemmagjorda sänggavel, min fina barocklampa, takkronan från IKEA...





 


Effekt...

Kan vara världens bästa skovård. Kolla in skillnaden före och efter!












Klar...

Jag har tvättat sen 12 och nyss slutat. Det har tagit mig totalt tre dagar att tvätta mina kläder. Fy vad tråkigt, men nu är det iaf klart.
Badrummet är skinande blankt, det ligger en hemmagjord fullkornshamburgare i min mage, sängkläderna är utbytt. Bara att ta tag i andra halvan av disken innan Desperate börjar. Har ett litet diskställ, så jag kan inte ta allt på en gång, haha!


Så trååååkigt...

Hushållsarbete är inte min grej. Hur gör alla hemmafruar? Hur står man ut? Jo visst, om jag var hemmafru i Anna Ankas bemärkelse, så skulle jag också kunna vara det. Hur som haver, jag ska städa lite nu innan jag ska byta tvättmaskin.


<3...

Mammor är bäst. I lördags när dom hämtade så gav hon mig en fylld påse och sa; hittar du nått som du gillar? Då hade hon köpt en hel påse full med mitt favoritgodis. Marabou premium (som jag bara har pratat om en gång, men hon la det på minnet), Riesen, kexchoklad, Geisha m.m. Sen låg det två förpackningar med chokladbollar och arraksbollar. Ni vet dom klassiska vita, stora paketen? Då sa hon; jag kom inte ihåg vilken du gillar bäst så jag köpte båda!
Sen räckte hon mig en enorm bok; jag hoppas att du inte har läst den här! Då var det en bok från min absoluta favoritfarfattare, som jag alltid läste när jag var yngre. Dean R Koontz.
När vi kom hem så fick jag ett par strumpor eftersom hon vet att jag aldrig har några, och slängde även med ett par nya strumpbyxor.


Thanks mami!


Rub it in...

Fredrik träffade Pablo idag, och det här mmset fick jag. Vet inte om han vill synas här, så han får vara lite anonym ;)






Hjälp...

Varför dras man mot rysare? Varför lär man sig inte att man inte klarar av det och mår psykiskt dåligt efteråt? Har precis kollat på en som heter Dead silence, och jag trodde att jag skulle kissa på mig. Jag skrek redan innan jag hade tryckt på play, haha! Nu var just den här filmen egentligen mer hoppig än äcklig, men den var hyfsad.

Jaha, vad har jag uträttat för vettigt idag då tro? Jobbat hela dagen, sen har jag inte hunnit nått annat. Middag och film bara. Eller jo, jag har bokat tvättstugan också för på onsdag kommer det hit en massa gubbar (måste ha sorterat klart alla kläder då). Dom har fått för sig att dom ska byta ut min fläkt redan. Det är bäst för dom att det blir fint också ;)


Mycket bra...

Showen var riktigt rolig, jag skrattade så tårarna rann vid ett tillfälle. Han har många kompisar med sig på turnén som värmen upp showen, och även dom är riktigt roliga. Tyvärr har jag ingen bild för det var fotoförbud. Jag orkade inte ställa mig i signeringskön för att få en bild.


Pablo...

Nästa punkt idag blir Pablo Francisco med Fredrik! Jag tror att det kan bli hur kul som helst.












Gammal bild...

Inför Körslaget ikväll, nu hejar jag på nästa lag ;)






Hejahejaheja Timrå...

4-1 inför sista perioden som drar igång alldeles strax. Hoppas det går vägen idag, dom behöver poängen. Jag är iaf hos mamma ikväll, och jag har lämnat lappen hemma. Dom får ett psykbryt på mig när jag alltid sitter med datorn i knäet, haha, så jag lämnade den faktiskt. Det är ju bara en kväll ;)


Jag får se om jag tittar in mer sen, nu måste jag springa till tvn


Jag har hittat drömmen...

Om jag nångång får gifta mig, så är det såhär jag vill att blåsan ska se ut. Puffig, spets, hjärtfomad ringning, lite over the top. Vera Wang är drömmen. Nu bryr jag mig egentligen inte om märket, det är designen jag älskar. Kate Hudsons klänning i Bröllopsduellen är faktist inspirerad av en riktig, gammal Vera Wang, men det gjordes en hel del ändringar i filmklänningen. Den är betydligt finare enligt mig också. Kolla skillnaden på klänningens liv tex. Jag vet att många föredrar lite enklare varianter, men inte jag. Ska det vara så ska det fasen vara också! Haha :)





Det svänger ju...

Och det gör mig på bra humör! Jag vet faktiskt inte vem jag hoppas på den här säsongen. Jag blir sällan berörd av idolerna längre även om dom är bra. Fast Tove är ju faktiskt rätt cool. Ola, mina vänner, Ola ska det vara ;)






Nice...

Oj. En sån där silvrig Idol-kjol vill jag också ha!





Eller inte. ;)

Hej...

Hejsan. Är på jobbet nu, har lunch närmare bestämt. Ja, ni läste rätt, vi brukar ha lunch den här tiden rätt ofta. Dock är min snart slut, tänkte bara knappa några rader på vårt norska tangentbord.
Har spenderat tiden med att stirra ut genom fönstret och funderat. Försöker komma på vad jag vill göra med min liv och "när jag blir stor". Just nu är det enda jag egentligen vill att resa, men det lär inte blir av.
Äsch, vi får se,nu ska jag låta Jessica gå på lunch!


Todeluuu...

Kom nyss hem, har varit hos Jessicas mamma och tittat på hockey. Det är fantastiskt kul när favoritlaget ligger sist i tabellen med ynka 5 poäng. Jaja, säsongen är lång...
Tittar på Bröllopsduellen nu, lite i sista minuten men jag måste lämna tillbaka filmerna imorrn.Nu ska jag försöka hänga med här, godnatt!





Deprimerande...

Ja, den där filmen fick mig inte på bättre humör direkt. Skulle gissa på att filmen kanske gör sig bättre om man är lite yngre, men den var ganska okej. Lite ledsam bara.
Tänkte faktiskt försöka krypa ner i sängen snart med min bok. Jag måste lära mig att lägga mig i tid när jag ska upp tidigt, att det ska vara så svårt att få in en vettig rutin.


Som spaghetti...

Ojojoj, nu snackar vi spaghettiarmar. Jag gav mig in på disken, men jag orkade inte hålla armarna uppe, så jag fick ge upp, haha. Jag har har verkligen noll armmuskler, i benen finns dom kvar sen all ridning och dans under åren.
Imorrn blir det en vilodag från träningen. Jag slutar kl 18, så då ska jag dejta Jessica och titta på I taket lyser stjärnorna. Vi ska även laga mat, och det blir kött och potatisgratäng med cafe de paris-sås. Yummie ;)


Som man säger...

På't igen! Nu blir det snart träning, bara Julia hämtar mig först. Ska jobba på döfläsket, sen hoppas jag att det inte blir en ny nära-döden-upplevelse efteråt.


Det var nära ögat...

Jag och Julia höll bokstavligen på att bli köttfärs när vi skulle åka från träningen igår. Vi hade grönt ljus, så Julia kör ut i korsningen, och från ingenstans kommer det en polisbil och blåser förbi. Det var uttryckning så den blåste på fort som fasen och körde mot rött, så vi hann knappt reagera. Tack gode Gud hann Julia precis tvärbromsa mitt i korsningen, men det var ca 1 dm marginal.
Herregud, jag tror inte att jag pallar hur mycket som helst. Det känns som att det var tredje gången eftersom min dröm var så jäkla verklig.
Ett skrik senare och en Julia som sa åt mig att andas senare, kunde vi iaf åka igen.


Tick tack...

Ibland går timmarna lite för fort. Jag hann inte tvätta klart för jag gav bort halva min tvättid till en granne. Får kolla efter jobbet istället. Pappa var iaf här och skruvade upp mina badrumshyllor och rullgardinen, så det är avklarat. Ändå får allting inte plats, börjar bli jäkligt frustrerad på den här lilla ytan nu.
Jag funderar på att värma lite mat nu, annars är väl magen skrika innan träningen är slut. Hörs sen.


The Reader...

Tittade på The Reader igår. Eller försökte som vanligt, jag råkade somna. Igen. Tror inte jag sov bort så mycket, men det kändes som en ganska viktig bit.
Jag är svindålig på att lyckas se hela filmer. Jag vet inte hur många filmer som jag har sett halva av, det är så lätt att halka in på annat. Speciellt om man dejtar, haha! Nu somnar jag alltid när jag ska titta ensam, jobbet sliter ut mig med alla långa dagar. Men det är ju nånting charmigt över att dregla på soffkudden på kvällarna.





Sexy bitch (chick)...

Lyssnade på Sexy bitch samtidigt som jag hittade den här bilden. Man är aldrig så sexig som när man drar upp brallorna.




She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighbourhood hoe
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful
The way that booty movin I can't take no more
Have to stop what I'm doin so I can pull up close
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful

Damn girl
Damn you's a sexy bitch
A sexy bitch
Damn you's a sexy bitch
Damn girl


Ledig imorrn...

Vilket betyder sovmorgon, tvättstuga, skruva upp hyllor + rullgardinen och träna. Tror att det får bli danspass imorrn och kanske pump på onsdag. Dags att komma tillbaka till Thailandsformen, lite hjärtesorg och träningskort funkade ganska bra ;)







Den här bilden tog Sandra på mig, alltid kul när huvudet får vara med, haha!


Gärna en bestämd tid tack...

Vad fan, nu bli jag arg. 5an väljer att sända Supernatural 23.20 på söndagskvällarna. Sen får dom för sig att det tredje avsnittet skulle sändas kl 22.00 (vilket gjorde att jag missade hela avsnittet). För att vara säker så kollade jag upp tiden idag, och överallt står det 22.20, men tro på fan att det börjar nu iaf. Hur svårt ska det vara att följa en serie? En serie som dessutom aldrig har reklamtrailers så man vet när dom nya säsongerna börjar.
Nu ska jag titta innan jag missar allt iaf, haha ;)


Inatt jag drömde...

Det blev ingen film igår, råkade somna framför Idol istället, haha. Det hinns nog med lite ikväll istället, men det får icke krocka med Körslaget. Jag drömde om det inatt förresten. Jag var typ ledaren i Olas lag, men jag spelade nått instrument så dåligt att vi åkte ut i första programmet. Drömmar kan ju vara lite knasiga, så jag hoppas verkligen att det går bättre för riktiga laget ;)


Team Ola...

Imorrn börjar det. Ja, Körslaget alltså. Känner mig mer intresserad nu än när min egna stad var med, eftersom Ola är körledare. Hans manskör ska ta ton till Viva la vida (som jag älskar), hoppas att det låter fantastiskt. Af Ugglas är visserligen en riktig körledare, men Lund har sina studentsångare istället. Det tråkiga är ju att körledarna inte brukar sjunga så mycket själv.







HA! Även att han dyker upp på Idol precis när jag skriver (i sin schyssta frilla)! :)

 


Skönt att vara hemma...

Dagen vad riktigt bra på jobbet faktiskt. Vår lilla Eccodag blev en succé skulle jag vilja påstå! Nu sitter jag och väntar på Idol med en cola och en fet kanelbulle. Blev så sugen igår så jag trodde att jag skulle bli tokig, haha! Jag håller mig faktiskt borta från godsaker under veckan, så fre-lör ska bli mina ätadagar ;) Hyrde även lite filmer som jag ska kika på under helgen.





Vissa dagar bloggar man mer än andra...

Nu ska jag  bädda rent i sängen och kasta mig i den. Bokstavligen. Jag har ångest inför jobbet imorrn, med många ögon som kommer att granska mig/oss, men jag hoppas att det går bra. Kommer nog inte sova så bra inatt.


Poor thing...

Åh, stackars tjej i Idol! Lite pinsamt att slänga sig runt armarna på Jide för att sen fatta att man var den som inte gick vidare.


Haha...

Omg. Jag har lyckats få kvällen i tvättstugan. Fånig som jag är, tycker jag att det är lite läskigt eftersom det är i källaren. Från tvättstugan hör jag fotsteg lite längre bort mot min lägenhet. Blir lite orolig eftersom jag brukar lämna min dörr på glänt så jag inte blir utelåst. Jag kikar ut genom dörren, ser ingen. Tänker att jag ska gå och putta igen min dörr lite till, svänger runt hörnet med lite dunkande hjärta och:



-AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!




Haha, där stod min nya hyresvärd, och blev lika rädd som jag! Det känns som att hyresvärdar verkligen är min grej ;)

Jag fick iaf äntligen koden till ytterdörren, så jag kan använda vilken dörr jag vill, sen fick jag även veta att dom ska byta ut fläkten i mitt kök, och anledningen till att det knappt finns nått varmvatten här längre.
Oh, just ja! Fick även veta att det ska flytta i någon Tobias på mitt plan. Mohaha! 


Bra sällskap...

När jag var på kalas hos min kusin så hittade jag en ny liten vän. Nämligen en liten kissekattunge! Jag blev så himla sugen på att skaffa en kisse själv, jag kan ju till och med ha en utekatt eftersom jag bor på markplan. Jag vet inte, skulle ju vara svårt om jag vill åka nånstans eftersom Anders är allergisk. Tror inte att pappa skulle vilja passa en katt om jag skulle dra iväg. Plus att jag egentligen vill ha en större lägenhet som inte ligger på markplan. Tycker att det är lite creepy...
Jag vill inte ha en korthårig bondkatt heller, utan jag vill ha en vit långhårig. Vi hade såna hos mamma när jag var liten (haha, liten, jag var typ 14), och dom är så underbart fina. Önskar att jag hade en bild på dom, men det var innan digitalkameran kom in i bilden!



Men åh, vilket gosigt sällskap det skulle vara.


Det vita resultatet...

I like it alot. Nu behöver jag bara någon som sätter upp hyllorna i badrummet. Jag och Jessica lekte ju händiga här en gång, och resultatet av det blev att mina hyllor ramlade ner på min dator (ni skulle ha sett skräcken i mina ögon) ett par dagar senare. Känner mig inte riktigt redo att borra i kakel ;) 






Jag var ner på stan...

...och hämtade ut ett par biljetter också!





Förbannad...

Ursäkta min frånvaro, jag har spenderat hela dagen förbannad över att tvättsugan var tagen av nån som inte har bokat tid. MAN SKA BOKA TID!!!!! Gud. Det värsta är att personen har tvättat en jäkla maskin på hela dagen, och den maskinen ligger fortfarande kvar. Det är nästan så att jag vill slänga ut tvätten på golvet, men det känns lite onödigt att bli osams med grannarna. Jag satte upp ett nytt schema istället och demostrerade hur det ska gå till, haha! Det värsta nu är att jag måste leva med min tvätt över hela golvet under helgen, jag vägrar att göra om allt igen.
Nu har jag nyss diskat klart och parkerat rumpan i soffan. Funderar på om jag får ta en cola eller ej, men mitt nya liv tillåter inte riktigt det... 


RSS 2.0