Inception...

Såg dne på bio igår, mycket bra film. Men väldigt lång. Jag är för gammal för långa filmer. Tur för mig att bion började 20.15 istället för runt 21.00 som dom alltid har gjort innan, jag höll mig iaf vaken ;)





Höstnytt...

Ungefär 150 kollin med varor bestämde sig för att dyka upp tidigare i veckan, och efter fyra dagars uppackning så står dom fint i butiken. Dags att ladda om för nästa omgång varor som säkert dyker upp snart.
Nu ska jag peppa mig själv inför den första ensamma söndagen på jobbet på väääldigt länge. Särade butiker = särad personal. No more söndagar med Mickis i butiken brevid :(






Bäst just nu...



Still no internet...

Fortfarande lika jobbigt. Nu har jag iaf avklarat jobbardag 1 av nio i rad. Jag gäspar redan, fy fasen. Har packat upp höstskor till förbannelse, som vi nu kämpar för att få ut i butiken innan helgen.



Senaste nytt: NU ÄR RESAN BOKAD!! Thailand 2011, 19e jan-18e feb. Tjohooooo! Och jag är numera brunett. Igen.


Snabbis...

ÅÅÅÅÅHHH vad jag saknar min dator. Jag är ju världens datanörd hemma. Jag kommer hela tiden på någinting som jag ska kolla, men nej det går inte. Just nu bor den hemma hos min bror, men han verkade inte bli så mycket klockare än jag. Bara en sån sak som att kolla kontot blir besvärligt när man ska klämma in det medans man är på jobbet. Måste stanna här nån kväll och betala alla räkningar också.

I lördags var jag iaf ut med Jessica, och det var så himla roligt. Packat med folk och hockeypojkar, haha! Vi passade på att gå ut eftersom vi för en gångs skull var lediga båda två på söndagen, det händer aldrig annars. Det enda negativa var att det var helgen innan lön, men på vissa krogar märks det aldrig.

i måndags höll jag på att få ett psykbryt när jag insåg att dom hade gett mig obetalda semesterdagar istället för betalda på lönespecen. Jag fick inte svar förrän idag att allt skulle ordna sig, jag ska tom få pengarna nästa vecka. Annars brukar man ju få vänta till nästa lön. Jag kände att Thailand låg pyrt till ett svettigt tag. Apropå Thailand, i måndags blev det även klart att jag och Jessica får semester samtidigt, så: THAILAND HERE WE COME!!!! :D

Nu måste jag gå ut och göra det jag får betalt för!


Utan internet...

Det verkar som att jag blir utan dator ett tag till, internet krånglar. Känns inte så kul att stanna på jobbet bara för att använda datorn där, så det blir nog taskig uppdatering framöver i en period. Sorry. Abstinens har jag dock...


Damn it...

Jaha, det verkar inte bättre än att min dator har dragit på sig ett virus. Eller det lär väl vara jag som dragit dit det, snarare. Fan fan fan! Hmm, min bror ska komma och titta på den nån dag, men tills dess blir det nog dålig uppdatering. Det kanske inte går att fixa heller, då är det illa!

Nu närmar det sig...

Jobb på tisdag, det är verkligen nära nu. Måste fixa en hel del imorrn. Handla, laga mat till hela veckan (lunch och middag) och sedan städa undan allt. Ska det vara semesterfint så ska det vara börja-jobba-fint också! Tänkte även lägga mig nu och ställa klockan imorrn. Måste försöka trötta ut mig så jag kan somna i tid imorrn, men efter tre avsnitt Supernatural så ska det nog gå bra.


Prideparad...

Jag var på stan en sväng idag, kände att det var dags att besöka jobbet innan jag börjar. Känna lite extra på jobbångesten och allt som ska göras. Jag har inte ångest över att jobba igen, utan över själva ombyggnaden. Har varit med om både demontering och uppbyggnad ganska många gånger nu under mina fyra år, så jag vet hur mycket jobb det är. Fast har man tur så kommer det en söt snickarpojke eller två ;)
Iaf, vi har Drakbåtsfestivalen denna helg, och idag hade vi tydligen Prideparad också. Väldigt tjusigt och färgglatt måste jag säga, och allt från mormödrar till småbarn ingick. Vi pratade på jobbet om hur bra det är att homosexuella äntligen får gifta sig och skaffa barn. Man rår inte för vem man blir kär i helt enkelt.




 


Har ni fest eller...

Haha, hjälp, partynissarna har intagit min byggnad. Låter som att det är folk och musik ungefär överallt. Tur att jag inte ska gå ut mer för dagen, pulsen ökar bara jag tänker på att möta alla fulla människor. Känner mig lite smått utsatt i såna situationer. Nä, ikväll blir det jag och chipspåsen

Haha, nu kom dom även och knackade på!! Herregud... Precis när jag skriver om dom, bra timing!


Vart var jag? Jo, jag chipspåsen och datorn tillsammans med Sleepers på trean.




 

 

 


Alla dessa hårproblem...

För tre veckor sen kom jag på att jag skulle kapa luggen igen. För tvp veckor sen kom jag på att jag skulle bli brunett igen. Förra veckan kom jag på att jag verkligen vill kapa håret i en page. Jag kan bara välja en grej för annars blir det nog för mycket. Äh, det slutar väl med att jag inte gör nånting alls!






Ungefär denna längd fast utan den galna, spretande luggen, och en riktig frisyr...


Prinsessan & Grodan...

Den har jag nyss kikat på. Tog sin lilla tid eftersom jag ville se den på bio, men bättre sent än aldrig. Den var okej, nästan lite läskig ibland, haha! Handling:



"Den jazz-älskande Prinsen Naveen av Maldonia blir förvandlad till en groda av den elaka Voodoo-doktorn, Dr. Facilier. I ett desperat försök att bli människa igen försöker Prins Naveen att få den vackra servitrisen Tiana att kyssa honom för att bryta förtrollningen. Men kyssen ger inte den önskade effekten som Naveen hade hoppats på. Istället för att han blir människa igen, så drog den in Tiana i förtrollningen och även hon förvandlas till en groda.

Nu måste båda två ge sig ut på äventyr för att finna den godhjärtade Voodoo-prästinnan av Bayou, Mama Odie, för att få hjälp..."






Lite shopping...

Jag fick faktiskt fynda lite igår, hittade en röd klänning på Indiska för 50kr, kostade 399 egentligen. Nog för att sommaren nästan är slut, men det blir sommar varje år, och den kan följa med till Thailand i vinter. Jag hoppas verkligen att den resan blir av, ledigheten på jobbet är det som avgör.
Hittade även en söt blus på H&M Divided som jag inte kunde motstå. Så fin, så fin...






Haha, mina bröst ser ut att ha förökat sin volym på första bilden!


En halvdag på stan...

Var ner på stan en sväng på eftermiddagen med Sandra idag. Har inte satt min fot där på nästan tre veckor, vilket väldigt sällan har hänt. Dock smet jag förbi jobbet, annars är det så lätt att fastna där. Har så svårt att sluta lägga mig i vad som händer och sker när jag är ledig, haha!! Börjar sakna mina kollegor faktiskt, men jag träffar nog dom flesta nästa vecka. Vi ska ju bygga om. Igen. Sära på butikerna med andra ord. Jag längtar tills min älskade butik blir luftig, stor och välfylld igen :)


Juno...

Har nyss avverkat Juno, lite efter sådär. Inte det bästa jag sett, men det finns värre. Däremot har jag en liten svaghet för The secret life of the American teenager, haha!





Ett par bilder...

Sen utgången med jobbet sist. Har glömt bort det!










Och här kommer ett par som jag snodde från Julias blogg (ja jag bytte klänning)!






1, 2, 3 SHOT!!!


Mätt i magen...

Åh herregud, vad mätt jag är nu. Känns som jag ska explodera lite lätt. Blev egna hamburgare idag, blir ju så gott med friscobröden!







Det är över nu...

Visst känns det som att sommaren redan är slut...






Hem lilla hem...

Inte så mycket att skriva om dom senaste dagarna. Har mest djupdykt i min bok, för jag kan inte lägga bort den. Mycket bra, mycket bra... Nu har jag iaf packat ihop mina saker och åkt hem igen. Väldigt litet och ensamt efter två veckor i ett hus med familjen, men samtidigt lite skönt. Speciellt eftersom det var semesterstädat sen innan jag åkte :)


It's Complicated...

Film har det hunnits med också i veckan. Bland annat it's Complicated. Vi valde en film som vi trodde att mamma och Anders skulle gilla, jag var lite mer skeptisk. Jag blev faktiskt förvånad, för den var bättre än jag trodde. Rolig :)


HandlingJane är en kvinna i sina bästa år som driver ett mysigt, framgångsrikt bageri och café i soliga Kalifornien. Hon har tre mer eller mindre utflugna barn och en ex-man, Jake, som hon är skild från sen 10 år tillbaka.
Jake är numera gift med en mycket yngre kvinna. Samma som han hade som älskarinna under tiden då han var gift med Jane.
När Janes och Jakes son ska ta examen i New York, springer dom på varann i hotellets restaurang. Dom äter en middag på tu man hand, som slutar i en blöt kväll, i dubbel bemärkelse skulle man nästan kunna säga...Plötsligt har Jane inlett en affär med sin ex-man. Men komplikationerna slutar inte här.
Jane är sugen på att bygga ett drömkök hemma i sitt hus och anlitar en arkitekt som visar sig vara en frånskild, trevlig man vid namn Adam. Å plötsligt har även dom inlett en flirt. Nu måste Jane försöka nysta upp triangeldramat och ta reda på vad hon känner för vem egentligen…




Lördagen...

Haha, jag hittar verkligen mina moments när jag har lite tid över till bloggen och då får jag pressa ut allt. I fredags bestämde vi med Therese att vi skulle möta upp dom, åka upp till Norra Berget och Lyssna på Roxette. Dom skulle redan dit och ville att vi skulle följa med. Sagt och gjort, på kvällen mötte jag och syrran upp Therese och fler av våra kusiner, deras mamma m.m. Vi blev minst sagt ett gäng som satt på klipporna och lyssnade på The Baseballs och Roxette. Kusin Angelica dök upp med supersöta dottern Maya också, vilket charmtroll! Har tyvärr inga bilder från gårdagen.


I fredags...

På kvällen åkte jag och syrran till kusin Therese & co. Det blev bubbelpoolsbad, en hel drös med tjejer, ost & kex m.m. Mycket trevligt, såg ut som ett vältorkat russin efter två timmar i poolen, haha.










Solat...

Jag fick sooooola idag, äntligen! Snacka om att man går på solenergi. Dock valde vi att skippa beachen och lägga oss på gården istället. Jag hatar stränder med mycket folk, så jag vet inte riktigt vart jag vill åka, haha!






Minigolf...

På dagenblev det fotografering i Klampenborg, sen middag his pappa, och nu senast mnigolf i Skönsberg. Jag gillar den banan, väldigt mysig och den har kvällssol länge.
Vi var ett helt gäng som spelade, vi i familjen och bekanta till mamma och Anders. Jag var sämst, som vanligt (fast tennisen häromdagen var jag ganska grym på), haha! Den enda som var sämre var ett barn...





 


Say no more...


Regn hela, långa dagen...

Så det blev mest bara en filmkväll med alla tillbehör idag. Imorgon blir det eventuellt fotografering i naturresevatet, sen middag hos pappa. Kanske en minigolfrunda också om det hinns med.


Känner mig fortfarande grinig på vädret... Hmm...




Lite mjuktennis...

Vad kallar man tennis med skumboll och plastutrustning? Mjuktennis? Haha. Aja, det har jag iaf sysslat med mycket idag i flera omgångar. Riktigt roligt faktiskt, jag är värsta Anna Kournikovan ;) Syrran har ju landat i s-vall igen, så vi måste roa oss med nånting. Anders yngsta dotter och hennes karl kom även hit på kvällskvisten, så vi utmanade dom i en lång match. Imorgon ska jag försöka få med sis på en promenad i spåret om det inte spöregnar på oss, sen blir det kanske bilbingo eller minigolf på kvällen. Är det svensk sommarsemester så är det!







Det nya laget...

Åh Gud, vad jag längtar tills jag får se en riktig match nu. Vissa perioder glömmer jag lite bort hur mycket jag älskar att vara där, speciellt nu när det är uppehåll. Sen sitter man där på läktaren, tuggar på nånting gott, lamporna släcks ner lite, Nanne-timrålåten går igång, sen kommer dom ut en efter en i sin lilla tunnel. Stämningen är på topp!
På ispremiären ikväll så var det jag, mamma & Anders, Fredrik och Isak. Jättekul, men alldeles för kort!













Ispremiär...

Jag ska dit, vi kanske ses ;)





Så tråkigt...

Jag blir så ledsen över vädret nu. Det är ingenting jag kan påverka, men det spelar ingen roll. Det är min första sommarsemester sen 2006, juli var fantastiskt och nu bara regnar det. Jag känner mig lurad på min semester som skulle vara underbar. Jag har för fasen inte ens kunnat bada för jag jobbade så mycket i juli. Igår och idag så har det varit lite, lite kvällssol vilket känns som ett knäpp på näsan. Det är liksom lite för sent för solen att dyka upp kl åtta på kvällen om man ska göra nånting vettigt. Det går dåligt att sola då också...







Festivalare...

Haha, nästan ett skämt att kalla Härefestivalen för festival. En gräsmatta, en scen, ett öltält + några marknadsstånd. Men solen tittade fram, så det blev rätt mojsigt ändå! Mamma har också valt ut sin blivande svärson, men jag är inte riktigt med på noterna ;)





Ankrace

Vem vinner?

Jag & Mor

Nannes soundcheck

Ölglada männsikor


RSS 2.0