Hos mamma på middag...

Är hos mamma nu igen över natten. Måste få lite normal hemlagad mat, och jag ska kolla in deras resväskeförråd. Jag börjar bli lite stressad över att jag inte hittar nån lämplig väska att packa i eftersom det bara är två veckor kvar. Jag vill gärna ha lite plats över så jag kan shoppa loss i Sydney om jag hittar nånting.

Nu ska jag klappa lite på Bäbis innan maten.


Bara en massa depp...

Är vi svenskar så himla deppiga nu för tiden att vi måste rösta fram snyftlåtar till MF? Missförstå mig inte, jag tyckte att Annas och Peters låtar var hur bra som helst, men jag HATAR ballader och lugna låtar i MF. Det ska vara fart och fläkt, med happy happy-refränger. Såna där låtar gör ju bara att man vill stänga in sig och tycka synd om sig själv, haha! Sen är jag väldigt förvånad över att Sibel inte kom längre, jag tyckte att den var ganska poppig.


Ute på vift...

Det är verkligen skönt att komma hem när man har flängt omkring hela dagen. Var ut till Birsta en sväng efter kursen, så den tidiga kvällen har spenderats där. Köpte nya hörlurar till ipoden, lika bra att få det gjort. Tittade efter en resväska också, men jag hittade ingen som var tillräckligt stor. Får lite ångest över vad jag ska packa i faktiskt.
Var in på min brors jobb också. Jag såg honom inte, så jag frågade en kille där om han var i närheten. Det lät så här:

-Är Fredrik här?
-Vilken Fredrik?
-N****
-Känner du honom?
-Det är min bror.
-VA? Är det din bror?


Haha, hans min var oslagbar, har aldrig sett en så chockad pojke. Sen gick han och letade efter Fredrik åt mig, och när han kom ut berättade jag vad han sa.

F: han frågade även hur gammal du är!


Det är ganska starkt jobbat att fråga ut min bror, brukar kunna vara ett känsligt ämne det där ;)


Kurs...

Idag blir det jobb men ändå inte. Har kurs hela dagen, så jag räknar det som en jobbdag även fast jag inte är på jobbet. Det är ju obligatoriskt att vara där. Efter kursen så kanske jag och Jessica drar till Birsta, men det beror på om hon kan låna bilen eller ej. Jag ska kika efter en resväska, så buss känns lite avlägset. Måste också köpa nya hörlurar till min ipod eftersom nån har trampat sönder dom, haha! Det är en komplicerad historia, för jag hittar inga med samma storlek på piggen. Böcker skulle jag också vilja köpa ett par, det kommer bli mycket väntan på flygplatser.


Vart är elen...

Jag har varit utan el hela dagen, hoppades att det skulle lösa sig mystiskt innan jag kom hem från jobbet. Men nej. Hade mina misstankar om att det var en propp som gick, men jag hittade ingen. Fick så snällt ringa hyresvärden istället. Två karlar krävs det tydligen för att hitta elen till min lägenhet, så det var inte konstigt att jag inte kunde. Min HV var här inne och kikade efter felet, sen när dom gick ut så kollade han runt och sa: ja du får iaf plats med mycket grejor här! Haha :)
Usch, nu ska jag betala räkningar, bäst att göra det innan jag spenderar mer pengar!


Hej & Godnatt...

Oj, vilken lång dag, kom hem för en kvart sen! Har jobbat hela dagen, sen hade jag ju glömt att jag skulle på en fars (teater). Jag kan ju säga så här: Linus Wahlgren är HET och Göran Gillinger har en söt rumpa ;) Liket som visste för mycket heter föreställningen.
På jobbet innan så fick vi besök av lite jobbmänniskor som kommer till oss ibland. Kvinnan som alltid kommer är så himla underbar, hon får alltid mig på gott humör. Idag kände jag mig så jäkla skabbig, men hon säger alltid hur fin och fräsch man är så fort hon kliver i på jobbet. Jag och Jessica är ju väldigt öppna med våra privatliv på jobbet, så vi har en tendens att halka in på lite andra saker under våra möten. Fick bland annat uppmuntran om att jag ska ligga runt med en massa surfarpojkar i Sydney, och släppa loss lite, haha! Jag kan ju föreställa mig att göra the walk of shame framför halva min familj, bland annat storebror. Fast vem vet, dyker det upp nån solbränd, blond (eller mörk), muskelös surfarpojke, så är jag inte mer än människa ;)


Gott...

Lite grädde på det här så...





Ladda...

Jag har verkligen haft all tid i världen att sitta framför datorn idag, men jag har valt att ligga i soffan och ladda istället. Börjar mitt niodagarspass på jobbet imorgon, så jag behöver ladda mentalt. Spontant känner jag bara: fy fan vad jobbigt! Haha. Jag har faktiskt varit med om värre, men nu för tiden är det väldigt sällan som det blir många dagar i rad. Det händer en del under tiden iaf, på fredag är det Kick off på dagen, och nästa onsdag är det säljarföreläsning.
Just nu håller jag faktiskt på och bakar, tycker inte om att inte ha nått att tugga på i frysen. Klassisk kladdkaka fick det bli med nytt recept, så det ska bli spännande att den hur den smakar.


Det tar aldrig slut...

Idag kom det en jätteomgång med skor igen. Jag pallar inte det här, det kommer bara mer och mer som jag vill ha. Väldigt dåligt för ekonomin! Det var ett par säsonger sen jag kände mig så här tokig i sortimentet faktiskt, men jag vet inte vart jag ska börja avverka djungeln. Jag visar bilder för syrran som skriver tillbaka att jag ska sluta visa så mycket fina skor, haha! Det blir snart lika dyrt för henne, hon väntar på tre par själv :)
Självklart kommer vi ha en hel del som inte är min personliga smak också, men vi ska ju ha något för alla!


Så länge varade min täta dörr...


Travelkit...

Fick en present av Sandra igår inför resan. Eller egentligen var det en försenad julklapp, vi är lite sena av oss, haha. Den innehåller tvål, öronproppar, plåster m.m. Fick även en kondom, förstår inte vad hon syftar på ;)





Mer pics...

På översta bilden hittar ni ett par snygga herrsneakers, sen blir det lite mer sandaler och butikspersonal som förmedlar världsfred ;)








Kilklack...

Jaja, börjar bli tjatigt, men jag älskar dom bruna! Supersköna på, verkligen. Jag brukar ha lite svårt för kilklack, men den ljusa färgen till en fin sommarklänningen skulle vara toppen!
Den svarta finns även i vitt.







Klackar...

Den översta är sååååå snygg. Love love love! Kommer även in i brunt med lite lägre, träfärgad klack.
Den i mitten ser lite missbildad ut på bilden. Såg att de översta remmen har vikt sig, plus att jag inte orkade dra ihop snörningen mer. Den är också riktigt läcker i verkligheten.
Sen har vi vanliga, svarta pumps med röd sula, och ett par klassiska jättesöta stövletter.









Gladiator...

Har tagit lite bilder på vissa modeller. Den översta kommer in i brunt, och den nedersta finns i vitt, brunt och svart. Den är skitsnygg i verkligheten!







Tredje omgången...

Jag blev hembjuden till Sandra Kay för att kolla in kvällen bidrag i MF. Alltså... Ja... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. MF suger ganska hårt iår, men det brukar ju bli ganska bra bidrag i finalen iaf. Grädden på moset, som man säger. Personligen tycker jag att man ska hålla sig till svenska eller engelska, eftersom det är jäkligt frustrerande att inte fatta ett skit. Mycket grabbar kommer det iaf att bli; Ola, Darin, Saade, Andreas Johnson...

Vi pratade även om att föda barn, så vi fick för oss att youtuba förlossningar (fråga mig inte varför, mycket dumt påhitt). Jag kommer aldrig bli densamma igen.


Fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyys...

Hemma hos Jennie med Jessica. Kollade bara på Let's dance och blev serverad hemmagjord milkshake. Nästa anhalt är sängen eftersom jag ska jobba imorrn. Som alla andra lördagar... Godnatt.






Harper's Island...

Serien som jag har blivit helt fast i heter Harper's Island, och går på tv400 på söndagskvällar. Jag ser den dock på datorn, för jag har inte tid eller ork att följa en ny serie på tv. Det handlar om ett stort sällskap som åker till en ö för ett bröllop. En efter en blir dom mördade...
Lite halvtöntig, men ändå spännande. Har avverkat hela serien på tre dagar, och nu ska jag snart kika på avslutningen. Serien är bara en säsong, så det kommer bli lite tomt när det är slut.
För övrigt så rymde jag från Disk Everest hemma och åkte till mamma. Väldigt skönt att slippa laga mat ;)




Plumsat hem...

Kom ganska nyss hem från jobbet, plumsade hem i snön med Sanna. Det är det positiva med att flera kollegor bor i samma områden. Vi gick faktiskt och åt efter jobbet, så det är därför jag kom hem så sent..
Nu ska jag kika på The real housewives of new jersey, sen ska jag kika på en ny serie på datorn. Skriver mer om den sen!







Nyplumsad


Fyra veckor kvar...

Vi börjar närma oss!





The semledag...

Jaha, då var den dagen också åter här. Borde inte den läggas samtidigt som alla hjärtans dag, så har man en anledning att tröstäta? Haha.
Vad har jag kommit fram till då? Jo, semlor är inte gott. Ändå ska man envisas med att trycka ner en varje år. Vi fick gratis på jobbet, skulle aldrig betala för en. Den idag smakade iaf lite bättre än vanligt, för den var utan mandelmassa. Visste ni att dom fyller dom med vaniljkräm istället? Mycket godare.






Nuggets...

Måste dom visa chicken McNuggetsreklamen hela tiden? Jag blír så sjukt sugen, haha. Minns inte ens när jag åt det sist!


Hola brudar (och eventuella karlar)...

Hmm, har inte så mycket att bidra med idag heller. Är lite inne i en no-life-period. Jag försöker spara pengar, så jag får tyvärr inte roa mig som folk just nu. Jag inbillar mig att jag ska bli en partyprinsessa igen när jag kommer hem från Sydney, men jag vet nog innerst inne att det inte kommer att bli så, haha. Jag försöker verkligen i olika perioder, men jag inser varje gång att jag inte är 18 längre. Jag är ju så trööööööött hela tiden. Ska faktiskt köpa koffeinpiller nu när det är så mycket på jobbet.



Jag får väl bjussa på mig själv i brist på annat!


Alla hjärtans dag...

En dag som vilken annan, iaf för dom flesta singlarna där ute. Nu finns det väldigt många par som tycker att det är en överskattad dag också. Jag tycker att det är lite mysigt om man har nån att dela dagen med.
Jag fick iaf lite godishjärtan av en kille som delade ut det på stan. Dom stannade till vid ingången till butikerna och bjöd Sanna på en godis, sen såg killen mig framme vid lagret.


-Din kollega kanske också vill ha? Hon ser lite sugen ut! (haha) Sen gick han fram till mig.

-Vad vill du ha? (det fanns olika sorter)

-Öh, jag kan ta en sån där!

-Bara en? Vill du bara ha en?

-Jaa, ser det ut som jag behöver fler?

-Ja, det är bara alla hjärtans dag en gång om året...



Sen fick jag ett hjärta av varje sort, förstår inte varför han skulle tvinga på just mig en massa godis, haha. Sanna fick minsann bara en! Väldigt söt liten prick måste jag säga, synd bara att godisarna hamnade i papperskorgen. Jag är som sagt lite kräsen, men ville inte vara otrevlig.





Kul kväll...

Jag sitter och googlar på rynkcreme. En lördagskväll. Kul liv, haha! Jag var faktiskt bortbjuden, men eftersom jag inte ska gå ut ikväll, så valde jag att stanna hemma. Dricka bara för drickandets skull är inte riktigt min grej, och vara nykter med en drös fulla människor kan också vara småjobbigt ;)
Sitter faktiskt och skrattar högt för mig själv, för jag tittar på 40 year old virgin nu efter Melodifestivalen. Jag har visserligen sett den förut, men det var längesen.







Idag på jobbet


Wow...

Snacka om att tjejerna i the hills/city har killproblem. Herregud, man ligger nog i lä.

Solen i ögonen...

Solen lyser rakt in genom min dörr, det ser verkligen härligt ut ute. Man skulle väl ha dragit på sig lite kläder och gått ut, men jag vet faktiskt inte vart man ska promenera i det här området. Mitt lokalsinne är lika med noll, det är faktiskt skrämmande ibland, haha! Nåja, jag ska väl iaf traska till affärn och köpa mjölk lite senare.

Åh, jag känner en så stark längtan efter någonting, men jag vet inte riktigt vad. Just nu känns det mesta grått och trist. Jag saknar mig själv, mitt gamla jag som faktskt var ganska glad och positiv. Nu känner jag mig mest bitter hela tiden. Tror att det har med vintern att göra, jag är verkligen inte lycklig då. Jag behöver sol och värme för att fungera normalt, och jag hoppas att resan tinar upp hjärtat och själen lite.


Det blev mycket extra...

Det blev jobb hela, långa dagen för mig. Skönt timmässigt dock eftersom alla jagar som gamar för tillfället. Alla vill ha mer, mer, mer, haha! Jag är verkligen en gam just denna månad eftersom det handlar om lönen som jag kommer att får i Australien. Den som även ska täcka min obetalda semester när jag kommer hem. Känns som att det kommer att bli ett par kritiska månader faktiskt.
Det känns i kroppen att varorna har börjat komma. Igår somnade jag i sängen innan jag ens hann släcka lampan. Läste i min bok ett tag, vek ihop den på magen, och pang, så sov jag. Vaknade inte på hela natten av att det var ljust eller nånting, som jag vanligen brukar.
Jag tror att jag ska börja förbereda nattningen redan nu, det är ju en hel del skönhetskrämer som ska på plats innan det är dags. Sen ska jag ha lite ångest över att jag inte satt på träningscykeln ikväll heller. Imorrn, då jäklar!


Time for bed...

Ska jobba extra imorgon, så det är bara att krypa till kojs. Brukar bara ha allmänt svårt att slita mig från facebook nu för tiden. Dumma, dumma påhitt. Ska slita mig från Lady Gaga också, men det är nästan ännu svårare. Sitter här och nynnar "I like it rough, I, I like it rough, I, I like it rough..."
Ni får en nytagen bild också, jag suger ju på det i vanliga fall. Hmm ja, jag brukar kanske inte ligga i soffan med rött läppstift alltför ofta, men jag fick ett anfall, haha! Nu ska jag ta bort allt klet, så godnatt på er godingar ;)






Varor kom det...

För fulla muggar också. Tyvärr var det mest barmskor, som inte är lika roligt att packa upp, haha! Det kom några snygga gladiatorsandaler iaf, som jag suger lite på. Alltså, det ska komma in så mycket fint så jag vet inte hur detta ska gå. Är så svårt att välja vilka jag ska köpa, jag vill ha alla. Här kan jag då passa på att klämma in att jag bara har köpt TVÅ par skor från höst/vintersortimentet. Förstår ni, två par? Helt sjukt lite. Mina snörskoletter och mina uggs var det, sen har jag faktiskt ett par lårhöga stövlar undanlagda också.

Mina favoriter från förra sommaren var dessa, och mycket går i samma stuk iår.








Sen ska vi inte glömma favoriterna från London, också i samma stuk:)


Mamma, mat, sängen...

Insåg tidigare idag att jag inte har sett mamma inne på FB på ett par dagar. Blev nästan lite orolig, så jag ringde och kollade läget. Dom måste tydligen köpa nytt modem eller nått, så det hade en naturlig förklaring.
I alla fall så sa hon att hon hade varit in på jobbet idag, vilket är så jäkla typiskt eftersom jag är ledig. Mamma är verkligen aldrig i stan, så det känns surt att missa det. För ett par månader sen var hon också in och skulle bjuda mig på lunch, men nej, då var jag också ledig. Det roliga var att jag pratade med Jessica igår om att mamma verkligen aldrig kommer till mitt jobb!

Har varit duktig idag och slängt ihop lite matlådor, så det underlättar till jobbet. Jag hatar när jag inser tio minuter innan jag ska gå att jag inte har nån lunch. Köpa lunch varje dag är inte min melodi, jag har alltid varit och kommer alltid vara både för kräsen och för snål.

Nä, nu ska jag börja förbereda mig för sängen. Höll mina tummar och tår för att jag skulle få sovmorgon när jag kollade schemat, men nej. Det är min öppning imorrn så jag ska upp tidigt. Godnatt!!


Supernatural...

Eh, behöver jag förklara närmare?







Man kan behöva nackstöd...

Jag var tvungen att köpa en ny nackkudde inför resan nästa månad. Jag har bara en Hello Kitty från Bangkok, men den gör inte sitt jobb. Man hamnar i en så konstig vinkel med nacken. Den här har däremot är bra storlek, mjuk och fluffig. Bara flyget ner tar datummässigt två dagar, så jag tänker inte ha dåligt samvete. Flygtiden är över 20 timmar.




 


Lördags...

Ja, i korta drag så fyllde Jessica år i fredags, och det firade vi i lördags. Det blev kalas, Melodifestivalen och sedan utgång. Det skedde självklart under stränga regler om största möjliga tystnad under Olas tre minuter. Jag älskar Unstoppable, det kan vara hans bästa hittills. Förutom den så tyckte jag mer eller mindre att startfältet var katastrof.





Ibland är det så fint väder...

Jag och Jessica gav oss ut på en redig promenad en dag i vintersolen. Ja inte idag då eftersom vi var fast på jobbet. Vi strosade upp till Norra Berget och tittade lite på utsikten. Till och med jag som i regel hatar vintern tyckte att det var rätt härligt. Kan tänka mig att många spenderade hela helgen i backen.







 


Elva timmar...

Snart dags att knata ner till jobbet. Jag jobbar 11 timmar idag, så det dröjer innan det kommer nån uppdatering. Jag hoppas att det kommer mer varor idag också :)


Borta...

Hade inte tid för datorn igår, men det tar vi imorrn. Det viktigaste nu är att OLA GICK VIDARE! Helt underbart :) Så här kan man se ut när Ola går vidare i MF:





Lyssna...

Gå in och lyssna på en minut av kvällens bidrag:


http://svt.se/2.123448/1.1870399/tjuvlyssna_pa_bidragen?lid=puff_1877430&lpos=lasMer



Bästa låten...

Okej, jag vet att det är lätt att vara partisk när man gillar något speciellt. I detta fallet så är det inte så. Lyssnade på snuttarna av morgondagens MF-bidrag på radion och kan bara konstatera att Olas låt är bäst. Så enkelt är det ;)
Jag ska hålla mina tummar och tår för att det går vägen imorrn, och det är bara till att peppra mobilen. Stackars mig och mina jäkla röstningsräkningar. Nu hamnar Haiti-smsen på samma räkning också.


Vilken dag...

Fy vilken dålig avslutning på kvällen. Eller, egentligen så är den inte slut än, men efter jobbet då. Mamma efterlyste mig för ett par dagar sen och ville att jag skulle komma ut. Är bara ledig imorrn, så det var bara idag som det klaffade. Skulle sluta jobba kl 17 idag, så jag planerade att ta kvart över bussen. Jobbet drog över så jag hann inte med den bussen, men sprang ut till den som skulle gå halv sex istället. Tror ni den bussen kom? Nä, naturlígtvis inte. 25 minuter stod jag ute och väntade på den förbannde bussen innan den kom. Det är INTE okej att hoppa över en avgång.
Bussen var helt knökfull eftersom den första aldrig kom. Innan bussen ens gick stod mammas Anders redan och väntade på mig i Kvissle, så jag kände mig hyfsat stressad. En full buss = pling på varenda hållplats. Gaaaah, jag höll på att få ett psykbryt. Bussen gick säkert i 50km i timmen hela vägen, så det tog fruktansvärt lång tid.
Efter mycket om och men så kom jag fram, då sa Anders att vi måste åka och tanka. TROR NI INTE ATT BILJÄVELN STANNAR PÅ MACKEN?
Det tog två timmar för mig att komma fram till mamma, det tar vanligen en kvart. Jag blev även lämnad ensam och insnöad i bilen, medans Anders hämtade jobbilen, så vi kunde åka hem. Vi fick även bogsera den andra åt sidan, så vi ska väl bogsera den vidare lite senare. Jag som inte ens kör en bil som startar känner mig inte helt okej med det, haha!

Nånting positivt var iaf att utvecklingssamtalet gick väldigt bra. Jag fick bara höra att jag ska skaffa lite bättre självkänsla/skinn på näsan så att jag inte blir överkörd. Inte i jobbet, utan mer som person, men det är ett problem som jag är medveten om. Jag måste helt enkelt lära mig att säga ifrån!


Dags för sängen...

Jessica skickade ett mess och frågade om jag skulle med och sola, så jag åkte med en sväng. Vad gör man inte för att få upp värmen. Dock hjälpte inte ens det, men det var värt ett försök. Kanske bl brunare iaf.
Nu ska jag sova, för jag ska upp och jobba extra imorrn, och på eftermiddagen har jag mitt utvecklingssamtal. Känner mig lite nervös faktiskt. Känns som när man gick med föräldrarna och lärarna skulle prata om en, haha! Godnatt!


Vad fin du är...

Kom på en annan rolig grej från jobbet. Jag sprang på en kille som jag var otroligt kär i när jag var liten på stan. Eller tonåring iaf, var väl kanske 13-14 eller nått. Hur som helst, han sa hej, frågade hur det var m.m. Allt det klassiska som man ska fråga folk. Sen tittar han på mig granskande och säger: Vad fin du är!
Det var så gulligt och spontant, vi har inte träffat varandra på flera år. Sen kan jag erkänna att det kändes extra bra att det kom från en gammal crush, som antagligen tyckte att man var en pain in the ass då, haha!


It's a tough job - but someone's got to do it...

Haha, jag missbrukar den meningen idag. Det var nämligen så roligt att det började trilla i 50 kollin med varor på jobbet idag. Jag blev så glad och speedad på en gång, som jag har längtat efter vårnyheterna! Det är så roligt att få bygga om med nytt och fräscht innehåll efter den långa reaperioden. Nu har vi en hel del rea kvar som hänger på ett tag till, tills resten av varorna dyker upp. Den andra anledningen är att jag var orolig att allt skulle komma när jag är borta, så att jag inte skulle hinna slåss om extratimmarna, haha. Jag behöver varenda krona till semestern, och för att klara räkningarna när jag kommer hem. Kanske kan ta nån bild på nån fin nyhet imorgon.


Julia, this is for you...

Ni andra får roa er med nått annat ;)






Sex veckor kvar...

Exakt sex veckor kvar till resan idag!

Det är svårt att skriva...

...när fingrarna är stelfrusna. Åh Gud, som jag fryser hela dagar. Jag fryser hemma, ute och på jobbet. Känns som att jag har noll cirkulation i kroppen. Jag har iaf tagit tag i det jobbiga samtalet till hyresvärden. Jag ringde till pappa och gav honom numret, haha! Hur gammal är jag nu igen?
Allvarligt talat så får han ringa för att jag fattar inte vad felet med dörren är. Eftersom pappa hade hand om renoveringen så kan han nog förklara bättre på sitt byggspråk. Jag står inte ut med att ha det såhär kallt längre, det går bara inte. Skulle vara spännande att ha en termometer och kolla graderna.


Mäktigt...

Jag har alltid älskat den här låten.

 

 

 


RSS 2.0