Blaha blaha...

Fantasifull rubrik, som vanligt. Det känns som hela söndagen bara har försvunnit, känns som att man ska sova snart. Kanske för att jag nyss kom hem.
Började min dag med att inte kunna stänga igen min ytterdörr. Ringde till pappa så han fick komma hit och använda våld, haha! Lite stressande att inte kunna stänga dörren när man ska till jobbet. Hela min dörr är knäpp. Det drar kallt som satan, det fruser igen, man får använda all kraft man har för att ens lyckas låsa den. Kan bero på att jag gärna undviker att ringa till hyresvärden. Jag hatar att ringa när det inte är folk jag känne. Ringer helst inte då heller, jag är en sms-person.
Angående jobbiga saker, så har jag utvecklingssamtal på jobbet den här veckan. Har fått ett papper med en massa frågar som jag ska svara på innan. Det känns också jobbigt, jag vet liksom inte ens svaren själv. Ja, jag säger då det...


Ska det vara så svårt att somna...

Jag fattar inte varför jag har så svårt att sova när jag ska jobba. Helt jäkla hopplöst, och jag blir mer och mer stressad när jag tittar på klockan. Sov väl kanske fyra timmar inatt, om ens det, så jag känner mig helt vilse i pannkakan. Naturligtvis den lördagen som jag jobbar heldag också.
Äsch, nu ska jag vänta på att Jessica plockar upp mig så vi kan åka till jobbet. Hörs kanske sen :)


Mmm...Marabou...

Idag har jag stökat på lite. Diskat upp efter bakningen och tvättat det viktigaste. Jag har egentligen inget emot att tvätta förutom att det är så besvärligt när man inte har maskin hemma. Det blir en så uuuuutdragen process.
Nu har jag nyss käkat tacos framför tvn, och tänkte väl fortsätta i det spåret. Let's Dance, mina kakor, och lite godis får rädda denna fredagskväll. Har öppning imorrn, så det blir inte så sent. Det är såna här kvällar som jag saknar att dejta nån, det blir liksom lite roligare bara man får knuffas i soffan med en karl, haha! Nåväl, mer godis till mig (det är faktiskt minibitar hela högen) ;)






Fikar...

Äter nybakad kaka (jag kan inte påstå att kakan med vit choklad blevsom en kladdkaka) och tittar på Ameican Pie: The wedding just nu. Jag hade nästan glömt hur mycket jag älskade dom filmerna en gång i tiden.
Jag var även duktig och bokade tvättstugan imorrn, så jag ska försöka sortera lite tvätt innan jag kryper ner i sängen. Vad gör man inte för extra sovmorgon? ;)







God kväll bloggen...

Jag har trotsat snökaoset två gånger idag och begett mig ut. Kan ju även nämna att jag ångrade mig sista gången, men jag höll ut. Behövde gå till Coop och handla mjölk och lite saker till bakning. Har suttit och bläddrat i min kladdkakebok som jag fick av mamma i julklapp, och blev så sugen. Nu blir det alltså vit chokladkladdkaka, och nougatkladdkaka. Hoppas det blir mumsigt!


Roligt...

Hahaha, jag älskar den nya ICA-reklamen. Klockren!

Good shit...


Jobbiga saker...

Det är en tung dag idag. Ibland händer det saker som man bara inte kan förtränga. Mörka, jobbiga saker som sätter sig i huvudet. Och humöret för den delen. Det var längesen jag kände mig så här deprimerad och ensam. Det är nämligen så att... Jared Padalecki är förlovad.


Hahaha, got ya;)







Ny bok...

Kunde inte hålla mig längre, jag har väntat på att läsa den här boken i en mindre evighet. Hela serien är kanonrolig!






Sen kväll igen...

Andra dagen i rad som jag inte kommer hem efter jobbet. Idag åkte jag till Sandra och käkade, så slapp vi äta ensamma på varsitt håll. Sen tog vi en långpromenad, så jag kom ganska nyss hem.
Nu ska jag väl fortsätta huttra hemma i kylan ett tag innan det blir sängen. Är ledig imorrn så jag håller mig nog uppe ett tag med en bok eller nått :)


Tittar in en snabbis...

Kom inte hem förrän efter nio ikväll, så det har blivir lite tight med tiden. Kollade på en film då, och nu letar jag kläder som en galning. Snarare en speciell tröja som jag tänkte ha imorrn, men vi får väl se.
Ska kolla sista hyllan i garderoben, sen blir det sängen med min nya bok :)


Snart är det Frank...

...massor av Frank ;) Falkfilmerna är riktigt bra.

Evie...

Ett till dig, och ett till mig :) Strandfrillan är fixad!






Söndagsmiddag...

Hemma igen efter en eftermiddag spenderad hos bror med mamma och Anders. Blev bjuden på tacos, och sen kikade vi lite i guideböcker om Sydney. Han har laddat upp kan man säga. Han ringde även nyss och sa att han har bokat våra tågbiljetter till Arlanda, så nu slipper jag tänka på det!


Klockan går sakta...

Det tar då tid innan klockan blir nio. Väntar på reprisen av Hope for Haiti now på svt1. Tänkte kika en stund igårinatt, men sen tänkte jag att nä, varför ska jag göra det när jag kan se det idag istället. Vaknade dock kl 3 av att Christina Aguilera sjöng för fulla muggar. Eller det lät iaf som hon, haha! Kände inte igen låten heller, men det kändes ganska sorglig. Får lyssna lite bättre sen!
För att fördriva tiden så tittar jag på Blommor av stål. Måste ju ha dagens skörd av tårar ;)


Hundvakt...

Nu är jag hundvakt igen. Blev hämtat efter jobbet, så jag har faktiskt hunnit med att titta på hockeymatchen också. Fast den ska vi helst inte prata om.
Jag kände en slags lättnad när jag inte såg några godsaker som jag kan sätta tänderna i nu när jag ska vara ensam. Dock kunde jag inte ha haft mer fel. Innan mamma och Anders åkte så sa hon: Det finns godis på bordet där borta. Glass har du i kylen och chokladsås finns i skafferiet. Just ja, sen finns det arraksbollar och chokladbollar i kylen också!

Crap.


Sjukt bra...

Filmen var verkligen sjuuukt bra. Gillar ni lite action så ska ni absolut se den!

Inte alls avundsjuk...

Nu sitter kusin vitmamin (Therese) på tåget mot Arlanda med hennes karl. Dom ska nämligen åka till Thailand! Avis, jag? Nej, nej, inte alls ;)


Broken hearted girl...

När vi skulle åka hem från Bangkok ifjol så lyssnade jag på I am Sasha Fierce hela ena planet. Den nya singeln är faktiskt en av mina favoritlåtar på skivan. Tror att det är texten mer än musiken som jag gillar, men det är kanske för att den är så lätt att relatera till.





You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl
I’m no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I’ve always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day


Hope for Haiti...

Nu börjar det verkligen likna något från kändisvärlden. Imorgonnatt sänds "Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief" (syftet är alltså att samla in pengar) live. Kl 2 på natten kommer den att visas på fyran och på femman. Svt sänder den på lördag kväll i repris i normal tid istället. Det går inte ens att räkna upp alla kändisar som medverkar på ett eller annat sätt, men uttrycket "alla var där" har fått en ny innebörd. Vi pratar Madonna, Pattinson, Hanks, Streep, Kidman, Clooney, DiCaprio, Pitt, Springsteen, Shakira, Beyonce, Aguilera, Timberlake, Coldplay, Jay-z,  Swift, Sting, Keyes, Bono... Jösses, ni förstår nog. Det verkar som att några uppträder från LA och några från NY, men jag kan ha missuppfattat det.



Så, nu kan jag passa på att påminna om att ni också borde lämna bidrag om ni kan. Tycker ni att det är besvärligt att ta reda på ett nummer så får ni ett här. Smsa AKUT till 72 900 och skänk 50kr. Så där, nu finns det inga ursäkter.




Bild och info från mtv.com


Den ska jag se imorgon...

Joel, Joel, Joel...







Ibland vinner praktiskt över ytligt...

Inte är det snyggt, men jag har aldrig frusit i mina kära uggs. Supersula har dom också, så man är rätt stadig på benen. Jag använder dom faktiskt bara till och från jobbet, och om jag ska ut och promenixa. Very good shoes, very good.






Suck...

Jag hade knåpat ihop ett lång inlägg som jag råkade trycka bort. Nu skiter jag i det här och kryper ner i sängen...


Saker jag skulle behöva göra...

*Duscha

*Städa garderoben

*Diska

*Fixa lunch tills imorrn

*Sätta mig på träningscykeln



Känner mig inte så jättemanad till något av det, men det är väl dags att ta tag i nånting. Cykeln kanske, så jag kan duscha sen. Mitt hår känns lika härligt som ett smörpaket ungefär.


Verklighetsbaserad...

Det blev filmen The blind side igår. Syrran har sagt åt mig att se på den, så sagt och gjort! Den var iaf väldigt bra, och det skulle vara underbart att en dag få hjälpa en annan människa sådär.







Eh, okej...

Kåthelg på kanal 5? Seriöst? Haha...

Så där ja...

Då var dagens skörd av tårar över, idag blev det till Biggest loser. Dom fick träffa sina familjer igen efter två månader. Så fint, så fint ;)
För övrigt så förstår jag inte vart den här dagen tog vägen. Klockan är snart tio och det känns som att jag precis klev upp. Har cyklat, ätit och postat paket (snarare manglat ner paketet med våld i den lokala brevlådan), så lite har blivit gjort iaf.
Ska titta klart på CSI NY, sen ska jag nog kika på en film. 







Jag gav upp...

Efter fyra-tiden imorse, så orkade jag inte titta på gala längre utan gick och la mig istället. Tycker att det var rätt bra jobbat ändå för att ligga i soffan.
De tog upp Haitikatastrofen ganska många gånger, vilket är bra. Det känns bara lite dumt att kändisarna ska stå och predika om att alla ska skänka så mycket pengar som man kan, medans dom sitter inne med sina miljoner dollar (dom skänker självklart också pengar, men dom har nog sina feta bankkonton kvar efteråt). Dom skulle säkert kunna bygga upp hela landet själva med löner från en film, om dom la ihop.
Själv tycker jag att vi vanliga Svenssons åtminstone ska försöka slänga iväg ett sms där man skänker 50 kr för att hjälpa till. Det behövs!


Gala...

Frågan är om jag orkar vara uppe och titta på tjusig gala inatt, eller om jag är för trött. Mina ögon känns lite grusiga efter att ha tittat på Joel Kinnaman (Frank Wagner i Falk om någon kan ha missat det) hela kvällen. Jag är faktiskt ledig imorrn, så jag kan ju tidsmässigt om jag vill. Det är nått speciellt med hollywoodgalor med alla vackra stjärnor...
Det blir nog täcket till soffan, sen får vi se. Godnatt till er andra som ska upp imorrn ;)


Igår...

Var vi på jobbmiddag hemma hos en tjej direkt efter jobbet. Blev rätt så sent, så datorn fick vara avstängd efter. Nu ska jag traska ner till jobbet igen, känns som att det kommer bli segt. Brukar vara det på söndagar.


It gives me the creeps...

Jag blir fortfarande livrädd när jag ser vinjetten. Skitläskig sång!





En väldigt lång lista...

Namn: Magdalena

Piercingar: Ja, naveln sen nio är tillbaka (fast jag har inget smycke i) och öronen.

Tatueringar: Hjärta på foten ♥

Längd:  Typ nånstans mellan 1,68- 1,70.

Skostorlek: 38 för det mesta, tar gärna 39 i höga klackar.

Hårfärg: Mesbrunt

Fräknar: Tyvärr inte

 

Kär? Nej, inte direkt.

Önskar du att du bodde någon annanstans? THAILAND under vintern!!

Tycker du att du är attraktiv? Nja, nje.. Jag vet inte. Ibland kanske...

Dricker du? Ibland.

Röker du? Blä, nej.

Vilket schampo använder du? Loreal

Vilken parfym använder du? Marc Jacobs - Daisy, Clean - Fresh Laundry är på väg hem.

Vad är du rädd för? Vad är jag inte rädd för?

Gillar du att tvätta? Nej, men diska är värre ;)

 

Senaste…

Filmen du hyrde? Oj, jag minns inte. Längesen var det.

Filmen du köpte? Haha, Dirty Dancing för en evighet sen.

Låten du hörde: Good girls do bad med bla Leighton Meester.

Låten du laddade ner? Använder Spotify

Personen du ringde? Antagligen mamma.

Personen som ringde dig? Mammas Anders.

TV-program du såg? Let's Dance

Person du tänkte på? Mitt huvud tänker bara på stråhattar just nu, haha.

 

 

Favorit…

Låt: Herregud, det finns hur många som helst. Unchained melody är en stor favorit.

Sak att göra: Mysa i soffan framför en film.

Sport: Att titta på - hockey, att göra - rida, dansa.

Dryck: Ojojoj, nu måste ni gissa ;) Coca cola så klart!

Kläder: Klänningar.

Film: Dirty Dancing.

Bil: En med fyra hjul?

Serie: Grey's, Husfruarna.

 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Jadå.

Gråtit över en flicka? Jag vet inte, kanske.

Ljugit för någon? Vem har inte det. Små vita lögner dock.

Varit i slagsmål? Nej.

Blivit arresterad? Nej.

Träffat någon från internet IRL?
Ja, men absolut ingen nätdejting!



Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? Riktigt ordentligt... 2 gånger.

Hjärtan brustet på grund av dig? Inget vad jag vet.

Tjejer du kysst? 2-3 kanske.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Min Malin, sen träffar man ju ganska många lite nu och då.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet inte, några iaf.

 

Senaste…

Boken du läste? Pinsamt nog en Harlequinbok.

Personen du fick e-mail av? Paypal

Personen du fick brev av? Julkort av pappa med sambo.

Personen du fick sms av? Jessica

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det är helt orimligt att det nånsin skulle hända. Närmsta familjen var det med vid jul.

Saken du köpte? En stråhatt av misstag. Dumma tyska sida...

 

 

Vad har du gjort idag? Oj, vart ska jag börja? Ingenting.
Brukar du svära mycket? Inte mycket, men tillräckligt. Försöker låta bli.

När stiger du upp på morgonen? Kl 7-8 om jag ska jobba, annars runt 11.

Vad har du på dig? Rosa, håriga sockar, rutiga sovshorts och en stickad tröja.

Vad ska du göra ikväll? Titta på tv och sova.

Vad är du allergisk mot? Inget tror jag. Jordgubbar när jag var liten.

Använder du hårspray? OM jag gör!

Kan du stå på händer? Akrobatik har aldrig varit min grej.

Håkan Hellström eller The Ark? Båda, men mest Ark.

Gillar du ketchup? Mest bara på hamburgare.

Är du glad nu? Känner mig mest bara less och vinterdeppig nu för tiden.

Var du glad igår? Var nog på samma humör som idag.

Vad dansar du till? Det som spelas ute.

Stockholm är… ? Roligt

Göteborg är… ? Supertrevligt :)

Kan du sjunga? Jag vill gärna tro att jag kan det, men nja, haha!

Spaghetti eller makaroner? Helst ingen pasta alls, tack. Spaghetti till köttfärssås.

Land du vill besöka? USA, Frankrike (Paris) och Thailand, thailand, thailand. Självklart Australien också.


Ställningen just nu...

Så här ligger dom till på Aftonbladets omröstning just nu. Varför är jag inte förvånad att Willy leder?











Hola...

Fredag idag, har inte klätt på mig än, är fortfarande hos mamma, ser på Miami Ink. Jag har en hemlig dröm att få bli tatuerad av Ami. Grrr...
Jag blir mer och mer utesugen varje dag, men jag försöker spara in på pengar och kalorier. Fickpengar till Australien dyker tyvärr inte upp av sig själv. En slank kropp får man tydligen inte heller gratis, attans! Haha :) Imorrn är det exakt två, långa månader kvar tills vi åker. Jag får ofta för mig saker som jag inte kan släppa, och nu senast är det en stråhatt till resan. Solen är ju väldigt farlig i Australien, så jag skyddar gärna knoppen lite extra. Sen tycker jag att hatt är riktigt fint på beachen, men jag skulle nog aldrig ta på mig en hemma. Problemet är att jag inte hittar den perfekta, det är ju inte riktig säsong än.


Om ett tag ska jag iaf njuta av Let's Dance!





I can't handle this...

Lugn och fin. Lugn och fin. LUGN OCH FIN! Haha, hockeynerverna är inte dom bästa, speciellt inte i viktiga poängmatcher.
Så här låter det ungefär: F*n, H-vete, #¤&%()!!(=)?(=(/&%¤#¤"!!!!#¤"#!""#!#" skjut då, skjuuuuuut för h-vete!





Äntligen hemma...

Okej, det här börjar bli pinsamt, men jag är faktiskt hemma hos mamma igen. Den här gången har jag dock en anledning, eftersom jag ska passa hundarna imorrn. Mamma och Anders ska nämligen på begraving, så det kan vara skönt för dom att slippa stressa hem.
Nu kollar vi på Nyheterna och blir lika deprimerad som vanligt. Säger dom nånsin nått bra? Jag vet att dom ska förmedla det som händer, men det vore trevligt om det kunde hända nått kul i världen också. Det gör så ont i hjärtat att se alla människor som svälter, är med om katastrofer och dör. 100 000 döda bara på Haiti, det är helt sinnessjukt...


Storhandlat...

Jaha, så var det dags för storhandling igen. Det är verkligen fruktansvärt tråkigt att lägga sina pengar på (om det inte är choklad), men idag slapp jag iaf betala själv. Tack för det!
Det fick faktiskt åka med lite färdiglagat också eftersom jag är bra på att glömma att fixa lunch till jobbet.

Lite senare så har jag cyklat 15km medans jag pratade i telefon med syrran, och nu funderar jag på att slänga i en träningsdvd. Dock vet jag inte om jag vill överge SYTYCD..

 



Skillnaden...

Ja, ni ser att färgerna är annorlunda. Tycker inte att det är helt okej att inte visa det man faktiskt får på hemsidan, men det spelar inte så stor roll när en ring kostar 39kr ;)





 

 


Inte riktigt som den ska vara...

Hmm, sitter och muttrar över min ring från H&M. Jag köpte den färgglada ringen från inlägget lite längre ner, men jag är inte nöjd. Ni ska få se hur den ser ut sen. Nu är den visserligen ganska fin iaf, men ändå...
Annars så har jag spenderat hela dagen på jobbet, sen blev det träningscykeln till CSI här hemma. Och en gourmemiddag ala hemmagjord hamburgare!


Goder afton...

Hallå, hallå. Är inte på nått vidare datahumör, men det är väl bäst att titta in ibland ;) Ska faktiskt lägga mig i badkaret nu, eftersom jag inte har något hemma. Skumbad blir det t.o.m. Har sån jäkla träningsvärk i rumpan, så jag vet inte vad, hoppas att det känns lite bättre med värme, haha. Det är min kära träningscykels fel, det är liksom mitt enda sätt att hålla mig varm på hemma! Tog faktiskt ut alla hundarna ensam på promenad, en och en förut, så jag kanske gick bort lite värk med.

Ojoj, nu kanske jag måste kolla karet, hej svejs!


Låter inte lika bra idag...

Igår var det nån (jag) som satt och sa: Imorrn ska vi minsann gå på en riktig promenad med hundarna, ja ja ja jaa! Idag känner jag mer fuck that, haha! Jag vet faktiskt inte om jag pallar mig ut i kylan i onödan, men jag kanske tar en liten sväng ensam med Bäbis iaf.
Lite senare blir det hockey på tvn, och om dom förlorar igen så blir jag tokig. Mamma hade tydligen fått säga åt Anders att lugna ner sig, sist dom spelade, haha. Hockeynerver ;)


Oj då...

Jag har precis tagit reda på att jag inte ska bli hundtrimmare iaf. Har klippt Bäbis ikväll, och ja... Not so good, haha! Som tur är så har hon så myclet päls, så det syns nog inte så mycket när man borstar igenom den. Gina har även använt mitt huvud som kudde i soffan under Lets dance, kände mig smått manglad. Det var faktiskt ganska mysigt att ha en varm nos i nacken, jag som fryser dygnet runt annars.
Som ni kanske förstår så är jag alltså hos mamma igen. Jag är ledig hela, långa helgen, schemalagt för första gången sen midsommar. Jag gav ju bort min helg när jag åkte till sthlm, men det var den enda helgen sen midsommar som jag inte har jobbat. Jag kan faktiskt räkna alla lediga helger sen min anställning på en hand: London-resan, midsommar, sthlm och nu i helgen. Kul liv ;)


Upptagen...

Har helt glömt bort tiden, Jessiva var här ett tag så vi kollade på Fantastic four, och nu letar jag den perfekta kavajen. Verkar dock inte riktigt som att den vill dyka upp just ikväll. Skulle vilja ha en med till Sydney som man kan dra på när det blir lite kyligre, som en jacka. I boyfriend-modell så klart, inte nån tight liten sak.
Nu ska jag se på ett avsnitt av How I met your mother, sen blir det sängen.


Natti!


Oj...

Man ska nog inte klaga så himla mycket, det finns alltid dom som har det värre. Fast som vanligt tänker man inte så när man ser sina egna kroppsdelar.
Sitter och tittar på dokumentären om Mandy Sellars just nu.






Brrrrrrrrrrr...

Haha, fy vad kallt det är, har knappt nån känsel i öronen. Nu tycker jag att vi var ute rätt länge ändå, promenader är härligt minus kylan. Tror dock att vi behöver lite avfrosting!
Nu ska jag röja undan lite till hemma, sen kommer Sandra på tacosmiddag lite senare.








Promenad...

Jag vill inte ens tänka på vad tempen visar ute, för jag ska nämligen ut och traska. Sandra har lurat med mig på en promenad, så vi ska minsann trotsa kylan!


Finns i shoppen...

Det finns ganska mycket roligt på H&Ms webshop nu, både rea och ordinare.




 

 

 

 



 


 

 


5 januari...

Jag hade tänkt vara duktig och storstäda igen i eftermiddag, men jag hade ett bultande huvud, så jag hann bara med disken. La mig och vilade, vilket resulterade i ett par timmars sömn. Min säng kan faktiskt vara Guds gåva till mig, den är så jäkla skön. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas somna sen, men det är ett senare problem.
Mitt ständiga problem är hur hemskt kallt det är här, jag fryser hela dagarna! Jag är konstant inlindad i morgonrock, tofflor och dubbla filtar. Ni ska se äventyret när jag ska klä på mig innan jobbet, eftersom det innebär att jag måste lämna värmen, haha!


Morgonmöte...

Fy vad jobbigt det är att kliva upp tidigt, jag är en väldigt trött människa. Skönt att komma hem tidigt iaf :)






Sleep tight...

Varför ligger jag här med laptopen på benen istället för att sova? Sov bara fyra timmar inatt, och jag ska vara på jobbet kl 8 imorrn. Morgonmöte igen, sen är jag ledig resten av dagen.
Kollar förövrigt på reprisen av Sverige pussas och kramas nu, Björn är så jäkla bra: Living the dream, wooohooo!!! Haha :)


Skenet bedrar...

Konstigt att nått så oskyldigt...






...kan leda till det här.




Bridgeclimb...

Jag känner mig faktiskt ovannligt äventyrlig inför resan. Är dte nånting som jag eventuellt skulle ångra när det gäller Thailandsresan, så är det att jag inte testade mer upplevelser.
Just nu, här hemma i Sverige, så känner jag mig faktiskt jäkligt sugen på att testa bridgeclimbing. På ren svenska så klättrar man upp till toppen på Harbour Bridge i Sydney. Jag tycler inte om djupa vatten, broar eller höjder. så det skulle vara en riktig utmaning!
Jag tror knappast att jag kommer att göra det om jag inte får nån med mig, så jag tror inte att det blir av. Kostar ju en slant också.






Lugnt & Skönt...

Tro på fasen att jag rymde hem till mamma igen igår. Känns som att jag bor hemma igen, haha. Sis åker ju hem imorrn, så jag tänkte passa på att umgås när jag kan. Det är ju faktiskt min lediga söndag idag. Har inga planer alls nu på dagen, och det är så jäkla skönt. Hemma är det ungefär tusen måsten dom ynka dagarna som man faktiskt är ledig, men här slipper jag tänka på det.
Ikväll ska vi till pappa igen på middag, sen lär det nog bara bli nån film på tvn på mammas nya 50-tummare ;)


73 dagar kvar...


Nu räcker det faktiskt...

Jag vill inte ha mer snö nu.




2010...

Jag tänkte inte dra nån genomgång från året egentligen, men det får nog bli en snabbis ändå. Det har ju hänt lite saker iaf!


*Thailand januari-februari





*Tatuering




*Sthlm med Jessica




*Fast anställning på jobbet i april







*Nytt hem till våren




*London i juni




*Barnkalas på min födelsedag




*Ljushårig igen, ända tills jag nyss sabbade det igen. Suck.





*Sthlm igen i december, BSB denna gång






Gott nytt år!!

RSS 2.0