Right on time...

Idag kom mina nya sovkläder på posten. Perfekt med presenter till mig själv! Dom ska jag inviga nu, sängen kallar nämligen. Vart tog mina sex lediga dagar vägen?





Mätt i magen...

Jag borde äta ute oftare, det är ju för gott! Biffstek och potatisklyftor blev det för min del ikväll. Så trevligt att kollegorna ville ta med mig på middag också, eftersom jag skippade kalas i år. Det var lite roligare att ha kalas ifjol när det var Gatufesten samtidigt, nu blir det lite svårare när man fyller på en vanlig vardag.
Presenter som bara den gav dom mig också, raringarna. Jag älskar allt! :)


Birthdaygirl...

Filmen Eclipse var underbar. Jag tycker att det är den segaste boken, men det var lite mer fart i filmen. Kan knappt vänta tills nästa bok blir film, ojoj vad det händer grejor då ;)
Nu ska jag iaf göra mig iordning för födelsedagsmiddag med dom på jobbet. Känns lite trist att födelsedagsbarnet kommer se ut som en dränkt katt innan hon är framme, men vad gör man inte. Tror dock att åskan börjar avta lite nu. Jaja, 23 år, gammal som gatan är jag ;)





Movie night...

Snart dags för bio hela natten. Hoppas att jag inte somnar innan Eclipse börjar, haha! Hörs imorrn, min födelsedag och allt ;)

Hurra, hurra...

Idag fyller mamsen år, hurra hurra hurra hurra! Kalaset har som sagt redan varit, så vi gör inget speciellt direkt. Tänkte se om vi kanske kan hitta nån film som vi kan se på tillsammans med godis och chips ikväll.
Imorgon åker jag hem till verkligheten igen, för det är dags för Twilight movie night på bion. Hur jag ska lyckas hålla mig vaken halva natten är ännu oklar!


Bad...

Jag är fortfarande hos mamma och njuter av ledigheten. Det är så skönt att slappna av och veta att man inte missar något på jobbet. Midsommar är den enda helgen som det är stängt tre dagar i rad.
Idag var det iaf mer kalasfirande på förmiddagen, sen åkte vi och badade med hundarna lite senare. Oj, som dom simmar och plaskar på. New Foundland är ju faktiskt en vattenhund, som till och med har använts som räddningshund ibland.
Jag höll mig dock på land idag, lite för kallt i vattnet för min smak. Kanske nästa gång ;)





Mer kalasbilder...

Mums. Tror minsann att jag ska ta den sista chokladkakan nu ;)



 

 


Vackra stad...

Vår fina, fina stad. Det är så himla lätt att bli hemmablind.





Just nu...


Kalasdags...

Nu är det snart dags för kalas här i huset, idag är det Anders som fyller, mamma på måndag och jag på onsdag. Det ni! Mina bakverk är iaf alldeles nybakta och färska, så nu vill jag bara att folket ska komma så jag får smaka. Har aldrig bakat någon av kakorna tidigare. Mamma slängde ihop en smörgåstårta också, så alla gäster kommer att vara sprickfädiga innan vi har ätit klart.

Chokladfudgetårta, Lemon Cake & Choklad-kokospaj.





Glad midsommar...

På er! Jag ska som sagt dra till Essvik och spendera dagen där, Midsommar är ingen supardag i min värld. Jag är lite sugen på att göra en krans, men jag tvivlar på att jag får med mig någon på blompromenad. Fast jag får ju förstås inte glömma dom sju blommorna under kudden...



Midsommar 2007.


Film & Chips...

Funderade starkt på utgång ikväll, men ställde in efter lite extra tänkande. Kändes lite opepp om jag ska komma upp imorrn. Måste baka inför helgens kalas, och jag råkade visst skjuta upp det in i det sista. Jag är ju ledig i några dagar nu så jag åker till resident ala familia imorrn. Tänkte hjälpa mamma att se efter syrrans ungar i helgen.
Nä, nu måste jag fixa inköpslista till bakningen, nattinatti.


Kvällspromenad...

Idag har det blivit många tagna steg. Ojojoj, har stått på fötterna sen klockan tio imorse tills sent ikväll. Tog en långpromenad från Haga till Sidsjön efter jobbet, och kom precis hem. Hade innan det gått Haga-stan, stan-Haga också. Känns som jag har blåsor under fötterna.
Det var väldigt vackert vid sjön, alldeles stilla. Jag har nog inte varit där sen pulkracet i trean på gymnasiet, haha.






H&M Home...

Sött som socker.

 

 


Myskläder...

H&M


Tidig dag...

Jag slutade kl 16 idag, så himla weird. Jag tror inte att jag har slutat så tidigt på en vardag på typ två år. Vad gör alla människor som slutar den tiden med resten av dagen? Man har ju hur mycket fritid som helst, haha. Jag spenderade iaf min tid med att köpa mig en klänning, sen har jag tagit en tupplur här hemma. Kanske ska vara lite effektiv med resten av kvällen och städa undan innan midsommar.






Cola, men ändå inte...

Sandra har pratat om de här innan den ens kom ut. Att den skulle vara perfekt till mig. Ikväll sprang jag på den på Hemköp, så jag passade på att köpa en. Det är typ ett mineralvatten som smakar Cola. Hur kul är inte det? Jag som är Coca cola-narkoman kan verkligen behöva ett bättre alternativ. Dock kunde den smaka lite mer.






Shutter Island...

Jag har kikat på Shutter Island ikväll, finally. Lite konstig, men faktiskt ganska bra tycker jag. Det är lite spännande med oväntade twister!





Jag känner mig gammal och sliten...

Det blev lite sent igår om vi säger så. Planen var att besöka cityfesten och ta det lite halvlugnt, men tre drinkar, två cider och två Smirnoff senare var vi ganska fit for fight. Vi var faktiskt ut med Jessicas mamma och lillasyster första delen av kvällen, riktigt skoj. Vi var kvar i tälten tills dom stängde, sen blev det Oscar. Det var ganska trångt på dansgolvet, men lite bootyshaking blev det allt. Tills mina fötter höll på att dö, jäkla platåpumps, haha. Kl 4.30 stapplade mina fötter in genom ytterdörren, så det blev lite tight med sömn innan jobbet. Bra uppvärmning inför Gatufesten för jag jobbar hälften av dagarna då också. Jaja, nu får det nog vara bra med utgångar på ett par veckor tills Gatufesten börjar. Midsommar blir nog rätt lugn med familjen :)


Störst av allt är kärleken...

Wow, vilket tal han höll, prins Daniel. Hur ofta får man höra kungligheter säga "Jag älskar dig", offentligt? Dom ser så äckligt lyckliga ut tillsammans efter åtta år. Helt fantastiskt. Tänk vad han offrar för hennes skull. Karriär, privatliv m.m. Visst är det säkert häftigt att bli prins, rik och berömd, men jag tror inte att det är det lättaste sättet att bli känd på med förhållningsorder och plikter. Ja, det trillade ett par tårar kan jag lova.







Ja, typ så...

Jag känner mig ganska nöjd med min gissning på bruden. Klänningen var i den stilen som jag trodde, fast med kortare ärm och längre släp. Jag räknar släpet från slutet av kjolen, så jag vet inte hur långt hennes släp är den biten, men det diffade en bra bit ;) Slöjan och frisyren var iaf mitt i prick!
Det blev nästan lite blött i ögonvrån när dom skulle ta varandra i kyrkan. Nervöst såg det också ut. Jaja, nu är det snart över.


Danska prinsessan Marie 2008...

Här kommer den, min favorit. Riktigt fin.






Bilderna kommer från SvenskDam.se


Spanska kronprinsessan Letizia 2004...



Bilderna komer från SvenskDam.se


Danska kronprinsessan Mary 2004...



Bilderna kommer från SvenskDam.se


Norska prinsessan Märtha Louise 2002...



Bilderna kommer från SvenskDam.se


Holländska kronprinsessan Maxima 2002...



Bilderna kommer från SvenskDam.se

 


Norska Kronprisessan Mette-Marit 2001...



Bilderna kommer från SvenskDam.se


Pirr i magen...

Vet ni, jag börjar faktiskt få lite pirr i magen inför bröllopet imorrn. Jag som inte ens har brytt mig om Vickan och hennes planer, jag såg ju bara framemot Maddes vigsel. Jag har laddat upp i veckan med att kolla på Märtha Louise och Marys bröllop. Det är lite deppigt att se vilka hemska klänningar dom har bara. Är det tvång med ärm på klänningen? Verkar onekligen som det eftersom alla har det. Den enda klänningen som jag tycker har varit helt okej är prinsessan Maries, som hon hade när hon gifte sig med Joachim.
Jag tror att kronprinsessans klänning kommer vara lite åt det cremefärgade hållet, slät, trekvartsärm, inte så puffig, och med ett litet släp (ca 2m). Håret kommer sitta i en tråk-knut a la Vickan, med en spetsslöja. Haha, Gud så spännande att se hur fel jag har!

Tror att jag ska slänga upp lite bilder på prinsessklänningar för att friska upp era minnen, kommer snart!


Imse vimse spindel...

Den här hittade jag på min sänggavel förrgår när jag skulla sova. Jag behöver en karl.







Godnatt...

Har städat och haft mig hela dagen, sen blev det lite Cityfest på stan nu ikväll. Inte så mycket tid för datorn med andra ord. Nu ska jag sova, imorrn börjar jobbet igen efter min lilla ledighet. Godnatt!

Häng vid ån...

Jag och Sandra Kay hookade upp idag för en date vid ån. Jag älskar ån, jag har verkligen saknat den platsen på sommaren. Tur för oss att första delen av den stora ombyggnaden är klar. Det har blivit väldigt fint också!
Vi köpte iaf med oss lite smått och gott, packade filten och promenerade ner. Vi köpte bröllopscidern, så nu har vi också bidragit till bröllopsstiftelsen, haha.







Bilder från lördagen...

Bättre sent än aldrig. Eh, jag minns inte hur mycket jag har berättat, men vi var som sagt på In:galleria-fest på Casinot. Efter det så valde jag, Jessica och Mickis att dra till krogen. Vi åkte till Mickis för klädombyte (jag ville inte gå ut i långklänning, så mycket tyg att fastna i) och lite förfestande, sen blev det taxi till Oscar. Mycket lyckad kväll :)





Vattenkrig...

Jag har haft ett svårt fall av baksmälla dom senaste dagarna, men nu är jag nog mig själv igen, haha. Igår en hel del filmtittande, det blev Grudge 3, Babysitter wanted och Precious. Jag tycker personligen inte att nån av dom var fantastisk, men Precious är ändå sevärd.
Idag blev det tidig middag hos mamma med bror och hans familj. Jag sprang ut och sköt min bror med vattenpistol också, så jäkla roligt. Ja, ändå tills han fick fast mig och tog pistolen och började spruta ner mig istället. Haha, jag älskar att leka ;)






Åh Gud...

Jag mår inte bra idag. Haha, Gud. Illamående, trött och allmänt yr. En blandning av för lite sömn och för mycket alkohol. Igår var en av dom dagarna som jag faktiskt utnyttjade baren hela kvällen, det är farligt att få upp smaken för shots. Jag vaknade åtta imorse och rummet snurrade fortfarande, så jag måste berömma mig själv för inlägget jag skrev imorse.
Nu skiter jag i det här, jag behöver lägga mig i min säng. Nya tag imorrn, haha :)


Casino royale...

Eller Casino cosmopol kanske. Herregud, jag förstår att man kan bli spelberoende, jag blev helt galen i roulettespelet. 100kr rikare blev jag, så kvällen hamnade iaf på plus. Jessica och Mickis vann ännu mer. Hmm, klockan är visst fem på morgonen ch jag ser fortfarande lite dubbelt, så jag berättar mer imorrn (senare idag snarare). En bild så länge!





School's out for summer, school's out forever...

Åh, vad jag blir avundsjuk på alla studenter. Det är så jäkla roligt att ta studenten, så jag skulle gärna göra det igen. Har säkert tjatat om den varje år här på bloggen, men skitsamma. Jag hoppas att inte allt för många super sig redlösa och knappt minns vad dom gjorde. Studenten är ändå ett minne för livet.






Min klass


Bra dag idag...

Jag var ledig idag, och eftersom solen sken och stämningen är hög under studenten, så ville jag gå ner på stan en sväng. Ringde till jobbet och raggade en lunchpartner, vilket gick väldigt bra. Jag fick med mig Jessica på lunch, så vi köpte thaimat och satte oss vid ån och njöt en timme. Efter lunchen så gick vi tillbaka till jobbet där jag lockade med mig Mickis på en glass i solskenet på torget, haha. Vi prickade in flakåkningen genom stan ganska precis, så jag kikade på det en stund också.








Dumma mig...

Hur kunde jag missa Greys? Det var mitt mantra imorse; kom ihåg Greys ikväll! Haha, det gick inge vidare. Tänkte titta på den nu istället, men jag är så jäkla trött så det får nog bli sängen istället. Nya tag imorgon :)


Grattis till alla studenter, förresten! Det var bland den roligaste tiden i mitt liv.


Möte...

Sitter på jobbet nu och har en väldigt sen lunch. Vi började morgonen med ett tidigt frukostmöte innan öppning, så dagen blir så lång om man går tidigt. Jag är inte riktigt van att kliva upp innan sex på morgonen, så ögonen är lite hängiga, men det ska nog gå bra!


Nya böcker...

Nånting ska man ju läsa på semestern. Klick, klick.







Filmen igår...

Blev tro det eller ej The Human Centipede. Ganska kul för Jessica var ju utomlands när jag fick dille på den filmen, så hon visste varken var det var eller att jag ville se den. Hon fick den bara medskickad av sin bror. Jaha, var den bra kanske ni undrar? Den var väldigt: ajajaj och euh, men själva filmen är väl egentligen inget mästerverk. Fast jag vill gärna se en fortsättning om jag säger så ;)







Åh, så mätt...

Jag som inte får äta onyttigt på veckodagarna har syndat, big time. Jessica ville kolla på film efter jag hade slutat jobba, så hon kom med en film och en kolatårta. Nu blir det pulver hela veckan tror jag, haha. Kommer väl att synda tillräckligt på husfesten på Casinot på lördag.
Imorgon är jag ledig, så då ska jag passa på att fortsätta städa mina garderober. Har kommit så långt att jag har lagt undan allt som jag inte kommer använda anytime soon, prydligt och fint i ena gareroben. Bara resten kvar! Nu blir det Sex and the city, sen sängen. Godnatt!







Fika...

Mamma och Anders knackade nyss på med fika och hundvalpen. Nu är jag nybusad och nyfikad. Mår lite illa faktiskt, haha! Kul att dom kom helt spontant :)


Fina Sverige...

Jag klagar mycket på vårt land. På att det händer för lite roliga saker, att politiken är skruvad ibland, sjukhussystemen, på det kalla klimatet och en bit av mig dör varje gång jag ser en hemlös människa. Jag känner mig deprimerad och vill bara bort, lång, långt härifrån.
Sen blir det sommar med gröna gräsmattor och blommor och allting smälter liksom fram. Det doftar rosor och nyklippt gräsmatta, fina vita staket och verandor som är fint utsmyckade. Då ser jag mitt fina land, min fina stad. All vacker miljö som vi faktiskt har. Vår fantastiska stenstad som vi har här i min stad. Fina Sverige som det faktiskt är ganska okej att bo i. Jag har min familj, tak över huvudet, ett jobb. Om jag slutar att oroa mig och tycka synd om mig själv en stund, så inser jag att jag har det väldigt bra, och jag önskar att alla hade det minst lika bra. Ja, jag vill ha större lön, bättre lägenhet, en sambo, men jag klarar mig. Jag har det bra, allt annat löser sig förhoppningsvis med tiden.
Nej, jag och vintern kommer inte att komma överens, men jag är övertygad om att dom flesta faktiskt gillar vårt växlade klimat. Barnen förtjänar att få göra snögubbar och snöänglar även fast jag vill dra täcket över huvudet den säsongen.

Fina Sverige.

Nu drar sommare 2010 igång på allvar och jag hoppas att den blir fantastisk för mig och alla er med en massa roliga saker!


Du gamla, du fria...

Vad är det för dag idag? Det är ingen vanlig dag, för det är Sveriges nationaldag! Hurra, hurra, hurra! Och vilken sådam. En helt fantastisk dag med fint väder och massor av folk på stan. Tyvärr missade jag själva firandet eftersom jag jobbar, men jag såg lite genom fönstret. Det var invigning av uteplatsen längs Selångerån också, väldigt fint har dom gjort.
Jag matchar dagen till ära med blå klänning och en gul blomma i håret. Vet inte om folk fattar mitt tema, men jag kör ändå, haha!






Den här sprang jag och köpte...

Lite som en spinoff på en Twilight-karaktär. Vampyren Bree som man kommer få se i Eclipse-filmen.







Tror att den får vara lång...

Jag kommer kanske inte kapa längden trots allt. Jag fick nån hatkärlek för längden, så jag kanske ger mig in i maxiklänningsträsket ändå. Iaf en gång! Kanske på casinot nästa helg?
Den andra klänningen är så himla fin, men jag drunknar i den. 42 är inte min storlek, men den var ju det enda som fanns, haha. Jag ska fixa till den med symaskinen vid nått senare tillfälle. Den blir nog sparad till Gatufesten!








Konstig form...

Dom ugnsbakade chipsen har en väldigt märklig fom. Men goda är dom, lite krispigare än vanliga.







Underbart...

Natten mot min födelsedag är bokad.






Den här kvällen försvann fort...

Nytränad och nyduschad, nu ska jag krypa ner i sängen. Det är väl ändå bäst; nyduschad i en nybäddad säng. Kollade på lite Supernatural på datorn samtidigt som jag tränade, så jag ska drömma om Dean Winchester inatt hade jag tänkt. Sam kan också hoppa in på ett hörn...


Wow wow wow...

Ser ni Charlotte Perellis klänning (Talangfinalen)? Wow... Jag skulle kunna gifta mig i den. Vilket slöseri att bara sitta bakom ett bord i en sån kreation. Åh, den är så fin.


49:50:-...

H&M har en hel del bra basplagg för 50kr styck. Skynda att fynda, kampanjen startade nyss men grejorna klickas slut väldigt fort. Perfekt tillfälle att ladda upp med sommarlinnen.

 


Vågar man hoppas...

Vågar man hoppas att den kommer tillbaka i sommar? Den här chokladen är kärlek ♥





Kanske för sent, men ändå...

Jag tror visst att jag glömde berätta om Sex and the City, och nu har säkert de flesta hunnit se den. Om inte, gör det! Jag har väldigt svårt att vara opartisk till filmen, men jag älskar allt som har med Sex and the City att göra. Dock kan jag inte säga vilken av filmerna som jag gillar bäst, men det lutar kanske åt den första.





Jag vill ha mat...

Och socker. Massor av socker!! Haha, jag börjar bli lite less på pulver nu och det är bara dag fyra.

Oh, what a day...

Okej, den har inte varit varken hemsk eller fantastisk som det låter på rubriken. Jag har bara känt mig lite less. På att inte få äta, på att mina rosor är halvdöda efter en vecka, på att jag var tvungen att åka hem för att plocka undan grejor för att min innedörr ska bytas ikväll, på att valpen gjorde bitmärken i min nya tröja. Jag vattnade mina blommor, och tog in dom från solen ett tag, så jag hoppas att dom piggnar till sig lite. Blir dyrt att köpa sex nya plantor varje vecka.
Nu är jag tillbaka hos mamma, blir nog där ett par dagar till :)


Lyssnar på vinnaren...

Har inte hört vinnarbidraget förrän nu, lyssnar på den as we speak. Eller skriver snarare ;) Den är väl lite trallvänlig sådär, hellre den än vårt bidrag. "Love, love, love... I gotta tell you how I feel about you..."





Hårfärgspanik...

Jag fick lite eld i baken att bli av med min enorma utväxt innan utgången i helgen, och jag ska inte till frissan förrän nästa månad. Alltså, den var verkligen i värsta läget. Ville inte bleka eller färga heller eftersom jag ska göra det hos frissan, så det underlättade inte. Mitt i djungeln hittade jag iaf intensivtoning som jag gav en chans. Trodde aldrig att den skulle lyckas bleka upp utväxten, men voila! Tur det eftersom husfesten blir på Casinot nästa helg, där vill jag gärna vara välvårdad ;)





Hahaha...

Det fanns lite roliga bilder i syrrans kamera!





 


RSS 2.0