Lite uppdatering...

Idag hade vi den enda oplanerade dagen sedan vi kom hit. Fick en sovmorgon anda till 8.30 imorse, haha! Igar spenderade vio hela dagen pa Zoo och kvallen i Sydney city. Ville se en liten skymt av staden i skymning ocksa. Eftersom vi inte hade nan speciell plan idag sa blev det Coogee beach, vi maste ju passa pa att steka lite innan vi drar hem igen. Vi blev valdigt roda hela bunten, men det borde sluta i en fin branna!
Imorrn blir det en utflykt igen, ska kika efter lite delfiner och aka fyrhjuling i sandkullar!


Ursakta att den ar sned...

Har inte tid att ladda upp den igen! Var iaf pa Bondi beach igar och blev filmade lite (och brande sonder min harbotten. Aj, aj aj!). Inte okej!! Hoppas vi slipper se den lilla sekvensen i Sverige. Idag akte vi till Blue mountains, och det var verkligen en heldag. Tio timmar akte vi omkring i bil och klattrade omkring i berg. Bush-walking ar inte att leka med. Guiden sa- Nice outfit for bushwalking! Haha, jag maste lara mig att kla mig ratt.




Framme...

Vi har det aaaaaaaasskooooooooont har! Solat och badat enda sen vi kom fram, igar pa Coogee, idag pa Manly. Imorrn pa Bondi beach! Nu ar klockan 22.30 har, sa dom stanger faktiskt internetcafeet nu. Skriver forhoppningsvis lite mer da, och kanske klammer in en bild eller tva :) Hej da!!

Hej då...

Nu far jag!! Gaaaah :)

Lilla mamma...

Mamma var ute på promenad med händerna i fickorna. Regel nr 1: GÅ ALDRIG MED HÄNDERNA I FICKORNA! Då kan det bli så här. Lilla mamsen, haha... Tur att hon inte slog sig värre, vet inte hur mycket man ska vara med om. I helgen kan ni ha läst om en man som blev mördad här i stan, och han ingick faktiskt i min styvfamilj. Vi hade ingen personlig relation, men vi har träffats på diverse middagar. Mina tankar går till hans familj. Oavsett vad man har gjort eller inte gjort under sitt liv så är det fortfarande en mamma som har förlorat sin son, en dotter som har förlorat sin pappa, syskon som har förlorat sin bror, och en ung tjej som har förlorat sin sambo.





Mitt hatt den har tre kanter...

Jag hittade en perfekt stråhatt IDAG av alla dagar. Nån gång ska man ha tur. I love it! Imorrn åker vi, tjohooooooo!!!






Till en annan middag...

Blev middag hos bror istället, tråka omständigheter gjorde att den planerade middagen blev inställd. Jag säger då de, olyckor kommer sällan ensam...
Fick äntligen resväskan från moster ikväll, så nu kan jag börja packa. Sitter och stryker för fullt och suckar åt röran. Jag har faktiskt inte ens bestämt vad jag ska ta med mig.

Stress...

Fy vad jag känner mig stressad, pulsen dunkar på för fullt. Dom tråkiga omständigheterna, jag har inte fått resväskan, har inte kunnat börja packa, vet inte om mitt visum fungerar, MF och middag hos Sandra ikväll, Timrå-matchen, jobba, middag hos pappa imorrn, hej då till mamma och Anders efter middagen imorrn, lunch med Malin på måndag, säga hej då på jobbet, stryka, städa, PACKA. Herregud. 


Ikväll blir det som skrivet ovan middag hos Sandra. Tacos på menyn, kladdkaka som efterätt. Melodifestivalen på tvn och hockeyn på datorn! Sover över där ikväll. Hej svejs!


God Gold Glass...

En guldig Magnum, vad sägs om det? Syns kanske dåligt på bilden, men glassen är verkligen guldfärgad. Hur nyttigt det är kan säkert diskuteras. Innuti gömmer det sig vaniljglass och kolasås.







Middagen med jobbet...

Var mysig och trevlig på Saffran. Me like my tapas, kul med lite annorlunda mat. Inte för att just mina tapas var så wild and crazy, haha. Vi skippade desserten där hela gänget till Tant Anci istället där det svullades kladdkaka. Billigare och godare! Kommer aldrig förstå ställen som inte har minst en dessert med choklad ;)






Det är tufft nu...

Åh, jag kan inte få bort klumpen i magen sen igår. Fy fan för att få veta en sån sak sex dagar innan jag ska på semester. Hur ska jag kunna låta bli att tänka på det när det gäller min framtid. Världen kommer inte gå under pga det här, förhoppningsvis är det precis vad jag behöver, men inte fan känns det lugnare för det. Sitter och lyssnar på Timbuktu av alla människor - Det löser sig. Mitt mantra. Jag kan ju tillägga att jag inte är på smällen innan nån börjar fundera på det, haha.




Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...





Öh, kan man handla för dom här...

Ser ut som låtsaspengar, är alltid lika fascinerad över andras valutor.





Snart blir det sängen...

Snart ska jag sova och få bort den här skitdagen från kalendern. Kom nyss hem från Jessica, sprang upp och kollade på Greys eftersom jag är utan dom viktiga kanalerna just nu.
Usch, jag känner mig illamående för jag är så slut. Ska upp och tvätta imorrn, så det är bäst att jag kryper ner i sängen nu!


Oj då...

Såg på min brors fb-status: "Har beställt valuta!" Folk skriver ju ofta kommentarer till statusen, så han skrev även att det var slut på rätt valuta på Forex. Nu var det så illa att det var slut för att jag norpade deras sista pengar idag, haha!


Fredrik -----
Tja, min var slut så förhoppningsvis får de in till måndag eller tisdag..

Magdalena -------
Opss, jag tog deras sista pengar idag... haha :)
 
Fredrik -----
Var det du din huligan!? :-@ Sa jag att tåget var cirka fyra timmar sent för din del?



Haha! Hoppas att dom hinner få in valutan i tid nu då, annars delar jag med mig :) Ganska roligt att vi verkligen väntar in i det sista allihopa.



Tråkigt besked...

Usch, det har varit en jättejobbig dag idag. Fick ett väldigt tråkigt besked imorse, så jag har bölat som en..  vet inte vad. Jag vet faktiskt inte om jag får skriva det än, men det är ingen som har dött eller blivit sjuk. Handlar inte om mina nära och kära överhuvudtaget. Jag hatar när folk skriver kryptiskt, men ni kommer få veta vad det är sen!
Har pratat med syster Karro i telefonen så nu känns det lite bättre. Skrattade åt hennes missfärgade hår, och åt vår packningsångest. Det är nära nu mina vänner, sex dagar kvar bara!


Ny hårfärg...

Igen. Jag kan ju liksom inte låta bli att gå mot ljusare hår hela tiden. Stoppa mig nästa gång jag ska bli mörk, tack! Min nästa hårplan är faktiskt att klippa av luggen, men jag tror att det får vänta till efter resan. Känns jobbigt med en svettig, klibbig lugg på semestern. Kommer garanterat att ångra mig då också, men det går hyfsat fort att spara ut luggen igen.






Vissa dagar går allt bara fel...

Det känns som en sån dag, vet egentligen inte varför. Tror att det började med att jag blev av med min lediga dag imorrn. Missförstå mig inte, jag JAGAR extratimmar, men är man inställd på ledighet så känns det lite extra jobbigt. Jag har ju alla chanser i världen att säga nej, men det vill jag inte. Money, money som sagt! Skulle ha en så sjukt soft vecka nu, men jag jobbade idag på min lediga dag, imorrn, och på onsdag när jag skulle vara ledig så har vi personalmöte på morgonen, så jag måste ändå upp tidigt.
Resten av dagen har handlat om missfärgat hår, ingen hårtork, ingen skrivare som fungerar bla bla. Jag har ju  mitt nya motto att inte gnälla så mycket, så trust me, jag försöker bita ihop.


Fin pojke i Birsta...

Idag var jag på Birsta, kikade i ett par affärer och gluttade på Olaboy. Träffade Madde för första gången på en evighet också, jättekul!
Jag trodde faktiskt inte att Ola skulle känna igen mig, men det gjorde han. Han måste vara bra på ansikten, för det var en evighet sen jag såg honom sist.
Nu ska jag tvätta av mig, sen blir det nog träningscykeln. Kanske iaf...






Lite trötta ögon kanske ;)


My face is burning...

Tror att jag brände mig lite igår när jag solade. Inte så att jag är röd, men det sticker lite i kinderna. Har kletat in fejjan med 1dl creme tror jag ;)
Har faktiskt blivit lite orolig att jag ska bränna mig på resan. Syster V sa till syster K att hon brukar sola tre timmar en dag, sen är hon bränd i tre dagar istället. Vi har ganska samma hudtyp, så jag börjar tveka på att sololja var en bra idé i Australien, haha! Nåväl, den kan få stanna hemma till sommaren, också tar jag sollotionen och min intensifier med mig.





Snålt utbud...

Så här ser min kväll ut. Snålt utbud med fyra fungerande tv-kanaler. Kanske skulle ha tänkt på att hyra en film.







Hushållet tar visst aldrig ledigt...

Tråkigt med hushållssysslor på en helg, men vad ska man göra? Plikten kallar lite när den vill.









Ny bok...

Kom på ett annat litet fynd. Köpte boken Star på bokrean för 29kr. Behövde en bok till resan, och jag har en liten thing för kändisböcker. Den är säkert jättetöntig, men jag måste faktiskt läsa den ändå, haha!




Fyndade...

Fyndade ett par tofflor för 30kr också.







Ledig dag...

Precis när jag hade klivit upp idag och funderade på vad jag skulle hitta på, så ringde Sandra. Vi traskade ner till stan, kikade i lite affärer, fikade med Jessica och solade. Idag var det svettigt i solariumet kan jag lova. Det var ganska svettigt utanför också, solen lyste starkt idag. Sandra hittade vakumpåsar som hon tyckte att jag skulle köpa, vilket jag nog kommer att göra. Jag har ju lite platsbrist i resväskan, så det blir nog perfekt.


Syrrans skor...

Dom här läckerbitarna har syster köpt. Dom bor hos mig så länge, och jag kunde inte låta bli att testa dom lite. Det är dom här som är likadana som dom svarta jag har visat tidigare, dock en annan klack. 






Opss...

Oj, jäklar, idag glömde jag att jag har en blogg igen. Börjar nog bli lite halvt senil, eller så är det för att tankarna ligger nån annanstans hela tiden. Typ: sydney sydney sydney. Flygångest, packningsångest, visumångest, väderångest.
Imorgon ska jag försöka vara duktigare, jag är faktiskt ledig hela dagen. Ungefär min andra lediga dag på 18 dagar, men vem är jag att klaga? Jag gillar pengar :)


Lång dag...

Kom ganska nyss hem, efter en extremt lång dag. Utbildningen efter jobbet kändes iaf väldigt givande, och man känner igen sig i så sjukt många situationer. Både hur man som kund och försäljare reagerar på vissa situationer. Det blir till att träna imorgon på jobbet. Nu närmast ska jag kika på True blood som drog igång ikväll. Jag har redan sett säsongen, men det kan ju vara kul att uppdatera minnet. Sen ska jag SOVA! Dag nio av nio i rad, jag känner mig tärd, haha! Chefen sa faktiskt att hon trodde att jag var den som jobbade mest timmar av alla i februari, ganska bra jobbat för att deltidsanställd ;)


Dagens goda gärning...

...betalade bussen hem till praktikanten. Det är väl härligt att hjälpa till med småsaker! Annat smått och gott som jag har uträttat idag: kollat upp vilken tid jag ska jobba på skärtorsdagen med Mickis, hört med syrran om jag kan låna hennes resväska, kollat upp varför min lön inte har höjts (erfarenhetslöneförhöjning, långt ord), vibrerat för fullt med vibratone-bältet, träningscyklat, hämtat ut min solspray på posten, blivit arg på tjuvar som inte kan låta bli att stjäla skor.
Har även bestämt mig för att jag ska sluta bli så arg på vädret varje morgon när jag går till jobbet. Det slutar inte snöa bara för att jag blir förbannad, tro det eller ej! Det funkar faktiskt, jag är mycket gladare hela dagarna, haha! Nu ska jag sova, jobbar öppning-stängning imorrn med säljarföreläsning direkt efter.


Premiärer...

Äntligen är det premiärvecka på 5an. Husfruar, Grey's, Cougar town... You name it. Dock ingen Supernatural så långt ögat kan nå!


Pimp my ipod...

Lite rosa, nytt bling ;) Jag har inte pyntat dom egentligen, jag köpte nya hörlurar eftersom dom andra var trasiga. Tog faktiskt dom billigaste jag kunde hitta, då blir det så här, haha!







Trött men glad ändå...

Sen dom gjorde om bloggen är det omöjligt för mig att komma ihåg att godkänna kommentarerna. Jag ser dom liksom inte lika väl som innan, och jag läser dom alltid i förväg på mailen. Nåja, det är inte hela världen.
För övrigt så börjar jag känna mig väldigt grusig i ögonen, det här med att jobba nio dagar i rad var i ungdomens tid. Då jobbade jag i över två veckor i rad utan problem, men jag klarar det inte längre. Nu är det iaf tre dagar kvar tills jag är ledig en dag, jag börjar se ljuset i tunneln! Jag mötte min hyresvärd som vanligt när jag traskade in på gården efter jobbet. Det första han sa var: "det är långa dagar för dig!" Jo tack...
Börjar även känna mig galet frustrerad över att jag vill åka iväg nu. NU NU NU!!! Det blir svårare att koncentrera sig på nått annat för varje dag det närmar sig. Tror också att det beror på att jag verkligen behöver semester för att ladda batterierna. Alla andra på jobbet hade sin vanliga semester i somras, medans jag slet hela sommaren. Vilket betyder att jag inte har haft semster på ett år.


RSS 2.0