När vi ändå är inne på klänningar...

Här har vi en klänning som jag skulle kunna gifta mig i imorgon! Reese Witherspoons ljusrosa, spets/tyll-klänning som hon hade på sitt nyliga bröllop. Jag älskar den. Fast jag är 99% säker att jag kommer vilja gifta mig (om jag nån gång gör det) i klassiskt vitt hur mycket jag än hjärtar rosa. Resten skulle nog bli väldigt rosa är jag rädd ;)




Valborg...

Är det inte lite typiskt att det mulnar till lite precis när det är en speciell dag? Det har ju verkligen varit fantastiskt väder länge nu. Åh, jag älskar solen!!
Idag blir det iaf träningsfritt. Jag var på gymmet igår och gick på bandet en timme. Det kändes oändligt tråkigt med så lite folk där, annars är det faktiskt mer peppande än en promenad ute. Efter gymmet så åkte jag och Sandra till Ikea och strosade där ett tag. Jag går så sällan där, så hon fick så lov att följa med. Det finns så mycket fint, och jag får så mycket inredningsidéer till hemmet. Blir bara lite ledsen på ögat att jag inte kan förverkliga dom i mitt nuvarande hem, längtar sjukt mycket efter en större lägenhet.


Byte av klänning...

Kvällen till ära bytte Kate till en annan klänning, nämligen den nedan. Lite mer "vanlig" brudklänning. Jag hoppas att hon får ta av sig jackan, ser svettigt ut annars.



Klänningen...

Det är verkligen prat om Kate's klänning överallt, tänk att det kan vara så spännande :) Satt förresten och tittade på CNN förut, där hade dom tom haft en tolk som läste på läpparna på paret. I kyrkan sa William tydligen "You look beautiful" och nånting i stil med "skulle inte det här vara en liten tillställning, hehe". Innan dom gick in från balkongen frågade han princess Catherine "One more kiss?" innan den andra kyssen kom. Iaf enligt inslaget, jag har inte granskat läpparna själv ;)
Jag tyckte att klänningen var 100 gånger finare än Victorias med spetsen och det kortare släpet. Fast jag kan inte låta bli att tycka illa om långa ärmar, även om det är lite regel för dom. Den ligger nog ändå topp 2 på min lista över prinsessornas klänningar, Prinsessan Maries är svårslagen. Buketten och slöjan hade kunnat vara roligare, men huvudsaken att hon själv är nöjd. Mycket Grace Kelly-inspiration pratas det också om.








Bilder från Posh24.



Grace Kelly




Prinsessan Marie


Kungligt bröllop...

Jag älskar sådana saker. Det känns fortfarande jobbigt att Maddes bröllop inte blev av, men nu får jag lite ersättning iaf, haha. En sak förstår jag bara inte. Måste man helt plötsligt bli prinsessan Catherine, istället för Kate? Hon är ju en Kate, och har alltid varit. Alla dessa kungliga påhitt...
Hur som helst, snart smäller det, och jag är jättenyfiken på klänningen. Eller snarare på hela henne, hon är ju redan så vacker. Dom har en himla fin förlovningsbild också, iaf den avslappnade versionen :)





 


Tidig kväll...

Färdigtränad kl 19 idag, vilken frihet. Har hunnit diska, baka och se på Say yes to the dress sen jag kom hem. Tänkte skrubba hemmet lite till, så det blir helgfint. Kanske ta bort påsken också, men riset får nog stå kvar ett tag till.
Sen då? Kanske uppdatera mig på avsnitten av Greys och Off the map som jag missade igår.


Till beachen...

H&M har fått in lite strandprylar nu. Bland annat sina underbara strandhanddukar. Jag fick tyvärr dumpa min i Bangkok pga platsbrist, men det sved. Det finns inte samma färg i år, men jag gillar den blommiga. Strandväskor är inte fel, mycket som ska få plats när man ska beacha. Priset är inte heller fel, 80kr är väldigt billigt för en så stor handduk.

 


Mmm, marabou...

Var tvungen att testa Marabous cookies, och domen lyder: dom smakar precis som alla andra kakor. Gott om man gillar kakor, inte så mycket choklad. Sen måste jag säga att jag tycker att 30 kr är lite väl dyrt för ett litet kakpaket, även om det råkar vara Marabous logga.




Snart på G...

Jag har störd träningsvärk i mina handtag! Fast ändå skönt på något sätt, så jag ska inte klaga. Träningsvärk kan vara lite skönt ont. Typ som ett blåmärke som man bara måste trycka på hela tiden.
Nu håller jag på att fixa mig lite inför kvällen. Längtar lite faktiskt, god pizza och trevligt sällskap är aldrig fel. Skönt att slippa 3D-bio också, även om jag gillar det. Glasögonen är besvärliga.





Kvällen spenderades på gymmet...

Ingen mjukstart här inte. Först step, sen core och avslutade med 50 min promenad på bandet. Det trodde jag aldrig när jag skaffade kortet, inte min stil att göra mer än ett pass, haha! Skönt var det iaf för jag kommer nog inte träna imorgon. Imorgon vankas det bio och middag med gamla jobbtjejerna. Låter hur mysigt som helst, hoppas att Red riding hood är lika bra som det verkar också.



Just nu kollar jag på Big brother. Jag har väldigt svårt att acceptera att Rodney åkte ut i söndags. Nu kommer det att bli ett tråkprogram...


Påsken i bilder...


Frukost...

Mycket näringsrk frukost idag! Jag har absolut ingenting hemma efter påskhelgen, så man tager det man haver. Annars så har jag börjat dagen med att betala alla räkningar, och duschen blir nästa anhalt, så man kan få igång dagen på riktigt. Nu är påsklovet över och ikväll ska det minsann tränas igen. Dubbla pass ska det bli också, måste kicka igång rejält :)





Idag har vi haft påskmiddag med familjen, ...

img_1573 (MMS)

Idag har vi haft påskmiddag med familjen, 22 personer hemma hos mamma. Jag älskar att umgås med stora, feta familjen! Syrrans kids kom och hälsade på också, och två stannar här inatt. Busungarna :)


Nu är den där långa fredagen över, ganska ...

img_1497 (MMS)

Nu är den där långa fredagen över, ganska skönt. Den har bara bestått av Media markt, god middag, skogspromenad och soffhäng. Snarast blir det sängen, sen nya tag imorgon :)


Eeh, aj...

Jag har ju gnällt lite om blåsor och skavsår den sista tiden...



Glad påsk på er...

Jag har lite tvivel på den här påsken. Det kändes väldigt bra förut, men nu vet jag inte. Det känns som ett stort flängande, folk ska bo i olika hus, hund akut hos veterinären m.m. Jag vet inte jag... Väntar på hämtning nu, och syster nr 1 rullar väl in på stationen snart. Hoppas det blir bra iaf :)





Vill smaka...

Nya smaker, vill prova nu! Var sugen igår, men lät bli. Vad är det för speciellt med B&J egentligen? Det finns verkligen ingen glass som slår det.









Fullt ös...

Har varit upptagen hela dagen lång med hela listan från igår. Tvätt, två sorters muffins, och häng med Sandra. Imorgon ska jag pula in tvätten i garderoben, packa en väska och sen åka till mamma. Idag fick vi veta att en till syster kommer hem också, ska bli så kul att leka familj hela helgen. Jag, Evie, Karro och mamma kommer säkert att hitta på nånting kul, förutom alla obligatoriska påskmiddagar :)




Imorgon...

Diskberget borta, check. Äntligen! Det har inte dykt upp något spontant diskryck som det kan göra med städningen, så den har blivit lämnad alldeles för länge. Imorgon blir det mer vardagssysslor. Tvätt och muffinsbakning, sen ska jag hänga med Sandra. Vi ska powerwalka, kolla på Black Swan och unna oss en liten Bite Line-pizza. Mums, längtar redan!
Nä, nu måste jag dra mig från datorn och sortera lite tvätt inför imorgon, sen sova. Allt för lite extra sovmorgon ;)


Pepp...

Förlåt för allt träningstjat, verkligen. Det är bara det att det är liksom det jag sysslar med mycket nu, och jag skriver ju vad jag gör. Idag kändes det jättebra, skulle kunna ha stannat ännu längre, om maskinerna hade varit lediga. Jag orkade hela båda passen, och det var nog första gången som jag verkligen kunde göra allt och pusha mig själv på coren. Kändes så himla bra. Efter passet avslutade vi med träningscykel och en promenad hem.

Nu har jag påskpyntat, eller ja, jag har inte så mycket pynt. Riset är vitt och rosa, och fjädrarna är vita, rosa och ljuslila. Kände mig lite wild and crazy med lila ;)





Snart dags...

Snart dags att bege mig ner till stan för andra gången idag. Det är nog det som stör mig mest med träningen, allt spring fram och tillbaka. Känner mig måttligt motiverad för dubbla pass, fy tusan...
Tidigare idag så var jag ner på stan och fikade med Mickis. Skulle ändå ner och köpa det nedrans påskriset, så passade på när hon frågade. Trevligt som vanligt. Gullungen hade även köpt ett nytt halsband till mig, för det lossnade en sten i det som hon lånade av mig för ett tag sen. Herregud, det hade du verkligen inte behövt göra, Mickis! Vi stod och filosiferade på om vi ska bli poliser tillsammans. Haha, vad tror ni? Jag som polis? ;)
På busshållplatsen hittade jag Sandra också, så vi kunde göra sällskap hem. Har sprungit på många bekanta idag överhuvudtaget, det ska alltid vara allt på en gång ;)


Tråkiga vardagssysslor...

Får se om jag lyckas knåpa ihop ett inlägg här, är lite darrig i armarna sen Body pumpen förut. Imorgon blir det dubbla pass, Step och Core. Kommer det någonsin att bli roligt?
Har fått ett litet städryck idag (tänk om jag kunde få ett diskryck också), så efter träningen gick jag tom till tvättstugan för att boka tid. Var väldigt taggad på att tvätta imorgon, men då var det naturligtvis bokat redan. Tar det på onsdag innan träningen så jag får bort tvätten innan helgen. Vill verkligen ha det rent och fint, men det är sjukt svårt i en liten lägenhet. Folk tror att det är svårt att hålla stora hus rena, men det är så besvärligt med mindre hem. Det må vara mindre ytor att städa, men bara det står ett glas på bänken och det ligger en tröja fel, så ser det ut som ett bombnedslag. Lägg till bristen på förvaring på det.
På torsdag kommer Evelina hem, så då bosätter jag mig hos mamma och Anders tills hon åker hem. Innan dess ska det vara påskrent!


Easytone...

Åsikterna spretar verkligen åt alla håll, men som med det mesta vill jag prova själv. Jag tycker att det är många som verkligen säger att det känns mer i kroppen när man powerwalkar i Easytone. Har glömt fråga syrran vad hon tycker om sina.
I vilket fall som helst är dom snygga också, iaf i rätt färger ;) Ett par svarta Eaytone (med rosa detaljer såklart), tillsammans med mina vita Ecco Biom borde väl göra träningsgarderoben komplett i skoväg? Har även ett par slit och släng-skor till gymmet, och ett par tex-skor till slaskigt väder.

 

 


This I like...

Enkel och jättefin. Fast den hänger verkligen på modellen, hon är väldigt, väldigt smal. Hur som helst, älskar den grön färgen! Från Nelly.




 


Så kom vilodagen...

Haha, nu kom Dajanas pojkvän och hälsade på. Hon har en liten lekkamrat som hon är alldeles tokig i, och dom leker flera gånger om dagen. Igår var han inte här med sin husse, så nu höll hon på att riva huset när han kom. Lilla bus ;)
Jag själv känner mig sliten så in i norden. Jag sover så himla dåligt nu för tiden, så jag blir helt slut. Hoppas det blir bättre snart, annars blir jag gråhårig. Sitter och gäspar samtidigt som jag funderar på om jag ska dra iväg på en promenad eller inte. Solen skiner, men det blåser ganska mycket. Och jag vet inte om jag orkar. Den här veckan har det endå blivit två corepass, ett mrl-pass, ett pump-pass, crosstrainern två gånger efter passen och en långpromenad på en gymfri dag. Plus alla promenader till och från gymmet under veckan. Får man vara nöjd med det och hålla sig inne idag? Vi får se helt enkelt.
Annars så är söndagskvällar lite på min topplista nu för tiden, för då får jag se Fenomen. Jag ska bli en skedböjare jag med ;)


Virkat & Väst...

Jag brukar ha ganska svårt för alla moderna nya påhitt i klädesväg, det tar ett tag innan jag vänjer mig. Likaså med allt virkat som man helt plötsligt ska ha på sig. Varför ska man se ut som mormors handvirkade överkast från 80-talet? Jag tycker faktiskt att vissa saker är fina, men det ska vara i en rimlig mängd. H&Ms virkade shorts kommer jag aldrig förstå mig på, jag tycker det ser ut som en vuxenblöja, haha. Jag kanske ändrar mig när jag ser dom på verkliga människor i sommar ;)
Västar tycker jag iaf om, och speciellt spetsvarianten som H&M kom med för ett tag sen. Den sålde slut, men har kommit in igen. Känns som ett bra början för mig, kanske vågar mig på nått mer vågat åt det virkade hållet sen. För er som redan gillar det, kan jag tipsa om en annan väst (bilden längst ner) som finns på Mama-avdelningen. Den ser lite mer virkad ut än den andra.



 


Såhär kan det se ut...

När man powerwalkar i Essvik. Det blev ganska länge ändå, var ute i en timme. Gick omkring i området först, sen bestämde jag mig för att gå in till Kvissleby och åka med Anders hem. Blev lite kilometrar iaf, och jag hade gärna gått hem också, men jag har så sjukt mycket blåsor på hälarna just nu. It hurts!
Efter ett mindre dampanfall när jag insåg att ipoden är kvar hemma, så kom jag alltså iväg i solskenet (mamma hittade ett par lurar som passar i mobilen, I ♥ iphone). Började faktiskt dugga lita också, men det var himla härligt :)






Invigning ikväll...

God eftermiddag på er! Eller kanske morgon, jag sitter iaf fortfarande i sovkläder och morgonruffsigt hår! Här skiner solen, jag har tom suttit ute på trappen i linne en stund.
Ikväll ska vi grilla fläskfilé hos mamma, längtar redan. Jag var faktiskt ut förra helgen, men det skrev jag nog aldrig här. Lugna hemmakvällar är bra dom med :)


Nu ska jag göra mig anständig och ta en hastig, liten powerwalk runt kvarteret.





Vill ha...

Hur fin? Så fin! Från Conscious collection, H&M. Kan även ta ner alla sugna människor på jorden igen, leveranstiden är i juni. Juni. Jag kollade upp det tidigare.






Woop, woop, bredband...

Jag har bredband, woohoo! Iaf ett tag, jag fick låna ett på Telenor medans dom lagar mitt. Fast jag är skeptisk, tror inte att mitt går att laga faktiskt. Eftersom jag ändå tycker att det har fungerat skitdåligt hela tiden, så ville killen där att jag skulle testa en ny variant som jag kan uppgradera till om jag blir nöjd. So far, so good! Jag fick även tips av en annan kille där att man kan använda sin iphone som modem. What? Varför har ingen sagt det till mig? Kände mig ungefär 100 år gammal.
Annars så har jag och Sandra gått omkring på Birsta halva dagen, och ätit lunch på Ikea (kycklingfilé, strips och bea - 39kr, bra skit). Jag hittade inget roligt, men lika bra är väl det.

Nu längtar jag tills på torsdag när mina kära syster kommer hem. Kom nu påsken! :)


En av mina favoritlåtar på en tavla. Så fi...

img_1416 (MMS)

En av mina favoritlåtar på en tavla. Så fin, jag tycker om den jättemycket.  Är annars nyligen hemkommen från gymmet, veckans sista pass. Så skönt!! Håller just nu på att kolla när Färjestad tar sm-guld. Grattis får man väl säga ;)


Träna, träna, träna! Det är det enda vetti...

img_1414 (MMS)

Träna, träna, träna! Det är det enda vettiga jag har fått gjort denna vecka. Idag blev det mrl,  och efter det en stund på crosstrainern. Svettigt värre! Imorgon ska jag ner på stan och köpa lite påskris, sen ska min lilla påsk fram :)


Det kommer bli dålig uppdatering så länge ...

img_1409 (MMS)

Det kommer bli dålig uppdatering så länge som bredbandet inte fungerar. Ni får ha överseende med det! Nu ligger jag utmattad i soffan med min gosiga filt. Körde nämligen core med Sandra och Jessica tidigare, och det värker i låren sen pumpen igår när jag rör mig. Imorrn blir det mrl eller pump, på't igen bara! ;)


Ica har mycket fint i heminredning ibland....

img_1396 (MMS)

Ica har mycket fint i heminredning ibland. Bland annat världens gosigaste filt och små handdukar :)


Alltså, jag och teknik. Igår pajade jag no...

Alltså, jag och teknik. Igår pajade jag nog mitt bredband, det är stendött. Vad ska jag göra utan internet? Ahh, får abstinens bara av tanken. Nog för att jag har min iphone, men det är ganska drygt att bara surfa med den. Jag hoppas att det går att fixa, måste bara ta tag i det först!


Hej Solen...

Det blåser storm ute, låter riktigt ruggigt i huset. Men jag ska erkänna, det gör inte riktigt lika mycket så länge som solen skiner. För det gör den minsann, iaf på mig. Jag promenerade faktiskt hit igår, med både packning och blåsor på hälarna. Tur det så jag slipper idag, för jag vill faktiskt inte vara ute i blåsten.





Väldigt gröna ögon idag.


Friday I'm inlove...

Fredag, helg, skönt! Jag ska kila ner på stan och äta lunch med Mickis och Jessica, sen drar jag ut med mat till mamma. Hon är gräsänka ikväll så jag tänkte åka ut. Jag tvivlar på att det är så många som spenderar lika mycket tid med sin mamma (och styvpappa) som jag gör, men jag gillar det. Det är underhållande :)


Gott...

Mmm, gott blev det. Och kycklingen är inte bränd, det är marinaden. Sen finns det ju såna där knasiga människor som kanske skulle föredra lite grönsaker på sidan om ;)





(Hard)core...

Ojojoj. Har nyss kommit hem från ett Core-pass på gymmet. Omg, vad jobbigt. Instruktören sa att det lät som att klassen höll på att dö när vi låg där och kved, haha! Hoppas det känns rejält i magen imorgon, jag gillar måttlig träningsvärk. Om ni inte vet vad core är, så är det pass som bara innehåller mage och rygg. Jag tycker att det är för lite mage på body pumpen, så perfekt att kunna blanda med andra pass. Måste ta tag i konditionen också, men bara tanken gör mig gråtfärdig. Jag hatar spinning av hela mitt hjärta ;)

Nu ska jag laga lite mat tänkte jag. Kycklingfilé som har legat i marinad hela dagen, och färsk fettuccine som jag rör ner paprika/chili-creme fraiche i. Hoppas det blir lika gott som det låter!






Break...

Idag har jag en träningspaus. Ingen träning och inga promenader. Jag har verkligen inte haft lust alls, så nya tag imorgon. Då blir det core på schemat.
Jag ska ta och fortsätta med lite hushållssysslor nu, sen blir det bänkning framför Grey's Anatomy och Off the map. Jag tänkte inte börja titta på den sistnämnda, för jag orkar inte följa en serie till. Men, råkade se en repris och fastnade. Damn it.


Annat fint...

Finns lite annat smått och gott på Ellos. Här är lite som jag tycker är fint. Sen tycker jag personligen inte att man kanske ska ta bilder på snedsydda klänningar och lägga ut på hemsidan, det ser inte bra ut. Annars var dom väldigt söta.


 

 

 


Sportigt...

Jag som alltid har tyckt att träningskläder är fruktansvärt tråkigt, nu börjar jag ändra mig. Jag har inte tvättstuga alltför ofta, så därför måste jag ha mycket överdelar att välja bland. Är också i behov att en vindjacka som jag kan ha på mina promanader, har ingen som känns bra. Jag har en böjelse för svart, men jag tänkte att om det är nångång som jag kan ha färg, så är det faktiskt på sportjackan. Alltså blev det en rosa/korall-aktig istället. Några jättetrista toppar fick det också bli, men jag gillar det fluffiga stuket och att dom är ganska påklädda. Alla tighta små träningstoppar lämnar jag till andra.


 


Från Ellos.

 


Uppdaterat klänningar...

Det var längesen jag köpte klänningar, men nu har det kommit in en hel del sommarfint. Jag har uppdaterat min garderob med lösa, söta klänningar så nu kan sommaren komma. Man fick ju rabatter för ett tag sen, så då passade jag på. Älskar dom två översta! Och... Underskatta inte H&Ms mammaavdelning. Jag äger redan ett par tunikor därifrån ;)





Tv är bra...

I eftermiddag har jag hängt med Sandis. Vi tog en långpromenad som var never ending, kändes det som. Bland annat till Norra berget gick vi. Efter det åt vi middag hos mig och gluttade lite på tv.
Nu har jag fortsatt på det spåret och kikar på Desperate Housewives, sen blir det självklart BB och Plastikdoktor 90210. Eller kanske dokumentären om Charlie Sheen? Jag ♥ tv.



Work out...

Det fanns inga ursäkter att inte träna, fanns nämligen plats på Pumpen. Nu kommer jag ha en helvetes träningsvärk igen, haha! Känns som att jag aldrig kommer vänja mig med just body pump, jag blir helt förstörd efteråt. Tänkte fortsätta på samma spår här hemma och hoppa på min träningscykel framför tvn :)


Bättre än imorse...

Dagen känns faktiskt bättre såhär i efterhand, när alla måsten är gjorda. Jag har ringt Handels, varit på möte, sagt till om intyg och deklarerat. Jag har till och men hunnit ta bort lite löv från min uteplats, bytt till påskkransen och haft besök. Therese och Jesper var förbi med lite Thailandsbilder, och pratade nya resor. Sjukt sugen på att dra iväg igen och möta upp dom på deras nästa resa.
Det sista måstet ikväll är träning, om det finns plats kvar på Body pumpen. Sen är jag äntligen fri för kvällen. Det är tröttsamt att kliva upp sex på morgonen, så en kväll i soffan ska bli trevligt.





Dålig start...

Handels och deras begäran om komplettering kan ta sig i häcken. Fy fan vad less jag är på deras seeeeega jobbtakt nu. Här skickar man in papper, papper och ännu mera papper hela tiden, och det blir ändå aldrig klart. Telefonkö hit och flera månaders väntetid dit. Att stämpla upp sig i tid när man jobbar, eller stämplar helt, mina vänner, det är ett helvete innan det är klart.
Nu har jag börjat veckan och morgonen med att sitta i telefonkö för att ens komma fram, och det slutade med tre nya intyg som ska skickas in. Jag. Orkar. Inte. Mer.

Härnäst ska jag ner på ett möte, som jag inte heller är kompis med just nu. Kommer väl sluta med sjuttioelva nya uppgifter. En kass start på denna vecka med andra ord!


Slö...

Tänkte skriva att det har varit en väldigt slö helg, men det är inte sant. Visserligen har det varit en helg hemma, men saker har blivit gjorda. Jag har tvingat mamma att rensa varenda skåp hon har i köket, så nu är det städat och fint. Mamma har lite hoarding-tendenser, så jag måste vara hård, haha! Det har åkt glas, bestick, tallrikar, muggar, skålar m.m. Skafferiet är utplockat och städat efter varugrupp, tex en hylla med bakning, en med mat, och så vidare. Nu kanske jag blir mindre tokig när jag ska laga mat eller baka här :)

Nu ska jag fika nybakad sockerkaka, sem måste jag göra klar en uppgift tills imorgon. Skittråkigt och ångestframkallande, som vanligt ;)


Tråkigt...

Jag är väldigt glad att vi åkte till Thailand när vi gjorde. Vi tyckte synd om oss själva som hade regn i ett par dagar, och lite grått nån annan. När jag läser om mina bekanta som är där nu, så verkar dom inte ha annat än regn för det mesta. Det finns absolut fortfarande mycket att göra ändå, och man kan ha kul fast det är mulet. Men allvarligt, hur kul är det att göra allt det dyngsur av regn? Det duggar inte i Thai, det spöregnar! Jag tycker synd om dom, hoppas det klarnar upp snart :)

Annars så sitter jag och funderar över vad jag ska hitta på. Ska nog åka till mamma och ta med en tacopaj. Hon frågade på fejjan igår om hon inte skulle bli bjuden på nån, så då är det bäst att jag gör det. Det blir en lugn helg, så kan lika gärna passa på att umgås med dom.


Dont't know what to do...

La ut receptet på pajen i inlägget nedan, ifall någon är intresserad. Sitter och klurar ett par uppgifter som ska vara klar på måndag, och har än en gång ångest. Ångest är mitt förnamn nu, allt är ångestframkallande. Jag tycker att möten, uppgifter, test, kallelser som inte är valfritt inte är annat än ångest.
Jag kom på ikväll att jag kanske borde göra nån nätkurs. Nån som man kan göra när man har tid och vill, men samtidigt får något slags certifikat efteråt. Jag vill ju gärna kunna bevisa att jag ha läst kursen. Borde väl finnas någon sån intressant? Distans finns det ju visserligen också, men jag vill inte åka nånstans. Haha, Gud, jag får ännu mer ångest av min livskris som jag tror att jag genomgår. Velpanna!


RSS 2.0