Hockey...

Jobb idag, mycket varannan dag just nu. Eller nästan iaf, jobbar faktiskt fre-sön. Efter jobbet idag så åkte jag och Jessica på hockey i Eon. Sca-cup (timrå, sundsvall, brynäs & modo) stod på schemat, och ikväll var inledningsmatchen. Vi hade ståplats för ovanlighetens skull, och det var inte riktigt min kopp te. Så himla skränigt när man står nära bortklacken. Jag förstår inte riktigt varför man inte kan koncentrera sig på att heja på sitt eget lag, istället för att dissa det andra. Att stå och skrika timrå-tattare m.m till spelarna och timråklacken är bara onödigt och fyller ingen som helst funktion. Nu säger jag absolut inte att alla timråiter alltid sköter sig exemplariskt heller, det har jag faktiskt ingen koll på. Men ska man verkligen behöva släppa ut hejaklackar på olika sidor av arenan med vakter och polis för att det inte ska bli bråk? Borde inte lagsport vara kärlek för föreningen och gemenskap?
Hur som haver: Timrå vann med 3-2, heja TIK :)

Uppdaterad på kändisfronten...

Nu har jag fått reda på att:
*Beyonce & Jay-Z väntar barn

*Hilary Duff väntar barn

*Jennifer Garner väntar barn

*Prinsessan Madeleine har blivit brunett

*Britney's nästa singel blir min favorit Criminal

*Desperate Housewives läggs ner efter nästa säsong (8)
Så mycket kändisar. Så lite tid.
bild från people.com

Gårdagen...

Igår har jag en väldigt mysig dag. Jag fick fint lunchsällskap av Sandra ch Marie, så det blev en god lunch på Waynes. Jag och Marie slutade båda kl 17 igår, så efter jobbet strosade vi runt i Birsta i flera timmar. Blev helt chockad att vi var kvar när dom stängde, vet inte vart timmarna tog vägen, haha! Ett par nya tights blev det för mig, och bakformar och bakstickers från Maries jobb (Panduro). Jag ska hålla på lite med min receptbok, så vill gärna piffa till den lite :)




Nacka Forum...

På söndagen när vi hade orkat släpa våra trötta asses ur sängen, så åkte vi till Nacka Forum. Kändes rätt skönt att köra galleria eftersom vi ändå gick hela stansvängen på lördagen. Det ligger också i närheten där Lina bor, så det blev smidigast. Några saker åkte ner i påsar där med, lyckades hitta både höstjacka och höstskor till min stora glädje. Känner mig ganska redo nu, sen fattas bara en ny vinterjacka. Jag köpte faktiskt lite mer kläder under helgen, men dom har jag redan hunnit lämna tillbaka. Så det blev ganska lugnt på shoppingfronten ändå :)







Två fina tavlor från LaMezon


Lördagkväll...

På lördagkväll var det dags för utegång, så bara att dra på sig festkläderna och hala fram spriten ;) Vi började på Soap bar, och slutade kvällen på Oxid efter att en galen kille drog med oss dit.











Lördag på dagen...

Trötta och jäkliga redan då, men shoppingen kallade. Vi gick tills stan stängde, helt slut efter att ha varit igång enda sen vi kom på torsdagen. Hittade lite smått iaf. Från H&M, Mango & Zara.




Så ser tyget ut, svårt att fånga med blixt ;)

På Grönan...

På fredagkväll drog vi till Grönan, alla utom Lina. Istället fick vi med oss Evies kollega Johanna, en supergullig tjej! Jag är livrädd för karuseller, modet har verkligen svikit på gamla dar, men jag satsade på åkband som alla andra iaf. Tror ni inte att den första karusellen jag blir uppdragen i är Insane av alla. Haha, vilken jäkla mjukstart! Jag blev helt förstörd efteråt, fy f*n vilken åktur. Partierna då man hänger upp och ner i selen... Ja, dödsångest. Om jag hade tittat efter hur den faktiskt ser ut innan, så hade jag nog aldrig satt mig i den. Jag lyckades faktiskt gå med på att åka den klassiska blåa bergochdal-banan, och den nya i trä, Twister. Om man hade nackstöd i Twister så skulle jag föredra den, jag hatar loopar. Sen fick det vara nog med galenskaperna, så när vi kom till Kvasten (som är den snällaste) så pallade jag ingen mer. Karuseller på marknivå är min grej. Och kärlekstunneln, haha. Kan även nästan säga att jag gillar Flygande mattan!
Efter allt åkande så gick vi loss på spelen istället. Jag och Jessica vann en varsinn omgång i spelet där man bankar på en stor knapp med en klubba. Sjukt nöjd med att krossa alla killar  spelet, mohaha ;) Sen vann vi och Evie en jättechokladkaka i chokladhjulet. Första gången i mitt liv, väldigt nöjd!
Hur som helst, vi hade sjukt roligt. Riktigt kul att gå lös på Grönan sådär, det händer inte särskilt ofta.




Insane, gulp...


Den här karusellen är så vacker, får man ha en trädgården?
Det verkade vara nått spännande i luften ;)

Nu blir det åka av!


Jewel of The Seas...

På fredagen åkte vi på fartygsvisning av båten Jewel of The Seas, ett av Royal Caribbeans fartyg. Gissa om man såg sig själv i solstolen vid utepoolen, kryssandes genom Panamakanalen. En avmin drömmar är just en karibisk kryssning, så det faktiskt intressant att se vad som finns ombord. Jewels har utepool med litet vattenland, innepool med värme i rummet, casino, teater, klättervägg, golfbana, basketplan, spelhall, barer, restauranger, spa, hårsalong, solarium, gym m.m. Och det är ett av Royals mindre fartyg.. Ska även tillägga att vi efter lunchen fick en av de godaste efterrätter jag någonsin ätit, och det var bananpaj. Så olikt mig ;)

 

 


Hemma igen...

Jag som tog med datorn till sthlm för att kunna datanörda mig under helgen, men det har verkligen inte funnits tid. Börjar jobba snart, men det blir nog lite bättre uppdatering ikväll!

Snart bär det av till Sthlm på en långweek...

img_2899 (MMS)

Snart bär det av till Sthlm på en långweekend. Ligger just nu i soffan och väntar på skjuts ner till stan. Har lite ärenden att fixa innan tåget går, men sen bär det av!


Mer avbrott...

Alltså fy fasen vad jag hittar på ursäkter för att slippa undan vissa saker. Nu när jag fortsatte min packning, så började jag att baka istället. Hahaha, ibland är inte självdisciplinen på topp! Tänkte ta med några och bjuda på under tågresan imorgon, om jag hittar nått vettigt att frakta dom i. Har tillräckligt med väskor utan att släpa på stora kakburkar också.





Effektiv...

Jag har tagit en liten paus i packandet, känner mig inte allför stressad eftersom vi åker vid 18 imorgon. Skönt för omväxlingsskull, annars ska ju allt vara klart när man lägger sig. Fast det är svårt att veta vad man ska ta med, man gör ju så olika saker på dagarna.
Annars känns det som en ganska effektiv dag. Jag och mamma hämtade ut ett paket, hon och mormor passade på att shoppa lite också. Jag har åkt hem, ringt Handels och fixat uppdateringar, kollat min lön, och svarat på en enkät som jag ska skicka in. Och börjat packa så klart.





Detta låg i mitt paket, från Yves Rocher


Som en riddare...

Ni som är modeintresserade har nog lagt märke till att det är väldigt poppis att springa omkring i silvertröjor nu. Jag tycker att många är väldigt tjocka och stela, så jag la beslag på den här. Tunn, lätt, sval och silver. Jag har inte bestämt mig till 100% att det är något för mig, men fin är den.




249kr H&M


Dialekter...

Göteborgska och skånska känns ganska tippat, men norrländska? Det trodde jag inte. Fast det kanske bara är för att jag är det själv, man blir inte så impad av sin egna dialekt.





Från Solo


True Talent...

Jag är sjukt less på alla sång och talangprogram reda nu, men ikväll börjar True talent och jag måste kolla. För min egna sinnesro. Hoppas att det suger så jag slipper kolla i fortsättningen ;) Hösten är faktiskt full av spännande program. Jag är  nyfiken på Helt magiskt, Sommarspelen, Breaking news, Adam live, Hollywoodfruarna, Kär & Galen m.m. För att inte tala om alla gamla serier som börjar igen!


Munkar med hål i...

Idag testade jag och mamma att baka munkar. Väldigt enkelt recept och så, men att göra fina, jämna ringar och hålla på med olja var desto krångligare. Sockret ville inte gärna fastna heller utan tvång. Men äsch, dom duger och jag testar gärna igen. Men då víll jag minsann dekorera fint också :)





Edward-marathon...

Det blev en ganska busy dag igår. Så fort jag klev upp bestämde jag mig för att baka morotsmuffins till mamma, vet att hon har längtat efter dom. Drog snabbt fram alla saker, men insåg att jag inte hade nån olja hemma. Bara att göra mig redo för att gå till affären istället.
Hann ganska precis baka klart och stöka undan när Therese, Sofie,  Jonathan och Jesper kom på besök. Dom var inte sena på att provsmaka, och det lät som att mina bakverk fick godkänt ;)
När dom åkte hem så kom Anders och mamma med mat från Max som vi åt hemma hos mig. Sen följde jag med dom hem till Essvik, där jag nu fortfarande befinner mig. Anders jobbar borta så jag tänkte göra mamma lite sällskap i ett par dagar innan jag åker till sthlm. Vi har haft ett litet Twilight-marathon här idag, mycket trevligt att glutta på Edward (team Edward for life, höhö)! Nu är det bara att invänta Hollywoodfruarna :)




Den här fina skylten fick följa med hem fr...

img_2867 (MMS)

Den här fina skylten fick följa med hem från marknaden. Den ska få en given plats ovanför hallspegeln, så klockren ;)


Myskväll...

Idag har jag och Jessia varit på Selånger marknad. Jag minns knappt när jag var där sist, var flera år sedan. Jag har alltid jobbat på just dom helgerna så det har inte funkat. Faktiskt väldigt mysigt att strosa omkring och titta lite, även om det inte finns så mycket i min smak. Jag hittade en emaljskylt som jag verkligen gillar, visar den kanske sen.
Efter marknaden så träffade jag Mickis i stan, och vi köpte med oss kinamat och hyrde film. Så vi har spenderat kvällen med att äta en massa onyttigt framför tvn. Vi avverkade Scream 4, SATC 2, och en annan som jag inte minns namnet på. Lång dag, men mycket mysig :)

En dag på stan...

Eftersom både Mickis och jag var lediga idag, så bestämde vi oss för att hitta på något. Stan fick det bli, och en lunch med Jessica och Carina. Jag saknar stan, har liksom varken tid eller ork att gå ner längre när jag inte jobbar där. Köpcentrum i all ära, men det är nått speciellt med stadsmiljö. Parker, Storgatan, Torget, fontäner, drakarna, ån, glasskiosker, uteserveringar...
Walle hittade en av alla fina drakar :)

Torsdagen...

Igår gick hela dagen åt, så jag glömde visst bort att blogga. Innan jobbet fick jag åka och tvångshandla på min fars begäran, haha. Inget hit med tomt kylskåp hos dom vuxna, jag är lite dålig på att ta hand om mig själv faktiskt. SEn var det bara att jobba på till kl 20, och efter det blev det en film med Jessica. Vi hade en kvar att se sen förra helgen när vi hyrde film. Trust hette den, och den var faktiskt ganska bra. Handlar om äldre män som utnyttjar unga tjejer sexuellt genom nätet. Eller det är väl egentligen bara ett fall som den handlar om.
Förstår inte vad dom syftade på ;)

Jag älskar paket...

Sommaren med Göran var väldigt bra tycker jag, men det var ju inte det enda som trillade ner i brevlådan igår. Alla filmer kom, men tyvärr så var böckerna restade. Ingen semesterläsning för mig alltså. Känner mig väldigt sugen på rapport till himlen, men jag kan inte bestämma om jag ska hålla på det lite eller inte ;)





Tidig kväll...

Innan kl 18 idag så hade jag både hunnit jobba, komma hem och ta ett par varv i spåret. Jag älskar att sluta kl 16, hela dagen är ju kvar. Så himla ovant att göra det på vardagar. Det kändes som en evighet innan jag hade gått mina varv idag, fy tusan vad tråkigt det var. Förstår inte varför det känns mycket lättare med sällskap! Det hela avslutades med en hemmagjord, god smoothie. Nu ska jag tillaga min Barbapappa-potatis ;)




En prinsessbebis...

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel ska få en bebis!!! Det är officiellt genom Hovets hemsida nu. Och jag känner mig löjligt rörd över den kommande prinsessbebisen som kommer i mars nästa år. Hoppas att allt går vägen nu :)


Hos mamma...

Jag hamnade oväntat hos mamma och Anders. Han behövde mig till att köra hem deras bil från verstaden. Ångest på hög nivå, kände mig alldeles stel och kallsvettig efter den turen i rusningstrafik, haha! Vissa är nog inte gjorda för bilkörning, och jag måste bara vara en av dom ;) Men pluspoäng till mig, det var första gången som jag satt själv i en bil på flera år en så lång sträcka.
Jag slängde iaf med Sommaren med Göran i väskan, så nu tänkte jag dra igång en movienight!


Bönhörd...

Alla som använder torrschampo och är brunetter, vet att det är ett helvete ibland. Hur ofta får man inte en dassig grå hårbotten som är skitsvår att gnugga in!? Nu tror jag att jag har blivit bönhörd, Lee Stafford har tydligen gjort ett torrschampo för brunetter nu, enligt SOLO-tidningen som kom igår. Hur bra som helst, nu ska jag införskaffa en flaska och testa illa kvickt :)



Stockholm...

Mamma ringde imorse och kollade om jag lever eftersom hon inte har sett mig på Facebook på ett par dagar. Haha, sötmamma. Det är lite så när man är ledig, då ringer telefonen alltid på morgonen :) Jessica ringde också och checkade av allt inför bokningen till sthlm (lämpligt att hon jobbar på resebyrå nu), så nu är allt bokat och betalt. Så himla skönt att vi får bo hos Lina gratis, istället för att lägga dyra pengar på hotell. Ska ju ändå göra det när vi drar ner och kollar på Britney Spears i oktober!
Vår långweekend kommer förhoppningsvis att bestå av Grönan, shopping, krogen och god mat. En fartygsvisning ska vi också på under fredagen så då blir det vin-lunch på båten :)




Lite bilder från tidigare sthlms-tripps:





















Dåligt på bloggfronten...

Fastnade framför Real housewives of Beverly Hills nu efter jobbet. Wow, snacka om konfrontationer, skrik och tårar. Det är ju reunion när alla sitter i soffan och pratar om avsnitten under säsongen.
Jag har faktiskt varken något roligt eller vettigt att klottra ner här idag, så det får nog bli ganska bloggfritt. Är bara trött och mest sugen på liggande läge ikväll :)


Perfekt till semestern...

Det blev lite mer fynd igår också, jag tycker om att passa på när det är bra kampanjer. Speciellt böcker har ni kanske märkt att det går åt. Kärleken till pocket är svår att beskriva ;) Tre böcker blev det (alla är faktiskt nån typ av självbiografi), och även filmen Sommaren med Göran för 19:-






Så onödigt...

Jag känner mig sjukt irriterad över mobilen fortfarande. Känns så onödigt att tappa den. Min lilla teknikbebis som jag har tagit hand om så bra. Känns väldigt jobbigt att springa runt och kolla priser på lagning, lämna in den och bli utan i flera veckor, hitta nån annan under tiden. Måste även ha en sån där förstoringsgrej till sim-kortet så det passar i vanliga telefoner igen. Funderar på om jag ska låta den vara tills efter sthlm, jag kan ju använda den ändå. Hade tur i oturen att det inte blev krossat glas, utan bara stora sprickor. Vissa struntar i lagning överhuvudtaget, men jag kommer bli galen om jag ska ha sprucken display i ett år till!

Imorgon blir det jobb till sena kvällen igen, sen jobbar jag bara två dagar till under veckan innan jag får en mini-semester. Jag är ledig tio dagar sammanlagt, och det ska bli otroligt skönt. Längtar verkligen till sthlm, så kul att komma bort ett tag. Hoppas på snälla vädergudar också!

Nu blir det lite tv och smoothie ;)



Så dumt...

Kan ni vad jag startade dagen med!? Jag började fint med att tappa min iphone i backen ute så att displayen sprack. Finns ett ord som beskriver känslan bäst: ångest. Kan även tillägga att det täcks inte av försäkringen, så ja, ännu mer ångest. Har dock fått lite olika bud på vad kalaset kostar på Fejjan, så det kanske slutar lite bättre än jag trodde. Där jag köpte den brukar man kunna få lägga ut ungefär 3500kr för dom ger ut en ny telefon istället för att fixa till den, men tydligen har andra fått en ny display för under 1000-lappen. Ändå mycket pengar som jag hellre lägger på annat, men men... Kanske kan vänja mig vid glassplitter i örat istället, den fungerar ju fortfarande och kamran klarade sig. Den fick ju bara ungefär sex långa sprickor och några små ;)


Happy...

Åh, titta vad jag hittade! Som jag älskade denna tv-serie, men lyckas ändå glömma bort att den finns. Kommer ihåg att jag redan för ett par år sedan tänkte köpa den, men minnet är som sagt kort. Nu fanns den med bland kampanjerna, så KLICK sa det. Jag längtar tills den kommer så jag får se om jag fortfarande tycker om den lika mycket!





Massor av film...

Efter en titt på bussturlistan så gav jag upp tanken om utgång. Det är lite besvärligt att ta sig till Jessica utan bil från mig, krävs två olika bussar som man dessutom får hoppas på att dom passar ihop. Bussarna är inte direkt kända för att vänta in varandra i den här stan, och på helgerna går dom bara en gång i timmen. Dock ska det bli bättre om drygt en vecka sägs det, då läggs linjerna om. Jättetråkigt ändå, jag hade hunnit bli riktigt sugen, men besvärligt is not my thing. Träffade faktiskt Malin på vägen hem, så det kanske blir nått kul med henne nästa helg istället :)
Nu spenderar jag kvällen med B&Js och har klickat hem lite filmer från CDON. Jag köper aldrig filmer, men nu har dom så mycket bra kampanjer. Twilight 1-3 och SATC 2 för 217kr, ganska värt, eller hur? Gissa om jag ska tvinga med Sandra på Twilightmaraton, mohaha! Hon har inte sett dom än, så det ska vi ändra! Ska kika vidare efter några nya pocket också, love them ;)




Time will tell...

Jag känner mig så yr nu för tiden, stress, jobb och allmän förvirring ;) Men det blir nog bra! Igår dejtade jag Jessica efter jobbet. Åt jättegod middag på Verandan nere på stan (en uppbyggd uteservering vid torget under sommaren), biff med lök och stek potatis. Gud, dreglar nästan nu... Efter maten så hyrde vi tre filmer som vi faktiskt kända stort hopp om eftersom ingen var en skräckis. Men nä, inte så lyckat den här gången heller med dom två vi hann se.
Idag är den stora frågan om jag ska gå ut eller inte. Med tanke på hur längesen det var så spritter kroppen av dansnerver bara jag tänker på det. Det är ju faktiskt Drakbåtsfestivalen nu också. Sen kommer nackdelarna som trist för plånboken (tänkte inte spendera pengar innan sthlm), jobb imorgon och att jag är sjukt trött redan nu. Time will tell.


Resa till Sthlm äntligen spikad! Vi blir e...

Resa till Sthlm äntligen spikad! Vi blir ett litet gäng, helt oplanerat egentligen. Therese, Sofie, Jessica, Lina, Evie och jag kommer bosätta oss hos Lina 25-28 augusti, ska bli så kul! :)


Jag hälsar på hos mamma under ledigheten, ...

img_2050 (MMS)

Jag hälsar på hos mamma under ledigheten, lovade att hjälpa med lite röjning! Här har solen tittat fram, så ska sätta mig och njuta lite :)


Harper Seven...

Har ni sett nått så sött? Vilken otroligt fin, liten bebistjej dom har skapat!



Bild från AB, utlagd från David på hans Facebook-fanpage.


Freedom...

Woho, ledig i tre hela dagar nu, fy tusan vad skönt! Bara skaka på axlarna och släppa jobbet ett litet tag. Vi är chefslös för tillfället, så vissa dagar känns lite virriga :)
Idag blev det en litet date med Sandis innan hon drar till varmare trakter i två veckor. Det är några dagar kvar, men ingen dag har passat förr eller senare, så det fick bli efter jobbet idag. Jag slutade kl 16 så man hinner ju faktiskt med en del då. Middag på O'learys fick det bli, ute i solen :)




Snart ledig...

Ikväll har jag fått njuta av middag lagad av någon annan, nämligen hos familjen Nyman. Alltid härligt att bli bortbjuden då och då. Naturligtvis så ska olika grejor krocka samma kvällar också, medans det är helt lugnt andra. Nu är jag iaf hemma, och tänkte kolla på resten av Massakern i Norge, som sänds på TLC. Tänk att dom redan har hunnit få till en dokumentär.
Jag tycker att olyckliga omständigheter och katastrofer löser av varandra hela tiden, och nu behöver verkligen Afrika hjälp. Jag avrundar alltid uppåt när jag handlar på tex Lindex och skänker pengar + att jag smsar LIV till 72 970. Känner ni att ni har 50kr att lägga på mobilräkningen så finns det flera olika sms-nummer.
Imorgon jobbar jag det tidiga passet, och sen är jag ledig i tre dagar. Det ska bli otroligt skönt!

Nytt i garderoben...

En härlig kofta/poncho för ynka 199kr på KappAhl, och ett reafynd för 65kr på Indiska. Helt okej tycker jag. Speciellt spetströjan som jag har klämt och känt på många gånger redan ;)

Cancelled...

Alla kvällens eventuella planer blev inställda, så jag fick en godiskväll i soffan istället. Inte helt fy skam måste jag säga. Jag funderar på om jag ska orka ta lite bloggbilder och överföra till lite nya inlägg. Förstår inte varför jag tycker att det är galet jobbigt att överföra bilder, det är därför jag sitter med höga mms-kostnader på mobilen istället!
Mmm, ska bara kolla klart på Martin Stenmark först... ;)

Hoarding...

Nån som behöver tofflor? En skokräm? Inte? Impregneringsspray kanske? Haha, gud vad jag är en samlare, börjar se lite hoarding-tendenser.





Det är ju bra att vara tydlig...


Inlägg...

Nu är det sovdags för fröken och jobbet kallar imorgon igen. Jag har varit så duktig och tidsinställt lite inlägg under morgondagen, så ni blir inte utan även fast jag är borta. Inga viktiga, men ändå ;) Boken kallar nu, godnatt!


Drömmar om Thai...

Jessica har satt griller i mitt huvud att vi ska åka till Thailand i december. Bara ett par veckor, men bättre än inget! Nu är det allt jag kan tänka på, skulle vara hur nice som helst. Ska bara hosta fram lite cash först ;)





No more blekfis in Thai...


Pippi har kommit...

Finfin!





Fredagsmys...

Och det obligatoriska för-mycket-godis-illamåendet har kommit som ett brev på posten  ;)





Bästa låten just nu...


Avancerad matlagning...

Okej, kanske inte i ordets rätta bemärkelse, snarare avancerat att jag ens lagar mat. Brukar leva på mackor och bars för det mesta. Igår stekte jag dock kycklingfiléer, så idag kände jag för en riktig middag. Hemmagjord klyftpotatis är bland det bästa jag vet! Inviger fina formen också :)





Avbrott...

Jag älskar onsdagar, vilken lycka att ha ett färskt avsnitt av Pretty little liars varje vecka. Tog en paus för att titta på veckans avsnitt, men nu ska jag försöka strukturera lite kläder. Tror dock att jag skulle behöva lite mer galjar om det ska funka.



Jag älskar att överdriva fotoredigering, höhö ;)


Resten kvar då...

Ni får ursäkta att vissa inlägg ser lite struliga ut, det blir så när jag använder google chrome. Förstår inte riktigt varför, men sjukt störande. Ska fixa till dom i explorer sen...
Nu har jag iaf fått det där promenaden överstökad (sola effektivt, kallas det), och passade även på att ta en tur till affären efteråt. Fattar inte att jag alltid kommer ut med två kassar när jag bara ska köpa mjölk. Väldigt opraktiskt att släpa hem utan bil. Jag har resten att ta tag i, men ååååååh, jag vill inte. Började med ett stort projekt att flytta om i mina garderober igår, så nu ligger det kläder, skor, handdukar och sängkläder precis överallt. Lika bra att digga in på en gång, later folks! :)





Smått & Gott...

Ett iphone-case och en liten plånbok som man kan fästa nyckeln i. Också reafynd, endast 24- och 49kr :)





 


Mitt liv som hund...


Pippi-kofta...

Har spanat på den här länge, och tänkte köpa den på Rut idag. Tror ni inte att den var slut, naturligtvis. Nu hittade jag den på nätet istället, nöjd tjej!






Kloning...

Det var längesen jag hade såhär ont i ryggen. The work is killing me! Trött som ett as också eftersom hundarna har väckt mig kl 6 hela helgen med en svans piskande i ansiktet. Imorgon ska jag sova. Länge.
Jag har börjar försöka få lite fason på hemmet, men det lockar inte mycket. Disk, kläder, rentvätt, övriga grejor. Städhjälp, tack? Måste verkligen göra lite vettigt imorgon. Förutom det så ska jag färga håret och hinna en promenad hade jag tänkt. Kanske laga matlådor också eftersom jag inte är ledig på en vecka igen. Ojoj, tror jag måste klona mig ;)

Hur fin som helst...

Hittade denna tjusiga, gammelrosa gratängform på Cervera, passar perfekt i mitt kök. Är sugen på fler storlekar så jag får en serie, men jag vet inte.





Väskor...

Halva reapriset nu, så svårt att låta bli att fynda lite till. Jag köpte den randiga lilla väskan bara för att den var så läcker, måste verkligen försöka använda mina kuvertväskor oftare. Den andra är egentligen ingen favorit, men jag köpte den endast till gymväska. Tog en rosa bara för att det inte fanns nån annan på rean, faktiskt inte pga färgen ;)




 


Tidningsstället...

Det nya har kommit nu, blev superbra. Känns verkligen stabilt än så länge. Funderar som jag skrev tdigare på att spraya det vitt, men än så länge får det vara.





1:a augusti, 2011...

Jag tycker att det är så jobbigt att stänga ena kvällen och öppna den andra. Jag hinner inte med någonting alls när jag kommer hem vid nio och ska upp igen strax innan sju. Får jag inte sova hyfsat bra tid så blir jag en zombie dagen efter. Men det är svårt att lägga sig i tid när man har saker att fixa hemma. Usch vad jag missunnar mitt hem just nu, det ser förjävligt ut. Orkar helt enkelt inte ta tag i röran när jag vet att jag ändå inte hinner klart.
Jag är iaf hemma igen efter helgen hos mamma, och systrarna har åkt hem till sig. Tråkigt. Nu kallar sängen, för sent som vanligt, och imorrn kallar jobbet igen.

RSS 2.0