Snart slår klockan nytt år! Skåååål!!!

img_8158 (MMS)

Snart slår klockan nytt år! Skåååål!!!


Snart slår klockan nytt år! Skåååål!!!

img_8158 (MMS)

Snart slår klockan nytt år! Skåååål!!!


Gott nytt år...

Jaha, så var årets sista dag här igen. Jag brukar ha lite ångest på nyårsafton, men inte idag. 2011 har känt lite trögt och motigt, så nu hoppas jag att 2012 blir mitt år. Många, nya, roliga händelser vill jag ha, lite flyt kan behövas också ;)
Gott nytt år till er alla!
Nyårstårtan har jag och Evelina bakat :)

Birsta & Hockey...

Idag var jag och syrran ut på Birsta, en riktigt stressig tur blev det. Känns som att vi inte hann med nånting eftersom vi var lite stressad över tiden. Hade hockey att passa och fyra barn som väntade på maten som vi skulle handla. En klänning köpte jag iaf till Nyår, men jag har inte ens haft tid att testa den än. Får hoppas på det bästa ;)
Efter maten så åkte jag, Evie och Anders till eon arena för att kika på kvällens hockeymatch. Jag var tvungen att tvätta öronen när jag kom hem, har aldrig hört så många svordomar förut. Det gick inte sådär jättebra ikväll med andra ord. Fick läsa senare när vi kom hem att tränarduon lämnar laget, så nu blir det nya tränare för Timrå IK.


Jag skrev för ett bra tag sen att jag och Mickis hade hittat en adventsljusstake som vi blev helt kära i båda två. Den var lite väl dyr, speciellt om man vill ha två, men nu till jul hamnade den på rea. Kunde inte låta bli att köpa en till det priset, sen blev det ju billigare eftersom jag valde att bara köpa en istället för två. Ofta har man bara ett sovrumsfönster, och det är där jag vill ha den.



Lite som en gudinna...

Fint från H&M.





Bio & Mat...

Idag har vi varit på bio med pojkarna och tittat på Happy feet 2. Jag såg den första på bio med familjen också, för längesen, och dom är så himla bra. Pingviner måste vara bland dom sötaste djuren som finns! Efter bion blev det mat på Donken, så nu har jag matkoma igen.





Finaste blommorna...

Jag tycker att kalla-liljor är så himla fina, och nu har jag hittat liljorna som krukväxt. Jag visste faktiskt inte ens att det fanns! Jag köpte två stycken, så nu måste jag skaffa mig gröna fingrar så dom överlever :)





Förstört...

Vi åkte runt lite i Essvik igår, och kollade läget efter stormen. Herregud hur det ser ut på vissa ställen. Vi har sett vägar som numera agerar tät skog, bilar som har förstörts och sett stugor med träd genom taket. Jag förstår verkligen inte att det kan blåsa så hårt, det är galet. Dom här bilderna är ffrån vallen, där vägen som man går till skogen har försvunnit. Nu ligger det sönderblåsta träd hela vägen, så det går inte att komma fram. Vi har även hört talas om en stuga som bytta adress!
Det är helt mörkt och öde en bit bort mot Nyhamn. Dom är fortfarande utan ström, och dom verkar inte vara på väg att få tllbaka den heller. Det ser ut som en spökstad eftersom många har åkt iväg för att bo lite mer civiliserat till allting ordnar upp sig. Vädret kan vara riktigt läskigt ibland!




Snyggast...


Bildbomb...

Från Julafton :)





Dagmar, vilken jäkla storm! Klockan fyra i...

img_9228 (MMS)

Dagmar, vilken jäkla storm! Klockan fyra inatt trodde jag att huset skulle blåsa bort, alternativt att jag skulle få en träd i huvudet genom fönstret. Hela familjen tassade upp och höll koll på huset och gården i det ruggiga vädret. Sen gick självklart strömmen också och varmvattnet försvann, och det har vi varit utan ändå tills ikväll. Fy tusan vad mörkt och tråkigt!


Vilken miss...

Jag tog för en gång skull med min riktiga kamera för att verkligen dokumentera gårdagen. Tyvärr kom jag på nu att jag inte har någon sladd till den här, så det var ju en tråkig miss. Tänkte stjäla från syrrans kamera i vilke fall, så jag kan slänga ut dom istället sen. Hon har ju en något bättre kamera än jag iaf ;)
Vi hade en jättefin julafton, och en lång dag blev det. Vi började med att åka med pappa och hans sambo till vår syster i Vattrång och hennes familj. Det var väldigt längesen sist, så det var jättekul! Sen åkte vi hem och hjälpte mamma lite med förberedelserna tills syster Karro med familj skulle dyka upp. Vi åt, skrattade, åt lite till, hade en jättelång julklappsutdelning där alla öppnade en i tag. Haha, jag som brukar ha en sån ångest för offentlig presentöppning, men det gick faktiskt ganska bra. Det enda som jag faktiskt hade önskat mig var Leilas nya bakbok Hello Cupcake, så den gömde sig i ett av paketen. Fick även en vispmaskin, bakdekorationsgrejor av Evelina som jag också ville ha, jag och syrran fick en smartboxupplevelse (av Karro & Fredrik) där vi kan välja mellan tex vinprovning, chokladprovning, eller en pralinkurs. Sen fick jag jättefina sängkläder, pengar, grejor från Body Shop, ett jättefint armband av Jessica, biokort, lotter m.m. Tidigare har jag även fått en jättefin emaljskylt och kakform av Mickis :)
På kvällen så spelade vi det omtalade pakerspelet där man kan stjäla paket av andra. Vi hade så himla kul, och stressigt blev det. Kvällen populäraste priser var en skinnklädd skrivbok, och en böjbar tändare. Jag kammade inte hem dom priserna, men en hel del annat smått & gott!

God Jul...

Till alla er, kära läsare! Hoppas dagen blir allt ni önskar :)
Bäbis hälsar också :)

Vi har haft uppesittarkväll som typ resten...

img_1397 (MMS)

Vi har haft uppesittarkväll som typ resten av Sverige! Jag fick bingo och allt, woho!! Nu börjar jag allt bli nyfiken på paketen som väntar. Har verkligen ingen aning om vad som ligger innuti i år :)


Julebak...

Färdigbakat för julen! Rocky roaden fattas, men den ligger på kylning för tillfället ;)

Några klappar blir det...

Men vart är mina? Hmm...

Fungerar igen...

Jag antar att ni märkte att min blogg låg nere igår, hjälp, vad nervös jag blev. Förstod inte riktigt vad jag lyckades göra för att det skulle hända. Tydligen så hade den fastnat i något spamfilter, men jag hade inte gjort nånting konstigt för att det skulle bli så. Hur som helst, nu har kundservice fixat så att den fungerar igen, halleluja!
Nu måste jag ta tag i julbaket, börjar liksom dra ihop sig. Ska försöka passa på medas alla vovvar ligger utslagna på golvet, annars sitter dom mest och tigger. Alfons nöp min julskinkemacka direkt ur näven på mig när jag skulle äta frukost. Han är snabb den vovven!

Dan föra dan, före dan, fö...

Nu är min blogg återställd, tack vara mina kära syster. Tack! Som för övrigt kommer hem på fredag, och stannar  hela tio dagar. Bra skit!
Imorgon ska jag hem överdagen, och ta en sista lunch innan juldagarna med vännerna. Har väl säkert något litet att ordna på stan också, även om det står still i skallen just nu. Fredagen ska ägnas till bakning, och sen är det jäklar i min låda nära till julafton ;)

Wraper...

Herregud vad jag har slagit in julklappar idag, tror att fingrarna blöder snart! Inte är det mina inköpta paket heller, utan alla som mamma och Anders har köpt. Vet inte hur det landade på mig, haha! Min allra sista julklapp har fortfarande inte kommit, så nu börjar jag verkligen tro att den har försvunnit. Jag blir så arg, här hittar man bra presenter som är betalt och klart, men det kommer inte fram. Kommer det nästa tisdag så får jag fasen ett psykbryt, skulle vara så typiskt! Nu ska jag faktiskt besöka sängen snart, har haft julstuga med mamma sen klockan sju imorse :) Godnatt!

Barncancerfonden...

Mickis tipsade mig om dessa fina armband till förmån för Barncancerfonden, som säljs på Ur & Penn. Mycket fina tycker jag :)

Julgran...

Idag har jag gjort något stort, nämligen sagt upp min lägenhet. Läskigt! Jag skulle gärna ha kvar den i andra hand, men det känns ändå lite besvärligt på en hyresrätt. Jag får lite ångest bara jag tänker på att packa ihop mina saker, jag har verkligen hur mycket som helst. Känns som att jag får börja packa efter nyår om jag ska hinna i tid, haha!
Annars så har jag varit på Birsta med mamma och Anders. Kändes som att vi var där typ hela dagen, men ändå hanns inte allt klart. På't igen imorgon alltså! Vi köpte iaf en gran som jag och mamma har klätt ikväll, så nu luktar det verkligen jul i huset. Jag har börjat att flytta mig hitåt till jul, får se om jag åker hem nån dag emellan, eller om jag stannar kvar :)





Söndag fjärde advent...

Alltså, min blogg se för rolig ut, jag fattar inte vad jag har gjort. Texten är enorm, och i fel snitt, arkivet har så stor teckenstorlek så det inte ens får plats i sin spalt. För att inte tala om mellanrummet som inte kommer efter mina inlägg, är så jobbigt när kommentarsfältet hamnar precis kant i kant med texten. Kära nån. Jag hoppas att min syster kan hjälpa mig med det där sen så allt återgår till det normala!

Idag har jag varit nere på stan med Jessica, och även hälsat på Mickis på jobbet. Vet inte om vi ses mer innan jul, så måste passa på. Vi har ätit lunch och fikat, strosat i lite butiker och sånt. Faktiskt mysigt med stan på söndagar, lugnt och skönt tempo. Tråkigt att komma hem utan shopping, men plånboken är lite ledsen efter alla julklappar, haha! Jag längtar till julafton bara för att få dela ut dom. Jag tycker att jag är ganska bra på presenter, så det känns så kul när alla blir nöjda och glada. Har inte ens önskat mig något själv, så vi får väl se vad tomten har hittat på till mig ;)
Jag har slagit in det jag kan, men väntar fortfarande på ett par paket som inte är klara (pdf-biljetter som ska skrivas ut, och den där skylten har inte kommit med posten än). Sen har syrran lite mer hos sig i sthlm. Jag som tycker att det är så roligt med fina paket, får nästan ångest över att jag inte har lagt ner mer tid. Jag som brukar pyssla så mycket med inslagningen. Jaja, de ska ju ändå bara rivas upp...


 


Tråkigt...

Jaha, så har ännu en lördagkväll tickat förbi. Sittandes hemma. Fy tusan vad tråkigt! Jag längtar så efter en utekväll på dansgolvet, men alla verkar vara inne nån fas då ingen vill gå ut. Förutom jag då. Men vad är väl en bal på slottet...
Jag har iaf börjat titta på en ny serie igen som jag kan rekommendera, den heter American Horror Story. En skräckserie är det, och den handlar om ett hemsökt hus. Jag tycker att den är spännande, men det som är mest läskigt är faktiskt vinjetten, haha :)

Fel...

Nu har jag råkat göra något dumt i designen, vissa grejor har ändrats utan att jag riktigt vet hur. Jag som sparade den gamla mallen i fall att något skulle bli fel, men det fungerar ändå inte. Åh, jag hatar bloggdesign... Jag antar att ni får leva med det tills vidare!

Den här bloggposten innehåller nötkräm...

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.






Foto: UNICEF/Pelle Bergström

 


The Shopping...

Dom största sakerna som fick följa med hem igår! Är kanske inte så kul att kolla på kakformar och julsnören ;)



 


Snyft...

Hur stor del av befolkningen har snyftat tillsammans till Svenska hjältar ikväll? En hel del om man checkar av fejjan! Så mycket modiga och tuffa människor det finns. Man kan ju fråga sig själv om man är tuff nog att jaga bort en björn med skidstavar, eller hindra ett knivbråk. Svårt det där, man kan aldrig veta innan man är i den situationen tror jag.
Hur som helst, resten av dagen har jag spenderat med Sandra, till stor del på Birsta. Verkar vara dit alla utan färdiga julklappar vill åka. Eftersom jag är helt färdig med klapparna, så unnade jag mig lite shopping till mig själv. En superfin blus, en klänning på superrea, och lite ringar blev det. Visar nog sen. Tänkte mest bara skriva hej för tillfället, och fortsätta med mitt serietittande. Trevlig helg på er!

Många bud...

Det är konstigt hur vissa saker fungerar, livet tex. Ibland händer det ingenting, och det mesta känns blä. Trögt med jobb, det sociala livet m.m. Sen sänger det bara poff så blir det många bud på en gång! I samma veva som nya lägenheten kom på tal så har jag med kanske 85% chans blivit lovad en fast tjänst framöver, börjat kolla efter konditoriskolor, fått frågan om jag ska med till Norge och jobba, och nu senast har volontärarbete i Afrika kommit på tal. Behöver jag säga att jag känner mig lite snurrig? Haha! Helst vill jag göra allt!
Nu är det ingen av sakerna som skulle ske på en gång, kanske om ett år eller så. Vilket gör det lite svårare, eftersom man inte riktigt vet vad man gör i framtiden. Tänk vad givande att få hjälpa till med något som faktiskt är viktigt, att få göra skillnad för människor. Jag brukar ofta tänka när jag läser om människor som faktiskt offrar sin vardag och livet hemma för att hjälpa andra, att jag så gärna också vill hjälpa till. Ändå slutar det med att jag skänker en slant hit och dit, och köper lite välgörenhetsprylar här och där. Det är min syster Evelina som har frågat mig och syster Karro om vi är intresserade, och efter lite tänkande så tror jag att jag är det. Det är bara en månad vi skulle vara borta. Hmm, ja, tåls att tänka på! Men prio ett just nu är att jobba, annars kommer man ingenstans ;)

Bestämt...

Nu har vi bestämt oss för att ta lägenheten, Sandis och jag, 1:a mars är det inflyttning. Om inget går fel nu då, det skulle vara väldigt tråkigt. Sen får vi hålla tummarna att vår vänskap kommer att bestå efteråt, haha! Jag hoppas på en toppensommar när vi får så nära till allting. Bara att gå runt knuten så finns det parker och uteserveringar överallt. Mycket saker blir liksom enklare. Nära här ska vi bo :)





Hallå i stugan :)


H&M...

Lite smått och gott från H&M. Världens skönaste, billiga ballerinor. Jag har så svårt med just ballerinaskor, för dom klämmer på fel ställen. Mina Ecco har ju snart gått och självdött efter trogen tjänstgöring. Dom här är både fina och sköna från början, vilken lyx!
Har även köpt ett skärp och nya vantar på rean. Tror jag ska använda skärpet på julafton, så jag ser ut som ett litet paket ;)





 

 

 

 

 


Blogga...

Jag ska försöka återgå till min vanliga bloggning medans jag kommer ihåg ;) Idag har jag varit på Birsta och kikat lite. Hade ett mission att hitta en ny kupa till min badrumslampa som jag råkade krossa för ett litet tag sen. Trodde att det skulle vara i princip omöjligt eftersom jag inte vet vart lampan är köpt, men Bauhaus hade en med exakt lika gängor. Halleluja! Måste ju fixa till det som jag har ställt till med om jag nu ska flytta. Vet ni, det känns faktiskt som att det kanske blir så. Känns lite läskigt, men samtidigt finns det så många fördelar med att bo centralt. Jag har ju alltid velat bo mitt i stan! Det kommer antagligen inte vara superlång tid, eftersom Sandra har planer på att flytta till sthlm, och det kanske jag också gör. Har kikat runt på konditoriskolor, och det lämpligaste för mig är sthlm. Där har jag iaf en liten bit av släktkakan nära, vänner, och det är inte överdrivet långt hem. Fast det är en helt annan, senare historia!

Jag är så tankspridd just nu, så jag kan i...

img_7431 (MMS)

Jag är så tankspridd just nu, så jag kan inte riktigt koncentrera mig på bloggen. Beslut, oro och olika frågor i mitt huvud som cirkulerar hela dagarna. Jag får förhoppningsvis lite rätsida på saken snart iaf :) igår var jag hos mamsen och kikade på hockey, blev även lite bus med mina fluffiga kompisar!


Glögg & Paket-kväll...

Det var riktigt mysigt att umgås igår, det är faktiskt väldigt sällan vi gör det nu för tiden. Man säger gärna att man inte har tid, men det är nog egentligen lite fel. Man tar sig inte tiden helt enkelt, dom flesta hamnar nog ändå framför tvn någon kväll oavsett hur upptagen man är.
Vi började kvällen med att äta middag och en riktig klassiker blev det. Kött, bea och nån av alla potatisgrejor som finns. Kommer inte ihåg vad dom heter. Efter det blev det fika med mina muffins, Carinas bullar, glögg och pepparkakor. Måste säga att pepparkaksmuffinsen var riktigt goda, mums!
Kvällen avslutades med att Mickis vurpar ner i spagat på knäna i snön, med tre fulla kassar med inslagna paket som flaxar åt alla håll. Jag trodde jag skulle kissa på mig av skratt samtidigt som jag skriker: rädda paketen, rädda paketen!! Hahaha, hjälp... Man kunde nästan bada på gatorna igår, helt sjukt blött var det av all nedrans slasksnö.











Bakningen...

Körde på lite juligt tema, smakprov inför julbakningen. Tycker att pepparkaksmuffinsen med dom små pepparkaksgubbarna på blev supersöta. Smaken vet jag ingenting om än, men ska provsmaka ikväll. Hoppas att dom blev bra, men det är dom säker ;)






Min fina kylskåpsblandning, haha!


Fredag 9:e december...

Jaha, och helt plötsligt var det helg igen. Tycker faktiskt att den här veckan har gått jättefort! Om drygt en timme så kommer Mickis och hämtar mig, sen möter vi upp Jessica och Carina på affären. Vi ska först äta middag, sen blir dte lite godsaker och paketinslagning. Jag tycker iofs att det är ganska roligt att göra fina paket, men det känns ju ändå roligare att göra en sån måste-sak tillsammans med andra. Måste rycka lite i påsarna här hemma och se vad jag ska ta med och slå in. Jag ska försöka reda ut Ronja Rövardotter-frillan också ;)



Galen för mindre...

Störigt när man ska bädda sängen med nya juliga sängkläder, och man inser att det inte ingick kuddfodral. Suck. Bara att sätta sig framför Jotex och klicka hem fodralen, kul att man inte för beställa under 200 heller. Därför fick det bli julgardiner med renar också, så himla fina! Renar är min nya grej tror jag, stilrent och fint, men ändå vintrigt.




Pirrig...

Imorgon ska jag och girlsen från gamla jobbet ha en glögg/frossa/paketinslagningskväll hemma hos  Jessica. Går lite smådåligt utan inslagningspapper, så jag var tvungen att köpa lite igår. Jag har faktiskt tittat länge efter perfekt julpapper i gammaldags stil, men har inte hittat något. Såg iaf dom här rullarna på Akdemibokhandeln och dom var ganska nära det jag var ute efter. Blir bara så less att det mesta fina pappret är 2m långt, det räcker knappt till nånting alls.


Ikväll blir det som sagt lägenhetsvisning efter gymmet, och jag börjar känna mig lite pirrig. Den ligger mitt i stan, så lägen kan verkligen inte bli bättre. Måste kolla noga så vi kan räkna ut om både jag och Sandra faktiskt kan få plats, den är lite dyr att bo i själv. Samtidigt får jag superångest bara jag tänker på att säga upp min lägenhet, även om jag gnäller på hur liten den är så är den ingen annan som har bott i den såhär. Det händer inte så ofta att man får en lägenhet helrenoverad efter eget tycke och smak. Dom kaklade t.o.m toan liksom! Å andra sidan så önskade jag mig faktiskt en ny lägenhet av tomten...


Nya tofflor...

Hur söta? Kunde inte låta bli så billiga som dom var! 99kr på H&M.



Bakning...

Mamma ville att jag skulle baka till en marknad i helgen, så ikväll har jag öst på med två satser muffins. Pepparkaka och choklad fick det bli, ska även göra morotsmuffins imorgon och glasera alla.

Idag var jag och lunchade med Jessica och Mickis som jag nämnt tidigare. Jag hade tänkt att vara duktig och fota lite till bloggen, men jag glömde bort det. Jag är väldigt dålig på att fota människor och det jag faktiskt gör. Nästa gång kanske ;)




Klappar...

Innan ni får hjärtsnörp för att jag har en tendens att lägga ut presenter här, så ska ni veta att jag inte lägger ut grejer till dom som faktiskt läser. Många blir förvånade att knappt någon i min familj läser bloggen, men jag har faktiskt inte talat om att jag har den för så många. Känner inget behov av att alla ska veta om den heller, länkar tex aldrig på Facebook. Men hemlig är den inte, så den som hittar hit är välkommen ;)
Jag har iaf fått ännu en julklapp som jag väntat på idag, nämligen en bordsalmanacka till (man viker till den så att den kan stå) mamma och Anders. Temat fick självklart bli vovvarna, eftersom det är deras ögonstenar. Jag har också beställt en mycket passande emaljskylt från formeli.se.







Armband...

I något av dom senaste numren av Solo, så fanns det ett reportage/uppslag om olika armband med välgörenhetssyfte. Det finns mycket fint som man kan köpa för att stödja olika organisationer, och jag har fastnat för en hel del olika. Nu har jag iaf klickat hem ett svart armband från Rädda Barnen för 100kr (53kr går direkt till organisationen), jag tycker att det är superfint. Vill även ha Childhoods fina pärlarmband (100kr), och armbandet från Min stora dag (från 50kr).




Seg dag...

Seg dag, seg dag! Det bästa var iaf att en av mina beställda julklappar kom idag, och det blev riktigt bra. Förutom en liten detalj som jag stör mig på, men inget jag kan göra något åt. Så tråkigt att jag inte kan visa den, men jag får göra det efter jul istället. Nu hoppas jag på att en annan julklapp dimper ner i brevlådan snart, och det kan den nog göra redan imorgon! Har även syrrans julklapp liggandes på posten, så det börjar ta sig med klapparna.
Nu ska jag snart åka hem till mamma för att få mig lite middag och titta på hockey. Imorgon ska jag luncha på stan med ex-kollegorna, och på torsdag ska jag kika på lägenheten med Sandra. Förhoppningsvis ;)


Tips...

Jag har hittat en riktigt bra mascara, iaf enligt mig. Det går att fejka sig till rätt långa ögonfransar med denna från
Maybelline (one by one volyme express). Jag har även slagit på stort (haha) och målat röda naglar idag, fick för mig att jag skulle ha det. Kommer inte ihåg vad färgen heter, men det är ett rött lack från Depend. Gillar många av deras färger :)






Måndag...

Jag har ätit tacos till middag idag, är helt jäkla sjukt proppmätt. Fy tusan... Jag har ännu en gång tittat på alla mina grejor och kliat mig i huvudet för att komma på vart allt ska få plats. Det blir ju en hel del överflödigt när julgrejorna åker fram. Äsch, jag får väl trycka in det nånstans, haha! Först ska jag iaf jäsa på soffan, och senare ikväll kanske Jessica tittar förbi :)


Mobilväskor...

Jag har tillskott till mobilväskafamiljen. Den i ormskinnssyntet köpte jag faktiskt för ganska längesen på Glitter. När jag kom hem ifrån sthlm sist. Den andra köpte jag på KappAhl tidigare i veckan, på barnavdelningen, haha. Typiskt mig att handla där, men jag tyckte att den var lite party ;)




Lilla vän...

Mitt hjärta brister för dig och alla andra som går igenom samma sak. Mobbing är en hemsk, hemsk sak, och ingen förtjänar att råka ut för det. Uppväxten och tonåren är något som man ska kunna minnas  med glädje och vanlig tonårsångest, inte att man har funderat på självmord flera gånger för att man inte vill leva längre pga mobbing. Dom flesta vet väl hur det känns när någon säger en ynka dum sak, och hur sårad man kan bli av en ganska oskylding kommentar. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns att bli mobbad år efter år under sin uppväxt av osäkra, dumma idioter. Fy fan för dom!




Många små klappar...

Jag och mamma har slagit in alla julklappar till julklappsspelet/leken som vi ska köra på julafton. Det blev varken vackert eller särskilt juligt, men dom hade ingen annat papper hemma. Eller snören för den delen. Det kommer nog bli en hel del paket i vår pott när dom andras också läggs till högen :)




Julsaker...

Hade tänkt att gå på julmarknad på Norra berget idag, men ingen var på väg in till stan, så det blev ändrade planer. Det gör inte alltför mycket för jag tycker att det är jättekallt ute, iaf här i Njurunda. Haha, kul ändå, håller på att frysa ihjäl när det är -1 grad, brukar ju kunna bli -25. Istället var vi en snabbis ner på Kvisslebys julmarknad, men den var inte särskilt imponerande. Jag gick in på blomsteraffären och handlade julsaker istället, dom har så himla mycket fint där!






Blus...

KappAhl har mycket fint ibland! Eller, det beror nog på vilken smak man har, men jag är ju ganska tjejig :)






Inte så långt kvar...

Har läst på lite om Melodifestivalen ikväll, det är ju faktiskt inte alltför långt borta. Jag tror att favoriterna kommer bli Andreas Johnson, Charlotte Perelli, Danny, Lisa Miskowsky och Moniker. Spännande! Räknade att det var 14 bidrag på svenska sammanlagt, det ska också bli spännande! 


Röd och vit hockeydynamit...

Vilken underbar match det var ikväll, bra spel, ledning hela matchen, och vinst med tre poäng. Fjärde raka vinsten skall icke heller glömmas! Nu får vi hoppas att dom lyckas ta Modo på tisdag, så klättring i tabellen kan bli aktuellt snart :)
Tog både lite bilder och filmer innan matchen drog igång, älskar den förväntansfulla stämningen precis innan matchen drar igång!


 

 


Man hade kunnat spela hockey på den glashala parkeringen också!






Saffransbullar med vit choklad...

Mamma bakade som sagt idag, och hjälp vad gott det blev! Ny saffransfavorit tror jag :)





Så får man som man vill...

Skickade en länk till mamma igår, och hon ska baka imorgon. Bra skit, det där Facebook ;)






Lite bling också...

Kunde inte låta bli att köpa ett par örhängen också, stora och fina ;)





Undies...

Blev lite nytt att ha under kläderna igår från H&M. Ett 5-pack trosor i olika modeller, spets, glitter m.m, och en sov-jumpsuit.




Äntligen helg...

Nu är det fredag och helg igen. Härligt! Idag har jag varit och småhandlat lite med mamma inför en julklappslek. Ni vet den klassiska leken där man spelar om olika små paket? Våra ska inte vara värda så mycket, runt 10-20kr, men vi kommer nog ha en hel del paket i potten. Svårt att vara könsneutral med alla paket, så det finns en hel del blandat. Man kan ju alltid byta efteråt!Annars har jag inte gjort så mycket idag, mest skrapar Triss-lotter med diverse småvinster. Jag ska byta in dom tills jag kammar hem storkovan, haha! Har fasen skrapat åtta lotter sen igår!
Jag lyckades faktiskt få med mig Anders på hockey imorgon, men mamma stannar hemma. Känns som att tabellen talar för en förlust, men så negativ ska man inte vara! Det är kul att gå matcher och känna lite på miljön ändå.


Härlig tjej...

Sitter och klurar på om jag möjligen kan lyckas lura med familjen på hockey på lördagkväll, men jag är tveksam. Tur att tvn fungerar bra, får åka hem till mamma och titta annars.
Jag har nyss tittat på Fråga Olle dokumentären, och jag måste bara säga att Malin Gramer är så sjukt bra på sitt jobb. Hon är verkligen lätt och rolig, och testar på det mesta. Hon känns lite som den engelska reporten som gör så mycket bra program, hon heter typ.. Ann, Anne? Nått sånt.
Tror jag ska sortera lite grejor som jag köpte idag, sen blir det eventuellt ett avsnitt The walking dead innan sängen. Får se om det hinns med utan att det blir jättesent!



Update: Anna Richardson heter hon ;)

Andas...

Jag känner mig superexalterad just nu, tredje vinsten i rad för Timrå! Helt plötsligt dyker Tomas Ledin upp i mitt huvud och sjunger: Vi är på gång, vi är laddade vi är tända... ;)

En promenad ner på stan...

Idag har jag lyckats sova alldeles för länge, så dagen blir nog rätt kort, haha! Väldigt skönt ändå att ligga kvar i sängen utan måsten. Jag tänkte göra mig lite anständig och gå ner på stan om ett tag. Vill kika lite på ett par saker, och jag ska ändå ner och träna sen. Kan lika gärna gå lite tidigare och slå två flugor i en smäll. Ikväll blir det Core och Body pump på gymmet, och jag hoppas att pumpen inte känns lite tungt som i måndags.



Mitt hår börjar äntligen få lite längd :)

RSS 2.0