Birsta & Hockey...

Idag var jag och syrran ut på Birsta, en riktigt stressig tur blev det. Känns som att vi inte hann med nånting eftersom vi var lite stressad över tiden. Hade hockey att passa och fyra barn som väntade på maten som vi skulle handla. En klänning köpte jag iaf till Nyår, men jag har inte ens haft tid att testa den än. Får hoppas på det bästa ;)
Efter maten så åkte jag, Evie och Anders till eon arena för att kika på kvällens hockeymatch. Jag var tvungen att tvätta öronen när jag kom hem, har aldrig hört så många svordomar förut. Det gick inte sådär jättebra ikväll med andra ord. Fick läsa senare när vi kom hem att tränarduon lämnar laget, så nu blir det nya tränare för Timrå IK.


Jag skrev för ett bra tag sen att jag och Mickis hade hittat en adventsljusstake som vi blev helt kära i båda två. Den var lite väl dyr, speciellt om man vill ha två, men nu till jul hamnade den på rea. Kunde inte låta bli att köpa en till det priset, sen blev det ju billigare eftersom jag valde att bara köpa en istället för två. Ofta har man bara ett sovrumsfönster, och det är där jag vill ha den.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0