Utflykt till Freedom beach

Hej igen!
Nu har vi nyss atit en pizza pa ett liet halv sunkig men makalost gott pizza stalle i varat kvarter!! Idag har vi spenderat dagen pa underbart vackra Freedom Beach. Ett hett tips till alla andra thailandssemestrare. Freedom Beach, utanfor Puhket. Vi akte en Long tail boat dit med en skojfrisk karl som verkade tycka att vi var det hetaste som klivit i hans skuta sen disney gjorde Den lilla sjojungrufilmen. Vi blev inbjudna pa barbeque for att kalasa pa hans fisk som han forsokte fiska upp under batfarden.. det gick sadar, han blev utan bade oss, fisk och barbeque;) Vi landade iallafall pa den fina stranden Freedom beach ca kl 1 eftersom vi fortfarande ar jelaggade och har inte lyckats kravla oss upp fore 10 fast vi forsokte... kan vara att vi poolsimmade och tog otroligt vackra konsnarliga bilder kl 3 pa natten i var hotellpool igar.. aterkommer till detta;)
Val pa stranden badade vi och badade och badade.. vi kommer inte komma hem bruna utan med simhud. Hur orkar folk bara pressa i denna varme?? OMG! Vi ar som tva salar nar vi guppar omkring i det klarbla vattnet med hatten pa sne.
At en spersmarrig lunch pa restaurangen pa stranden. Magda kyckling curry och jag rakor med vitlok:) mums.
Kopte chips och lite vatten och knatade sen ner for att sola (las bada) igen. Lyckades aven denna gang ta otroligt vackra konsnarliga bilder.. tur vi ar smart sa vi inte forsoker leva pa vart utseende ;) Blev hamtade runt 5 tiden av var pigge kacke thailandare och skjutsade tillbaka till var vanliga hemmastrand. Pa promenaden hemhittade vi kopcentrummet Robinson som vi blev nyfikna pa och tog en tur. Vi sag nog ut som tva drankta katter i vara halvblota klanningar, bikinis och solhatt pa ett blott trassligt har. Vilken syn for butikspersonalen pa detta ganska exklusiva kopcentrum. Vi hittade iallafall varsin donut som vi kunde smaska pa pa vagen hem. Okey vi kopte 3 var sa vi hade till kvallen oxa;) hehe
Pa vagen hem blev de jatte molningt och ratt vad det var borjade det stortregna pa oss. Fick typ springa in till hotellet. Dyngsura och svettiga bra kombo! Hann aven med att springa in till var engelska receptionist. Han har sett oss tva ggr. En nar vi precis kommit efter tva dagars resande med flyg, buss och taxi, inte sa frascha.. och nu nar vi sprungi hem i regnet efter en dag pa stranden. Stackars karl! Han kunde iallafall boka Krabiresan sa det ar skont. Da kan vi koncentrera oss pa att hitta hotell! Ska snart skriva om lvad vi gjort innan idag i Thai.. ska bara vanta pa att magda laddar upp bilder :)

Frukost pa var stamstalle

Med hatten pa



Fina Freedom beach

Tva salar pa beachen

Kommer mer snart, Jessica & Magda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0