Filmkväll...

Jag hyrde ett par filmer med Karro igår, Just go with it & I am number 4. Den första var verkligen bra, den andra okej.




 


Bilder från igår...

Efter lagpresentationen så hade hallen en tyst minyt för alla drabbade i Oslo. Drygt 4500 personer var där, och det har aldrig varit tystare. Så rörande. Sen var avtackningen för spelarna fin, och det var jättekul att se Zäta på isen igen.



 

 

 

 

 

 

 


Ikväll var matchen som jag har längtat eft...

img_2709 (MMS)

Ikväll var matchen som jag har längtat efter. Härligt att vara i hallen igen, även om det kändes skumt i juli! Team Lander/Erixon vann, med bla Zäta i laget :)


På väg i bilen med ena systern för att häm...

img_2696 (MMS)

På väg i bilen med ena systern för att hämta syskonkidsen. Mamman (syster nr 2) ville visst stanna på fest hos sin far ikväll medans barnen vill till Essvik. Jag tycker om att åka bil på kvällen, ganska mysigt faktiskt :)


Råkade visst hitta ett par skor på DinSko ...

img_2688 (MMS)

Råkade visst hitta ett par skor på DinSko på lunchen ;) Nog för att jag har en hel del redan, men faktiskt inga beiga ballerina! Så det var ett mission att hitta ett par, svarta passar inte till allt :)


Sliten...

Jag känner mig så sliten. Jag borde inte klaga, men det känns som att jag inte hinner ta igen mig. Har liksom hamnat i en konstig, bräcklig, känslomässig svacka efter hela Norge-attentatet. Jag vill samla hela min familj i ett tryggt rum där inget ont händer.
Min snälla kollega Anna har iaf fixat bort några av mina dagar, så jag kan vara lite extra ledig. Har lyckats få tre dagar i rad om två veckor, det känns nästan overkligt! Känns så trist att hon ska sluta snart, kommer sakna våra flummiga skämt...
Säger ju att Handels är en farlig bransch ;)

Ikväll...

Ikväll brinner det i mina fina ljusstakar.






Såhär såg det ut i Norge tidigare ikväll, då ca 100 000 människor samlades för ett roståg.
Sorgligt & Vackert



Bild lånad från Aftonbladet.se


Bra nyheter...

Nu är dom officiella dödssiffrorna helt plötsligt 68+8. Det blev en missberäkning från början, men underbart att höra att 18 barn/ungdomar till faktiskt klarade sig! Dock saknas det fortfarande några... Ska tända ljus i fönstret ikväll med ♥


För övrigt så funderar jag på om jag ska vara till nån nytta här hemma, eller om det blir soffan och en film. Kanske borde satsa på både och? Är ju bara ledig idag, så borde få så mycket som möjligt gjort.


Woop, woop...

Läste alldeles nyss att Henrik Zäta Zetterberg kommer hem och spelar på lördag! Jag känner mig lite exalterad, det är stort. Timråkillen som åkte iväg och blev superproffs på lilla E.on-isen igen. Han spelade visserligen i TIK under NHL-lockouten, men det var ju ett bra tag sen nu.
Ska bli så kul att gå på en match när man slipper vara nervös, nu är det ju på skoj. Fast ska erkänna att jag faktiskt längtar till hockeysäsongen drar igång på riktigt :)





Live-rapportering...

Jag har nu suttit i två dygn och följt all rapportering från Norge. Jag kan fortfarande inte förstå det. Bara tanken på rädslan och dödsångesten som alla dessa, mestadels unga människor har varit med om, det gör ont i hjärtat. Att människan kan vara så grym mot varandra...
93 personer bekräftat döda
7 av bombningen
86 från Utöya
5 (ca) saknas från ön
okänt antal saknas från regeringshuset
31 människor sammanlagt vårdas nu på sjukhus, allvarligt skadade
Det kan alltså sluta så olyckligt som närmare 130 döda människor. Det är nästan svårt att förstå hur många det är. Allt pga en person. Imorgon är det Tyst minut i Sverige kl 12.

Filmkvällar....

Igår fick jag lite qualitytime med Jessica. Vi köpte mat och chips, sen blev det film. Vi hyrde tre stycken, men det slutade med att vi bara fick se en. En olycka skedde så en film gick visst sönder, opss... Den första var förjäkla dålig så den orkade vi inte ens se klart. Vi MÅSTE börja läsa vilket land filmerna kommer ifrån, vill inte se mer spanska nu! Istället blev det I spit on your grave. Ja, alltså döm inte efter namnet, jag hör hur precis hur dåligt det låter. Vi hade faktiskt valt bort den först, men tog den iaf. Helt okej film, ganska brutal. Mest minus är namnet.
Ikväll fick jag tid med Sandra också, film på schemat även då. Sandra skäms så mycket över filmen som vi såg, så jag får inte säga vad den heter, haha.. Den skulle vara helt crazy vidrig, men jag tyckte inte att det var så farligt. Härdad skräckistjej det här ;)






Jag undrar om det här är dagen som mina kä...

img_2670 (MMS)

Jag undrar om det här är dagen som mina kära Ecco-skor tackar för sig. Var inte riktigt beredd på allt regn när jag skulle gå till bussen, det bokstavligen plaskade i mina skor när jag gick! Mötte även en råtta som sprang och gömde sig under gräset.  Jag har faktiskt aldrig mött en vild råtta förut!


För Norge idag... 92 oskyldiga människor. ...

img_0568 (MMS)

För Norge idag... 92 oskyldiga människor. Så fruktansvärt.


Tragiskt...

Jag har suttit klistrad framför tvn och datorn sen jag kom hem för en timme sedan. Varför måste människor göra så mot andra människor. Jag förstår inte... Jag blir illa till mods och ledsen för jag blir så orolig för hur allt kommer sluta. Det blir bara värre och sprider sig till fler länder. Vi ska inte glömma vår självmordsbombare i vintras, och nu har Norge blivit bombat. Och ö-massakern är ju helt sjukt, det är som en film. Jag förstår inte. Alla tankar till Norge.


Mer film...

Jag kollade nyss på Bridesmaids, och hahaha! Det är en scen när tjejen kör fram och tillbaka framför en polisbil som är så jäkla rolig. Störd tjej ;) Men en kul film, lätt att titta på.
Nu till kvällen så blir det mindre roligt för då ska jag se The Ward med Sandra. Shit alltså, känns som att jag verkligen kommer bli rädd av den här. Får lite ångest. Varför ska man alltid pina sig med skräckisar?





Paket i lådan...

Vilken perfekt timing att detta paket låg i lådan idag. Jag som läste ut min sista bok igår! Nu gäller det bara att kunna välja vart jag ska börja, det lutar nog åt Bingo eller Elsas värld.






Bra lappar...

Jag tycker om att hitta såhär braiga lappar uppe på jobbet, haha! Det var längesen jag kände mig så uppskattad som jag gör nu. Jag menar, hur ofta får man blommor av sin chef helt utan anledning, bara för att dom uppskattar att man ställer upp. Jag har också en så gullig kollega som verkligen säger till dom högre cheferna att det bara fungerar just nu pga mig, eftersom ingen annan kan jobba. Det får mig nästan att skämmas lite, för det är att ta i. Men som sagt, känner mig verkligen uppskattad. Kul :)





Mer smått till hemmet...

Lite mer småsaker inköpt. Min dörrmatta är förjävla ful, så en ny stod på önskelistan. Ingen wow-effekt på den nya heller, men en uppgradering som kan vara värd 20kr. Tänker inte lägga så mycket energi på en dörrmatta. Hittade även fin badrumsmatta som jag kan varva min fina rosa med, och även matchande badlakan med spetskant. Mitt nuvarande tidningsställ fungerar så dåligt så där behövs det också ett nytt. Tänkte spraya det nya vitt så det passar in bättre, ser iaf mycket stabilare ut. Sist men inte minst: trädgårdsverktyg. Jag blir lika tokig varje gång jag är utan, och det här söta setet kostar bara 50kr.


 




Bättre bilder...

Okej, känner mig lätt yr och illamående efter Livet på BB. Fy fan, år 2011 och det finns inget bra sätt att göra det där på. Beskrivningar som: Det här är den värsta biten, som 1000 nålar i snippan!
Till något helt annat. Tänkte visa fler bilder på mammas nya kök. Vitvarorna byttes ju ut för ett par månader sen, nu är fläkten målad, tapeterna uppe och panelen fast. Hålet i väggen mot hallen och borta, och portalen blev fyrkantig. Nu fattas bara ny färg på köksluckorna och nya handtag till dom. Det är redan som ett annat rum, så himla fräscht och fint :)












Lite udda förebilder ;)





Filmtajm...

Jag kan inte välja film, jättejobbigt. Det blir Bounty hunter, Due date, Something borrowed eller Bridesmaids. Har även The ward, men inga skräckisar utan sällskap ;) Alla dessa svåra val... Haha :)

Mer H&M...

Gissa om jag blev glad när jag hittade det här på H&M igår (likadant som mitt turkosa). Kärleken till stora halsband fortsätter...







H&M, ni ruinerar mig...

Ny H&M-katalog kommen, och det spritter och shoppingfingrarna. Nu tänkte jag ta det lugnt och fint med kläder därifrån, men vissa saker vågar jag inte vänta med. Blev bedårande små grejor till köket, och även billiga pannband. Det är så svårt att hitta fina tycker jag, men kom på precis efter beställningen att jag faktiskt köpte två i vintras. Opss. Men dom är iaf i andra färger...
Kökshanddukarna och löparen är gjorda för mig, och bara mig. Tänka sig att det har blivit poppis att inreda med muffins. Muffinsen tar över världen ;) Har inte ens ett köksbord till löparen, men jag jobbar på ett större hem lite sporadiskt ;)







 

 


Ledighet...

Åh vad jag känner mig pigg och utvilad! Tänk vad lite ledighet kan göra, igår kände jag mig mest som en zombie. Dagen spenderades på Ågläntan med Jessica och Mickis. För mig var det faktiskt invigning, och det var riktigt mysigt att sitta vid vattnet i solen. Tyvärr är lunchmenyn inget för mig, jag är alldeles för kräsen. Kanske middag vore bättre? Annars har dom svingoa muffins och glass, haha!
Nyss har jag tittat på Water for elephants. Jag kan inte beskriva den på så många andra sätt än fin. Det var en fin historia, och fina människor. Den där Robert...
Bild lånad från sn24.se

Ovädret förra veckan...

Ibland när man ska beskriva något så är det ju lätt att överdriva för dramatiken. Jag brukar faktiskt försöka undvika det, tex skriver jag att jag är förkyld och mår skit, så är jag förkyld och mår skit. Ett annat exempel är ovädret som var förra veckan, det är lätt att tro på annan ort att man överdriver om man inte såg det själv. Jag har verkligen aldrig varit med om nått sjukare väder.





En gångtunnel


Mc-parkeringen i stan


Ett bussgolv!

Här ska det vara bar mark, istället översvämmad gata och butik.



Bilderna är lånade från st.nu


Vart bjuden på middag hos min bror ikväll,...

img_2646 (MMS)

Vart bjuden på middag hos min bror ikväll, och efter det följde jag med hem till mamma. Hon ville att jag skulle se köket färdigt, och det blev verkligen jättefint! Nu ska bara köksluckorna in på lackning, sen är det helt klart :)


Omg...

Inga kommentarer.



Middag...

Taskig uppdatering igår (läs:ingen), var ju som sagt på födelsedagsmiddag. Invito med Sandra, Marie & Lotta, det var verkligen supermysigt. Tack vare Lotta så har jag hittat min nya favoritdrink; Frozen passion daiquiri, alltså passionsfrukt. MUMMA vad gott det var! Kanske dags att överge jordgubbarna ett tag ;)
Blev väldigt utgångssugen men nästan alla skulle jobba idag så det passade inte så bra. Jag jobbar faktiskt varenda helg en månad till, och har öppning alla söndagar. Har lite ångest över att inte kunna gå ut, jag får ju abstinensbesvär.
Jaja, en helg i taget! Nu är min lunch slut, så på't igen bara ;)


Jag fick blommor av min chef igår, tack sn...

img_2640 (MMS)

Jag fick blommor av min chef igår, tack snälla rara :) så fina, och rosa till en rosa tjej!


Sing Halleluja...

Idag mår jag redan bättre, hörde jag ett halleluja? Känns som att den värsta snorigheten är borta, så min röst är nästan tillbaka. Imorrn hoppas jag att trycket i huvudet och ljuskänsligheten i ögonen också är bättre. Just nu känner jag mig som en vampyr, haha. Imorrn fyller nämligen Sandis år, så hon, jag och Marie ska ut och äta. Längtar efter god mat nu, mums! Men först jobb, så nu hörde jag sängen kalla. Godnatt!


Finisar...

Dom här kom in igår, så himla snygga! Jag köpte faktiskt den tanfärgade idag, kunde inte hålla mig. Jag älskar visserligen mig gamla Don Donna-väska, men den har bara korta remmar. Jobbigt när dom alltid glider ner. Så, om ni ursäktar mig så ska jag sätta mig och klappa på min nya, fina väska ;)











Resor...

Helt plötsligt har jag suttit hela min lunch och tittat på resor till New York. Undra vem jag tänkte åka med undrar jag. Eller vem som ska betala. Sugen är jag iaf, men en sista minuten till nått varmt land i augusti/september efter hårt jobb hela sommaren, skulle duga alldeles utmärkt.


Sjukling...

Jag. Mår. Så. Dåligt. Går omkring på jobbet som ett vandrande virus, och riktigt känner hur kunderna backar två steg. Ögonen rinner så jag kan knappt hålla dom öppna, och snorigheten ska vi inte ens prata om. Fem dagar kvar innan ledighet, my God. Min årliga sommarförkylning kommer varje år som ett brev på posten, och jag blir så jäkla sjuk. Det är som hela årets förkylningar samlas på hög och kommer på en gång. Jag tycker väldigt synd om mig själv, haha!
Idag kom det iaf in nya, jättefina väskor som jag tänkte visa, men nu måste jag faktiskt sova. Internet har bråkat i två dagar och naturligtvis för det för sig att komma igång kl 23 på kvällen.


Nya böcker...

Gjorde en ny beställning på böcker igår, dom jag har börjar tryta. Blev några som jag har längtat efter, speciellt Bingos och Elsas värld.



 




Glöm den tidigare bilden...

För det var ingenting jämfört med hur det såg ut när jag åkte. Det var översvämning över hela gårdplanen, efter hela Hagavägen och nere på stan. Det var vatten långt upp på bildörren när man låg i ytterfilerna. Åska, hagel och spöregn. Bilar som hade fastnat i vattnet, ambulanser och brandkåren. Jag har aldrig varit med om sjukare väder, kändes nästan som att det skulle bli en riktig översvämningskatastrof i stan. Jag var även tvungen att åka upp för en underskrift på AF, så när vi äntligen hade kommit förbi det värsta vädret så kom jag på att jag hade glömt min lunch och mina skor hemma (åkte i gummistövlar, inte så kul att jobba i). Bara att åka igenom helvetet igen, innan vi kom iväg till Birsta. Jag fick väldigt dåligt samvete över att han dragit iväg pappa, vi hade kunnat bli stående i vattnet vart som helst. Till råga på allt så hann jag bli bokstavligen dyngsur av dom korta bitarna jag sprang ut och in, känns ju toppen när jag redan är jätteförkyld. Jag var såå sur, ville bara sätta mig och grina i protest när jag kom till jobbet, haha!
Nu känns humöret iaf lite bättre, iaf tills jag slutar jobba och inser att bussarna är inställda, eller att min lägenhet är vattenfylld. Ja, typ nått sånt ;)


Eh, idag får pappa skjutsa mig till jobbet!

img_2589 (MMS)

Eh, idag får pappa skjutsa mig till jobbet!


Sen middag...

Hade tänkt skippa middagen idag, men jag pallrade mig till affären istället. Lika bra att få till ett par matlådor inför veckan. En kasse för 400kr på närbutiken, fy fasen vad dyrt. Dumt att handla mycket där, men så får det bli när man är utan bil.Ikväll lagade jag pizza, så jag tog en bit av den till middag. Gott som vanligt :)

Usch vad täppt i näsan jag börjar bli. Väldigt dumt att springa utan jacka såhär i efterhand, men jag ville verkligen inte ha nån på mig. Hoppas att det inte blir sämre, har knappast tid att bli sjuk när jag inte är ledig förrän nästa tisdag.





Yr i bollen...

Sitter på jobbet nu (har lunch) och känner mig helt vimsig. Fast ibland måste man väl få vara lite yr i bollen, speciellt när man fortfarande känner sig klubbad efter helgen. Är ju lite krasslig också. Jag kom inte utanför dörren på hela dagen igår, och bytte inte ens om från nattlinne. Skulle gå ut och gå, men jag trivdes bra i sängen med mina munkar, haha!
Lyckades iaf komma på att jag hade tagit på mig en extradag lördagen som jag ska på hockey, så jag fick lite panikartat ringa och säga ifrån mig den. Fick väldigt dåligt samvete, men det löste sig. Jag ska gå med typ halva familjen och har dessutom bjudit mamma och Anders, så jag vill gärna gå själv också :)


Gatufesten i bilder...


MunkRing...

Kanske det bästa med Gatufesten ;)






Fina väskor...

Från Accent :)





Sleepyhead...

Usch så tungt att lämna sängen idag. Halsen gör ont och bara bråkar, trött efter fyra dagar ute och jag har dessutom lite ångest över att jobba åtta dagar i rad från och med imorgon. Det är inte det längsta jag har jobbat, men det är ändå jobbigt. Det är lite personalkris, så jag har tagit på mig så mycket extra som det går för att hjälpa till.






Gatufesten, fredag...

Igår var det dag 3 på GF, men den första dagen som det gick att släppa loss helt. Det är inte helt lätt att slappna av när man måste kliva upp kl 7 på morgonen och jobba annars. Men i helgen är jag ledig, så all in ;)
Jag hade en liten förfest hos mig innan vi drog ner. Första var det jag, Jessica, Mickis och Sandra, men sen kom även Helena och en kompis till henne. Helenas första kommentar var: men vad mycket skor du har! Haha! Innan dom kom så åt vi goda pizzor som vi beställde hem också, skulle gärna ta en sån nu.
Vid 22-tiden blev det taxi ner till stan där vi kollade på Håkan Hellström ett tag. Jag gillar verkligen honom, men när man inte kan dom nya låtarna så är det inte lika kul. Så efter ett tag tog vi bord i ett öltält istället, bäst att passa på innan allt folk kommer. Cider, Rosé och shots var det på kartan resten av kvällen, satt även kvar där och lyssnade på Timbuktu som avslutade kvällen. Marie kom även förbi och sa hej :)
Det mest spännande var nog ändå när jag klev ur taxin hemma och träffade på några grannar som var ute. En kille stannade mig på en gång och sa att han hade försökt heja på mig i två år, och att jag var så blyg m.m. Han sa att han ville känna alla i huset, och inte mig bara för att jag var blond och snygg. Haha, okej? Fyllesamtal är väldigt spännande ibland ;)


Vi säger också hej :D


Sandra säger hej, live från gatufesten!

img_2527 (MMS)

Sandra säger hej, live från gatufesten!


Första GF-kvällen igår, och är redan svint...

img_2502 (MMS)

Första GF-kvällen igår, och är redan svintrött! Här står Jason Derulo på scenen under rixfm-festivalen :) Nu är jag på väg till jobbet, får man ta en powernap efter?


Kläder...

Sitter hos mamma nu med syrran brevid och inga hundar i närheten. Haha, precis som jag trodde alltså. Sitter förövrigt och funderar på kläder inför dagarna fyra. Jag kan inte skita i att välja i förväg, då får jag hysteriska utbrott när jag inte hittar nått i garderoben ;) Tre outfits är klara, men den fjärde är det värre med.





Oj, så organiserat ;)


Höhö...

So excited :)





Dagen...

Jag längtar tills imorgon nu. Då får jag sooooova precis hur länge jag vill. Fast nej, inte om det är sol, då blir det superpressa sol innan GF. Jag har redan jobbångest inför tors-fre. Inte för att jobba, utan för att jag öppnar. Sena nätter och tidiga morgnar brukar inte vara nån supercombo. Jag känner redan nu precis hur trött jag kommer vara. 
Idag väntas det iaf en dag med jobb, sen hundvakt som sagt. Det kommer att sluta med att hundarna lägger sig i ett varsitt hörn medans jag och syrran får roa oss själva :)


Stressed out...

Känner mig ganska stressad ikväll. Jag är hemma idag, men åker tillbaka till mamma imorgon efter jobbet. Ska vara hundvakt när dom har sin hotellövernattning, vilket betyder att jag bara har ikväll på mig att röja upp allt kaos här hemma. Bra när man kommer hem nio på kvällen.. Gatufesten drar igång på riktigt på onsdag, och i fall att vi ska vara här någon dag så vill jag har hemmet i toppskick. Än så länge har jag städat undan alla kläder, diskat och skruvat ihop en ny klädställning. Mycket bättre och stadigare blev det, gillar att den är vit också. Måste bara få bort lite skokartonger och annat skit, men jag har ingen plats. Gaah!

Och som svar på en fråga jag fick: Min tv-bänk kommer från Ellos :)





Today I'm wearing this! Ännu en avklarad d...

img_2482 (MMS)

Today I'm wearing this! Ännu en avklarad dag på jobbet, mina fötter är jätteglada ;)


Födelsedagen...

Jag tror inte jag hann nämna det, men vi åkte faktiskt och badade på min födelsedag med Karro & co. Jag vet iofs inte om jag kan kalla det jag gjorde bada, jag plaskade mest bara runt i benhöjd och låg och solade. Fick lite färg iaf, men nu lär den väl försvinna snabbt igen. Mot kvällen blev det tacos och tårta hos pappa :)




 

 

 

 

 

 

 

 


Jag köpte mig en ny liten väska igår på jo...

img_2464 (MMS)

Jag köpte mig en ny liten väska igår på jobbet. Behändig storlek, så ett bra alternativ till GF kanske :)


Bio...

Igår skulle syrran fika och gå på bio med ett par kompisar, så jag hängde med dom efter jobbet. Var så himla biosugen så det passade alldeles utmärkt. Efter överläggning så blev det Super 8 som vi såg, varken det bästa eller det sämsta jag sett. Många filmer är väldigt bra ändå tills man får veta vad som orsakar dom konstiga sakerna, om jag säger så.





Som ny...

Köpte sofföverdraget ändå, vill att soffan ska vara lite festfin inför gatufesten ;) Fint blev det, som ny igen! Spill inte, spill inte, spill inte...





Middag på Opus...

Oj, så mycket mat det har blivit i veckan Snart rullar jag fram på riktigt. Jessica ville bjuda mig på middag ikväll som födelsedagspresent, och vem är jag att tacka nej? Klart jag ville, mysigt värre. Jag frågade Evelina också, eftersom hon är hemma, så kvällen spenderade vi på Opus och åt god mat. Filé mignon med klyftpotatis och chokladtryffelbakelse med hallonsorbet, mums :)






RSS 2.0