Middag på Porter Café, Idyllen...

 


Det är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag...

24 år. Usch, jag börjar på riktigt få åldersångest. Inte för att jag är gammal, utan för att det känns som jag har uträttat för lite dom senaste fem åren. Mycket som ska hinnas med på kort tid om jag inte vill vara allför gammal för vissa saker. Var och varannan människa man känner har liksom en egen familj, men jag känner mig inte riktigt där än.
Hur som haver, har inga storslagna planer idag, utan middag och tårta hos pappa. Blev ju som sagt firad i tisdags och söndags av övriga familjen :)


Sommarbarn...


Ebbe-mannen


Tarzanstigen...

Lite bilder från Tarzanstigen igår :)




Inte ett moln så långt ögat kan nå...

Vilken fantastisk dag det har varit idag. Eller egentligen så har det varit två underbara dagar om man räknar gårdagen också. Idag har iaf jag ock syrran legat ute och stekt i solen på gården. Sen blev det så svettigt så vi ville åka och bada med vovvarna. Alla packades in i bilen med en picknick-korg och åkte iväg till vattnet. Brrr, vad kallt det var, tårna ramlade nästan av, men härligt var det. Nu hoppas jag att dagen har lett till lite färg på kroppen :)


Som ett barn på julafton...

Jag ska på Britney-konsert! Jag är superexalterad även fast jag borde ha gått när jag var 15 istället, haha. Ni vet ju att jag gillar hennes musik, och när jag såg att hon kommer till Globen så kunde jag faktiskt inte låta bli. Typ en liten födelsedagspresent till mig själv. Det blir jag, syrran och Jessica som kör en Brittan-kväll i oktober :)






När jag blir stor...

Eftersom jag är uppväxt med massor av djur under hela uppväxten så känns det självklart för mig att skaffa djur själv. Fast det kommer att dröja till jag känner att tillvaron är stabil, och gärna har en sambo som kan hjälpa till. Drömhunden är en Bearded collie. Konstigt det där, jag har inte funderat så mycket på vilken hundras jag egentligen vill ha, men det bara ploppade upp i huvudet en dag. Då blev det så självklart att det är en sån jag ska ha. En lilla sjöjungfrun-hund! Dom är ju så himla fina dom lilla pälsbollarna :)






Upptagen hela dagen lång...

Ojojoj, vad grejor vi har gjort idag. Eller nä, typ två saker, haha! Mamma fyller ju år, så vi drog ihop lite syskon och barn och åkte till Södra berget. Först gick vi Tarzanstigen, sen blev det picknick vid utsiktsplatsen. Himla härligt, solen stekte hela tiden. Jag är lite harig av mig, så jag tyckte att allt efter stigen såg väldigt farligt ut, haha! Testade dock några saker ;)
På eftermiddagen svidade vi om till galakläder och drog till Idyllen (Porter Café)för lite middag. Eftersom jag fyller år på torsdag så fick jag också en present. Ett efterlängtat presentkort så jag kan köpa sofföverdraget som jag suktar efter. Fast det får nog vänta ett litet tag till (jag måste lägga till en del själv också), utgifterna är ungefär lika höga som södra berget den här månaden. Ska boka väldigt skojsiga biljetter nu i veckan, berättar mer då ;)


Har lunch på jobbet nu. Eller ska man kall...

img_2289 (MMS)

Har lunch på jobbet nu. Eller ska man kalla det middag? Känns som att John Blund har knackat på nu, kommer bli en lång dag! Lider av sömnbrist för tillfället, men det ska nog gå bra ändå :) Dagens örhängen har mamma gjort till mig, matchar dom med en turkos ring.


Veckan som kommer...

Idag strålar solen massor, hoppas att det håller i sig under dagen. Skulle vara fint några dagar nu, men man vet ju aldrig. Ska man våga klänning på jobbet eller inte, det är frågan ;)
Imorgon fyller mamma år, så då samlas syskonen och barnen igen. Vi ska göra nånting för kidsen på dagen, sen blir det middag ute på nått mysigt sommarställe. Ska bli jättekul! Annars är det en hel del biljetter som ska köpas i veckan (Gatufesten m.m.), sen blir det mest häng med Evie medans hon är hemma. Just ja, fylla år ska jag också hinna ;)


Idag hade vi lite kalas hemma, eftersom An...

img_2287 (MMS)

Idag hade vi lite kalas hemma, eftersom Anders fyller år. Hurra, hurra! Jag fick en present i förväg jag med, nämligen denna marimekko, iittala-skål. Tack mormor och morfar, I love it :)


Glad midsommar...

Gissar på att ingen i bloggvärlden har skrivit det idag! Själv är jag hos mamma i skrivande stund, med barn och övrigt besök. Känns skönt att vara "hemma", för jag har en sån sjujäkla huvudvärk. Brukar alltid få spänningshuvudvärk av oväder, så jag vet inte om det kanske har med det att göra. Fast jag måste säga att jag är imponerad av vädret på Essvik. I stan  har det spöregnat hur mycket som helst, medans solen sken här till långt in på eftermiddagen. Tror det mulnade på runt fem-tiden. Men det finns ju uttrycket: solen skiner alltid på Essvik ;)



 


Lite gott och blandat...

Hittade lite krimskrams på jobbet. Det är inte likt mig att ha fjärliar och fåglar på mina smycken, men jag tyckte dom var så söta. Dom med fjärilar (dom är matt silver, inte vita som det ser ut på bilden) dinglar så fint. Sen är det ju faktiskt sommar, även om det är svårt att tro.




Effektiv dag...

Känns som jag har hunnit massor idag, dagen har gått så fort! Dom sista detaljerna inför mamma och Anders födelsedagspresent blev klart, det dumpade jag över till syrran. Det är jag som tänker ut presenter/julklappar/mors dag/fars dag till alla, så hon fick sköta själva bokningen den här gången. Dom ska få en hotellnatt på Höga kusten med relax, och vi agerar hundvakt. Bara dom inte får för sig att boka in nått annat det datumet...
Jag ringt Försäkringskassan och rett ut grejor där, har även kollat med Handels att allt stämmer hos dom. Jag fick tom återbetalning från Handelsavgiften för jag har betalat för mycket. Sen har jag jobbat, lämnat tillbaka grejor, hämtat paket m.m. Sen var dagen slut! Kom ganska nyss hem från jobbet, så ett par avsnitt av Pretty little liars är nära nu. Typiskt att det börjas sändas på söndag bara för att jag började se det innan, haha! :)


En liten rundtur...

Hola senoritas! Dagen har spenderats med bullbak, cake pops-bak, serietittande och även en promenad. Jag har rört på mig alldeles för lite den senaste tiden, men det är inte kul i regn och blåst. Idag har det varit ganska varmt och soligt, så jag tänkte att jag skulle utnyttja det. Hann bara komma ut på gatan innan första regnet kom. Tog mig en liten runda ändå eftersom det inte regnade alltför mycket, men hann bara komma hem så började det spöregna. Nu lyser dock solen igen :)
Imorgon tar jag en barnpaus och åker och jobbar istället. Åh vad jag längtar efter min säng och att få bestämma tv-kanal!





I det här huset bodde vi när jag var barn

The Hood

Ljusviksvägen


Pretty Little Liars...

Jag blev tipsad om serien Pretty little liars, bla av Mickis. Jag tyckte att den verkade intressant så nu har jag börjat kika på den. Halleluja för min älskade tv-seriesida, den var stängd för uppehåll himla länge. Jag har iaf fastnat för serien, så den kommer jag absolut att se klart!





Smycken...

Mitt fina namnhalsband har äntligen kommit. Jag har velat ha ett hur länge som helst, men aldrig beställt något. Det kommer bli min storfavorit till vardags, jag är supernöjd! Jag hittade även ett stort armband på KappAhl igår som jag fastnade för.






Romantiskt...

Jag brukar ha svårt att tänka vad jag har för stil egentligen, men jag tror att romantisk kan vara nära. Blusar och klänningar med fina detaljer eller massor av spets ♥





Naturvit klänning i spets

En blekgrön blus med virkade detaljer


Resultatet...

Nya färgen. Tror inte att man tänker på att det är så stor skillnad, ser inte alltid lika ljust ut som på bilden. Fegade ur det helblonda, så det fick bli lite mitt emellan, haha.
Efter frisörbesöket så blev det lunch på stan med Mickis och Jessica, sen strosade jag omkring själv ett tag. Uppdaterade lite smink och sånt. Hittade även två bhar som jag köpte hem till mamma, hoppas dom passar nu bara. Jag kan typ sätta bhn på huvudet, jag blev inte riktigt lika välutvecklad ;)




Haha, man måste bara älska frisörvärldens ...

img_2132 (MMS)

Haha, man måste bara älska frisörvärldens offentliga förnedring ;)


Hmm, dataproblem igen. Suck! Nu tittar jag...

img_2020 (MMS)

Hmm, dataproblem igen. Suck! Nu tittar jag på Million dollar baby, sen får det nog bli sängen. Ska ju upp med tuppen till frissan imorgon. Börjar bli lite sugen på något åt det blonda hållet, får se vad Malin säger ;)


Jag har bara regn hos mig...

Fy tusan vilket pissväder. Jag var väldigt sugen på en utgång ikväll, men inte i det här vädret. Strumpbyxornas tid är förbi känns det som, och jag tänker då inte springa med bara ben i spöregn. Jobbigt att man inte kan gömma sig under en huva heller, bruka vara dåligt med det på sommarjackor. Bara för det så blir det väl regnfritt ikväll ;)
Börjar känna mig otroligt rastlös nu, och det märks extra väl i dåligt väder. Det finns verkligen ingenting att göra när man inte kan vara ute. Saknar mig säng också, jag sover på the bed from hell just nu i vardagsrummet. Blir ont om plats med alla kidsen!





Badpojke :)

Hoppla, vovven...

Igår var det ganska soligt, så då spenderar jag automatiskt mest tid ute på gården. På förmiddagen så hoppade jag lite agilityhinder med Dajana, eller ja, typ fem gånger innan hon inte ville mer, haha. Lilla latmasken där! Det är så skönt när barnen är här, för då kan hon leka med nån annan än mig. Annars är hon på mig med en leksak i munnen mest hela tiden. Under veckan har jag även lärt henne "vacker tass", så nu kan hon det. Så duktig så :)
Syster Karolina är nu på väg hem igen utan kidsen, men snart kommer båda systrarna hem igen. Om typ en vecka eller så. Börjar bli mycket nu; jobb, midsommar, Anders födelsedag, mammas födelsedag, min födelsedag, liten släkträff, sen Gatufesten. Kul :)





Som jag har väntat...

Jag har väntat länge på att den här blåsan ska hamna på rea, så jag kunde lägga vantarna på en. Känner mig lite snål när det är en klänning som knappt har tillfälle att användas. Nu hamnade den äntligen på rean, så jag slog till. 299kr kan den vara värd. Nu behöver jag bara ett bröllop att gå på. Någon? ;)




Leksakskrig...

Vi hade ett väldigt avancerat krig med Star Wars-gubbar igår, lilleman och jag. Fast jag gjorde inte så mycket, frågade mest om förklaringar till det han gjorde. Det var ju kul ändå till han berättade om den levande döda som han har sett i deras hus. Då tyckte inte moster att det var så kul att leka längre, haha.







Inställt...

Det blev ett inställt frisörbesök idag. Malins son har blivit sjuk, så hon var tvungen att vara hemma dag. Jag behöver dock inte vänta längre än till måndag, så det var ju skönt. Får ju lite extra tid att bestämma vilken färg det ska bli.
För övrigt så känns det som att det kommer bli en väldans tråkig dag idag. Fortfarande tråkigt väder, och Karro ska åka med kidsen till sin pappa på middag. Vad ska jag göra då? Va, va, va?


Idag...

Blev en liten tur till Ikea, bra middag och allt. Vi köpte även med oss Trassel hem, så nyss har vi kikat på den. Gullig historia, det där. Trodde att att jag skulle behöva övertala kidsen att välja den, men icke. Gladast blev nog jag ;)

Efter filmen sa Ebbe: Mamma, vad skulle du välja när du var död. Starta ett nytt äventyr eller vara död för alltid? Sen frågade han mig samma sak. Haha, vilka grejor som försigår i huvudet på barn!






Stor familj igen...

Jag blev hämtad av syster Karro redan på kvällen i måndags, så nu är vi en enorm familj hos mamma igen. Tyvärr suger ju vädret, men vi ger oss nog ut idag. Måste rasta både oss själva och barnen tror jag!
Imorgon ska jag till frissan och fixa ny hårfärg, spännande värre. Skulle ha känts lite bättre om jag visste vad jag ville ha. Antar att det nog får gå lite åt det ljusare hållet :)


På spåret...

Gud vilka fiffiga rubriker jag skriver hela tiden ;) Efter velande hela dagen så bestämde jag mig för att dra et varv i spåret. Kommer ju åka till mamma igen ikväll eller imorgon, så lika bra att vara duktig nu. Det var inte kul; kallt, blött och ensamt. Nästan lite otäckt öde mot för vad det brukar vara. Såg en till tapper själ. Nu ska jag skynda mig att baka cookies, i fall att jag blir hämtad av min syster senare!


En blöt dag på stan...

Usch vad det regnar ute, ska väl vara dåligt väder i flera dagar nu. Jag var tvungen att lämna ett brev på af förut, så jag var tvungen att pallra mig ut. För första gången på två år så åkte jag buss ner till stan, skämmes på mig ;) Blev tillräckligt blöt ändå. På vägen hem så tittade jag in på Jessicas jobb, och hon skulle precis ta lunch. Vi tog en snabbfika på Charm och plockade med oss Mickis.
Lite smågrejs fick följa med hem, bla en keps till mina promenader och små väskor till korten och mobilen. Så jobbigt att alltid släpa med sig väskor överallt när man inte behöver.




Dagens outfit...

Say no more...




I want to ride my bike...

Idag tog Anders med mig på en motorcykeltur runt Njurunda. Första åket för i sommar faktiskt. Väldigt skönt att åka, men jag hatar när det går fort, haha! I Thailand fick Jessica inte köta fortare än 50km/h för mig, och nu slutade jag titta vid 120.
Det är så himla fina områden här ute, värsta idyllen. Skulle kunna tänka mig att bo här om jag en dag har en familj, annars skulle en sommarstuga vara toppen. Bergafjärden, Skatan, Löran, Juniskär och Galtström. You name it...





Tur att man inte ser ut som en heffaklump i mc-kläder ;)


Halsband...

Jag har beställt lite nya halsband. Så roligt med accessoarer på sommaren :)






Fixade solproblemet...

Ibland får man tänka till lite. Jag kom på att det finns en gammal fläkt här hemma som jag kunde ta med ut till solstolen. Hur skönt som helst med svalkande vindar i ansiktet. Det var bara ett litet problem först, fläkten fungerade inte. Jag funderade på att slänga den i backen, för jag blev så arg, men tänkte att Anders skulle få kika på den först. Han fixade den enkelt, så det var nog en bra idé :) När det började bli 40 grader varmt ute så jag gick in, det är lite väl hett utan vatten att plaska i!







Hos mamma...

Jag åkte hem till mamma igår för att kunna njuta mer av solen. Det gick väl sådär, tror jag pallade att ligga ute i en halvtimme. När blev jag en sån solmes? Tänkte göra ett nytt försök snart, men jag blir så rastlös av att ligga still.
Det märks att det är en vovve mindre i huset. Inte lika trångt vid ytterdörren, ingen vovve som envisas med att slemma ner byxbenen på rena kläder genom att lägga nosen i knät. Ingen som ligger på rygg och muttrar för att hon vill bli klappad på hela tiden. Sånt som man kunde bli väldigt irriterad över, men som man nu saknar. Fina Ninnis, hoppas du har det bra där du är, du fattas oss.


Fina tycker jag...

Dom här är mina, mina, minaaaa. Jag har varit på shortsjakt idag, det gick inte så bra. Måste allt vara så himla kort? Moraltanten tycker att det ska vara tyg på mer än skinkorna ;) Köpte iaf ett par beiga shorts på stan, och beställde dom här på nätet. Ni måste kolla in H&Ms nya hemsida om ni inte har gjort det. En total makeover har dom gjort. Kommer bli super bara man har vant sig!


Gina Favorina finns inte längre...

May I go now?
Do you think the time is right?
May I say goodbye to pain filled days and endless lonely nights?
I've lived my life and done my best an example tried to be.
So can I take that step beyond and set my spirit free?
I didn't want to go at first, I fought with all my might.
But something seems to draw me now to a warm and living light.

I want to go, I really do.
It's difficult to stay.
But I will try as best I can to live just one more day.
To give you time to care for me and share your love and fears.
I know you're sad and affraid, because I see your tears.
I'll not be far, I promise that, and hope you'll always know...
That my spirit will be close to you where ever you may go.

Thank you so for loving me
You know I love you too.
That's why it's so hard to say goodbye and end this life with you.
So hold me now just one more time and let me hear you say...
Because you care so much for me,
You'll let me go today





Morgonstund har guld i mun...

Imorse vaknade jag av att jag fick besök. Mamma och Anders stod utanför dörren och ville ha kaffe. Dom fick både kaffe och kaka, så nöjd borde dom ha blivit. Efter deras ganska korta besök så tog jag min ipod och gick till spåret. Solen stekte och musiken dunkade, så jag sprang faktiskt en del. Lite intervaller sådär. Fast jag vet inte hur smart det var egentligen, foten gjorde ondare än någonsin efteråt. Efter två varv så haltade jag hem istället, haha :)




Veckans bukett...

Sandra tog reda på blommor på sitt jobb, så jag fick två buketter igår. Det blev en enorm bukett och det luktar blommor över hela hemmet. Fina var dom också.







Färdigt resultat...

Inpackade, hämtade och klara :)







Halloj...

Jag måste åka till mamma snart så jag kan sola. Blir tokig! Jag vill inte sitta ute svettig och jävlig medans alla mina manliga grannar springer omkring på gården. Inte dom kvinnliga heller, men jag tror att vi ligger i underläge i det här huset.

Idag har jag bakat färdigt kakorna som var beställda tills imorrn. Nya recept som sagt, så jag vet inte vad det smakar. Men mumsigt såg det iaf ut. Hoppas det smakar, trist studentfika annars ;)
Närmast på schemat blir en seg promenad med min halvhalta fot som tydligen inte tänker bli bra. Efter den så blir det dom tre sista avsitten av Spartacus. Vad ska man se på sen?


Här är jag...

Istället för att njuta av eftermiddagssolen, så har jag börjat med studentbaket. Jag får lite ångest av nya recept, så vill testa redan idag ifall att nått går snett. Mousse är lite jobbigt att få till ibland, speciellt när det inte står exakta mått.
Jag var helt inställd på en promenad i spåret med Sandra ikväll, men jag vet inte hur det blir nu. Visste jag att foten inte blir sämre så skulle jag lätt gå. Vi får väl se. I vilket fall så ska vi fortsätta vårt Spartacus-matahon. Helt besatta har vi blivit! Nu kurrar magen, maaaaaat!





Jag idag


Frukostdags...

Solen känns het idag, så sjukt frustrerande att inte ha nått bra ställe att sola på. Vill åka hem till mamma och utnyttja deras gård och solstolar, men träningen brukar bli så lidande. Det kanske den blir ändå med min stackars fot. Känns inte hundra idag heller, vettefasen vad som hände igår. Får provgå den lite bättre när jag åker till affären senare. Nä, dags att inta dagens frukost innan jag ska åka. Yummie ;)





Busy dag...

Jag tror Månsan sprang och gömde sig, jag såg inte skymten av honom på stan. Mycket folk var det iaf, säkert pga det fina vädret. Vi avslutade med en thailunch också, det är ju så himla gott. Jag tror jag uppskattar det mer här än i Thailand ibland, jag blir less fort utomlands.
Efter firandet på stan så gick jag och Sandra på en promenad i spåret. Det känns så jobbigt i tanken, men det är så skönt när det är gjort. Speciellt nu när gymmet har blivit lite lidande av alla helgdagar. Tyvärr så hände det nånting i min fot, så jag är halt för tillfället. Jag hoppas verkligen att det går över tills imorrn, det gör ganska ont. Ja, och sen så har det blivit sex avsnitt av Spartacus: Blood and sand. Me like alot :)


Nationaldagen...

Som jag skrev tidigare så tänkte jag gå ner på stan imorgon och fira lite Nationaldag. Jag tycker att det brukar vara ganska festlig stämning, så varför inte. Kul att träffa folk. Det brukar inte vara så mycket uppträdanden och sånt i  min smak, men en glimt på Måns Zelmerlöw kanske det får bli. Det är tydligen honom dom lockar med i år, sa mamma. Sen blir det en parad, och en hel massa saker för barnen.






Nationaldagen ifjol :)


En dag på stan...

Jag minns inte när jag var på stan senast en söndag utan att jobba. Förmodligen förra sommaren eller hösten. Ganska mysigt ändå, speciellt när det är fint väder. Hör och häpna, jag hade klänning och sandaler på mig. Ska erkänna att det blåste lite kallt.
Mitt mission var att köpa mer papper så jag kunde fixa klart bordet, så nu är det klart. Jag fastnade även inne hos Mickis och höll henne sällskap på jobbet med bla en snabbfika.
Närmast blir det middag hos bror (erfarenheten säger tacos eller bite line), och blir det inte för sent efter det så blir det en promenad med Sandra. Hon ska även få titta på dom sista Spartacus-avsnitten. Fullt upp alltså :)


Trött på alla röda dagar...

Så tråkigt som jag har nu, var det längesen jag hade. Fy tusan... Jag har haft sällskap nästan hela veckan, så tror att det känns extra mycket därför.
Nu vill jag bara att det ska bli ny vecka. Måste fira lite nationaldag när jag faktiskt inte jobbar, sen får dom röda dagarna vara slut på ett tag. Jag blir tokig när man inte kan få tag på folk och myndigheter på nästan en vecka. Jag blir så irriterad att jag vill grina, haha! Förstår dock om man uppskattar dom extra när man har vanliga 9-17 jobb. Jag har en tanke i mitt huvud som jag inte kan släppa förrän jag får ett troligt nej, men då kan jag iaf glömma det sen. Hoppas jag får svar på tisdag, annars måste jag nog grina en skvätt.
Sen får jag inte glömma att baka kakbeställningen till studenten, choklad & hallonmoussetårta och choklad & nougatkaka. Ska även be en bön att dom blir bra eftersom det är nya recept.
Har lovat Sandra en dag på Birsta också, och sen ska det minsann gymmas som aldrig förr (vem försöker jag lura, haha). Tar också gärna soliga promenader. Så ja, ny vecka snarast, tack!


Sist men inte minst: Grattis kära syster på 25-årsdagen!


Insidious...

Jessica hade fixat med sig Insidious igår när hon kom. Jag har velat se den länge, och haft ganska stora förväntningar på den. Alltså... Jo, jag ska väl erkänna att den var lite otäck vissa stunder, men nej. Inte så jättebra.


Titta nu vad farbror Frej tar fram...

Jag älskar att pyssla, dekorera och dona. Spelar typ ingen roll med vad, jag bara älskar det! Jag har klippt och klistrat kartongbitar, som jag sedan har slagit in med omslagspapper. Funderade på vad mina kakor skulle kunna fraktas i, och en kartong står ju stadigt på ett bilsäte. Blir nog även lite cellofan runt, så inget smuts eller damm kan landa på kakorna.
Iaf så fick jag för mig att göra en mini-make over på mitt bord. Är så less på fönsterplasten (som ni ser på den andra bordsskivan) som bara blir bubblig och är skitsvår att rengöra. Men se vad lite omslagspapper och cellofan kan göra! Jag hade väl helst skippat cellofanen, men det säger sig självt att man inte kan ha papper på ett bord utan att det går sönder eller blir smutsigt.




Ikväll blir det filmkväll...

Jag är så grymt avundsjuk på alla som ska på den stora Klassfesten på Aveny ikväll. Åh, vad kul dom lär ha, men jag får vänta i två år till... Man vill ju visserligen gå med sina klasskompisar, så det kanske blir bäst så, haha! Ikväll blir det iaf filmkväll med Jessica. Vet inte vad vi ska se, beror på vad hon har på lager. Tror att jag ska börja göra mig redo för hon plockar nog upp mig när som helst. Trevlig helg! :)


Känns lite idag...

Idag har jag känt sommaren, iaf lite. Var ute på en promenad 1½ timme förut, och det gick att gå i linne i skogen. Sköööönt! Snart kanske jag vågar ta på en klänning och sandaler, det ser jag framemot. Resten av kvällen har jag googlat på våtrumstapet/måla våtrumstapet/kakel. Haha, kul liv! Måste säga att det finns väldigt snygga våtrumstapeter nu, skulle inte ha något emot att ha det i badrummet även fast jag är en kakel-person. Jag hatar dock dom gammeldagsa som sitter här och där. Jösses amelia, man blir fasen sjösjuk i vissa badrum. Varför är alla gamla aprikos, gröna eller blå? Tar iofs för givet att det var modernt. Fy tusan vad fult det är, gärna kombinerat med en matta i mörkare nyans och en flashig bård längs taket ;)
Anledningen till att jag har kikat runt på just det, är att det är ett stort problem om jag flyttar i framtiden. Jag vill inte ha ett blått eller grönt badrum. Vill inte, vill inte, vill inte! Vitt ska det vara, så kan alla inreda med valfri färg på resten. Kakel är alldeles för dyrt för en hyreslägenhet (att bekosta själv), så målning känns som en bra lösning för tillfällig renovering.
Jag är för övrigt sugen på att tapetsera om min fondvägg tills vidare, flytt är ju ändå inte aktuellt just nu. Skulle behöva uppdatera mitt hem, så kanske jag blir mindre less på det.


Spartacus...

Sandra har introducerat en ny serie för mig: Spartacus: Gods of the arena. Den handlar om slavar som tränas till Gladiatorer. Mycket våld, mycket blod, mycket sex. Mycket halvnakna vältränade män, mums! Det är faktiskt långt ifrån min vanliga genre (jag har inte ens sett Gladiator), men den är ganska spännande.





Så mycket papper...

Så fort jag blir klar med ena myndigheten så är det dags för nästa. Nu blev det Försäkringskassan. Jag skulle kunna kräkas på papper nu, vettefasen hur mycket jag har skickat hit och dit. Blir väl ännu krångligare när jag hoppar på sommarschemat sen. Hoppas det går smidigt iaf!





Ibland får man unna sig...

Hade lite svårt att välja så det fick bli båda. Nu bor dom snällt i mitt kylskåp, har bara smakat en ruta. Blev lite illamående på kvällskvisten, så känner inte för att trycka choklad. Jag och Sandra har suttit och letat recept typ hela kvällen, för jag ska baka till hennes brors student. Hej, känn pressen! ;)





Fortfarande skeptisk...

Jag älskar sommaren, jag längtar efter den, och lever för den. Men nej, jag känner den fortfarande inte. Kom igen nu, ge oss tre härliga månader innan vinterdeppigheten kommer!
Nu under eftermiddagen så har jag försökt plocka undan lite här hemma. Blev väldigt stökigt i helgen, med packningar och förfest m.m. Jag hatar alla tomma flaskor som blir kvar efteråt, jag har ingenstans att ha dom. Alla burkar som jag har köpt och fått av mamma har också stått på köksbänken i brist på plats. Ut med cykeln, lite diskning och dammsugning på det här så... Men inte ikväll, jag ska hänga med Sandis och fira hennes sommarlov:)


RSS 2.0