Party med Milf-Mickis...

Det är väldigt trist att en utekväll alltid leder till en förstörd dagen efter, haha. Man måste absolut inte vara bakis, men jag blir iaf seg när jag lägger mig kl 5 på morgonen. Sen känner jag mig allmänt ofräsch också, inte fullt prioriterat att reda ut trassligt hår och och ta bort smink, när jag stapplar in genom dörren.
Vi hade väldigt roligt ute igår, det tror jag nog Mickis håller med om. Vi drack goda, rosa shots, dansade järnet, träffade bekanta... You name it.
Det är lite galet hur krogsystemet egentligen fungerar. Framför oss i kön stod det ett litet gäng som skulle gå in. Det var två vakter vid dörren då. Killen i gänget hade inget leg med sig, så vakterna blånekade dom att komma in. Dom föreläste om hur viktigt det var att visa leg, och bla bla bla. Medans dom fortfarande föreläser så vänder sig ena vakten mot oss och säger "Välkommen in tjejer" och för in oss genom dörren. Utan leg. Nu brukar vi aldrig behöva det i vanliga fall heller, men det var så kul att dom föreläste för killen framför och släppte in oss utan koll. Det syns väl att man är över 18 nu för tiden, men åldersgränsen är ändå 23. Stackars pojk ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0