Jäklar...

Det tokåskar utomhus, jag blir fasen rädd, haha! Jag har rullgardiner och fönsterskydd som täcker rutorna, men det blixtrar igenom och mullrar mest hela tiden. Nu önskar jag att jag låg med en filt i soffan hemma hos mamma. Hoppas det åskar där med, då blir mamma glad. Jobbigt att stänga av tvn också, är lagom kul att sitta ensam i ett dunkelt, tyst rum.


Imorgon är det sommar...

Jag måste säga att jag känner mig skeptisk inför morgondagen. Den blir första dagen i juni = första officiella sommardagen. Det är ju kallt! 10-15 grader gör ingen sommar. Jag skulle aldrig lämna hemmet i shorts eller utan jacka, jag vill för tusan inte ens gå i sandaler än. Nä, skärpning vädret!


Ingen Dr Rey...

Hela mina vardag är uppochner. Det är inte Plastikdoktor på tv längre... Finns nog inga mer säsonger. Why, oh, why...


Jackan...

Kan inte bestämma mig om det är en keeper eller inte. Fin är den iaf, av märket Kling.






Baktillbehör...

Jag älskar att köpa grejor till bakning, det finns så mycket fint. Tårtpapper, formar, kakfat... Eftersom det har blivit en hel del bakning på slutet, så var det dags för nya inköp.





Nattläsning...

Min nuvarande nattläsning: Varför gråter inte Emma? Ni vet Arboga-mamman.





No pics...

Jag tog inga bilder alls igår, men kvällen var iaf trevlig. Det var jag, Evie och Jessica som gick ut, men vi fick även besök av kusinerna Therese, Sofie och Lina ett tag. Det var jättekul, träffas alldeles för sällan! Ska försöka komma iväg på en weekend till Stockholm allihopa i sommar, får se om vi lyckas :)


Mors Dag...

Morsdag idag, grattis till alla mammor! Vi firade vår med paket tidigare idag, sen skjutsade vi Evie till tåget. Nu är hon på väg hem, buhu. Kan ni gissa vilket av paketen som jag slog in? Haha... Och nej, det är inte julpyntat fortfarande, vi fick gå undan för att slå in paketen.





Litet kalas...

Snart ska vi ha lite kalas för Evelina. Hon fyller 25 nästa helg, så vi passar på att fira när hon faktiskt är hemma. En cykel har hon fått av oss. Efter kalaset så vankas det faktiskt en liten utgång, så jag hoppas på uppehåll och trevliga människor ikväll :)


Leka affär...

Idag har jag syndat, en hel del smågrejs faktiskt. Usch, vad dåligt samvete jag har. Jag köpte en helt underbar kappa/jacka i spets, men jag vet inte om jag ska behålla den. Jag köpte den mest för att ha den öppen utanpå lite finare kläder, men måste tänka lite på användningsområdet innan jag bestämmer mig. Visar senare.
Efter shoppingturen så följde jag med Evie till frissan (vår vän Malin), och jag bokade in en tid för mig med i juni. Ska suga lite på karamellen, men en ny hårfärg väntas nog.
Nu leker vi affär i mammas smyckesrum (mamma gör smycken), tror syrran har köpt varenda smycka av mamma snart, haha!


Idag kom ett efterlängtat paket hem! Ni ka...

img_1855 (MMS)

Idag kom ett efterlängtat paket hem! Ni kan nog ana vad som finns där i, nämligen Easytone ;)


Frukostlådan...

Varierad frukost, jovisst. Får det vara en shake eller bar? Jag ska erkänna att jag inte njuter av shakes, men vissa bars är riktigt goda. Fast Modifasts shakar smakar absolut inte illa, det är dom godaste av alla jag har testat. Jag föredrar bara att tugga på saker :)
Kan ju även tillägga att jag inte äter sånt här jämt, men det är smidigt att ha måltidsersättning hemma när man inte hinner eller orkar laga mat.





Snart är det sommar...

Det firade jag med att köpa mig en badkudde (uppblåsbar) och en ny sololja idag. Hawaiian Tropic är överlägset :)






Pastell...

När jag blir stor (haha) så vill jag ha en riktigt Leila bakar-kök. Vitt, blommigt, pastell, ni fattar. Jag älskar verkligen ljusrosa, ljusgrön, ljuslila och ljusblå tillsammans, så det kommer nog vara inredningsfärgerna. Skålar, matlådor och burkar till skafferiet kommer verkligen till användning hos mig.




Vart ska jag börja...

Vill ha-listan är lång just nu... Jag behöver den där nya datorn, jag måste ha en dammsugare, jag vill så gärna ha ett promenadband.








Söndagen...

Jag fick som jag ville igår, cykeln är ihopskruvad med all sin prakt nu. Jag som knappt kan cykla längre, blev lite avskräckt efter min lilla cykelolycka för några år sedan. Jag har voltat med det mesta, hästar, cyklar, bilar. Framgaffeln på cykeln gick av och åkte in i framhjulet. I en nedförsbacke. Ni kan väl tänka er resten av scenariot. Jag hade asfaltsspår i min navelpiercing efteråt. Jag kommer aldrig att glömma när Lina slängde sig av sin cykel och sprang fram till mig, det var som i en film. Där låg jag helt chockad och trodde att jag hade slagit halvt ihjäl mig. Fick åka till sjukan till slut, men det gick ändå bra. Haha, ja...
Hur som haver, jag bjöd på fika och mamma och Anders bjöd på mat. Bra kombo tycker jag! Jag verkar dessvärre ha förlorat min älskade dator, så jag kommer inte kunna uppdatera så mycket. Kanske blir nått inlägg från iphonen, tills jag har kikat på en ny. Ska försöka kolla på en i veckan.





Middag...

Det är bra att jag glömmer bort att äta mitt i allt annat. Magen började kurra när jag var på affären, så jag slängde ner ett pizzakit. Köpte pizzaost, mozzerellaost och salami. Mums :)





Morotsmuffins...

Vilket härligt väder det var på förmiddagen. Jag satt ute en stund och filosoferade innan jag tog tag i verkligheten. Jag bakade (surprise) morotsmuffins så jag har nånting att bjuda på imorgon. Jag har tänkt att nån ska skruva ihop min cykel då, vi får väl se om jag lyckas! Anders måste ändå hämta utemöblerna och slänga mina kartonger på hans jobb. Tänkte att det passar bra med lite skruvhjälp på en gång. Måste nog pallra mig till affären och köpa kaffe också, dom vuxna brukar ju envisas med att vilja ha det. Så vuxen kommer jag aldrig att bli.







Nattplantering...

Jag fick ett fixarryck igårkväll, så jag skruvade ihop mitt bord (bra kvinna reder sig själv?) och tog ut allt. Passade även på att ställa ut mina nya blommor som jag åkteköpte på Ikea. Jag och blommor verkar inte gå ihop. Det stod att dom skulle stå i solen, men redan idag ser dom fan vissen ut. Haha, jag orkar inte!
Nu börjar jakten på nya dynor, naturligtvis passar inte mina fyrkantiga. Jag blir nästan arg, jag letade efter en galning för att hitta dom. Men, jag tror att det är lättare att hitta runda. Jag väntar också på att mamma och Anders ska ta tillbaka dom gamla möblerna, så det blir tomt runt omkring.






Lycka till...

Allt det här ska tydligen bli en hel cykel. För att uttrycka mig milt: HJÄLP!!! Haha, gudars det här kommer jag aldrig lyckas med.








Hoppsan...

Det känns ju lite pinsamt med tanke på vad jag skrev igår, men jag råkade visst komma hem med en ny cykel... Jag velade i en mindre evighet, men priset var himla bra. Ringde även till mamma och frågade om råd, det känns bättre när nån annan säger okej, haha. Ni som har följt med länge vet att jag pratade om en ny cykel redan för flera år sedan, men det har inte blivit av. Nu skulle Mickis köpa en så jag följde med, och jag blev med cykel också. Vi var först på Barista med Jessica och Carina, och när vi gick därifrån såg jag en så fin cykel som jag visade Mickis. Då sa hon att det var en sån hon skulle köpa. Bra pris + fin cykel = köp. 
Köpte även Läckö-möblerna på Ikea. Det fanns så lite kvar, så jag hade inga nerver att vänta längre. Så nu ska det fixas uteplats. Just det, jag tog tag i att byta bredbands-modem också. Jätteskönt att slippa låna ett av butik, känns inte så kul att betala 1000kr om jag skulle råka förstöra det. Billigare månadskostnad blev det också, eftersom jag slapp bli pålurad en massa skit som alltid ska läggas på. Då har jag ändå fått ett supermodem som är gjort för att klara högre hastigheter till hösten. Det ska tydligen byggas ut nått nät :)





Kidsen på Barista :)


Om det blir en ny dator...

Det lutar nästan åt det hållet. Jag börjar ge upp hoppet att min ska fixa sig själv, jag har tyvärr ingen som kan göra det åt mig. Jag tror ändå att jag i så fall köper en liten, nätt dator. Smidigare att ha i knät och lättare att dra med sig när man åker bort. Jag gillar den på bilden, tror faktiskt att det får bli en sån om jag köper en ny. Hur söt den än är, så tänker jag ändå leva på hoppet lite till. Jag känner mig så himla snål just nu, försöker ju spara mina pengar. Utemöblerna räknas inte, det har jag velat ha nya i två år nu.





Utemöbler...

Övergick till att kika efter utemöbler istället. Vilket dilemma. Jag vill ha fina möbler, men inte för mer än kanske 1000-1500 kr. Visst skulle jag kunna lägga mer pengar, men kruxet är att jag inte vet hur länge jag kan ha dom. Målet är ju att så småningom flytta härifrån, och då vill jag inte behöva göra mig av med möbler som jag älskar. Jag kan ju inte ta förgivet att jag kommer ha balkong, skulle gissa på att det inte kommer att finnas.
Jag vill att dom ska vara i nån slags stål, alltså inte trä eller plast. Vill också ha dom lite snirkliga, eller romantiska... Eller egentligen vill jag ha en liten soffgrej som finns på Ikea, men den får inte plats.






Lär väl sluta med Läckö från Ikea ändå.






Men drömmen (när jag har en gård eller balkong) är möbler från märket Fermob...









Sommarfint...

Eller den svarta passar ju faktiskt när som helst. Håller på att kika runt lite efter fina sommarklänningar. Det är så sjukt jäkla varmt att jobba i köpcentrum under högsommaren, så svala plagg som inte blir svettiga rekommenderas. Nu varierar säkert värmen, men jag kan bara tala om min erfaranhet. I Wedins-butiken så höll vi bokstavligen på att flyta bort varje dag, ni kan ju tänka er hur kul det var i reakaos. Dom här fina finns hos Ellos, tåls att tänka på.





Hej...

Solen kom idag, halleluja! Den lär väl försvinna snart, men man får vara glad för det lilla. Satt ute i solen en stund och åt min frukost, men jag blev så uttråkad sen. Skulle behöva en solstol, det är ju så mycket skönare om man kan ligga ner. All har sin tid, ska köpa nya utemöbler först.
När jag ändå hade tid över så passade jag på att ringa till Handels. Varför har jag inte testat att ringa senare förut? Jag fick svar på en gång, har typ aldrig hänt innan. Nu har jag iaf fått lite svar på dom miljoner frågor som jag hade.
En tidigt träning har jag också hunnit med. Det blev ett mrl-pass och lite band med Sandra. Nu är jag hemma igen och ska väl få i mig nån mat :)





Än så länge funkar den...

Nu har min dator varit igång sen kl 18.47 utan att strula. Peppar peppar, vågar knappt skriva ner det, haha. Det har varit så skönt att bara vara inne, ofixad och sunkig. Tog mig ut till brevlådan, men det var allt. Jag har legat i soffan mest hela dagen, är så öm i kroppen sen pumpen igår. Första gången på länge som jag fick träningsvärk nu, för jag la på lite extra vikter.
Nu har jag nyss kluddat ner en herrans massa frågor till Handels. Måste ta tag i att ringa dom någon dag, så jag får det överstökat. Vuxengrejor kan vara himla jobbigt, måste jag säga.
Ska kika klart på Plastikdoktor, sen blir det sängen. Tror liksom inte att det händer så mycket mer spännande idag ;)


Nackdelen med träning...

Ja, inte för alla, men för mig som inte är så förtjust i synliga muskler.



Bullmuskel på låret.


Det finns inget dåligt väder...

Bara dåliga kläder. Eh... Vem var det som kom på den fiffiga frasen? Jag skulle vilja påstå att det mesta vädret är dåligt, allt utom strålande sol med lite ljumma fläktar. Här började det nyss att hällregna, vilket gick över till hagel. Det haglade som jag vet inte vad! Smattrade mot fönstret som bara den. Solen, jag saknar dig.






Lugn måndag...

Mitt dator håller på och dummar sig. IGEN. Herregud, jag tror fasen att jag får bita ihop och köpa en ny snart, jag orkar inte mer. Jag måste ha en dator, så är det bara.
Har haft en mycket odramatiskt dag. Har mest legat på soffan och läst en bok, men jag drog mig faktiskt till gymmet också för lite Body pump. Nu inväntar jag Big brother, som jag har missat flera dagar. Vet inte ens vem som åkte ut igår, skandal!


Ännu sötare...

Cake popsen som jag gjorde hemma hos mamma blev ännu sötare. Lite jobbigare än att strössla eftersom jag fick sätta dit alla hjärtan en och en. Annars hamnar dom snett och konstigt, vilket kan lämn fula spår i chokladen. Sen hamnar dom inte där man vill heller ;)




 


Köra bil...

Igår och idag har jag varit ute och brummat lite bil med Anders. Han vill verkligen att jag ska få igång mitt bilkörande, men det är inte så lätt. Jag vill det så himla gärna själv också, men jag kan inte hjälpa att jag mest bara känner mig osäker och rädd. Anders är en av dom få som faktiskt förstår mig, om varför jag inte vill köra. Jag låter inte bli för att vara vrång, det skulle underlätta hemskt mycket för mig själv också om jag hade en egen bil. Men som han sa igår, alla rädslor är till för att övervinnas.
Det gick iaf bra, men jag känner att en uppdatering på parkering, skyltar och ett bättre lokalsinne inte skulle sitta fel ;)


Vilken nagelbitare...

3:a är bra, bla bla bla! Ja, men vet ni vad? Vinna är bättre! Ni får ursäkta, jag råkar vara en dålig förlorare, haha.. Och jag lovar att lära mina barn att man bara måste göra sitt bästa, vinna är inte allt. Men det blir den dagen. Det var iaf en bra låt som vann, och hela det numret var ju svenskt. Men Italien? Wtf? Andra låtar som jag gillar om man tänker bort Eurovision var Finland, Danmark, Ungern, Irland och England.

Den här bilden tar jag med mig, också säger jag grattis till vinsten i semifinalen, Eric :) 






Somrigt...

Jag har en sommarblåsa i garderoben :) Måste bara förlänga den lite, sen är den bra.






Seg dag...

Jag går bara och längtar efter Eurovision, så dagen har varit jättelång, haha! Mindre än fem timmar kvar, så det börjar iaf gå åt rätt håll. För att fördriva tiden så har jag bla skrivit en uppgift som jag har förträngt i fem veckor. Bra disciplin där! Sen har jag även rivit tapet. Dom ska tapetsera om hallen här, så jag tänkte hjälpa till. Jäkla strukturtapet, helt omöjlig att få bort!
Just ja, får ju inte glömma att jag har busat en massa med Dajana också. Hon blir så himla busig när jag är här, får aldrig vara ifred. Jag satte mig i soffan med datorn och kände hur nått buffade i ryggen. Då var det naturligtvis hon som buffade med nosen och med en toffel i munnen. Haha, lilla hjärtat.




Hos mamma...

Trevlig helg alla glada! Jag har spenderat dagen på möte, sen blev jag hämtad av Mickis och Jessica. Vi tog oss en tur till Birstaför lite strosade och lunch. Lite trevligt fredagsnöje, sådär.
Efter det åkte jag ut till mamma och Anders, och även mormor och morfar var på besök. Morfar gillade verkligen mina kakor, kul att höra. Fast gårdagens sats slår alla andra, jäklar vad goda dom blev! Sen har jag spenderat kvällen framför hockey-vm. Heja Sverige!
Härnäst blir det bakning med mamma, hon ville ha Cake pops, haha!


Jaaaa...

Men hjälp, vad spännande! Nu kommer jag ihåg varför man tittar, haha! Jag trodde inte det skulle gå vägen där på slutet, men wiihooo! Jag gillar den stora finalen där det värsta är bortplockat, men det är inte samma sak utan Sverige i den. Eric Ekorrgos, hur söt får man bli ;)


Eurovision del 2...

Varför tittar man ens? Den ena låten är värre än den andra, fy tusan, haha! Nja, än så länge så får nog Ungern eller Sverige ta och vinna ;)


Mer Cookies...

Blev fler cookies idag, vet inte vart dom anra tog vägen. Lalalaaa... Haha, jag gav faktiskt bort till Jessica också förutom pappa, så alla slank inte ner i min mage.
Stod med dörren öppen och lyssnade på regnet samtidigt som jag bakade och tittade på OC. Hade en ganska trevlig stund för mig själv :)









Sleepy head...

Råkade visst somna på soffan efter träningen. Fy tusan vad jobbigt mrl-passet var idag. Svetten droppade åt alla håll och kanter. Efter en timmes slit så avslutas passet med en hel låt tillägnad plankan, mysigt ;)
Sitter och kollar på favoritprogrammet Plastikdoktor 90201 nu, sen ska jag ge sängen ett försök. Kommer bli tokig om jag inte somnar normalt snart. Godnatt på er!


Imorse...

När jag klev upp halv åtta idag, så såg det ut såhär utomhus. Ett par timmar senare så är det varmt och strålande sol. Väderguden måste tydligen känna sig ombytlig ibland.
När jag hade varit på mitt möte så kände jag mig mest irriterad, men ett brev i brevlådan senare så kändes det bättre igen. Passade på att spendera lite till i solen och fixade i ordning min lilla uteplats. Tomt utan blommor, men det går iaf att sitta där nu.




Sömnproblem...

Varför kan jag inte somna på nätterna? Så himla jobbigt, finns inte mycket som är så stressande som att inte kunna sova när man måste. Man ligger liksom och gluttar på klockan, och ju mer den blir desto mer stressad blir man. Jag har haft problem att somna i flera veckor nu, hela dygnsrytmen blir förstörd. Tror att jag stressar upp mig ännu mer nu är jag ska sova eftersom jag vet att det går trögt. What a mess...
Nu ska jag snart bege mig ner mot stan, har ett möte. Tänkte för första gången på två år ta bussen ner eftersom det spöregnade, men nu är solen framme igen. Inga ursäkter alltså :)


Cake pops...

Var det som jag bakade tidigare idag. Blev så sugen att testa när jag såg receptet på en bakblogg (tror den hette mirabellcupcake) för ett tag sen. Tycker man inte om Ballerina Kladdkaka så gillar man dom inte, men jag tycker att dom blev hur goda som helst! Söta att titta på och roliga att bjuda på :)





Somna om...

Det är så sjukt skönt att få sova lite, lite till. Jag somnade faktiskt om på soffan en liten stund, så nu kanske inte hela kvällen blir förstörd. Fast jag kan ju erkänna att ögonlocken känns lite tunga fortfarande.
Efter frukosten blev det lite bakning, visar resultatet senare. Nästa grej på dagens schema är träning, sen ska jag hem och titta på Eurovison-kvalet. Spännande att få höra lite låtar :)


Vaken sen kl 06. Inte okej... Jag gav upp ...

img_1690 (MMS)

Vaken sen kl 06. Inte okej... Jag gav upp att försöka somna om, och la mig med täcket i soffan istället. Roar mig med lite Vakna med the voice!


Mums...

Har stekt på en sån här ikväll. Mumma vad gott! Synd att det gnekar lite när man tuggar bara, haha!





Dekoration...

Har suttit och läst en bok om tårt och kakdekoration under eftermiddagen. Jag fick den av mamma för ett ett tag sen, hon tycker att jag ska bli konditor. Jag tror att jag skulle älska att jobba med själva dekorationsdelen, men baka småkakor kl 5 på morgonen är inte mitt ideal. Jag skulle vilja lära mig allt om dekoration, sen kanske ha ett eget företag där man kan göra beställningar. Bröllopstårtor m.m. Jag tycker att det verkar lite svårt att hitta nån bra utbildning bara, verkar inte finnas nån i den här staden. Speciellt inte om man vill skippa bagarebiten. Usch vad tråkigt att baka bröd, blä... Äh, jag vet inte. Får leka hemmakonditor så länge.


Snart är det dags för gymmet igen. Får ta i lite extra för att kompensera drickat i lördags ;)





Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram...

Den här sängen spelades i mit huvud hela dagen igår, ända sen lördagskvällen. Sjukt frustrerande! Hade äntligen glömt bort den tills Sandra skickade ett sms med texten, haha! Tack Sandis för ännu en dag med denna vackra sång ;)





Söndag...

Jag uppdaterade faktiskt tidigare idag, men det försvann och då blev jag arg, haha. Ordet error är väldigt störigt. Kul var det iaf igår, dansade till stängning. Love it!
Söndagen har spenderats i soffas tecken och med dom sista tillgängliga avsnitten av Off the map. Nu är det BB, undrar vem som åker...









Snart här...

Hmm, Mickis kommer ganska snart och jag sitter utan kläder. Kanske borde göra nått åt det? Eller så får hon ta mig som jag är, haha. Det kommer bli lite mat, lite sminkning och lite dricka. Sen dyker det väl upp ett par personer till, om vi inte träffas ute. Ha en toppenlördag!


Change of plans...

Det blir ingen städning, det blir filmkväll med Jessica istället. Oj, vad synd... ;) Får städa imorgon istället, dra mig ur sängen i tid. Jag ska lyxa till det med B&J tror jag, är nog dags att testa nån av dom nya smakerna nu.
För övrigt så fick jag lite gjort på stan. Hittade en jättefin skjorta till pappa, kom ihåg både systemet och strumpbyxorna. Hann till och med sitta på Charm en halvtimme med Mickis, och hämtade mitt paket efter. Jag ska ut och shaka bootyn med Mickis och co imorgon. Skulle egentligen på Julias födelsedagsfest, men då Jessica vart tingad på annat håll, så går inte jag heller. Jag tycker att det är sjukt jobbigt med fester där jag inte känner någon speciellt om jag går ensam. Födelsedagsbarnet har ju andra att underhålla också! Var ändå sugen på utgång, så en sådan får det bli.

Pappa ringde nyss och frågade om klädråd inför kvällen. Han ville kolla med mig för han vet att jag har bra smak, sa han. Kan vara för att det är jag som har köpt halva hans garderob, haha! Tror jag måste lura hit honom imorgon så han kan få presenten. Kommer passa perfekt på hans födelsedagsgrillfest!


Måste det och måste det...

Så många måsten, zzz... Jag måste storstäda, jag har en toning som måste slängas i håret, jag måste till Systembolaget, jag måste hämta ett paket, måste köpa födelsedagspresent. Just nu sitter jag bara och vet inte riktigt vart jag ska börja. Tror att jag får rycka upp mig och gå ner på stan, för då försvinner dom flesta måstena. Städa kan jag ju göra efter. Men det finns ju ett helt nytt Greys-avsnitt att titta på också... Haha.


Nu finns dom...

Nu finns bikinitrosorna också. Att man kan bli lycklig av så lite. En hel bikini för 100kr är inte helt fy skam, inte när det råkade vara min drömbikini heller :)




Som jag har letat...

Som jag har letat efter den gula bikinin som släpptes på H&M idag. Jag såg den på Kenzas blogg när hon var på solo-plåtning i Dubai, men har inte haft en aning om vart den kom ifrån. Jag har letat, letat, letat och letat lite till. Igår såg jag helt plötsligt en ny reklam för bikinisar på H&M, och voila, där var den! Hade aldrig gissat att den skulle vara så sjukt billig (50kr), och att den kom därifrån! Förstod att dom skulle släppas idag, vilket stämde, men vart är den gula bikinitrosan? Alla andra bikinisar och färger finns, men inte den gula trosan. Är det ett skämt? Den kan väl för fasen inte ha tagit slut på två timmar, bara den färgen? Jag beställde en annan trosa till istället, så jag hoppas nu att färgerna stämmer bra ihop.





Grattis...

Till Sundsvall Dragons som nyss tog SM-guld! Superkul att vi har ett lag i nån sport som faktiskt kan ta guld. Kanske skulle ta och kila ner på torget imorrn och kolla på när dom firas. Kan vara kul även om jag inte är särskilt basketintresserad.


Nån som...

Behöver en disktrasa, kanske? Haha, ni skulle ha sett Sandras min när jag lassade på i korgen. Allvarligt, dom sålde ut dom för 2kr styck (per förpackning), och jag älskar dom här trasorna. Det finns för tusan inga vettiga, rosa annars. Nu har jag iaf 44 nya, så det bör räcka ett tag ;)





Song Beneath the Song...

Ikväll sändes det så kallade "musikalavsnittet" av Grey's Anatomy. Det var det avsnittet som jag grät floder till i helgen, fy tusan så sorgligt det var. Tjejen som bölar till Biggest loser klarar inte av sånt ;)
En spontan tanke var kanske: Wow, vilken pipa Callie har! Jo, så tänker man nog. Ändå tills man får reda på att hon var musikalartist på Broadway innan Grey's. Hon har även tagit ton i serien förut, hon sjöng tex Silent night i säsong 6. Ni kanske kommer ihåg avsnittet då läkarna äter julmiddag ihop, den spelas där i början. Hur som haver, jag älskar när hon sjunger The Story. Himla fin låt.
Även dom andra imponerade verkligen, speciellt Kevin (Owen) och Chyler (Lexi). Tänk att så många kan sjunga, jag vill också.






Mätt i magen...

Nyäten. Gud så gott med riktig middag och i en normal tid. Det här med middag är lite klurigt när man börjar träna relativt tidigt, tycker jag. Äter man innan så känner man sig som en betongklump, och efter så blir det så sent.
Passade på att göra extra mycket klyftpotatis, så att den ska räcka till kycklingen som jag fixade igår. Då slipper jag iaf det problemet i et par dagar.





Inställt...

Jag skulle göra nånting idag som verkligen ligger utanför mina ramar, men de blev tråkigt nog inställt. Jag skulle nämligen bada. Haha, vilken stor grej, va? Jag måste ta och inviga Himlabadet som alla andra, och tänkte följa med Mickis. Tyvärr blev lilla knodden sjuk, så det passade inte så bra. Nästa försök kanske det går bättre ;)
Det är faktiskt en stor grej för mig, jag badar aldrig i Sverige. Varken ute eller inne. Tror nog att vi får åka dit utan barn också, så vi kan testa relaxen. Låter inte helt fel måste jag säga!
Istället så har jag en dag för mig själv hemma. Inga måsten, ingen träning. Tänker inte gå utanför dörren överhuvudtaget. Ska passa på att laga mig en riktig middag med hemmagjord klyftpotatis, kyckligfilé och sås. Mums! Måste köra all in när man har tid.


Kallt...

Jag misstänker att mitt kylskåp är lite för kallt... ;) Nu har jag stekt en påse kycklingfilé, diskat, skurat ugnen och hackat is ur kylskåpet. Nu då? Kanske ta det lugnt och titta på Plastikdoktor... 







Lisbeth Dahl...

En av mina stora favoriter när det gäller inredning är Lisbeth Dahl. Nästan allt därifrån är saker som jag skulle kunna inreda mitt hem med. Nu får det mesta tyvärr inte plats, kanske lika bra ;) Här är lite saker ur min lilla samling.










Jag vill baka allt...

Det finns så sjukt mycket recept på godsaker, och jag vill typ testa allt. Blir alldeles till mig när jag hittar nånting som låter galet gott. Problemet är att jag helst inte vill baka utan anledning, för då är det lätt att äta allt själv = not good. Av den anledningen skickade jag med pappa en påse kakor från igår, när han var här nyss. Skulle behöva lämna resten hos mamma, dom uppskattar mina bakverk, haha!

Ikväll blir det Step, Core och antagligen lite band efter det. Peppaaaaa!!!


Men kakorna blev bra...

Fina, fina kakor! Jag la choklad på utsidan av smetklickarna det här gången, så dom ser extra chokladiga ut. Syns inte den så ser det mest ut som enorma pepparkakor, även om det smakar bra. Ja, så nu sitter vi här. Mina 26 kakor och jag.





Today...

Gissa vad jag har gjort idag? Precis, tränat! Ett Body pump-pass blev det, och 40 min på bandet efteråt. Jag väntar fortfarande på att det ska bli kul, men jag ger iaf inte upp. Än... Hur gärna jag än skulle vilja ligga hemma på soffan istället, så pallrar jag mig dit flera kvällar i veckan och kör minst ett pass plus bandet efteråt. Jag känner mig faktiskt ganska stolt.
När jag kom hem blev det lite sen middag och sen blev jag väldigt sugen på att baka kakor igen. Sista kakorna är i ugnen så, så snart kan jag roa mig med nått annat. Ett avsnitt Off the map, kanske?


Jag filéade precis mitt finger...

Aj... aj... Hur bra är det att fånga en kniv som man tappar med fingrarna? Inte så himla bra! Som tur var så skar jag mig inte särskilt djupt, utan skar bort det ytliga skinnet istället tvärs över. Förra gången jag bakade så la jag plåten på min arm och brände mig, likså hos mamma när jag tog i en het plåt med fingrarna. Jag fattar inte, allvarligt finns det nån diagnos för klumpighet?





Bränd arm


Underbara avsnitt av Grey's...

Idag har jag kollat ikapp dom avsnitt av Grey's som har lagts ut. Jag lovar er, det händer spännande saker när som helst nu. Jag grinade så mycket att min filt blev alldeles blöt, musikalavsnittet är grymt. När jag hörde om deras sjungande avsnitt så trodde jag att det skulle vara nånting fånigt, glatt och irriterande, men så var det inte. Mer åt det vackra och sorgliga hållet faktiskt. Nu ska jag inte avslöja för mycket, ni får se själva. Grey's är verkligen speciellt. Det finns inte många avsnitt som lämnar mig oberörd.
Det mesta av dagen har gått i seriers tecken, hade mycket att komma ikapp. Både Grey's, Off the map, Desperate och The secret life of the american teenager. Sen fick jag ett städryck och började skrubba köksskåpen istället. Det är nått visst med städning på kvällar och nätter...


1a maj...

Japp, första maj idag, nu måste jag skynda mig ner och demonstrera!! Hörs sen! Skojar bara, innan jag skulle. Men ändå, det är maj! Snart sommar på riktigt, och nu börjar årets 4-5 månader som man verkligen kan leva livet, innan vinterdeppigheten kommer igen. Förmodligen kommer jag inte ha riktig semester men hoppas på hyfsat med lediga dagar ändå.




Mums...

Titta så fint det har bakats idag! Två sorters chocolate chip cookies som är alldeles sega innuti. Bra gjort av mig och Sandis måste jag säga. Vem behöver festa när man kan dricka mjölk hemma?





RSS 2.0