Tröttare än tröttast...

Det är inte nådigt att kliva upp 5.20 på morgonen. Det gick ganska bra på förmiddagen, men nu känner jag mig helt knäckt. Måste nog ta en nap på soffan sen! Det var iaf hur mysigt som helst att gosa med lilla bebisen, en riktigt söt liten knubbis är hon :)
På eftermiddagen har jag fortsatt att pyssla med julklappen som jag började med igår kväll. Tror att det kommer bli bra, eller jag hoppas det iaf. Kan tyvärr inte skriva vad det handlar om eftersom det är en julklapp till Jessica. Risken finns ju att hon läser ;)





Blev det vår igen?


Upptagen...

Jag har varit borta hela dagen, och hela kvällen har jag suttit med datorn och jagat julklappar. Jag håller på med en alldeles speciell just nu, som jag har svårt att slita mig ifrån. Tyvärr börjar det bli dags eftersom jag måste kliva upp svintidigt imorgon. Det är det jobbigaste med personalmöten! Efter mötet ska jag åka med kollegorna till vår mammalediga chef och snusa bebis :)

Frödinge...

Det finns en köpekladdkaka här i världen som är sjukt god. Dom flesta vet att den finns, och dom flesta gillar den. Nämligen Frödinge kladdkaka. Mums... Nu för tiden har det verkar rasslat in nya sorter känns det som, och jag är inte sen på att testa när jag hittar dom. Den senaste som jag har smakat är kladdkakan med chokladgrädde och belgisk choklad. Behöver jag säga mer? Säkert för söt för vissa, men inte för mig! Sen har jag även köpt säsongens smak, kladdkaka med pepparkakssmak. Den har jag inte testat än, men den bör vara god den med. Sen gillar jag även deras lilla minikaka med mjölkchoklad (finns i tre smaker) som är lite dyrare. Minuset med den kakan är faktiskt att den är väldigt liten. Vet inte riktigt hur man ska lyckas vara fyra stycken som delar på den, om man inte äter som musar. Men det är ju enligt mig ;)

Halt...

Det kändes jobbigare än vanligt att pallra mig ner till gymmet idag. Kanske för att det är måndag, kanske för att snön har blivit till is på gatorna. Jag är verkligen livrädd för att halka och göra illa mig, sitter i sen jag halkade omkull en vinter och slog upp ett stort hål i hakan. Det blev akuten och stygn den kvällen, istället för andra helgnöjen!
Nu har dom bytt bokningssystem på gymmet, så jag och Sandra stod där som två ufon innan jag frågade om hjälp. Faktiskt väldigt bra för man fick nya medlemskort som även fungerar som nyckelkort. Mindre att hålla reda på! Ett minus var den snygga webcambilden som man så fint fick posera till ;)
Imorgon ska jag åka med Mickis till Birsta igen. Hon skulle dit imorgon, så jag frågade om jag fick följa med. Tänkte köpa den där superbra julklappen som jag har skrivit om tidigare, den är verkligen för stor för mig att ta på bussen ensam.

Tips...

Om ni, precis som jag, råkar älska hamburgekedjornas Mozzarella-sticks och Jalapeno-ostbollarna, så har jag goda nyheter. Det finns att köpa i affären nu och jag hittade mina påsar på Ica. Mums!

Sen blev jag lite gladare...

Fick även det här brevet med posten, och det gjorde mig faktiskt lite glad.

Det är inte bara ljusen som brinner...

Jag tror att det kommer brinna för mig snart också, jag känner mig väldigt arg och irriterad. Jag ringde Försäkringskassan idag eftersom jag inte har fått mina pengar därifrån än, och det har gått ett par veckor som det ska. Man kan säga att jag i princip stämplar upp min jobbtid, fast med FK istället för a-kassan. Hur som helst, när jag ringde så fick jag till svar att mitt intyg måste kompletteras för att jag har skrivit under med fel datum. Men när tjejen på kundservicen kollade så kunde hon inte se att jag hade gjort något fel, förutom att jag skriver datum tvärtom många andra, med dagens datum först. Så även fast inget var fel så kunde hon inte hjälpa mig med utbetalningen eftersom ärendet redan hade hamnat hos en handläggare.
När jag kollade posten idag så såg jag att jag faktiskt hade fått brev därifrån med begäran om komplettering. Fine, tänkte jag, tills jag faktiskt läste i pappret. Där har handläggaren skrivit att jag har skrivit under med datumet 10e december, och det godkänns inte eftersom det inte har varit än. Sen kollade jag på kopian av mitt intyg som hon skickade med, och det var då som jag började känns mig väldigt, väldigt elak. Jag har inte alls skrivit fel, det är hon som inte kan läsa, dumma blindstyre. Det står tydligt 10-11-2011, så det är hon som har läst galet. Att jag ska få vänta på mina pengar för att ett klantarsel inte kan läsa riktigt gör mig rikitgt förbannad!

Ljusstake...

Känns som att jag är den enda som inte kör på blockljus i år, jag nöter vidare på min kära Sia-stake.

Från jobbet...

Var en ganska lugn dag på jobbet, även om det börjar märkas att det närmar sig jul. Dock var det nog många som valde stan idag eftersom julskyltningen är där. Jag känner mig lite bitter över att missa den faktiskt, ifjol var det så satans kallt så man kunde verkligen inte njuta.




Köpte en ny klänning på Åhléns igår :)


Renar...

Har två nya husdjur hemma, fina och rumsrena är dom ;)





Grinchen...

Jag är förjäkla kluven idag. Imorse när jag såg snön så tänkte nej nej nej. Sen tänkte jag att med tanke på julskyltningen och advent så var det rätt trevligt ändå. Ända tills jag gick utomhus, då började svordomarna rulla i huvudet. Varför ska det alltid envisas med att snöa i motvind? Jag hatar att bli snöpiskad i ansiktet och jag hatar att bli blöt. Jag känner mig som Grinchen som förstör allas julstämning, men jag hade då inte gråtit en endaste skvätt om snön hade väntat i typ två veckor till. Varmt är det iaf, så jag tror som sagt inte att den kommer ligga kvar hela tiden. Då blir det väl en grön jul istället bara som ett hån, haha! Där ska jag vara tydlig och säga att jag verkligen vill ha snö över jul och nyår, sen kan den gärna försvinna i februari nån gång. Och, ja jag tycker att det är fint med snö.




Också kom första snön på självaste 1:a adv...

img_1107 (MMS)

Också kom första snön på självaste 1:a advent och vår stads mysiga julskyltning! Ganska fantastiskt inprickat måste jag säga! Tror att alla har skrivit om det på fejjan, haha! Fast jag tvivlar på att den kommer ligga kvar sen!


Stackars liten...

Stackars lilla vovve, jag blir alldeles ledsen. Väntar på husse/matte i flera månader men ingen kommer.






Lördag...

Det blev en sen tur ner på stan idag, och jäklar vad mycket folk det var. Tror att julshoppingen börjar dra igång på allvar nu! När jag kom hem så julpyntade jag lite till, och sen kom Sandra hit. Vi beställde pizza till Så mycket bättre, och sen har vi även hunnit med The Walking Dead. Nu tror jag att jag ska stirra lite på dumburken ett tag till, sen blir det sängen. Ska jobba imorgon, men börjar sent! Kanske hinner glutta lite på julskyltningen innan om man inte blåser bort. Ryktas om snöstorm! Godnatt på er :)


Träning by H&M...

Jag passade på att utnyttja lite bonuscheckar på H&M när jag köpte träningskläder, det känns lite mindre jobbigt då. Tycker inte att det är jättekul att köpa sånt, men det behövs. H&M har egentligen ganska lite att välja på, men jag tycker ändå att jag hittar mest där. Nu blev det två superbra sportbhar, ett par nya byxor och två vanliga toppar från Cubus. Jag har en hel del träningslinnen, men på vissa pass föredrar jag en vanlig, lös t-shirt.







3 pinnar...

Lite shopping blev det faktiskt, men bara träningskläder. Zzzznark så tråkigt! Fast dom var ganska fina ändå, slänger upp bilder sen. Annars blev det bara lite nödvändigt ont från Make up store och Coop. Funderar på om jag ska ta en liten sväng ner på stan imorgon och kika i lugn och ro. Vi hade lite bråttom, jag och Sandra, eftersom vi skulle på hockeyn ikväll. Det var riktigt kul på matchen tycker jag, och så härligt med tre nya poäng. Sandra kollade himla chockat på mig varje gång jag skrek, trots förvarning om min hockeyhets, haha!
Nä, man kanske skulle ta tag i räkningarna nu och se om det blir något över. Annars är det ingen idé att traska ner på stan ;)




P.S Till er sundsvallsbor (eller er andra också givetvis) som önskar att ni hade fått se Chris Medina live med sin What are words (tänker på hans Idol-uppträdande), så kommer han faktiskt till Birsta City den 6:e december kl 18.00. Skivsignering ska det också vara, tror jag

Shoppa?

Får man shoppa nu? ;)


Nattinatti...

Jag känner mig ganska slut efter dubbla pass på gymmet ikväll, så nu kallar nog sängen. Imorgon blir det som sagt Birsta på dagen och hockey på kvällen, om allt går som planerat. Det kliar lite i shoppingfingrarna faktiskt, var ett tag sen jag köpte något roligt till mig själv. Strössel räknas inte ;)
Godnatt!

Till sjuk(syrran)...

Min syster Karolina är utbildad sjuksköterska, barnmorska to be. Jag har hittat en riktig liten pärla till webbshop, där dom säljer massor av saker till vården. Fast i lite roligare upplagor! Det är lite si och så med julklappsköpen till syskonen, men detta ska iaf Karro få, nu när vi för en gångs skull faktiskt firar julafton tillsammans. Det är alltså en penna, pennfodral så bläcket inte fläckar ner kläderna, och även en sjuksköterskeklocka som man fäster på vårdkläderna. Självklart ska hon få rosa! Billigt, sött, passande och bra :)








 

vårdväskan.se

Till Julbakningen...

Eftersom det är jag som ska baka till jul, så har jag spenderat några dagar med att tänka ut något riktigt bra. Jag tror faktiskt att jag satsar på muffins, fast i riktig julanda. Pepparkaksmuffins och saffransmuffins ska jag minsann testa att baka, låter onekligen gott. Jag älskar ju lussebullar och mjuk pepparkaka är gott, så det borde fungera. Jag ser framför mig hur mitt muffinsträd står som en fin centerpiece mitt på dessertbordet, haha. Sen gissar jag på att min familj säkerligen vill ha något chokladigt, så det är väl inte heller omöjligt. Är sugen på att testa studenttårtan jag gjorde i somras igen. Nu har jag iaf klickat hem lite passande strössel också. Ska det va, så ska det va ;)







Och jag var 17 år...

Titta mitt hår, hur kunde jag klippa av det? Det där är även min naturliga hårfärg, jag var ungefär 10 år på bilden. Jag hade så himla långt hår under min uppväxt (till midjan), men sen fick jag för mig att klippa av det. Sen dess har jag aldrig lyckats lika bra med att spara ut det igen. Slänger även in en bild som visar hur jätteblond jag faktiskt var en gång i tiden (när jag var 17). Mina nya vänner har lite svårt att föreställa sig ;)

Way back...

Jag hittade gamla foton i en låda som jag rensade nyss, Gud vilka bilder jag hittade! Bland annat den i inlägget innan. En av dom mest intressanta är kanske den här (Sandra, dont kill me) från dagis. Det är Evelina, Sandra och jag, haha! Vi visste ju inte att vi hade gått på samma dagis förrän jag satt och bläddrade i ett fotoalbum hos Sandra när vi gick i gymnasiet. Då kom helt plötsligt såna här bilder upp.

Idag är det...

En månad kvar till julafton. Jag längtar! Fick höra helt oväntade nyheter nyss också, nämligen att Karolina, Fredrik och barnen ska fira jul med oss i år. Det har bara hänt... typ aldrig! Kul att fira jul med barn, då kanske det måste komma en tomte också ;)
Karro & Fredrik för ca 16 år sen ♥

Jul överallt...

Till och med allt som dimper ner i brevlådan är julinspirerat, inte konstigt att man börjar känna stämningen tidigt. Nu ska jag kika lite i min nya tidning och Åhlens-utskicket. Kan ju finnas nått spännande! Sen blir det sängen så dygnet inte vänds helt. På fredag blir det Birsta med Sandra på dagen, och hockey på kvällen. Ska bli kul!

Det är detaljerna som gör det...

Här är lite av det som jag har slängt fram än så länge, resten ska jag åka och hämta imorgon. Fast det känns lite väl tidigt att ta fram riktiga julsaker egentligen, men annars hinner man knappt ha dom framme. Sen har jag ju inte röda saker heller, utan det är grått, vitt och rosa. Precis som i vanliga fall.

Mer jul...

Jag har en galen träningsvärk i rumpan sen jag pysslade igår. Jag satt på golvet i alla möjliga och omöjliga vinklar i flera timmar, så det lär vara därför, haha! Det tog verkligen en evighet att bli klar med pappret till bordet, trodde aldrig att jag skulle bli klar. Men så blir det väl när man ska klippa och klistra typ 100 stjärnor för hand, och dessutom få till en fint mönster. Jag bytte även gardiner, tog fram adventsljusstaken och tog fram julfiltar och kuddar till soffan. Ska slänga på mina nya rensängkläder sen. Måste även åka till pappa och kolla igenom mina julsaker, så det riktiga pyntet kan komma fram någon gång. Men innan allt det så blir det en tur till gymmet!

Birsta...

Idag var jag och Mickis till Birsta och drog alla butiker vi kunde komma på. Sånt som man inte kan göra utan bil, speciellt inte om man ska handla. Det blir liksom ett alldeles för stort område. Jag köpte ingenting förutom hörndekoren till bordet, men Mickis handlade för oss båda, haha! Mycket slingor och stakar som ska upp i ett helt hus, jag har ju inte det delikata problemet! Hittade även en perfekt julklapp till mamsen, men jag vet inte om hon kommer kunna använda den så som jag vet att hon vill. Tror att jag och syrran köper den ändå, också får dom lämna tillbaka den om det inte blir bra. Jag har verkligen julklappsångest nu, fantasin börjar tryta eftersom det alltid är jag som fixar alla presenter året om.
Till en helt annan sak nu. Jag och Sandra ska kanske bli sambos (på kompisnivå som ni kanske förstår, haha), spännande! Men vi får se hur det blir, inget är bestämt än.

Resultatet! Vinterskrud på bordet, check :)

img_9594 (MMS)

Resultatet! Vinterskrud på bordet, check :)


Jag håller på att pyssla för fullt just nu...

img_2093 (MMS)

Jag håller på att pyssla för fullt just nu. Undrar vad det ska bli ;)


Alfooooooons...

Den här helgen har Alfons halvt drivit mig galen, haha. Han har varit runt fötterna på mig hela tiden, och han vägrar gå ut ur rummen när man säger till honom. Idag har jag hjälpt mamma med lite städning av båda badrummen och han var ivägen konstant. Känns verkligen som jag har sagt Alfoooooooons!! hela dagen. Tur att han är söt iaf, min lilla badrumsockupant! Förutom det så har jag städat hallskåpet, mammas garderob (läs: slängt en hel del skit) och dessutom snaggat Anders. Jag har blivit hans barberare av nån anledning, sen vi köpte hans rakmaskin för nån jul sen.
Vi har faktiskt julpyntat en hel del också sen igår, inte så mycket tomtar, men en hel del rött. Nu är det jul här i vårt hus ;)

Krans...

För några veckor sen köpte jag en ny vinterkrans. Den jag har haft innan är egentligen mammas, så tänkte att hon kan få tillbaka den. Den är ju riktigt fin sen jag gav den en makeover. Nu längtar jag faktiskt tills jag får svida om till vinterstass hemma. Jag ska spraya mitt fönster, klistra upp ett par silvriga snöflingor, ta fram den nya ljusstaken, sängkläderna med renar, byta filtar till gråa med julbockar på, hännga upp julgardiner (jag som aldrig byter gardiner)... Ja, all in i år faktiskt. Sen har jag ju julstjärnorna och God jul-bokstäver m.m. Fattas bara något bra omslagspapper eller liknande som jag kan ha på glasskivorna i mitt vardagsrumsbord. Känns inte som småblommigt kommer passa in så jättebra.





Lite vinterstämning...

Frost kan ju faktiskt vara väldigt fint om det sitter på rätt ställe. Nu för tiden kan man köpa sin egen frost på burk. Låter ganska sjukt, men sant. Precis som att det finns spraysnö så finns det alltså sprayfrost. Jag har ägnat en timme ikväll åt att provspraya fönstren hemma hos mamma. Det blev riktigt coolt efter ett tag när mönstret i frosten hade fixat till sig. Det tar alltså en stund innan det fina kommer fram. Jag tycker iaf att det är supermysigt att spraya fönstren vintertid, och det skymmer även lite insyn!



Såhär ser det ut från början, innan mönstret i "frosten" har bildats.
Sen blir det såhär läckert efter ca en halvtimme!
Mammas fina kök :)

Busy doing nothing at all...

Har inte så mycket att skriva om när jag inte gör så mycket. Blir lite same same faktiskt. Idag har jag roat mig med dubbla pass på gymmet och sedan en fika med Sandra och Jessica. Ingen kaka dock, vi åt faktiskt middag. Även om jag tror att den där jädra kladdkakan skulle ha smakat mycket bättre...
Nu blir det serier på datorn för hela slanten, vet bara inte riktigt vad jag ska börja med.

Filmen...

Var så bra ♥ Himla jobbigt att vänta ett år på nästa del när den faktiskt redan är inspelad. Till sommaren hade väl ändå varit tillräckligt lång tid att vänta. Eftersom jag har läst alla böcker så vet jag visserligen vad som händer, men det är inte samma sak som att se rörliga personer på duken. Om jag inte hade läst dom så skulle jag ha varit väldigt frustrerad just nu.
Imorgon blir det nog en tur på stan eller Birsta, lutar mest åt Birsta. Måste lämna tillbaka den där tunikan från H&M. Den känns inte bra på, så lika bra att göra en retur. Sen ska jag även träna eftersom jag inte har kunnat gå än den här veckan pga jobb och bio, så dubbla pass får det bli. Nu kallar dock sängen, men vi hörs nog imorgon ;)

Mysig & Stickad...

Jag hittade världens mysigaste klänning igår. Eller tröja om man föredrar det, men den är tillräckligt lång för att ha som klänning iaf. Jag får en bild av fjällstugor, Uggs och tända brasor, men jag inte direkt något sånt inplanerat, haha. Kanske invigs redan ikväll i vinterrusket. Visst är det konstigt att säga vinter när det är grönt på backen? Men det är ju inte direkt höst längre heller...

Sent...

Jag är fortfarande vaken, fast klockan tickar väldigt sent. Jag har suttit och tittat på ett avsnitt The secret circle, följt av två avsnitt (e8 och e9) Grey's anatomy. Har dom någonsin gjort ett avsnitt där man inte gråter? Usch... Ni som följer den svenska säsongen ligger ju lite efter, så jag ska inte avslöja något. Nä, det börjar nog bli dags för sängen för mig med, lär läsa ett par sidor innan det är sovdags. Tur att att jag är ledig imorgon och inte har andra planer än bion :)
Godnatt!

Stort ska det va....

Till min stora-halsband-samling. Från hm.com.

Snart dags...

Nu har mamma bakat lussebullar och jag är inte där. Jag som var den som krävde att hon skulle göra det redan i november, haha. Jag längtar tills jag får sätta tänderna i en, för mamma gör verkligen världens godaste lussebullar. Till något annat. Imorgon får jag äntligen se Breaking Dawn - Part 1 och jag längtar verkligen. Känner mig ganska fånig faktiskt, men dom är ju så bra. Snygg-Edward ;)

Fixade naglar...

Jag fixade till naglarna lite extra inför helgen, dom är oftast skabbiga med flagnat nagellack annars, haha. Billigt och bra med hemmakit när man vill ha fransk manikyr :)





Söndag/Farsdag...

Det blev ingen jättesovmorgon i söndags direkt, bara att skutta ur sängen till den ljuva väckarklockan. Det hanns med en hel del måste jag säga, men den största planen var faktiskt att åka hem till mormor och morfar. Det känns viktigt att följa med det nu när dom börjar bli så gammal, man vet aldrig vad som händer. Innan dess kom pappa förbi och hämtade sitt paket och lämnade tårta till mig. Lite tvärtom kanske, men dom har renoveringskaos hemma.
Morfar frågade på en gång om jag hade färgat håret, bra jobbat för att vara en karl på 70+, när dessutom ingen annan än Carina märkt något innan! Moster frågade om inte jag kan baka till julafton, och mormor vill att jag ska baka till morfars födelsedag i januari. Så nu har jag två nya beställningar att göra, måste bara klura på vad jag ska hitta på :)
Efter fikat hos mormor och morfar så var det dags för middag på Max med mamma och Anders, sen följde jag med dom hem. Jag och mamma skulle baka Lussebullar, men det blev inte så. Min kusin Therese ringde nämligen och sa att dom var i Sundsvall, och dom ville hälsa på. Så på kvällskvisten fick jag besök hemma hos mamma av Therese, Jesper, Sofie och Jonathan, roligt :) Ännu mer fika, snacka om matkoma! Jesper och Therese frågade om jag inte ska hänga med dom till Filipinerna i vinter, och gaaaaaah, jag vill. Jag blir så avundsjuk, så jag kan inte ens prata om det ;) Tyvärr är inte mitt bankkonto med på noterna just nu, men jag lovade att jobba på att vinna på Triss!

Lördag...

Hmm, det måste vara ett tag sen jag inte bloggat på en hel helg. Jag ber om ursäkt, men till mitt försvar så ska ni veta att jag har försökt mobilblogga. Som jag har nämnt tidigare så har jag stora problem med bloggappen.
Det blev iaf utgång med Mickis på kvällen, och slutet på kvällen lär vi inte glömma på ett tag. Vi blev inlåst mellan en gallergrind, ca två meter hög och en portingång typ kl 3 på natten, haha. Man får ju snilleblixtar ibland när man är onykter, och vi fick för oss att utforska stadens boenden när vi lämnade krogen. Vi kommer fram till gallergrinden och ser att den står på glänt, så vi går in och kikar in lite genom den rätta porten som är låst. När vi ska gå därifrån så ser jag hur Mickis tar tag i grinden (det utspelar sig i slow motion i mitt huvud) och drar den åt fel håll så den låser sig mitt framför oss. Nu kan ni tänka er min reaktion i slow motion också, typ: Neeeeeeeeeeeeej, med förskräckt min. Vi står och stirrar på grinden, börjar rycka i den lite smått hysteriskt och ser bara nyckelhålet som skrattar åt oss. Här börjar vi bli lite oroade faktiskt.

Mickis: Vi måste ringa polisen!!
Jag: Aldrig! Dom kommer sätta oss i fyllecellen!
Mickis: Nej, det kommer dom inte, vi måste ringa polisen!
J: Nej, nej, nej, dom kommer klä av oss naken! (här började jag få bilder i huvudet av att jag skulle få skämmas halvnaken framför halva poliskåren i mina tanttrosor) Hur fan ska vi kunna förklara att vi står här?
M: Men vad ska vi göra då, klättra eller?
J: Näää... (vi tittar skeptiskt på den höga grinden) Åh Gud, Åh Gud, Åh Gud... Tänk om *...* kommer nu!(kanske ska nämna att det visade sig att en mycket olämplig person bodde i huset, haha)
M: Dra på dig luvan... DRA PÅ DIG LUVAN!!!! (bäst att göra som hon sa)

Följ av lite mer Åh Gud, åh Gud, och hyperventilerande. Och bilder av hur tidningsbudet skulle hitta oss som två isglassar ihopkurad i en låst portuppgång på söndagmorgon. Till slut hittade vi faktiskt en knapp som öppnade grinden med ett välkommet klick innan det hanns ringa till någon polis! Fy tusan vilken ångest, jag hade dött om det där personen hade kommit, haha! Nu kan jag inte sluta skratta istället. Det är faktiskt roligare om man vet vem personen är, och hela den historien, men det håller jag för mig själv ;)


Helg...

Äntligen helg tänkte jag skriva, men jag är ju faktiskt lite tvärtom som ska jobba imorgon! Ska sova alldeles strax...
Idag har jag varit med Sandra nästan hela dagen, fikat, ätit middag, uträttat ärenden! Imorgon ska jag nog ut om allt klaffar :)


Oj...

Kom på att jag har glömt att skriva något idag, har varit ganska upptagen faktiskt. Inte för att jag har gjort så mycket egentligen, men jag klev upp ganska sent. Råkade visst läsa ca 200 sidor i senaste shopaholic-boken innan jag somnade, så det blev väldigt sent inatt. Sen har dagen mest gått åt till stök i hemmet innan det blev ett ganska tidigt första pass på gymmet. Skulle ju sola också, men eftersom ena solariumet i stan är stängt, så är det galet mycket folk på det andra vissa tider. Det var helt fullt, så jag offrade mig idag, så Sandra kunde sola (hade lite bråttom till pass nr 2 på gymmet). Får göra det imorgon istället!

Julstjärnor...

Hittade väldigt fina plastblommor förra veckan, så jag köpte två buketter. Jag skulle bara testa dom i vasen, men sen kom jag aldrig längre, så dom står forfarande kvar. Tror faktiskt att jag lämnar dom där, det är ju nästan snart jul ;)




New in...

Jag köpte en ny top igår på H&M i stan. Den är verkligen superfin, men jag vet inte riktigt om jag gillar hur den sitter på. Fladdriga plagg gör ju mest bara att man ser ut som en stor fyrkant. Måste fundera lite till innan jag bestämmer mig, den är ju väldigt jag. Det här är anledningen att jag har massa plagg som aldrig används i garderoben. För fina för att lämna tillbaka, men känns inte hundra på.





Hemma...

Det blev en hemmakväll, kör dubbla pass imorgon istället. Ska passa på att sola lite också mellan passen, två flugor i en smäll liksom. Tänkte göra pizza till mitt serie-tittande, men hade för lite pålägg hemma. Gjorde istället en mackvariant med ost och salami. Så goooood kombination, älskar verkligen varma mackor :)






Velande...

Försöker deala med mig själv om jag ska gå till gymmet eller inte. Jag har verkligen noll lust, men jag gör inte mig själv en tjänst genom att stanna hemma heller. Känner mig lite deppig idag, så tanken på att gå ut och faktiskt anstränga mig känns väldigt jobbig. Speciellt när jag inte ens tycker att kvällens pass är särsilt bra. Men jag har ju ett tag till på mig att vela...

Paketinslagning...

Har handlat klart Farsdagspresenterna nu, känns himla skönt måste jag säga. Lika ångestframkallande varje gång, haha! Jag har även slagit in allt ikväll för att det ska vara färdigt sen. I brist på annat, så blev det väldigt somriga paket :)


Ny tv-serie...

Idag var jag nere på stan och lunchade med Mickis och Jessica. Mickis tipsade om en ny tv-serie som jag bara måste börja titta på. Om man gillar Pretty little liars, så ska man antagligen gilla denns också, och det räcker för mig. Tänkte börja titta lite senare ikväll redan!
Såhär står det om handlingen på nätet:
Serien handlar om Cassie Blake (Britt Robertson från Life Unexpected), som är en helt vanlig tonåring tills dess att hennes mamma dör i en tragisk ”olycka”. När hon flyttar in hos sin mormor till en liten stad hennes mamma flytta ifrån när Cassie var ett litet barn, möter hon en ny grupp av människor som verkar ovanligt intresserade av henne. När konstiga saker börjar hända runtomkring henne så förklarar de att de alla är ättlingar till kraftfulla häxor. De har väntat på henne för att kunna skapa sin nya generation av den s.k.Secret Circle!






Memory lane...

Har suttit och läst lite gamla blogginlägg nyss. Anledningen var att jag skulle kolla när första snön kom ifjol, jag var bombsäker på att den kom och låg kvar redan i oktober. Fan, jag hade fel. Jag hatar att ha fel, haha! Det snöade visst lite nån dag i oktober, men den snön som låg kvar kom den 9:e (10:e??) november. Sjukt mycket snö var det också! Jag som har känt mig så tacksam för att slippa snö hittills, men nu känner jag mig lite lurad ;) Äsch, jag vet att jag kommer bli lite charmad av snön i år också.
Iaf, jag la märke till ett par saker som jag faktiskt inte har tänkt på detta år. I oktober fyllde min blogg faktiskt hela fem år, grattis till oss! Fem långa år. Jag har så svårt att tänka på att jag ska sluta blogga någon dag, det är liksom en del av mig nu. Och häromdagen så var det årsdagen på min bilolycka. Det känns skönt att kunna släppa det så pass mycket att jag inte ens tänker på det längre (förutom att jag är bilrädd). Fast de kommer ändå alltid kännas lite som en turdag, det finns så många som råkar hemskt illa ut i samma typ av olyckor, och vi blev utskrivna på sjukhuset redan samma dag. Till och med ryggen känns bättre nu när jag tränar regelbundet :) Men ändå, tack igen till dig där uppe som bestämde att vi skulle få stanna kvar här ett tag till ♥







Den här bilden la jag ut på årsdagen ifjol.



Sämst program...

Men tar True Talent aldrig slut? Jag får spasmer bara jag ser namnet, så jävla sämst är det! Usch! Finns inte så mycket annat att se på ikväll heller tydligen. Kanske får börja på en ny bok, eller fortsätta med städningen istället. Kul... Först får det bli en sen middag!

Ni kanske minns...

När jag köpte min tanfärgade, älskade väska, så kanske ni minns att jag visade bilder på en annan också. Hade lite svårt att välja mellan dom då. Nu har jag köpt den också, så jäkla snygg! Var med på Midseason sale, så bara att lägga vantarna på en :)






Svettigt...

Det var en dålig idé att ta en dusch innan jag började ta tag i diskberget. Herregud, jag är alldeles svettig igen! Får dela upp mitt berg lite, har en litet diskställ så allt får inte plats. Det ska bli så skönt när allt är städat, det ligger som en tyngd på mina axlar att ha hemmet såhär. Har även två paket att hämta ut på ett väldigt opraktiskt ställe, men jag måste ta tag i det snart också. Hämtade mina nya sängkläder och adventsljusstakar förra veckan när jag åkte bil, men jag lyckades glömma ena ljusstaken. Dom skickades i olika paket, men det tänkte inte jag på. Jättefin var den iaf! Sen är det nog min muffinsduk som ligger och väntar också.
Till något hel annat nu. Jag uppdaterade min iphone till ios5 förra veckan, och det var det bästa på länge! Så himla grymma funktioner nu, och mycket smidigare. Tex att komma åt musiken och kameran genom att bara dubbelklicka på knappen, nya notiserna m.m. Skitbra helt enkelt! Nöjd att jag lyckades göra det helt själv utan att tappa allt också, typiskt mig att inte säkerhetskopiera rätt eller något sånt :)

Home alone...

Har inte suttit vid datorn nånting under hela helgen, men med blogg-appen så är det ju smidigt att få iväg nått inlägg ändå. Eller smidigt är kanske att ta i, jag och appen är ofta ovänner.
Nu är det tillbaka till vardagen igen, systrarna har åkt söderut och jag hem till mig. Tråkigt, helgen har gått alldeles för snabbt. Karro vet man ju aldrig när man lyckas träffa igen, hon kommer iaf inte till jul.
Jag ska försöka storstäda hemmet under veckan, sen blir det förhoppningsvis några kvällar på gymmet också! Annars ser det ganska lugnt ut på planeringsfronten :)

Helgen...

Jag köpte rosetter till Bedas lilla toffs idag, oj så söt hon blev, haha! Hittade även lite tygblommor med julstjärnor till mig själv. Kommer nog bli lite jul hos mig i år :)
Ligger i soffan och tittar på hockey nu, och väntar på att Evie ska komma hem. Måste få middag innan jag hungrar ihjäl, men det går segt! Karro dyker också upp mot kvällen, hon är på middag hos fadern sin!


10 minuter senare...


Blingbling...

Hittade ett par underbara, gröna örhängen idag på Cubus (dom andra köptes på H&M i sthlm sist), så dom fick allt åka med hem. Annars blev det inte något vidare roligt köp på stanrundan. Hittade inget som kändes tipptopp. Lunch blev det som skrivet tidigare, och köpte ut biljetterna till bion så det är klart. Nu ska jag bara hålla reda på dom i två veckor.

Helt knäckt...

Jag och Sandra pallrar oss ner i tron om att gå på ett helt vanlig mrl-pass på gymmet. Istället slutar det med en timmes pass med en PT. Alltså en personlig tränare. Riktiga instruktören var sjuk, och han kunde inte det passet, så vi fick alltså köra PT-övningar med en biffig PT-kille. Jag trodde att jag skulle dö. Det kom kräks i min mun i slutet av passet. Plankan var en av favoritövningarna för det kändes som att vila jämfört med vissa andra. Jag tror att min helg är förstörd nu, jag känner mig apatisk. Haha!

Off to bed...

Jag är så mör i kroppen, och har lätt träningsvärk precis överallt. Idag var det tungt på passet, men körde ändå extra vikter på benen. Duktigt av mig tycker jag. Jag har redan ångest för morgondagens benböj, plankor och utfall, fy tusan.
Under dagen imorgon så ska jag träffa Mickis, och vi ska äta lunch med Jessica. Känner att det var längesen jag tog mig tid att riktigt titta i butikerna, så det ska jag göra också. Speciellt i stan, är så sällan jag är där nu för tiden. Måste även inspektera Mickis nya iphone och se vad skillnaden är! Därför kallar nu sängen så jag kommer upp i tid imorgon :)


Bokat och klart...

Nu är biljetterna till Breaking Dawn bokade, om två veckor är det dags! Väntar med spänning :)





Present avklarad...

Tänkte strosa en stund på stan idag och kika lite, men jag blev fast på gamla jobbet och pratade med ex-kollegorna istället. Vi pratade om min bakning och att jag gärna skulle vilja jobba med det sen, men jag vet inte riktigt hur det går till. Hur som helst, en farsdagspresent hann jag iaf fixa, ett presentkit med David Beckhams Homme-parfym. Lite ungdomligt med Beckham kan tyckas, men den parfymen luktar verkligen karl. Typ rakvatten, så den kommer nog passa bra. Känns lite roligare än Axe tycker jag.
Dagens nästa punkt är faktiskt en lätt middag på Subway med Jessica och Sandra, sen ska vi träna mycket hårt på gymmet innan det blir slapp i soffan. Blir lite tv eller film med Jessica efter passet, så jag ser mer framemot det än själva träningen, haha! Men nu kör vi, näst sista träningsdagen denna vecka :)




Äntligen...

Idag är jag lite extra glad, för idag kom nämligen bevakningsstatus på En mini-shopaholic i mammas fotspår. Den har nu kommit ut, som jag har väntat. Det har verkligen tagit svinlång tid att släppa den på pocket, och jag vägrar att köpa den inbundna när hela serien är i just pocket. Det släpps även en ny fristående bok nästa år, men på engelska, så det dröjer väl ett bra ta innan den finns på svensk pocket :)




Dunderklumpen...

Hur klantig kan man vara? Jag gjorde mig en sen middag förut, mackor och Pucko (fantasin är inte på topp, haha). Det sitter en liten plastflärp i öppningen på pucko-tetrorna som har blivit väldigt svår att dra loss, så jag brukar peta ner den istället. Naturligvis hamnade den konstigt, så det sprutade pucko över halva golvet, kylskåpet och bänken när jag hällde i glaset. Det blir liksom ett ganska litet hål, så jag brukar ta i ganska hårt och trycka på tetran. Bara att torka upp allting alltså. Tog ett par klunkar och skulle fylla på glaset innan jag ställde in allt i kylen, och sen gör jag exakt samma sak IGEN. MY God, minnet är kort, hahaha... Jag är även den första att spilla ut min drink eller välta någon annans, och sölar alltid mat på mina kläder. Speciellt när jag äter hos mamma, dom sitter bara och väntar på mitt första spill. Mamma tar tom bort dukarna nu. När olyckan väl har hänt så suckar Anders och säger: jaha, nu är Magdalena här igen... Väldigt internt :)
Ikväll har jag lekt både med klockor och dyra krämer, så nu kallar faktiskt sängen. Försöker att inte vända på dygnet alltför mycket bara för att jag är ledig. Godnatt!


Gymmet...

Jag har haft en ganska skön dag idag. Vaknade rätt tidigt imorse, men jag kände att jag inte var riktigt redo att kliva upp då. Så jag la mig i sängen igen med en bok tills jag råkade somna om. Vaknade av att det lät som om någon borrade i väggen brevid mitt huvud, men det var bara nån granne som höll på med en bil. Tur det, klockan var redan över tolv!
Ikväll har jag och Sandra varit på mitt livs jobbigaste corepass. Fy tusan, jag var verkligen helt slut efter passet. Det är plankor och bryggor och gud vet vad, haha! Imorgon blir det Body pump ikväll, och lite Mage rumpa lår på torsdag om allt går enligt planerna. Sen får det räcka för den här veckan. Åker till mamma över helgen igen eftersom systrarna kommer hem och hämtar kidsen, och stannar tills på söndag.




Höstblues...

Jag känner mig väldigt höstdeppig över att inte ha någon resa att se framemot. Det är första hösten på flera år nu som jag inte har en resa inbokat för att underlätta skitvintern. Jaja, jag vet att vintern har sin charm och sina trevliga tillfällen, men jag skulle fortfarande välja sommar 365 dagar om året. Så skulle det säkert inte vara om vintern inte varade så länge, en månad skulle vara perfekt!
Jag har tillsammans med vänner och familj varit med om så fantastiska saker på mina resor, som jag alltid kommer bära med mig. Jag har klappat tigrar, badat med elefanter, träffat koalor, gosat med kängurus, sett vilda delfiner, snorklat, sett världens mest kända byggnader, och andra monument, testat parasailing, gjort min första tatuering m.m. Tack alla inblandade för dessa fina minnen ♥
Drömresorna just nu är lyxkryssning på nått härligt karibbiskt ställe, New York och alltid Thailand. Bali och Filippinerna skulle också duga ;)



Thailand 2009

Sista kvällen i Bangkok

Ocean sea world

View point på Phiphi

The one and only-nutellapancake

Strandbus

Chill på strandfesten

Den här bilden skickade Sandra runt till sin familj, haha!

Och självklart snoppklippan på Maya bay



Australien 2010

Bondi beach

Harbour bridge

Operahuset i Sydney

Hela gänget

Trött kille

Klappa kängurus är trevligt :)

Att se vilda delfiner är inte heller fy skam

Lycklig.

Coogee by night

Stora vågor på beachen!

Coogee





Thailand 2011


En helt vanlig dag i thai...

Festligheter

Uppklädda kvällen till ära ;)

Poolhäng

Första kvällen på Koh Chang

Strandlunch, hela gänget

En av alla restauranger

Phuket

Upptäcksfärd på Freedom beach

Svullen fot

Mer Freedom...

Kul med jättegungor :)

Vackra, vackra land. Vad jag älskar dig!

Bada med elefanter

Testade parasailing

Beachbrudar

Tigerklappning :)

Hmm, ja vart vi där...

Fireshow



RSS 2.0