Valborg...

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och utanför skjuts det raketer som aldrig förr! Hoppas dom slutar snart, så jag får sova ;-)
Efter jobbet ikväll, på bussen, så var onekligen en stor marginal på väg till fest. Har jag missat att Valborg är en stor grej? Sprit på en måndag, nej tack. Det finns inga röda dagar på mitt jobb.
Nä sova var det, har öppning imorrn. Godnatt!


Dilemma...

Nu har jag studerat allt om lchf tills ögonen nästan blöder, herregud vad mycket grejer man ska tänka på i olika koster. Jag vill testa nån kost som i princip fungerar i längden, och som innehåller mat, och Jessica trodde att det kunde vara något för mig. Mycket fett och kött låter nämligen väldigt bra i mina ögon. Jag har sen innan varit ganska insnöad på stevia och att jag har velat testa det i bakning, och det är faktiskt tillåtet i lchf också. Finns även mycket recept som verkar lovande för mig som hatar att laga mat. Enkelt är nyckelordet! Har även läst på om light-drycker är tillåtet, vilket känns som ett måste. Som jag har fattat det så är det okej då och då, bara man tänker på att sötningsmedel ofta gör att man blir mer sugen på socker efteråt, och att man kan stå emot det. Hmm, mycket att fundera på, för ska jag göra det så ska det göras riktigt!


Presenter...

Några rara vänner dök till och med upp med presenter, tack snälla! Fick jättefina rosor av Julia och ett mycket välbehövligt smyckesställ av Mickis och Marris :-)


Pics...


Festligt...

Mycket folk blev det på lilla festen hemma! Dock kände jag typ fem personer själv, haha! Lilla bordet var välbehövligt :-)


Galen...

Finns få saker som gör mig så galen som att vänta på tvättmaskinen. Den har stått på noll minuter i över fem minuter nu, men det slutar aldrig snurra! Jag har verkligen inte tid med sånt här idag...


Äre fest eller...


Lite finlir...

Helt plötsligt fick vi väldigt mycket köksplats! Vi köpte även ett par blommor för att fylla ut dom stora fönstren :-)


Montering pågår...

Idag har det verkligen varit fullt ös hela dagen. Morgonmötet känns som i en annan livstid ungefär!
Imorrn blir det lite festligheter då det var mycket som skulle fixas minst sagt. Vi har även hunnit med att klämma in en middagsbjudning för mamma och Anders. Dom skulle lämna lite stolar, så vi bjöd på tacos och fika :-)
Nu ska jag skruva ihop Lackbordet, sen börjar sängen närma sig!


Sista hyllan...

Pappa var även här på förmiddagen och skruvade upp dom nya och sista hyllorna på väggen! Nu ska vi bara lyckas fylla dom eftersom dom är så långa, men det går säkert bra ;-)


Enligt schemat...

Idag gick schemat enligt planen, hann tom träna lite extra och sola. Gick och letade solarium i spöregnet, fy fasen!
Vet att sola inte är särskilt bra, men ibland är det bra skönt :-)


Vet ni vad den lysande knappen betyder...

Ikväll blev det besök som jag nämnde tidigare av Therese och Jesper. Så kul att höra vad dom roade sig med på sin resa till Filippinerna och Thailand, även om jag självklart är lite lätt avundsjuk ;-)
Jag älskar att ha ett riktigt kök där man kan sitta och samtala med människor och fika!
Bäst av allt är att Jesper löste mysteriet med vår tvättmaskin, så nu funkar den! Yeeey, happy!!


I <3 Mintgrönt...

Jag brukar inte bry mig alltför mycket om trender, men en som jag verkligen gillar att mintgrönt. Såå snyggt på det mesta. Skulle gärna ha ett par mintgröna jeans också faktiskt!












Money, money, money...

Har ni sett dom nya sedlarna? Känns väldigt moderna måste jag säga. 200-lappen kan jag faktiskt inte riktigt förstå vad den ska vara nödvändig för. Men som vanligt så tar det mesta lång tid, så dom ska inte börja användas förrän hösten 2015. Då hinner vi vänja oss under tiden ;)




Bild lånad från aftonbladet.se


Försummad...

Gud vad min stackars blogg blir försummad nu för tiden, men jag har så mycket annat i tankarna hela tiden. Kommer nästan alltid på när jag ska sova att jag har missat en dag igen.
Imorgon ska Sandra ivög ock köpa dom sista inredningsdetaljerna till vårt hem, sen ska det vara komplett. Lite tavellister och ett Lackbord ska köpas bla. Bordet är inget vi egentligen kommer att inreda med, men det kan vara bra att ha extra avlastning när det kommer folk på besök. Ska även ragga upp nån som kan sätta upp listerna, eftersom vi insåg ikväll att det är betongvägg. Opss...
Jag tänkte eventuellt hinna baka lite till frysen, och sen kanske jag får trevligt besök av Therese & Jesper :-)


Så resten av veckan ser ut såhär:

Onsdag: Baka - En tur på stan - Kusinbesök - Ev träning
Torsdag: Möte/information halva dagen med Julia - Träning kväll
Fredag: Möte/infomation - Birsta med Sandra - Storstädning - Tacokväll



Rymde...

Idag har varit en svettig dag med mycket nervositet pga en intervju jag var på tidigare. Nu håller jag tummarna att det gick vägen där :-)
Senare idag så rymde jag hem till mamma och Anders, behövde nämligen låna skrivaren av dom. Har klappat på vovvarna, legat i soffan, umgåtts och tittat på Alcatraz, en riktigt bra kväll enligt mig. Och Alcatraz är en grymt bra serie :-)


Fortare...

Nu när jag har börjat att nära min ögonfransar, så vill jag bara att det ska gå fortare! Tålamod är inte min starka sida. Har iaf tagit lite förebilder så jag kan jämföra sen :-)


Filmkväll hos Jessica...

Efterrätt och en massa filmer! Första filmen blir the Woman in black, så jag förhoppningsvis vågar sova ikväll! :-)


Redan rädd...

Ikväll ska jag och Jessica titta på The Woman in black. Jag såg lite i början för att kolla att den funkade igår, och jag blev fasen rädd bara av det, haha!






Happy Friday...

Nu är det efterlängtad helg, vilket borde innebära ingen mer bollkastning på vången ovanför i två dagar ;-) Fast idag var det rätt lugnt, endast stolar som skrapade i golvet hela tiden, haha! Tänk att det inte är nattklubben som stör, utan kontoret ovanför. Så kan det gå!
I vanlig ordning så innebär fredag tacos och Spartacus för mig och Sandra, can't wait :-)


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn...

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på
unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj






© UNICEF/Asselin


Galen...

Två morgnar i rad, så har jag vaknat av att någon på våningen ovanför studsar en boll i golvet. Jag. Blir. Galen. Allt innan kl 10 är inte okej! Så det var dagens gnäll :-)
Nu ligger jag och kollar på sm-finalen i hockey, och håller tummarna för Brynäs. Dels för att dom ligger närmast hem, och dels för att jag inte orkar med mer hockey nu. Inte lika kul när det egna laget fattas ;-) Sen känns det lite utdraget att dom har kunnat vinna guld i tre matcher nu. Det verkar ju onekligen som att det blir dom som vinner ikväll, så grattis!?
Annars blir det inte många mer knop ikväll, så har typ ingenting att skriva om. Bjuder på en bild istället!


En prinssesig prinsesstårta...

Detta har jag roat mig med hela dagen! Fick en sen beställning på en tårta igår, som Jessica ordnade till mig. Tack!
Nu är jag helt slut och ryggen paj, men åh vad jag tycker att den blev fin. Använde tårtorna som jag gjorde till Jessicas födelsedag som utgångspunkt. Annars skulle den vara rosa, glittrig och med en krona. Check ;-)


Gimme gimme gimme...




From the one and only, H&M.


Nu jäklar...

Nu jäklar ska ögonfransarna få sig en omgång. Dom ska växa och bli fina till sommaren, så jag kan flaxa omkring med dom. Eller? I hope so :-) Jag återkommer med resultat i vilket fall!




Tråkigt...

Jag väntar verkligen på dagen som jag springer till gymmet av glädje, men den kommer inte! Jag har faktiskt väntat i ett år, då kanske den inte kommer alls? Haha! Jaja, så länge som jag släpar mig dit ändå får jag väl vara nöjd. Idag var faktiskt mitt ögongodis där, och då blir det ju genast lite roligare ;-)


Lite av det som stod...

Fick ett kort i min presentpåse från jobbet, blev så himla glad av det :-)


Söndag...

Igår blev det alltså en helt spontan filmkväll hemma hos mig och Sandra, med Jessica och Mickis. Det är verkligen sällan som man träffas nu för tiden, så himla tråkigt att man inte tar sig i kragen mer. Men allt känns mycket lättare när det blir sommar av nån konstig anledning, haha!
Filmerna vi avverkade var iaf Maktens män, Fright night och Dont be afraid of the dark. Alla sög ganska hårt enligt min mening, men det var verkligen skitsvårt att välja filmer som ingen hade sett! Sen vet man ju faktiskt inte förrän man har sett dom själv :-)

Idag har det också varit lugna puckar, med gymmet som enda sysselsättning. Crosstrainer + mrl blev det idag, mvg för att vara söndag tycker jag!


Har ni hört talas om MC Pooh...

Hahaha, så stört. Har ni sett Aftonbladets Dom 50 fulaste skivomslagen? Jag och Sandra skrattade så vi höll på att gå åt första gången vi gick igenom bilderna, och vissa titlar är också helt galna! Heino är min personliga favorit ;)













Alla bilder lånade från Aftonbladet


Filmkväll...

Ikväll blev det en spontan tjejkväll här hemma med massor av film :-)


Kul att komma till jobbet ibland...

Hittade en liten påskpresent när jag kom till jobbet idag :-)


No party...

Jag tror att folks största problem med att jag bor mitt i stan, är att jag inte är ute så jätteofta. Det verkar som att jag tydligen borde vara ute jämt med krypavstånd hem! Nåja, kanske blir lite mer till sommaren när man känner sig lite allmänt mer happy och det är varmt ute :-)
Här är uteplatsen i huset, aka utsikten från köket. Även känt som taket till Oscar, kupolerna ger sikt rakt ner till nedre baren ;-)


Hämtning...

Nu är beställningen hämtad, och efter det så gick jag och Sandra till affären för att förbereda taco-fredag :-)


Frukost...

Dags att inta frukostshaken, får rysningar av bara tanken, haha! Jag brukar dock blanda pulvret med is i mixern, så jag låtsas att det är en god milkshake istället ;-)


I need rehab...


Vårigt...

Det verkar som att regnet och blåsten har tagit en paus ett par dagar, härligt :-)


Gymmet...

Idag har jag bakat och tränat på kvällskvisten, bra blandning! Har en beställning på cupcakes tills imorgon, som behövdes göras :-)
På gymmet så var det core och body pump ikväll, fy vilken träningsvärk jag säkert kommer ha imorrn. Har ju inte gjort något av det på ett par veckor nu!


Kvällsfika...

Försöker övergå till en lite nyttigare vardag, så kvällsfikan består av en skål med frukt! Det börjar ju onekligen närma sig sommaren, så det är antingen det eller vassen, haha!


Segstartad...

Idag är jag sjukt seg, sov länge och vaknade med världens huvudvärk. Gjorde min shake till frukost och tog två Alvedon och kröp ner i sängen igen. Ligger och tittar på Kardashians och försöker ladda inför gymmet. Har inte varit där på två veckor, så börjar känna ångesten! Hoppas bara huvudvärken ger med sig :-)


Fika...

Idag har jag fikat på stan med massor av gamla kollegor, väldigt trevligt!
Efteråt gick jag och Mickis runt på stan och strosade, har nog inte kollat så noga på evigheter! Massor av fint finns det överallt, men inget fick följa med hem, tyvärr.
Hittade däremot mina gamla Chanel-örhängen i en låda när jag grävde hemma, så dom dammade jag av idag :-)


Mer middag...

Idag var det påskmiddag hos mormor och morfar också, mycket mat blir det! Annars blir det lugna puckar resten av dagen :-)


Förstår inte...

Förstår inte hur folk kan säga att den här tjejen är tjock, bara tanken gör mig upprörd!
Älskar Brittans version av S&M :-)


Jag hjärta Britney...

Lycka är att byta kanal och se att dom sänder Britneys Femme Fatale-konsert!


Kardashians...

Jag måste bli av med mitt Keeping up Edith the Kardashians-beroende! Jag känner hur hjärncellerna lämnar hjärnan för varje avsnitt. Haha, nä då, det är faktiskt riktigt roligt, snacka om knäpp familj :-)
Idag var det påskmiddag hos mamma och Anders, elva stycken blev vi till slut med alla kids!


Contagion...

Det blev en hyrfilm ikväll, vet inte riktigt vad betyget blir. Lite märklig film tycker jag. Inte själva handlingen som är spridning av en epidemi, men den känns ändå lite snopen. Mest värd att se för Jude Law och Matt Damon ;-)


Härligt väder...

Tidigare i veckan så var det så fint väder, att vi inte kunde motstå en promenad. Synd att ån är brun som en leråker, det är annars ganska mysigt att promenera längs med den! Eller ja, kanske inte alla tider på dygnet ;-)


Gott...

Fruktsallad är den nya grejen i hemmet, mycket gott faktiskt! Lätt att glömma bort tycker jag, blir inte gjort alltför ofta :-)


Oljigt...

Nu har jag läst och hört överallt om hur fantastisk denna superolja ska vara, så jag köpte en testflaska hos frissan igår. Nu hoppas jag att den är så bra som alla säger!

Nu ska jag försöka sova i oväsendet som kommer från alla håll. Klubbdunk från Oscar (krogen) och fylleskrik från gatan. Extra påsköppet på krogen i vårt hus, så det kommer bli en lååång helg, haha! Men trots diverse ljud så älskar jag att bo i stan :-)


Titta...

Titta vad Sandra kom mer efter jobbet, ett alldeles eget påskägg, bara till mig! Hon är bra min sambo :-)


Glad Påsk...

Glad påsk på er! Jag inviger den med middag alone, eftersom Roomien jobbar. Trist, trist... Maten är iaf god, och till och med cola känna lite lyxigare i vinglas ;-)


The color...

Nu är jag inte direkt superstylad med mössfrisyren, men såhär blev iaf färgen! Rätt skönt att sakta men säkert gå åt det mörkare hållet utan att färga allt på en gång! Nästa gång kanske det blir mörkt längre ner om jag fortfarande vill ha det så, men idag nöjde vi oss med att mörka ner min naturliga utväxt istället, och dra ner lite av den bruna färgen i längderna :-)


Onsdag...

Idag var det som sagt frissan, så nu har jag snäppet mörkare hår (tror inte att så många kommer märka nån skillnad), men mycket fräschare. Lite trist att behöva klippa av det som gör håret långt, men det krävs ju en rensning ibland. Jag är inte direkt korthårig ändå ;)
Ikväll har Sandra lurat med mig på American Pie: Reunion, så det ska bli kul. Dom gamla filmerna är ju en klass för sig, så hoppas att den här är lika bra!



I paketet...

...låg det två klänningar!



Så lycklig...

Dom gjorde det, jag är så glaaaaaaaad ikväll! Ett fullsatt e.on som klappade och gav stående ovationer dom sista minuterna, när det var klart att TIK skulle vinna! Jag stod och klappade, hoppade och skrek med min bror, medans klumpen i halsen blev större och läpparna började darra, haha. Blöta ögon var det också! Så sjukt stolt att dom klarade detta efter en jättejobbig säsong och all skit som dom har fått höra av vissa. Till och med deras egna fans har svikit i vissa stunder, och sånt är jättetråkigt. Jag är visserligen inte där varje hemmamatch, men jag har varken råd eller tid till det. Dock följer jag alltid varje match på något sätt för att hålla mig uppdaterad :-)

Ikväll känns det som sm-guld! Tack för denna säsong, vi ses till hösten (och på fredagsmatchen på nätet) ;-)¨



bild lånad från st.nu


Idag är det drag minsann!

img_2809 (MMS)

Idag är det drag minsann!


Bara för att...

Tro på fasen att det har varit fint väder under dagen, men när jag ska ge mig ut så börjar det dunderhagla! Så typiskt! Nu är jag iaf på väg till sista matchen för säsongen (på hemmaplan). Nu håller vi tummarna :-)


Det kom en budkille imorse...

Som lilla julafton :-)


Röd/Vit...

Jag har tom köpt en ny tröja för att joina det röd/vita supporterhavet imorrn! Dom vill gärna ha en liten dresscode så att det syns vem man håller på. Engagerad or what? Haha ;-)


Alla till e.on...

Imorgon är det en stor dag och en stor match i kvalserien! Timrå möter Leksand, och båda lagen krigar för en plats i Elitserien, så det kommer bli galet i arenan. Målet är att det vara fullsatt, så självklart ska jag dit och heja på mitt älskade lag! Jag hoppas verkligen att det blir fullsatt, men det verkar iaf på god väg om man kollar på Ticnet. Ett ynka poäng från ett säkrat kontrakt, och dessutom chans att att avgöra detta på hemmaplan. Jag får rysningar bara jag tänker på det! Nu orkar jag inte med denna olidliga ångest längre som kvalet innebär! Om timrå inte vinner någon av sina matcher, och Leksand vinner båda, så kan det avgöras på målskillnad på fredag. Sån spänning känns lite onödig ;-)



Påsk...

Har gjort lite påsk hemma idag! Bara ris, en krans och en liten tuppskål, men ändå ;-) färgglatt fick det bli!


Fira...

Idag fick Sandra goda nyheter, så ikväll har vi firat! Hämtmat, cola zero och tv :-)


Påskigt...

Har äntligen bakat mina söta påsk-cupcakes! Boet kan man skrapa bort om man inte vill äta det, det är ju mest för effekten ;-)
Provsmaka vet jag inte om jag hinner, då jag har bakat dom till mamma och eventuella påskgäster :-)


At work...

Nu är det dags för lite jobb efter all lathet hos mamma! Men bara ett kort pass, sen ska jag tillbaka dit.
På onsdag har jag klipp & färg inbokat hos frissan, och som jag längtar! Med viss ångest iblandat, som alltid när det gäller mitt hår, men jag litar på Malin. Tror jag ska mörka ner det en aning och kanske fixa lite ombrelook när jag ändå håller på ;-)


RSS 2.0