Rastlös...

Okej, efter så mycket jobb känner jag mig helt plötsligt rastlös. Jag har ingenting att göra! Fast jag orkar inte med nått stort projekt heller.
Sandra är i Sthlm för att gå på Lady Gaga så jag är rumskamratlös också. Sa till henne igår att jag skulle fira genom att springa naken runt i lägenheten och sjunga livin la vida loca, men jag sparar nog det till senare, haha! ;-)


Tantvarning...

Jag som har längtat efter min ledighet nu när jag har jobbat en vecka. Tänkte fira "stort" med att vara vaken hur länge jag vill ikväll. Problemet är bara att jag gäspade redan på bussen hem, och nu tittat jag på klockan var tionde minut, haha! Klockan är inte ens elva och allt jag vill är att sova. Tant är trött ;-)


Glove...

Titta vad jag köpte jag! Typ världens bästa vantar, nämligen smartphonevantar. Fanns iofs redan ifjol, men vi hade bara skinnhandskar då :-)

 

 


Kunde inte hålla mig...

Såg på Pretty Little Liars redan imorse innan jobbet, håll på att spricka av nyfikenhet! Det var lite twists i detta avsnitt, kan man säga. Även om jag ibland tycker att serien kan vara lite töntig så älskar jag den!
Har även sett det en gång till ikväll med Jessica, då hon har dataproblem hemma :-)
Nu är det snart dags för sängen igen, imorrn jobbar jag min sista dag innan tre dagars ledighet. Ska bara läsa lite först ;-)


Blus...

Tillskott från Vero Moda!


Galet...

Ojoj, favoritfruarnas lunch var helt galen, stackars Margareta ;-) Just nu känns det som att jag är ledig imorrn eftersom jag inte ligger i sängen. Så kul ska vi inte ha riktigt än, utan jag har två stängningar kvar innan jag går på långhelg :-) Längtar redan tills imorrnkväll när jag får komma hem och titta på PLL-finalen! Spännande värre :-)


Cool kille...

Titta vilken cool kille jag träffade idag. Söt-Milton :-)


Powernap...

Nu är jag hemma en sväng mellan möte och jobb. Får skjuts av Julia till jobbet sen, vilken lyx! :-)
Jag är grymt trött på ögonen just nu, så funderar faktiskt på en powernap. Är inte jätteförtjust i tanken på att sova mitt på dagen, men kvällen kommer bli väldigt jobbig annars. Måste vara pigg till Hollywoodfruarna, den lunchen vill jag inte missa;-)


Tidigt...

När klockan innehåller en femma som andra siffra, så vet man att man ska upp väääldigt tidigt på morgonen. Ojojoj, jag som blir knäckt kl 07, haha! Det vankas iaf p-möte, sen jobbar jag stängning. Kommer bli en lång dag imorgon!


Tre favoriter...

Tre favoritarmband som alla har kommit i inslagna paket från mina nära & kära. Nämligen från Sandra, Jessica och Evelina!


SHM...

Gissa vart jag ska? ;-)


Tvångssyndrom...

Idag köpte jag en till väckarklocka. Jag använder redan två ska jag kanske tillägga. Jag har nämligen skaffat mig en sjuklig nojja över att försova mig, eftersom det skulle innebära mycket strul för jobbet. Eftersom jag ändå känner mig lite trött på att inte kunna slappna av ordentligt i sömnen, så hoppas jag att en tredje klocka ska hjälpa till. Det vore ju rent ut sagt förjävligt om jag ska försova mig med TRE väckarklockor! Tvångssymdrom, någon?


Lets get this party started...


Aloha...

How you doing? När ni går på ledighet går jag till jobbet. Ibland känner jag att 9-17 mån-fre skulle sitta fint!
Hur som helst, helg är alltid helg. Kanske att jag är wild and crazy ikväll och hyr en film för att känna in helgen lite bättre. Så kan jag gå i min nya tant-top ifrån H&M och tantkolla på film och tantsova kl 22. :-)
Jeansen blev btw en keeper!

 

 


Dinner...

Hittade mig två par jeans på stan, ska bara prova lite mer noggrant hemma och bestämma mig. Vill ha ett par svarta i samma modell också, men fanns inte storlek nu.
Har inte hunnit med middag idag, men efter en braklunch på Birsta så får det räcka med en smoothie och kanske en macka! Gott :-)


Lite shopping...

Mickis frågade imorse om jag ville följa med henne och barnen till Birsta, och eftersom jag ändå skulle på stan så kändes det roligare med sällskap. Hittade väl inte nånting jätteroligt kanske, men en hel del småsaker. Varför ska alla produkter ta slut samtidigt? Tror ändå att jag måste gå ner på stan nu och kika efter jeans då inte rätt storlek fanns i Birsta. Glömde hårspray också, suck.


Night, night...

Man kanske skulle sova istället för att... ja vad gör jag egentligen? Ingenting. Blir bara så uppe varv ibland i mina tankar, vilket gör det svårt att somna. Har en del att uträtta imorgon på stan, så det är nog lika bra att besöka sängen ändå!


Äntligen...

Äntligen har min nya höstjacka hittat fram! Är väldigt nöjd med den och tror att det kommer bli jättefint med den röda väskan till. För jag måste bara ha den, så det så ;-)


Kvällsmål...

Fy fasen vad less jag är på att laga mat! Har noll fantasi och noll intresse. Ge mig en karl med matlagningshobby! Fast inga konstiga saker, jag är väldigt ogourmet av mig. Fast kanske lite mer avancerat än hackad frukt ;-)


Skakis men inte bakis...

Jag tror jag ska bli rubriksättare när jag blir stor, hehe ;-)
Har precis varit på två pass på gymmet, så nu jäklar är det darrigt i kroppen kan jag lova! Det är ett riktigt kul program på body pumpen nu, så hoppas att det varar ett tag nu. Sen är det självklart extra roligt när både Jessica och Sandra går på samma pass.


Tokigt...

Känns lite tokigt att få hem nya sandaler nu när sommaren är slut, men dom var ju ändå superfynd. Mycket billiga på rea! Dom kändes mycket bättre än dom som jag skickade tillbaka också, bättre för mina fötter med lite bredare remmar. Tycker faktiskt att dom är ganska fina också, både dom svarta och bruna :-)


Extra tidigt...

Idag klev jag upp före tuppen, så jag och Jessica hann fixa hockeybiljtter till ikväll. Ska bli riktigt kul att se årets första match (för oss alltså) även om den inte ingår i Elitserien.
Först ska det jobbas dagen lång, och jag är där nu. Kom även hit extra tidigt då vi blev klara rätt snabbt imorse. Har faktiskt typ världens softaste jobbvecka nu, mån, ons, lör, sön, bara öppningar :-)


Tillskott...

Från H&M!


Middag...

Varken jag eller Sandra hittade något kuligt på marknaden idag, men regnet höll sig iaf borta. Jag köpte renkorv åt mamma och hundben till vovvarna, kul ;-) Blev bortbjuden på middag efter hos bror o Co, så köpte även med munkar till fika. Annars nada! Men ändå kul att strosa runt istället för att sitta hemma. Hade sån tur att vi träffade Jessica när vi skulle hem, så vi fick skjuts av henne. Mycket skönt att slippa bussen :-)


Finis...


Marknad...

Nu blir det en sväng till Selånger marknad, stay away rain!!


Ikea-parad...

I torsdag vad det Ikea-parad genom stan när nya katalogen släpptes. Dom hittar då på allt ;-) Dock måste jag säga att det var ganska gulligt med alla filtar, kuddar och inklädda saker överallt :-)


Höstdrömmen...

Snälla bli min :-)


Hej...

Träffade precis en trevlig gubbe i Ica-kassan. Han sa att jag kunde gå före i kön när jag handlade så lite. Jag sa att han skulle behålla sin plats eftersom jag ändå inte hade särskilt bråttom. Då svarar han; nä, just det. Det är ju lördag idag, då jobbar man inte.
Om det vore så väl ändå, det är precis dit jag är på väg. Min vanliga tur med vädret när jag ska stå instängd hela dagen, och bussen hem går en timme efter att jag har slutat. Imorgon är jag ledig och ska åka på marknad, men då ska solen givetvis inte titta fram. Suck. Att man kan bli så galen på vädret, något som man ändå inte kan ändra :-)


En späckad dag...

Idag har det varit en späckad dag igen, herregud vad dagarna kan variera!
Idag var det jobb, sen middag på Invito innan bion började. Åh, snabba cash 2 var sååå bra. Jag älskade den verkligen! Mycket mer våldsam, vilket jag inte förespråkar på något sätt, men det hände verkligen massor av saker i filmen. Jag tyckte att den var bättre än den första :-)


Hahaha, grymt roligt...

 

Supersnabb...

Nelly är då snabba måste jag säga!


Övar...

Har spenderat mestadels av denna dagen med att öva på dopdekorationer (till tårtor). Så himla skönt att vara ledig utan måsten :-)


Fynd...

Jag har även fyndat dessa sandaler från H&M, både i brunt och svart. Dom jag beställde i somras var så grymt obekväma på mina fötter att jag fick skicka tillbaka dom. Hoppas att dom här känns bättre så har jag nya till nästa sommar. Är så less på mina gladiatorsandaler. Det klickades även hem en ny höstjacka, en svart denna gång. Har kikat ut en vinröd höstväska, så svart jacka blir bäst!
 
 
 
 
 
 

Skull...

Har klickat hem den här från Nelly, så snygg! Jag får ju för mig mellan varven att jag ska bli lite tuffare, men det går sådär ;-)
 
 

Tidig kväll...

Det är nu mina föräldrar skulle fråga om jag var sjuk om jag bodde hemma. Ligger nerbäddad i sängen kl 21... Undrar när det hände senast? Höll på att somna på bussen åt båda hållen idag, och min kollega tyckte att jag såg trött ut. Jo jag tackar, det har varit intensiva veckor på jobbet när fyra av sex i personalen har semester samtidigt. Efter imorgon är jag iaf ledig, och det ska bli himla skönt med lite sovmorgon då :-)


Morgonstund har guld i mun...

Började morgonen med denna fagra mannen på Nyhetsmorgon. Eh, hörde jag ett mums? Längtar tills på fredag då filmen äntligen har premiär :-)


Dagens lunch...

Väldigt exotiskt måste jag säga ;-) Såg att en av mina favoriter har kommit ut med en ny pocketbok, så var tvungen att köpa den också. Annars har jag typ läst alla chicklit som finns tror jag!


Avslutningsceremoni...

Ligger i sängen och surar över att avslutningsceremonin är så sent på kvällen. Det är söndag och folk ska jobba imorgon minsann! Haha, surtant ;-) Nä men jag vill gärna se Kryddflickorna och Take that, men det lär väl vara typ sist med min tur! Jag behöver egentligen ungefär nio timmars sömn för att fungera normalt på dagarna, men efter den här ceremonin så är jag nere på sex.


BB creme...

Eftersom min trogna wingman Clinique Instant perfector har gått i graven, så är jag nu ute efter den perfekta BB cremen. Det är inte lätt kan jag säga. Jag trodde liksom att alla skulle fungera ungefär likadant, men icke säger alla tester. Jag fick köra ett wildcard helt enkelt, och då blev det loreals för det var Solo-favorit i senaste numret. Det mest mystiska är att cremen är vit, men sen förvandlas den på huden och blir färgad. Skumt. Ska prova riktigt imorgon :-)


Work...

Dag 5 av sju, börjar känna mig lite trött på ögonen. Men det går bra så länge som man inte tänker på det, då rullar dagarna liksom på!


Lördagsmysa...

Nu ska jag titta på Rabbit hole och smaka lite B&J. Lördagsmys med mig själv helt enkelt! Hittade inte Biscottin, så glass fick duga ;-)


Tidigt...

Åh vad jag älskar att sluta tidigt, är ganska bortskämd med det nu. På Wedins slutade jag i princip sju varje kväll förutom på helgerna när stan stänger tidigt!
Jag har redan hunnit åka buss hem, lämna tillbaka ett par grejor, köpa mat på Donken och gått hem. Fastnade framför en dokumentär om flygkrashen i Anderna 1972, också känd som filmen Alive. Rugbyspelarna som tvingades äta sina vänner för att överleva över 70 dagar i bergen. Riktigt intressant, men hemskt!


Dåligt...

Dåligt att spilla ut vattenflaskan i väskan som står i sängen. Väskan dyngsur, sängen dyngsur. Se vad som händer när man tränar! Haha :-)


Helg...

Thank God it's friday som så många säger! Fast iofs jobbar jag ju hela helgen, så det kvittar vilken dag det är. Nu har jag iaf kommit hem från jobbet och resten av planerna för kvällen är träning (känns inte lockande just nu) och filmhäng med Jessica. Ska eventuellt uppdatera oss på Snabba cash innan vi ser tvåan nästa fredag. Tror att jag ska leta efter den där biscotti-chokladen också. Mums :-)


Biscotti...

Men Biscotti, vart finns du någonstans? Hörde minsann att det är fredag imorgon ;-)


Med posten...

Idag kom det visst en inbjudan med posten! Faktiskt roligt att få snigelpost ibland, snart skickas väl allt via Facebook, haha! Det är iaf lilla Milton som ska döpas, och det är till det dopet som jag ska baka tårtor. Kul :-)


...

Idag har inte lika många knop blivit gjorda. Bara jobb och filmen Fighter! Ska försöka sova nu och komma upp i tid imorgon, måste rätta till dygnet till mina kommande fem dagars öppningar :-)
Idag bokade Evie en helgresa hit, wiie :-D och jag är till och med ledig!


Paparazzi...

Att bo med Sandra är som att bo med paparazzi ibland ;-)


One tree Hill...

Har även hunnit med att kolla på dom sista avsnitten av oth. Även fast det inte har varit min absoluta favoritserie så är den ändå väldigt bra. Känns som vanligt lite ångestframkallande när en serie tar slut. Och fy bubblan vad jag bölade några avsnitt från slutet ;-) Är för övrigt väldigt besviken på att The River, Ringer och The secret circle alla har lagts ner. Fy vad trist, vad ska jag nu följa i höst?


Glitter & Glamour...

Kände för att pimpa vardagen lite ;-)


Hmm, kom på att jag inte berättar varför jag har pepprat bloggen med Bryan Adams, men han spelade på Konsertfesten här förra helgen. Hörde även Uggla och Kent. Gick dit med min kusin Therese, sen mötte vi upp kusin Sofie och deras mamma. Efter konserten mötte jag upp Mickis och det gänget, sen partade vi vidare ett tag. Riktigt roligt förutom ösregnet som var när Kent spelade :-) Idag var min enda lediga dag på nästan två veckor och massor har uträttats! Jag och Sandra gick på en promenad och hämtade paket, sen storstädade vi lägenheten, och efter så tränade vi en massa. Crosstrainer, body pump och promenadband hanns med. Vi har även hunnit kolla på Himlen är oskyldigt blå nu ikväll. Massor alltså! ;-)


Ikväll...

Ikväll däremot så blev det Olearys och deras cheeseburger med Sandra och Jessica. Det var även hemmamatch för giffarna mot Djurgården ikväll, och det hördes verkligen i stan. Mycket poliser och supportrar överallt!


Middag hos bror...

Igår vart jag bjuden på middag hos bror & Co. Mycket trevligt att äta grillat på verandan när åskan dundrade runt omkring :-)


Mysigt...


Everything I do, I do it for you...

 
Helt underbar låt, speciellt med mörkret, ljusen och allsången ♥
 

Summer of 69...


Snart i en stad nära dig...

Biljetterna är köpta, nu väntar vi bara på premiären! :-)


Jag är för gammal...

Tänk att det ska kännas hela helgen bara att jag var på rajraj i fredags! Jag är nog för gammal för att komma hem kl 4 på morgonen när jag ska jobba! Och om det var tungt att kliva upp igår så var det sju resor värre idag. Fast det var ändå värt det! Önskar bara att jag hade kunnat se Ledin igår också, men där fick smärtgränsen gå. Jag är livrädd att försova mig när jag har öppning på jobbet. Ska försöka få upp ett par filmsnuttar med Bryan Adams ikväll, men vi får se hur det går ;-)


Magiskt...

Det var lite magiskt när Bryan Adams sjöng sina ballader igår :-) Skriver mer ikväll om jag inte somnar, nu är det jobbet som kallar hela dagen!


Förlåt, men jag har varit upptagen med denna mannen ikväll...


Taconight...

Tacos kan vara nått av det godaste som finns, mmm, mmm, mmm! Känns faktiskt som fredag nu, men så kul är det ju inte. Är så himla sugen att gå på Konsertfesten imorgon, men det verkar inte som jag kommer iväg. Fast regnar det så vill jag ändå inte gå!


Man kanske ska starta dagen snart...

Denna dag har jag inte gjort många knop! Försöker njuta av att vara ledig och vädret har inte varit toppen. Gjorde mig iaf pannkaksfrukost, så det var lite lyxigt! Ikväll blir det tacomiddag med Sandra, och imorrn är det jobb som kallar igen :-)


Som jag har längtat...

 


En månad sen...

Har ett par bilder från grillningen hos bror också. Dom flesta har syrran tagit med hennes braiga kamera, men jag brukar låna den och leka lite med, hihi :-) Snacka om skillnad från mina iphonebilder!
 
 
 
 

On my way...


Fika på stan...

Det blev en fika på stan med Jessica på hennes lunch idag. Efteråt gick jag på stan för att leta byxor. Hur svårt ska det behöva vara att hitta ett par jeans? Köpte iaf två par byxor som jag ska fundera vidare på. Ikväll ska jag iväg på något roligt, nämligen årets ispremiär för TIK. Äntligen! :-)


Bling...

Kände att det var dags att blinga min mobil igen, den här gången blev det ljusrosa strass. Den ser ju för ledsen ut med den spruckna skärmen, så lite pimpning skadar inte. Bling bling!


B-Day...

Det finns mycket galna bilder från min födelsedag, men jag vågar faktiskt inte lägga ut dom roligaste. Med respekt för dom inblandade ;-) Några bjussar jag på iaf.
 
 
 
 
 
 

Ledig...

Idag på jobbet så byggde jag om en hel del med allahöstnyheter. Det är det jag gillar bäst på jobbet, att bygga om. Man får använda sin fantasi och kreativitet, och det ligger nära dekoration. Mycket roligt faktiskt! Nu är jag ledig två dagar, sen börjar två tuffa jobbveckor då jag bara är ledig en dag och jobbar över en vecka i rad. Men först ska jag njuta!
Jag har börjat ledigheten med att nätshoppa en massa bakgrejor. Har börjar förbereda inför kommande doptårtor som ska göras, vill inte att sakerna ska hinna ta slut. Så nu ska det övas på dopdekorationer! Jag har även äntligen köpt en utstickare till pärlband, så nu slipper jag rulla alla för hand. Kände att jag kommer spara mycket tid på det :-)
 
 

RSS 2.0