Lets do this...


Gott Nytt År...

På er!! Vi håller på att fixa oss för fulla muggar, så nu är det dags att ta tag i håret. Kvällen spenderas hos Jessica :-)


Näst sista dagen...

Snart är det nytt år igen, herrejösses! Idag har jag jobbat medan Evie och Johanna drog hela Birsta under tiden. Sista grejorna inför nyår är köpta så nu väntar vi bara på dagen D :-)


Förberedelser...

Förberedelser inför nyår har officiellt börjat ;-)


Äntligen fredag...

Dagen har innehållit jobb, fika med familjen på lunchen, film med Jessica och snart dyker syrran och Johanna upp. Full rulle med andra ord, har uträttat en hel del ärenden där emellan också :-)
Imorgon har vi stor familjemiddag hemma hos mamma med syskonens familjer. Får se om det hittas på något annat innan!


Inte bortskämd...

Vi är inte bortskämda med sol denna vinter, men igår tittade den faktiskt fram. Såg riktigt fint ut uppe vid bergen med alla vita trädtoppar :-)


Fröjd...

Vilken fröjd att jobba med Julia, älskar glada överraskningar på morgonen!
Grannarna började poppa kl 2 inatt vägg i vägg med min säng, så det var inte en happy Magdalena som försökte sova. Fy fan vad less jag blev, tror aldrig jag har dunkat så hårt i en vägg förut. Är det inte musik så är det skrik, bråk eller ett jävla massa ringande på vår porttelefon. It drives me crazy!!


Ge mig januari...

Det tog mig 20 minuter att publicera inlägget innan, och mobilen får inte slockna under tiden. Så 20 minuters stirrande och petande på skärmen. Jag längtar tills min surf kommer tillbaka om jag säger så ;-)
Idag har jag jobbat och städat, för imorgon kommer Evie och hennes kompis Johanna hit och stannar över nyår (wiie) Inte alltid man får agera B&B! Innan dess kallar jobbet igen, så nu är det dags att sova. Godnatt!


Bocka av...

Jag fick en hel del grejor från min önskelista av tomten! Bara att bocka av! Det var ju på skämt som jag la ut alla dyra saker, det hoppas jag att ni förstod. Nog för att jag vill ha allt, men jag förväntar mig inte en kitchenaid i present direkt ;-)


Julkulor...

Det enda jag har fyndat idag är faktiskt julpynt! Jag brukar passa på att köpa lite fina kulor varje år på rean, så snart har jag en hel samling med framför allt Indiskas sortiment. Jag är inte så förtjust i vanliga julkulor, och dom speciella är ju lite dyrare :-)


Det blev några paket till slut...


Glitter...

Pyntade mig själv lite också, igår ;-) Nu är det uppesittarkväll som gäller efter en lång och intensiv jobbdag. Jag har verkligen mått pyton vissa delar av dagen, men nu känns åtminstone huvudet bättre. Halsen är fortfarande inge vidare!


Efter...

Jag har klippt och trimmat granen för hand i år, haha! Evie och jag klädde den igår, och ganska tjusigt blev det :-)


Före...


Halsont...

Jag har fått såå ont i halsen, jag blir lite orolig... Nu håller vi tummarna att det inte blir något värre och att det går över :-) Nu är det officiellt dan före doppardan!


Klapp...

Jag och Sandra körde lite minijulafton ikväll, då jag kommer spendera mycket tid på Essvik i helgen (Evie kommer hem). Jag blev så glad över mitt Daisykit som jag fick, bara att stryka från önskelistan ;-) Jag fick även paket från Mickis som sprang förbi på jobbet idag, och Jessica som kom hem till mig ikväll, men dom sparar jag lite på. Måste ju dra ut spänningen lite ;-)


Lång månad...

Det blir en lång månad den sista veckan utan surf på mobilen. Har lyckats surfa upp allt för första gången någonsin, så nu går det såå seegt! Jag kan knappt blogga med bilder, och Instagram är omöjligt! Så det är därför jag inte uppdaterar ;-)


Showtime...

Jag hoppas verkligen att det kommer några kottar nu på morgonen, annars blir det långa timmar! Som vanligt när jag ska upp tidigt så sov jag som en kratta, så det känns som att ögonen går i kors...
Nu måste jag hinna slänga i mig lite frukost!


God morgon, Fredag...



Svårt att kliva upp...

Om jag har så här svårt att kliva upp idag när klockan snart är tio och jag har sovit i nio timmar, hur ska det då bli imorgon när jag måste upp vid fem? Tur att det bara är extraöppet vid jultid, några dagar på ett år...


Fläckig korv...

Såhär såg jag ut innan jag åkte till jobbet idag. Vet inte riktigt vad jag har reagerat på, men det skulle kunna vara sminkborsten! Får vara uppmärksam imorrn!
Annars så gick det bra att jobba sent, det var betydligt mer folk än jag trodde ute i vimlet ikväll :-) godnatt!


Börjar sent...

Idag börjar jag att jobba kl 16, det känns verkligen jättekonstigt! Vad gör man hela dagen fram till dess? Jag tycker absolut inte om att kliva upp och göra mig klar onödigt tidigt, då blir dagen så himla lång. Som att man har avverkat en ledig dag, och sen ska man jobba ett helt pass på det!
Måste iaf handla något att fika på jobbet, för det blir en lång kväll till 22. Hoppas att det är lite folk dom sista timmarna också :-)


Känns som julafton...

Hämtade ut en hel del paket från posten idag, kändes lite som julafton faktiskt. Förutom att vissa saker faktiskt är riktiga julklappar till andra och att H&M skickade mig hårsnoddar istället för mina nyårsörhängen. Suck.
 
 

Känns som julafton--

 

Känns som julafton--

 

Hälsat på...

Idag har jag som sagt hälsat på Malin och lilla Selma. Vi gapskrattade åt gamla foton på oss, åt lite lunch och gjorde fudge. En mycket lyckad eftermiddag! Jag blir alltid lika imponerad över vilka snygga morsor mina vänner är!
 
Som ni ser invigdes hårbandet som jag gav till Selmis på en gång. Så söt i det så ;-)
 

Måndag igen...

Idag har jag jobbat med Julia, så eftermiddagen gick riktigt snabbt, och sen mötte Jessica upp mig på jobbet för lite julklappsshopping. Tror det gick bättre för henne än mig ;-) Men det är faktiskt inte så många klappar kvar nu, det är bara det att alla inte har kommit än. Stressfaktor att köpa julklappar på nätet!
Imorgon är jag ledig sista dagen innan jul, sen jobbar jag till 22, 18, 16, 20 & 20.30. Lång och intensiv vecka nu :-)


Halsband...

Hittade ett enkelt, tjusigt halsband på Gina häromdagen. En billig julklapp till mig själv fick det bli :-)


Färga igen...

Jag tror att jag måste färga tillbaka mitt hår!


Tredje advent...

Jag är sjukt dagvild just nu eftersom jag var långledig i början av veckan. Har iaf fattat att det är söndag och tredje advent idag, så jag måste bränna på ljusen lite ;-)
Tidigare idag så har jag jobbat för fullt, och efter det har jag jagat julklapp på nätet. Kom på en så bra julklapp idag, varför inte en vecka tidigare? Känns tight med frakt :-/
Nu ska jag försöka komma ikapp julkalandern, har missat sex avsnitt.


Ekorre...

Jag tror att jag bor med en ekorre ;-) Idag har jag jobbat för fullt, sen hängde jag med Therese och Jesper ett tag i Birsta. Fick skjuts hem i kaosvädret, vilket var väldigt uppskattat! Herregud vad dåligt skottat det är i denna stad nu, det är bara att börja plumsa!
Jag fick iaf ännu en julklapp köpt, så snart kanske det börjar att ta sig i år med :-)


Present...

Jag köpte en liten present till Selma igår. Ska träffa Malin på tisdag, så det passar bra med en liten julklapp. Hur söt är inte kjolen? :-)


Igår var det fredagsmys...

Med kombon! Thaimat och tv-serier och gotta. Precis som det ska vara :-)


Dec. 13, 2012

Ännu en väldigt ospännande dag är slut. Det går ganska fort ändå, snart börjar man nog känna att tiden måste bromsa in ett tag!
Det har varit en klassisk stängningsdag, vilket gör att jag inte har så mycket tid över till annat. Då har jag inte så mycket roligt att klottra ner här...
Jag har iaf gjort lite julklappsplaner med syrran, men det är en present som vi har fastnat på. Varför är det så svårt att köpa presenter till män? Skulle ju underlätta om dom faktiskt kunde önska sig något någon gång!!




Jag är så lat på morgonen att jag inte ens orkar locka håret längre...


Kletigt...

Känns som att det vankas migrän, så nu blir det sängdags innan det blir värre. Har kletat in håret med olja, så jag lär väl vakna med handduksmönster i fejjan, haha. Jag brukar göra så vissa kvällar när jag ska tvätta håret morgonen efter, lite damage control typ. Mitt hår var så ledset så jag tvingade mamma att toppa av det värsta för att fräscha till det lite (dip dye var kanske inte det bästa för mina stackars toppar). Finns inte tid för nått frisörbesök i mitt schema innan jul.
Jag tycker att det är så svårt att hålla håret fräscht och fint när man vill ha långt, speciellt så mycket hårtänger som jag använder, men jag försöker iaf. Vill gärna ha minst en decimeter till ;-)


Skönt...

Det bästa med att kliva upp kl 6 och åka hem med Anders på morgonen, är att få veta att jag får sova mer när jag kommer hem! Börjar 13.30 idag, så tänkte försöka blunda ett par timmar till. Dock kommer dom att tömma glascontainern i byggnaden inom en timme och jag hatar det skramlet. Låter som tusen flaskor krossas brevid mitt huvudet, det riktigt kryper i kroppen varje gång jag hör ljudet.

God sovmorgon på er ;-)


Broken...

Det blir en dyr jul i år. Inte bara alla obetalda klappar som väntas, dessutom var jag tvungen att klicka hem nytt schampo+balsam och ikväll nya handsfree. Hittade mina söndertuggade på golvet, av gissningsvis Alfons. Suck!
Hittade iaf ett par i helt min stil, så nu hoppas jag på bra ljud. Dom ska vara utan trasselrisk också :-)


Trångt...

Det var lite trångt i soffan hos mamma igår! Jag, Bäbis och Alfons hade det väldigt gosigt i hörnet :-)


Adding to wishlist...

Rosa läslampa från Akademibokhandeln, min trogna Daisy-parfym, och... ja bilden får tala för sig själv ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julskyltning...

Var på julskyltning i Kvissle igår ;-)


Klappar...

Några julklappar har jag skrapat ihop, men än så länge fattas det mååånga! Trodde liksom att det inte skulle behöva bli stressköp i år igen, men det verkar inte bättre. Som vanligt ;-)


Storstädning...

När ska jag få vara ledig och bara slappa? Minns knappt när det var sist, jag har ju flängt omkring som jag vet inte vad. Tänk vad mysigt med en helkväll i soffan med en godispåse...
Hur som helst, dagens ledighet spenderas med att hjälpa mamma med storstädning inför jul i huset. Vi ska ju fira här, så huset ska skina ;-)


Fynd...

Fyndade några söta skålar på DS förra veckan. Skulle dock gärna ha velat ha två till, men det fanns inga fler!


Brownies...

Igår bestod menyn av grötmiddag, glögg och pepparkakor med ädelost, och brownies, mammas lussebullar, rocky road och marianntryfflar som jag hade gjort som små give aways till gästerna. Snacka om att bli proppmätt! Min favorit var iaf browniesen, som jag tycker blev riktigt goda med alla chokladbitar innuti. Måste nog göra om dom till julfikat också :-)
 

Igår...

 
Så här mysigt hade vi det igår!

Vackra stad...

Sundsvall ♥
 
 
 
 
Var tvungen att låna ett par bilder från Stenstan i Sundsvalls facebooksida för att visa hur mysigt vi har det under vintern :-)

Funkar inte...

Min bloggapp funkar inte för tillfället, den stängs bara ner hela tiden! Det gör att det blir ännu glesare med inlägg för tillfället, då jag knappt hinner sitta framför datorn på dagarna. Tänk vad iphonen kan ställa till med, jag som har varit svårt databeroende ;-)
Ikväll var det som sagt glöggkväll, och det var jättemysigt! Visar nån bild imorrn för er som inte sett på Facebook eller instagram, för nu måste jag sova :-)

Usch...

Idag hade jag turen att fånga mamma och Anders i Birsta, så jag kunde åka bil hem. Jag tror inte att ni kan förstå vilken lyx det är för mig att slippa detta bussåkande ibland. Anders bjöd på middag också, och det sitter ju aldrig fel. Såg minsann bak i bilen att dom hade täckt över nånting med ett täcke, kan det ha varit ett paket till mig? Hihi ;-) Nä, mamma sa att dom inte har handlat till mig än, men jag pekade fint och sa att min rosa julklapp med fyra ben finns på Åhlens!
Kvällen har jag spenderat med att rota på vinden, städa lite och förbereda glöggkvällen. Tittar också på x factor, men jag blev så illamående av mätthet och trötthet att jag var tvungen att krypa ner i sängen tidigt. Ska ju upp och jobba imorrn!

Jobbigt...

Jag trodde faktiskt att jag skulle slippa snöproblemet på gården när man bor i hyresrätt. Icke sa Nicke, såhär ser det ut på vägen till sopnedkastet!


Bakning inför lördag...

Igår bakade jag i princip hela dagen inför glöggkvällen hemma på lördag. Undantaget var lite träning på kvällen, men efter det blev det pepparkaksbak också. Doftade så härligt när jag gick in i köket imorse :-)


All I want for Christmas...

Ljusrosa Kitchenaid, rosa Attract löpband (ej promenad), Hedda fåtölj cerise, ett nytt duntäcke, ett plåtställ, Macadamia oil schampo & balsam 1000ml + inpackning och en Marroccan oil. Kom igen nu tomten ;-)
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag...

Ännu en dag har passerat, och det känns som att jag inte har hunnit med nånting. Blir ju så när man kommer hem vid 21. Fan vad kallt det är att vänta på bussen på kvällarna, jag tror att jag ska frysa ihjäl varje gång!
Imorrn blir det jobb på dagen, och sen ska jag och Sandra åka och handla till vår glöggkväll på lördag :-)


Juligt...

Nu börjar det juliga i hemmet bli färdigt, brukar ju inte ha alltför mycket pynt. Sandra har gjort iordning hennes adventsljusstake, och jag har gjort en ljusbricka och fixat till i lilla huset :-)


Snöbus...

Jag fick en plötslig anfall att gå ut och hoppa i snön (mjo, jag vart precis lika chockad själv), så jag tog på mig täckbyxorna och drog med mig hundarna ut på gården. Riktigt busiga var dom, så jag trodde att jag skulle bli uppäten där ett tag. Iaf mina stackars skinnhandskar! Alfons tyckte att det var mycket roligt att fånga snöbollar med munnen :-)


Första advent...

Började dagen med en mysig grötfrukost hos mamma & Anders. Mysigt med första advent, och tre veckor kvar till julafton ;-)


Mys...

Vi ligger och tittar på Så mycket bättre innan vi fortsätter röjningen, jag och Alfons. Och mamma brevid så klart :-)
Är fortfarande lite deppig över att vi inte kom iväg till Nyköping, men när man tittar på vädret så ska man nog vara glad ändå. Det är ju inte värt en trafikolycka hur gärna vi än ville åka. Det innebär iaf att jag kan gå en sväng på julskyltningen imorgon och det var längesen :-)


Kakel på plats...

Ibland blir jag sugen på hus, speciellt nu när det renoveras och fixas. Annars är jag nog mycket lägenhetsmänniska.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_50ba5ba1e087c37b3bdcfc2a.jpg" class="image">


Ont...

Fasen vad det värker i kroppen när man stannar till och känner efter. Nu är hallen målad, och jag håller på att röja undan. Började med att ta tag i gästrummet, som var mitt gamla rum när jag bodde hemma. Jag har precis bytt sängkläder och satt upp stjärnan i fönstret, fint blir det. Råkade dock fastna raklång i sängen och funderar på hur jag ska komma härifrån!


På't igen...

Idag bar det bara att kavla upp ärmarna och börja måla hallen hos mamma och Anders. Hann allt utom en liten bit där skrivbordet med datorn står ivägen. Eftersom det ska bli någon typ av snöstorm på väg ner över så blir det nog ingen road trip imorgon, så då får bi dona på mer i huset. Känns jättetråkigt då familjen skulle åka och överraska syster Karolina på födelsedagen.


RSS 2.0