Nästa nyförvärv? ;)

img_3394 (MMS)

Nästa nyförvärv? ;)


Ovettig dag...

Idag har jag inte uträttat många vettiga knop förutom att gå till gymmet. Känns lika jobbigt i tanken varje gång, men det är så skönt efteråt. Inte bokstavligen direkt, men jag känner mig nöjd. Det känns lite extra jobbigt när det är lika kallt ute som idag, brrr, vet inte vad som har hänt. Har den kalla vintern kommit sent, tro? Fast å andra sidan så ska jag inte klaga när det inte ens är -10c ute. I Norrland är man vanligtvis inte så bortskämd med milda vintrar, utan det brukar vara ganska långa perioder med -15 till -25grader. Det är kallt! Det här är faktiskt min favoritvinter, just för att den har varit så mild. Frihet att inte frysa baken av sig så fort man går ut! Dessvärre gnäller jag lika mycket på halkan som vanligt, och kör vidare på min pingvinwalk ;)

Dagen...

Idag följde jag med mamma och Anders ut till Töva för att hälsa på bror och co. Riktigt härligt väder, och väldigt trevligt med frisk luft en så kallad bakisdag! Alla var på lite bushumör tror jag, på vår promenad så var vovvarna helt galna, och Isak startade snöbollskrig, haha! Fredrik tvångshöll mig medans Isak kastade snö över hela mig, taskigt tycker jag ;) Sen blev även Fredrik tacklad rakt ner i snön, så skrattar bäst som skrattar sist, mohaha ;)

Gårdagen...

Det var riktigt kul att gå ut igår, äntligen fick jag shaka på dansgolvet! ;) Vi var hemma hos mig innan, jag, Jessica, Mickis och Marris. Sen fick vi överraskningsbesök av Julia som tittade förbi och surrade lite med oss, innan vi andra skulle iväg till krogen. Så kul, vi blev verkligen överraskade!! :) Nu får vi planera in nästa happening snart, så att det inte alltid behöver dröja så länge mellan gångerna!
Julias fina mage :-)

Klänningsdilemma...

Vet inte vilken klänning jag ska ha på mig. Kvällens ilandsproblem!







Av längtan till dig...

Jag saknar dig min fina sommar, kom snart!




Horrible Bosses...

Har hunnit med att avverka en film ikväll också, Horrible Bosses fick det bli. Lite störd, men ändå väldigt rolig! Älskar Jennifer Anistons roll, och Colin Farrell har nog aldrig varit så äcklig, haha!
För övrigt så är min träningsvärk helt galen, känns väldigt felande. Jag tränade typ allt utom rumpan igår och ändå är det där det känns mest. Måste vara sen i onsdags. Sen är det nånting som stramar i benet, nästan som en sträckning. Skitsamma, imorrn ska klackarna på!






Vad blir det för mat...



Hahaha...

Joel Kinnaman la ut en länk på sin facebook-fanpage förut idag, och det är så roligt att jag måste dela med mig till er som inte har "likeat" honom. Det har ingenting med honom själv att göra! Han la ut en länk med roliga autocorrects, alltså där mobilen väljer orden automatiskt. Det kan verkligen bli hur fel, och hur kul som helst! Jag satt på busstationen och fnissade så mycket att jag var tvungen att sluta läsa innan jag skulle bli skickad till psyket ;) Här är några av mina favoriter:





Andra dagen på stada...

Har avverkat ett par timmar på stan, både igår och idag. Igår var jag nere och strosade, plus att det blev en lunch med Mickis som jobbade. Idag var jag nere för en lunch med Sandra och Jessica, och Systembolaget. Har ätit på BIM, så himla gott! Känns fortfarande som att jag har missat något ärende, men kan liksom inte komma på vad.
Under lunchen så ringde min chef och bjöd på middag nästa helg (allihopa ska dit), så det ska bli roligt! :) Under resten av dagen så blir det väl att putsa hemmet lite, iaf så gott det går med min träningvärk, sen blir det lugna puckar.




Mot gymmet, alldeles ensam! Tråkigt! Dubbl...

img_0803 (MMS)

Mot gymmet, alldeles ensam! Tråkigt! Dubbla pass, sen väntar soffan på mig hemma :)


Ombre...

Jag vill färga håret, ombre vill jag ha! Så sjukt snyggt tycker jag. Jag skulle nog hålla mig till en ljusare variant, men det är fint oavsett om det är blont eller brunt. Fast jag tycker att det är svårt att hitta bra bilder på den perfekta färgningen. I min takt så har jag väl en naturlig ombre snart, haha!



bild: google


Kvällsfika deluxe :-)

img_8183 (MMS)

Kvällsfika deluxe :-)


Effektiv...

Jag har varit lite halveffektiv idag. Varit på affären, hämtat paket, packat ner alla kläder som ska till förrådet sen. Bra jobbat att trycka ner allt i en kartong måste jag säga, trodde att jag skulle behöva två stycken. Nu ska jag rycka upp mig lite innan det är dags för träning. MRL står på schemat idag! Kan behövas eftersom det slank ner en kartong med semlor på affären, hur nu det gick till ;)

Flygande hund...


Packningen fortsätter...

Pappa kom hit med lite flyttkartonger idag, så nu kan jag börja packa lite smått på riktigt. Vet faktiskt inte vart jag ska börja, nu när garderoben är klar. Svårt att veta vad jag kommer att behöva dom närmsta veckorna.

Vitt ska det va...

Köpte dom här ljustakarna för ett bra tag sen, och tanken har alltid vara att måla dom vita. Jag gillar faktiskt den gröna, slitna looken också, men dom passar inte in någonstans. Nu har jag fått tummen ur, och tagit tag i det! Nöjd tjej :)

Smoothie...

Jag är en liten mångsysslare just nu. Hockey på datorn (dom ska bara skrapa lite blod från isen, innan dom fortsätter ;) ), film på tvn och äter en väldigt krämig smoothie. Kom på att jag har en massa bär i frysen som väntar på att ätas upp. Jag gillar att göra en riktigt tjock variant som man får äta med sked!

Packning pågår...

Idag har jag börjat ta tag i lite packning hemma. Har inte köpt några flyttkartonger än, men jag har ett par säckar att slänga ner grejor i. Just nu är det garderoben som rensas. Har en säck med saker som ska packas upp igen efter flytten, men som inte används just nu, och en enorm hög på sängen som ska få bo i förrådet. Alla mina fina klänningar som jag inte använder, men inte vill slänga tex. Har även hittat en massa kläder som jag inte ens kom ihåg att jag hade! Blir som en ny garderob :)

Redo för bad...

Klickade hem lite bikinis för ett tag sen. Jag har egentligen ganska många, men i princip ingen känns bra på. Det gjorde dom här, eller ja, hur bekväm man nu kan känna sig i bikini... H&M as always.

Idag fick det allt bli söndagströning efte...

img_5334 (MMS)

Idag fick det allt bli söndagströning efter diverse onyttigheter i helgen! Mamma gjorde rullader till middag i fredags (mitt önskemål) som jag kunde njuta av hela helgen. Så himla gott! Efter träningen så har jag och Sandra ätit middag och kollat på Försvunnen. Det var ganska bra för att vara en svensk thriller ändå. Haha, sällan jag bara ger filmer okej i betyg, men jag är en kräsen tittare! Sällan jag ser en fantastisk film måste jag säga...  Har rundat av kvällen med nya Solo, men nu får det allt bli sängen :)


En massa filmer...

Ikväll har det blivit film för hela slanten! Jag älskar Canal+, önskar att jag hade dom kanalerna hemma. Jag har hunnit avverka två filmer som jag har velat se ett tag, 2012 och Winters Bone. Båda var helt okej tycker jag! Nu såg jag även att The last house on the left börjar alldeles strax, så måste nog glutta lite på den också. Den är grymt bra!!! Synd att det snart är mitt i natten bara ;)


Färdig...

Nu är tvättstugan äntligen färdig! Vilket lördagsnöje ;) jag kommer verkligen inte ihåg när det var så prydligt senast, måste vara år sen! Eller vad säger du, Evie?
Tvätten håller jag och mamma fortfarande på med, men vi kan inte jobba fortare än maskinen klarar ;)


Pancakes in the making...

Till frukost idag fick jag för mig att jag skulle göra amerikanska pannkakor. Jag levde på det i Thailand sist, så jäkla gott! Till dom kan man äta lite vad som helst, banan, bär, sirap, chokladsås... Mums :)


Städning pågår...

Ofta när jag är hemma hos mamma så börjar jag städa någonstans. Eller sortera skulle väl kanske passa bättre in. Mamma har en liten tendens att bara pula in saker där det får plats, haha! Så när jag har blivit tillräckligt irriterad så fixar jag till det själv ;) Hittills (sen igår) har det blivit roomstyling i mitt gamla rum, plus att jag har börjat med grovrensning i tvättstugan :)
Nu sitter jag och tittar på Jägarna 2 för andra gången, tog med den så mamma och Anders kan kolla innan jag lämnar tillbaka den!


Har lidit av tacos-koma en stor del av kvä...

img_5700 (MMS)

Har lidit av tacos-koma en stor del av kvällen, men gott var det! Sitter just nu och tittar på en gammal, konstig, svensk film som heter pensionat Oskar med mamma, och tidigare blev det lite bus med Joar! Blir kvar här inatt, enklast så :)


Jag saknar dig...

Ja, filmen alltså, det har vi sett nu ikväll efter ett pass på gymmet. Den var okej, så himla sorgligt bara när det handlar om någon som dör. Speciellt när den ska vara baserad på en verklig händelse.
Imorgon ska jag till mamma och Anders på middag. Karolina är nämligen i stan för en pluggvecka, så känns som man vill hinna ses en dag innan hon åker hem. Hon bor ute i sina svärföräldrars stuga med en kompis för att inte bli störd resten av tiden. Så imorgon blir det alltså tacomiddag med systeryster och co.

Senaste beställningen...

Carinas tårta är klar och väntar på hämtning. Hoppas att hon blir nöjd! Jag vet hur jäkla god den är, så blir lite sugen själv faktiskt, haha! Det är chokladtårta med chokladmousse och daimfluff. Mums!

17:e januari...

Rivstartade dagen med ett lunchpass på gymmet. Jobbigt att träna tidigt, men skönt med fria kvällar! När jag kom hem därifrån så började jag med dekorationerna till nästa tårta. Hade en hel del rosor att ta tag i.
Ikväll har jag varit hemma hos Jessica och tittat på film. Vi hyrde Something borrowed, det var en riktigt tjejfilm. Ganska bra ändå. Nu ska jag fortsätta med min lilla midnattsstädning ;)

Filmkväll...

Jag har haft två lite speciella konversationer sen igår. Den första var att det ringde en präst till mig, som är bekant med mormor och morfar, för att hon ville ha receptet på mina muffins (fast det var ett annat par som skulle ha det egentligen). Inte varje dag det händer, blev lite fundersam varför det ringde en präst till mig ;) Fast det verkar ha blivit något missförstånd, vet liksom inte vem jag ska skicka det till. Det andra var att pizzabudet idag sa att det var längesen han såg oss sist, så han frågade om det var längesen jag var ut. Haha, måste byta pizzeria snart. Jag behöver inte ens säga min adress längre, fastän att det handlas hem pizza väldigt sällan!
Idag startade jag dagen med att ta tag i disken kl 7 imorse. Går lite lättare med Vakna med The Voice i bakgrunden. Tänkte att det var lika bra att ta tag i det medans jag ändå var något pigg, och innan jag la mig igen. Tog en powernap under förmiddagen innan träningen istället! Efter träningen så mötte jag upp Sandra, och vi gick och hyrde film. Det var verkligen längesen sist! Så kvällen har alltså gått i filmen och pizzans tecken. Jägarna 2 avverkade vi ikväll, men vi hyrde även Jag saknar dig och Försvunnen, som vi får se på någon annan dag :)

Idag blev det en tur till Fredrik och Lott...

img_3405 (MMS)

Idag blev det en tur till Fredrik och Lotta på landet! En ganska lång promenad blev det med alla odjur, sen lite fika på det! När vi kom in till dom och skulle fika så hörde jag hur Isak sa till Lotta: Magdalena kanske har bakat!! Det hade jag inte, så det gjorde faktiskt lite ont i fasterhjärtat ;)


Mot Eon...

Det tar på krafterna att göra star wars-figurer halva nätterna, trött tjej idag, haha! Det är så mycket bakning i mitt huvud nu, så jag kan knappt somna för att jag ligger och tänker på tårtdekorationer. Nästa vecka ska jag göra Carinas födelsedagstårta också :)
Nu i eftermiddag så ska jag på hockey med min bror. Han tänkte gå med Isak, så frågade om jag ville hänga med. Kanske är kul att ha med någon som är äldre än fem år att prata med under en hel match ;) Det måste vara det roligaste med släkten, vårt gemensamma intresse för Timrå IK. Född tikare!

A for effort...

Min bror och hans fru har beställt tårta av mig till Isaks födelsedagskalas om ett par månader. Lotta frågade Isak hur hans drömtårta skulle se ut för att jag skulle få veta vad jag ska göra. Tror ni inte att lillkillen svarar Darth Vader... Omg. Först sa han faktiskt att tårtan skulle vara grön med Darth Vader på toppen, och han ska absolut hålla i ett rött lasersvärd. Sen kom vi fram till att tårtan ska vara röd, för det skulle påminna om när han var på nån lavaplanet eller nått sånt, haha. Min första tanke var hur i helskotta ska jag kunna göra en Darth Vader?
När jag kom hem så satte jag mig faktiskt och gjorde ett försök (skaffa ett liv, jag vet ), för det känns roligare att tillverka något själv än köpa nån gubbe. Om Isak inte är allt för petig, så kanske faster kan få godkänt ändå? Tycker ändå att det blev hyfsat för någon som knappt vet mer än att han är en svartklädd kille i mask, som flåsar oanständigt mycket ;) Sen på den riktiga gubben ska det självklart sättas dit en cape, den ska vara svart,  och tandpetaren ska bytas ut till ett rött tårtljus som ska föreställa svärdet. Sen fattas det en hel del detaljer som jag inte orkade göra ikväll!
Min testkanin :)

Kalas...

Vi blev några timmar hemma hos mormor och morfar. Trevligt att träffa släkten sådär, det händer ju mest på födelsedagar. Fast iofs så är vi en stor släkt, så det händer faktiskt relativt ofta ;)
Det fanns hur mycket gott som helst att välja på, så jag sa att dom kan äta godsaker fram till sommaren nu, haha! Jag lyckades faktiskt fiska med ett par cupcakes hem som jag kan smaska på sen också, plus att min kusin tog med tills hans killkompisar som han skulle träffa ikväll. Undra om det blev populärt? Det bästa av allt var att mormor gav mig en kopia av deras bröllopsfoto. Jag frågade om dom hade någon bild över för några månader sen, och jag hade faktiskt glömt bort det. Men tydligen inte hon :)

Färdigt och hämtat...

Nu är beställningarna över för denna vecka, så ingen mer bakning. Mormor och morfar hämtade allt tidigare idag, så nu kan jag inte göra mer. Hoppas att allt smakar bra bara. Tårtan är en prinsesstårta i nya kläder. Gjorde den likadan som på nyår på utsidan, fast i andra färger. Hade lite andra planer först, men hann inte på grund av tidsbrist. Temat passar ju iaf ihop på allting :)
Nu ska jag kika lite mer på Ringer, och kanske komma ikapp lite annat. Imorgon vankas kalas :)

Ringer...

Jag har börjat titta på ännu en ny serie, nämligen Ringer med Sarah Michelle Gellar. Jag klickar på avsnitt efter avsnitt som en narkoman, haha! Jag tycker faktiskt att det är den bästa av alla serien jag ser just nu, så spännande och intressant.
Den handlar om två tvillingsytrar. En av dom är jagad av en mördare, så när systern försvinner bestämmer sig den andra för att ta hennes identitet. Men det verkar inte vara helt smärtfritt det heller ;)

Snart klar...

Nu har jag slavat i köket hela dagen igen. Jisses, känns som att jag aldrig blir klar. Tur att jag hade framförhållning med själva bakningen. Fast nu har jag faktiskt bara tårtan kvar, ber en liten bön att allt ska gå bra med den!
Whoppies var nytt för mig att baka, men jag tror faktiskt att dom blev bra. Kanske lite väl stora, men hellre det än misslyckade. Sen har jag gjort rosor och handmålat dom, så nu är alla cupcakes färdiga :)








Nattmänniska...

Det här kan man roa sig med till kl 3 på natten om man vill. Det gjorde iaf jag! Fick världens energi efter bion, så det blev en hel del gjort. Chokladcupcakes med silverglitter och sugarpasterosor, check! Blev ganska bra till slut ändå. Funderar på om jag ska orka göra rosor till dom med morotssmak också, men det tar så lång tid. Får se vad jag hinner under dagen :)



 

 


New Years Eve...

Åh, vilken mysig film! Jag brukar verkligen gilla filmer med olika historier som vävs samman, och speciellt dom där halva kändiseliten medverkar. Lär inte vinna någon Oscar, men jag mår bra efter att ha sett den.
Jag har även hälsa på Milton som ligger i Julias mage, men han ville inte sparka för mig ikväll. Nästa gång kanske ;)



Mot bion...

Idag har det blivit en hel del uträttat. En supersnabbis till Birsta, sen affären. Hemma har jag bakat lite till, och sedan tittat på hyllningen till Stefan Liv på webb-tv. Tårarna riktigt sprutade, det var så fint, men samtidigt sorgligt. Så synd att han inte fick uppleva den stora dagen själv, men han kanske var med på annat sätt ändå. Vem vet?!
Nu sitter jag och väntar på att Mickis ska plocka upp mig, sen blir det bio-time! Kanske kan övertala Mickis att provsmaka lite bakning först, om jag har tur ;) Julia ville också haka på bion, så fyra stycken blev vi till slut. Vardagsmys :)





Längtar...

Usch hur det ser ut här hemma! Jag har börjat rensa lite inför flytten, men kom ganska snabbt på att jag inte har nånstans att lägga allt. Så det blev lite kaos på golvet istället. Så går det när man ska ha framförhållning. 1½ månad kvar nu, jag längtar!
Imorgon ska jag på bio igen, denna gång blir det New Years Eve. Har velat se den länge nu, så det ser jag också framemot. Ska bli kul att se Jessica och Mickis igen också, har inte setts sen strax innan jul :)





Jag köpte blommor till mamma i lördags. Hon älskar tulpaner :)


Mot kalaset...

Jag kände efter gymmet idag, när jag för en gångs skull kom hem därifrån i vettig tid, att det var lika bra att sätta igång med bakningen. Annars är jag lite: varför göra idag, det man kan göra imorgon ;) Mormor har beställt cup cakes, så choklad och morot fick det bli. Satsar på säkra kort, alla älskar morotsuffinsen som jag gör. Passande att kakformarna som jag beställde kom idag. Jag kommer köra ett litet tema på silver och vitt, så beställde silverwraps. Väntar även på lite silverglitterströssel som jag tänkte dekorera med. Nu ligger dom i frysen och väntar på sin frosting, men det blir senare i veckan! Ska även hinna med tårta och whoppies :)

Gladiatorerna...

Jag satt och tittade på Gladiatorerna hemma hos mamma & Anders igår, jag tycker verkligen att det är kul att titta på! Något som vissa av er kanske inte vet, är att 2003 var min dansskola som jag gick på då, cheerleaders i Gladiatorerna. Det spelades nämligen in här i Sundsvall den säsongen. Det var jättekul att vara med på, vi spelade in två avsnitt om dagen i ca en vecka. Ledigt från skolan och allt, perfekt, haha! Jag tyckte verkligen att Attila var galet snygg och efter sista inspelningen gick jag fram och ville ha nån grej signerad och en kram. Han lyfte upp mig istället och jag blev sååå lycklig ;) Ska tillägga snabbt att jag bara var 16, haha! Inspelningarna avslutades med en fest på First Hotel, där alla samlades.
I vilket fall som helst, så såg jag att nämnda Gladiator faktiskt är med denna säsong också, fast nu under namnet Pansar. Grrr ;)
Cheerleaderoutfiten ;)

Det blev en kväll hos mamma och Anders nu....

Det blev en kväll hos mamma och Anders nu. Följde med mormor och morfar hit, sen råkade jag bli kvar. Dom tyckte att jag skulle stanna och se på hockeyn, så det blev så! Hem igen imorrn :)


Hårt jobb, men någon måste göra det...

Kvällen har jag spenderat med att göra rosor i sugarpaste. Min rygg dödar mig nu! Jag ska baka till min morfars stora kalas nästa helg, så jag har börjat att förbereda lite. Det tar ganska lång tid att skära ut blad för blad, så inget jag vill stå med i sista minuten. Nu ligger dom fint och väntar på att få dekorera cup cakes, i frysen. Jag har även skrivit inköpslista, för imorgon ska jag och mormor åka och handla. Nu ska jag bara bestämma exakt vad jag ska göra till kalaset ;)




Lampan...

Jag hämtade ut lampa idag också, och den är så fiiin! Var tvungen att sätta mig på golvet och pyssla ihop den på en gång. Nu sitter plasten visserligen kvar på skärmen, men jag vill inte ta bort den innan flytten. Vit tyglampa kan nog bli smutsig annars.





 


Birsta...

Idag blev det en sväng på Birsta och Ikea med Sandra. Det blev allt ett par fynd idag med. Hittade en kjol på Bikbok och köpte ett par läppglans på MUS, där dom har superrea på vissa grejor. 50kr styck är verkligen superbilligt!



 



Jag älskar min nya ljusstake! När jag pack...

img_3831 (MMS)

Jag älskar min nya ljusstake! När jag packade ner det mesta juliga hemma, så var jag tvungen att ställa fram den här i fönstret. Måste stretcha adventljusstakens tid i fönstret lite, så den hinner användas ;)


Ägnat dagen åt serier...

Min dator är lite överhettad just nu, efter att ha visat serier i princip hela dagen, så tänkte bara skriva en rad eller två. Kan verkligen rekommendera serien Revenge, har plöjt alla avsnitt som kommit tills nu. Lite lagomt med intriger och spänning om man gillar sånt. Har även kikat på det sista avsnittet av säsongen av American Horror story, som jag har lyckats missa tills nu. Denna vecka har även Pretty little liars haft premiär, och idag sändes nya avsnitt av både The secret circle och Greys anatomy i USA. Full rulle igen, härligt! Ska inte glömma att jag måste kolla in Once upon a time också, även om fantasy inte är min grej, så brukar ju sagovärlden vara ganska fantastisk!

Tillbaka till vardagen...

Det innebär även träning såklart, så ikväll har jag varit på Body pump. Så jobbigt med första passet, juluppehållet blev ju två veckor. Sen middag har jag även hunnit med framför The Voice. Synd att jag är så himla less på musikprogram av det slaget, för det verkar vara det bästa på länge. Bara standarden på juryn känns galet bra! Ska iaf kolla klart på kvällens avsnitt, sen ska jag forsätta titta på Revenge som jag började med tidigare idag :)


Fynd...

Det som följde med hem från stan igår. Har inte bestämt om det ska behållas eller inte, tur att det finns långa Öppet köp ;)





Julklappar...

Några saker som låg gömda under granen.



 



 


Ny lampa...

Den här lampan har jag köpt till nya lägenheten, i köket ska den sitta. Fast den kommer nog inte ha riktigt lika många prismor på, man kan variera det lite själv. Jag tror att det kommer bli så bra :)

Stan...

Nu är jag hemma i vardagen igen. Usch, som det såg ut när jag kom hem. Har ju varit förbi och dumpat av diverse grejor under tiden som jag har varit hos mamma. Så det var bara att sparka sig fram genom påsar och kartonger och ta tag i oredan. Men det det gick ganska fort, storstädade innan jag åkte!
Efter allt det så var jag ner med Sandra på stan en sväng. Det blev lunch och lite reafynd, lämnade även tillbaka klänningen jag köpte till nyår. Vi tog en sväng förbi nya lägenheten och drömde oss bort lite, längtar verkligen tills det är dags! Nu väntar jag på att hon ska komma till mig lite senare, för vi ska kolla på film. The human centipede 2 av alla filmer, haha! Min morbida sida är lite excited faktiskt, lär väl få ångra detta senare! Men nu, mat!!!

Nyårsafton i lite bilder...

Hehe, tolvslaget fick ju kvällen bästa bild ;)

2012...

Nytt år, nya möjligheter! Gårdagen spenderades med ett glatt gäng i Timrå. Middag, spel, musik, fest blev det. Vi kom i säng kl 6 imorse, så jag är galet trött på ögonen, haha! Kommer inte ihåg sist det blev så sent faktiskt, trodde jag skulle somna i soffan ;) Roligt med party igen, det var ju så längesen!
Jag och syrran tog bussen mot stan i eftermiddags, och efter det blev det pizzamiddag hos pappa med sambo. Nu är vi hemma hos mamma igen, och det är Evelinas sista kväll hemma för det här gången. Tråååkigt!! Sen är det väl dags att återgå till vardagen antar jag!

RSS 2.0