Sällskap i sängen...


Det lyser, det lyser...

Fasen att det ska bli så halt på vintern, om jag slapp bara den biten så skulle jag gilla vintern bättre. Men visst är det fint med det vita på backen som nu verkar stanna kvar. Ska inte gnälla då jag bad om att slippa snö åtminstone i oktober, och det har jag gjort med råge ;-) Såhär tjusigt är det i stan nu:


Lång dag...

Jobbade 8-20 idag, behöver jag säga att jag är helt slut? Fast egentligen så började inte det vanliga arbetet förrän kl 12, då vi hade möte innan. Det är inte så ofta det händer, så det går ju faktiskt bra ibland.
Sängen känns dock väldigt lockande nu, så dit ska jag bege mig nu. Imorrn är det sista arbetsdagen innan tre dagar ledigt igen. Då blir det minsann en roadtrip till, med hemlig destination ;-)


Stressbak...

Jag skulle egentligen baka igår, men eftersom jag däckade i sängen 19-21 efter en dags flängande med Jessica så hann jag inte. Fick klämma in det idag efter jobbet och innan hockeyn istället, stressigt värre! Hade lovat att baka till personalmötet imorgon, så kunde inte direkt låta bli! Det fick bli ett säkert kort, chokladmuffins med neutral frosting (lite vit choklad-smak), sen lite snöströssel och chokladtomtar :-)


Hockeykväll...

Jag följde med bror och brorson på hockey ikväll lite spontant. Älskar att gå på matcherna live, men visst är det lite mer pepprande när dom vinner! Eller när jag inte har klivit upp innan sju, gäsp gäsp...


Mäktigt...

In my mind, in my head,
this is where we all came from.

The dreams we had, the love we shared,
this is what we're waiting for.

And this is what I'm waiting for.



Storshopping...

Jag hade höga förhoppningar om shopping i huvudstaden, men jag blev väldigt besviken. Allt jag kom hem med är ett på örhängen, ett halsband och ett par sovshorts. Allt från butiker som finns här hemma ;-) Dock fick jag och syrran ett par julklappar fixade också, så det är ju skönt!


Hahaha, jag dör...

Det här är det sjukaste jag läst, hahaha! Det står faktiskt längre ner i artikeln att cyklisten klarade sig utan allvarliga skador, annars hade det givetvis inte varit lika roligt! :-)


Helt otroligt...

Det går faktiskt inte att beskriva konserten på annat sätt än att det var helt otroligt mäktigt! Skitbra, fantastiskt och mäktigt! I över två timmar stod ca 40 000 människor samlade och dansade, tjoade och skrek till den grymma showen. Jag tror faktiskt aldrig att jag kommer vara med om nått liknande igen :-)


Åh <3...


På g...

Hejhej!


Pyntat lite mer...

Tror att det ser ännu rörigare ut nu än innan faktiskt här hemma. Bytte gardiner i mitt rum, men jag har beställt nya då dom var för korta. Ljusstaken fick iaf åka fram och lite annat. Vet inte riktigt hur jag ska arrangera vissa saker än, men det löser sig nog!

Nu har jag kollat på Skavlan och det börjar faktiskt dra ihop sig till sovdags. Upp tidigt och sent isäng imorrn, så jag vill vara utvilad :-)


Om 24 timmar...

It's gonna be amazing!


Blinka lilla stjärna där...

Idag åkte julstjärnorna fram i köket, kunde inte låta bli att testa när jag hade köpt dom. Det blev såå mysigt när dom är tända. Nu ska jag dra mig mot stan och fixa lite ärenden inför morgon dagen. SHM here we come!


In this moment...

Kvällen har gått i SHMs tecken kan man säga. Blir ju något sugen nu när konserterna har dragit igång på allvar! Mycket surfande på diverse sidor om allt från liveuppdatering till merchandise. Har tittar på vilken t-shirt/linne jag ska köpa också, det är ju nästan ett måste att ta en sväng förbi pop up-butiken. Tihi! ;-)


Nåt för dom som väntar...

 
 
Mitt hjärtas röst
Kan nog va ostämt ibland
Instängd I ett bröst
En ambasad som saknar sitt land
Men för blommor
Hjärtan ängar
Makalösa stränder
För lättsamrätten rätt I
Christer Sjögrens händer

Vi som krossas
Krossar och går på
Små späda barn
Med hjärtan som elefanter

Gud uppfinn nåt nytt
Som gör det lätt att hålla ut
Nåt för dom som väntar
Dom som orkar vänta
Mer



Sen spårade det ut...

Jag har alltid undrat varför jag är singel...


Pumba...

Här skickar man gulliga mms till kombon, och tillbaka får man världens skabbigaste Pumba...


Vintriga blommor...

Började att samla ett litet förråd idag, tänkte försöka vinterstäda på fredag. Julen är ju så kort, så en vecka för tidigt borde väl vara lugnt? ;-)


Laddar upp...


Tisdag...

Jobb hela kvällen lång och öppning imorrn, så inte mycket fritid tills på fredag. Känner mig stressad hela tiden, men vet inte riktigt varför. Saknar Jullan på jobbet också, inte lika roligt utan henne nu när jag börjar bli van!
Men nu ska jag försöka se framemot helgens bravader efter alla hinder med konsertbiljetterna! Förhoppningsvis hittar jag nån fin nyårsblåsa också under helgen ;-)

Körde lite festligt på jobbet idag också, med strassstenar på axlarna!


Sömn...

Ligger och filosoferar i sängen om sömn. Vad är det egentligen som gör att alla måste sova? Varför är det just 7-8 timmar man ska satsa på? Och varför är det så skönt att sova fast att man egentligen inte ens är medveten? Det känns ju lite konstigt att man faktiskt sover bort en tredjedel av sitt liv.

Nä, nu är det dags att studera ämnet lite närmare, jobbet kallar imorrn! ;-)


The Dress...

Klänningen i lite bättre skärpa, kommer från Cubus :-)


Skyfall...

Jag hatar verkligen allt som har med Bond att göra, förutom just denna sång!
 
 
 
  

Haha...

Alla dessa smygbilder som Sandra försöker ta på mig! Haha :-)


Peppad tjej...


Söndag...

Att jobba helg gör mig verkligen dagvild ibland, har i princip trott att det varit måndag hela helgen. Tur att det finns Solsidan att hålla reda på, sant söndagsnöje!
Nu ska jag titta på senaste avsnittet av Greys innan jag måste sova. Skönt med sovmorgon :-)


Blev lite rädd där ett tag...

Gick in på Twitter och såg att SHM har ställt in en konsert ikväll, blev något orolig innan jag läste att det var pga en indisk politikers död. Efter alla om och men som den här konserten har inneburit, så skulle jag bli väldigt ledsen på ögat. Vi kan ju säga som så att jag och Sandra hade ett litet missöde med våra biljetter, så vi har fått köpt en omgång till. Händer alltid oss, precis som vanligt!
Nu kallar sängen och ännu mer jobb imorgon :-)


Resultat...


Blomma...

Mamma har ett par blommor hemma som håller på att ta över huset. Såg för första gången igår att dom faktiskt har blommor på sig också. En blomma som blommar ut och vissnar efter ungefär ett dygn. Vad onödigt, varför liksom?

Idag jobbar jag första dagen av sex, innan det bär iväg mot huvudstaden och Swedish house mafia till helgen. Längtar! Känner mig hur som helst helt slut redan nu i både kropp och knopp efter dessa intensiva dagar. Har alltså målat hela vardagsrummet, skurat och skrubbat lister, målat ett vitrinskåp, soffbord och tv-bänkar. Alla möbler dessutom tre gånger på varje! Känns ungefär som att jag ska gå av på mitten nu med andra ord, men det är bara att kämpa på :-)


En hemlis...

Jag är också en vampyr... ;-)


Dörrstopp...

Typiskt hundarna att somna mitt i dörröppningen. Jag som tycker att det är lite läskigt att ligga och stirra ut i långa, mörka hallen...


Oh my...

Det sliter att renovera på tants kropp, men det är roligt att måla med roller! Pillergörat däremot är inte min femma. Nu är det en vägg kvar som jag inte kunde göra idag då tvn sitter på den. Det är ju hockey, så då måste ju tvn sitta på väggen ;-) Det är mycket muttrande här nu när det ska bestämmas vilka möbler som ska vara kvar, målas eller flyttas, haha!


It was good...

Men mer än så kan jag inte säga utan att förstöra något! Känns så sorgligt att det är slut nu, så en viss del av mig hoppas på en fortsättning ändå ;-)
Nu ska jag sova, för imorgon ska jag åka till mamma och fortsätta måla! Godnatt :-)


Snart så...

Om två timmar börjar den! Känner mig verkligen jättetöntig som är så exalterad, men filmerna är ju så bra och man vill veta hur det slutar :-)


Om ett dygn så har jag sett den...

Jag längtar verkligen, känns riktigt spännande! :-) Innan dess är det dock dags för en dag på jobbet, så nu kallar sängen. Tant måste ju hålla sig vaken under filmen.


Bland dom bästa paketen...


Ingen skriver lappar som gamla Wedinare...

Tack Jullan, blir så trevligt att komma till jobbet ;-)


Like...

Jag gillar verkligen min nya jacka, puh! Dock är den inte tjock som den såg ut, men eftersom det är äkta dun så hoppas jag på värme ändå! Skulle verkligen behöva en svart halsduk till, så det får nog bli nästa investering. Eller en rosa ;-)


Hoppas på resultat...

Har läst mycket bra om den här hårserien, så nu hoppas jag att det blir resultat i mitt hår också. Schampo och balsam är beställt!


Första blåsan...

Alltid när jag målar. Alltid.


Smakprov...

Fick mig ett litet smakprov innan jag ger bort dom. Måste ju kolla att det smakar bra ;-)


Måla, måla...

Idag har jag rivit tapeter, spacklat hål och målat en vägg! Jag ber en liten bön för att det ska räcka att måla en gång, men sån tur ska vi väl säkert inte ha ;-) Eftersom det är ett helvetes jobb att riva strukturtapeter som vägrar att dela på sig, så blev det alltså målning på dom gamla tapeterna. Målning är verkligen räddaren i nöden ibland när man vill göra det enkelt för sig!


What the fick am I wearing...


Omg...

Jag älskar min familj mer än något annat, men att gå på Bauhaus och leta färg och kakelplattor i allas smak är fan ingen lek! Jag kände mig för att sitta i ett madrasserat rum och vagga fram och tillbaka innan vi kom därifrån, hahaha! Nu är det iaf inhandlat och det kommer nog bli jättefint det här. Ljusgrått blir det i vardagsrummet, och mörkgråa/svarta kakelplattor bakom den öppna spisen. Hann inte börja spackla idag så imorrn sätter jag igång. Det är verkligen på tiden! ;-)


Världens bästa handskar...

Med Thermolitefoder och utsida i skinn, och fingrar inuti handsken. Så varma och sköna, dom bästa jag någonsin haft. Tyvärr tyckte en hund om mina lite för mycket också, så jag måste köpa nya i år. 399kr på Accent!


Icke sa Nicke...

Här tror man att man ska få vara ledig i två dagar, men imorrn blir det bakning på beställning, och på lördag ska jag spackla väggar. Ingen rast, ingen ro! ;-)


Ahkka-jacka...

Beställde en ny jacka igår, en riktigt fluffig, härlig dunjacka! Jag är såå frusen av mig på vintern, och ingen jacka jag har är tillräckligt varm. Jag gick liksom med dubbla koftor och jacka redan i september ;-)
Den här är iaf testas med vattenpelare, ska vara vindtät och transportera fukt, en riktig funktionsjacka med andra ord! Nu hoppas jag att den sitter och känns bra, men det återstår att se!


Mer renovering...

Pratade med mamma på Facebook förut, hon berättade att dom har köpt golv till hallen, som ska läggas imorgon. Kommer bli så fint! I ett svagt ögonblick förra veckan så råkade jag säga (med många vittnen) att om dom köper färg till vardagsrummet, så målar jag om. Är det nånting som jag börjar få rutin på så är det att måla väggar efter två lägenheter ;-). Det har varit så mycket prat om det där rummet som behöver fixas med aldrig blir gjort, för det är så krångligt att byta tapeter. Till slut sa jag bara att skit i tapeterna och måla istället så så fixar jag det! Dom verkar ha tagit det högst bokstavligt eftersom mamma redan har frågat när jag är ledig, haha! Men vad jag man inte för att hjälpa till, jag vill ju att det ska bli fint.
Jag tror att det är den här hallmattan dom har valt:

Tihi ;-) ...


Aj...

Jag har sovit konstigt på min axel inatt, den blir liksom vikt inåt när jag ligger på den. Som alla andra kroppsdelar som inte vet vart det ska ta stopp på min kropp. Har iaf haft jätteont hela dagen, men hoppas att det ska gå över snart. Känner mig nästa övertygad om att jag verkligen har eds då jag tom har fler poäng på kriterierna än vad min syster med diagnos har. När jag ändå håller på att ge mig själv diagnoser så tror jag att jag lider av hsp (highly sensetive person) också, fick högt betyg på det testet med, haha! Visste inte ens att det fanns en sån diagnos förrän igår då Evie la ut en artikel om det. Konstigt ändå att man funderar på varför man är som är. Varför lutar mina ben bakåt? Varför får alltid jag blåmärken? Varför får jag så lätt ärr? Varför kan jag böja min tumme åt fel håll? Varför är jag så känslig? Varför kan jag inte lyssna på en ballad utan att gråta? Varför klarar jag inte av att bli iakttagen av chefer m.m? Varför har jag svårt för förändringar? Varför är jag så nervös?
Det finns uppenbarligen förklaringar till det mesta, och det är ganska skönt.

Gamla bilder från bloggen:


Inspirerad & Putsad...

Blev lite inspirerad att fixa iordning alla mina smyckesställ för att få bättre översikt, speciellt när det kommer nya hela tiden. Hittade även min kära silverring bakom byrån, helt missfärgad. Slängde den i silverputsburken och nu är den som ny igen :-)


Oh, the bags under my eyes...

Förra veckan har jag snittat 5-6 timmars sömn per natt. Jag behöver typ nio för att bli mig själv. Tog den här bilden på hockeyn i torsdags för att visa min nya, fina mössa. Tror påsarna under ögonen lyser mer med hela sin prakt ;-)
Det är iaf en Championmössa för Rosa bandet!


Till smyckesskrinet...

Jag önskar att min kärlek till smycken var något mindre! Översta från Lisbeth Dahl, det andra från H&M.
 

Time for bed...

Fantastisk bokserie ;-)


Koftan...

Löv it :-)


Lördagsmys med Bäbis...

Ingen utgång idag, blir en kväll med familjen istället :-)


Renovering...

Jag och Karro har tapetserat mammas hall i veckan. Eller hon har tapetserat och jag har hjälpt till ;-) Allt är inte klart än då listerna och nya golvet ska läggas in så fort som möjligt! Anders har iaf satt upp dom nya hallmöblerna så att hallen kan användas så länge, och det blev verkligen jättefint!


Godmorgon Lördag...

Jag trött som ett as, allt är som vanligt med andra ord! Eller nästan allt, för idag jobbar jag med Julia! Tihi ;-)


This girl...


Pandatårta...

Till Ebbemannen :-)


Dansa i neon...

Köpte en riktigt färgglad tröja förra veckan! Jag brukar inte vara så mycket för knalliga färger på mig, men den här gobiten kunde jag inte låta bli. Det är riktigt knallig i verkligheten :-)


RSS 2.0