Syskon...

Jag är bosatt hos mamma för tillfället då Karolina och dom två minsta barnen är på besök. Vi sov fyra stycken i gästsängen igår, men finns det hjärterum så finns det stjärterum!


On fire...

Min hårtork började brinna i lördags efter trogen tjänst i många år. Det är en grej som jag inte kan leva utan, så set var ju bara att köpa en ny! Men söt är den ;-)


Förödmjukelse...

Helgen och början på veckan har verkligen varit störd. Vi avslutade helgen fint med att toan slutade fungera och duschen svänmade över. Vi fick alltså springa och låna diverse toaletter under gårdagen, vilket inte var kul! Efter lite smått panik över att ingen kom och fixade avloppen efter tre felanmälningar så kom det äntligen en karl! Han hade nog jour för lilla sonen var också med. Alltså det var så obekvämt att ha en främmande man hemma som pumpade vår toalett, ultimata förödmjukelsen, haha! Speciellt när han kommer ut igen och säger att han måste åka och hämta en pumpbil för den lilla pumpen hjälpte inte. Tillbaka kommer han med en slang dragen genom hela byggnaden och pumpar vidare. Samtidigt sitter jag och Sandra och försöker hålla oss för skratt i köket, för ljuden var så sjuka! Ett översvämmat badrum senare så funkar iaf alla avlopp igen :-)


Söndagskänsla...


Love...

Maybellines mascaror är såå bra. Älskar Volum'Express Drama och nu sist köpte jag Falsies Feather Look, också jättebra!


Det sociala livet...


The Dress...

Invigde denna igår :-)


Gårdagen...

Natten till idag var inte kul. Fy bubblan vad dåligt jag har mått! Har känt mig konstig nästan hela dagen också iofs. Blev lite väl mycket häxblandningar på förfesten, haha ;-)
Förutom det så var det iaf riktigt mysigt att starta med gemensam middag, och det var roligt ute också! Lägenheten såg dessvärre ut som ett hellhole idag. Jag förstår inte hur, men hela min ryamatta var fullproppad med krossade chips och popcorn, haha, mysigt!


Inte lika kul...

Det känns på något sätt inte riktigt lika kul dagen efter!


Det blev en sån...

Tack till mina vänner som hjälper till när jag får akuta snilleblixtar ;-)


Helg...


Fright Night Friday...

Ikväll blir det minsann Paranormal Activity på bio. Känner redan skräckblandad förtjusning! Innan dess har det hunnits med jobb, och härnäst blir det storhandling innan vännerna kommer och äter :-)


Orkar inte...


Kanske det bästa köpet idag...

Min plattång gav upp för ett tag sen, så var tvungen att köpa en ny. Men rosa är ju fint ;-)


Mysig nyhet...

Det var så mysigt att vakna till nyheten att min favvosessa äntligen ska gifta sig! Jag som har känt mig lurad på konfekten sen 2010 ;-)
Stressigt har denna morgon och förmiddag varit annars, mycket som skulle hinnas med innan jobbet idag. Bland annat spenderat för mycket pengar, så nu har jag ångest light!

Farsdagspresent till pappsen (plus en liten ljusstake till):


Valet & Kvalet...

Har värsta dilemmat med mig själv om jag ska göra lite dip dye i håret tillsvidare. Göra håret lite mörkare och topparna ljusare. Jag är allt bra sugen!


Tisdag...

Idag har jag inte gjort många knop. Läst på lite inför ett planeringssamtal imorgon, varit på stan en snabbis och varit på Body Pump. Gissar på att jag kommer känna det sistnämnda imorgon ;-) Ska inte glömma veckans höjdpunkt också: Hollywoodfruarna! Som jag kommer sakna dessa donnor på tvn nu.


Ger upp...

Jag ger upp för dagen, det blir Jenny Strömstedt och en bok i sängen. Ledig imorrn, sen blir det några intensiva dagar på jobbet! :-)


Bra serie...

Har spenderat kvällen med att titta på hela Torka aldrig tårar utan handskar-serien. Mycket sorglig, men fin serie. Jag älskade Gardells serie De fördolda (eller nått liknande) också när den gick för ett par år sedan.
Nu måste jag nog kvällsfika för magen kurrar!


Snow White...

Blev så sugen att ta vara på söndagskvällen, så det fick bli en hyrfilm ikväll! Snow White and The Huntsman har jag varit nyfiken på länge. Jag tyckte faktiskt inte att den var fantastisk, snarare okej. Å andra sidan är det inte riktigt min typ av genre heller :-)


Lördag...

Jobbhelg denna vecka, så lugnt blir det. Ligger just nu och tittar på Bröderna Karlsson på 4an och funderar över vem som vann Körslaget egentligen?


Skavlan igår...

Hur kan jag bo i Sundsvall och missa detta fenomen?
Tycker Skavlan är ett mycket bra program, då har jag och tanterna på jobbet ett gemensamt ämne att diskutera sen ;-)


Litet äventyr...

Det blev en sväng till Birsta med mamma och Anders i eftermiddag. En gratis middag och en ny ljuslykta som jag fick av mamma senare, så känner jag mig ganska nöjd :-)


Instagram...


So excited...


Forever alone...


Dags att köpa nya kanske...


Spännande...

Sitter på bussen på väg hem från jobbet, försöker följa lite hockey samtidigt. Annars har det varit en allmänt seg dag idag tycker jag. Imorgon är jag ledig, så det ska iaf bli skönt. Får se om jag hittar på något i min ensamhet, eller stannar hemma.


Nu kan dagen bara bli bättre...

Ja, börjar man dagen med något så olidligt som att gå till gymmet, så borde det inte kunna bli sämre ;)


Mot gymmet...

Jag har gått med på att pallra mig till gymmet imorrnbitti, drabbad av tillfällig sinnesförvirring? Inte ofta jag överger en chans till sovmorgon ;-) Nä, måste sova nu om jag ska komma upp imorrn, god natt!😊


Idag orkar jag inget...

Idag var det jobb under dagen och en välbehövlig tidig kväll hemma. Jag stänger mest hela tiden just nu, så skönt med lite omväxling.
Råkade somna till på soffan, så nu känns resten av kvällen typ förstörd. Man blir ju så himla trött när man vaknar till alldeles yr! Ska ändå försöka mig på ett husligt ryck eller två :-)


Shine like a diamond...

Idag kom båda mina skal, tror att det märks vad jag gillar! ;-) Kommer att sakna mitt fina, svarta, men ingen idé att ha dom gamla kvar när dom ändå inte passar! Om nån behöver ett sportarmband (ni vet ett sånt som man sätter på överarmen när man tex tränar med mobilen i) för 4an i svart/rosa så har jag ett oanvänt till salu ;-)


Nä, fy tusan...

Varför ska snön envisas med att komma så tidigt jämt? Jag orkar inte med fem månader med isbana och slask. Mycket tråkig syn att vakna till...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_507d47dce087c348ec2a98a4.jpg" class="image">


Godnatt...

Sov gott mina fina, det blev visst sent igen som vanligt.


Instagram...

Ni glömmer väl inte bort min Instagram? magdalenaeng hittar ni mig som :-)


Måndag igen...

Jobb igen efter tre sköna, lediga dagar. Sex dagar blir det denna vecka så bara att köra på!
Tyckte Falk-filmen var riktigt bra igår, så den borde ni se. Jag är ju iofs en Falk-fantast, men det verkar ju många vara med tanke på dom tomma videohyllorna. Lite för lite Frank, men annars tummen upp ;-)

Nu vill jag att mitt nya skal ska komma, komsi, komsi!


Favoritlåten just nu...


It's here...

Jag och Sandra väntade i två och en halv timme på att någon skulle lämna tillbaka den senaste Falk på någon av videoteket i stan. Jag satt som en tok och uppdaterade hemsidornas lagerstatus och till slut gav det resultat!


Lördag...

Idag har jag varit på festligheter, dags att sooova ;-)


Bästa vän...


Gameday...

Ser inte lovande ut det här idag, kom igen TIK!


Min vakthund...

Mitt i dörröppningen vaktar jag bäst ;-)


Rea...

Oj vad mycket rea det är överallt nu, men som vanligt är det mest skräp. Eller inget som faller mig i smaken iaf, tycker dom flesta butikerna bara tar fram gammalt som ingen ville köpa förut heller ;-)
Har faktiskt gjort ett fynd ändå, måste jag erkänna. Gillar att tröjan är väldigt basic, nästan i collagetröja-material, men att den har söta spetsdetaljer. Enkelt med en twist :-)


Found it...

Ah, nu börjar det likna något! Blir nog till att skicka tillbaka det andra ändå :-)


Letar...

Jag har suttit i tre dagar och letat efter det perfekta iPhoneskalet. Problemet är att det inte finns! Hallå där, börja tillverka lite bling till mig nu va! Hittade ett perfekt som naturligtvis var slutsålt, och jag har köpt ett litet substitut tills jag hittar ett riktigt bra (tycker inte om att det är ett hål för äpplet på baksidan på mitt nuvarande, det blir repor där). Jag som hade ett så fint till min 4a. Bara att fortsätta jakten...


Fredagsmys...

Har fredagsmys i min bästa pyjamas, extremt härligt måste jag säga! Första gången på två veckor som jag har kunnat ligga i sängen hela dagen lång om jag så velat. Tre lediga dagar, mmm mmm mmm!

Här kommer en bild på mitt senaste tillskott:



Migrän...

Jag har sen en tid tillbaka fått väldiga attacker av huvudvärk då och då. Jag har inte filosoferat så mycket över det förut, men ikväll slog det mig, kan det vara migrän? Det utlöses oftast på jobbet, jag får jätteont i huvudet, vanliga värktabletter hjälper inte. Jag blir illamående och även lite yr då jag inte tycker att ögonen hänger med lika bra. Jag får mest en känsla av att jag bara vill lägga mig ner och blunda, och att folk skulle kunna göra vad som helst med mig under tiden. Hmm... Och det varar i flera timmar, har haft det i ca sju timmar nu. Finns det nån expert på området?


Intern humor så här på lunchrasten...


Skulle vara ett par bilder till...


Tjejkväll...

Kvällen i bilder...

 


God morgon världen...

Jag tror inte att jag skulle vakna till på morgonen utan The Voice, eller någon annan radioshow. Förra veckan lyssnade jag på Rix Morgonzoo när Anders Bagge var gäst. Kunde inte hålla mig för skratt när dom började prata om hur hans nätdejtingannons skulle se ut, så jag började skratta som en galning för mig själv när jag gick med morgonklungan till jobbet. Fick lite känslan av att dom trodde att jag var galen, så fortsätter dölja skrattet genom att hosta, så till slut lät jag bara som en frustande häst istället. Dom kanske tror att jag är lika galen ändå, vad vet jag ;-)

Nu sitter jag iaf och gäspar på bussen för jobbet kallar! Ikväll blir det tacokväll med tjejgänget hemma hos Mickis, längtar redan :-)


Idag ska jag vara glad...

Idag ska jag vara glad. Idag ska jag vara nöjd. Idag ska jag inte klaga på klädproblem eller pengar. Idag ska jag inte klaga på att komma hem sent ifrån jobbet, då jag faktiskt är frisk så jag kan gå till jobbet.

Idag kan jag inte sluta tänka på Kristian och att han är 29 år och döende.

Idag tycker jag att ni ska läsa den här texten och krama er familj lite extra.


http://ikroppenmin.blogspot.se/2012/10/till-mitt-barn-i-drommarna.html#comment-form

Jenny Strömstedt...

Blev väldigt nyfiken på Jenny Strömstedts nya program eftersom Gunilla Persson skulle vara med. Började titta med förtjusning, och slutade titta med en klump i halsen. Bandet Sugarplum fairy medverkade också och pratade om trummisen Kristian Gidlunds obotliga cancer. Jag har inte vetat vem han är innan, men när dom sa att han bloggar om sjukdomen så var jag tvungen att läsa. Så det har jag gjort nu, och klumpen är ännu större nu. Kristian skriver så fint men sorgligt, speciellt senaste inlägget om barnen han aldrig kommer få.
Vissa dagar känner jag verkligen att det är dags att sluta klaga på vardagstristessen... Adressen är iaf ikroppenmin.blogspot.com

Fuck cancer!


Långt...

Äntligen börjar mitt hår bli riktigt långt :-)


Favoritplatsen...

Som jag älskar denna plats hemma. Idag var det vi till 10.30, vilken härlig sovmorgon!


Ladies night...

Glömde berätta att Ladies night hade efterfest på Oscar igår, så Uggla, Anders Timell och Hasse Bronten var där i vimlet! Dom två sistnämnda rockade även dansgolvet. Vilken kulturchock att gå från Richie till Oscar, haha!
Det blev en segstartad dag idag, men till slut pallrade vi oss upp och gjorde en gemensam frukost, jag och Sandra. Sen har vi städat upp sen igår, gått på promenad, hyrt Falk och ätit pizza. Helt okej söndag! Imorrn blir det jobb igen!


Det blev sent...

Förfest, utgång och efterfest. Jösses, jag är för gammal för sånt, speciellt när jag har jobbat nio dagar, haha :) Vi hade iaf kul, och det är det viktigaste!


Utgång ikväll...


Det gick ju bra...

Kliva upp kl 6 är verkligen INTE min grej, oj så trött man kan bli! Har hunnit med fika med Mickis och Marris efter jobbet också, och även en sväng på stan. Varför hittar man aldrig något när man måste? Har klädproblem inför morgondagen.. Nu ska jag försöka orka med ett avsnitt av Greys och sängen :-)


Intensivt...

Klev upp lite tidigare än nödvändigt idag för att hinna fixa till min utväxt. Läskigt att försöka rädda en ombre måste jag säga! Inte helt ton i ton blev det, men bättre än innan iaf. Eftersom jag bara färgade utväxten så såg jag minst sagt lite rolig ut. Sandra kunde inte se på mig utan att skratta och jag fick även smeknamnet Uncle Fester. Känns inte helt okej ;-)
Väl på jobbet så möttes jag av kanelbullar från Pressbyrån som den ordinarie butikschefen hade skickat dit. Gud så gott! Ni har väl inte missat att det var kanelbullens dag idag?
Nu måste jag sova då klockan ringer kl 6 imorgon, ska hinna vara med på ett telefonmöte innan öppning :-)


Rosa bandet...

Vi stödjer rosa bandet även på jobbet i år! Har faktiskt en liten Champion-kollektion med rosa bandet också som jag älskar! Det finns mössa, halsduk, träningsväska och vattenflaska. Love them all!


Utvärdering...

Nu när jag har använt min mobil i några dagar kan jag konstatera att jag fortfarande inte har märkt så mycket nya finesser. Allt är liksom lite bättre, men jag som inte använder dom invecklade funktionerna märker inte så stor skillnad! Jag älskar den i vilket fall, och tycker att den är supersnygg och bekväm i handen :-)


Onsdag...

Jaha, och helt plötsligt har ännu en dag gått. Jag har inte gjort många vettiga knop denna kväll kan jag säga, bara spenderat tid framför tvn och datorn. Men det är rätt skönt det med! Jag har ju inte kunnat öva på Gangnam style något mer för Sandra håller på att bli tokig, haha!
Imorgon är det den sista sena stängningen denna vecka (vilket gör att jag missar hockeyn igen, lyckas alltid jobba sent dom kvällarna), och sen är vi redan inne på fredag. Sen är det bara lördag kvar då det vankas festligheter, och efter det kommer min lediga söndag ;-)

Klänning...

Jag älskar denna klänning från H&M, det fick faktiskt bli ett klick på den :-)

Oct. 03, 2012

Tänk hur smidigt det kan vara att jobba långa pass så länge som man inte tänker på det så mycket! Nu har jag jobbat 5 av 9, och har helt plötsligt jobbat mer än hälften.
Måste säga att tisdagar är min favoritvardagskväll, då jag får komma hem och titta på Hollywoodfruarna efter jobbet ;-)


Jag ska öva tills på lördag...


Besök...

Åh vad härligt det var att sluta tidigt idag efter den långa helgen! Speciellt att hinna gå på ett träningspass, och jag har även hunnit med besök av Jessica under kvällen. Vi fastnade framför Project Accessory där dom hade en utmaning att göra smycken av insekter. Buäää!! Haha! Ganska roligt program annars :-)


På jobbet...

Ojoj vilken stressig morgon. For omkring som en skållad ekorre på jobbet imorse. Massa nya kampanjer och annat som skulle fixas, men nu är det klart :) Har lunch nu, men snart slutar jag faktiskt för dagen. Ikväll blir det body pump!


Kaos...

Undrar när mitt lilla hörnkaos ska städa sig själv! Måste få nån att hämta alla kartonger...


RSS 2.0