Inget roligt...

Det händer inte så mycket roligt just nu, vilket gör att jag får lite fantasibrist! Mycket jobb och lite fritid ;-) Fast igår så kom både Mickis och Jessica till Birsta, så då fikade vi på min lunchrast. Idag kom Jessica ut igen, så jag fick sällskap två dagar irad. Lyx! Så lite kan det hända under dagarna ändå :)

Imorgon har jag så mycket att göra på jobbet att jag inte riktigt vet vart jag ska börja, så det är dags att sova!


Favorithänget...

Har fått en ny favoritplats hemma. Här hänger jag alltid på kvällarna när jag och Sandra har våra kvällsprat!


Saknar...

Jag saknar mina lurviga pluttar!


Love it...

Jag fullkomligt älskar min nya iphone! Känner mig dock väldigt ängslig att den ska råka ut för samma öde som den andra, så jag var snabb som attan på att ta den fläskigaste drulleförsäkringen som fanns.
Vet inte direkt så mycket nya funktioner, men jag har inte hunnit leka så mycket med den än. Fin är den iaf, och jag är väldigt glad att jag valde en vit :-)

Dagen har för övrigt bestått av jobb, sen har jag och Sandra kikat på Körslaget under kvällen. Nu är det dags att sova igen för imorgon är det dag 3 av 9 på jobbet!


It's friphoneday...

Nu är den här! Kärlek :-)


Ärligen insynsskyddat...

Idag köpte vi fönsterfilm, och det känns redan mycket bättre. Jag tycker att alltför närgången insyn är obehagligt, speciellt när vårt kök går ut mot markplan på innergården. Det brukar ju festas en del i denna byggnad ;-)
Det har vi firat med att ha persiennerna öppdragna hela kvällen, haha! Ska köpa till mitt rum också, men en utgift i taget.


Årets pin...


Pimpad dörr...

Har funderat ett tag vad jag ska hitta på med min skjutdörr, och idag hittade jag detta väggord. Kändes som att det skulle passa ganska perfekt storleksmässigt, och det gjorde det också :-)


Lite ångest light...

Har spenderat min andra lediga dag med full fart. Har inte slappnat av en sekund känns det som. Var på stan och uträttade ärenden med Sandra först, sen åkte jag och storhandlade och hämtade paket med pappa, och till sist var jag på hockey med min storebror. Nu ligger jag i sängen för sent och ska inleda mitt niodagars jobbskift imorgonbitti. Efter det kommer Mickis och Jessica hit så vi kan äta mat innan vi drar på bio :-)


Kalas...

Ikväll har jag varit på kalas, min kusin fyllde år. Alltid trevligt att träffa familjen och mycket surr blir det ;-)
Bakningen stod inte helt otippat jag för!


Ledig...

Ledig idag, så har passat på att strosa lite på stan. Provade lite kläder, bla denna tröja från Lindex. Blev ett litet köp på den!


Äntligen...

Jag var tvungen att köpa en tidning för att få tag på den, men äntligen får jag prova Biscotti-chokladen! Finns inte nånstans där jag handlar, men nu får man med den i nya numret av Elle mat & vin :-)


Hypnotisören...

På fredag blir det biopremiär, det vankas Hypnotisören. Jag har inte läst boken, men tycker att filmen verkar riktigt spännande! Jag är inne i en filmperiod, finns hur mycket som helst i hyrhyllan som jag vill spana in också. Tittade på Babycall förra veckan, minns inte om jag skrev det. I vilket fall som helst, så kan jag inte påstå att jag rekommenderar den. Lite knepig film faktiskt.
 
 
 

Händerna i himlen...

Ganska mysig låt tycker jag. Jocke Berg som skrivit den, kanske märks? :-)
 
 
 
 
 

Fynd...

Fyndade den här mysiga tröjan förra veckan! Tycker att den är så fin. Att man däremot ser ut som svambob i den är liksom sånt man får ta ;-)


Den här låg i paketet...

Fast en svart, kändes lite mer jag :-)
 
 
 
 
 

Orkar inte...

Jag har saker att ta tag i, men varför ska det vara såå jobbigt? Måste hämta ut paket, måste baka och måste städa. Istället sitter jag bara och stirrar.

Jag fick iaf ett trevligt besök på jobbet av Mickis idag, så jag fick minsann oväntat lunchsällskap. Händer aldrig annars, jag är forever alone i Birsta! Så tack för sällskapet :-)


New in...

Dom här har jag också köpt idag, från Skopunkten. Stod liksom mitt namn på dom!


Undrar...

Undrar vad jag har köpt ;-)


Klick, klick...

Att det ska vara så svårt att hitta dom perfekta skorna när man har en klar bild i huvudet! Min bild var ett par svarta, nätta kängor, med snörning och pytteliten klack. Gärna dragkedja också för jag hatar att snöra skor ;-)
Hittade ett par så nära som jag kan komma tror jag nu ikväll, så det fick bli ett klick på dom, i svart och brunt. Bäst att passa på när det finns! Nu håller jag verkligen tummar och tår för att dom ska bli bra!
 
 
 

Mysigt...

Det är något mysigt med att damma av höstkläderna. Sen går man ut och inser att det är svinkallt, och då är det inte så jäkla kul längre!
Såg iaf att Julia hade delat med sig av nyheten på sin blogg, och det är alltså hon som ska bli min ny-gamla kollega senare i höst :D


Funkade bra det där...

Provade nya bloggfunktionen i inlägget tidigare, nämligen att man kan koppla Instagram till bloggen. Funkade ju mycket smidigt måste jag säga, men jag är en sucker för bloggappen!
Fick en liten rolig nyhet idag innan jag började jobba också, så nu har jag något att se framemot. Ska nämligen få en ny kollega, och jag längtar verkligen efter någon jämngammal! Berättar mer om det sen för jag vet inte riktigt vilka som vet om det än ;-)
Nu ska jag fortsätta min lunch ( knäppt att säga lunch 16.15), sen blir det jobb hela kvällen lång!


Test...


Ledig...

Idag var faktiskt både jag och Sandra lediga samtidigt, så vi har hängt hela dagen. Fikat på Waynes, gått på stan, handlat och lagat tacos, hyrt film. Vi avslutade kvällen med att shaka loss på mitt sovrumsgolv till dom bästa partylåtarna i sann Meredith och Cristina-anda! Haha, riktigt roligt att flumma loss ibland ;-)


Godernatter...

Nu ska jag läsa lite, sen sova. Älskar att sova! ;-)


Inredningsfunderingar...

Funderar på om jag ska köpa fönsterfilm till sovrummet. Kanske inte alltid det vackraste, men jag gillar verkligen inte att andra har full insyn från huset mittemot. Vilket leder till att persiennerna är nere dygnet runt istället, och det känns ju ännu tristare!


Den där Gunilla...

Åh Gud vad jag älskar att titta på Hollywoodfruarna! Jag blir lika fascinerad av Gunillas fantasivärld varje gång!
Idag har det varit jobb till sena kvällen, men imorrn är jag ledig. Får se vad som hittas på, kanske en fika och lite röjning här hemma. Mitt sovrum ser ut som...ett bombnedslag!


Sep. 17, 2012

Igår blev det en liten tur ut till Töva och broderns familj igen. En vanlig söndagssyssla för oss ;) Kände att jag hade lite frågor om nya Iphonen och nu har jag bestämt mig för en sån. Vet bara inte hur jag ska lyckas installera den sen, eftersom jag fattar nada när det gäller teknik. Och då ska jag även lyckas få över allt från den gamla mobilen också. Hmm, tar den sorgen när det händer, vet inte om jag hinner få iphonen den 28e i vilket fall, det är ju kö!
Nu väntar jag på att min middag ska bli klar, och under tiden bekantar jag mig med min bok. Nöjd tjej ;-)


Hihi...

Äntligen har 50 shades of Grey kommit på svenska, så nu har jag köpt den! Har hört såå mycket om denna bok och dess kärlekshistoria, så jag måste bara läsa den ;-)


Känner mig lite träffad...

Läste en intressant artikel i Solo igår, känner mig lite träffas faktiskt ;-) Fast tjejerna där var kanske lite extrema, som hade både klänning och bokat kyrkdatum utan pojkvän. Jag har bara drömmen ;-)


Lördag...

Hade en väldigt soft lördag med jobb, hemmagjord pizza och tv-tittande. Tittade lite på Förtrollad, den är så töntigt mysig :-)
Gillar verkligen den lilla klänningen jag hade igår, perfekt både till vardags och fest! Den är även längre bak, men det syns inte på bilden.


Oh la la...

Jag vill ha dig! Jag har varit lite inne på att ändå köpa en 4s, men nu måste jag erkänna att 3D-kamera, panoramabilder m.m. låter lockande. Även att baksidan inte är i glas låter bra, jag vill helst inte krossa en till mobil! I vilket fall som helst så ska jag ha en vit nästa gång.
 
 
 
 

Lite bättre...

Det börjar gå mot bättringsvägen nu, känner mig lite piggare idag. Väldigt skönt eftersom jag ska jobba helg, har inte riktigt råd att vara hemma hur länge som helst. Dock ska jag spendera dagen under täcket i soffan så jag inte kickar igång nånting igen :-)


Ljuskänslig tjej...

Dubbla glasögon is the shit ;-) Mår fortfarande pyton med andra ord!


Det går sådär...

Hmm, har inte lyckats kicka förkylningens ass än, så jag snorar vidare. Fick sjukanmäla mig till imorgon istället, så jag kan vila upp mig. Två dagar ledigt ska väl göra susen?
Tur att jag köpte en ny bok häromdagen så jag har något att sysselsätta mig med :-)


Dag 2...

Nu börjar dagens fight mot förkylningen, I will take you down!! Nä, hade jag kunnat så hade jag lagt mig och sovit vidare, men någon ska ju jobba också!
Idag kommer Apple förmodligen att presentera sin nya IPhone, så jag känner mig ändå lite exalterad! Jag spräckte ju min skärm ännu mer förra veckan, så nu måste jag verkligen ha en ny!


Bra...

Det är bra att ha roomies, nu jäklar kan jag snora ;-)


Bilder...





Åh Gud...

Jag vet att det finns hur många hemska sjukdomar som helst, så en förkylning ska man inte klaga över. Men jag blir helt galet sjuk när jag blir förkyld, och ligger oftast däckad i flera dagar. Ögonen rinner, näsan rinner, halsen svullnar, huvudvärk och bihålorna trycker på. Just då så hjälper det inte att tänka på alla som har det värre i världen. Jag får riktigt ångest över tanken på att jobba imorgon om det inte blir bättre över natten, för kunderna kommer att vända i dörren när dom ser och hör mig!


Maraton...

Jag har ett litet Awkward-maraton med mig själv medans jag snorar på. Trodde att det kanske skulle släppa lite under dagen, men det verkar inte så. Buhu :(


Sjukling...

Skulle som sagt jobba extra idag, men mådde inte på topp när jag vaknade. Gjorde ett försök ändå och klev upp, men kände att det inte skulle gå. Speciellt inte när jag skulle bygga om i butiken i fyra timmar!
Nu har jag istället bäddat ner mig i soffan framför Vakna med the Voice, och ska väl försöka slumra lite till sen.


Farlig nässpray...

Känns som att näsan brinner, fy fasen, aldrig mer mentol! Haha :-)


Leverans...

Efter jobbet idag så var det bara att ställa mig och baka igen till morgondagens cupcakeleverans! Ska jobba extra imorgon på min lediga dag, så det blev lite stressigt med bakningen helt plötsligt. Nu är dom iaf klara och väntar på att bli hämtad :-)
Har även hunnit med att träffa Jessica en sväng och spenderar ett par timmar i soffan innan sängdags, så det är ju inte helt fel ändå :-)


Tomt...

Det är så tomt i min säng utan Alfons. Han har minsann sovit med mig och Evie hela helgen i sängen, igår gick han till och med och la sig och väntade innan oss. Mysproppen :-) Men nu är jag hemma igen, och syrran i Sthlm :(


Foto...

Evelina tog lite bilder på mig och Bäbis igår när vi var ute i regnet. Fasen vilket oväder det blev precis när vi gick ut! Nu knäppte jag av kameradisplayen, det är därför bilden är så oskarp :-)


Däckad...


Sep. 08, 2012

Dopet idag var jättefint, tycker verkligen att Selånger kyrka är mysig! Nu kan jag även passa på att visa vår dop-present också, tycker verkligen att tavlan är helt underbar :-)


Sep. 08, 2012

Nu är dopet slut, så kan avslöja tårtorna :-)


Färgning pågår...

Måste akutfärga mitt hår innan dopet imorgon, hoppas verkligen bara att min dyra ombre inte blir helt förstörd :-)


Fika...

Idag fick vi fika på jobbet, inte varje dag det händer! Tur är väl det iofs ;-)


Gosa...

Äntligen får jag gosa med mina fyrbenta vänner :-)


Hattfnatt...

Vill så gärna men vågar inte gå hela vägen med hattarna ;-)


Färdig...

Idag har jag gjort klart alla tårtor och lämnat dom, så nu är dom inte mitt ansvar längre ;-) Brukar inte lämna över dom så tidigt, men jag jobbar imorrn så hinner inte fixa dom då!
Jag klev upp kl 10 imorse och har inte hunnit med nånting annat än tårtorna, så jag har faktiskt inte så mycket spännande att komma med :-)

 

 

 

 


Quote...


Sep. 05, 2012

Det har jag roat mig med idag, bakat fem tårtbottnar. Nu ska dom luftas lite innan tårtorna ska sättas ihop. Har även gjort klart att dekorationer som kunde förberedas, kantdekoren måste jag göra direkt så sockerpastan inte stelnar.
Förutom det så har jag haft tacomiddag med Sandra och blivit halvt hysterisk när jag inte fick tag på mamma. Jag har klena nerver, så när mamma inte svarade i telefon på flera timmar, och Anders är borta så blev jag orolig. Fick iaf tag på Anders så han kunde skicka över en granne som kollade läget, annars hade jag nog startat en skallgång eller ringt polisen ;-)


Pyssla & Dona...

Efter en jobbdag som började sent, men slutade i värsta stressen (sålde tio resväskor i en rush, herregud, plus alla andra kunder, varor, ombyggnad m.m), så kom Jessica och hämtade mig efter jobbet. Vi åkte hem till mig där vi fixade det sista med lilla Miltons doppresent. Skulle gärna visa nån bild, men eftersom mamma Julia läser så får ni vänta ;-)


Perfektion...




Den här veckan jobbar jag bara tre dagar, mån, tis och fredag. På onsdag ska jag börja med doptårtorna, tar ett tag när det är fem stycken, och på fredag kommer Evie, wiie! Sen ska vi på dopet på lördag, det ska också bli kul. Eller trevligt kanske? Vet inte riktigt hur man beskriver dop ;-)


Love love love...

Nu står den på plats :-)


Ödet...

Idag efter jobbet så var jag in på stora Coop en snabbis. Det finns en golvlampa där som jag har velat ha i över ett år. Sprang först förbi allt för att skynda mig hem, men sen fick jag för mig att gå tillbaka och glutta lite på den ändå! När jag närmar mig så ser jag massor av skyltar där det står 50% rabatt, och tro på fasen att det gällde på min fina lampa också. En stackars kartong fanns det kvar, så gissa om jag fick ångest, haha! Ringde till mamma och frågade om råd, och nu står den HÄR!!! Min fina, fina lampa :-)


Mysigt...

Igår tog jag och Alfons en liten powernap tillsammans. Lurviga goskit :-)


Servettvikning...

Eftermiddagen idag har jag och Jessica spenderat hos Julia, vi har nämligen vikt dopservetter! Små, söta skjortor har vi gjort, värsta konstverket ;-)


Så här ser det ut...

...när vi tvättar här hemma, haha :-)


Upptagen...

Nu blev det en upptagen helg igen, roligt roligt :-)
Igår startade jag dagen med att hälsa på Karro och barnen som var upp på en blixtvisit i stan. Brun som en pepparkaka var hon också efter en veckas utlandssemester! Jag fick presenter också, bland annat dom här snygga hörlurarna :-)
På kvällen så blev det utgång med Jessica och Sandra, även min kusin och hand kompisar kom lite senare på kvällen. Hade riktigt roligt faktiskt :-)


Spacedog...


Vackert...

Hamnade på Essvik, är dålig på att vara ensam, haha! Vi får iaf skåda en riktigt vacker solnedgång :-)

 


RSS 2.0