Movienight...

Alltså, ibland kan man ju bara fundera på hur dum man är. Tex när man kommer på att det finns usb-uttag på dvdn. Jag har alltså i fyra år kunnat kolla på filmerna från datorn med tv-skärm, men inte vetat om det. Så typiskt mig och tekniksaker! Ikväll testades det iaf, och det fungerade utmärkt ;-) Fyra år i teknikvärlden är ju en mindre evighet, men min dvd (Philips) är verkligen toppen. Liten, slimmad och fungerar fortfarande lika bra som när jag köpte den. Tror det var bra att jag inte bara nöjde mig med det billigaste alternativet!
Hur som helst, två filmer fick det bli, 21 Jump Street och The Five year engagement. Bra båda två, men den förstnämnda var riktigt rolig :-)


Organisera...

Jag spenderade lördagsförmiddagen med mamma och Anders på olika loppisar och second hand. Är på jakt efter lite antika köksmöbler, så måste åka runt och titta lite ibland. Jag köpte faktiskt två sängbord då mitt lilla pelarbord gör mig galen. Så rangligt, litet och helt omöjligt att organisera! Testade att ställa dit det nya när jag kom hem, och det fick bli kvar där även fast det är ganska fult för tillfället. Jag ska måla dom och byta knoppar, sen är jag nöjd. Jag kan äntligen stuva ner saker i en låda och ha mina böcker på hyllan. Lycka!




Bra kväll...

Det har varit en väldigt mysig kväll ikväll. Trodde dock att jag skulle kissa på mig i början av Mama, men ni vet ju hur skräckisar är. När man får se "monstret" så brukar ju hela filmen kännas lite löjligare. Men helt klart en sevärd film om man gillar rysare! Och jag som har laddat för mina tapas i flera dagar blev inte besviken, tycker att det är såå gott!


På lördag...

Så vankas detta, kul :-D



No return...

Klänningen är köpt och inbjudan är betald. Ingen återvändo!


Träningskläder...

Man trodde ju att man skulle komma hem med något roligare än träningskläder en dag som denna, men icke. Bara ansiktsprodukter och träningskläder! Extra skönt med nya byxor, då mina andra är väldigt slitna. Ville ha neutrala utan färg denna gång, då dom passar bättre till alla färger. Sen blev det två oversizetoppar med ärm, och matchande strumpor :-)




Häng med Malin...

Idag efter jobbet så har jag oväntat hängt med Malin en stund. Hon var på Birsta och kom in på jobbet, så då bestämde vi att ses när jag hade slutat. Skönt att strötitta litegrann när det var så lugnt, det lär väl braka loss nu i löningshelgen!
Selma var också med så klart :-)


Tips för sötsugna...

Snygg-Anton kommer till Sundsvall och nu kan man tävla i samband med det på bla hans Instagram! Ifall jag har nån sugen lokal läsare ;-) Och ja, jag följer honom på Instagram, man blir ju glad av att vakna till det där ansiktet när man kollar mobilen på morgonen. Men jag nöjer mig där, känner mig lite som en snusktant när jag tycker att lillkillen är snygg, haha ;-)



Klippning...

Tror att jag skulle behöva en klippning! Bort med det värst slitna, och sen kan det få växa en decimeter till, tack! 


Min favoritsång för tillfället...

Så himla mysig och fin!


True that...

 
 
Haha, har ni sett denna som cirkulerar på Facebook? Så sant, så sant! Kan fortfarande inte förstå att inte alla språk har ett ord för fika ;-)
 
 

Återträffen...

Idag var jag på posten och hämtade ut min klänning som jag tänkte ha på återträffen i juni. Om jag inte hinner ångra mig då ;-) Måste bara fundera på vad jag ska göra med urringningen! En liten sneak peek...
 
 

The dress...

Jag hade lite klädpanik igår, men till slut hittade jag denna oanvända klänning från Asos på klädhästen! Jag visste väl att den skulle komma till användning nån gång ;-)
 
 
 

Krångel...

Blogg-appen strular igen, vilket gör att jag inte kan blogga lika mycket. Jag har i princip aldrig min dator igång, så hela den processen är så jobbig ;-) men den kommer förhoppningsvis igång snart igen!
Igår var jag iaf på Birsta festen med två kollegor, och det var trevligt att göra nånting utanför jobbet. Tror nog att det skulle ha varit ännu roligare om vi hade satsat på all in, men det går ju inte på en jobbhelg. Kändes aningens jobbigt att jobba idag när det var så himla fint väder ute!

Grattis...

Till Skellefteå! Tänk om man fick uppleva den där känslan någon gång :-)


Deprimerande...

Få sol på näsan ute på altanen, ha! Vilket skämt. Men klart det ska bli sol till helgen när jag jobbar... Aja, jag har blivit en person som försöker att inte bry mig om vädret så mycket eftersom jag inte kan ändra det, men ibland så behöver man solenergi. Blir den här sommaren dålig, så kommer jag verkligen att bli superdeprimerad eftersom förra sommaren var skit rent ut sagt.


Mys...

Lite sånt här har jag sysslat med idag! Med andra ord ingenting :-)



Checkat in...

Jag har checkat in på mammahotellet, och förkylningen verkar ha checkat ut. För tillfället iaf! Hade en jobbig, täppt natt och en kallsvettig morgon, men just för stunden så känns det okej.
Som skrivet så kommer jag att hänga hos mamma i ett par dagar när jag är ledig. Kanske få lite sol på näsan på gården ;-)


På g...

Helt plötsligt idag då kände jag hur halsontet kom som ett brev på posten! Vill inte! Men jag har grävt i medicinskåpet, så nu är det krig ;-) Vill inte spendera mina tre lediga dagar med en av mina klassiska brakförkylningar, och sen är det Birsta fest på lördag. Kul!


Puff...

Igår hämtade jag ut sittpuffen på posten. Åååh, vad fin den är! Överlevde första festen utan märken eller spill också, alltid skönt ;-) vill man inte ha den vid bordet hela tiden, så är det snyggt med sittpuff som avlastning i fotändan på sängen :-)




Utekväll...

Ledig söndag = party!


Fancy Friday...

Ibland på helgerna så klär jag upp mig lite extra på jobbet, mest för att verkligen känna att det är helg! Jag har dock blivit väldigt bekväm av mig på sista tiden, så jag får typ tvinga mig själv att hoppa i en kjol ;-)


Här kommer natten...

Här kommer natten
Kall och underbart lång
Här kommer mörkret
Dape - dape -dape - da - da -da

När alla sover djupt av dagens förvärv
Då kommer natten
Dape - dape -dape - da - da -da

När du kommer
Ska jag sitta här och ta allt som du ger mig
Och när du går
Vet jag att du snart är här igen



Invigning...

Älskar min lilla jacka, som idag gjorde sig utmärkt med en kjol :-)


Klockren...

Hittade den tavla i Google-djungeln, klockren text ;-)


Onsdag...

Denna dag startade och gick igen. Ungefär så! Fick veta att mina semesterveckor har blivit beviljade också, så det var mycket trevligt att höra :-)
Nu stänger jag i två dagar så då blir det nog ännu mindre gjort, men vi får se! Har inte så mycket att komma med ikväll, så jag säger godnatt istället :-)


Idag kom den...

Idag kom lampan med posten, så bara att knata upp till macken och hämta ut den. Den är liten, men det passar ganska bra ute på hallbyrån. Superfin var den också :-)


Alltid städning...

Tänk att det alltid är så många måsten när man är ledig. Allt detta tvätta, handla, städa, laga mat m.m. står mig upp i halsen just nu. Såå tråkigt! Idag är det tvättstuga, laga matlådor och handla som står på schemat, och är det nånting som jag inte gillar så är det tvättstugan. Upp o ner, upp o ner, passa tider en hel dag... Så, nu fick jag gnälla av mig lite ;-) Ska försöka dra mig ur sängen nu där jag tillfälligt mellanlandade!


Det vankas träningsvärk...

Kvällen inleddes med body pump på gymmet, sen var det snabbt hem till mat och alla tv-premiärer! Först ut var En stark resa med Morgan och Ola-Conny, följt av Hannibal och nu Nugammalt, 5an är grejor det ;-)
Imorgon är det ledig dag igen, sen jobbar jag tills på lördag då det vankas utgång. Tanten måste ju luftas nån gång, även om jag är en sucker för helgmys hemma!


Helbild...

Fynd från H&M.


Godnatt...

Åh, vad det är jobbigt att bli hungrig när man ligger i sängen... Kände mig väldigt redo för sängen för längesen, men nu skulle jag kunna kliva upp och storstäda eller nått för jag blev helt klarvaken. Fast så kul ska vi inte ha!



Sunday Funday...

Eller hur säger man? Nja, upp tidigt och jobba, och nu en dunkande huvudvärk. Not my funniest sunday... Skönt att sluta tidigt däremot, men jag har tyvärr ingen att roa mig med idag förutom dumburken. Får nog bli lite kardashian på datorn istället :-)

Dagens Instagram;


Klick...

Igår vart det ett klick på denna sittpall från Ellos. Är så kär i deras rosa, nya möbler så jag tror att jag smäller av. Verkligen mitt i prick i min stil! Var lite ironisk att hela denna serien kom som nyheter dagen efter att jag köpte min lilla, rosa Hedda-fåtölj från Åhléns. Gillar ellos variant ännu mer, men det skiljer ganska mycket på priset också.
Hur som, jag har två sittpuffar i mitt rum, men nu har en av dom gått sönder. Tycker att den här borde vara lite stadigare och hundra gånger finare. Man får ju passa på när det äntligen kom en rabattkod som fungerade på möbler ;-)


Imorgon är det tillbaka till verkligheten...

Idag är det min sista lediga dag av dom tre, visserligen är jag snart ledig igen, men ändå ;-) Har försökt läsa litegrann, men jag blir så himla sömnig av det. Det är så skönt att få slumra till ett tag på dagen, men det förstör verkligen nattens sömn. Iaf för mig. Borde kanske laga mat istället, börjar kurra i magen :-)


Provsmakning...

Få som läser bloggar eller har Instagram har nog missat Lokas nya smaker. I den här stan så har dom varit slutsålda tom, så jag har inte kunnat smaka förrän igår. Dom doftar underbart, men jag måste nog säga att smaken inte når lika långt. Choklad var faktiskt ingen jättehit, synd, för annars hade lyckan varit gjord! Jordgubb har jag inte testat än, men det är nog den smaken som jag tror mest på :-)


Vinterpromenad...

Idag blev det en jättehärlig promenad uppe i Hagaspåret med Jessica. Kämpigt att gå i snön, dessutom i mina Easytone-skor. Saknar faktiskt spåret, det kändes mer logiskt att promenera runt det när man var sugen, än att vanka omkring i stan. Nu blir det fredagsmys med mig själv, haha :-)


Testning...

Idag invigde jag mina nya träningsskor, och det kändes toppen. Lite stora möjligen, men jag hatar trånga skor. Mamma skulle vara stolt över den meningen ;-) Det nya body pump-passet är faktiskt riktigt kul, vilket gör det betydligt roligare att kravla iväg till gymmet. Även om jag aldrig kommer bli en person som styr livet efter gymmet om något roligare dyker upp ;-)

Nu är jag sådär ohyggligt trött igen, jag som skulle stanna uppe länge bara för att känna ledigheten. Kanske beror på alla helt jävla galna drömmar som jag har nu för tiden. Den senaste var att brobrygget i stan rasade!


Senaste...

Det senaste till skruttisen! Jag tror jag tar igen alla bebisår på syskonbarnen, då jag aldrig har varit "vuxen" när någon av dom tidigare har kommit till världen. Moster gillar att handla om man säger så ;-)
Tänk att jag har ett nytt syskonbarn till sommaren som ska passa i dessa pyttesmå outfits <3


Tre dagar ledigt...

Nu jäklar ska jag ta igen påskledigheten som jag inte hade, med tre lediga dagar. Skööönt! Är riktigt trött nu eftersom jag öppnade imorse, så snart får det bli sängen. Ska bara kolla klart på Long Island Medium först, det är ju så bra!
Imorgon blir det stan med Sandra och sen träning på kvällen. Dom andra dagarna är ännu oplanerade :-)


Tjejgrej...

Idag har jag spikat fast sladdar på listerna, och det blir lite, lite roligare med min fina verktygslåta. Jag kommer inte ens ihåg vart jag köpte den, för det var så längesen, men det har varit en bra investering :-)



Nu har jag provat...

Idag kom kakeldekoren, så otålig som jag är så slet jag upp allt och testade på en gång! Tycker att det ser riktigt bra ut för att vara fejk, har svårt att tänka mig att någon skulle tänka på det ens. Lite pillrigt att få bort alla luftbubblor, men nu hade inte jag något verktyg heller. Tåls att tänka på den här, i så fall blir det vitt :-)


Fick nöja mig...

Med dessa handskar istället! Björn Borg köpta på Accent.



Om jag hade några lappar över...

Det är såå fina klänningar i H&Ms Consious Exclusive-kollektion. Priserna är mindre kul, dom här ligger mellan ca 499-2999kr. Som hittat ;-)


Så onödigt...

Under påskhelgen så har någon/några lyckats krossa och förstöra tre busshållsplatser i centrum i stan. Varför? Det är så jäkla onödigt, kostar pengar och drabbar alla som måste åka kommunalt. Jäkla praktpuckon! Visst kan olyckor hända, men jag tvivlar på att alla tre var en olyckshändelse...

Nu har jag lunch på jobbet, och försöket fördriva lite tid. Har lång rast då jag jobbar öppning-stängning idag. Sen ska jag åka hem till mamma, vilket just nu känns sjukt drygt. Inte att åka dit så klart, men att det ska ta mig två timmar att komma från Birsta till kvissle med buss. Två timmar av mitt liv som aldrig kommer tillbaka, två timmar som försvinner från den lediga kvällen.


RSS 2.0