Lördag...

Idag åkte jag, Evie, Anders och mamma hem till karro och Fredrik efter jag hade slutat. Där blev vi bjudna på tacos, och evie träffade Eskil för första gången. Dom försökte även med en liten bebisfotografering, men lilleman var inte på sitt bästa humör ikväll! Fast lika söt ändå ;-)
Det blir tidig kväll för mig idag, då det ska jobbas imorrn med!



Fredag...

Jag hade fredag igår i mitt huvud, så nu är hela helgen sne. Har lite problem att veta när jag ska jobba, haha! Ikväll hade jag stängning och imorgon är jag lunchavbytare. Efter jobbet så blir det besök hos Karro & Fredrik för Evie har kommit hem för bebistitt!



Gissa vems...

En är min, en är Sandras pizza från igår. Undrar vems som är vems ;-)



På plats...

Nu är dom första möblerna på plats! Ska tvätta mattan och lägga på den igen, sen ska lampan flyttas längre ut mot mitten av bordet, och sen blir det andra gardiner och lampor i fönstren :-)



Sista delen...

Ikväll var jag och Sandra och såg på Snabba Cash - Livet deluxe! Jag tycker fortfarande att 2an är oslagbart bäst, men sen så är det ju olika personer som har gjort alla filmer också. Det känns lite tomt måste jag säga, som vanligt när nånting tar slut! Filmen var inte riktigt som jag hade tänkt mig, så nu känner jag att jag vill läsa boken för att jämföra!



Här myser vi...

Hänger hos syrran ikväll! Eskil har legat hos mig och sovit i ett par timmar, så himla gosigt :-)


Bästa funktionen på länge...

Att man kan scanna sina räkningar med mobilkameran i Swedbank-appen måste ju vara årets bästa funktion! Kling, kling, kling låter det och sen är det klart! Tror jag ska betala alla räkningar på det sättet snart :-)

Efter jobbet idag så träffade jag Jessica, och vi åt middag och gjorde världens shoppingspree! Eller mest hon, jag kom bara hem med ett duntäcke, en enorm ram och några soffkuddar till sittbänken. Hon köpte en såå fin matta som jag är grymt avis på, men jag kan ju inte ha mer mönster i v-rummet :-)


En del färdig...

Igår målade jag ända tills jag gick och la mig, men jag blev iaf äntligen klar med stolarna. Bara bordet kvar, men det måste jag ha lite utrymme för att ens kunna börja med. Jag har åtminstone målat dom tillhörande lådorna till bordet, ni får en liten tjuvtitt här. Känner mig iaf ganska nöjd med resultatet, även om jag har lite svårt att se allt färdigt framför mig!
På kvällen igår var det även repris på MTV VMA 2013, och my god. Miley Cyrus, wtf happend? Det kändes som att mina ögon blev väldtagna genom tv-rutan när hon uppträdde!



Innehållet i påsarna...

En himla mysig pläd och matchande kuddar. Fluffigt och rosa, just the way I like it ;-) Slog även till på den hypade Laura-vasen som också är himla vacker. Jag älskar inredning!






Vision vardagsrum...

Funderar och försöker visualisera slutresultatet!



Syndat...

Jag har syndat på Hemtex. Inte allt på en gång faktiskt, utan ena påsen har stått ett par veckor. Det var love at first sight mellan mig och innehållet! Dom har för övrigt 25% rabatt för alla gamla eller nya medlemmar nu, iaf idag!


Fika...

Såhär fikar vi på mitt jobb ;-)



Närbild...

Närbild på tygerna som jag köpte idag. Hade sån otrolig beslutsångest över vilket jag skulle ta. Jag hade bestämt att jag var ute efter ett ljusblått tyg med rosa rosor, men jag tyckte att mönstret var finare på det gråa. Men sen kom jag ju på att jag måste ha tyg till matsalsmöblerna också, och då löste sig allt. Grått i vardagsrummet matchar ju kanon till soffan också :-)



Bara en kvar...

Och sen ska hela skiten målas igen. Och bordet... Haha, varför är det alltid bara kul dom första penseldragen?



Göra om...

Nu är det jag och den där jäkla penseln igen! Tänka sig att vi alltid möts ;-) Ville inte visa hur hemsk möblerna faktiskt var innan man kunde se skillnaden, och nu har jag klätt om dynorna och börjat grundmåla stolarna. Det tar sig tycker jag :-)



Hallen...

För evigheters evighet sen så köpte jag två väggdekaler på Panduro. Har inte haft nånstans att sätta upp dom, men nu funderar jag på att kanske sätta upp en i hallen ovanför hallbänken som ska dit. Den köpte jag också för längesen, och sen dess har den stått uppe på vinden i kartongen. Tåls att tänka på :-)



Inredning...

Eftersom jag om några veckor kommer att bo själv igen, så snurrar det mycket inredning i detta huvud. Det blir ju onekligen skillnad att verkligen kunna utnyttja hela lägenheten istället för att trycka ihop allt i ett annat rum, men det betyder också att jag måste ha mer möbler. Köpte köksmöbler idag på second hand som jag ska måla vitt och klä om stolarna på. Inte mitt drömset, men jag får ju ha mitt drömbord som matsalsmöbel istället. Bara jag hittar passande stolar till det bordet, verkar inte vara det lättaste! Nu tror jag ändå att jag har det mesta i möbelväg, men det är mycket småsaker som fattas, tex gardiner, lampor m.m. Gjorde första klicket igår på gardiner till köket och sovrummet :-)



Upp som en sol, ner som en pannkaka...

Dag 2 av 3 snart till ända, och jag har inte gjort nånting vettigt. Men det är ganska skönt ibland tycker jag! Imorrn ska jag ut på möbeljakt, och det brukar vara ganska jobbigt, så just därför har jag hållit mig hemma. Blir ju full rulle på jobbet hela helgen istället :-)

Fick ett stort sug efter amerikanska pannkakor tidigare idag, så det fick faktiskt bli min middag! Lite ont i magen kan det väl kanske vara värt? Har börjat bli lite känslig mot mjölkprodukter ibland, tror jag iaf!



Sommarpratare...

Eftersom jag har tre dagar fyllda med inget annat än ledighet, så passade jag på att lyssna på ett par Sommarpratare. Det blev Kristian Gidlund och Carolina Gynning. Intressant, men jag har lite svårt att koncentrera mig i 45 min på varje prat ;-)



Att det ska vara så svårt...

Här om dagen så snubblade jag över en liten text på latin som jag genast kände att jag vill ha som en tatuering. Då blev det genast jobbigt med tanke på att jag redan hade bestämt en tatuering som jag ville göra, och jag har bara sett mig göra en till. Så vad gör jag nu? Två tatueringar, men bara en handled (nog för att jag har två, men sätter inte tatueringar på båda). Eller ska jag helt enkelt satsa all in, lite think outside the box, och faktiskt göra två? Men vart ska jag då ha den andra?! Jag vill inte ha dom nånstans där dom alltid är i fokus. Jag har en bild i mitt huvud om att jag en dag kanske har turen att få gifta mig, och då vill jag inte ha en massa synliga tatueringar. Det enda stället jag kan komma på förutom handleden är faktiskt nacken. Skulle jag verkligen våga det? Mitt problem är att jag inte ser mig själv som en tjej med många tatueringar då jag inte tycker att det är fint med för många, men å andra sidan så skulle alla mina i så fall vara väldigt små. Jag blir galen på mig själv, bestäm dig kvinna!



Längtar...

Snart är den här, som jag har längtat och väntat :-)



Bebisbomb...


Skruttis...


Packad och klar...

Nu sitter jag hemma och väntar på att bli hämtad för att åka till syrran för Eskil-mys! Och givetvis med dom andra också :-) Vi ska köpa kinamat först, men sen är vi på g! Hoppas att han är på gott humör idag ;-)


Surprise...

Idag fick jag världens finaste överraskning på jobbet, nämligen premiärträff med Eskil. Han är så himla liten, så jag kan knappt fatta det <3



Film igen...

Har varit på Hemmakväll fyra gånger på en vecka, det farligt att bo så nära! Ikväll blev det Callgirl, och i måndags Hitchcock. Måste ju beta av hyllorna ;-)
Förutom det så är det jobb och bebisbubbla som gäller. Jag längtar såå efter att få gosa med lillplutten, men då jag inte varit helt frisk så har det inte gått, plus att jag har jobbat. Sen tycker jag inte att man ska tränga sig på för tidigt heller! Den som väntar på nått gott... :-)






Some days...

Kände mig mycket nöjd dom vaknade i tid, gjorde mig redo för den lediga dagen. Sen kom jag ändå inte längre än till andra sidan gatan när jag lämnade tillbaka alla hyrfilmer, haha! Satt och funderade på vad jag ville göra, och kom fram till att jag inte kom på något. Förkylningen är inte helt borta än den heller så är inte på topp!
Jag har spenderat den sista timmen med att titta på den gamla dokumentären Britney: For the record istället, och nu ska jag tvinga syrran att skicka lite mer bebisbilder ;-)



Och jag har redan shoppat...

Haha, måste ju hålla mitt löfte att jag skulle shoppa loss så fort jag visste vad det blev ;-)





Nu är han här...

Det blev en liten Eskil till slut! Det dröjer ett tag innan jag får beskåda underverket och kan gå loss med kameran själv, så håll till godo med bilden som dom glada föräldrarna själva la ut så länge. Alldeles färsk bebis som kom 11.55 idag <3



Klänning med klös...

Mjau ;-)



Instaweek...


Present...

Fick en fin present av Sandra när hon kom hem från Grekland idag. Nämligen handdukar med strass från Zara Home. She knows me so well ;-)



Lördagsgodis...

Jag är en svag människa ;-)



Happy Forever...

Kanske inte, men det står iaf så på min tröja ;-) Lite blank på ögonen idag då jag givetvis blev dunderförkyld ändå. Har varit sjukt jobbigt att jobba med en konstant rinnande näsa, känner mig såå äcklig framför kunderna. Känns bara väldigt ofräscht att vara förkyld offentligt med den närkontakten. Men vad gör man, klarar jag morgondagen så är jag ju ledig sen igen!
Igår hann jag med att dra This is 40, som handlar om paret från På smällen. Underhållande men långt ifrån samma klass som På smällen, den är ju fantastisk!



Lisbeth Dahl...

...gör mig aldrig besviken! Älskar hennes grejor :-)



Aug. 09, 2013

Nehepp, kunde inte lura förkylningen denna gång heller, igår när jag skulle sova åkte nässprayen fram. MEN, det kunde vara betydligt värre, ibland känner jag inte ens av den!

Nu när det är fredag och dom flesta ser framemot sin ledighet så var jag tillbaka på jobbet inför helgen. Det var riktigt skönt att jobba idag när det regnar, det var så svalt och luftigt i köpcentrumet. Och mycket folk så klart, stor skillnad när solen gassar utanför :-) Jessica var på Birsta med sin syster så jag fick till och med skjuts hem efter jobbet, en riktig lyxfredag! Resten av kvällen ska jag spendera framför filmerna som jag har kvar, The Host och This is 40.



Bästa investeringen på länge...

Depends gellack-kit är verkligen den bästa investeringen på länge! Jag vet inte någon som inte tycker att det är kanon av dom som har provat mitt. Självklart kan det bli nån skavank om man bryter av en nagel eller målar kladdigt, men det är ju inte lackets fel ;-) Idag har jag gjort färgglada tår, kanske den sista omgången för denna sommaren, vem vet!


Stan...


Kvällsaction...

Ikväll har jag faktiskt lämnat lägenheten! Först var jag och Jessica på Waynes, sen tog vi en promenad runt ån där vi sen blev kvar på en parkbänk. Hade kunnat sitta där bra länge till och funderat på livet om inte jag var tvungen att hinna in på Ica innan stängning för att ladda upp Ipren. Fick tom visa leg ikväll, tack för den tjejen i kassan! Man får vara glad för det lilla ;-)
Sen följde Jessica med hem en sväng, innan hon blev hämtat. Ganska skönt att rycka upp sig lite och få lite frisk luft!



But why...

Jag har fått sjukt ont i halsen, så nu blir jag lite orolig att min klassiska sommarförkylning ska bryta ut. Jag blir ju värre än den värstaste karln ;-) Men jag blir på riktigt lika fascinerad varje gång över hur jävulskt sjuk man kan bli av bara en förkylning. Nåja, jag är ändå glad att det inte gick ut över semestern, och har jag tur så stannar det vid lite halsont :-)

Just nu har jag det klassiska dilemmat att jag inte orkar göra nånting samtidigt som jag är galet uttråkad. Tack gode Gud för min laptop som kan underhålla på ett mycket avslappnat sätt!


Bra inskolning...

Jobba två dagar, sen vara ledig två. Det är skönt efter semestern. Konstigt hur det kan kännas som att man aldrig har varit borta :-)



Semesterfynd...

Jag sa ju att jag verkar tro att sommaren är slut ;-)



Dag 1...

Första dagen på jobbet och jag verkar ha fått för mig att hösten är här. Förstår inte varför jag ska envisas med det, sommaren slutar ju inte bara för att semestern gör det! Tur jag är ledig ofta, så kanske nånting mer hinns med också! Jag kan iaf säga att jag har grymt ont i fötterna efter den arbetsdag, snacka om att bli ovan fort ;-)
Jag var tvungen att provtända mitt ljusfat, men nej, ljusen får faktiskt vänta lite till!



Det blörjar närma sig...

Mosters älskling har ca två veckor kvar till ankomst, om hen inte tänkte titta ut tidigare. Förra veckan gav jag min lilla samling till Karro så hon kunde ta hem det. Jag har faktiskt inte köpt nånting de sista månaderna då jag väntar tills jag vet vad det blir. Vill gärna köpa nått flickigt/pojkigt också :-)



Pics...


Festivaligt...

Älskar min spetstop från H&M, och naglarna gjorde sig bra till svart/vitt :-)



Bästa kvällen på länge...


Färdiga...

Det var en till också, men den fick åka hem till Jessica då det var platsbrist i kylen ;-) Hoppas du får en fin dopdag, Stella!





Ny färg...

Testar en mer färgglad färg idag! Måste ju ha fina naglar på festligheterna imorrn ;-) Gyllene Tider here we come!



Mums...

Det är inte ofta jag äter från Biteline, men åh vad gott det är! Förutom att jag luktar vitlök till förbannelse efteråt ;-)



RSS 2.0