Today...


Närbild...

Det här var det i paketen; en kakburk, servetter och grytunderlägg. vi brukar ha små interna tävlingar ibland med små vinster, och den här är nog den bästa hittills. Älskar mönstret :-)


Vinst...

Titta vilken fin vinst jag fick efter att ha vunnit en säljtävling på jobbet! Kunde inte ha blivit mer jag om jag så hade valt det själv :-)


Bar mark...

Det må vara slaskigt och lerigt, men det skiter jag i! Länge leve våren ;-)


Opss...

Efter lite Googlade så förstår jag varför Beyonce ville ha bort vissa bilder från nätet efter Superbowl. Å andra sidan tycker jag att dessa bilder gör att hon känns aningen mer som oss vanliga dödliga ;-)
Osmickrande bilder eller ej, Queen B var grym som vanligt, tittade på showen förut ikväll!


Härligt...

En nybäddad säng slår det mesta! Älskar tyget också, så himla mjukt och skönt redan från början.

Inte har det kommit någon glasmästare idag heller, jag blir tokig. Är det för mycket begärt att man åtminstone hör av sig om man inte kan komma? Tur att jag struntade i att dom skulle komma och gjorde mina ärenden ändå, annars hade jag inte hunnit få nånting gjort. Jag hatar verkligen att storhandla, men det är skönt när det är gjort :-)


Glömde den här...

Hihi :-)


Ledig...

Imorgon är jag också ledig,så då står storhandling på schemat. Ska även hinna med tvättstugan och som sagt vänta på glasmästaren. Känns alltid som att det är så mycket måsten när man är ledig, så dagarna springer iväg.

Nu ska jag kolla på sammandraget från Oscarsgalan, godnatt! :-)


Vårnytt...

Fina, nya sängkläder och kökshanddukar. Började gilla fjärilar ifjol av nån anledning, det känns vårfräscht på nått sätt. Tycker att det är drygt att man måste köpa två set för att kunna få två örngott bara.


Orkar inte...

Tror ni inte på f*n att det har varit snöras från taket som har krossat två köksfönster. Jag orkar inte med sånt här! Det är en stor grej utanför fönstren, troligen en fläkt, och där landade all is och snö vilket gjorde att isen spratt mot fönsterrutorna. Så idag har jag väntat sen kl 9 imorse på fastighetsskötaren, bara för att få ett samtal från glasmästaren kl 15.15 att dom inte hinner komma idag. Mycket effektiv dag med andra ord ;-) Tur att det bara är hål på ytterfönstren, och inte rakt igenom!


Självklart har moster shoppat...

Jag har börjat bygga på en neutral garderob till knytet, vilket faktiskt är ganska svårt. Vill typ gråta varje gång jag går förbi dom rosa, fluffiga flickkläderna, haha! Men ingen idé att köpa sånt som det bara är 50% chans att det blir använt. Enkla kläder är dock inget problem, då jag hatar barnsliga tryck. Inte så att det inte får vara någon figur, men typ Hello Kitty är bannlyst, medan Laban är godkänd. Tror jag och syrran har lite lika smak där faktiskt.


Hemlis...

Jag har fått officiellt medgivande av syster att skriva att hon är preggo!!! Det är inte facebook-officiellt än, men det är nog inte så stor chans att deras bekanta läser min blogg. Åh, mosters lilla knyte, som jag längtar efter dig!
Det är storasyster K som ska bli fembarnsmamma, kom på att vissa av er kanske satt kaffet i halsen nu, men det är alltså inte E! Haha ;-)


Så kan det gå...

Jag beställde nya kuddfodral från H&M tidigare i vinter, som jag tycker är så fina. Problemet var bara att jag inte hade kollat på måtten, utan tog för givet att det var samma som på mina tidigare kuddar därifrån. Så var det alltså inte, utan dom nya är mycket större! Så det var bara att köpa innerkudden också, och idag har jag hämtat ut dom. Love, love :-)


Fynd...

Jag älskar klädda galgar, som vissa av er kanske vet. Speciellt dom som ska hänga framme på klädhästen. Om det är nån läsarveteran här så kanske ni minns att jag för ett par år sedan faktiskt klädde om galgar själv? Snacka om för mycket fritid ;-) Springer jag på några till vettigt pris så brukar jag bunkra upp, nu sist blev det ljuslila!


Mormor & Morfar...

Vilken tjusigt par dom var back in the days, nästan som på film :-)


Intensiv lördag...

Dagen började med jobb, snabblunch med Karro, hockey på tvn och nästa punkt blir Mello! Intensivt men roligt :-) Var sjukligt nervös på hockeyn idag, då det skulle bli kvalserie om dom inte vann matchen. Nu kan jag pusta ut till tisdag iaf!


Love Lena...

Sitter och kollar på En helkväll med Lena på SVT1 nu, fy fan vad bra hon är! Älskar Lena Ph :-)


Mammahotellet...

Igår hade vi lite girly time på mammahotellet! Det färgades hår och lades ansiktsmasker, mycket mysigt :-)


Omg...

Måste. Prova. Snarast!


Tidsmaskin...

Igår åkte vi hem till mormor och morfar för en fika, och där var det verkligen som att kliva in i en tidsmaskin! Gamla svartvita foton av släkten över hela matsalsbordet, som vi kunde gotta oss i! Här är en bild på bror Fredrik och en bild på morfar! Stilig karl, den där Karl-Erik :-)


Längsta strået...

Hittade ett hårstrå igår som vardera centimeter längre än allt andra. Varför kan inte allt vara i den längden? Fasen vad trögt det är att spara ur håret långt när man måste toppa det hela tiden. Denna vecka är det dags igen!

Efter jobbet idag åker jag hem till mamma ett par dagar, då syster Karro är hemma på besök. Mammahotellet är ett bra hotell ;-)


Action...

Inte varje morgon man vaknar till värsta rån-dramat utanför fönstret! Imorse var det nämligen rån på klock och smyckesbutiken Kent (igen), och idag gick det inte obemärkt förbi. Jag låg i sängen och hörde ett väldigt liv nere på gatan, sen hör jag hur någon skriker: polis!!! Nu var jag bara halvvaken, men någonting reagerade och vaknade till just på ordet polis. Jag gick upp och kikade ut genom fönstret, och där nere på gatan var det full fart med gripandet av ena rånaren. Det var tre gymnasiekillar som sprang efter och brottades ner rånaren tills polisen kom, vilka medborgare! Mamma är så söt också när vi pratade om det förut ikväll, med hennes skräck att jag skulle ha klivit ut genom porten precis då, och blivit gisslan. Nu tror jag att hon har sett mycket film, men man vet ju faktiskt inte vad dom kan göra i panik! Jag kan inte ens föreställa mig vad jag skulle göra om jag klev ut på gatan mitt i ett polisdrama. Gå förbi, frysa till, eller sakta backa tillbaka in? Tycker i vilket fall väldigt synd om personalen i denna butik, som verkligen har råkat ut för detta ofta!

Bild från ST;


Klick, klick...

Ibland så kommer det små trender som bara klickar extra mycket med det man verkligen älskar. För mig har det varit tex spets och stora halsband, som ni vet att jag älskar! Den senaste är trenden med strassstenar på kläderna, det och jag är en match made i heaven :-)
 
 

Oh my, applepie...

Jag känner att jag får extra endofiner när jag ser denna reklam ;-)
 
 
 
 

Who's that girl...

Jag kom på imorse att mamma och Anders inte har sett mig sen min mini-make over. Idag var det verkligen annorlunda, blond, lugg, rakt hår och dessutom sotade ögon. Jag kände hur dom stirrade när jag satte mig i bilen, och dom utbrast på en gång att dom inte kände igen mig. Haha, dom måste ju ha funderat vilken brud som skuttade in i bilen först ;-) Tror iaf att det vart tummen upp då mamma frågade varför jag inte klippt lugg tidigare!


Lördag...

Imorgon är det jobbdags igen, så ikväll blir det lugnt! Hamnade oplanerat hemma hos mamma där jag fick mig middag, vovvemys och sen Mello. Hoppas på bättre låtar ikväll, det måste ju komma igång på riktigt snart!


It's Friday, Friday...

En kväll på jobbet, och sen fredagsmys med ledig lördag. It's Friday, baby!!


Love...


Happy Valentine...

Det går faktiskt att ha en helt okej alla hjärtans dag utan partner. Man kan sprida sin kärlek på så många andra sätt istället! Hittills har dagen bestått av detta:


Hehe...


Onsdag...

Jag tror att det vanligaste ordet i min blogg är: trött. Men jag känner mig som världens tröttaste människa så fort jag sitter eller ligger. Gissa om jag har svårt att hålla mig vaken i fordon som rör sig, värsta vaggningstekniken ;-)
Nu känns det iaf att jag har klivit upp innan kl 6 två dagar i rad, så att stiga upp kl 7 imorrn känns nästan som sovmorgon!


Fettisdag...

Det är nånting med inventeringsdosor och jag som inte klickar, skulle tro att det är den tekniska delen ;-) Efter ett tag så kommer man iaf in i det och då går det bättre. Vi var fyra personer som höll på i fyra timmar med bara blippandet, och då gick det ändå ganska snabbt.

Det är ju annars svårt att missa vilken tisdag det är idag, så på vägen hem fick det bli en semla. Inte min personliga favorit, men det funkar en gång om året :-)



Träning...

Var på ett body pump-pass ikväll för första gången på ganska länge. Det var precis lika tråkigt som jag mindes, haha! Jag är verkligen inne i en period då jag tycker att det är sååå tråkigt att träna. Processen att komma iväg känns som ett mindre projekt ibland, och då bor jag ändå nära mitt gym. Oh well, bara att bita ihop.




Testas...

Här ska det minsann provas nyttigare alternativ!


Nattar mig själv...

Det var längesen jag hade tid med kvällsläsning, men ikväll har jag lite ro. Gillar den här boken också, så då brukar det kännas extra avslappnande, även om jag saknar 100% chiclit-böcker. Tror fasen att jag har läst varenda som finns i pocketformat!




Never apologize...


Färgglatt...

Kom om en hel drös med färgglada, somriga smycken på jobbet tidigare i veckan. Jag tänker köpa döskallearmbandet som jag tycker är lite roligt :-)


Räcker inte...

Vem är det som kom på att sju timmars sömn ska räcka nu för tiden? Hell no, jag känner mig som en zombie efter bara sju timmars sömn! Ge mig nio så kanske jag fungerar... Men idag lyckades jag åtminstone få på mig två likadana skor, alltid nånting :-)
Jobbar kortpass idag, ledig imorrn, och sen kör vi på igen med tidiga morgnar fulla av inventeringar och personalmötet m.m. :-)


Galakväll...

Har hängt med Sandra och Jessica ikväll, och tittat på både Melodifestivalen och QX-galan. Måste säga att den senare var bättre ikväll. Nu hoppas jag på mycket bättre bidrag återstående veckor!
Jonas Gardell tog storslam på qx, och jag förstår verkligen varför. Torka aldrig tårar utan handskar är verkligen är jättebra kortserie som verkligen berör. Sen har jag alltid gillat Jonas också, såg en show med honom redan för flera år sedan som var himla bra. Och icke att förglömma att han har skrivit en av Sveriges finaste låtar; aldrig ska jag sluta älska dig!

Jag har faktiskt böckerna som ligger och väntar på mig hemma :-)


Oh, what a day...

För det första så har jag haft en riktig fuldag, vilken automatisk liksom brings you down, sen när jag kommer fram på jobbet och ska hänga av mig jackan så upptäcker jag detta. Alltså, hur lyckas man? Ahh, trött tjej och mörk hall... Så jag gick och handlade på Ica, gick genom stan, åkte buss, gick in på kappahl i Birsta med två olika skor, hahaha! :-)


Räddning...

Mina läppar är fruktansvärda under vinterhalvåret, så nu är Carnex sista räddningen. Hoppas verkligen att det blir bättre, men det känns faktiskt som att det redan fungerar :-)


Såå sugen..,

Jag tror att många vaknade upp till samma nyhet på Facebook, för ett par dagar sen. Nämligen att Beyonce kommer till Sverige!! Det roliga var att jag och Sandra pratade om hur gärna vi vill se henne bara ett par dagar innan! Så nu är vi i valet och kvalet, det är ju en hel process att gå på en konsert när man inte bor i huvudstaden. Biljett, tåg och hotell=inte billigt! Men åh, jag vill...


Tio år...

Snart kommer 30-årskrisen som ett brev på posten, den också! Fy tusan, tio år sedan jag slutade grundskolan... Sjukt! Förhoppningsvis kommer jag att gå med Malin, det blir verkligen som back in the days :-)


Shepherd...

Kommer alltid vara dom bästa tofflorna! Har ett par täckande i rosa också, sen några år tillbaka, och dom sitter fortfarande ihop. Ibland blir dom lite för varma, och då är dessa perfekt :-)


Less tjej...

Trött, nackspärr, migrän och inställda bussar på det. Det tog mig en timme och tjugo minuter att komma hem från jobbet, och jag fick vänta så länge på bussen att min dunvinterjacka vart genomblöt. Ännu en gång blev jag påmind om precis varför jag faktiskt inte tycker om vintern. En solig vinterdag kan vara både skön och vacker, men det är f*n inte värt ett halvår av helvete!!


Bang...

Opss... ;-)


Som en extra söndag...

Fasen vad skönt att vara ledig idag också, speciellt efter en utgång. Var en bra överraskning när jag kollade på schemat i helgen :-)
Ligger i sängen i mjukiskläder och kommer ikapp lite tv-serier, väldigt nice :-)


Seg söndag...

Kul en bakissöndag när det börjar borras i huset innan kl 9. Gaah, trodde jag skulle få damp ett tag, innan jag insåg att jag var för trött för att bry mig mera. Även om man inte mår dåligt så är det ju ganska tungt att vara uppe halva natten. Kanske börjar bli gammal? ;-)
Dagen har gått i seghetens tecken. Tog tag i röran sen igår, men annars är en sväng till affären och Hemmakväll det mest effektiva jag har gjort idag. Ska ta tag i den där filmen snart, det blev Grannpatrullen (The Watch) idag :-)


Ingen höjdare...

Som vanligt är det trevligast hemma, sen på krogen är det trångt och lite sura miner när folk spiller och trängs. Har iofs haft några riktiga höjdarkvällar dom senaste månaderna, men krogen ikväll hörde inte till dom. Men kul är det ändå att hänga med vännerna ;-)



Waiting for tonight...

Musiken pumpar, snacksenär köpta, kläderna ligger och väntar på sängen. Ikväll blir det Mello och fest :-)


RSS 2.0