Waited so long...

Jag har väntat sen nyår på denna bild, och ikväll kom den på
Instagram, var tvungen att ta en skärmdump till bloggen. Babybump på Kim! Min kärlek för Kardashian-klanen är obeskrivlig, haha ;-)
Just nu sitter jag och Sandra och tittar på Fråga Olle dokumentären, och det är helt sjukt. Pony play? Tända på folk som leker häst? Haha, det finns så mycket galet här i världen ;-)


Zzzz...

Tänk att det kan vara så jobbigt att komma ur sängen, och idag fick jag ändå vakna av mig själv. Tror att det är för att jag tycker att det är jobbigt att stänga två dagar i rad, man kommer hem så himla sent. Så då ligger jag och har lätt ångest över det här istället, haha! Men, sen är det iaf helg igen! :-)


Godnatt...

Tänk vad trött man kan bli för lite hempyssel på kvällskvisten, dags att sova ;-) Godnatt från Blondie!


Spotlights...

En liten och enkel förbättring i hallmörkret hemma! Idag när jag kom hem hade Sandra satt upp spotlights i köksdörren och framför ytterdörren. Måste säga att det var ganska trevligt att kliva in i en hall där man faktiskt såg nånting :-) Själv så har jag monterat lite tyg framför spegelgarderoben i hallen, eftersom det reflekteras upp mot grannarna i huset mittemot. Känns skönare att ha tyg som döljer lite insyn!






Ny partyväska...

Köpte en ny liten partyväska förra veckan, den ska nog få invigas på lördag. Den fungerar lika bra till vardags också, men jag behöver stora väskor när jag ska till jobbet :-)


God morgon...

Uppe med tuppen idag, jobbet kallar! Startar min jobbvecka med ny blus (eller nja, men oanvänd iaf) och ny hårfärg. Har lite svårt att ta in personen i spegeln, det är ju himla ljust. Klurar på om jag ska lägga i nån mer färg eller låta det vara, tycker fortfarande att det har lite gula toner i botten i vissa ljus...


Mellan varven...

Jag har även lyckats springa på affärn tre gånger och bakat lchf-bröd mellan färgningarna. Jag hoppas att det smakar bättre som toast eller rostad än vad det gjorde som nybakat. För mig som bara äter vitt bröd så är det en ganska stor skillnad att ta bort vetemjöl och socker, även om själva brödet egentligen inte var äckligt. Smakar inte så mycket alls, typ lite kokkos av kokkosmjölet. Är ganska nöjd ändå, det blev lyckat för första försöket :-)


Herrejäklar...

Ni som känner mig vet att jag har extremt dåligt tålamod, om jag ska fixa nånting, eller får en idé, så vill jag göra det på en gång. Helst igår! Det som ganska ofta blir drabbat av mina plötsliga idéer är mitt stackars hår. Som idag... Fick för mig att jag skulle ha ljusare hår och ingen ombre eller dip dye tills på lördag. Och tänker jag lördag så funkar inte nästa vecka, det är för sent ;-) Så med en sista ledig dag innan helgen bestämde jag mig för att fixa det själv hemma. Varför får man för sig att det ska vara en bra idé ibland? Det är ALDRIG en bra idé... Under denna dag har mitt stackars, stackars hår gått från mörkbrunt till gult, till lite mindre gult och nu är det... Ljust. Jag trodde jag skulle börja grina när färgen inte fäste efter blekningen, haha, ska ju upp på jobbet imorrn och vill inte se ut som en banan! Men efter många föreningar och om och men, så är det som sagt ljusare än vad jag hade planerat, men åtminstone inte banangult. Slutet gott!

Kids; dont try this at home ;-)


Mot våren <3...


Day off...

En sväng på stan har jag allt hunnit med, men mycket mer än så är inte gjort! Tänkte snabbstäda lite och betala räkningar nu, men sen återgår jag nog till lugnet. Har en full tvättkorg också, men det berget får bli ett annat problem!


Slappna av...

Flyttveckan och nyöppningen är över, vilket betyder att nu kan jag slappna av igen. Tröttheten kom verkligen som ett brev på posten, men det är inte så konstigt efter arbetstakten under veckan. Nu är jag ledig i två hela dagar, som jag ska spendera med att göra ingenting! Förutom en sväng på stan, kanske ;-)


Bakat...

Bakade självklart lite fika när vi skulle flytta :-)


Stooora halsband...

Vid det här laget vet ni nog om min passion för stora halsband. Igår kom det tre nya till samlingen :-)


Kaos...

Morgon började toppen när Julia ringde och berättade att hon också hade åkt på magsjuka. Jag ville typ vara sätta mig ner att grina med tanke på allt som skulle fixas idag, det var liksom bråttom även med full personalstyrka! Som tur var så kunde vår helgtjej hoppa in, så till slut var vi bara en person kort. Vi jobbade nästan 12 timmar idag, så my god vad jag är trött nu. Efter alla om och men, så blev det iaf jättejättefint! Det ska bli såå kul att inviga butiken på riktigt imorgon, så nu hoppas vi på supermycket folk :-)
Nu ska jag sova (kommer nog gå bra helt ovaggad) och hålla tummarna att jag inte åker på nån magsjuka. Stay away!!

 


Varenda pinal...

Eftersom allt är nytt i nya butiken så kommer det inplastat. Förstår ni hur många pinaler jag och Julia har plastat av idag? Imorrn är det stängt i gamla butiken, så vi kan flytta allt till den nya, och sen är det nyöppning på fredag. Mitt i allt blev chefen magsjuk också, så bara att hålla tummarna att vi andra klarar oss!


Radio play...

En av mina favoritappar är Radio play. Ibland blir jag så less på musiken jag har inlagd, och då är det perfekt att kunna anpassa en kanal med dom artisterna jag gillar. Idag valde jag No Doubt, och då blandar dom kanalen tex med the cardigans och Pink :-)


Distraherad...

Jag hade lite ärenden att ta tag i ikväll, bland annat säga upp en prenumeration och leta efter abonnemangspappren till mitt mobila bredband. Kan knappt bärga mig tills jag får säga upp skiten, så kasst som det har fungerat för mig! Det var av den anledningen som jag behövde kolla upp vilket datum jag skrev på. Hur som helst så blev jag väldigt distraherad när jag hittade foton i lådan istället. Bjuder på ett par barndomsbilder ;-)



Master smoky...

Jag testade Sandras master smoky-penna från maybelline ikväll, och jag måste säga att jag gillar den! Måste inhandlas snarast. Min ögonskugga blir ju bara ett kladdigt streck på ögonlocken, så detta kan nog sitta lite bättre. Annars kan man ju använda den bara som eyeliner :-)


Invigning...

Igår satsade jag stort på frukosten och invigde mitt belgiska våffeljärn som jag fick i julklapp. Ganska lyckat för första försöket, men det finns säkert ännu godare recept. Och nånting blött till, skulle nog inte ha skadat :-)


Highs & Lows...

Det är ganska sjukt, men jag känner mig verkligen speedad nu för det mesta, sen säger det pang, så ligger jag i soffan och snarkar. Det är utmattande att vara uppskruvad i tankarna. Jag längtar så mycket efter sommaren, så jag tänker och planerar tills det knakar i knoppen. Jag får berätta vad jag längtar så mycket till fram över, men snacka om sprickfärdig tjej som bevarar hemligheter från i höstas fortfarande ;-)

Sen har jag fått en överväldigande längtan efter att skaffa en egen familj. Inte precis idag direkt (jag är inte ens i närheten av ett familjeliv idag, och jag vill gärna gifta mig först) men jag var inte ens säker på att det var något för mig när jag var yngre. Det kanske har med åldern att göra! Nu fantiserar jag om bröllop och bebisar i framtiden, och Sandra kommer på mig med att titta hur man bokar tid på Kleinfelds i New York (Say yes to the dress, ni vet), haha! Jag tror mest för dagen att det beror på för lite bröllop och bebisgull i min vardag, men det är trevligt att drömma. Och hoppas...

Den närmsta längtan är faktiskt tills imorgon, då vi börjar flytta butiken! :-)


In the shadows...

Ikväll blir det lite häng ute i Töva, så just nu väntar jag på min skjuts. Jag föddes verkligen med dåligt tålamod måste jag säga, att vänta är faktiskt bland det värsta jag vet! Jag blir tokig när folk inte kommer i tid om vi har bestämt nått :-)
Jag får väl ligga och stirra på skuggorna på väggen ett tag till så länge ;-)


Soffpotatis...


Ledig helg...

Jag börjar bli bortskämd med lediga helger. Skönt för sinnet men jobbigt för plånboken!
Jag längtar så otroligt mycket tills vi flyttar butiken till veckan, det kommer bli så himla fint och fräscht. Det blir en hel del tufft jobb nästa vecka, så på det sättet är det ändå skönt att ladda upp inför det i två dagar!


Nu har jag tittat på två avsnitt av Greys, och det börjar väl luta mot sängen. Full fart mot helgen! :-) Jag klämmer till med en härlig bild och säger godnatt;


Omg...

...


En annan sak...

En annan sak som tar upp mina tankar är tatueringar. Jag tror att jag äntligen har bestämt hur min nästa tatuering ska se ut, så nu gäller det bara att ta tag i saken. Jag tänker inte visa nån bild nu, men jag hittar ändå ingen perfekt. Jag måste ta mig mig lite olika bilder som tatueraren får slå ihop. Den måste helt enkelt vara perfekt! Frågan är bara; vart tusan ska man gå?


Tjuvtitt...

Det är mycket som snurrar i huvudet nu, och en av grejorna är att mitt jobb ska byta lokal! Lite större, och mycket snyggare! Älskar verkligen den nya inredningen! Vi kommer från och med nästa fredag att ligga mittemot H&M :-)


No more Mr Grey...

Utläst, färdig, finito... Livet blev lite tommare utan Mr Grey. Bara att hålla ut till filmerna nu då, jag tycker att Alexander Skarsgård skulle vara perfekt!


Morfars kalas...

Det vi gjorde på kalaset förra helgen var att äta palt. Big thing in my family, en tradition som har pågått så länge jag minns. Inte blodpalt, inte pitepalt, utan...palt helt enkelt! Looks yummie, right? ;-)


Mms...

Fick det här när jag var på jobbet idag, av Sandra. Tydligen var det nån som räckte för vårt köksfönster utifrån, haha :-)


På önskelistan...

Nu har jag visserligen ingen resa planerad, men jag skulle ändå behöva en stor resväska för att göra samlingen komplett. Jag skulle helst inte vilja lägga ut dom pengarna från reskassan när det väl är dags, det är ju en ganska saftig summa. Någon av dessa skulle jag vilja ha :-)


Busy doing nothing at all...

Idag har det varit en riktigt seg dag, fast ändå på ett bra sätt. Ibland har jag verkligen inte lust att göra nånting annat än ingenting! Fast det hade ju inte skadat om tv-tablån hade varit lite bättre ;-)

Titta vad jag hittade i en låda, kan ni fatta att ungen är 16 år nu? Sötkorv, jag vill verkligen bebisgosa nu! :-)


Pool...

Syrran och hennes kille är i svallet en vecka som husvakter. Igår var vi alla hemma hos mamma & Anders, och vi dammade faktiskt av biljardbordet. Det var många år sen vi spelade sist nu!


Det enda som funkar på mina fötter...

Utseendet kan man alltid diskutera, men helt ärligt så är det världens bästa skor för mina kalla fötter. Så sköna och så varma. Idag var faktiskt vinterns första dag som dom fick titta fram offentligt, för fy tusan vad kallt vi har det i svallet!


Tacos + vin + tjejsnack...

Tog inte så många bilder själv, men jag har skrapat ihop några från fejjan ;-) Det var en riktigt rolig kväll, det enda minuset var att jag har öppning idag, så det blev inte så sent som jag hade velat ;-)


Shit...

Som jag misstänkte igår så var det omöjligt att somna så tidigt. Kändes som att jag låg och vred på mig halva natten. Ändå kändes det som att den värsta tröttheten gick att sminka över, när jag sitt och tittade i min lilla handspegel. Ända till jag gick förbi den stora spegeln det vill säga, my God vilket mörkt område under ögonen! Jag hoppas att jag kommer hem i tid från morfars kalas sen efter jobbet, så jag hinner med en powernap innan kvällen ;-)


Svårt att sova...

Jag klev upp kl 11 idag efter en sen dag, och ligger i sängen nu. Nånting säger mig att det kommer gå trögt att somna...
Idag blev det en sväng på stan, bakning (morotskaka till middagen imorrn) och en film med Sandra. Chernobyl diaries blev det, och den var faktiskt knappt sevärd! Nu blir det lite läsning så jag förhoppningsvis blir trött, för imorgonbitti kallar jobbet igen :-)


Sveriges roligaste klipp...

Jag har på riktigt saknat ett svenskt filmklippsprogram på tvn, det är ju faktiskt sjukt kul! Åh, vad jag önskar att jag hade klippet från en privat magdansuppvisning som jag, Evie och vår styvsyster Christine gjorde för några år sen. Man går ner på knäna ibland i orientalisk dans, vilket vi gjorde, men nånting hände i Evies kropp, så hon kunde inte resa på sig igen. Kommer aldrig glömma hur jag i ögonvrån ser hur hon hasar av scenen medans jag och Christine försöker dansa vidare som ingenting. The good times ;-)


Bra gener...

Satt nyss och läste Kourtney Kardashians blogg och kikade på lite bilder som ligger utlagda. Mason måste ju vara världens sötaste unge i alla kategorier, och nog har han trevliga gener ;-) Säga vad man vill om Scott och hans diverse misstag, men några säsonger in i KUWTK så är han sjukt kul! Lord Disick i skägg är inte att leka med ;-) Googlade fram ett par bilder åt er:


Fast reader...

Jag brukar läsa snabbt, men att tackla denna bok under veckan kombinerat med jobb känns övermäktigt. Får stanna hemma och läsa hela dagen imorrn... Ska skicka hela serien med Evie till Sthlm nästa helg, och gissar att mamma också vill läsa sista boken innan dess! Tror det är bäst att jag återgår ;-)


Äntligen lite shopping...

Jag har verkligen en brist på strumpor, underkläder ska bytas ut och tightsen är det hål i. Så idag kände jag att det kanske var dags att förnya lite i förrådet! Jag får alltid guldbonus på H&M, så hade en hel del pengar att spendera där. Hittade även en kofta som fick åka med i påsen :-)


Dag of ärenden...

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja idag, så fastnade i soffan istället. Måste dra en sväng på stan, hämta ut sista femtio nyanser-boken på posten och handla. Kanske dags att dra på sig mössan snart :-)


Kodnamn Lisa...

Sista Falk-filmen är så sjukt jäkla bra, ni bara måste se den när den kommer ut! Det är verkligen min favoritpolisserie, ja ja ja ja-a!! ;-)
Nu väntar tre dagars ledighet, och på lördag blir det middag med tjejgänget. Behöver jag säga att jag längtar? Tacos och vin (inte för mig då, som inte dricker vin) och tjejsnack :-)


Jan. 07, 2013

Haha, jäkla autocorrect, det är givetvis julen som har åkt ut, inte kylen ;-)
Hur som helst, jag tror att jag har matat mitt Kardashian-beroende lite för mycket i helgen, jag som hade hamnat på en normal nivå. Nu är klockan ett på natten innan en jobbdag, och här ligger jag i sängen och stirrar på datorn med rödsprängda ögon. Haha, jisses...


Nu har kylen åkt ut...

Nu har julen åkt ut för denna gång. Nu vill jag ha vår och göra ljust och sommarfint, men det får vänta ett par månader. Sista spåret jag har kvar är min ljusbricka, men den är mer vintrig än julig :-)


Det är så det känns...


Homeland...

Det visade sig att en ledig helg utan måsten består av kvalitetstid med datorn, och en hel del städning. Kardashians och Homeland, det hetaste på min tv-lista just nu! Så kul att Kim väntar tillskott, hoppas man får se mycket av det i Kardashians sen :-)


Jan. 05, 2013

Jag älskar fina sovkläder, har en extra soft spot för pyjamasshorts. Dessa är nyast i samlingen och kommer från Gina Tricot.


Ledig helg...

Vad gör man när man är ledig en hel helg utan måsten? Känner mig lost, haha! Jag börjar med att ligga kvar i sängen lite för länge ;-)
Igår blev det en film, lite godis och besök av Jessica & Mickis. Måste ta en riktig långkörare snart :-)


Kan man ha för många lyktor...

Börjar onekligen få ont om plats att ställa alla mina älskade ljusstakar och ljuslyktor på. Samlingen växte under helgen också, verkligen jätteskumt...


Kärlek...


Vårigt...

Innan jul så fick jag ett litet ryck och beställde nya vårkuddar till soffan. Fick för mig att jag ville ha vita, och dessa är väldigt mycket jag. Tycker om dom i alla färger, men vitt passar bäst in hemma. Från H&M as always ;-)


Tror det märks...

Tror ni märker att mitt surf är tillbaka nu? Gissa varför jag längtade till nyår ;-) Har inte gjort nån årsredovisning, och tror inte att jag kommer att göra det heller. Så mycket har nog faktiskt inte hänt. Det blev flytt, nytt jobb, en otroligt sugig sommar och lite Gatufest!
Åh andra sidan när jag tänker efter så innebär det även min 25-års fest, en vild inflyttningsfest, konsertfest med Bryan Adams, Swedish house mafia-konsert med sthlmstripp, en hel del bakning, en mysig glöggkväll och ännu en härlig jul!

2013, let's do this!


Plötsligt händer det...

Jag kämpar på, kampen om miljonerna fortsätter...


Välkommen...

... till min samling, Hedda! Tror vi kommer få det bra tillsammans ;-)


Bra början...

Det är så tråkigt att Johanna och Evelina har åkt hem nu, det blev så tomt. Tur att Sandra är hemma iaf, annars hade jag haft seriös separationsångest. Det enda negativa med gäster är tomheten när alla åker hem.
Jag och Sandra beställde pizza (som vi fick vänta på i över tre(!!) timmar!!), och hyrde sista Falk-filmen. My God vad bra den var, längtar verkligen till den sista filmen kommer på bio :-)


Nytt år...

Gårdagen spenderades som sagt på Södermalm hos Jessica & Andreas. Det vankades trerätters, spel och glatt sällskap! Vid 12-slaget gick hela gänget ut för att försöka kika på lite fyrverkerier, men det var inte världens bästa väderförhållanden för sikten. Tror aldrig jag har varit med om en så varm nyårsafton förut :-)

 

 


RSS 2.0