Birthdaygirl...

Tack för all uppvaktning på min födelsedag på alla diverse ställen!
Har haft en mysig dag med en liten middag för vännerna då jag firades av familjen förra helgen. Och paket har det blivit också, tusen tack! :-D


Borta...

Nu har axlarna flagnat, så nu är blekfisen framme. Inte hinns det med någon sol innan gatufesten heller. Får kanske bli solariumlösning till veckan. Vi kollade på vädret inför nästa helg och än så länge verkar det vara regn, regn, regn. Fy fan vad tråkigt om det blir så under hela helgen på Gatufesten. Området i år är tragiskt litet så det är tillräckligt dåligt.

Till något helt annat; om 1h 2 min så fyller jag år. 26!! Oh, så gammal jag börjar bli 8-)


Mums...

God mat avslutades kvällen med hos grannarna i Lucksta innan jag åkte hem. Nu är jag sjukt mörbultad i ryggen, så dags att sova inför helgjobb. På söndag fyller jag år också :-)



Dag 2...

Idag blev det hallen som fick sig en omgång! Det blev verkligen jättestor skillnad bara av lite vitfärg på väggarna och listerna. Nästan så att den illröda mattan blev lite retrocool ;-) tom barnen sa; åh vad fint det blev! Dom som knappt märker nånting annars, haha! En grå, lurvig matta tror jag att syrran ville ha in och täcka den röda med, men sen får det duga. Byrån som vi skruvade ihop blev ju jättebra där också :-)


Måla...

Jaha, idag var det dags att dra på sig målaroutfiten igen, denna gång i syrrans hus. Dom tänkte inte lägga så mycket krut på att renovera nu då dom ska göra allting riktigt om ett par år (när bebisen är större) istället. Men när jag kom hit idag så övertalade jag syrran att vi skulle passa på att måla vardagsrummet och hallen innan alla möbler kommer nästa vecka. Ikväll hann vi bara vardagsrummet, så jag hoppas att vi kan ta hallen imorrn :-)


Skyndat, fyndat...

Dumt att handla saker som finns på önskelistan själv, men jag har inte ro i kroppen att riskera att bli utan. Därför har jag köpt fotpallen till min fåtölj själv nu när den var på rean. Finns det två kvar så vill jag inte vänta i tio dagar och hoppas på det bästa. Så jag hoppas att ingen har eller hade tänkt köpa den, i så fall; förlåt!


It's here...

Idag trotsade jag till och med ösregnet för att kunna fixa mina naglar, så nyfiken var jag! Sjukt störigt att det inte finns något centralare ställe att få postpaketen till än ok. Jag tyckte från början att det var a piece of cake, men insåg snabbt att lacket var lite rinnigt, så det var fasen svårt att inte få på nagelbanden. Man ska tydligen undvika det för att det ska växa ut snyggare, eller nått sånt. Men övning ger färdighet, och jag tycker ändå att det blev ganska bra. Har även fixat tånaglarna :-)


Nu vill jag bara testa...

Det ingår inga gellack i startkitet som jag beställde, så därför köpte jag två idag. Ett naturligt och ett med silverglitter till lite festligare tillfällen. Nu vill jag bara få hem det så jag kan prova!


Vad passar bättre...

Vad är mer lämpligt än nätshopping när man är sjuk från jobbet? Farligt, farligt... Nä, men det var på riktigt dags att ta tag i hårprodukterna igen då jag har slarvat lite på sistone. Jag som har sagt att jag INTE ska göra det för att håret ska hålla sig någorlunda fint fast det är långt.
En annan grej som jag inte kunde motstå var en sak som syrran berättade om i helgen när hon var hemma. Nämligen ett gellack kit från Depend, som alltså betyder att man kan göra gelénaglar hemma. Man får med lampan till att härda lacket och allt! Hon har det själv så jag har sett hur fint det blir. Perfekt för tånaglarna också!


Presenter...

Det lönar sig med önskelista ibland ;-)



Sjukanmäld...

Idag klev jag upp i god tid till jobbet, hann sola lite, hänga med familjen m.m. Sen en timme eller två innan jag skulle åka till jobbet så fick jag så himla ont i magen. Tänkte att det kanske skulle bli bättre efter frukost, men icke. Jag bet ihop och gjorde mig klar, syrran skjutsade hem mig först för att slänga av lite packning. Där nånstans när jag pustade i hallen sa syrran åt mig att jag måste sjukanmäla mig på jobbet. Det slutade iaf med att min kollega kunde stanna kvar och jobba över, så jag fick åka hem igen, och sen dess har jag i princip legat nerbäddad. Ska vara hemma imorrn också så att jag är säker på att allt går över. Är så jobbigt att må dåligt när man står ensam på jobbet och inte kan ta en paus, så jag vågar inte chansa! Så typiskt att tjejen som inte druckit en droppe alkohol under hela midsommarhelgen är den som mår dåligt på söndagen...


Kalas...

Idag var det som sagt kalas x4. Bäst att slå alla flugor i en smäll så att säga, syrran fyllde år tidigare i veckan, och jag, mamma och Anders fyller år till veckan. Grillbuffé och tårta bjöds det på, och jag bockade minsann av tre saker på önskelistan ;-)


Dagen...

Dagen/tidiga kvällen spenderades med pappa och hans sambo där det bjöds på middag och kubbspel. Riktigt kul att spela kubb, det var hur länge sen som helst!
Den senare kvällen har vi varit med mamma och Anders på Essvik. Blev minsann lite mer Yatsy, och tro på fan att jag vann igen ;-)
Jag känner mig minst sagt gammal när midsommar innebär sällskapsspel istället för alkohol!



Glad midsommar...


Aj...

Jag brände mig verkligen på axlarna den där junidagen, det svider fortfarande på axlarna! Barn, använd solskydd ;-)
Nu har Evelina kommit till svallet, så ikväll har vi haft lite familjetid framför mammas jätte-Yatsy, haha! Jag som inte ens kunde spelet innan utklassade dom andra och fick till och med Yatsy. Den ni!

https://cdn1.cdnme.se/117070/6-3/pic_51c4564ae087c32066c59e31.jpg" class="image">


Oh yes...

Det kanske blir en bränna i år med ;-) Är lite upprörd över att ha glömt min nya sololja hemma, men det tog ju ändå.



Lite blåsigt, men biter ihop ändå...

Det blåser lite kallt idag också, men inget jämfört med igår. Därför kände jag att nu f*n ska jag också vara ute i solen innan jobbet drar igång imorrn igen (3 1/2 vecka kvar till semester, yeeey). Ut med en bok på gräsmattan och där satt jag och frös i ett par timmar, haha! Tom mamma kom ut med en egen bok och stol, hon som aldrig solar! :-)



Nu har Ebbe varit i farten...

Såhär ser det alltid ut när Ebbe har lånat min mobil ;-)


Sista besöket...

Fick förmodligen träffa valparna för sista gången idag. Vad jag kommer att sakna sötnosarna, även om dom nu för tiden är sjövilda! Sex valpar som biter och sliter i allt dom kommer åt, stackars husse ;-)
Jag trodde även att jag skulle kunna få lite sol på näsan, men naturligtvis så har det blåst galet mycket hela dagen. Hoppas på bättre tur imorrn!


Barnvakt...

Jag spenderar mina två lediga dagar med att passa barn hemma hos mamma. Mina systersöner kom nämligen och hälsade på lite tidigare än syrran och man, så jag hjälper till att avlasta mamma lite då Anders jobbar borta i veckan. Det är härligt när man hör Ebbe kasta sig in i bilen och skrika: magdaleeeena!! Haha, han är mitt hjärtegull den killen, dom andra är så stora nu så dom är det knappt värt att försöka kramas med ;-) Och bara två månader kvar tills bebisen kommer nu, längtar sååå!


Hittade en släkting till Dajjan idag, lika som bär? ;-)




Hahaha...

Crazydogs ;-)



Bortbjuden...

Ikväll vart jag bortbjuden på lasagnemiddag hos bror m. familj. Han hade kockat mycket bra idag, broder! Innan middagen så skulle det rastas och badas hundar, så jag traskade med efter vägen och tog några bilder. Isak och hans bästa tjejkompis är ju bara för söta med varann. Var tvungen att smygfota när dom gick där efter vägen hand i hand <3


Hur uttråkad kan man vara...

Jag har aldrig någonsin varit så uttråkad att jag har ställt mig på ett löpband vid kl 21 förut. Men någon gång ska ju vara den första, och jag har ju faktiskt inte haft samma tillgång förut heller ;-) Nu lackar svetten kan jag lova, är helt slut i kroppen. En snabbdusch, lite tv och sömn på detta, sen är jag nog redo för sängen och jobb imorrn!


2 dagar av detta...

Jag har intagit samma position som igår. Eller så har jag inte lämnat den sen sist ;-) Då det har både hällregnat och åskat så känns det dock helt befogat att stanna kvar i sängen/soffan med gott samvete!


Byt fokus...

Jag har flyttat mitt onda fokus till en film ett par timmar. Konstigt hur något kan kännas bättre bara man slutar tänka på det (det och ett par Alvedon)! Jag blev så sugen att se A walk to remember för ett tag sen, så det var den jag valde nu. Det må vara väldigt typisk när det kommer till populär-kille-blir-kär-i-mobbad-tjej, men den är ju så fin. Finns nog få filmer som jag på riktigt bölar till lika mycket som den.







Såhär känns det...


Varning för känsliga läsare, närbild på ledsen tand...

Ja jag vet inte, men har man idétorka när man börjar fota sina tänder inne i munnen för att visa? Jag är inte särskilt känslig av mig, men nån annan kan ju tycka att det är äckligt. Kolla inte på bilden då ;-) Det jag ville visa var att det syns så tydligt att tandköttet har spruckit nu när tanden växer, på två ställen tom. Alltså det låter som en bagatell, men jag har så ont att jag knappt står ut med mig själv utan värktabletter för det är så ömt i den halvan av munnen. Kan inte ens öppna munnen eller tugga normalt. Nu måste jag dock vänta att ta nya tills jag ska lägga mig och sova. Det är nu jag förstår vad folk pratar om när dom säger att visdomständer gör ont, har aldrig haft problem med dom andra när dom kom fram. Känns lite konstigt att få nya tänder vid 26 års ålder ;-)




Kors i taket...

Jag börjar inte jobba förrän kl 14 idag, vilket oftast gör att jag får lite dötid över efter att jag har vaknat. Idag vaknade jag ännu tidigare än vad jag brukar och då fanns det ingen ursäkt. Det blev jag och bandet med andra ord. Jag har inte sprungit många meter i mitt liv men jag insåg att jag faktiskt orkar mer än jag trodde redan nu. Känner mig så jäkla nöjd även om jag är långt ifrån någon långlöpare!


Nu blir det en dusch och sen den långa förvandlingen inför jobbet :-)


Sleep tight...

Men dra mig baklänges vilken spännande avslutning! Ska inte avslöja något om ni inte har sett avsnittet än, men jag vill se fortsättningen nu!

Imorgon jobbar jag igen, sen är jag ledig två dagar, jobbar helg, ledig två dagar, jobbar två dagar, ledig två dagar över midsommar när det är stängt. Fördelen med handels? ;-)

Godnatt på er!



Ajajaj...

Åh, vad jag har ont i munnen. Dumma växande visdomstand! Nog för att jag brukar kunna bli lite lätt öm när dom har vuxit ut förut, men nu värker det så mycket att jag inte kunde sova imorse. Jag kollade hur det såg ut med en spegel förut, och med tanke på att tandköttet var kluvet på mitten så är det kanske inte så konstigt att det gör ont.

Men till nått helt annat, ikväll är det säsongsavslutning av The Following, ska bli såå spännande!


Tips...

Måste tipsa er om att titta på Bates Motel, om ni gillar lite halvcreepy serier vill säga! Det handlar om Norman och Norma Bates från Psycho-filmen, men detta utspelar sig när Norman är 17år. Fast den är ändå gjorde i nutid så den känns inte gammal och jobbig att titta på. Jag tycker att dom håller spänningen vid liv genom alla avsnitt hittills (har sett 7 av 10), vilket gör att man verkligen vill se vad som händer sen. Spännande!




Mer fina...

Men det är ju klart att prinsessorna har varit vackra brudar ändå :-) Prinsessan Maries är nog fortfarande min favorit, ett litet minus för den låga skärningen i midjan.



Ganska nära...

Tyckte faktiskt att jag lyckades pricka in klänningen ganska bra, iaf i mitt huvud. Båtskärning, romantiskt och en massa spets. Jag tycker att den var jättefin, men jag gillar inte den lilla volangen nertill! Tycker att det påminner om gammeldagsa bonniga klänningar. Men annars jättefin! Det är ofta klänningarna blir kopierade, undrar exakt hur många som har gift sig i en Kate-kopia? Men ingen av dom kungliga klänningarna är en drömklänning för mig personligen, utav väldigt långt ifrån. Jag vill inte ha ärm och högt skurna urringningar. Förstår ju att dom blir begränsade av vissa "regler", men vi vanliga Svenssons har ju så mycket roligare att välja ifrån ;-)


Robert Radio...

Jag älskar dom här radioapparaterna, så himla snygga! Men med tanke på att dom kostar 2500kr så får jag nog nöja mig med att titta på dom på Clas Ohlson så länge. En kitchenaid står ju fortfarande högst i kurs när det gäller lite dyrare saker ;-)



Dom har blivit så stora...

Det är verkligen galet hur snabbt valpar växer! Kan inte fatta att dom små, sovande vovvarna jag hälsade på för kanske tre veckor sen har blivit så stora. Nu var det mest bara en massa bus och bitande. Mamma hittade dock en lugn liten, som låg däckad hos henne mest hela tiden :-)



Gissa klänningen...

När Victoria gifte sig så körde jag gissa klänningen. Jag var inte alltför långt borta då. Varför inte göra detsamma nu? Jag tror att Maddes Valentino-klänning kommer vara mer romantisk och detaljrik än Victorias. Jag tror att den kommer vara nått mellanting av klänningarna nedan, som båda är Valentino. Nån slags ärm och ingen jätteurringning brukar ju höra till seden, så då tror jag på nånting liknande. Dock inte för lik den enklaste då en kompis till henne tydligen gifte sig i en sån, och inte riktigt lika puffig som Anne Hathaways. Spännande :-)


Vad är det som växer...

Ikväll frågade Sandra vad jag hade i pannan. Det ser ut som en blodåder tvärsöver sa hon. Behöver jag säga att jag har suttit med en spegel i nyllet sen dess? Jag ser det själv och känner även en utbuktning. Det som kändes konstigt var att det är så ömt och även lite rött. Borde det bli så av en blodåder liksom? Har även fått lite puls då jag helst inte vill ha en synlig jätteåder mitt i pannan.
Men nu! Nu ni! Jag kom alldeles nyss på att min kollega faktiskt råkade slå mig i huvudet med en platt kartong idag, så det borde väl förklara saken. Så nu håller vi tummarna för att det är en avlång bula och inte en jätteåder. Time will tell ;-)


Imorrn så...

Tänk, imorrn är det Maddes tur! Som hon måste ha längtat sen senaste förlovningen, måste kännas otroligt jobbigt att avbryta bröllopsplaner. Nu får vi bara hoppas att hon och Chris lever happily ever after. Men skulle det vara så hemsk för honom om han log nån gång? Jag tror att hon kommer vara otroligt vacker, och hennes klänning kommer säkert att vara fantastisk. Jag jobbar stängning imorrn, så jag kan inte följa allt slaviskt som jag hade velat, men jag ska nog allt hålla mig uppdaterad ändå.
Ikväll bär Prinsessan en helt underbar klänning från Elie Saab, geeeeee mig ;-)
 
 
 
 
Bild från Aftonbladets bildspel från kvällen.

Instaweek...

Igår blev jag full av nostalgi när jag såg alla studenter på stan. Var tvungen att backa i bloggen och titta på några bilder, då jag inte har en endaste bild kvar. Jag får sån ångest av det, måste försöka kolla igenom pappas gamla dator från när jag bodde hemma. Hur som, lite instabombning blev det allt från studenttiden :-) Finns även lite smått och gott från resten av veckan!





Önskelista...

Jag fyller år den sista juni, vilket faktiskt börjar närma sig med stormsteg! Jag har redan ångest över att sommaren snart är slut, haha!
Jag brukar väldigt sällan komma på vettiga saker att önska mig när folk frågar, men nu vet jag en hel del roligt. Evie, du sprider ordet, va? ;-)

Anslagstavla och sparbössa från Kids koncept, köksvåg och timer från Dulton, radio och brödrost från Clas Ohlson, och dom vanliga hårprodukterna! Google it ;-)


Babysteps...

Vi bekantar oss försiktigt nu i början. En liten promenad då och då. Avslutade kvällen med 30 min powerwalk och funderar på att börja med en imorrn innan frukost. Får se vad jag hinner med innan jobbet :-)



Shopping...

Hmm, tror vi kan komma överens om att jag gillar stort och fluffigt ;-)



Jun. 04, 2013

Grattis till Evelina som fyller år idag <3 Annars har det varit min sista lediga dag av sex, så imorrn är första dagen på en femdagarsvecka igen. Känns nästan som att jag jobbar skift, men det blev ett litet glapp eftersom jag tog ledigt i helgen för klassåterträffen.
Har varit med Jessica ikväll och vi tittade på Safe Haven. Bra film om man vill kolla på lite kärlek och drama. Baserad på en bok av samma författare (Nicholas Sparks) som skrev The Notebook, A walk to remember (älskar den filmen, skär i hjärtat varje gång) och The last song tex.




Nu är den här...

Helt enorm och övermäktig. Satt bra länge och stirrade på kartongen när jag hade baxat in den i rummet, men la mig i sängen istället. Varför göra nu det jag kan göra senare ;-)


Ny vecka att se framemot...

Idag är det måndag, och denna vecka tror jag kommer bli ganska bra. Jag ser framemot:

*att mitt Attract-band kommer ikväll

*att vara ledig två dagar till

*att Kardashians äntligen börjar igen

*natinaldag på torsdag

*skattepengarna som förhoppningsvis kommer på fredag

*Prinsessan Madeleines bröllop på lördag


Annat kul i juni är att syrran fyller år, plus mamma, Anders och jag, sen har vi ju självklart midsommar också :-)


Söndagssyssla...

Ikväll blir det tidig bio för mig och Sandra. Som vi har längtat efter denna film, alla Baksmällan är så sjukt roliga :-D



Klassåterträffen...

Trots en ganska dålig uppslutning från vår skola, så var det en riktigt rolig kväll! Så sjukt att man inte har pratat med vissa på tio år och ändå fortsätter man där man slutade. Kul! Jag och Malin var lite sega så vi missade förminglet, men vi roade oss ganska bra själv ändå ;-)
Lånat ett par bilder från Malin så länge!


Bildbevis...

Det är sällan det är såhär välstädat hemma, så bäst man tar bildbevis medans det varar. Köpte ett par nya blommor till tavelhyllorna och ett enormt doftljus till badrummet igår också. Rosorna i vasen är till syrran (oäkta), men jag lånade dom för dagen ;-)


Inför kvällen...

En av dagens förberedelser ;-)


Tårtöverlämning...

Nu är Pingu överlämnad och utom min kontroll. Ber en bön att han inte har svettats bort till Miltons kalas imorrn, haha :-)


Påfylld med surf...

Tror att vi firar att det numera är juni, och min surf är tillbaka med ett sent inlägg. Nu är ordningen återställd med andra ord ;-)

Idag har det verkligen varit full fart hela dagen. Klev upp till tvättstugan, solade, åkte och handlade med pappa. Rensat garderoben i hallen i; behålla, vinden och en varsin hög till två systrar, städning. Gjort det mesta på en tårta, gått till nästa affär och tvättat ännu mera. Gjorde inte kväll förrän kl 21 och då är ändå varken städningen eller tvätten klar!
Imorgon är det ju återträffen (10-års från grundskolan), så jag vill att det ska vara rent och fint hemma då vi ska vara här innan :-)


RSS 2.0