Frånvarande...

Jag har varit lite frånvarande här i ett par dagar, men det är för att jag har varit hos syrran och renoverat igen. Kök, toalett, och alla lister och fönster i vardagsrummet. Nu är jag slut som artist! Var tvungen att hoppa in några timmar på jobbet ikväll också, så piffningen av mitt eget hem lades på is. Jag hann bara släpa ner allt julpynt från vinden innan planerna blev ändrade, så jag får ta tag i det någon annan dag! 








Hahaha...

Alltså, om ni har sett Kanye Wests video till Bound 2 (Med Kim Kardashian) så MÅSTE ni se denna video! Eller vet ni vad, se den i vilket fall! Hahaha, jag dör så rolig den är!
 
 
 
 
 

På't igen...

Imorgon är det dags att dra på målarkläderna igen! Projekt tapetsera syrrans kök är på g, sen är köket färdigt! Huset ska ju helrenoveras om några år, men hon kände ändå att det behövdes fräschas upp under tiden. Jag har pushat för det enda sen i somras jag också, men jag fick ju måla hallen och vardagsrummet då istället ;-)
Nu vill jag bara att dom ska få iväg huset i Nyköping så att jag kan få min skänk. Det är just nu ett väldigt ledset, tomt utrymme där den ska stå.Känns som att hela rummet blir snett. Det är därför jag inte har lagt ut bilder på hela v-rummet än. Den som väntar på något gott...




Så j*vla exalterad...

Kan ni gissa vad det är för dag idag? Dagen då jag fick en konsertbiljett till Backstreet boys i julklapp av Evelina!!! Hur snäll syster har inte jag? Åh, vad jag längtar! We're gonna party like it's 1999 ;-)
Jag kan ju inte påstå att jag dyrkar marken dom går på fortfarande, men det har aldrig funnits några som jag har dyrkat på samma sätt under mitt liv. När vi var yngre så hade tyvärr inte våra föräldrar möjlighet att låta oss gå på deras konserter, och därför känns det så himla kul nu! Vi såg dom även 2009 (?) på Hovet, men då var inte Kevin med. Och ja, jag tycker att Nick Carter är dösnygg fortfarande ;-)








Burkarna...

Burkarna som jag fick av syrran var mycket större än jag trodde, så jag har funderat ett tag på vad jag ska använda dom till. Igår kom jag på att åtminstone ena får innehålla mina muffinsformar som dräller omkring. Måste hitta en bra plats att ställa dom på också. Funderar på att flytta mikron till köksbänken, men sen började jag tänka, kan man ha den brevid diskhon? Tänkte mest på den elektriska biten om det är så smart med vatten brevid... 





Filmkväll...

Igår tittade jag på Så mycket bättre som vanligt, sen rullade det på med filmer på tvn. Först ut var The Town och sen hittade jag Sex and the City 2 på en annan kanal. När den slutade så insåg jag hur mycket klockan var, så jag hann inte så mycket annat än att strosa vidare till sängen. Jag förstår inte riktigt varför det är så lätt att vara vaken halva nätterna!






Termos...

Jag må ju ha den finaste termos-samlingen! Synd bara att jag inte dricker kaffe ;-)
Hur kommer det säg att jag alltid får för mig att röja hemma typ när jag borde lägga mig och sova? Slår aldrig fel, haha! Nu har jag vattnat blommor, skurat spisen, diskat undan och sorterat kakburkarna ovanpå köksskåpen och det är nästan midnatt. Dags att tänka på refrängen!





Glömt att visa...

Nu är fler detaljer på plats, som jag har glömt att visa! Bollarna är omhängda och jag är äntligen nöjd. Tyvärr är det omöjligt att få dom att hänga helt rakt då snöret sitter lite snett inuti bollarna. Störigt, men inget jag kan göra något åt. Som jag har hängt om dessa innan det blev bra! Dom hänger alltså i hörnet ovanför min rosa Hedda-fåtölj i hallen.
Sen har jag skruvat upp en tavellist ovanför sängen då det var så himla kalt på väggarna där. Skulle vilja ha en fet tavla att hänga upp där inne också, men det blir ett senare projekt! 







Pepparkaka...

Vet ni om att det finns pepparkakscookies? Som en seg chocolate chip cookie fast med pepparkakssmak och inga chokladbitar. Gott! Chefen bjöd på såna idag till fika då vi har haft klubbdag på jobbet, och jag har aldrig ätit det förut! Mycket godare än vanliga pepparkakor :-) Finns på Pressbyrån!





Vitt...

Igår blev det vitt på backen och folk på Facebook lät helt lyrisk! Själv var jag tvungen att fråga Julia när vi åkte till personalmötet om det var frost eller snö på backen, haha! Men det ligger iaf kvar, och det borde väl räknas som den första officiella snön? Dom där flingorna som folk har pratat om förut har jag inte sett skymten av, så det tänker jag inte räkna med ;-) Personligen tycker jag att det känns som att vintern har blivit en månad kortare utan snö, win-win! :-)





Snacka om trött...

Efter en helg med sena kvällar och tidiga morgnar + två dagar med bebis och barn med ännu tidigare morgnar och målning, så var jag helt slut igår! Jag gick och la mig 21.15, och somnade så snabbt att jag inte ens minns att jag försökte sova! Jag var tvungen för att ens komma upp idag då vi hade personalmöte innan jobbet. Oftast är jag ledig efteråt och då behöver jag inte piffa mig lika mycket, men idag skulle jag jobba efteråt, och då är det ju trevligt med lite smink och en kam genom håret ;-)


Tjejen med tvångstankar när det gäller väckarklockor, har ju två på sängbordet också ;-)




En hel massa familj...

Jag har inte varit hemma på tre dagar nu, så känns lite konstigt att parkera sig hemma ensam efter alla människor jag har haft runt mig. Jag hängde ju med Evie hos mamma och Anders i lördags efter jobbet och middag hos pappa. Sen blev det åter till jobbet i söndags och därefter med Evie hem till Karro. Evie åkte hem till Sthlm med Karros man Fredrik efter ett tag, men jag stannade kvar och har hjälpt till att måla om i köket i två dagar. Och gosat med barnen så klart ;-) Idag åkte vi och mamma runt lite i Birsta också, så det har verkligen varit fyra dagar med en en massa familj. Love love love <3






Med andra syrran...

Hänger med storkillen! 14 veckor om några timmar <3 





She made me do it...

Evie har tvingat mig att skaffa Bitstrips, och jag måste säga att det är ganska underhållande ;-)





Magnum...

Här är den, äntligen! 





Del 2...

Här har vi killar i min smak, mums! Kan tillägga att jag faktiskt inte tycker att Kevin är Sveriges snyggaste man, men nog är han my cup of tea ;-)
Matias Varela (Jorge, Snabba Cash) var också med på listan men inte på bild här. Jag har ju haft en liten kittlande känsla för Jorge länge, det är en scen i Snabba Cash 3 som gör mig alldeles varm... Hehe, Sandra vet så väl vilken ;-) Hur som helst, det finns ju killar som honom som är sexig på ett annat sätt, alla behöver ju inte se ut som Alex! 








Sveriges snyggaste män, del 1...

Jag ligger och tittar på Idol, som vanligt om jag inte jobbar en fredagskväll. Hörde att Pär började prata om en snygg-lista där Kevin tog hem 1a platsen. Surfade in och kikade på övriga listan och blev fan orolig! Nu är smaken som baken, men jag vet inte inte riktigt... Men det är ju bra att dom väljer män i varierande åldrar, nånting för alla! Men bonden? Allvarligt?









Flera...

Jag är väldigt förtjust i mina ljuslyktor som jag har på min ljusbricka. Det står ett par kronor, ett par från Lisbeth Dahl, och sen även dessa! Jag har lite svårt att ta in att dom kommer från Ica Home, men så är det! Man ska icke underskatta Icas hemsortiment, jag har verkligen hittat supermycket fint där dom senaste åren. Dessa gillade jag så mycket att jag bad mamma köpa fyra stycken till åt mig på deras Ica. Nu måste jag bara hitta ett bra ställe till dom också ;-)





Superexcited...

Äntligen, äntligen så har vi fått sett resultatet av karaktärerna! Se vad lite hårfärg kan göra, det känns redan så mycket bättre :-) Ingen Alex, men den putsade versionen av Jamie känns ändå ganska okej, och han har verkligen sug i blicken! Känner mig dock väldigt besviken på att premiären är framflyttad ett halvår, det känns som en evighet. Alla hjärtans dag 2015, jag kan knappt relatera så långt fram!






Julias place...

Ikväll var jag och Jessica hemma hos Julia och hälsade på! Vi har inte varit i den nya lägenheten, så det var jättekul att åka och fika. Vi fick spendera lite tid med busungen också, som det alltid är full fart på :-) 

Milton vinkar hej till kameran!




Pants on fire...

Jag känner mig så jäkla wild and crazy när jag har mina mönstrade tights, haha ;-) Jag ligger i soffan och gäspar som en tok, så det är väl dags att flytta mig till sängen istället! Får bara dåligt samvete av mitt löpband som stirrar på mig ogillande pga ingen användning idag. Gaah, det är ju sååå tråååkigt!!!






Haiyan...

"Tyfonen Haiyan som har dragit in över Filippinerna har drabbat miljontals människor. Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas hårdast. UNICEF finns på plats och högsta prioritet är nu att rädda barns liv. De får ut mediciner, mat, rent vatten och hygienartiklar till de drabbade barnen och deras familjer.

Hjälp UNICEF att rädda barns liv, ge en gåva påunicef.se eller SMS:a LIV till 72 900 för att ge 100 kr."





 



Zzzz...

Jag har morgonpasset fem dagar denna vecka, och jag är redan trött! Det är tur att jag är ledig tors-fre innan jag jobbar helg igen, annars hade jag varit en zombie innan veckans slut. Nu föredrar jag morgonpasset, men jag är ändå så pass ovan att det är klart att det känns. Mina sovrutiner är mer inställd på att jag börjar jobba 13-14 för det mesta ;-)
Nu blir det snabbfrukost innan öppning, jag hade verkligen inget annat hemma än en bar. Det kommer bli långa timmar innan lunch idag ;-)





Fars Dag...

Jag började denna söndag med att fika hos mormor och morfar, innan det sen blev dags att åka och jobba. Pappa får bli uppvaktad nästa helg när syrran kommer hem istället!
Nu sitter jag och njuter av EMA (MTV europe music awards), älskar den galan och har tittat så många år tillbaka som jag kan minnas. Jag kan i princip tacka MTV för att jag är ganska duktig på engelska idag, då mina storasystrar alltid hade den kanalen på när jag var riktigt liten :-)






Dokumentärer...

Igår spenderade jag kvällen med Jessica och Mikaela, senare kom även Marris förbi. Det är spännande vad mycket åsikter man kan ha om Idol, och roligt när man har olika! Vi beställde även pizza som jag verkligen har längtat efter. Kommer inte ihåg när jag åt en riktigt pizza senast, och det var såå gott :-)
Mickis nämnde iaf att hon hade sett en dokumentär om Katy Perry som jag blev intresserad av, så den och Beyonces dokumentär ska jag spendera den tidiga kvällen med! Älskar dokumentärer!
Sen blir det Så mycket bättre senare, 4ans helgunderhållning är mitt favorittidsfördriv på jobbhelger :-)









Birsta-dag...

Fredagen spenderade jag ledig med Karro och Eskil. Tror att vi var in i hälften av allt butiker i Birsta utom just Birsta city! Jag var sällskap och bärhjälp, men konstigt nog lyckas man alltid spendera  pengar.
Eskil såg mycket skeptisk ut när jag försökte fånga honom på bild ;-)






Sen kvällsträning...

Jag brukar gå/jogga på mitt band på kvällarna, men ikväll blev det lite väl sent. Att poppa musik och dunsa på bandet kanske inte är jättepoppis hos grabbarna kl 22.30, men å andra sidan brukar dom inte vara så kräsna :-)






Work B***h...

Oj vad trött jag var imorse, hade lite svårt att somna. Jag är ju så ängslig när jag ska öppna över att försova mig, så jag sover lite dåligt överhuvudtaget. Men bara man kommer upp så går det ju bra, även om ögonen knappt vill öppna sig när klockan ringer ;-)

"You better Work B***h" ;-)





AHS Coven...

Säsong 3 av American Horror Story har dragit igång nu i oktober (Coven), det hade jag faktiskt missat. Tråkigt nog så fick jag reda på det genom att jag läste att en karaktär ska dö. Typiskt, haha! Jag började iaf kolla igårkväll, och tänkte se andra avsnittet nu. Verkar lovande redan, denna säsong handlar om häxor. Bara bilderna ger mig rysningar!







Klä om...

Jag är väldigt inne på att klä om min sänggavel. Ni har väl märkt vid det här laget att jag gillar många typer av hemmapyssel ;-) Nä, men det känns som att den har sett gladare dagar efter sina 4 1/2 år! Gick och tittade på tyg idag och hittade faktiskt ett som jag gillar. Var väldigt inne på grått, men sen såg jag samma tyg i någon slags lila/rosa färg. Gaah, nu kan jag inte bestämma mig!





Regn + Leo...

Jag är lycklig över att det regnar! Varför? Jo, för att det betyder att det inte är tillräckligt kallt för snö! Vi har redan gått drygt två veckor över tiden jämfört med ifjol och jag väntar gärna i några veckor till! Snö ska det vara i dec-jan, kanske feb också, men sen räcker det. Vill inte ha is och -25 grader, burr! Det är ju kylan som är värst, om det kunde hålla sig på ett par minus, solsken och snö hela vintern, so fine with me ;-)
Hittade ett par underbara brallor idag apropå vinter. Mjukisbrallor i fleece och leopardmönster, det är ju fantastiskt! Så himla gosiga :-)





Vimpeln på plats...

Nu är det alltid festligt i köket ;-)






Fredag...

Man kan ju inte slippa allt roligt bara för att det är fredag, så tvättmaskinen har rullat här hemma hela dagen. Är nämligen ledig så jag kan ladda upp inför jobbhelg igen. Eller igen, jag jobbar typ varje helg så det är inget undantag nu. Förutom det så har jag bara varit utanför dörren för att köpa cola zero på Hemmakväll, och jag har tom dragit ner alla persienner för att inte grannarna ska se mig, känner mig så jäkla skabbig idag!
Sitter och tittar på Idol nu på tvn, och på Hart of Dixie på datorn brevid. Sen blir det tidig säng, men jag tvivlar på att jag kommer somna. Råkade sova alldeles för länge idag, och då blir det sällan bra... 


Trevlig helg och Halloween på er!





Har pimpat min klädställning :-)

Testat nått nytt...

När min manliga kusin har fredagsfika på sitt jobb, så kan ni gissa två gånger vem han anlitar! Vad han säger till kollegorna är ju en annan femma, haha ;-) Morotskakan verkar jag aldrig komma ifrån, den vill alla ha med i 98% av fallen då jag bakar till familjen. Alla älskar den, det är verkligen så, och då är vi egentligen en chokladfamilj! Däremot så gjorde jag muffins denna gång och testade nånting helt nytt, nämligen Tobleronemuffins. Ser gott ut iaf :-)





Dom är bra dom där i min familj...




RSS 2.0