Nånting stort...

Idag gjorde jag nånting stort! Nämligen bytte parfym. Det kanske inte låter så stort, men jag har haft min älskade, underbara Marc Jacobs Daisy ända sen 2007 när den kom. Så den är liksom jag vid det här laget, min signaturdoft. Jag kommer förmodligen köpa den igen, men just idag prioriterade jag en annan. Det blev Marc Jacobs Honey istället, haha! En familjemedlem till min Daisy ;-)





Hemsläpad...

Igår köpte jag ett skåskåp som jag har velat ha såå länge till hallen. Jag passade på nu när det var kampanjpris på det, men jag måste ändå fundera lite på om jag ska ha det kvar. Känns som att det har gått mycket pengar ändå med bokhyllor mm denna månad. Men fint är det!





Favoritdrinken...

Min favoritdrink är frozen passionfruit daiquiri, och en sån slank lätt ner igår! Vi hade en liten avskedsmiddag för Sandra som flyttar imorrn på 7 kryddor, sen blev det Invito efter. Jessica sov över här, och sen hade vi en mysfrukost imorse :-)





Idol...




Dåligt projekt för tjejen utan tålamod...

Alltså, vems påhitt är det egentligen att man ska behöva vänta tre dygn innan en jäkla griffeltavla är klar för användning? Åh, ingenting för mig som helst vill att allt ska hända igår! Sen ska man behöva vänta fyra timmar mellan lagren man målar också. Men det kommer bli så bra till slut, tror jag! Det man inte hittar får man minsann tillverka själv :-)





Hängare...

Idag var det kvällsjobb igen, samma imorgon. Jag föredrar verkligen att ta morgonpasset, det är ganska tråkigt att komma hem så sent annars. Det vore skillnad om jag åtminstone hade bil så jag kom hem snabbt, nu blir klockan nio på kvällen innan jag har hunnit hem! Känner mig lite deppig att jag missar Idol, haha! 

Jag hann iaf med en snabblunch med Jessica innan jobbet, sen sprang jag in på indiska och köpte hängare. Skulle bara ha den lilla egentligen, men sen såg jag att dom säljer den turkosa för halva priset och jag har velat ha den vita. Alltså köper man den turkosa och tar fram sprayburken istället ;-)








Inköpta...

Skam den som ger sig, lyckades få hem mina bokhyllor till slut med hjälp av min mosters man. Stackars honom, men bra för mig ;-)

Jag valde Ikeas Borgsjö, som är ett mycket billigare alternativ än hemnes och liatorp. Duger bra för mig! Jag valde modellen som är bredare nertill då jag gärna dekorerar det planet lite. Köpte även utan dörrar eller lådor, men det tänkte jag komplettera med senare. Kan bara inte bestämma mig om vilka dörrar, eller hur många jag ska ha!








När man inte får som man vill...

Fan att jag har världens sämsta egenskap. Att jag blir sur när jag inte får som jag vill, haha! Det är faktiskt riktigt jobbigt, och jag vet ju så väl att andras liv inte kan kretsa runt min vilja. Som idag när jag ser att bokhyllorna på Ikea som jag har spanat börjar ta slut, och ingen kan hjälpa mig att frakta dom imorrn. Den enda dagen som jag kan på flera dagar, och då lär grejorna redan vara slut.  Jag är ganska begränsad när det gäller hjälp med bil, och naturligtvis hade alla andra planer just imorgon. Och mitt blodtryck ökar ;-) 
Bokhyllorna på bilden är inte dom jag har tänkt, för mig blir det ett något billigare alternativ än favorithyllorna från liatorp eller hemnes!







Ny app...

Har precis uppdaterat blogg-appen, snacka om skillnad! Nu är det ju ungefär som att sitta framför datorn :-)







Tråkdag...

Fy vilken trist dag jag har haft. Tänkte att jag åtminstone skulle gå på stan lite, men jag orkade inte springa runt i regnet. Känns ju lite tråkigt två dagar innan lön också ;-) Så det enda jag har gjort idag är princip handla på Ica och känt mina lediga timmar ticka iväg! Jag tände åtminstone ljusbrickan ikväll för att få mysfaktorn att öka, vet inte om det funkade i min ensamhet, men fint är det ju iaf...









Måste dela med mig...

Jag måste dela med mig av denna bedårande bild som syrran skickade till mig igår! Eskil hade ju på sig en outfit som jag har köpt till honom ;-) Världens finaste skärm!



Duckface...


Dammat av Ludde...

Ikväll har jag dammat av och kammat gamla Ludde. Eller det är faktiskt en syntetisk Ludde, så inga stackars bää bää behöver offra sig för min skull. Fick för mig att jag ska en sån som matta i sovrummet sen, men jag kunde ju lika gärna lägga fram den nu. Fluffigt att sätta fötterna på när man vaknar :-)




Det kanske ljusnar...

Ser redan ut som att det (håret) börjar ljusna till sig igen, halleluja!
Ikväll är jag hos mamma då Evie är hemma över helgen, och tidigare så har jag hunnit med både jobb och lunch med Karro, Fredrik och lille Eskil. Verkligen en lördag i familjens tecken :-)



Klick...

Den här serien ska vara för alla som älskar Fifty shades, fast kanske snäppet ännu värre. Klick, klick med andra ord ;-)



Gos...

Idag när vi var hemma hos syrran, så visade hon soffan som hon har beställt. Jag blev sååå sugen på en ny soffa själv, men jag vet inte riktigt om det ligger med i budgetplanen just nu. Har suttit och kikat på nätsidor, och det finns så mycket fint. Jag vill ha en större, fluffig soffa, men samtidigt tror jag inte att det går in en jättemycket större i rummet. Äsch, får lägga det där åt sidan just nu!

Bebisgos hanns det också med idag, han var så lugn och snäll lilla Eskil :-)



P-möte...

Imorgon blir det en störning i skönhetssömnen, då det är dags för personalmöte på jobbet. Upp innan tuppen med andra ord! Efter det så blir det en sväng hem till syrran för att gosa med syskonbarnen <3

Har ni sett dessa? Låter som en liten bit av himlen!



Sorgligt...

"Så föll ett långsamt regn genom trädgården.

Och jag gick ut för att stilla en oövervinnerlig törst."


Kristian Gidlund


Fy vad sorgligt att vakna till nyheterna att Kristian Gidlund nu har gått bort. Jag har ju följt hans blogg under en ganska lång tid, och det kändes på något sätt som att det inte skulle hända.
Några av er kanske minns att jag för längesen länkade till en av de finaste texterna som jag fortfarande någonsin läst, när han skrev om längtan och saknaden efter hans barn som han aldrig skulle få (http://ikroppenmin.blogspot.com).


Vila i frid, Kristian!


Pumpa på...

Klick, klick...






Göra om...

Jag har en sån här svart lampa sen flera, flera år tillbaka men aldrig riktigt gillat den. Sen såg jag den i vitt och blev lite nykär igen. Måste spraya min vit och hänga ovanför matsalsbordet sen tror jag, och byta ut min nuvarande från Ikea! Blev tom lite sugen på att göra den rosa efter att ha sett en tjej spraya sin gul på en blogg!



Idol...

Jag har stängt både måndag och tisdag, så jag har missat Idol. Försöker komma ikapp mig nu istället, men det kändes inte lika kul när inte Kevin är med. Måste ju heja på den enda Sundsvallarn som är med! Men det lär väl vara killarnas tur imorrn igen?!
Nu är jag även ledig i tre dagar, och det bjuder kanske på kusinbesök och bebismys :-)



Höstbio...

Ikväll blev det höstbio med Jessica. The conjuring var det dags för, efter lite kämpande med att få ihop en passande kväll. Den var faktiskt läskig, och man satt på helspänn under nästan hela filmen. Och då är jag en veteran ;-)



För mörkt...

Jaha, en lite misslyckad färgning senare så har jag just nu brunt hår igen! Samma färg som vanligt, men denna gång sög håret åt sig som en svamp! Förhoppningsvis ljusnar det med tvättningarna, men annars får det väl vara mesbrunt ett tag!



Work bitch...

Jag gillar verkligen Brittans nya singel som man kunde höra idag för första gången! Väääldigt annorlunda mot för hennes tidigare, då denna är en äkta klubblåt, men ge den ett par lyssningar ;-) Ni kan lyssna på den på Perez Hiltons hemsida!



Men huga...


Glömde att visa...

Såhär blev sovrummet hos mamma och Anders som renoverades i somras! Tycker att det blev så mysigt :-)



Fotovägg...

Jag skulle vilja göra en fotovägg hemma, gärna med svartvita bilder. Tycker att det blir lite mindre rörigt än i färg. Har lite svårt att bestämma mig om jag tycker att det är finast med jämna linjer eller huller om buller (fast ändå organiserat så klart). Båda sätten har sin charm! Sen vet jag inte heller om jag vill ha likadana ramar eller inte, men vita blir det. Jaja, det är ju inget som händer just nu, men tåls att tänka på!

Inspo från Ikea.



Måla lite till...

Idag har det varit målning på schemat igen! Nu börjar det på riktigt att inte vara roligt längre ;-) Jag ska ta hem ett litet sidobord från mamma, som jag hade på mitt flickrum när jag bodde hemma. Tänkte att det ska stå i hallen brevid sittbänken för att fylla ut väggen lite.



Middag...

Idag fixade jag middagen hos mamma. Fajitas gjorde jag, en av dom få rätterna som jag kan tillaga, haha! Jättegott var det :-)



Övrig badrums-inspo...

Tror det är för att badrummet är så gammalt inrett som jag har blivit besatt av att hitta fina detaljer att förbättra det med. Svårt med färg bara, då det redan är både blått och aprikos/rosa där inne, så det mesta måste ju bli vitt! Gillar verkligen Ikeas badrumsmöbler, men dom borde också ha varit vita ;-)






Vart finns den...

Jag är på jakt efter en ny tvättkorg, och denna gång vill jag ha en ordentlig, fin korg. Just nu har jag typ Ikeas billigaste, ihopfällbara, skabbig och ful! Jag vill ha en i korg/rotting, med klädd insida och lock. Vit ska den också vara, men jag är inte omöjlig på att spraymåla den själv om det behövs. Något i denna stilen :-)



Hollywoodfruarna...

Säga vad man vill om Britt Ekland, men att hon var helt fantastiskt vacker som ung kan man inte ta ifrån henne!



Ica home...

Att det aldrig ska gå att segla förbi ICAs hemavdelning utan att fastna! Dom har så mycket fint på dom större butikerna. Jag köpte nya glas då jag bara har omaka hemma. Två uppsättningar med tre glas kvar, och en uppsättning där ett glas är missfärgat. Sånt stör mig, jag vill kunna duka enhetligt! Sen blev det ljuslyktor och den söta slickepotten ;-)


En dag kvar...

Imorrn har jag öppning, sen är jag ledig i fyra dagar. Fyra dagar, hur ofta händer det utan semester? Jag tänkte hälsa på mamma och Anders, sen får vi väl se om nån Eskil kommer att synas till nån dag! Nu måste jag läsa lite innan jag sover, är helt fast i boken!



Sovrummet...

Sovrummet i lägenheten är faktiskt väldigt litet med tanke på dom 60 kvm som lägenheten är. Tror att 30 av dom bakades in i hallen ;-) Mycket får det inte plats där inne, men säng, nattduksbord och byrå är ju liksom ett måste. Puffen som jag har v-rummet nu tänkte jag också försöka klämma in, och kanske klädhästen och en spegel. Älskar taklampan som jag har köpt dit in :-)





Film hos Jessica...

Ikväll hade vi filmkväll hos Jessica, precis som rubriken lyder. På tvn rullade Evil dead (2013), och ehh... Blodig film, minst sagt! Den var magstark, men inte lika läskig som jag trodde! Avrundade med 10 Years, den kändes liksom lite lättare ;-)


Bite me...

Är det bara jag som har problem att jag ofta biter mig i kinden när jag tuggar? Hjälp vad ont det gjorde idag, sög till i hela kroppen!


Friday...

Fun, fun, fun, som Rebecca Black skulle ha sjungit ;-) Jag gick faktiskt på mitt fem dagars-pass på jobbet idag, så det blir inte så mycket fun för mig i helgen.

Sitter och tittar på Suburgatory nu, har ni sett avsnittet när George och Dallas ska ligga för första gången? När hon kommer nerhissandes från taket till låten sexy bitch! Hahaha, sjukt roligt!


Stoljakt...

Eftersom det fan verkar vara omöjligt att hitta fyra likadana stolar, så bestämde jag mig för att köra på udda. Det kan ändå vara lite fint tycker jag! När man klär om dom så blir det ju ändå en enhet :-) Dom ska målas sen när jag har tagit hem bordet (som också ska målas), men har inte bestämt om det ska bli ljusgrått eller vitt än!




På jakt...

Jag har velat ha denna dörrmatta i flera månader, nu hittade jag den på Jula av alla ställen. Blir nog bra i lilla hall-makeovern! Jag tror att jag har skrapat ihop det mesta nu, förutom stolar till matsalsbordet och en tv till sovrummet. Eller det blir väl en ny tv till vardagsrummet, och den gamla till sovrummet. Känns lite bättre så! Kan inte somna utan tv, så jag måste verkligen ha en till, det kommer inte funka annars. Sen skulle jag jättegärna vilja ha sittpallen som hör till min soffa, men den lär nog få vänta!






Imponerad...

Det låter snart som att jag är sponsrad av Depend, men jag är verkligen så imponerad av gellacken. Idag tog jag bort nagellacket som jag målade inför Gyllene tider och Konsertfesten för en månad sen! Tog en förebild idag, där ser man även hur mycket naglarna har växt under tiden. Köpte en ny färg idag, så nu sitter Romantic pink på mina naglar :-)



Grattis...

 

Ingen lär väl ha missat att det väntas en prinsessbebis igen! Vad roligt, och verkligen snabbt jobbat! Här väntas det inte, minsann ;-) Grattis Madde & Chris!

 


Anastasia...

Dakota verkar mest se ut som på bilden med platt hår, men sen hittade jag den med lockigt hår och då kändes det bättre, haha! Jag längtar som ett barn på julafton :-)



Mr. Grey...

Som Jax i SoA, och sig själv. Nope, still can't see it, inte ens i kort hår!



Hmm, jag vet inte jag...

Jag har känt mig ganska engagerad i castingen av 50 shades-filmerna, just för att det känns som ett så viktigt val om man har läst och älskar böckerna. Såg igår att det var officiellt på Nöjesbladet vilka som har tagit hem huvudrollerna, och nää... Det känns inte bra, haha! Jag säger inte att Charlie inte är snygg (fast jag hade sett framför mig nån lite mer i klass med Alexander Skarsgård, tex) men han är redan förknippad med en stor roll som Jax i SoA, och det stör mig! Och Dakota ser inte alls ut som jag ser Anastasia framför mig... Jag längtar iaf till filmerna redan, och hoppas på det bästa ändå :-)


This is why I don't cook...

Jag lagar väldigt sällan mat, och när jag väl gör det så slutar det oftast ungefär såhär. Svider nått så in i helvete att bränna sig, som ni vet, men jag känner att det lindrades lite när jag såg att blåsan är hjärtformad ;-)



Söndag...

Jäklar vad regnet öste ner inatt i denna stad! Jag vaknade kl 5 imorse av att det smattrade helt galet mot fönstret. Jag klev upp och tittade ut genom fönstret och såg att det var vatten över hela vägen. Såg framför mig en upprepning av översvämningen som vi hade för ett par år sedan, men när jag vaknade nästa gång hade det nästan slutat! Väldigt skönt :-)
Imorgon har jag sovmorgon, sen en öppning och två lediga dagar, sen är det nästan helg igen. I den här takten är det snart nyår!



Köket...

Det mesta har jag redan, men det kommer ju ändå bli ganska olika mot för innan! Skulle verkligen vilja få tag på en fin griffeltavla dit in :-)


RSS 2.0