Ledig fredag...

Idag blev det lite sovmorgon innan jag sen tog bussen upp till Linnea. Hon fixade Julias naglar så jag hann även träffa henne en liten stund. Jag hade även lyckats bryta en nagel så jag fick den fixad, och sen åkte jag och Linnea till Birsta och kikade lite. Jag blir typ knäpp när jag går i inredningsbutikerna, jag vill ha ALLT ;-)


Storshopping från Twilfit!

Reafynd...

Gummistövelfynd! Verkar ju som att det ska envisas med att behövas :-)





Foodporn...

I onsdags var jag, Jessica, Julia och Linnea på saffran och åt middag tillsammans. Alltså, det är ju så gott med tapas så jag vet inte vad! Favoritstället fortfarande :-)





Bondelid...

Gårdagens kap från Bondelid! Synd bara att det inte är dragsko i midjan, men man kan ju inte få allt :-)






DIY...

Idag var jag och Karro i Birsta och shoppade lite nödvändiga saker. Eller ja, det blev lite syndigt också då jag hittade en regnjacka och köpte nytt porslin till köket. Resten var mest rengöring, mat och sånt tråkigt! 
Jag har funderat på det billigaste alternativet till att få lite blommor i kökfönstren ett bra tag, då jag behöver många och inte kan hålla dom vid liv. På ikea finns det murgröna för 25kr styck, så fyra såna fick det bli, plus lite ståltråd att snurra upp dom på. Så blomsterarrangemang har jag spenderat  eftermiddagen med. Blev rätt nöjd, det får duga tills dom vissnar ;-)














Mugcake...

Ibland när man blir sådär helt galet sötsugen så är mugcake perfekt! Världens enklaste grej att göra, och tar mindre än fem minuter inklusive tillagning. Hittade ett riktigt bra recept också, som inte blev sådär gummiaktigt som vissa kan bli! Min blev dock massakerad och ser inte mycket ut för världen, haha, men smaken var bra!





Filmkväll...

Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat i soffan framför två filmer; Frozen och The other woman. Den sistnämnda tyckte jag verkligen om, fnissade bra till ett par scener :-)





Hallproblem...

Idag har jag haft en riktig slappardag för mig själv. Jag har en sån fruktansvärd träningsvärk efter ridningen, så jag kan knappt gå, haha! En tur upp på vinden blev det iaf, och som vanligt fyndade jag i förrådet. Som min egna lilla butik ;-)
Jag har haft lite problem med vad jag ska ställa på min lilla, vita skänk i hallen sen jag tog bort vasen. Vasen står istället mittemot på mitt brickbord som jag fick i present, och det kändes för mycket med två vaser med rosor så nära varann. Jag kom på att jag hade en ljusstake uppe på vinden som jag aldrig har haft plats för, så jag tog ner den så länge. 







Avslutning...

Avslutade kvällen med att baka biscottis och sedan smaka på dom framför Sommar med Ernst. Jag är inne i en inredningsperiod nu igen så jag söker inspiration. Tänk att det liksom går i vågor! Ibland är jag helt galen på inredningsfronten medans jag sen får en lugn period. Just nu söker jag en golvlampa, en till likadan lampa som jag har så jag kan byta ut dom på nattduksborden i sovrummet, en ny vardagsrumsmatta och tavlor. Måste även köpa fler tallrikar och nya vinglas. Blir less på mig själv att jag aldrig kan vara nöjd!




Roligast på länge...

Förra veckan bestämdes det att vi tre systrar och vår svägerska Lotta skulle ut och rida islandshästar. Idag var dagen, och ååååhh vad mysigt det var! För er som inte vet det så är både jag och Evie riktiga gamla hästtjejer, karro red i vuxen ålder och Lotta har egna travhästar ute på gården. Alltså fick vi en ridtur med lite ös då alla hade rödvana! Jag älskar, älskar, älskar att galoppera ute i det fria, det är verkligen den härligaste gångarten! Dock har jag väldig respekt för hästar då jag är ringrostig, och jag har ramlat av en skenande häst och brutit armen en gång. Inte kul!









Kvällsfika...

Igårkväll var jag, Sandra och Jessica och fikade. En liten fika för att slippa tänka på att semestern tog slut idag, och en sista träff innan Sandra skulle åka hem. Vart tog mina 30 lediga dagar vägen? Jag har inte gjort så mycket egentligen, och det känns trist att börja semestern med dödsfall och avsluta med begravning, men det har varit så skönt att vila upp sig. Önskar bara att jag hade kommit iväg på mer sol och bad!


Minibrownie på Espresso House!

Partynaglar...

Det blev riktiga partynaglar i lördags! Denna gång är det förstärkning på mina egna förutom på ett par naglar som hade gått av. Det är ju skönast med äkta vara :-)


Linnea är så duktig :-)

Från bröllopet...




Lördagkväll...

Ibland blir det tvådagars ;-) Man måste ju ta vara på sista semesterhelgen!



Men jag känner mig ganska sliten efteråt, kan det vara åldern? ;-)

Nya naglar...

Vilket bra sätt att börja sin lördag på, nagelfix av Linnea hemma hos mig! Nu känner jag mig inte lika naken igen ;-)





Fredag...




Underbar kväll...

Efter begravningen så blev det bestämt att några av oss skulle åka till vår morbror och äta middag. Vi blev 14 personer med morbror, moster, mormor, kusiner och respektiven. Jättemysigt avslut på denna dag och det var riktigt härligt att vara med familjen. Jag vet att vissa knappt står ut med sina familjer, men att umgås med min är bland det bästa jag vet. Älskade crazy people ;-)
Jag, syrran, ena kusinen och hans tjej gick ner till stranden nedanför huset efter middagen, helt fantastiskt att bo sådär!








Nu är det gjort...

Jag tycker att det är lite svårt det här med bilder på begravningar. En del av mig vill inte fota för att jag vet inte om det är opassande, men samtidigt är det ett sista möte som jag gärna har något minne kvar från. Jag tog några få, men dom på kistan behåller jag för mig själv. Jag hade lagt in önskemål på utseende och text på vår krans, och den blev så himla fin tycker jag!





Syskonskara <3


Dagen innan...

Imorgon är det dags för morfars begravning. Dom flesta gruvar sig, men jag vill mest bara ha det gjort. Det har legat i bakhuvudet hela semestern, och jag tycker att det är skönt att den hinner vara innan jobbet drar igång. 
Det är så klart jag som har bakat igen, så det har jag roat mig med i två dagar. Mycket tårta blev det!


Det ska bara slängas på lite jordgubbar på dom tomma imorrn :-)

Yum...


Den bästa godisen! 






Kalas för Eskil...

Idag firades Eskil lite i förväg, tänk att han redan hunnit bli ett år! Galet!
Sötungen som börjar skratta så fort en kamera åker fram :-)







Helgen...

I fredags hade jag äran att bli bjuden på mat hemma hos Malin med henne och barnen. Det är så roligt med kompisar som man kanske inte träffar jätteofta men som det ändå alltid känns naturligt med! Barndomskompisar ska man vara rädd om :-)

Igår däremot så blev det lite festligare då jag, Jessica och Marris var ut. Det blir verkligen olidligt varmt på dansgolvet vissa helger när det är packat med folk ute, så tyvärr blev det inte lika mycket wiggle wiggle som jag önskat, haha! Men en galen kväll ändå, så jag ska inte klaga!



Äntligen regn...

Ikväll har det äntligen regnat och jag har lyckats pricka det! Har inte sett regn på hur länge som helst, och det blev en helt annan luft på en gång. Skönt! Så jag har myst ner mig i soffan framför Sommar med Ernst och nu nån dålig tv-film! Helt okej avslut :-)







Vilken härlig dag...

Idag var jag och Jessica ute på Alnö en sväng, och då passade vi på att besöka Virriga bakverk som ligger därute. Sjuuukt hett, vilket det var lätt att missa imorse när det såg väldigt molnigt ut! En bikini i väskan hade suttit fint där vi satt ute och höll på att flyta bort ;-)
Det var iaf ett väldigt mysigt café när man kan sitta ute, inomhus är det ju sällan samma känsla. Det är Veronica från Hela Sverige bakar som driver det, och allt fika kändes verkligen hembakat. Som när man är hos mormor som barn! Det enda jag saknade var nånting med choklad förutom chokladbollar ;-)
















Onsdag...

Det är dags att utnyttja semesterdagarna till max, bara 1 1/2 vecka kvar nu. Fy tusan...

Ikväll blev det ett par glas med Jessica på stan, först på Udda och sen på Torget. Ännu en mycket städad kväll, man får ju spara det stora krutet till helgerna ;-)






Tisdag...



Igår hade jag en eftermiddagsdejt med Linnea på stan. Vi fikade och strosade runt i flera timmar, härligt :-)

På kvällen var jag, Jessica och ett par till på Rix fm festivalens efterfest på q.bar. Det må jag säga att det var en väldigt sansad efterfest, iaf så länge vi var där!














Fun night...

Igår var jag hemma hos Jessica på förfest där vi satt ute på balkongen med Elin och Jenny och hade allsång till diverse låtar. Mycket underhållande tills grannen öppnar fönstret och säger: ni sjunger väldigt fint, men kan ni sjunga lite tystare?
Haha, opss ;-) Sen gav vi oss ner mot stan och då mötte jag upp Marie och Lotta på Oscar och dansade loss en timme :-)




Det blev suddigt tidigt ;-)

Pink lemonade...

Ibland får jag för mig lite konstiga saker, gärna mitt i natten! Typ som att jag tycker att det är en jättebra idé att jag ska göra egen lemonad tex. Sagt och gjort, var på Ica och handlade igår! Det är inte jätteekonomiskt att göra egen, tror att det hade blivit billigare att köpa färdig, men det är ju ingen sport ;-)






RSS 2.0