Juldagen...

Igår vart det juldags-utgång för första gången på flera år! Hade räknat med olidligt mycket folk, men det var faktiskt riktigt roligt! T.o.m Evie var med, den ni! ;-)






God jul på er...






Uppesittarkväll...

Klassisk uppesittarkväll hos mamma och Anders ikväll, och självklart även efterrättsbakning. Blir lika trött varje år att jag har det kvar att göra på sena kvällen, men idag hade jag iaf hjälp av Evie! Red velvet Cake blev det i år igen, jag har faktiskt längtat sen förra julen, haha :-)







Sista minuten...

Igår blev det vinterland och lite mysigt är det allt! Träden blir ju så himla fina :-)
Sandra kom också upp till svallet, så vi hann ses lite nu innan julafton. 
Idag var vi två, Evie och Jessica på Birsta med alla andra sista minutare, verkligen en ultimat dag att springa omkring där på, haha! Men vi fick ju fika iaf ;-)







En massa mat...

I förrgår kom snälla Caroline förbi med pizza som vi delade innan vi tittade på PH-finalen senare på kvällen. Vet inte vem jag tycker skulle vunnit egentligen...
Och igår var jag med mina systrar här hemma, dom bjöd på thaimat och vi kollade på bridesmaids. Jag älskar den filmen fortfarande ;-)





Kungahusgalen tjej...

Åh, jag gillar ju sånt här! Längtar redan till prinsbröllopet i sommar ;-)





Glöggkvällen...







Förberedelser...

Eftersom jag jobbar en mördarhelg denna vecka så har jag passat på att förbereda lite inför glöggkvällen på söndag. Kommer ha en kvart på mig innan gästerna kommer så det finns liksom inte tid för annat än finliret då ;-) 
Har också hämtat ut ett paket med dessa fina julgranskulor från H&M Home. Kunde inte motstå att beställa dom, det är ju så svårt att hitta vita kulor tycker jag. 




Bytte dock snörena till ljusare ;-)

Fredag...




Hello...


Idag slutade jag tidigt, vilket är otroligt skönt då jag har en lååång helg framför mig på jobbet. Jag är inget fan av dom extra långa öppettiderna under jul om man säger så...
Nu inväntar jag finalen av big brother och kan inte annat än tycka att det är skönt att det slutar. Mest för att jag uppenbarligen inte att stark nog att inte se på skiten, haha! Sen är det bara tre avsnitt kvar av PH och då blir det äntligen vardag igen ;-)



Timing's a bitch...

Vaknade till en bild skickad från andra sidan jorden idag. En oskyldig selfie, men som fick mig att känna hur mycket jag saknar det ansiktet. 








Älskar detta lilla rum...




Haha, true story...




Tisdag...




Idag har jag haft två kollegor hemma på middag. Det är ganska skönt att träffas utanför jobbet och försöka lära känna varann bättre även privat :-)
Till middag blev det pulled pork tacos, och efterrätten blev enkel chokladfondue med banan, päron och vindruvor! Så gott och jag är galet mätt! Nu längtar jag till den årliga glöggkvällen som blir nästa event. Jag älskar att vara värdinna ;-)



2a advent...



Hade syrran på övernattning i lördags, då får man äta bullar till frukost. Det var ju faktiskt 2:a advent också ;-)


Så fin klänning...




Pyjamas...

Jag såg en bild på blondinbellas instagram för ett tag sen då hon hade på sig en så himla söt pyjamas med pandor (alltså ni förstår inte min kärlek till just pandor). Ända sen dess har jag varit ute efter en egen pyjamas, med kravet att den skulle se ut som en riktig pyjamas, typ som en sån man sätter på småbarn, haha! Dom flesta idag har ju vida mönstrade byxor och enfärgad vanlig topp, som egentligen inte skulle behöva höra ihop. 
Jag blev överlycklig när jag hittade denna på H&M häromdagen! Billig (gratis med min guldbonus, annars 199kr) leopard och rosa, helt perfekt! Dock känner jag mig lite som en jättebaby, men den är mysig ;-)





Fokuserad på julen...



Det är mysigt med julen, och visst hade det inte varit samma sak i somrigt klimat. Men det är så jäkla jobbigt att konstant frysa både inne och ute. Mina tår blir fan blå inomhus utan tofflor, haha!
Nåväl, än så länge ska jag försöka njuta av juliga påhitt och tänka bort resten av den trista vintern! På tisdag kommer mina kollegor hit på middag, och nästa söndag är det dags för den årliga glöggkvällen. Det är egentligen därför jag har bakat som en galning i veckan! Har även gjort lite mer, men det får bli en överraskning till gästerna ;-)




Gratis är gott...


Dom fem första kunderna med ett visst klubbmail fick en valfri gratis klänning på vero moda i måndags. Gissa vem som nöp en? ;-) Hello nyår!

Mer bakning...




RSS 2.0